427 26 Volvo

Beroende på vilken motortyp du har i bilen din har du olika tuning-alternativ. Du har 3 alternativer för din Volvo V70/S70 (II Typ P26) D5. Se till att du har valt rätt motortyp från billistan. Det här är alternativen till (II Typ P26) D5 med 163 HK. Produktbilderna är illustrativa och kan skilja sig från den faktiska produkten.

Hur använder man Volvos lackstift?
Lackstift med billack. Innan du börjar skaka om lackstiftet ordentligt så pigmenten blandas. för mycket på lacken utanför skadan som är intakt. Låt färgen torka ca 60 min innan klarlacken appliceras. Alla våra lackstift med metallic-kulör ska överlackeras med klarlack för skydd och glans..
Prosessoren i våre avanserte bokser er moderne og energieffektive. Dette gjør at lite strøm kreves for å drive chipboksen, noe som sørger for at stabiliteten på bilens elektronikk ikke påvirkes.

Kan man lacka bilen själv?
Du bör inte lackera bilen själv om: Det syns ALLTID om det rör sig om en gör-det-själv-lackering. I de flesta fall resulterar arbetet i att bilen tappar i värde. Kommersiella fordon och nyttofordon utgör undantag från detta.
På många nya högteknologiska bilar, så är bilens elektronik, dator och insprutningssystem så avancerad att ”traditionella” chip tuning med endast en anslutning ger ett mellanliggande resultat. Med vår överlägsna programvara, kan du använda såkallade ”Multi Channel tuning”, anslutning av flera anslutningar, för att uppnå maximal prestanda på bilmotorn.Kanske får köpa in någon riktig färg. Faktum är att resultatet med biltema blev rätt bra på de delar som inte klarlackats men kåpan är ju helt utom räddning efter klarlack vilket är ruskigt irriterande. Men det blir väl så när man tar den billiga vägen

Brukar köpa på samma ställe som vi köpte färg och allt material på förra jobbet. Det är ju så smidigt att slippa stå och göra rent en färgspruta i onödan när resultatet blir det samma.
Hallå torsen, nej det är bättringsfärg jag tagit men den ser ut att slå sig oavsett torktid. Kanske är något defekt med just den burken klarlack men vill inte gärna chansa igenVet att det finns ett ställe men har noll koll vad stället hette dom sålde både vanlig färg till bilar. Hela lack kitt och även sprej färg blandat till din bil

Håller med tillfullo. Med riktig färg kan man uppnå lika bra resultat som med spruta på mindre ytor. Nackdelen är framförallt att många färgnasare inte har utrustning för att fylla på burkar. Tyvärr. Det blir väl för dyrt för dem.
Näe he’s färg i Örebro. Har alltid åkt sot och bett om färg. Men finns garanterat några lokala färgblandare om man bor på ett skapligt stort ställe.. Jag är ju skadad så jag ställer och kollar vilken variant man ska ha och allt.. Brukar finns ett antal olika. Men försöker undvika att hållas med färg. Hölls ju i rätt många år med skiten och inte ångrat en sec att man skola om sig.. Enda man saknar är väll morgon mötet i thinner rummet

Vi är ett fullserviceföretag inom bildekor och helfoliering, vi förvandlar din bil till något unikt och personligt på några dagar. Oavsett om du bara har tröttnat på färgen på din bil eller vill byta för omväxlings skull så löser vi det. Vill du som företag att företagsbilarna ska synas i trafiken och stärka varumärket? Då har du kommit rätt.Foliering är inte på något sätt en ersättare till lack utan ett komplement, utan en bra lack i grunden så blir inte foliering bra, många ser sin chans att foliera för att spara pengar på en bil som sett bättre dagar. Problemet är att en risig bil blir värre med foliering, dels fäster folien dåligt på en bil som bara är uppspacklad utan att vara riktigt lackad och finns det dessutom lite rost på bilen så kommer den att frodas under foliering. Är en bil i behov av lack på grund av slitage så är det en lack den ska ha. Vi utför inga ”renoveringsfolieringar” utan rekommenderar att du vänder dig till en lackerare.

