|

50 Tals Klänning Barn

Tycker du att det är snyggt med en rockabilly klänning så måste du förutom en underkjol, självklart välja till snygga accessoarer och andra tillbehör för att sätta extra piff på din snygga klädsel. Ett säkert tips är att du börjar med håret, och väljer ett böjbart håband med en ståltråd, kallas för bandana eller kaninöron. Varför inte köpa en snygg hårblomma som en ros eller en orkidé. Runt halsen kan du välja ett snyggt retro eller rockabilly halsband och det finns många snygga halsband som du kan bära tillsammans med en klänning. Välj också en snygg plånbok och en handväska!Du hittar klänningar om du ska ha kläder till bröllop och studenten. Men också till alla årets alla fester eller om du ska gå på teater kan det vara snyggt och elegant med en klänning. Klä dig snyggt i en rockabilly klänning oavsett vilket tillfälle du väljer. Årets absoluta höjdpunkt är ändå midsommarklänning och kläder för skolavslutning och student. Andra högtider du kan bära en vacker klänning på är midsommar, skolträffen, eller om någon du tycker om ska bjuda dig på en romantisk middag. Ska du äta julbord eller på firmafesten är också en klänning snyggt att klä sig i. Dra till dig alla blickar på företagets julbord eller när ditt företag ska bjuda på firmafest eller personalfest. En klänning är vacker oavsett när du väljer att bära den, men särskilt snyggt blir det ändå på julafton eller nyårsafton. En snygg nyårsklänning passar alltid bra. Här på Glinder hittar du klänningar oavsett när du vill vara vacker och elegant.Idag heter det inte längre klackskor, det har fått ett ännu finare namn, Pumps! Innebörden av pumps var att skorna skulle vara stängda framtill och man skulle att tårna skulle vara väl dolda. För att en sko ska kallas för pumps så ska det inte finnas några dragkedjor eller någon snörning på skorna. För att kalla en sko för pumps handlar alltså om hur det ser ut framtill på skorna. Det spelar heller inte någon roll vad det sitter för typ av klack på skorna. Med ett par pumps i din garderob har du eller kanske den redan är överfylld till bredden och alltid tillgång till en klädsel som är varje kvinnas stora passion. Oavsett om du kallar skorna för klackskor eller pumps så är det ett säkert kort för din perfekta klädsel. Ska du klä dig rockabilly är skorna inte avgörande, men det är betydligt trevligare om man går all in. Idag använder många sneakers skor till en retro eller rockabilly klänning. Den vanligaste varianten av skor att använda till klänning i rockabillystil är ballerinaskor, skor med kilklack eller pumps, både med hög och låg klack välja retro och rockabillyskor helt efter eget tycke och smak.

