Blond Yellow Vinyl

Sortimentet består av en smakfull variation av relevanta trämönster och färger, inklusive den nya Chill Oak-designen med en realistisk färgvariation inom plankorna. Hybrid Wood Concrete-mönstret utgör ett riktigt ”designstatement”; ett mönster som kombinerar fiskbensträ med betongplankor i en upprepning om 300×200 cm, matchar fint med andra trä- och betongelement i inredningen.

De över 90 olika färgerna och mönstren i nya Sarlon och Modul’ups golvkollektion med stegljuddämpande vinyl möjliggör fantastiska golvdesigns. Bli inspirerad av exemplen nedan och titta på kollektionsfilmerna.Wood-kollektionen erbjuder en varm atmosfär var helst det krävs. Det kombinerar det naturliga, autentiska utseendet på trä med fördelarna hos detta högkvalitativa vinylgolv.

I butiker och kontor måste golv klara av mycket användning. För att säkerställa att dessa utrymmenas golv är hållbara ska man välja ett golv ur rätt användningsklass. De börjar med en trea och har därför ett slitlager mellan 0,30 mm och 0,50 mm. Dessutom finns det till och med en klass för industrisektorn. Användningen av tunga maskiner och material måste beaktas när man väljer golvbeläggning. Klasserna för industrisektorn börjar med en fyra och har ett slitlager med en tjocklek upp till 1,0 mm.
De 15 olika kakel- och träimitationerna är så autentiskt utformade att de vid första anblicken är svårt att skilja dem från sina optiska förebilder. Tack vare det stora urvalet av olika nyanser och designer kan du låta din kreativitet och inspiration flöda. Den höga ljusäktheten garanterat att denna vinyl klickgolv kommer att behålla sin färg i många år framöver.

Njut av en lugn och avslappnad atmosfär med Gerflor Top Silence Design- kollektionen. Det nya designgolvet imponerar med ljudisolerande egenskaper, vilka uppnås med den integrerade isoleringsmattan av kork. Det naturliga materialet absorberar ljud och ser till att du och dina grannar inte störs av varandra. Beläggningen kännetecknas av en flerskiktsstruktur som ger den hög stabilitet. Av denna anledning kan du lägga golvet utan att måsta ta bort den gamla beläggningen. Att lägga dessa vinylgolv kunde knappast vara enklare: tack vare det utvecklade klicksystemet kan du installera beläggningen snabbt och problemfritt.Tänk på att följa tillverkarens installationsinstruktioner för att säkerställa att du lägger vinylgolvet på rätt sätt och att det kommer att hålla länge.För att göra PVC-golv tillgänglig för alla finns det olika installationssystem. Dessutom är olika mekanismer lämpliga för olika utrymmen. Den som bestämmer sig för ett elegant designgolv bör därför se till att installationstypen är lämplig för det önskade syftet.I utrymmen som används mycket måste golvbeläggningen klara även de tyngsta belastningarna. Lyxvinyl har ett slitlager av hög kvalitet som skyddar golvet från repor. Detta gör golvet särskilt motståndskraftigt mot tryck och annan påfrestning.Om du behöver individuell rådgivning får du gärna kontakta oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär. En vänlig och kompetent anställd hjälper dig gärna och följer dig på din väg till att välja det perfekta golvet för just dig. Oavsett vilken golvbeläggning du i slutändan väljer kommer du alltid att dra nytta av vår bästa prisgaranti. Vi ger dig gärna ett individuellt erbjudande för köp av större mängder.

Det är också viktigt att följa tillverkarens installationsinstruktioner för att undvika eventuella skador på golvet och golvvärmesystemet. Till exempel kan vissa typer av lim eller underlag inte vara lämpliga att använda med golvvärme. Se därför till att välja lim eller underlag som är anpassade för golvvärme och att följa tillverkarens rekommendationer.
Att lägga vinylgolv är en relativt enkel process som kan utföras av de flesta människor med lite hantverksmässiga kunskaper och med rätt verktyg. Hur du lägger vinylgolv beror på vilken typ av golv du väljer.Vid tillverkningen av sina produkter satsar varumärken som exempelvis Wineo på att minska på miljöbelastningen och på att se till att utvinningen av råvarorna är hållbar. Gerflor strävar också efter att tillverka miljövänliga golv. Med de högsta kvalitetsstandarderna bidrar PVC till en framtidsorienterad produktionsmetod. Vinylplankans innovation är i linje med den växande miljömedvetenheten.Den som någon gång har gått över laminatgolv med klackar vet hur viktig en tyst golvbeläggning egentligen är. Det störande ljudet irriterar inte bara dig själv utan även dina grannar! Vinylgolv har akustiska egenskaper som dämpar ljud och därmed säkerställer en behaglig känsla när man går på dem. Golvet sväljer helt enkelt ljud genom att det överförs till undergolvet nedanför. De förstklassiga ljudabsorberande funktionerna i PVC-golv förstärks av ljudisoleringen i vinylklickgolv. Man kan gå på golvet utan bekymmer vilket resulterar i mer glädje och lätthet i vardagen.När du väljer vinylgolv för golvvärme, se till att det har en låg termisk resistans för att möjliggöra en effektiv värmefördelning. En termisk resistans som är för hög kan göra att golvvärmen inte fungerar optimalt och att det blir kalla fläckar på golvet.