En billackfärg kan användas för att reparera skador i lacken. Du kan till exempel använda bilfärg för att reparera repor i billacken. Det kan även göras för att undvika att ett stenskott leder till större skada på din bil. Nedan går vi igenom vad du bör tänka på när du ska köpa bättringsfärg till bilen.En lackpenna är ett färgstift för bilen som du enkelt kan använda för att laga lackskador orsakade av stenskott. Bättringsfärg till bil på sprayflaska ger bäst slutresultat om du först grundar med en primer.

Är du osäker på vilken färgkod du har på din Volvo? Se nedan för exempel. Det går även bra att begära ut färgkoden av din reservdels man på Volvo så kan vi sedan blanda äkta billack åt dig.

Lackstift eller sprayfärg till din Volvo? Behöver du fixa stenskott, repor i lacken eller spraya mindre skador på bilen? Då har vi högkvalitativa 2-komponent-paket komplett med klarlack. Du kan välja mellan sprayfärgspaket 2-komponent och bättringsfärg-kit 2-komponent. Vi har lackstiften och sprayfärgen i riktigt 2 komponent billack som tål avfettning.
Klicka på Volvo för att se en .PDF med en fullständig lista på alla färgkoder från vårt bilfarg.se register. Denna kan du självklart även ladda ner för att i lugn och ro leta upp din färgkod. Nedanför visas de första färgkoderna från listan.En metallicfärg är en solid färg mixad med metallpartiklar som skapar ett snyggt djup i färgen. Oftast syns metallicpartiklarna likt en glittrande yta och ibland är dem mer subtila.

Nedan finner du färgpaket som kan användas för att reparera stenskott och repor på din Volvo. Ett lackstift innehåller ca. 20ml färg och klarlackstiftet är på 9 ml.
Säkerställ att du använder korrekt färgkod när du beställer. Det finns ingen ångerrätt på färg. Gäller både lackstift och spray. Alla färger specialblandas och anpassas efter varje individuell beställning på grund av den unika färgkoden. Därav gäller inte bestämmelserna om distansförsäljning. Klarlack, grundfärg och övriga tillbehör har ångerrätt enligt lag.Vi betalar snarast tillbaka beloppet, dock senast inom 14 dagar från och med det datum vi tog emot ditt meddelande om utövande av ångerrätten. Vid ånger av en vara får vi dock vänta med återbetalningen tills vi tagit emot varan eller du har visat att varan har sänts tillbaka. Återbetalningen kommer att ske till dig via det betalningsalternativ som du valde om det inte finns hinder för sådan återbetalning eller om inte annat överenskommits.

Vid beställning ingås avtal mellan dig och Bilia Personbilar AB med org. nr 556063-1086 (nedan kallat ”Bilia” eller ”vi”). Vi förbehåller oss rätten att i enskilda fall neka eller ändra din beställning (exempelvis om du uppgett felaktiga personuppgifter).
Swedbank Pay är en del av PayEx Sverige AB. När du väljer Faktura övertar PayEx Sverige AB rätten att få betalt och din betalning ska därmed gå till PayEx Sverige AB. För kontaktuppgifter, gå till Swedbank Pays hemsida(a) en tjänst som har fullgjorts förutsatt att du som konsument uttryckligen har samtyckt till att tjänsten börjar utföras och därmed gått med på att det inte finns någon ångerrätt när tjänsten har fullgjorts;Vi rekommenderar att reklamationer görs enligt det tillvägagångssätt som anges på webbplatsen. För dig som är konsument står vi returfrakten för godkända reklamationer av varor, vi tillhandahåller då en returfraktsedel. När vi fått tillbaka reklamerad vara och konstaterat att reklamationen är giltig i enlighet med gällande lag ersätter vi varan eller avhjälper felet. Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig enligt gällande lagstiftning. Visar det sig att det inte finns något fel med varan returneras den åter till dig. Vi fakturerar då en administrationsavgift om 250 SEK, kostnaden för båda returer samt eventuell kostnad för felsökning.Om varan eller kartongen har fått en skada i transporten önskar vi att du följer reklamationsinstruktionerna som anges av transportören. För reklamation av tjänst gäller vad som anges i MRF:s reparationsvillkor personbil.Ja, har du bokat monterat & klart och haft din bil inne hos oss kan du betala din verkstadsnota med CarPay-appen. Självklart går det bra att även betala med ditt Biliakort också.