Snygga herrkläder i rockabilly, retro och 50 tals stilar. Ska du på 50 tals fest eller kanske är du bjuden till bröllop? Här hittar du kläder till bröllop, bilträffen och andra 50 tals temafest. Det arrangeras dessutom ganska många Rockabilly Bröllop och till det så behöver man kläder i äkta stil. Hur ska man som man klä sig Rockabilly? Det är enkelt skjorta ett par röda hängslen och ett par jeans, helst uppvikta nertill så att det blir en fräck kant. Till det ska man ha en äkta gubbkeps, slugger Cap eller flat Cap. Gubbkeps är det generella namnet för en äldre keps till herr. Namn som Peaky Blinders används också som benämning på dessa kepsar. En gubbkeps är ofta enfärgad eller har det traditionella fiskbensmönster som är tidstypisk för en gubbkeps från mitten av 1950 talet. Ska du klä dig i skjorta är en Bowlingskjorta ett utmärkt val, Hawaiiskjorta är ofta starkt förknippat med retro skjorta. Namnet som används i USA är Alhoaskjorta. Hawaiiskjorta är starkt förknippat med retro och rockabilly och när Elvis Presley hade sin filmkarriär kunde vi ofta skåda honom i en hawaiiskjorta. Det som vi kallar för bowlingskjorta kallas också för raggarskjorta eller rockabillyskjorta, de är fräcka i sitt utseende och kan oftast fås med underbara mönster insydda som en kil på vänster sida. Gemensamt med skjorta är att alla dessa är raka i modellen och har en bröstficka. Matcha med ett par hängslen Ett snyggt läderskärp hör till jeansen och det passar extra bra med ett läderbälte i högsta kvalité
Kläder Från 1930 Och 1940 talet ska vara praktiska och med ett syfte. Det är ord på hur man kan beskriva modet på 1930-talet och 1940-talet. Det turbulenta 1930-talet påverkades av den ekonomiska världskrisen och massarbetslöshet. En pennkjol med en vacker knytblus var i dessa dagar var den ofta den enda dagliga garderob som en kvinna hade. Eleganta kostymer var inte en del av det dagliga längre, liksom Swing byxor för kvinnan à la Marlene Dietrich, ofta i kombination med en kort bolero. Populära accessoarer för 1930-talet var fjäderboa och sigarpipes som är en klockad kjol. Under tiden efter kriget var det stor brist på material, det var just därför modet på 40-talet var tvunget att vara sytt i tyg av högsta kvalité och mycket robust tyg för att klädesplagget skulle hålla länge. Tighta pennkjolar, enhetlig stil och uppknäppta klänningar var uteslutande modebilden på 1930 och 1940 talet. Väskor, broscher och bolero var stilrena och särskilt eleganta under denna tidsperiod.Inom kategorin hus och hem hittar du retro förkläde i gammal stil, de är söta med rosetter och andra små detaljer som gör dom extra bra att använda på glasscafé eller på en restaurang eller ett fik. Upptäck dessa förkläden och vi utlovar en ny härligt utseende som dina kunder kommer att älska! Härligt snygga kuddfodral och kryddor för amerikansk grillning. Finns även fräcka present boxar med olika tillbehör för en perfekt grillkväll i amerikansk stil. Det låter vi kalla för Rockagrilly.

I vår värld är varje plagg en berättelse som berättar om en era där kvinnor och män klädde sig med omsorg och stil. Våra klänningar och accessoarer är skapade för att framhäva kvinnors femininitet och ge en silhuett som är både klassisk och smickrande. Varje detalj, från val av tyg till snitt och mönster, är utformat med omsorg för att fånga den tidlösa skönheten från retrostilen. Våra herrkläder återspeglar den gentlemannaanda som präglade svunna tider. Vi strävar efter att erbjuda stilfulla och sofistikerade plagg som inte bara är moderiktiga, utan som också förmedlar en känsla av respekt för tradition och klass.
Söker du efter rockabilly Kläder, klänning, swingkjol, fodralklänning inom retro och 50 tals? Kläderna finns i stora storlekar och plus size om du behöver större storlek. Glinder erbjuder stort sortiment av kläder inom genrer som retro, rockabilly och 1950 talets mode. Även 1960 tals mode förekommer. Söker du efter retro kläder och rockabilly klänning så har du kommit rätt! Retro swingklänningar från Glinder, som är ett modevarumärke och erbjuder kläder, men också danskläder, herrskjorta som bowlingskjorta och andra klädesplagg från 50 talets härliga tid som passar att dansa i eller använda som kläder till bröllop, hittar du online här på Glinder. Du hittar också rockabilly, 50 tals och retro skor som pumps, ballerina, eller klackskor, men även underkjol, och accessoarer som snygga böjbara hårband, solglasögon i cat eye modell, knytblus, pennkjol och cardigan samt strumpor med spets och örhängen oavsett om du bor i Stockholm, Göteborg, eller Malmö eller andra delar av landet som tex. Uppsala, Örebro, Karlstad eller Västerås så hittar du Rockabilly kläder även i Jönköping, Linköping och Norrköping. Andra viktiga tillbehör finns också, rockabilly accessoarer samt retro och rockabilly handväskor och skor. Söker du billiga klänningar och produkter på rea? Vår för rea är alltid välfylld av billiga klänningar till låga priser.

