Atv Plog Dragkrok

Vår verkstad jobbar med alla fabrikat och utför service och reparationer på er fyrhjuling till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi lagerför mycket eftermarknads reservdelar som drivaxlar, damasker och vinschar där priset ofta är en bråkdel av originaldelar kostar. Givetvis hjälper vi er även med montering av tillbehör som hasplåtar, vinschar och andra tillbehör.Vi kan ATV och vi älskar ATV. GoOffroad är butiken för dig som söker delar och tillbehör till din fyrhjuling. Vi har ett brett sortiment kvalitetsprodukter till din ATV eller UTV. Vi kan ha Sveriges bästa utbud på ATV Däck & fälg och då vi även har en fysisk butik i Rönninge 25km söder om Stockholm har ni möjlighet att besöka oss för att klämma & känna på produkterna.

Tack för din registrering! Du kommer nu att ta emot våra utskick till mailadressen du angav. Du kan avbryta din kostnadsfria prenumeration när som helst om du inte önskar fler e-postmeddelanden.Thank you for signing up! You will now receive our mailings to the e-mail address you entered. You can cancel your free subscription anytime if you do not wish to receive any more e-mails.Inklusive nödvändiga bultar. Om du har en lång maskin, till exempel en maskin med dragkroken monterad långt bak eller en dubbelsitsare, eller kanske med bandsats monterad. Denna balk är 35cm lång och ökar möjligheten att montera snöplogen på fler maskiner.

Sidovinge som monteras på plog för att inte snön skall ”rulla av från bladet” när man plogar. Vingen som man monterar vanligtvis på den vänstra delen på plogen när man plogar snö i höger trafik så att den inte packas och rullar av på den vänstra sidan och blir en snö sträng. Lätt att montera med medföljande skruvar och brickor. Passar alla våra plogmodeller men bara på vänstra sidan på dom ”koniska plogarna”.
Botten av snöbladet har utbytbart slitstål som du enkelt byter vid behov. Snöbladet är fjädrande vilket gör plogningen säkrare då bladet viker sig om du kör in i ett hinder.Du höjer och sänker enkelt bladet med din egen ATV-vinsch.  Att ställa bladet i sidled i dess 5 arbetslägen är ett enkelt handgrepp. Arbetsbredden på 1500 mm gör att du täcker din  ATV även när du vinklar bladet. Det går även att ställa ploghöjden med de medföljande släpskorna. Utbytbart slitstål. Du höjer och sänker enkelt bladet med din egen ATV-vinsch. Att ställa bladet i sidled i dess 5 arbetslägen är ett enkelt handgrepp. Arbetsbredden på 1500 mm gör att du täcker din ATV även när du vinklar bladet. Det går även att ställa ploghöjden med de medföljande släpskorna. Utbytbart slitstål. Botten av snöbladet har utbytbart slitstål som du enkelt byter vid behov. Snöbladet är fjädrande vilket gör plogningen säkrare då bladet viker sig om du kör in i ett hinder.Genom lång erfarenhet av fyrhjulingar i hård terräng, lera eller hårt arbete har vi utvecklat ett tillbehörskoncept för ATV/fyrhjulingar som är starkt, säkert och innovativt. APG är ett varumärke inom Nordic Powersports som konstruerar och tillverkar ATV tillbehör som erbjuds konsument och företag via återförsäljare över hela Skandinavien.De flesta fyrhjulingar och UTV modeller har någon typ av draganordning baktill för att kunna dra vagnar, redskap eller andra tillbehör bakom din maskin. De vanligaste typerna av dragkrokar bak på fyrhjulingar är en standard 50mm dragkula av likadan typ som sitter på bilar, då storleken på dragkrokar i stort är standardiserat inom Europa så kan de flesta typer av bilkärror dras med en dragkrok på din ATV.Dragkrokar, dragkroksförlängare och andra relaterade produkter till draget på din ATV eller UTV. Vill du enklare kunna koppla på och av din vagn eller andra redskap som kopplas på dragkroken på din maskin? Kolla in våra dragkroksförlängare som flyttar ut dragkroken och förenklar på och avkoppling av din vagn, slaghack eller annat redskap.Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.

Många moderna fyrhjulingar och speciellt traktorregistrerade modeller, har en 2 tums anslutning av dragkroken baktill. På Fyrhjulingen sitter då en mottagare som är ett fyrkantigt hål med 2 tum (ca 5,08cm) bredd/höjd där en dragkrok kan tryckas in och låsas fast med en sprint eller bult och mutter.
Förutom bakre dragkroksförlängare hittar du även främre dragkroksprofiler för flera modeller vilket är ett mycket bra tillbehör för dig som använder din fyrhjuling eller UTV till att ranchera släpvagnar eller motsvarande. I Sortimentet hittar du även nya dragkulor, 3-vägs dragkrokar för flera olika vagnsanslutningar, dragkrokssprintar och andra tillbehör och reservdelar till dragkroken på din ATV eller UTV.

