Bh Med Smala Axelband

Precis som många andra bygellösa BH:ar, kommer Sloggi Zero Feel med vadderade kupor. Vadderingen går att ta ut ur BH:n, och det innebär att den korvar sig och rymmer ur BH:n under tvätt. Kuporna på denna BH är något konformade, och vadderingen är nästan en förutsättning för att kuporna ska fyllas på ”rätt sätt”. När man avlägsnar vadderingen, består formgjutningen av kuporna, men brösten har svår att fylla den något annorlunda formen.Lösa kupor i BH:ar är ett återkommande otyg hos nästan samtlga testade produkter. De sitter helt okej fram till tvätt. Men så snart BH:n har tvättats, rymmer kuporna och är omöjliga att få på rätt plats igen. Det får testpanelen att undra över deras funktion – är de endast där för att dölja bröstvårtorna? Så fort de avlägsnas, bjuder den bygellösa BH-toppen från H&M på en rakt igenom angenäm upplevelse. Enligt tvättråden ska de avlägsnas inför tvätt och BH:n tvättas för hand, men i ärlighetens namn vill man även att stoppningen ska bli ren. Att BH:n ska handtvättas sänker betyget något, men eftersom testpanelen upptäcker att det fungerar bra att tvätta den i maskin på 40°, är det ändå en BH som går bra att använda regelbundet.

Behöver man mycket stöd, är BH:n från H&M kanske inte rätt val. Testpanelen tyckte att den gav helt lagom med stöd även vid snabbare promenader, men har man en större och tyngre byst, kommer varken stöd eller storleksutbud att räcka till (XS-XL). Denna BH sitter helt utan skav och axelbanden går att reglera, vilket innebär att man slipper att de glider ned över axlarna. Axelbanden är tunna men mjuka.Om man inte har en bygel som ger stadga så kan det lätt bli lite sladdrigt om tyget i BH:n är väldigt tunt eller gjort av spets. Om man har en lite större byst som behöver mer stöd från själva materialet så kan en vadderad kupa vara att bra alternativ för att åtgärda problemet. Det finns både formpressade kupor och uttagbara varianter för den som vill kunna variera sig. Tänk bara på att ta ut inläggen innan tvätt då de sällan håller formen efter några snurrar i maskinen.

Har man en stor byst, kan man uppleva att brösten spiller över den relativt djupa ringningen. Då finns The Go-To även i en modell med full kupa. BH:n finns även i en variant med merinoull, vilket för en ammande person kan vara ett bra alternativ för att hålla brösten varma under vintermånaderna – särskilt om man har lätt att få mjölkstockning. The Go-To är i den testade ursprungsmodellen, en mjuk och bygelfri BH som man ofta återkommer till. Att det är en amnings-BH är inget som borde stoppa en, om man letar efter en snygg men mjuk BH.
Det är nog en och annan tvättmaskinsreparatör som suckande har dragit upp en bygel ur någon vrå i maskinen och uppmanat ägaren att använda tvättpåse i fortsättningen. problemet med små stålbyglar på vift försvinner såklart när man använder en BH utan, men det är bra att åtminstone snegla på tvättlappen om materialet känns lite mer ömtåligt än 100% bomull. Att använda tvättpåse gör också att man minskar risken för att BH:ns hyskor ska fastna i annan tvätt, och vice versa. Helst ska man tvätta på fintvätt. Att det ens går att tvätta plagget i maskin kan ju också underlätta i vardagspusslet, om man inte är en sådan som har som hobby att handtvätta förstås. Häng eller plantorka och torktumla inte så håller de formen som bäst.Lindex Soft BH är en bygellös BH som dras över huvudet. För att vara en mjuk BH så erbjuder denna modell en ovanligt hög grad av stöd. Materialet är relativt fast och storleksmässigt är BH:n relativt liten i storlek. Vi rekommenderar definitivt att gå upp en storlek om man är mellan två storlekar. Detta ihop med det begränsade storleksspannet gör att långt ifrån alla kan använda sig av Lindex Soft BH.

Vissa vill ha en modell som mer påminner om en sport-BH, andra vill bara slippa känna byglarna. Med rätt knäppning kan du få en ännu bättre passform beroende på vad du är ute efter.
Vi gör våra tester själva och testar alla produkter så som de är tänkta att användas i verkligheten. I testet av bygellösa BH:ar har samtliga modeller testats under minst 12 månaders tid. De mjuka BH:arna har använts både med och utan de lösa vadderade kuporna som ofta medföljer. De har tvättats regelbundet och används i alla sorters situationer: hemma i soffan, på kontoret, under promenader och skogsturer. Vår testpanel har utgjorts av personer som har en klädstorlek mellan M-XL, som känner att de vill ha lätt eller medium stöd för brösten. En tyngre byst, kan ofta behöva mer stöd än vad bygellösa BH:ar kan erbjuda.