Klackskor har en historia som sträcker sig så långt bort som till medeltiden. Vid denna tidpunkt var det massor med skräp som folk slängde ute på gator och torg och funktionen med klackar var att man helt enkelt komma upp en bit från marken, det var grunden. Till en början var det bara män som använde klackskor eller som det heter idag, pumps eller retro och rockabilly skor. Kvinnorna började använda klackskor i början på 1500 talet och att äga ett par klackskor var en typisk klassfråga. Använde kvinnan klackskor fick man per automatik en högre klass och en betydligt högre status än sina medmänniskor ute i samhället!Överallt ser vi vackra kvinnor i retro pumps alltifrån tv, tidningar och under olika ceremonier som pågår. Att köpa ett par pumps till dina snygga rockabilly kläder ökar på din utstrålning och blickarna kommer falla naturligt på dig, det finns nog ingen som inte kommer att höja på ögonbrynen. Det finns också stora fördelar med retro och rockabillyskor, med ett par klackskor, ballerinaskor eller pumps får du automatiskt en rakare rygg och benen framhåller din naturligt eleganta kvinnlighet. Med en rockabilly klänning och ett par pumps eller klackskor och du kommer garanterat att dominera elegansen på tillställningen du deltager på. Ett par klackskor ger dig bättre hållning och piffa gärna upp din kvinnlighet med både örhängen och en vacker rockabilly handväska.

Vi är passionerade för att skapa en värld där tidigare decennier får nytt liv och där varje individ kan uppleva en känsla av elegans, nostalgi och skönhet på samma gång. Vår retrokollektion är ett uttryck för vår kärlek till det förflutna och vår strävan efter att skapa en vackrare värld! Kom och upptäck GLINDER Retro Fashion, där du kan kliva in i en värld av vintage, rockabilly och retro inspirerade plagg och accessoarer som tar dig tillbaka till en tid av glamour och stil. Låt oss tillsammans skapa en vackrare värld, där nostalgiska influenser möter moderna trender och där tidlös elegans aldrig går ur tiden. Välkommen du också till GLINDER, där varje steg du tar blir en resa till en vackrare och mer förtrollande värld. Inspiration och influenser får vi från många olika platser och händelser, där bla. Las Vegas är en stor inspirationskälla
Till överdelar dam från Glinder så kan vi berätta att det finns, singoallatopp, blus, knytblus och cardigans och stickade tröjor. Som finns som med vackra körsbärsmotiv. En Knytblus i kombination med en snygg pennkjol är en riktigt klassisk 50 tals klädsel. Till överdelar hör också det klassiska bolero plagget som kvinnorna använder tillsammans med rockabilly klänning för att hålla värmen under årets svalaste perioder. Klädesplagget som kvinnan bär på överkroppen kallas överdel, medan kvinnans tröja till vardags kallas för topp eller damtopp. Till en damtopp hör alla typer av tröjor som man bär på överkroppen. Till dessa här topp, tröja stickad tröja, cardigan, blus och knytblus och att inte förglömma den populära Singoallatoppen. Glinder har ett brett utbud av Singoalla damtoppar i sitt sortiment. Singoallatopp har vackra puffaxlar för att få till en snygg klädsel. Singoallatopp kan också kallas för damtopp. Glinder Singoallatopp finns som prickig, vit, röd och ett brett sortiment av olika vackra motiv och tryck.Välkommen till GLINDER Retro Fashion, där vi bjuder in dig till en vackrare värld fylld av tidlös elegans och nostalgisk charm. Hos oss är mode inte bara kläder – det är en berättelse som tar oss tillbaka till en svunnen era där skönhet och grace stod i centrum. Vi tror på att återuppliva och hylla det bästa från det förflutna och föra in det i vår moderna tid. GLINDER är mer än bara ett varumärke, det är en passion för det som är vackert och tidlöst. Varje plagg och accessoar i vår retrokollektion är noggrant utvalt för att återge den autentiska känslan och estetiken från en svunnen tid.

