Aclima Woolnet Neck Gaiter

Tvättas ut- och in i 40 graders maskintvätt, gärna på ullprogram. Hängtorkas. Använd ett tvättmedel som utformats speciellt för ull. PH-neutrala ulltvättmedel innehåller inga enzymer eller blekmedel som kan skada och torka ut dina ullplagg. Aclima wool shampo. Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.Gaitern är tillverkad i två olika material, WoolNet närmast kroppen och ett slätt lager med ulltyg på utsidan. Materialet som är närmast kroppen hjälper till att transportera bort fukt medan det yttre lagret ser till att värma dig när det är kallt ute. Lagren tillsammans skapar en luftspalt som ger mycket bra skydd och isolering.Aclimas Doublewool Neck Gaiter är ett funktionellt plagg som skyddar hals och nacke, går även att dra upp över näsa för extra bra skydd kalla vinterdagar. Gaitern har även lufthål vid näsa och mun för absolut bästa fukttransport.

Miljöinformation: Norsk design – tillverkad i Estlad under EU-miljöregler. Oeko-Tex, Grüner Punkt-, Woolmark- och 40001-certifierad. Aclima är ett familjeägt företag sedan 1939 och tar ett mycket stort miljöansvar i både smått och stort.
Aclimas Doublewool Neck Gaiter är ett funktionellt plagg som skyddar hals och nacke mot kyla, den går även att dra upp över näsa för extra bra skydd. Gaitern har även lufthål vid näsa och mun för bästa möjliga fukttransport.Gaitern är tillverkad i två olika material, WoolNet närmast kroppen och ett slätt lager med ull på utsidan. Materialet som är närmast kroppen hjälper till att transportera bort fukt medan det yttre lagret ser till att värma dig när det är kallt ute. Lagren tillsammans skapar en luftspalt som ger mycket bra skydd och isolering mot kylan.

När man fryser riktigt mycket eller försöker hålla sig camouflerad (vid jakt) på vintern och drar upp halsduken över munnen, så märker man ganska snabbt att det skapas fukt och man fryser nästan ännu mer. Detta problem har Aclima löst!
Jakt.se har sedan 2005 tillhandahållit ett brett sortiment av jaktvapen och jakttillbehör på nätet. Vi är 20st anställda som utmanar våra konkurrenter genom att leverera fantastisk och kompetent service till våra kunder. Vårt främsta mål är att överträffa våra kunders förväntningar, varje dag!Med Aclimas DoubleWool neckgaiter med WoolNet över munnen, så transporterar du ut fukten och kan ha på dig skyddet utan att det blir fuktigt och obekvämt, utan snarare att du håller dig varm/camouflerad, perfekt för den inbitne fiskaren, rävlockaren eller skoterföraren!

Denna produkt är tillfälligt slut, men det är normalt en lagervara och den kommer snart in igen. Skriv in din e-postadress och tryck på BEVAKA så får du ett e-post så snart vald variant finns i lager igen.
För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på ”KÖP”-knappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer. Hund.se har sedan 2017 tillhandahållit ett brett sortiment av produkter till din bästa vän. Vi är 20st anställda som utmanar våra konkurrenter genom att leverera fantastisk och kompetent service till våra kunder. Vårt främsta mål är att överträffa våra kunders förväntningar, varje dag! Fiske.se har sedan 2017 tillhandahållit ett brett sortiment av fiskeprodukter på nätet. Vi är 20st anställda som utmanar våra konkurrenter genom att leverera fantastisk och kompetent service till våra kunder. Vårt främsta mål är att överträffa våra kunders förväntningar, varje dag!Här kan du logga in för att se alla ordar du gjort på Outnorth, följa status, ändra dina adressuppgifter och registrera/avregistrera dig för vårt nyhetsbrev. Använd samma e-postadress du angav när du handlade. Saknar du ditt lösenord så kan du använda ”glömt lösenord”-funktionen. Observera att alla som har handlat hos Outnorth har ett konto men att det går bra att handla hos Outnorth utan att hålla reda på sina kontouppgifter.

Få denna produkt levererad fram till dörren. Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 999 kr kronor för att få gratis frakt!Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Som medlem i vår kundklubb får du poäng på allt du handlar hos oss, poäng som i din personliga poängbank kan omvandlas till trevliga erbjudanden. Har du handlat hos oss tidigare har du redan ett konto hos oss och du kan då använda samma inloggningsuppgifter för att gå med i kundklubben. I så fall kan du istället klicka på ”Logga in” längst ner på denna sida.Miljö: Det finns inga kemikalier i ullen. Det används dock kemikalier när tygerna bleks och färgas. På blekningen är det dålig kontroll. Barnplaggen är tillverkade i 100% mulesing-fri merinoull med Öko-Tex class 1, som innebär att dom är helt giftfria och kan användas av bebisar. Vissa av vuxenplaggen som innehåller polyamid/polyester har Öko-Tex class 2, och är därmed godkända som barnplagg. Öko Tex är en märkning som garanterar att tyget inte innehåller miljöfarliga ämnen.Detta är ett plagg för dig med varierande aktivitetsnivå och som inte har en varm dusch inom räckhåll… Kroppslukt trivs som bekant inte i ull. Vid långa fjällturer, jakt och expeditioner bör WoolNet vara ett självklart förstahandsval.

Willys Sportfiske AB grundades 1970 i Västerås och är en av landets äldsta och mest välsorterade sportfiskebutiker. Service har sedan starten varit vår ledstjärna och vår ambition är att du hos oss ska hitta produkterna du söker och få den service du behöver. Tveka inte att slå oss en signal eller skicka ett mail om du har några funderingar.Nordforest Hunting multifunktionstub är en allround tub med ett unikt kamouflagemönstrat tyg speciellt utvecklad med avvisande ethyl butylacetylaminopropionate (EBAAP), vilket stöter bort myggor, sandflugor, fästingar och getingar inom en radie på upp till 40 cm.

Neck Gaiter är i två lager med Woolnet Original på insidan och ull på utsidan. En varm produkt på grund av all luft som är instängd i materialet och med andningshål täckt med Woolnet. Detta minimerar isbildning och man får en varmare inandningsluft mycket bra för ex. astmatiker.
P.A.C. Original Multifunktionell buff. Du kan använda den som en halsduk, huvudduk, hårband eller mycket mer. Den är bekväm, lätt, andningsbar och väldigt lättskött. P.A.C. Original är 100% mikrofiber. Tack vare en speciell stickprocess, är den sömlös och mycket stretchig utan att töjas ut. Lämplig för alla väderförhållanden. Tack vare Silverplus-tekniken är den antibakteriell och förhindrar därmed bildandet av dålig lukt. På grund av det mycket andningsbara materialet är P.A.C. Original den perfekta följeslagaren även under de varma sommarmånaderna.Nordforest Hunting multifunktionstub är en allround tub med ett unikt kamouflagemönstrat tyg speciellt utvecklad med avvisande ethyl butylacetylaminopropionate (EBAAP), vilket stöter bort myggor, sandflugor, fästingar och getingar inom en radie på upp till 40 cm.

Similar Posts