Om leverans inte kan ske inom utlovad leveranstid kommer vi kontakta dig senast första vardagen efter din beställning. Om det uppstår några problem som fördröjer leveransen kommer du även få meddelande om detta.
Har du beställt till att få din leverans skickad till dig kan du byta till en annan frakttjänst, exempelvis från postombud till hemleverans. Eventuell mellanskillnad kommer att krediteras alternativt debiteras på din beställning. Har vi redan hunnit behandla din beställning går det inte längre att ändra leveranssätt.

För att kunna göra en beställning eller tidsbokning på Webbplatsen behöver du acceptera villkoren. Genom att acceptera villkoren förbinder du dig att följa dem för egen räkning. Om du företräder ett företag accepterar du villkoren även för företagets räkning och garanterar att du har behörighet att godkänna dessa villkor samt de beställningar eller tidsbokningar du gör för företagets räkning.
Vi förbehåller oss rätten att inte alltid erbjuda alla betalsätt. Notera att tjänsten monterat & klart endast kan betalas i vår verkstad samt att våra butiker inte tar emot kontanter. Vid betalning med betalkort, kreditkort eller CarPay kommer dina pengar dras direkt från kortet vid betalning online. Ytterligare begränsningar för betalningsalternativen kan förekomma, information om detta anges på webbplatsen.

Tvist rörande tolkningen eller tillämpningen av dessa villkor ska tolkas i enlighet med svensk lag och, med undantag för vad som anges under stycket ovan, avgöras av allmän domstol.
Informationen på Webbplatsen är skyddad genom bland annat immaterialrättsliga och marknadsrättsliga lagar. Detta innebär att varumärken, firmanamn, produktnamn, bilder och grafik, design, layout samt information om produkter, tjänster och annat innehåll inte får kopieras eller användas utan föregående skriftligt medgivande från oss eller våra licensgivare.

Beroende på vilken betalnings- och leveranslösning du har valt ska du lösa ut, hämta eller ta emot din paketförsändelse enligt de anvisningar som från tid till annan lämnas av oss eller det aktuella fraktbolaget. Vid leverans kan vi begära att du ska kunna uppvisa giltig legitimation. Beroende på vald leveranslösning får du en avisering som visar var och när paketförsändelsen ska hämtas eller tas emot. Om du inte löser ut, hämtar eller tar emot din paketförsändelse kommer du att debiteras en hanteringsavgift beroende på valt fraktsätt.Vi kan från tid till annan erbjuda kampanjer som kan ha förmånligare villkor än vad som framgår av dessa villkor. T.ex. kan du som har ett Volvo- eller Biliakort få särskilda erbjudanden på olika utvalda artiklar. Dessa förmånligare villkor gäller så länge kampanjen är aktiv och för de specifika varor som anges av oss i samband med kampanjen. Vi förbehåller oss rätten att när som helst återkalla sådana kampanjer, givetvis i enlighet med gällande marknadsföringslag. Vid avslutande eller återkallande av en kampanj gäller dessa villkor utan ändringar. Erbjudanden på specifika varor gäller under en begränsad tid och så länge lagret räcker.På webbplatsen kan du se vilka varor som finns i lager på våra olika anläggningar för avhämtning samma dag. Vi reserverar oss för felaktiga saldobesked.Vi reserverar oss för slutförsäljning av produkter samt eventuella bild- och skrivfel på Webbplatsen i annonser eller annat marknadsföringsmaterial, exempelvis fel i produktbeskrivning eller teknisk specifikation samt felaktiga priser eller felaktig information angående om en produkt finns i lager. Vi har rätt att korrigera sådana eventuella fel och att ändra informationen på Webbplatsen när som helst. Om felaktigt pris har angetts för en produkt som du har beställt kommer vi meddela dig detta och invänta ditt godkännande av det korrigerade priset innan vi fortsätter med beställningen. Vi kommer inte kompensera dig för eventuella fel som anges ovan.

Kan man få fram färgkod via Regnummer?
Via ditt registreringsnummer kan din bilhandlare få fram bilens färgkod. Detta gäller oftast bilar från 1994 och framåt.
Bilia står risken för varan under leveransen till dig. Du står dock själv risken för varan om den returneras, se därför till att paketera varan väl och skicka gärna varan i en spårbar försändelse.

