Aubrey Organics Honeysuckle Rose Shampoo

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på [email protected].

Denna produkt luktar riktigt bra. Stark blommor kaprifol ökade lukt. När det gäller fuktgivande effekt, jag tycker att effekten är måttlig i bästa fall. Kolla in min sida för flera kommentarer. Och tjur; det håller ditt hjärta i perfekt skick och normaliserar dina kolesterolnivåer. Att massan innehåller förmodligen mycket av mangostanpuré, så ska du komma ihåg att alltid skaka flaskan innan du häller ut din juice, gör det möjligt för fruktväggen som skall fördelas (mer eller mindre) jämnt för varje glas. Förhoppningsvis förklarade att den franska paradoxen resveratrol teori och gav dig något annat att tänka på. Helfet mejeriprodukter bör undvikas och du bör äta färsk frukt och grönsaker ofta. Det verkar hjälpa allt i den antiinflammatoriska arenan och i de områden där antioxidanter funktion, det vill säga att det är ganska mycket ett allrengöringsmedel gör gooder när det gäller god hälsa. De hjälper också till att förbättra minnet och för att förebygga hyperaktivitet hos små barn. Och här är något som många finner tilltalande: Denna stimulerande kommer att hjälpa till att bränna kalorier även när du är i vila. Injektioner är skadliga och de kan skada användbarhet och stimulering av hypofysen. Vi kan använda några bra tillägg för som är lätt tillgängliga på alla hälsa och allmänna butiker. Organiskt pulver är kanske det mest hälsosamma formen av protein eftersom det produceras naturligt. Arginin förändringar i kväveoxid, gas. Vitamin B12 i synnerhet hjälper till att öka energinivån och din ämnesomsättning.Det sätt på vilket underblåst hjälper till i denna stack är att öka den totala testosteron genom styrning av östrogen, medan det sätt på vilket testopro är till nytta är i första hand genom att hjälpa till att öka nivåerna av fritt testosteron. Om ingen är tillgänglig, skriva till dem för en. Resveratrol är en antioxidant de bekämpar fria radikaler i kroppen. Retinitis pigmentosa är påverkar samma område i ögat, men är en genetisk sjukdom som orsakar förlust av perifera seendet. Det är skillnaden mellan växt- och fiskoljor, och leder mig också till min nästa punkt. Fiskolja för artrit behandling är inte den enda fördelen att omega 3 kan ge eftersom det bidrar till att minska hjärtinfarkt och stroke, spara hundratusentals liv som de flesta människor är omedvetna om att de är i riskzonen. Så, om du kan få kosten höger lösa cirka 60 procent av problemet. Renhet av en produkt innebär att se till att den använda oljan är fri från alla typer av föroreningar och skadliga kemikalier. Alla ingredienser har visat sig vara säkra för användning, och också effektiva. Även vårdpersonal har sett hur antioxidanter kan gynna mäns kroppar i många år nu, är en helt ny generation av antioxidanter ämnen som studeras och införlivas i en mängd olika hudvård och närings processer; allt från kardiovaskulär hälsa till anti aging och utanför. Det kan också hjälpa till med depression, ångest, ahdh, låg immunitet, förebyggande av cancer.

