Bugaboo Bee 2011

Bugaboo All Black Collection kommer att vara tillgänglig över hela världen. Bugaboo Bee All Black kostar 6500 SEK och Bugaboo Cameleon All Black kostar 11000 SEK.I September gör Bugaboo Bee All Black en efterlängtad debut efter den framgångsrika lanseringen av Bugaboo Cameleon All Black. Den nya Bugabee All Black är en ny tolkning av den smarta designen på Bugaboo Bee.

Både Bugaboo Fox och Donkey2 är otroligt smidiga och lättrullade. De kör väldigt mjukt och är gjorda för att klara tuff terräng. Bugaboo Fox är har möjligtvis lite mjukare däck.
Men den stora skillnaden är att Fox har fjädring i chassin vilket gör att det känns mycket behagligare att köra över stenigt, grusigt och ojämnt underlag. Donkey2 är bättre att köra med när det är mycket snö medans Fox har ett extra strandläge vilket gör att den rullar extra bra över sandstranden. Om man ska resa mycket så går det att fälla ihop Fox så att den blir mer kompakt och enklare att ta med sig jämfört med Donkey2 Som mono vagn är Fox snäppet vassare eftersom den är lite smidigare och mjukare att köra med samt att den har lägre vikt och är enklare att fälla ihop. Men samtidigt så har Donkey2 en extra sidokorg vilket kan vara behändigt.Vi testar inga produkter själva utan samlar istället information från flera olika oberoende användare som testat och använt produkterna. På så sätt kan man få en bättre uppfattning om hur bra produkten är jämfört med att basera produktbetyget på enbart ett test.

Vilken Bugaboo ska man välja?
Bäst i test Lyxklassen: Bugaboo Fox 5 – Bäst i test! Utmanare Lyxklassen: Cybex E-Priam (Duo/Kombi) – Automatisk broms! Utmanare Lyxklassen: Bugaboo Donkey 5 (Duo/Kombi) – Bästa syskonvagn!
Våra produktguider ger dig information och råd inför köpet så att du kan välja en produkt som är bäst för just dig och dina behov. Du kan snabbt och enkelt ta reda på vilken produkt som är ett bra och prisvärt alternativ! Bugaboo har många olika modeller att välja mellan (Cameleon, Bee, Buffalo, Ant för att nämna några) men här ska vi specifikt jämföra Bugaboo Fox och Bugaboo Donkey. Sammanfattningsvis kan man säga att Donkey2 är det självklara valet om man har eller planerar att skaffa två barn. Donkey2 är enda syskonvagnen i Bugaboos sortiment.Den uppenbara skillnaden mellan Bugaboo Fox och Bugaboo Donkey2 är att Donkey2 går att använda som dubbelvagn. Det är den enda dubbelvagnen (eller tvillingvagn/syskonvagn som det också kallas) i Bugaboos sortiment.

Ingen av dessa vagnar kan sägas vara enkla att fälla ihop men Fox är ändå något bättre i det avseendet. Den är dessutom mycket lättare vilket underlättar när man ska lyfta barnvagnen. Överlag är Fox den smidigare modellen av de två.
Våra rekommendationer baseras på flera oberoende recensioner och betyg från användare. Vi tar även hänsyn till olika faktorer så som produktspecifikationer, popularitet och pris. Istället för att testa produkterna själva samlar vi in feedback från flera oberoende användare som har använt och testat produkterna under en längre tid. Vi tror att denna metod ger en mer heltäckande bild av produktens prestanda och kvalitet, jämfört med att endast basera produktbetyg på ett enstaka test.

Man ska dock veta att även Fox går att köra i snö men Donkey2 är alltså snäppet bättre i det avseendet. Om man är osäker på vilken barnvagn man vill köpa så kan man fundera på hur ofta man kommer gå med barnvagnen i snön.
Köpabästa.se vill göra det lättare för konsumenter att göra ett bra köp. Vi ger endast råd och information och man bör alltid själv ansvara för att fatta ett eget välinformerat köpbeslut.Det kan vara en anledning att köpa Donkey2 istället för Fox men man ska veta att det går att köpa till en extra väska som man enkelt kan fästa på båda dessa barnvagnar ifall man vill få plats med extra packning.

