Anja Felicia Blogg

Efter sin tv-debut så har Anja donat med lite allt möjligt. När Nyheter24 pratade med henne för ett par månader sedan så väntade hon sitt första barn tillsammans med sin pojkvän, har nyligen köpt en ny, stor lägenhet i Stockholm samt hittat ett jobb hon verkligen trivs med.

– Jag har donat med lite allt möjligt, men ganska långt ifrån rampljuset dock. Har de senaste åren jobbat som Office Manager på en bank, men denna höst började jag jobba som care advisor på en engelsk skola. Det är lite som en kurator kan man säga och det är väldigt roligt, berättar hon för Nyheter24.Detta året fick tittarna lära känna profiler som Samir Badran, Emelie Rydberg, Jesper ”Jeppe” Johansson och Aina Lesse. Det var även året då Paulina ”Paow” Danielsson för första gången klev in i rutan. Vi alla minns den oförglömliga Paradise Hotel-säsongen 2013. Programmet var tillbaka efter ett par års uppbehåll och produktionen hade kikat i landets alla vrår och skrymslen för att leta fram de absolut färgstarkaste karaktärerna man kunde hitta. Idag så berättade jag vem jag är kär i för en i klassen.. Han är jättesöt och då så fick jag hans nummer av henne och frågade chans på honom!! Han har inte svarat än men jag tror att han säger nej men ändå kanske ja!! Hoppas bara att ingen skvallrar om det!

ååå…. Just nu sitter jag och bloggar lite på min och hennes blogg. Om ni vill veta vad hon heter så heter hon Julia! Och hennes blogg heter gullejullan.bloggplatsen.se =’)i NO och måste ju självklart kunna allt! Tror att jag döööööööööööööööör!!! Men vad gör man? Man vill ju få mycket rätt och få högt betyg så att jag kan välja vilket gymnasium efter nian!!

Tisdag: Night Fight p\u00e5 morgonen, sen en sv\u00e4ng f\u00f6rbi kontoret innan jag till min b\u00e4sta Felicia\u00a0och fixa brynen. Sen v\u00e4ntar presslunch f\u00f6r H&Ms nya caf\u00e9koncept \”It’s Pleat\” (sp\u00e4nnande!) f\u00f6ljt av kontorsjobb innan eftermiddagens m\u00f6te med Johanna.M\u00e5ndag: B\u00f6rjar morgonen med\u00a0spela in veckans poddavsnitt\u00a0med Nina, sen sitter jag och Andrea och jobbar hemma hos mig resten av dagen och f\u00f6rbereder f\u00f6r event.Onsdag: Vi ska filma julgodis hela dagen och h\u00e5ller till hemma hos Alexandra i hennes nya fina k\u00f6k med magiskt ljusinsl\u00e4pp. (SMHI samarbeta med mig h\u00e4r). Kommer bli s\u00e5 mysigt!Redan m\u00e5ndag allts\u00e5, vad h\u00e4nde med helgen? Veckorna g\u00e5r s\u00e5 fort och snart \u00e4r \u00e5ret slut, k\u00e4nns ju\u00a0lika galet som h\u00e4rligt. Och s\u00e5\u00a0roligt att s\u00e5 m\u00e5nga av er mailat om v\u00e5r dr\u00f6mhelg och \u00e4r lika peppade som vi. Hurra! Okej, l\u00e5t oss kika p\u00e5 hur veckan ser ut.

Fredag: F\u00f6rmiddagen g\u00e5r \u00e5t att podda med Nina, sen vigs resten av dagen till bloggen och schemal\u00e4gga material inf\u00f6r helgen d\u00e5 jag drar till Marrakesh.\u00a0P\u00e5 kv\u00e4llen ska vi p\u00e5 julmiddag med n\u00e5gra v\u00e4nner.\u00a0Woop!
Torsdag: Tr\u00e4ningsmorgon och Night Fight p\u00e5 schemat, sen ska vi p\u00e5 pressfrukost p\u00e5 Aller med Bj\u00f6rn Ax\u00e9n. Efter det kommer Iman f\u00f6rbi kontoret p\u00e5 en kaffe, ska bli mysigt att f\u00e5 en liten update med Grounded. Sen ska vi fota recept och preppa inf\u00f6r kv\u00e4llens gl\u00f6gg-event.

Jag gick upp 12 kg under graviditeten. Det mesta försvann efter förlossningen och nu fyra veckor senare har jag 2 kg kvar till min startvikt. Min mage ser inte ut som på bilden nedan än men jag kunde inte bry mig mindre. Just nu är min mage mjuk och gosig och vet ni vad? Jag älskar det! Jag har en sådan respekt för min kropp och känner mig säkrare och kvinnligare än jag någonsin gjort. Min kropp har skapat och burit ett liv och precis där i min mjuka mage har Lily bott i 9 månader. Hur häftigt är inte det?
Här i bloggen bjuder jag på härliga vardagsrecept och delar med mig av mina bästa tips för en sund kosthållning. Med råvaror från växtriket vill jag inspirera till en grönare väg i köket, som både är god och lättlagad. Mindre dieter, förbud och måsten och mera av det som kroppen och själen mår bra av.

Ungefär tre månader efter den här plåtningen blev jag gravid. Jag har alltid sagt att jag ska vara i mitt livs bästa form när jag blir gravid för att ge kroppen bästa möjliga förutsättningar. Den senaste tiden har jag fått många kommentarer om att man ser fram emot att följa min resa tillbaka efter graviditeten. Tillbaka till vadå?
Jag älskar att jag nu kan gå långa promenader och ser fram emot när jag kan börja träna igen. För att träning får mig att må bra. Det handlar inte om vikt för mig eller att ”komma tillbaka” till där jag var innan. Jag vill kunna springa snabbt och känna mig stark för att jag älskar känslan det ger mig. Och om min träning kan inspirera en enda person till att tycka träning är kul så är ingen gladare än jag.

Välkommen till min blogg! Jag heter Anja och är utbildad Livsstilsrådgivare med fokus på en hållbar livsstil. Jag frilansar bland annat som hälsoredaktör, skribent och matkreatör. Jag är även författare till boken ”En god morgon” (Norstedts förlag) där jag samlat mina härligaste recept på frukost. Dessutom är jag delägare och medgrundare till Grounded Factory som tillverkar och säljer svenska ekovänliga yogamattor helt i naturmaterial.
Jag förstår att ingen menar illa men ju fler kommentarer jag fått desto mer har de etsat sig fast i huvudet. Som att jag förväntas vilja se ut som på bilden nedan igen trots att mitt liv totalt förändrats sedan dess. Kan vi inte bara släppa all hets och press på mammakroppen och njuta av våra fantastiska kroppar precis som de är?Hösten 2015 blev jag mamma till min älskade dotter Lily så här i bloggen kommer ni även få en inblick i mitt mammaliv och hur jag jonglerar vardagens alla utmaningar som nybliven mamma och egenföretagare.

Similar Posts