Jag använder också kaprifol ros balsam, och resultaten av denna combo är imponerande. Mitt hår är mjukt, fluffigt, shiney och mycket friskt. Ja Aubrey schampo är dyrare än apotek varumärke, men du verkligen får vad du betalar för, och inköp från iherb kommer att ge dig en prisskillnad. Efter att ha tittat igenom ingredienserna i nästan alla naturliga schampo på iherb finner du att de alla innehåller något av följande sätt; konserveringsmedel såsom natriumbensoat, sulfater såsom natriumlaurylsulfat, dolda sulfater såsom natrium coco sulfat (Bara en annan utspädda sls med exakta kemiska struktur) och många andra kemiska namn såsom polysorbat 20. Aubrey organiska är den enda schampo varumärke att vara kemisk gratis! (Inte räknar Kastilien tvål som också är helt naturlig, men det är inte specialiserade schampo) Aubrey Organics, Honeysuckle Rose Shampoo, Moisture Intensive, Dry, 11 fl oz (325 ml). Nackdelen är att ingen av schampo av Aubrey löddrar väl så att du använder förmodligen mer av schampo Aubrey Organics. Annars blir det svårt att tvätta håret hårbotten eller hår, speciellt om du har tjockt hår. (I mitt fall). Jag gillar också att ingredienserna är brytas, lämplig för vegetarianer och inte testade på djur (Viktigt!). Alla konventionella kemiska schampo testas på djur! Varför? Det finns helt enkelt för många kemikalier i den. Många är reaktiva och orsakar allergier därför de testar det på djur först för att undvika eventuella stämningar i framtiden.
Söker Du efter ekologiska hudvårdsprodukter, naturliga hudvårdsprodukter, hudvårdsprodukter med hög kvalité eller en riktig hälsokostbutik, då har Du hamnat på rätt hemsida. Vi har ett brett och noga utvalt sortiment av följande varumärken:Tänk dig att hårstrået har fjäll som på en fisk. Bikarbonatet får fjällen att stå rätt ut vilket innebär att hårstrået kan bli sprött och känsligt. Vinägern försluter hårstrået efteråt.

Att inte tvätta sig med tvål har fördelen (förutom att man slipper uttorkning och kemikalier) att det inte förstör den naturliga bakteriefloran på huden. Detta tror jag är en av orsakerna till att huden blir bättre men även till att det dröjer dubbelt så länge innan den behöver tvättas igen.#52 Kaisa, du bör alltid skölja med vinäger efteråt. Äppelcidervinäger rekommenderas, lite citronjuice i vatten (eller iblandad i balsam) är ett alternativ. Du behöver bara nån matsked till ett glas vatten. Häll långsamt igenom hårrötterna, låt det verka nån minut och skölj med rent vatten efteråt.

Kompis sa alltså att den funkar även i hår, hårbotten när man är torr, fast jag vet inte riktigt hur man ska göra. Glömde fråga..men idag ska vi på bio – så jag ska fråga om jag minns.Jag använder Forever Living Products produkter och tycker dom är toppen. Håret blir verkligen rent. Till tänderna använder jag deras tandkräm och på kuppen fått mindre tandsten. Till ansiktet blir det deras tvål och tycker det är super att slippa använda många olika flaskor till det. Tvålen kan även användas på ”hemliga ställen” med gott resultat.mitt blev tidigare alldeles för mjukt när jag använde balsam men nu efter att ha använt enbart det i ett år snart så är håret jättabra, inte alls så mjukt och flygigt som innan!

Ta allt som skrivs på Internet med en nypa salt. Du vet inte vem som sitter bakom det andra tangentbordet och du vet inte vilken kunskap eller utbildning de har. Tänk efter själv!
Undrar också över det där att klara sig helt och hållet från schampo OCH balsam. Försökte med balsammetoden, men den funkade inte alls… Nu använder jag ett schampo från Dr Hauschka och det funkar väl någorlunda. Jag har lockigt hår som ser bra ut efter morgonduschen, men frampå dagen blir det mer och mer risigt. Gillar egentligen inte jox som är kvar i håret, men en frisör gnuggade in Sebastians potion nr 9, och wow, så fina lockar jag fick, i flera dagar! Men det är dyrt, och innehåller tydligen silikon…

Kom också ihåg att håret behöver en omställningsperiod – precis som kroppen när vi börjar med LCHF – och detta innebär att håret kan kännas fett och konstigt och se rent ut sagt för j*vligt ut under några veckor. Men sedan rättar det till sig och blir mycket bättre än förut!Mitt stora problem är att håret är torrt, och att det kliar i hårbottnen, men jag är inte färgad (just nu, brukar vara röd). Nu testar jag med bara vatten.hehe det blev nog lite fel men jag har inget hår så jag använder tvål även på huvudet, använd en tvål med sånt där mjukgörande mojs om huden inte ska bli torr. Vad gäller hår så fanns det på min tid schampoo för olika hårtyper fungerar inte det använd balsam eller köp de dyra schampona hos frisören de är bättre än de i butikerna.Sen är jag ju så ytlig att jag vill att produkterna ska kännas lyxiga, lukta gott och ha fina förpackningar också. Kings & Queens är ett märke som jag inte testat ännu, med det finns på Åhléns och marknadsförs just med att det är fritt från mineraloljor och parabener. Provsniff i affären bådar mycket gott! Andra bra märken är Face Sthlm, Weleda, Kibio, Dr Hauschka, Estelle & Thild och Balm Balm.