Men om man bara har ett barn så är valet inte lika självklart. Donkey2 är även en utmärkt Mono vagn och det är inge jättestora skillnader mellan dessa barnvagnar.Vill man köra runt med mycket prylar så har Donkey2 en extra korg på sidan som får plats med 10 kg extra packning vilket inte är så dumt. Både Fox och Donkey2 har stora varukorgar som klarar 10 kg men med den extra sidokorgen får Donkey2 alltså plats med hela 20 kg packning. Vi vill erbjuda en omfattande och trovärdig källa till information om produkter och tjänster på marknaden och hjälpa våra besökare att göra ett välgrundat köpbeslut. Allt jag skriver här är taget ifrån mitt eget minne så det finns en liten risk för mindre misstag och ihopblandningar. Men i det stora hela är detta en komplett historia över den kära Åsnans existens.Hösten 2016 började Bugaboo sälja +-versioner av vagnarna i sortimentet. Bugaboo Donkey+ var precis likadan som Bugaboo Donkey förutom att handtag och bygel var klädda med fastsydd läderimitation. För den som hade en äldre Donkey men ville ha det nya handtaget, som är betydligt snyggare samt mer bekvämt att hålla i än de gamla skumhandtagen, så började Bugaboo även sälja ett ”leather-look upgrade set”. Det var ett överdrag i läderimitation för bygel och handtag, som sätts på vagnen med dragkedja. För instruktioner om hur man bäst gör detta, se mitt inlägg om att sätta på Bugaboo leather-look upgrade set.

Fråga! Ska köpa en doney begagnad! Det står att det inte finns årsmodell som på andra vagnar:) Men att 2017 tror jag du skrev så blev det förändringar med starkare chassi,hjul etc. Tycker du att man ska leta efter ”nyare” pga detta. Donkey2 verkar vara lite ”vassare” när man ska använda den som syskonvagn fullt ut. Vad jag förstår det som så tillverkades inte donkey2 tidigare. Kanske har helt fel , haha känner mig förvirrad (ammar o ska få in all information) Min stora är 21 månader o min lilla 3 månader.Den största förändringen i Bugaboo Donkeys historia var den 1 november 2017 när den uppdaterade versionen Bugaboo Donkey2 släpptes. Förändringarna av vagnen omfattade bland annat ett förstärkt chassi, skumhjul istället för lufthjul och ett nytt upplägg för samt nya färger på tygerna. Läs allt om Bugaboo Donkey2 här.Hej! Jag håller på att leta en begagnad Bugaboo (Fox eller Donkey), men tycker det är förvirrande att veta vilken modell det är. Blev väldigt hjälpt av din artikel här men har fortfarande en fråga! Ibland har jag sett annonser där det tex står Fox2 men på klisterlappen nere på chassit med modellnamn och tillverkningsår har det bara stått Fox. Hur vet man vilken modell det faktiskt är?