Uteslutande på 1950 och 1960 talet tog de prickiga klänningarna stor plats hos trendiga tjejer och damer. Dessa klänningar kallar vi idag för rockabilly klänning eller retroklänning. Vida klänningar och swingkjolar samt i kombination med underkjol var lika populära som pennkjolar där huvudsyftet med kjolen i pennmodell var att framhäva figuren. Byxor med hög midja var på den här tidsepoken helt försvunna ur kvinnornas garderober. Tighta knytblusar i kombination med en prickig klänning eller en kjol med swing och andra eleganta kostymer bestämde modebilden. Modet på 60-talet skapades av stora sociala övergångar. “Flower Power” eran och den gemenskapen som trädde fram och stora strukturella förändringar skedde i samhället. De eleganta och klassiska 50 tals och rockabilly kläder tillhörde nu det förflutna. i slutet på 60 talet riktade sig designers sig till ungdomar med ett modeskapande, de levererade också en ny livsfilosofi eller en politisk åsikt. De förekommande minikjolarna inträder, byxor och färgstarka, grafiska i Pop-Art stil kom ut. I modet på 70-talets hippierörelse spelar kläderna fortfarande en viktig roll. Folk bar swing byxor, hade långt hår och bar platåskor. Det som används mest idag är 50 tals och Rockabilly inspirerade kläder och klänning. Denna trend har kommit för att stanna då gamla mönster möter nytt och färger och produktionstekniker tar fram nytt attraktivt 50 tals mode och rockabilly kläder.
Till öronen ska du av naturliga själ välja ett par stilenliga retro eller rockabilly örhängen i äkta retro och rockabillystil. Söker du strumpbyxor ett par snygga retro solglasögon? Solglasögonen ger ett jättefint utseende särskilt om du väljer dessa 50 tals kattögon solglasögon eller cat eye som en del väljer att kalla dom för. Kombinera gärna med ett diadem. Ska du göra en 50 tals eller en rockabilly frisyr kan du hitta tips för den bästa retrofrisyren via vår blogg, passa på att matcha din klädsel med snygga örhängen eller ett elastiskt äkta brett retro bälte och rockabilly skärp som ger dig en smickrande figur och en bättre hållning åt dina retro kläder. Oavsett om det är rockabilly klänning, pennkjol eller en swingkjol med en snygg knytblus så är skärpet en viktig accessoar. Till fötterna kan du välja 50 tals strumpor med spets som finns i många olika färger. Att välja Glinder får du automatiskt en hög kvalité och service i världsklass genom vår berömda kundservice. Söker du mer inspiration om Rockabilly eller retro kan du med fördel besöka vår retro blogg för att hitta mer information. Att klä sig retro rockabilly gör många människor varje dag, men främst använder man dessa kläder till festligheter och andra evenemang där man ska vara extra elegant eller piffig som tex. Kläder till bröllop. Det är väldigt enkelt och dessutom mycket vackert att klä upp sig i klänning, en underkjol lite smink och en snygg frisyr så kommer enormt många blickar att falla på dig som person. Många säger att det finns sällan något vackrare än att klä sig retro. Ett tips! Gå upp en halv timme tidigare varje dag och klä upp dig, du kommer troligen att må bättre och känna dig mer elegant än någon annan dag. Ska du klä upp dig till bröllop så är vara facinator och damhattar ett bra val, liksom en vacker brosch som hör till retro och 50 talets kanske populäraste accessoar.När man har hittat sin snygga klänning är det dags att välja accessoarer samt snygga skor eller om du hellre väljer en kjol med swing eller varför inte en pennkjol. Det är samma sak som en fodralklänning, men enbart nedre delen av kjolen. Söker du Rea på klänningar och rockabilly kläder? ett par pumps, retroskor eller ballerinaskor eller tyllkjol för mera vidd som också kan kallas underklänningar finns i flera stora och olika storlekar. Du hittar allt de behöver på Glinder också de viktiga tillbehören för håret,
fötterna, öronen och runt halsen.Sköter du om och vårdar dina 50 tals och rockabillyskor rätt så håller dom och håller sig vackra i många år, oavsett om det är Pumps, klackskor eller ballerinaskor. Kommer du hem en kväll och det har regnat ute så ska du inte sätta dina skor på elementet. Låt dina skor istället torka i rumstemperatur och vid behov torka av dom. Var rädd om dina skor och dom håller sig fina i flera år. Behöver du torka av dina skor använd en vanlig textiltrasa eller en borste, använd aldrig rengöringsmedel som kan, medföra till att förstöra dina skor. Eftersom klackskor eller pumps först och främst slits med klacken först, så kan det vara en god idé att låta en skomakare göra en förstärkning. Vissa pumps som du köper följer det med en extraklack som du enkelt kan montera helt själv. Det kan du göra utan att det kostar dig en enda krona.