Just duschcreme, schampo och balsam är jag inte så noga med vad det innehåller, eftersom man sköljer bort det från kroppen på en gång. Däremot har jag blivit noga med att kolla hudkrämer och annat som man behåller kvar på huden, så att de inte innehåller mineralolja eller parabener!
Kan passa på att tipsa om Ginesis schampo och balsam som jag har använt ibland. Deras produkter innehåller inga ”billiga syntetiska industriella bulkkemikalier”.Detta är den enda produkten jag använder. Jag testade att bara använda vatten ett kort tag, men då började det klia i hårbotten, så jag återgick till att använda tvål. Enda nackdelen är att jag kanske inte skulle ha vinägerskölj om jag skall ha någon sniffandes i håret efter att det blivit blött igen. Då doftar det av vinägern. Jag rekomenderar Hårtrimmer. det har jag använt i sju år. inga problem med schampoon inpackningar balsam eller kluvna toppar sedan jag började med det. Finns i lfera oliak märken och färger samt prisklasser.Kan som ”gammal” frissa berätta om hur silikonet funkar i håret. För det första ska man använda såna preparat ENBART på slitet hår, inte friskt och fräscht. På slitet hår har fjällskiktet på hårstråna släppt och börjat spreta. Det silikonet gör är att krypa in under de spretande fjällen och gör så att hårstråna får en slät yta dvs kan reflektera ljuset så att håret ser blankt ut. Håret är fortfarande lika slitet.Enda sättet att få bort det slitna är att klippa! Man kan dessutom inte tillföra håret näring utifrån – det ska man göra inifrån genom att äta bra mat!Varmt vatten och tvättlapp (alt frottéhanduk) och ev borste är allt jag använder på kroppen. Fungerar kanon. Tror att massagen som huden får gör gott också. Har inte använt shampoo på över ett år, utan kör med balsamtvätt. Stoooor skillnad på hårets kvalitet före och efter! Sköljer ibland med honung och äppelcidervinäger. Att vänja av håret med schampo tar lite tid. Håret blir först sämre, sedan bättre. Det finns en sajt för de med lockigt problemhår. Där har jag lärt mycket som funkar även för mig som permanentat håret.

Det sista momentet kanske kan vara något för dig?? Man ska ju kunna smörja kroppen med lotion för att slippa statiska kläder, inbillar mig att den sista balsamskvätten har samma funktion fast då för håret?
#52: När man kör med ”balsammetoden” så ska man ju helst inte använda en handduk att torka håret med, utan t.ex en gammal t-shirt eller liknande- annars blir håret ”frissigt”. Kanske något du kunde testa? (Om du inte redan kör handduksfritt dvs:)Olika struktur på håret kan man inte göra nåt åt, men däremot kan man göra nåt åt kvalitén genom att äta bra mat och sköta håret utifrån de förutsättningar man har. Ett tunt och mjukt hår ska självklart inte utsättas för en massa varmluft och annat slitage, medan ett kraftigare hår kan tåla väldigt mycket. Bäst är att hitta en frisyr som passar håret… att man sen inte alltid kan få den frisyr man vill ha är en annan femma. Själv har jag ganska lockigt hår och får stå ut med det vare sig jag vill eller inte…

i crearomes samtliga schamporecept finns laurylsulfat! Just det som jag försöker undvika så det blir inget hemgjort schampo efter deras recept för min del iallafall!
#29 Har länge funderat på att köpa grejer via Creamrome och göra egna produkter, men än så länge känns det allt för krånligt. Men some sunny day ska jag göra det… Låter så härligt att fixa eget från råvaror…

#67 hi hi, jo faktiskt har jag använt den metoden med, klart bäst faktiskt, men nu är det lite längre som omväxling. Min omgivning tycker det är bäst när jag har långt, hmm, undrar varför…#64 du kanske ska testa ett annat balsam, eller ta i lite kokosfett, olivolja tex. i torkat hår, eller tvätta det mer sällan. Fön, bommulshandduks-torkning är ju oxå uttorkande/frissande. Några teskedar vårdande balsam i torrt/vått hår, efter tvätt, funkar oxå. Själv sköljer jag alltid sist med äppelcidervinäger (1 del äcv, 9 del vtn), vilket får vara kvar. Lycka tillJag änvänder det också just nu eftersom håret är permanentat. Jag vet, inte miljövänligt, men däremot färgar jag håret med växtfärg, och det gillar jag skarpt. Hos den frissan köper jag också biologisk hårstyling, som också är jättebra.