Vad är Bättringsfärg?
En lackpenna är ett färgstift för bilen som du enkelt kan använda för att laga lackskador orsakade av stenskott. Bättringsfärg till bil på sprayflaska ger bäst slutresultat om du först grundar med en primer. Med hjälp av dessa produkter kan du reparera mindre lackskador utan att behöva lacka om hela karossen.
Vi lämnar ett (1) års garanti på varor men notera särskilt att förbrukningsvaror omfattas inte av garantin. Om det uttryckligen framgår på Webbplatsen eller i medskick som följer varan att en vara omfattas av längre garantitid än ett år gäller sådan längre garantitid. Garanti för varor täcker endast ursprungliga fabrikationsfel, och därmed inte fel som uppstår vid eller efter en egen förändring av varans funktion och utseende. För dig som handlar via PriceRunner ingår också PriceRunners köpgaranti.Bilia är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Information om hur vi hanterar dina personuppgifter finner du vår integritetspolicy som du också kan ta del av i samband med köp och som finns på Webbplatsen, se här.

Vad har jag för färgkod på min Volvo?
På de flesta volvo bilar så hittar man färgkoden på en bricka i motorutrymmet. Färgkoderna innehåller oftast 3 siffror följt av ett bindestreck och 2 siffror. Längre ner på sidan kan du se en exempelbild på brickan som innehåller färgkodsbeteckningen.
Om du inte betalar innan sista dag för betalning tillkommer en kostnad för skriftlig betalningspåminnelse med 60 kronor samt dröjsmålsränta om 19% plus gällande referensränta, dock lägst 20%. Sker ingen betalning därefter kan fordran komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader tillkommer.

Nedan har du våra köpvillkor för vår webbshop. Längst ner kan du även välja att skriva ut köpvillkoren. Har du några frågor så kontakta oss gärna på 0771-400 000.
Du kan antingen välja att hämta din beställning på en av våra anläggningar eller att få den levererad. För mer information om dessa alternativ, se nedan och våra leveransvillkor som du hittar här . Frakt tillkommer vid leverans om inte annat framgår av leveransvillkoren. Om du väljer att hämta din beställning på en Bilia-anläggning tillkommer ingen fraktavgift.

Vi hanterar alla beställningar inom 24 timmar på vardagar. Beställer du före kl 10.00 en vardag och varan/varorna finns i vårt webblager skickar vi beställningen samma dag.
Om du vill ångra ett köp ska du, innan ångerfristen löpt ut, skicka ett klart och tydligt meddelande till oss. För en smidig hantering rekommenderar vi dig att kontakta vår kundtjänst via Webbplatsen. Du ska då ange ditt namn, din adress och annan relevant information, t.ex. ordernummer, orderdatum, e-postadress och vid köp av flera varor, vilka varor du önskar ångra köp av i meddelandet. Du kan också välja att använda den standardblankett för utövande av ångerrätt som Konsumentverket tagit fram, eller vår retursedel som du finner här.Vi lämnar ett (1) års garanti på service och reparationer som utförts av oss på Bilia. Vi lämnar även garanti på de tjänster som vi utför i samband med monterat & klart av originaltillbehör. Garantin gäller inte om bilen utsatts för yttre åverkan, varit inblandad i krock, använts i tävlingssammanhang, om någon varit oaktsam och inte brukat eller vårdat bilen och därigenom påverkat det jobb vi utfört eller annan omständighet som inte vi kan påverka.

När du handlar på faktura genomförs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning görs. Som ett helägt dotterbolag till Swedbank inhämtar vi, i förekommande fall och då sådan information finns tillgänglig, kredit- och betalningsinformation om dig från Swedbank. Kreditupplysning kan även inhämtas från externa affärs- och kreditinformationsföretag så som till exempel UC. Du får då en kopia på kreditupplysningen på post eller e-post, enligt din preferens.Bilia erbjuder ett flertal olika tjänster så som service, rekond samt montering av tillbehör och däck. För samtliga våra tjänster gäller MRF:s reparationsvillkor för personbil i tillägg till dessa villkor, se här. Vid eventuella motstridigheter i dessa villkor och MRF:s reparationsvillkor för personbil ska dessa villkor ha företräde avseende köp och utförande av tjänster.