Fräcka barnkläder i rockabilly och retro. Prickiga barnklänningar! Alla barnklänningar eller rockabillykläder för barn finns i prickiga varianter samt i många olika färger och även på rea till billiga priser, alla storlekar samt många olika färger som exempel svart, blå, gul, gröna klänningar och exklusiva rockabilly skjortor för små pojkar. Matcha med en pappa barn skjorta i en härlig kombination för en fräck, och uppseendeväckande klädsel. Alla våra barnklänningar brukar användas flitigt som kläder till bröllop och andra trevliga evenemang som fest eller om det ska bli födelsedags kalas. Likväl om man ska följa med på en cruising eller en bilträff så passar våra kläder till barn inom retro rockabilly och 50 tals väldigt bra. Glinder har även underkjol för barn som passar bra ihop med klänning, men också använda dom som dom är, till teaterföreställning eller om man ska gå på dansskola.Det är maskeraddags och barnen ska på ett 50-tals kalas! Att hitta den perfekta maskeraddräkten kan ibland vara svårt. Nu behöver du inte leta längre! Vi har det du letar…

Välkommen till The KJ Store! Vi är experter på retro, vintage, rockabilly & alternativt mode. Hos oss hittar du kläder i 1920’s-40’s-50’s och 60’s-talsstil, retroprylar, skor, väskor, accessoarer, Piercingar och mycket mer! Nytt för i år är att vi utökar med 80-90tals accessoarer. År 1994 startade vi vår butik i Växjö – där du idag hittar oss på Klostergatan 4. Självklart kan du även handla här i vår webbutik! Välkommen att kontakta oss om du har några frågor, eller saknar något i sortimentet.För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på ”partykungen” i din mail så bör du hitta den!