#57: När jag kör balsammetoden (är periodare) så ska man ju tvätta ur gamla rester, silikon o.dy med rätt sorts shampoo- jag använder Barnängens barnshampoo.
För håret kör jag balsammetoden, har inte använt shampo på 1,5 år och använder nu bara billigt eldoradobalsam. Det är det bästa som hänt mitt hår 🙂 Testa!#50 Nu har jag provat bikarbonattvätten. Det kändes lite strävt först medan jag gnuggade, men efter att jag sköljt ur bikarbonatet så blev det mjukt. Bra, lite fluffig ”känsla” när man tar i det och lättkammat, precis som du skriver.En vanlig hederlig parfymfri tvål. Den billigaste jag kan hitta. Gör rent väldigt effektivt på alla ställen på kroppen, inklusive i håret. Har fungerat i minst tusen år, så varför skulle det inte duga nu? Det behövs inte massa komplicerade produkter med massa konstiga kemikalier i.Jag köper miljövänligt har bytt bort fluortandkräm och tvättmedel till fluorfri eko tandkräm och tvättnötter samt köper kläder av bambu. Använder även kokosolja som deodorant. Schampo och tvål har jag ännu inte hunnit hitta något bra alternativ, dock.

Även en olja – Arganolja kallpressad från nötter – som man kan använda till lite av varje. Jag brukar smörja in huden med den när jag är xtra torr, ibland har jag den som ansiktsmask när jag ligger i badet, eller som rengöringsolja istället för tvål. En av ytterst få produkter jag kan använda på huden utan att få finnar/utslag. Oljan täpper alltså INTE till porerna.Inget av dessa schampoon fungerar nåt vidare på mitt hår och jag hittar inget bättre, så jag börjar vara lite desperat. Har samma bekymmer som Halvdansk.. I och för sig en kollossal massa hårstrån, men de är så fina att de nästan inte syns ett och ett. Och frisyren blir ofta lite mesig därför.. #58 För torrt hår kan det vara värt att prova Aubrey Organics – tex Honeysuckle Rose Conditioner eller GBP Conditioner (tillför protein) Jag tycker dom är toppen, men kan nästan inte använda dom nu eftersom håret inte är torrt längre! Jojobaolja är också bra, leta efter inpackningar som innehåller jojoba. Numera – med LCHF – funkar inget av det där längre och de e inge kul med tråkigt hår. Så jag är öppen för experiment. Ska förstås göra om och vinägerskölja nästa gång.. (hamstrade ett lager bikarbonat idag, haha)Gud vad mycket som hänt med min syn på saker och ting sedan jag började med lchf – snacka om att jag fått upp ögonen och har lärt mig jättemycket om allt möjligt! I love it! En del av mina nära och kära tycker nästan att jag blivit en kuf

Mitt hårshampoo är gult och var på rea, mer än så vet jag inte, haha. Duschcreme är för tillfället Axe, men det varierar, har dock aldrig noterat att huden eller håret skulle bli bättre eller sämre beroende på vilka hår- eller hudprodukter jag använder mig av.
Kaisakavat, frisörerna rekommenderar ju färging och liknande, och de säger rent ut att det är för att man ska förstöra håret en del, så att det blir mer volym i det.Sist av allt när håret är riktigt blött så har man i lite (jag har långt, tjockt hår och har i kanske 2 tsk) balsam och fördelar i längderna och låter vara kvar i håret.

Jag fönar, torkar aldrig mitt hår. Det får torka fritt. Jag tvättar det redan så sällan (ca 2ggr per vecka) att jag knappast kan tvätta mer sällan. Kokosfett eller olivolja har jag haft som infettning.