Om du vill ha rätt till full återbetalning för en vara om du ångrar ditt köp får du inte hantera varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion. Skulle du hantera varan utöver detta har vi rätt att göra ett värdeminskningsavdrag som motsvarar vad varan minskat i värde på grund av sådan hantering, se vidare nedan.
Nej, om du väljer att hämta din beställning i någon av våra butiker kan du i dagsläget endast betala på plats i butiken i samband med att du hämtar din beställning. Dina personuppgifter behandlas bland annat i syfte att leverera den betalmetod du valt, utföra kundanalyser, kommunicera med dig via marknadsföring eller undersökningar, utföra kreditkontroller och identifikationskontroller samt för att uppfylla lagkrav som t.ex. att arbeta för att motverka bedrägerier eller penningtvätt och finansiering av terrorism. Klicka här för att läsa mer om hur Swedbank Pay hanterar personuppgifter. Vi erbjuder filtrering med hjälp av registreringsnummer eller bilmodell under många av våra kategorier. Denna filtrering tar fram de produkter som passar den angivna bilmodellen och inte alltid en specifik bil. För vissa produktsortiment kan det förekomma att du behöver göra ett eget val utifrån ett flertal olika produkter som passar den bilmodell du angivit, exempelvis om bilen har utrustningsnivån R-Design eller inte.

Hur bra är Biltemas Bättringsfärg?
Men när man ser resultatet ångrar man inte pristillägget(jämfört med Biltema-färg). Håller med tillfullo. Med riktig färg kan man uppnå lika bra resultat som med spruta på mindre ytor. Nackdelen är framförallt att många färgnasare inte har utrustning för att fylla på burkar.
För utvalda originaltillbehör samt däck och hjul anges, utöver kostnaden för produkten, även ett monterat & klart-pris som är ett totalpris för varan inklusive vårt pris för att montera varan åt dig.

Vart kan man köpa Lackstift?
Köp Lackstift online med fri frakt | Alltid hos mekonomen.se.
Vid beställning gäller de priser som anges på webbplatsen vid tidpunkten för beställningen. Samtliga priser anges i svenska kronor och är inklusive moms. Priserna inkluderar inte eventuella betalnings- och fraktavgifter, som anges separat. Det kan även tillkomma andra avgifter såsom miljöavgift vid återvinning av däck eller avgift för programmering av TPMS-ventiler (däcktrycksövervakning). Vid hjulskifte av en bil som är utrustad med TPMS som aktiv så tillkommer en avgift i samband med montering. Exakt vilka eventuella övriga avgifter som tillkommer specificeras närmare på webbplatsen vid respektive vara och tjänst.

Vi vill undvika delleveranser och kommer därför invänta samtliga inleveranser från leverantörer innan varorna skickas till dig. Om detta medför att vi inte kommer kunna leverera inom utlovad leveranstid kommer vi kontakta dig. Dina fraktkostnader kommer inte påverkas om vi väljer att skicka beställda varor i delleveranser istället för en samlad leverans.Har du beställt ombuds- eller hemleverans av din beställning har du enligt distanshandelslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du mottagit din beställning. För att få fri returfrakt behöver du använda den returfraktsedel som kundservice skickar till dig efter att du meddelat oss att du vill returnera en vara. Om du använder ett annat fraktalternativ får du själv betala returfrakten. Du kan även returnera till en av våra butiker. Glöm inte att inkludera en ifylld retursedel i din retur.

Ja, om du har beställt flera varor och någon vara är restnoterad och kan ej levereras inom beräknad leveranstid. Vi kontaktar dig per mail eller telefon i dessa fall.
Har du valt att få din beställning skickad till postombud skall du kunna uppvisa giltig legitimation. Om det är någon annan som skall hämta ut paketet åt dig behöver denne uppvisa både din och sin egen legitimation.Du som är konsument har alltid rätt att reklamera fel i varor och tjänster inom tre år från det att du mottog varan. Kund som är näringsidkare har alltid rätt att reklamera fel i varor inom två år från det att varan mottogs. Om du vill reklamera en vara eller tjänst ska du så snart som möjligt efter att felet upptäckts kontakta Bilia. För att vara giltig måste reklamationen göras inom skälig tid efter det att du märkt eller borde ha märkt felet. Reklamationer som görs inom två månader från det att du som är konsument har upptäckt felet ska alltid anses ha lämnats i rätt tid.

