Airex Balance Pad Elite

Airex Elite har mönstrad över- och undersida, och kan användas på bägge sidor. Den mönstrade sidan gör även så att dynan inte glider så lätt. Kan användas inomhus, utomhus och i vatten.

Airex Balanskudde – Balansträning är något vi alla behöver mer av. Det ger bättre koordination, balans och stabilitet. Balansträning stärker många små muskler som förebygger skador och som hjälper till vid rehabilitering av skador
Det billigaste priset för Airex Balance Pad Elite just nu är 882 kr. Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin Balansplattor. Prisjakt jämför priser och erbjudande från 4 butiker.Vi tillhandahåller utrustning till Professionella Terapeuter sedan 2004. Många av våra produkter finns upphandlade av Kommuner och Landsting och har genomgått flera tester för säkerställande av kvalité.

Balansträning är viktig för att förebygga skador i knän och fotleder och är även fördelaktigt för koordination, reaktion och stabilitet. Balansdynan har en mönstrad yta som gör att de inte glider så lätt, samt att de kan användas på båda sidor och du kan använda dem inomhus, utomhus och i vatten.
Var god lämna in din recension om inköpt produkt nedan. Ditt produktomdöme kanske hjälper andra kunder också. Skriv endast om produkten i fråga, inte om själva ordern, betalning eller leverans. Tack så mycket!De destabiliserande egenskaperna hos Airex balans-produkterna aktiverar hjärnans kontroll. För att hålla kroppen i balans aktiveras receptorerna i fötter, leder och ögon. Detta hjälper dig att nå dina terapimål snabbare.

Airex balansdyna Elite är perfekt för att uppnå maximala träningsresultat med minimal ansträngning. Dynorna är utformade för att vara så effektiva som möjligt under träning. Dessutom stimulerar de blodcirkulation, hållning, balans och din anda. Airex balansdynor är också mycket lämpliga för uthållighetsträning.
Hemligheten med Airex balansdyna ligger i de speciella material som anv\u00e4nds i Airex balans-produkter. Produkterna \u00e4r designade f\u00f6r att tr\u00e4na barfota p\u00e5 och tack vare \u00f6gelprofilen p\u00e5 b\u00e5da sidor av dynan f\u00f6rhindras du fr\u00e5n att glida n\u00e4r du tr\u00e4nar. N\u00e4r du st\u00e5r p\u00e5 dynan kommer du att k\u00e4nna hur dina f\u00f6tter (och h\u00e4nder) f\u00f6rsiktigt sjunker in i mattan. Du kommer att m\u00e4rka hur sk\u00f6nt det varma skummet, som best\u00e5r av miljoner sm\u00e5 luftbollar, k\u00e4nns. Denna struktur g\u00f6r det m\u00f6jligt f\u00f6r mattan att anpassa sig perfekt efter din kropp.Airex balansdyna Elite är en modifierad version av Airex balansmatta. En dubbad profil på båda sidor av mattan för att förhindra att den glider under hoppövningar. Balansmattan Elite är mer motståndskraftig mot skador när du använder den med skor på.Hemligheten med Airex balansdyna ligger i de speciella material som används i Airex balans-produkter. Produkterna är designade för att träna barfota på och tack vare ögelprofilen på båda sidor av dynan förhindras du från att glida när du tränar. När du står på dynan kommer du att känna hur dina fötter (och händer) försiktigt sjunker in i mattan. Du kommer att märka hur skönt det varma skummet, som består av miljoner små luftbollar, känns. Denna struktur gör det möjligt för mattan att anpassa sig perfekt efter din kropp.

Airex balansdyna Elite \u00e4r perfekt f\u00f6r att uppn\u00e5 maximala tr\u00e4ningsresultat med minimal anstr\u00e4ngning. Dynorna \u00e4r utformade f\u00f6r att vara s\u00e5 effektiva som m\u00f6jligt under tr\u00e4ning. Dessutom stimulerar de blodcirkulation, h\u00e5llning, balans och din anda. Airex balansdynor \u00e4r ocks\u00e5 mycket l\u00e4mpliga f\u00f6r uth\u00e5llighetstr\u00e4ning.
De destabiliserande egenskaperna hos Airex balans-produkterna aktiverar hj\u00e4rnans kontroll. F\u00f6r att h\u00e5lla kroppen i balans aktiveras receptorerna i f\u00f6tter, leder och \u00f6gon. Detta hj\u00e4lper dig att n\u00e5 dina terapim\u00e5l snabbare.

Airex balansdyna Elite \u00e4r en modifierad version av Airex balansmatta. En dubbad profil p\u00e5 b\u00e5da sidor av mattan f\u00f6r att f\u00f6rhindra att den glider under hopp\u00f6vningar. Balansmattan Elite \u00e4r mer motst\u00e5ndskraftig mot skador n\u00e4r du anv\u00e4nder den med skor p\u00e5.Ventilen ska sättas in med ventilolja med jämna mellanrum, så att den inte torkar ut. Oljan skyddar ventilen och hjälper bollen att hålla luften över längre tid.

Thank you for signing up! You will now receive our mailings to the e-mail address you entered. You can cancel your free subscription anytime if you do not wish to receive any more e-mails.Baden har sedan 1974 utvecklat bollar till alla typer av bollspel. De utvecklar och producerar fotbollar för alla nivåer , från toppserien till skolgården. Baden garanterar etisk försvarbar produktion. Takk for at du registerte deg! Du vil nå motta utsendelsene våre på e-postadressen du oppga. Du kan si opp gratisabonnementet ditt når som helst hvis du ikke vil motta flere e-poster. Tack för din registrering! Du kommer nu att ta emot våra utskick till mailadressen du angav. Du kan avbryta din kostnadsfria prenumeration när som helst om du inte önskar fler e-postmeddelanden.Ytterligare utveckling av AIREX® Balance Pad Plus. Särskilt våffelmönster på båda sidor av kudden som garanterar glidmotstånd och effektiv stimulering av fotreceptorer.

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.Vi hanterar dina önskemål och behov inom träning och behandling genom att erbjuda olika tillverkares utrustning på samma ställe. Vi arbetar med såväl kända märken som mindre kända, men vårt krav på god kvalitet är detsamma.

Similar Posts