Och visst är det så att en del behöver lite ”platic-padding” i håret för att få nån ordning på det (vet väl jag som jobbat som frissa i många år), men man ska vara medveten om att sånt här aldrig kan reparera skadat hår. Och att man inte ska använda det på friskt och fräscht hår – då finns det andra preparat som funkar som de är tänkt att göra.
(Den förstnämnda framställs av råolja och täpper till hudens porer, hindrar den naturliga återfuktningen och skapar ett ”beroende” av produkten. Forskning visar också på ett samband mellan mineralolja och reumatism. Vad gäller parabener så är de konstgjorda konserveringsmedel som verkar vara hormonrubbande och även satts i samband med reducerat spermatal, testikelcancer och bröstcancer.)Hälsokosten och en del Coop säljer schampo och balsam från Urtekram som jag tycker är fina grejer. Använder dock sällan schampo i håret, ibland balsam.

#66 ja, då vet jag inte vad du ska göra. Det finns en tråd på lockig som tar upp problem har jag för mej. Själv började jag med änglamarks och det funkade bra från första stund, så jag har inte testat något annat, med ett undantag och dessutom denna vecka!! Jag testade apotekets apoliva care, med följden att min hårbotten är i uppror nu, typiskt. Ska börja med endast äcv nu ett tag å se vad som händer.Och det är likadant med ”vårdande” schampo: inget för friska, fräscha hår! Själv gillar jag Lush schampokakor som sagt – favorit är Carma Komba, men det finns flera olika varianter. Det är drygt, man kan inte spilla nåt och det är gjort på naturliga råvaror, ej testade på djur. Har svårt att tänka mig tvätta håret i enbart vatten även om det låter som en dröm. Däremot tvålar jag inte in hela kroppen när jag duschar och även där har Lush bra duscholjor – min favorit är Flying Fox! Gudomligt doft och bra för huden. Smörjer aldrig in mig, så de preparat jag använder är schampo, duscholja och tvål på tvättfatet (även den från Lush). Är jag ett Lush-fan tror ni??

Som sepersi sa – mycket man upptäcker nu när man är öppen för att det finns – oftast bättre – alternativ till de traditionella produkterna. En klart rolig och intressant upptäcktsresa 🙂
Sedan har man i rejält med rätt sorts balsam- jag brukar ha coops blåvita balsam. Sedan sköljer man ur, och har balsam i igen i ”längderna- och sköljer.#33 javisst är det fejk – men vissa behöver det. Innehållsförteckningen är i alla fall kort: Vatten, Glycerol, Xantangum, Paraben, Eteriska oljor: Citrongräs.

Om man använder silikonpreparat på friskt fräscht hår där fjällskiktet ligger som det ska på varje hårstrå, hamnar silikonet utanpå hårstråna och gör håret tungt, eller i hårbotten och ger beläggningar.

Hmm, sitter här med body shops body butter och inser att detkanske inte är det bästa! Parabener och antagligen annat i okså, har lite svårt att utläsa allt på engelska. Synd bara att de luktar så gott..
#49 En-två matskedar kanske. Jag häller lite vatten på det i en liten skål och så duttar jag det på skalpen (med blött hår) på några ställen och gnuggar över hela huvudet. Sköljer ur med vanligt vatten och sedan tar jag kallt vatten med äppelcidervinäger, ett par matskedar där också, och sköljer. Sedan är det klart.

#45 Kör med bikarbonatgnuggande i håret och vinägerskölj på det. Det funkar fint på mitt hår som verkar vara av samma typ som ditt. Massor, men tunna strån. Har fått en stadga jag aldrig haft förut.Det lät intressant att använda flytande honung till kroppen. Det ska jag pröva till min torra hud. Har ändå en flaska i kylen som inte längre används till mat, utom någon enstaka gång i en kopp te.

Däremot har det fortfarande tendensen att vara statiskt.. (hatar, hatar…) Kankse försvinner det sen, efter att jag har tvättat ur alla kemikalier från scampona. Tar väl ett tag..hehe..
P.S. Vill också tipsa om att på Crearome som tipsades om härovan kan man läsa om de flesta råvaror som förekommer i kosmetika under fliken Råvaruinformation.Själv har jag aldrig haft problem med hårbotten, men eftersom jag tillbringar en del tid på hårforum har jag snappat upp några saker som folk använder.