(c) en vara som till sin natur är sådan att den efter leverans sammanblandas med en annan vara på så sätt att varorna inte kan skiljas från varandra; ellerDu har rätt att avbeställa en tjänst innan den avslutas mot en ersättning för den del av en tjänst som redan har utförts samt för arbete som måste utföras trots avbeställningen. Ersättningen ska motsvara det pris som skulle ha gällt, om avtalet endast hade avsett vad som utförts. Bilia har vidare rätt till ersättning för förluster i form av kostnader för den återstående delen av tjänsten samt ersättning för förluster i övrigt på grund av att Bilia underlåtit att ta sig an annat arbete eller på grund av att vi på annat sätt inrättat oss efter uppdraget att utföra tjänsten. Leveranstiden för varor som inte finns i lager hos den valda anläggningen vid avhämtning samt för varor som ska levereras till dig eller postombud är normalt 2-6 vardagar. Leveranstiden kan dock variera beroende på vilken leveranstid vår leverantör har samt vart i Sverige leveransen ska ske. Avvikelser kan ske från angivna leveransdatum. Om du har beställt en vara som är tillfälligt slut eller som är en beställningsvara är leveranstiden 1 till 4 veckor om inget annat anges. När varan ankommer till anläggningen för avhämtning erhåller du ett sms om att varan ankommit och är redo att hämtas. Du ska alltid känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till Swedbank Pay. Vi gör allt vi kan för att skydda dem, förhindra att obehöriga kan komma åt dem, kontrollera att de är korrekta, att de enbart behandlas för det ändamål som uppgifterna har samlats in, och rensas när de inte längre behöver sparas med hänsyn till ändamålet, av säkerhetsskäl eller enligt annan lag.Alla beställningar som görs hanteras redan samma dag alternativt närmsta vardag. När du beställer varorna så anger vi en beräknad leveranstid på t.ex. 2-6 vardagar. Har du beställt hemleverans eller till postombud får du ett mail med spårningsnummer. Vid beställning till butik aviseras du via SMS när din beställning finns att hämta. Om du har frågor gällande din leverans är du alltid välkommen att kontakta kundservice via telefon, chatt eller mail.Den kund som är ett företag har utöver prisavdrag inte rätt till ersättning för eventuell direkt eller indirekt skada. Detta gäller även om en vara eller tjänst är felaktig, bristfällig eller om det har uppstått dröjsmål vid leveransen.Om du utövar din ångerrätt kommer vi betala tillbaka det belopp som du betalat för den ångrade varan eller tjänsten inklusive eventuell fakturaavgift och leveransavgift om beställningen returneras i sin helhet, dock inte extra kostnader till följd av att du valt ett annat leveranssätt än den billigaste standardleverans vi erbjuder. På det belopp som ska återbetalas för en ångrad vara har vi rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga värde. Detta gäller endast om och i den mån sådan värdeminskning beror på att du har hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion. På det belopp som ska återbetalas för en ångrad tjänst har vi rätt att dra av en proportionell andel av det avtalade priset, i den mån priset är skäligt, för en tjänst som delvis utförts innan du utövade ångerrätten förutsatt att du begärt att tjänsten ska börja utföras under ångerfristen.Reklamationer görs till kundservice eller i en av våra butiker. Vid reklamation till kundservice ber vi dig bifoga nedan information för att vi ska kunna hantera ditt ärende så snabbt som möjligt.Bilder av produkter på Webbplatsen, i annonser och annat marknadsförings-material ska uteslutande ses som illustrationer. Sådana illustrationer kan inte garanteras återge det antal produkter du erhåller eller produktens exakta utseende, funktioner eller ursprung. Utöver vad som följer av tvingande lag ansvarar vi inte för information som kommer från en tredje part.

