Avståndsmätare Leica Disto X310

Disto D510. Funktioner/möjligheter utöver Disto X310: Avståndsmätning upp till 200 m. Färgdisplay 2,4″. Digital målsökare med 1, 2 & 4 ggr zoom. Möjlighet att lägga två egna favoritfunktioner som genvägar till de två knapparna närmast under displayen. Utökad geometrifunktion med möjlighet att mäta areor på husgavlar m m. Hjälpillustrationer i displayen med förklaringar om vilka olika mätfunktioner som finns och hur de skall användas. ”Bluetooth Smart”-anslutning för kommunkation med app i iPhone eller IPad / Mini-iPad. Skisser med linjer kan sedan läggas ut med fingret mot en rutnätsbakgrund i app,n som sedan enkelt måttsätts så snart man gjort mätningarna med D510. Man kan även ta foton med appen som man sedan med fingret lägger ut linjer på och som sedan måttsätts efter mätning. Möjligt att enkelt mäta arean på ett hustak genom att den verkliga höjdssträckan på taket mäts, på distans så att personen som mäter kan stå på marken på valbart avstånd från fastigheten. Endast 2 knapptryckningar behöver göras. Samtidigt som höjdsträckan erhålls i displayen, erhålls även taklutningen i grader. Höjdsträckan multipliceras sedan bara med bredden på taket, som också lätt mätes vid samma mätningstillfälle, för att sedan få hela takarean. Möjligt att enkelt mäta vindskivors längd på distans på samma sätt som ovan. Profilmätning. Möjligt att göra avvägningar genom att en given referenshöjd anges i instrumentet. Därför ges möjlighet att väga av höjdskillnader, t ex mäta höjden på en kulle, grushög, väga av ett golv/markyta eller andra objekt med diffusa former. Observera att i ovan typ av mätningar rekommenderas användning av stativet 9677-1100 i kombination med fästplatta 9677-1803, för att få högsta möjliga noggrannhet i mätningarna. *Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter. Kontakta gärna vår kunniga kundservice om du har frågor om våra produkter, leverans eller andra funderingar. Vi på Motoaction hjälper mer än gärna till och brinner för service!Avståndsmätaren har ett uppfällbart bakstycke, vilket ger smidig och korrekt mätning i hörn, spår eller från kant. Den automatiska positionsavkänningen hjälper dig att undvika mätfel.

Kombinerad längd- och lutningsmätning mäter horisontella längder, absolut exakt och enkelt. Den klarar lutningar hela vägen runt, dvs 360 grader. Med hjälp av lutningssensorn kan du dessutom bestämma indirekt höjd.
Leica Disto X310 är den mest robusta och vattentåliga lasermätaren på marknaden. Den är dammtät och klarar att spolas av med vatten. Den är droptestad för fall upp till 2 meter och har ett gummibeklätt skal. Leica Disto X310 mäter upp till 120 meter med en noggrannhet på 1 mm. Denna avståndsmätare har inbyggd lutningssensor, som klarar lutningar hela vägen runt, dvs 360° i vertikal rotation.Avståndsmätare från Leica i vattentät konstruktion. Den har inbyggd lutningssensor hela vägen runt, dvs 360°. Mäter upp till 120 meter med en noggrannhet på ±1 mm.

{{^isHidden}}{{/isHidden}} {{#hasVariants}}{{name}}{{/hasVariants}} {{^hasVariants}}{{nameWithConcatAttributeValues}}{{/hasVariants}} {{^isHidden}}{{/isHidden}}
Vi vill att du ska ha nytta och glädje av det du handlar hos oss – länge. Många av våra produkter omfattas därför av garanti, alltifrån 3 år upp till hela 25 år. Läs mer om eventuell garanti på respektive produkt. I övrigt gäller dina rättigheter enligt konsumentköplagen.Hos Clas Ohlson kan du alltid handla tryggt och snabbt. Du har alltid upp till 365 dagars ångerrätt eller öppet köp. Ordern skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar. Vi uppfyller Trygg E-handels krav och innehar certifikatet Trygg E-handel. Löpande kontroller av både villkor och rutiner utförs för att garantera säkra och trygga köp på nätet tillsammans med Svensk Digital Handel.