En BH utan bygel behöver ha en design som gör att den kan stötta upp bysten på andra sätt, självklart beroende på vilken typ av stöd man behöver. Det är såklart väldigt olika behov sett till en A-kupa jämfört med en E-variant. Oavsett kupstorlek är målet ändå att ha en skön BH som håller bysten på plats, och sådana finns det gott om ute i butikerna, det gäller bara att hitta vad man letar efter. Och kanske också att faktiskt veta vad man letar efter. Här är några köptips på vägen in i provrummet!
Detta är synd. För i andra avseenden får komforten hos Lindex Soft BH goda omdömen. Tyget är mjukt och bekvämt, och resåren under bysten är lagom fast för att ge stöd men inte så hård att den sitter åt. Soft BH får ett extra plus för att den inte har några sömmar, således uppstår inget skav mellan armhåla och insidan av överarmen. För den som vill ha en bygellös BH som gör högt stöd, och som inte har allt för tung byst, så är Lindex Soft BH ett bra val.

Har du tröttnat på BH:ar med byglar som skaver mot huden och sticker hål i tyget? Vi har testat mjuka bygellösa BH:s från märken som Sloggi, H&M och Boob. För att en bygellös BH ska utses till bäst i test, ska den vara skön att bära, sitta bra och inte påverkas negativt av regelbunden maskintvätt. Läs även vårt test av sport-BH.

Sloggi Zero Feel håller sig fin även efter lång tids användning och många maskintvättar. Tyget leder bort fukt effektivt och skulle andan för ett spontanbad falla på, är det ett material som känns helt okej att hoppa i vattnet med. Men passformen övertygar inte. Kuporna sitter inte bra över brösten på någon av testets deltagare, axelbanden rymmer konstant och vadderingen smiter ut ur BH:n. Färgutbudet är däremot stort, vilket är roligt om man gillar att liva upp underklädesgarderoben med andra kulörer än svart och vitt.

Boob The Go-TO BH är en amnings-BH, men den är också ett mjukt, skönt och snyggt alternativ även för personer som inte ammar. Omlottskärningen innebär att denna BH är enkel att amma med, men också att den är snygg och faktiskt inte alls ser ut som en amnings-BH.Man tar på sig Creem Seamfree Bygellös BH på samma sätt som en bygel-BH. Knäppet i ryggen har tre uppsättningar hyskor, så att BHn kan anpassas för olika omfång runt kroppen men även tightas till ifall att tvätt och användning skulle tänja ut den. Någon sådan påverkan har vi dock inte upplevt. Några exemplar av Seamfree Bygellös har använts regelbundet i flera år utan att BH:n känns uttänjd. Den påverkan som syns är i stället att materialet, speciellt vid knäppningen baken, har fransats upp något och att resårtrådarna tittar fram. Men det har skett först efter mycket långvarig användning. Bygellös BH som knäpps mellan brösten. Lättast ur på- och avklädningssynpunkt då man både når och ser bättre vad man gör. Kan dock tyvärr sällan justeras i omkrets men ger i gengäld ofta ett bra stöd för bysten då den blir lite formande i kuporna. Bygellös BH som knäpps i ryggen. Ger möjlighet att justera omkretsen precis som med en bygel-BH. Tänk på att den kan bli lite uttänjd vid användning, så när du köper en ny BH ska du bara kunna knäppa den på den yttersta haken, så att det finns utrymme för att spänna in den om den töjs.Precis som de flesta andra bygellösa BH:ar kommer även denna med uttagbara kupor. Det är svårt att förstå för vem lösa kupor finns till. Vill man ha en vadderad BH så föredrar man att kuporna alltid sitter på plats och inte korvar ihop sig vid tvätt. Och vill man ha en ovadderad BH så behövs förstås inte kupan alls. Vad gäller just Creem Seamfree Bygellös BH så rekommenderar vi den främst till den som söker ett mellanting mellan bygel-BH och mjuk BH, då den ger mycket stöd och inget skav.

Stödet i Seamfree Bygellös är högt. Delvis kan man ju själv välja hur hårt BH:n ska sitta åt, men det är på gränsen om denna modell ens kan kallas för en mjuk BH. Givetvis är det bra mycket skönare att ha på sig än en bygel-BH. Men för de flesta uppfattas den som för stel för att man ska vilja ha den på sig när man bara slappar hemma. Som mer rejäl BH att ha på jobbet eller i andra sammanhang så funkar dock Creem Seamfree Bygellös BH väldigt väl.
Axelbanden är härligt breda och hade kunnat vara perfekta, om det inte vore för det faktum att de glider av axlarna. Även när instruktionerna för att hitta rätt storlek har följts, så upplever man att axelbanden helt enkelt är för långa. De går inte att ställa längden på dem, vilket resulterar i ett evigt plockande med dem under dagen och känslan av ”zero feel” försvinner på en gång och ersätts med en känsla av frustration.Materialet i lycocelltrikå är underbart mjukt mot huden och stretchar sig fint utan att skava mot brösten. Det är dessutom fuktabsorberande, vilket är skönt både för den som lätt svettas, och för den som ammar. Den håller bra genom tvättar, även om den korvar ihop sig och är lite bökig att reda ut just när den är nytvättad. Tänk på att du rör på dig betydligt mer i vardagen jämfört med när du bara står rakt upp och ner i ett provrum och tittar i en spegel, så rör gärna lite på dig när du står där inne. Sträck armarna mot taket, böj dig ner och knyt en sko, ta några danssteg. Om allt känns obekvämt redan i provrummet är det läge att leta vidare. För den som avskyr hårda byglar som skär in i brösten, men i övrigt vill ha en modell som är så snarlik en traditionell BH som möjligt så kan det vara värt att prova Creem Seamfree Bygellös BH. Precis som en vanlig BH har Seamfree Bygellös axelband som kan justeras i längd. Axelbanden är bekanta för alla som någon använt en BH, cirka en centimeter breda och inte så smala att de skär in men inte breda nog för att ge någon avlastning utöver det förväntade.Framför allt har Soft BH fyra tunna, ej justerbara axelband som i par löper i ett kors över ryggen. Att få axelbanden att hamna rätt efter att man tagit på sig Soft BH är inte svårt, och BH:n är då bekväm att ha på sig. Under dagens gång så tenderar dock dessa tunna axelband att närma sig varandra. I stället för att sprida ut belastningen över ryggen så börjar banden då gräva sin in i axlarna på en, vilket inte är särskilt bekvämt.