Vid utövande av ångerrätten erbjuder vi fri returfrakt inom Sverige. För att få fri returfrakt behöver du använda den returfraktsedel som kundservice skickar till dig efter att du meddelat oss att du vill returnera en vara. Om du använder ett annat fraktalternativ får du själv betala returfrakten. Du ansvarar för varans skick efter det att du har mottagit varan samt under returfrakten. Vi rekommenderar att du skickar varan väl emballerad och i originalkartong. Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum meddelande om utövande av ångerrätt lämnades till oss. Returer ska göras enligt de metoder och anvisningar som anges på Webbplatsen, du finner dessa här.Vid köp på distans har du 14 dagars ångerrätt. Ångerrätt innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela detta inom 14 dagar från det att du eller någon av dig angiven person, tagit emot en beställd vara eller från den dag ett avtal om tjänst ingås (ångerfristen). DDESIGN AB använder cookies och liknande tekniker för att kunna förbättra din användarupplevelse och för nedanstående ändamål. Du kan här välja att acceptera samtliga cookies eller anpassa vilka cookies du accepterar eller inte. DDESIGN AB använder cookies och liknande lagringstekniker för att ge dig anpassat innehåll, relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Du bekräftar att du har läst vår cookiepolicy och samtycker till vår användning av cookies genom att klicka på ”Stäng och godkänn”. Du kan själv när som helst kontrollera vilka cookies som sparas i din webbläsare under ”Inställningar”. Du kan läsa mer i vår Integritet- & cookiepolicy.

DDESIGN säljer bilstyling, prestandadelar & motorsportprodukter i hela Norden. Med ett av Sveriges största sortiment erbjuder vi dig de bästa varumärkena till bra pris. Vår prisbelönta kundtjänst finns i live-chatten, telefon och mailen, för att hjälpa dig hitta rätt delar. Vi är utsedda till ”Årets E-handlare” inom motor i 5 år, av Pricerunner.

Hur tar man reda på bilens färgkod?
Färgkoden kan hittas på olika platser på bilen, beroende på tillverkaren och modellen. Vanligtvis finns den tryckt på en etikett eller skylt som sitter på dörrstolpen på förarsidan eller i motorutrymmet. Ibland kan färgkoden också finnas tryckt på registreringsbeviset eller på försäkringspolicyn för bilen.
Du kan också prova att söka efter bilens make och modell tillsammans med frasen ”färgkod” på internet för att se om det finns någon information tillgänglig online. Men det är viktigt att notera att färgkoder kan variera beroende på årsmodell och utrustningsnivå, så det är bäst att få informationen direkt från en pålitlig källa. Du kan också prova att söka efter bilens märke och modell tillsammans med frasen ”färgkod” på internet för att se om det finns någon information tillgänglig online. Men det är viktigt att notera att färgkoder kan variera beroende på årsmodell och utrustningsnivå, så det är bäst att få informationen direkt från en pålitlig källa. Färgkoden kan hittas på olika platser på bilen, beroende på tillverkaren och modellen. Vanligtvis finns den tryckt på en etikett eller skylt som sitter på dörrstolpen på förarsidan eller i motorutrymmet. Ibland kan färgkoden också finnas tryckt på registreringsbeviset eller på försäkringspolicyn för bilen.Att ha tillgång till rätt färgkod är viktigt om du behöver reparera eller måla om din bil, eftersom det säkerställer att den nya färgen matchar bilens ursprungliga färg så nära som möjligt.

Vart hittar man färgkoden på Volvo V70?
På V70 och V50 kan färgkoden vara placerad vid dörrkarmen höger bak. När du väl har hittat brickan med massa siffror och bokstäver på ska du leta efter en tresiffrig kod följt av ett bindestreck med ytterligare en siffra (ex. 019-2).
Det finns en färgkod på bilen som används för att identifiera den specifika färgen på bilen. Färgkoden består oftast av en kombination av bokstäver och siffror och är unik för varje färg.

För att hitta färgkoden för en specifik bil, behöver du vanligtvis ta reda på bilens registreringsnummer och sedan kontakta en auktoriserad bilverkstad eller återförsäljare för att få information om färgkoden.
Tack vare modern pigmentteknik och enastående flödesegenskaper ger Dodds® utmärkt kontroll för att undvika fläckar och optimal täckning. Vi erbjuder lackstift för de flesta bilmärkena på marknaden så som Audi, BMW, Volvo, Mercedes, KIA, Skoda, Ford och många fler därtill. Nedan kan du enkelt hitta ditt bilmärke!De vanligaste lackskadorna är mindre stenskott, repor och skador på t.ex. skärmkanter, dörrar och stötfångare. För att undvika rostangrepp bör lackskador åtgärdas omgående.

Similar Posts