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.En centimeter hit eller dit är verkligen inte strunt samma, använd ett elektriskt mätinstrument för att vara säker. Batteridrift ger dig mycket stor flexibilitet, då det saknas slaRobust laseravståndsmätare med multifunktioner. Det känsliga mätelementet skyddas av gummidetaljer och glasfiberförstärkningar. Höljet och knappsatsen är speciellt tätade mot vatten och damm – tuff nog för alla byggarbetsplatser. Damm- och strålvattenskyddad – IP65. Den integrerade lutningssensorn på 360 ° öppnar ett brett spektrum av funktioner. Med hjälp av lutningssensorn kan indirekta höjder mätas. Belyst display. Power range technology. Uppfyller kraven enligt ISO-Norm 16331-1. Funktioner: Min-/maxmätning, tracking, utsättning, addition/subtraktion, area/volym, målarfunktion, smart horizontal mode, automatisk avkänning för höjdprofilmätning.Levereras inkl. 2 LR03/AAA-batterier.

Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen.
Kraftfull och robust laseravståndsmätare; Den motstår fall på upp till 2 meter i höjd. Dessutom är Leica Disto X310 den enda med IP65-skydd mot damm och vattenstrålar. Dess attribut gör det till ett riktigt användbart verktyg för alla typer av mätjobb: det når ett maximalt avstånd på 120 meter, det har en 360 ° lutningssensor som gör det möjligt att beräkna horisontella mätningar genom att kombinera avstånd och lutningsmätning, det gör det möjligt att beräkna höjder tips, pythagoror med 2 och 3 poäng, Power Range Technology, upplyst 4-linjers display; Den har ett program med områden, triangulära områden, volymer, en indirekt höjdnyckel. Leica Disto X310 distansmätare har erhållit ISO 16331-1, vilket garanterar den precision och omfattning som framträder i dess produktegenskaper.Beijer Byggmaterial AB org.nr 556012-5220 (”Beijer”) kommer att behandla dina personuppgifter för ändamålen att (1) skapa ett konto samt (2) skicka Beijers nyhetsbrev och kunna marknadsföra våra och våra samarbetsföretags produkter och tjänster. Beijer är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifterna. Var vänlig läs vår fullständiga personuppgiftspolicy för mer information om vår behandling integritetspolicy

För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Ange postnummer i rutan nedan eller välj ett byggvaruhus genom att klicka på en länk.Vi vill hålla dig uppdaterad med nyheter, evenemang, erbjudanden, nya produkter, kampanjer och kataloger. Vi kan också skicka personliga rekommendationer och återkopplingsundersökningar för att förstå mer om dig och din erfarenhet av Elfa Distrelec.

Genom att skicka din e-post godkänner du vår sekretesspolicy. Vi kommer endast att använda din e-post för att uppdatera dig när den här produkten finns på lager igen
Elfa Distrelec sekretesspolicy beskriver när och varför vi samlar in dina personuppgifter, hur vi använder dem, hur vi håller dem säkra och dina rättigheter när det gäller att se eller ta bort de uppgifter vi har om dig. Du kan ändra informationsinställningarna när du vill.Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha bygghemmas nyhetsbrev och godkänner att bygghemma behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt bygghemmas integritetspolicy.

Vi använder inte ett enkelt medelvärde för att beräkna den totala stjärnrecensionen och den procentuella fördelningen per stjärna. Istället tar vårt system hänsyn till saker som till exempel hur nyligen en recension har gjorts och om recensenten köpte artikeln på Amazon. Det analyserar också recensioner för att verifiera deras trovärdighet.

Similar Posts