Användningsklasserna för vardagsrummet börjar med en tvåa. De har ett slitlager mellan 0,20 mm och 0,30 mm. Produkter med användningsklass 21 är lämpliga för områden som inte används så mycket. Produkter med användningsklass 23 och högre är för mycket använda utrymmen. När det gäller tamburen och korridorer bör högre klasser väljas för bäst resultat. Vi rekommenderar Forbo Enduro Click samlingen för att omvandla utrymmena i ditt hem.

När du går in i ett rum, även som professionell, kan du vid första anblicken ofta inte se vilka golv som använts eftersom PVC-golv nu liknar sina optiska förebilder så mycket. Det eleganta lyxvinylgolvet kan verkligen omvandla ett utrymme helt och hållet. Vinylgolven ser ofta så äkta och verklighetstrogna ut att de inte längre kan särskiljas från originalen med blotta ögat.
Värmeegenskaper: PVC är också perfekt för golvvärmesystem och lagrar värme på ett sådant sätt att golvbeläggningen blir extremt skön att gå på barfota. Vinylgolv finns i många olika stilar och är en relativt billig golvbeläggning jämfört med andra alternativ som till exempel trägolv eller keramiska plattor. Vinylgolv som tillverkas i Europa måste uppfylla strikta krav när det kommer till kvalitén. Lyxvinylen måste följa universella riktlinjer för att få säljas på marknaden. Vinylgolv som har tillverkats inom Europa är därför av hög kvalitet. Till exempel tillverkas Gerflor vinylgolv i Europa och uppfyller därmed de höga kraven på kvalitén. Forbo vinylgolv tillverkas också lokalt och kännetecknas av höga kvalitetsstandarder. Den som vill ha ett designgolv som uppfyller alla krav ska därför alltså ta i beaktande tillverkningslandet vid inköp.

Vinylklickgolv: Den mest populära typen är vinyl klickgolv. Golven i plank- och kakelform är ca. 5 mm tjocka och läggs på ett underlag eller ljudisolering. Det finns tre typer av det här golvet: klassisk vinyl, flerskiktad vinyl och styv vinyl.
PVC-golv klarar helt enkelt av allt utan att utseendet påverkas. Det används till och med inom industrisektorn och säkerställer ett strålande resultat även under de svåraste förhållandena. Vi rekommenderar Tarkett ID Inspiration kollektionen för alla som söker efter ett högkvalitativt vinylgolv.Vinylgolv har blivit en stor succé tack vare många olika orsaker. De multifunktionella installeringsmöjligheterna i både hem och kommersiella utrymmen gör vinylgolv till ett säkert kort. Utöver det bidrar variationen av installationssystem och designen som får PVC-golv att nuförtiden se lika snygga ut som de organiska produkterna, samt vinylgolvens utmärkta akustiska och termiska egenskaper till succén. Sist men inte minst, det är alltid bäst att rådgöra med en professionell golvläggare eller en golvvärmeinstallatör för att få råd om att installera vinylgolv med golvvärme i ditt specifika fall. Sammanfattningsvis är vinylgolv ett bra alternativ för många hem och företag på grund av dess enkelhet, prisvärdhet och mångsidighet. Men det finns också några nackdelar som man bör ta hänsyn till innan man väljer att installera det.

Lösläggbart vinylgolv: De lösa vinylplankorna och plattorna är ca. 5 mm tjocka och har ofta en självhäftande undersida. Under installationen läggs de enskilda elementen helt enkelt ihop och sedan hålls de ihop med hjälp av sin egen vikt.
För att ta bort envisa fläckar kan du använda en mild rengöringsspray eller fläckborttagningsmedel som är säkert för vinylgolv. Undvik att använda starka kemikalier eller skurpulver eftersom dessa kan skada golvet.

Många tillverkare är engagerade i ett ännu mer miljövänligt tänk nuförtiden. Medvetenheten om behovet av att ta hand om miljön blir allt större. Många varumärken prioriterar även detta och tar det i beaktande vid tillverkning och produktion.

Den kontinuerliga utvecklingen av PVC-golv har lett till att det nu kombinerar ett antal praktiska fördelar med snygg design. Vinylgolv kan installeras på fyra olika sätt. Det är ett utmärkt val för alla utrymmen, både för privat och kommersiellt bruk. Det finns i otaliga mönster och designs, allt från träefterliknande versioner till autentiska kopior av sten, möjligheterna är helt enkelt oändliga!
Klickvinylen från Gerflor är inte bara lämplig att använda i ditt hem, utan kan också läggas i kommersiella utrymmen som små butiker eller kontor. Golvbeläggningen tillhör brandklassen Bfl-s1 och är kalkbeständig, vilket gör det till ett väldigt säkert golvalternativ. Oavsett om du vill prova en ny trend eller litar på gamla klassiker kommer Gerflor vinyl klick att ha ett golv som passar just din individuella smak.PVC-golv finns i en mängd olika designer. Från det klassiska träutseendet till moderna betongkopior, erbjuder vinylplankor ett brett utbud av mönster. Förutom de typiska golvbeläggningarna finns PVC också i mer ovanliga mönster.

Om du inte längre kan motstå de många fördelarna med vinylgolv har vi goda nyheter för dig! På BRICOFLOR kan du enkelt välja din personliga favorit bland ett stort antal olika designer och tekniska funktioner. Förvandla ditt hem med dessa mångsidiga golvbeläggningar!

Similar Posts