Bad Bunny Stockholm

För den puertoricanske rapparen och sångare Bad Bunny, eller Benito Antonio Martínez Ocasio, har 2022 varit ett hektiskt år med två långa turnéer utan avbrott.

Hon anklagar stjärnan för att ha använt inspelningar där hon säger frasen ”Bad Bunny baby” i flera låtar utan hennes tillstånd. Klippet spelades in 2015 långt innan den puertoricanske rapparen och sångaren, vars riktiga namn är Benito Antonio Martínez Ocasio, blev känd.

Under den andra och sista helgen av Coachella uppträdde Bad Bunny tillsammans med José Feliciano, Arcángel, Jhay Cortez, Grupo Frontera och andra artister, och händelsen med tweeten anses nu vara utredd.
Det var under artistens första spelning på festivalen, under framförandet av El Apagón, som en tweet visades på skärmen bakom honom som tycktes indikera konflikt mellan Bad Bunny och tidigare Coachella-huvudartisten Harry Styles.Tweeten löd: ”goodnight benito could do as it was but Harry could never do El Apagón.” En representant för Bad Bunny berättade för Rolling Stone att artisten inte godkände bilden, även om han själv inte ville kommentera.

Få Kingsize Magazine nyhetsbrev samt inbjudningar till våra releasefester, events m.m. Du kan självklart välja att lämna registret precis när du vill. Läs mer om vår hantering av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Sydsvenskan, grundad 1848 av Bernhard Cronholm (teckningen), är Sydsveriges ledande morgontidning. I papperstidningen, på webben, i läsplattan och i mobilen förmedlar tidningen händelser och nyheter i närmiljön, men också i Sverige och världen. Sydsvenskan granskar, berör, underhåller och tar ställning. Det har vi gjort i över 170 år.Trap- och reggaetonsångaren Benito Antonio Martinez Ocasio, känd under artistnamnet Bad Bunny, slog igenom 2017 med låten ”Soy peor”. Under 2018 släppte han debutalbumet ”X100pre” och hitlåten ”Mia” tillsammans med Drake. Dessutom medverkade han på Cardi B:s hit ”I like it” tillsammans med J Balvin.

Bad Bunny, som egentligen heter Benito Antonio Martínez Ocasio, har blivit en av världens största artister. Under en dag i år, den 6 maj, blev han en av de mest strömmade artisterna i världen med 183 miljoner lyssningar på ett dygn, rapporterar P3 Musiknyheter på sociala medier.
Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.
Ange ditt företags namn eller organisationsnummer för att hämta adressuppgifter. Hittar du inte ditt företag i sökresultatet? Vänligen ange uppgifterna manuellt.Den puertorikanske 25-åringen fanns med på två av 2018 års mest streamade låtar, hitsingeln MIA som gästades av Drake samt Cardi B:s I Like It. Bara dessa två låtar har tillsammans streamats över en miljard gånger.

Första helgen i juli intar Smash Stockholm Stadion med giganter som A$AP Rocky, Migos och Juice WRLD bland affischnamnen. Nu läggs även Bad Bunny till bland dessa.
Nöjesguiden är partipolitiskt obunden, men du kan alltid lita på att vi brinner för jämställdhet. Vi är annonsfinansierade men det redaktionella innehållet är just det – 100% redaktionellt. Vi tror på den goda smaken och vår publicistiska tanke lyder som följer: Vi vill guida dig till det bästa nöjet. I början av februari kom det uppgifter om att Kendall Jenner skymtats ihop med artisten Bad Bunny på en klubb i Los Angeles. Enligt skvallerkontot Deuxmoi, som rapporterade om händelsen, ska de även kysst varandra. ELLE är den största medieplattformen för Sveriges trendmedvetna kvinnor och väljer ut, tolkar och presenterar det senaste och bästa inom mode, beauty, populärkultur och livsstil.Efter en middag på Sushi Park i Los Angeles, sågs nyligen Kendall och Bad Bunny även pussa varandra offentligt, enligt TMZ. De ska ha anlänt till restaurangen tillsammans med Kendalls syster Kylie och gemensamma vännen Travis Bennett. Och innan de åkte i varsina bilar hem, kramade de varandra i garaget – vilket fångades på bild.Senare samma månad befann sig Kendall och Bad Bunny på samma restaurang i Hollywood. De ska ha lämnat restaurangen genom olika bakdörrar, men eftersom Kendalls nära vänner Hailey och Justin Bieber också var på restaurangen, spekulerades det om de varit på en dubbeldejt.

Similar Posts