Tidigare kunde mitt hår bli BÄTTRE av våld, t ex färgningar och blekningar och maximalt giftiga grejjer. Det var som om det behövde vara slitet och torrt för att få volym. Sen följde en period när det var jättebra som det var.
Ser att Lush ”deo-stenar” är tillverkade av bikarbonat. Har själv testat att gnida in bikarbonat under armhålorna i några månader (doppar fuktiga fingerspetsar i bikarbonaten och gnider in). Fungerar långt över förväntan bra!Det har med bas och syra att göra. Bikarbonatet är väldigt basisk, vinägern återställer ph-balansen. Den låser också in fukt och protein i hårstrået, samt ger håret glans.

Men om man nu inte har lockar, utan vanligt svenskt tunnt elände som inte kan bli långt (det ser inte klokt ut), vad gör man då? Enda sättet för mig att få volym är kemiska hjälpmedel en masse.
Olivolja som makeup-remover (jättebra!!) och för torr hy om jag nu får det nån enstaka gång. Annars aloe vera-gel som hudlotion, nån gång i veckan eller så.Jag kör med samma princip som för det jag äter; ju kortare innehållsföreteckning desto bättre. Sedan urminnes tider använder jag Barnängen fast tvål, och för tillfället Änglamarks schampo och balsam. Min deo heter Rexona (tyvärr Unilever) Sport Defence roll-on. Tål ingen parfym, så jag använder oparfymerad tvål under armarna, barnolja till underlivet, och oparfymerat balsam att tvätta håret med – fast jag har inte lyckats gå över till balsammetoden helt och hållet utan använder lite schampoo någon gång i veckan. Enbart vatten till hår och hud. Ibland lite olivolja om huden är torr. Det tog ett tag att vänja av håret med schampo och balsam, men nu är det finare än någonsin. Billigt blir det också, stor skillnad för mig som har lång och tjock kalufs och fick använda en halv schampoflaska per tvätt förut.

Jag hade en period när jag inte använde schampo, och det gick utmärkt. Tyvärr är mitt hår så tunnt och svenskt att jag måste ha nån form av sprej eller mousse eller nåt.
Urtekram Color Preserve Shampoo Organic 250 ml Soft Wild Rose finns i kategorin Schampo. Urtekram Nordic Beauty är ett av våra märken som säljs direkt av Svensk Hälsokost.Svensk Hälsokost är din butik på nätet för allt inom hälsa och välmående. Vi har allt för dig som vill hjälpa din kropp att må bra såväl på insidan som utsidan.

Hej!! Jag tänkte börja med balsammetoden. Therese Lindgren sa att man skulle ha ett ”tvätt”balsam och ett ”vårdande”. Jag gjorde missen att inte titta igen listorna innan jag handlade. Jag köpte: Wild Hair Schampoo från Ica för sista tvätten, det tror jag var godkänt. Sen köpte jag Ica Basic Balsam, men det verkar inte va godkänt för ”tvättbalsam”. Eller? Sen köpte jag Garnier Fructis Strenght & Shine. Är det godkänt som ”tvättbalsam” eller ”vårdande” balsam? Väldigt tacksam för svar!!
3. När du tvättat med sista-schampot kan du antingen använda ditt vårdande balsam i hela håret, precis som man brukar göra efter schampo. Eller så skippar du schampot och ser ditt hårs riktiga kvalitet när det torkat 🙂 Nästa gång tvättar du håret med bara balsam.