En fast anordning där dragkroken och dragkrokens fäste är fast monterat i fyrhjulingens chassi/ram baktill, oftast bultad med kraftiga bultar i ramen. På maskiner med fast ansluten dragkrok finns det ofta dragkroksförlängare eller 2 tums dragkroksanslutningar att köpa till för att flytta ut dragkroken.När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal. Som ovan en fyrkantig anslutning för dragkrokar eller andra fästen, har använts främst på vissa Polaris modeller. Till detta drag finns det adaptrar som omvandlar 1 ¼ tums anslutningen till den vanligare 2 tums profilen. Delar märkta med ”Passar din fyrhjuling” är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.

På många fyrhjulingar sitter dragkroken ganska långt in vilket kan göra på och frånkoppling av en vagn svår och krånglig, har du problem med detta är våra dragkroksförlängare det perfekta tillbehöret då de flyttar ut dragkulan en bra bit för att förenkla tillkoppling av vagnar, ofta är dragkroksförlängaren av en förstärkt konstruktion vilket ger högre tillförlitlighet när du hänger på en tung vagn eller redskap.

En ATV är smidigare att manövrera jämför med en stor traktor och gör snöröjningen effektivare, särskilt på mindre ytor. Har man stora områden med mycket snö som ska röjas bör man köpa ett stort snöblad till sin ATV.Ett centermonterat plogblad sätter man mitt under fyrhjulingen. Fördelen med centermonterat plogblad är att viktfördelningen blir jämnare och man får mer kraft i påskjutningen med mer tyngd på bakhjulen. Du kommer få bättre fäste med alla hjulen eftersom vikten är mer centrerad. Konstruktionen är stabilare och mer vridstyv jämfört med frontmonterade snöblad.

Nackdelen med centermonterat plogblad är att det är lite mer komplicerat att fästa plogen på fyrhjulingen. Den ska liksom in under fyrhjulingen så man blir tvungen att lägga sig på marken när den ska monteras. Man kan heller inte lyfta plogen lika högt när man röjer snö eftersom plogramen tar i under fyrhjulingen. Frigången på plogen blir alltså en aning sämre.
Våra rekommendationer baseras på flera oberoende recensioner och betyg från användare. Vi tar även hänsyn till olika faktorer så som produktspecifikationer, popularitet och pris. Istället för att testa produkterna själva samlar vi in feedback från flera oberoende användare som har använt och testat produkterna under en längre tid. Vi tror att denna metod ger en mer heltäckande bild av produktens prestanda och kvalitet, jämfört med att endast basera produktbetyg på ett enstaka test.

Vi testar inga produkter själva utan samlar istället information från flera olika oberoende användare som testat och använt produkterna. På så sätt kan man få en bättre uppfattning om hur bra produkten är jämfört med att basera produktbetyget på enbart ett test.
Det är viktigt att man inte åker för fort när man plogar eftersom plogbladet kan bli krokigt om du kör in i något. Man bör köra i ca 10 km/h när man röjer snö med en fyrhjuling.

Vi vill erbjuda en omfattande och trovärdig källa till information om produkter och tjänster på marknaden och hjälpa våra besökare att göra ett välgrundat köpbeslut.

Ett frontmonterat plogblad fäster man i fronten på fyrhjulingen. Det är mycket enkelt att montera på och av ett frontmonterat snöblad. Du får högra lyftkapacitet på plogen och frigången är bättre jämfört med ett centermonterat plogblad. Detta är en stor fördel om du vill komplettera med en skopa och använda fyrhjulingen som en frontlastare.
Våra produktguider ger dig information och råd inför köpet så att du kan välja en produkt som är bäst för just dig och dina behov. Du kan snabbt och enkelt ta reda på vilken produkt som är ett bra och prisvärt alternativ!

Detta är ett stort och mycket populärt snöblad på 180 cm som passar utmärkt om man ska skotta mycket snö. Ett så stort snöblad passar bäst på en UTV eller en kraftfull ATV. Black Wolf plogen är en centermonterad plog som kan anpassas till flera olika märken på marknaden så som: CFMOTO Side by side: U FORCE 800 EFI, Z FORCE 600 EFI & Z FORCE 600 EFI EX, Z FORCE 800 EFI
Ett dragkroksmonterat plogblad fäster man en en lång stång under fyrhjulingen som går ända till dragkulan där en kulhandske fästs på fyrhjulingens dragkrok. Man har även ett fäste som monteras i fronten på fyrhjulingen för att stabilisera plogen i sidled. Men denna montering blir viktfördelningen mycket jämn och plogen sitter väldigt stabilt och vridstyvt.Här listar vi bara snöblad som går att använda med en fyrhjuling. Har man inte redan en ATV kan man köpa valfri fyrhjuling och sedan köpa till ett snöblad som passar. Se bästa fyrhjulingen 2023. Det billigaste är att köpa en begagnad fyrhjuling med plog på blocket om det finns. Tänk på att fyrhjulingen ska vara i bra skick så att den inte går sönder på en gång. Köper man en ny ATV så kan man vara säker på att den kommer att hålla länge. Det går även att sälja en ny fyrhjuling när den har blivit gammal. Köper man en begagnad fyrhjuling som är allt för sliten kommer den troligtvis vara förbrukad efter ett tag och den går då inte att sälja.

Similar Posts