Kvaliteten hos Lindex Soft BH har hållit högsta nivå. Efter flera års användning syns enstaka noppror, men ingen annan påverkan. De löstagbara kuporna gled ur eller knölade ihop sig vid första tvätten, men BH:n upplevs ändå göra sig bäst utan dem. BH:n går relativt högt upp, vilket minskar risken för att brösten ska spilla över framtill. Känslan hos Soft BH är snarlik den hos en sport-BH, men det finns vissa olikheter.Axelbanden är däremot riktigt bra – breda, mjuka och sitter kvar där de ska. De går inte att justera storleksmässigt, men testpanelen har inte heller känt något behov av att kunna göra det. Axelbanden är faktiskt en av de främsta styrkorna med Boob The Go-To BH – de känns knappt, vilket är ovanligt och riktigt skönt. Däremot upplever testarna att den är något trång över ryggen, även när man följt instruktionerna för att hitta rätt storlek. I övrigt är storleken bra, men just över ryggen stramar den faktiskt en aning.

H&M Seamless BH-topp ser ganska anspråkslös ut, som en enkel variant av en sport-BH. Det visar sig dock snabbt, att detta är en BH som man gärna drar på sig om morgnarna. I alla fall efter man gjort sig av med kuporna.
Trots regelbunden tvätt, har materialet hållit sig förvånande bra. Visst förekommer noppor i viss mån, men med tanke på att testet pågått under ett års tid och materialet är polyamid och elastan, är det imponerande med ett så pass försumbart slitage De enda reservationerna testpanelen har, är att om denna BH blir svettig så blir den riktigt blöt. Materialet leder inte bort fukten alls och resåren känns fuktig och kall mot huden. Samt att tvättråden hänvisar en till handtvätt. Men i övrigt är detta en riktigt skön vardags-BH som har ett prisläge som är näst intill oslagbart.Att ha ordentliga axelband som sitter skönt och inte trycker runt nacke och axlar är viktigt för bekvämligheten. Den som inte har något superstort behov av stöd kan absolut välja en BH med tunnare axelband, men för en normaltung byst kommer det kanske bli obekvämt en bit in på dagen. Att det går att ställa in längden på axelbanden underlättar också för att få en bekväm passform. Huruvida man vill ha raka eller korslagda axelband är en smakfråga, men en BH med mer brottarlinneliknande design i ryggen kommer ge ett ökat stöd, speciellt om man tänker lite extra på sin hållning och rätar upp bröstryggen.Sloggi Zero Feel är en bygellös BH i ett riktigt tunt material. Det är lätt att förstå att känslan som eftersträvas är att den knappt ska kännas mot huden. Och på vissa sätt stämmer detta, men på andra sätt är det väldigt påtagligt att man bär en BH.

Stort utbud av mode från exklusiva varumärken. Fri frakt över hela världen! Allt för de modemedvetna · Fri frakt · Enkla returer · +100 snygga varumärken
Tusentals varor, snabba leveranser. Senaste nytt från kända varumärken! Enkla returer · Upp till 50 dagar faktura · Exklusiva varumärken · Trygg e-handel · Online sedan 2005Fin BH. BHn kommer från Magic och finns att köpa hos Ellos. Priset på den är 250 kr och levereras till dig inom 1-3 arbetsdagar. Varför inte passa på att göra ett fynd och klicka hem en ny snygg BH.Trendig och fin BH. BHn är från märket Magic och finns att köpa hos Ellos. Den är din för 250 kr och levereras till dig inom 1-3 arbetsdagar. Varför inte passa på att göra ett fynd och klicka hem en ny snygg BH.By providing your email address you are confirming that you are 16 or over and you are giving us consent to send you an email when the item becomes available. To find out more information about how to unsubscribe, please see our Privacy notice, Please do not subscribe if you are under 16.

Similar Posts