Och om balsamet: International list of ingredients (INCI): Aqua, cetyl alcohol, glycerin**, prunus armeniaca kernel oil*, cocamidopropyl betaine, butyrospermum parkii butter*, zea mays starch*, glyceryl caprylate, xanthan gum, perfum, citric acid, sodium citrate, rosa damascena extract, magnolia officinalis bark extract, citronellol, geraniol, limonene, linalool, tocopherol, beta-sitosterol, squalene. (* = ingredient from Organic Farming, ** = made using organic ingredients).
Härlig blogg med massor av nyttig info! Tack för den! Nu sitter jag här med en flaska balsam som jag undrar över. Är ny bm:are och trevar mig ännu fram. För att inte göra om några (av mina otaliga) misstag vill jag höra med dig om ingredienserna i mitt (tvätt)balsam är godkända. De är relativt få, vilket kanske kan vara ett gott tecken? Första är okej! Andra innehåller två olika varianter av quaternium som kan ställa till problem för vissa men fungera bra för andra. Man får testa sig fram helt enkelt 🙂 Kram 5. När det gäller sista-schampo använder du lika mycket schampo som annars när du brukar tvätta håret. Så det blir lödder överallt helt enkelt. Jag brukar ta så mycket balsam så det täcker håret. Efter att du fått i tvättbalsamet kan du ta lite vatten i håret så blir det lättare att tvätta och du behöver inte ta lika mycket produkt. Jag gillar den krämiga känslan när jag tvättar med balsam så jag tar alltid rätt mycket :-)2. Har lusläst dina listor och alla produkter i badrummet åker nu ut utom en stylingprodukt som jag tror är godkänd, men jag skulle vilja kolla det med dig. Är denna ok? Tack!

Stort tack för svaret, vilken service! Det som gjorde mig orolig var att håret kändes väldigt fett och orent men har nu märkt att det blir stor skillnad beroende på hur mycket jobb man lägger ner. Inpackningen kändes helt fel men det tror jag har att göra med produkten. Kan man då och då mellanlanda på sulfatfritt schampoo eller förstör man balsammetodens förlopp då?
Har inte testat varken Macadamiaserien eller något schampo eller balsam från Crush så kan inte säga varken bu eller bä. Men innan jag testade balsammetoden så gillade jag Kevin Murphy, Redken, Kerastase och TIGI.Hej! Jag är rätt ny på detta med balsammetoden men har koll på ett balsam som jag kan använda. Hittade dock ett schampo i skåpet. Sjö&Hav saltvattenschampo. Har förr användt det då jag tvättat håret i havet, vad jag kan se innehåller det inga ”förbjudna” ämnen men du kanske kan hjälpa mig att dubbelkolla?

1. Generellt så kan man säga att tvättbalsam = billiga, vårdande balsam = dyra. Exempel på tvättbalsam kan vara Coop, Garant, Garnier, TresÉMME osv. Vilket vårdande balsam du behöver beror lite på ditt hår, börja med något billigt och arbeta dig uppåt tills håret känns bra.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Citric Acid, Cocamidopropul Betaine, PEG-200 Hydrogenerated Glyceryl Palmate, Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Sodium Styrene/Acrylates Copolymer, Glycol Disterate, Panthenol, Tetrasodium EDTA, Cocamide MEA, Laureth-10, Methylsothazolinone.
Schampot är sulfatfritt och kan därför inte användas som sista-schampo. Vill du använda ett milt schampo då och då under balsammetoden funkar det dock bra.Har du innehållsförteckningen på ICA Basic balsamet? Vet inte om det är godkänt utan den. Jag skulle säga att Garnier Fructis Strenght & Shine är ett tvättbalsam, men det beror på din hårtyp. Garnier Respons Avocado Oil & Shea Butter är det många som använder som sitt vårdande balsam. Kram Sen har jag hittat ett annat med dessa ingredienser: cetyl alcohol, stearyl alcohol, cetrimonium chloride, polysorbate, silk protein complex, sorbitan stearate, sunflower oil, rosemary, d-panthenol, propylene glycol Syoss heat protect: aqua, alcohol denat., VP/VA copolymer, laurdimonium hydroxypropyl hydrolyzed wheat protein, cetrimonium chloride, sodium benzoate, hydrolyzed silk, phosphoric acid, butylene glycol, phenoxyethanolHej igen Stina! Det var inte det lättaste att hitta godkända balsam här i Guatemala… Nu har jag hittat ett som heter loreal professional x-tenso care pro-keratine + incell conditioner med följande ingredienser: Cetearyl alcohol, elaeis guineensis oil/palm oil, behentrimonium chloride, glycerin, isopropyl alcohol, methylparapen, stearamidopropyl dimethylamine, citric acid, linalool, arginine, chlorhexidine dihydrochloride, glutamic acid, hexyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, limonene, benzylsalicylate, serine, hydroxypropyltrimonium hydrolyzed wheat protein, citronellol, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, benzyl alcohol, euterpe oleracea pulp powder

Similar Posts