40- OCH 50-talet, OCKSÅ ROLIGT FÖR BARNENLåt dina barn lära sig om 40- och 50-talet genom att ordna 40- och 50-tals fest. Det är riktigt roligt att lära sig historia den här vägen, speciellt när man får leka att man är en del av den. Barnen kommer att älska att klä ut sig i vackra kläder eller att klä ut sig till rockstjärna. Att ordna en 40- och 50-tals fest för barnen är en riktigt unik väg att lära sig om historien, och de kommer att be om att få lära sig mera när de märker hur roligt det kan vara! Vi har de vackraste maskeraddräkterna för barn i tema 40- och 50-tals tema. Låt barnen inspireras av Grease, låt dem leka Elvis Presley. Hela familjens fest börjar på Vegaoo.sePRICKAR OCH LÄDERJACKORVi här på Vegaoo vill uppmuntra alla föräldrar att allmän bilda sina barn på det roligaste möjliga sättet: Genom lek och stoj. När det kommer till att ta med familjen på en tidsresa tillbaka till 20-talet är vi experterna som gör det möjlig. Vi har en uppsjö av maskeradkläder för barn i 40- och 50-talstema. Bara klicka omkring på vår hemsida, du kommer snabbt att inspireras! Det bästa av allt är att vi krympt priserna på våra 40- och 50-tals maskeraddräkter för barn. Det har aldrig varit lika roligt och lika billigt att festa i familj, samtidigt som barnen lär sig något nytt! Mera 40-tals och 50-tals barnfester i Sverige, till lägre priser!
Älskar du Grease? Vill du se lika cool ut i en svart läderjacka, vit t-shirt och ljusa jeans som Danny gör? Då är du redo för en riktig 50-talsfest. Här hittar du ett stort urval av 50-tals dräkter till både kvinnor och män så att du också kan bli en del av T-Birds-gänget! Klä ut dig till Sandy som har en ikonisk stil som ingen kan ha missat. Svarta tighta läderbyxor, svart jacka, svart topp och blont lockigt hår. Ett av de hetaste paren i popkulturen är Danny och Sandy. Vi har också ett stort urval av andra 50-tals dräkter. Klä ut dig till Elvis, även känd som King of Rock, eller är du kanske mer av en rockabilly-typ som gillar prickiga klänningar och kjolar med tyll? Skruva tillbaka tiden till det glada 50-talet och festa med stil. Du kan inte prata om 50-talet utan att nämna Marilyn Monroe, som med sin vita klänning blev ännu mer känd än hon var när hon fotograferades när hennes vita klänning blåste upp. Kolla igenom vårt stora urval av 50-tals kläder och dräkter och inspireras. Du kommer definitivt hitta något som faller dig i smaken. På 1950-talet var könsrollerna mycket uppdelade. Kvinnor skulle se ut som kvinnor och män skulle se ut som män. Kvinnorna skulle ha på sig kläder som visade fram deras feminina former och kläderna kunde vara färgglada med ränder eller prickar. En typisk 50-talsdräkt är en prickig kjol som slutade precis under knäet, en vit tröja och skor med inte för höga klackar. Männen hade ofta kavaj, långbyxor och välkammade frisyrer. Den amerikanska popkulturen satte standarden för hur folk klädde sig och den amerikanska collegejackan fick sitt stora genombrott. Sätt på dig ett par jeans, svarta solglasögon och en collegejacka så är du redo att festa som om det vore 1953! Ett annat välkänt par från 50-talet är Marilyn Monroe och Joe DiMaggio. Alla kommer naturligtvis ihåg Marilyn Monroes vackra ansikte, hennes blonda lockiga hår och den vita klänningen hon fotograferades i när klänningen blåste upp på en filmpremiär i New York. Det är ett av de mest återskapade fotografierna i historien och folk älskar att klä sig som Marilyn Monroe i den vita klänningen. Och vi förstår verkligen varför! Marilyn Monroe hade den mest glamorösa stilen och inspirerade kvinnor runt om i världen. Hon var tillsammans med Joe DiMaggio, som var en mycket känd amerikansk basebollspelare. Deras förhållande diskuterades brett i media och förhållandet varade bara i nio månader. Trots det så är det fortfarande ett av de mest kända och spännande paren inom popkulturen. Klä ut dig till Marilyn och Joe DiMaggio på festen med 50-tals tema så kan vi nästan garanterat att folk kommer att tappa hakan!

Rock’n’Roll dominerade musiken på 50-talet och du kan inte prata om 50-talet och rock’n’roll utan att nämna The King of Rock – nämligen Elvis Presley! Elvis är en av de största artisterna världen någonsin har skådat och hans stil har bränt sig fast i vårt minne sedan 1954. Du har garanterat dansat loss till låtar som ”Heartbreak Hotel”, ”Hound Dog” och ”Jailhouse Rock”. Elvis hade en mycket distinkt stil och hans stjärnkarriär har faktiskt banat vägen för många av dem i Las Vegas som numera lever på att efterlikna honom. Om du känner att du vill göra samma sak så är det nu du ska ta chansen! Oavsett om du vill klä ut dig till Elvis i en guldig dräkt, i vit kostym med mantel eller Viva Las Vegas-Elvis i den svarta skinndräkten med gulddetaljer hittar du maskeradkläder som förvandlar dig till The King of Rock här. Oavsett vilken Elvis du känner för att vara idag så behöver du den ikoniska frisyren och de stora guldfärgade solglasögonen med små hål i sidorna. Festen blir femtio gånger roligare om Elvis dyker upp!
Du kan också återskapa rockabilly-stilen som kom på 50-talet. Visa fram dina former i en prickig klänning, fixa frisyren med en av våra peruker och sätt på dig ett hårband så blir redo att rocka dansgolvet som en riktig 50-tals babe! Vi har ett stort urval av 50-tals dräkter för både kvinnor och män så du kan festa som om vi hade vridit tillbaka tiden till 50-talet. Kika runt bland våra maskeradkläder och bli inspirerad!Why it’s Greased Lightning! Filmen Grease kom ut 1978 men berättelsen äger rum på 50-talet. Vill du återskapa stilen från Grease? Då ska du klä ut dig till ett av de mest kända paren i historien – Sandy och Danny! De flesta har sett Grease och ingen kan ha missat Sandy och hennes ikoniska stil under låten ”You’re the one I want”. Förvandla dig till Sandy med snygga läderbyxor, svart topp, en kort jacka och det blonda lockiga håret så du är redo att dansa vidare i natten. John Travolta spelade Danny som är den coola och lite farliga killen som äntligen får sin Sandy. Du kan förvandla dig till Danny med ett par jeans, jackan som alla T-Birds hade och en vit t-shirt. Glöm inte att vattenkamma håret och spraya det med hårspray så det sitter perfekt hela kvällen. Det har aldrig varit häftigare att gå på Rydell High än nu!Vårt mål är att alla ska kunna klä ut sig – oavsett budget! Det är därför vi har ett stort urval av 50-tals dräkter i god kvalitet till ett rimligt pris. Om du har några frågor angående storlekar, modeller eller om du undrar något annat så är du välkommen att kontakta oss genom att skicka ett mail till [email protected] eller ringa oss på 040 60 60 676. Du får alltid 30 dagars öppet köp på alla dräkter och maskeradkläder som du köper på temashop.se. Returrätten gäller om du lämnar tillbaka produkterna i samma skick som när du mottog dem. Du kan därför välja flera produkter och returnera de som inte passar eller in
te uppfyller dina förväntningar. Nu är det bara att sätta på rock’n’rollen på högsta volymen och göra dig redo för en temafest som du sent kommer att glömma! Oavsett om du ska gå tillsammans med någon och klä ut er i pardräkter som till exempel Sandy och Danny från Grease eller Marilyn Monroe och Joe DiMaggio, eller om du hellre vill ut på dansgolvet i en rockabillyklänning och gör din egen grej så har vi vad du behöver. Festen blir alltid roligare när du klär ut dig, så varför inte ta chansen och löpa linan full ut? Dagens mode passar inte direkt in på 50-talet så därför erbjuder vi ett stort urval av 50-tals dräkter som gör att du verkligen kan leva dig in i rollen och festa precis som T-Birds-gänget gjorde på sin tid. Med “Betala direkt” genomför du din betalning på en gång men behåller alla de fördelar du får när du handlar genom Klarna. Betalningen kan ske på tre sätt: med ditt kort, via banköverföring eller genom ett kopplat bankkonto.

Rockabillykläderna för män kom i sin tur i form av tighta jeans, coola t-shirts, pastellfärgade bowlingskjortor, tuffa skinnjackor och baggy baseballtröjor.För att snabbt hitta stilen eller plagget som du är ute efter kan du ta hjälp av vårt smarta filtreringsverktyg. Med det kan du sortera fram rockabillykläder och raggarkläder från vissa varumärken i färger och storlekar som passar dig. Det gör det otroligt smidigt att klicka hem dina nya favoriter.

Rockabillykläderna för kvinnor kännetecknades av scarves, toppar med hjärtringning och färgglada pumps. Låt oss inte glömma kjolar och klänningar med utställda nederdelar som skapade extra effekt i de snabba rörelserna från både boogie woogie och jive.Ur denna rockigt svängiga musik och 50-talets färgglada mode föddes även en spännande klädstil som var som gjord för fartfyllda dansgolv eller en cool look i raggarbilen.

Similar Posts