Jag har en begagnad Bugaboo på g och säljaren kallar den en Donkey Classic Collection och att det är ”singelvagnen”. Jag gissar att hon menar Mono. Vad jag inte kan se är någon sidoväska eller utrymme för det. Det låter suspekt och jag tror inte det är en Donkey alls. Kan du verifiera för mig om det är en Donkey eller ej? Alla Donkey, oavsett när de tillverkades, ska väl vara antingen Mono eller Duo och kan göras om till en två-personsvagn, samt att den där lilla sidoförvaringen alltid minst ska finnas där?
Hejsan, bra guide, verkligen toppen! Skrev en kommentar men det verkar inte fungerat, testar igen. Min fundering är vad det är för skillnad på Twin och Duo? Är det bara liggdelstyg man behöver köpa till? Vi ska ha tvillingar men det är svårt att hitta en twin vagn, men Duo finns det gott om begagnat Hälsningar Camilla Alla delar hos Donkey 5 ska vara kompatibla med Donkey 3, och allt utöver den svängbara bygeln ska vara kompatibelt med de äldre versionerna av Bugaboo Donkey. Läs gärna hela min recension av Bugaboo Donkey 5 för mer detaljerad information. Eftersom att Bugaboo Donkey är en barnvagn som väldigt lätt kan plockas isär så är den också enkel att rengöra och serva. Alla tyger kan tvättas i maskin. Ta bara ur sittplattan ut sittdelen och tvätta utan sköljmedel. Chassit kan tvättas manuellt med blöt trasa och milt rengöringsmedel. Likaså kan både hjul och chassi putsas upp för att få tillbaka färg och så man blir av med mindre repor. Se gärna min fullständiga guide för hur man städar barnvagnen för mer tips och instruktioner för hur man går tillväga. ”Vobblande framhjul är ett knepigare problem men det kan hjälpa att köpa O-ringar och fästa runt den pinne på hjulet som går in i chassit, för att skapa lite mer friktion mellan chassi och hjul.” Om man går in på produktsidan för bara chassit i webshopparna (Jag ser på norska sidor, men det är väl de samma butikerna som i Sverige), så heter det Donkey2 Base+. Kanske det alltid har hetat det? Tack för svar i alla fall!Hej! Tack för den totala och superba guiden! Jag har nyss köpt en donkey med trasiga framhjul (fick bra pris såklart…) har en Bugaboo gecco och en Bugaboo cameleon. Vet du om jag kan använda framhjulen från någon av dem på donkey??

Vilken Bugaboo vagn är bäst?
Bäst i test Lyxklassen: Bugaboo Fox 5 – Bäst i test! Utmanare Lyxklassen: Cybex E-Priam (Duo/Kombi) – Automatisk broms! Utmanare Lyxklassen: Bugaboo Donkey 5 (Duo/Kombi) – Bästa syskonvagn!
Jag har alltid sagt att en av de viktigaste faktorerna för ett lyckat köp av en begagnad vagn är att vara påläst. Samtidigt är det minst sagt extremt sällsynt att barnvagnstillverkare själva bistår med information om hur deras barnvagnar har utvecklats. Så gott som aldrig finns det redovisat för skillnader mellan olika årsmodeller eller andra detaljer som kan vara bra att känna till när man ska köpa en använd vagn.

Hej! Jag har köpt en bugaboo donkey duo begagnad (vi kommer dock använda den som en mono) och har kikat på en ny bygel till liggdel/sittdel. Stämmer det att det inte finns någon bygel till donkeyn som är svängbar?
Bugaboo har två års garanti på tygerna för den som köper vagnen ny. I perioder har man haft stora problem med att klädseln blir solblekt snabbt, där exempelvis svart förvandlas till en mindre snygg brun nyans. Är man första ägare så man kan reklamera detta inom två år från inköp och få nya tyger. Köper man en solblekt vagn begagnad så kan man antingen köpa nya delar (som man då får garanti på, så spara kvittot) eller så kan man färga sin solblekta klädsel. Det fungerar inte att färga i tvättmaskinen utan man måste använda särskild färg som penslas på. Se detta äldre blogginlägg för mer information om att färga barnvagnen.I princip alla delar på en Bugaboo Donkey kan bytas ut och Bugaboo går i bräschen för branschen vad gäller både tillgänglighet och prisbild på reservdelar. De flesta nya Donkey-delar fungerar på en äldre Bugaboo Donkey, med enstaka undantag – exempelvis funkar de svängbara bygeln endast på Donkey 3 och Donkey 5. Man ska även vara medveten om det jag skrev om att det finns olika höjder på ramen och att det gäller att säkerställa att liggdelstyg och ram funkar bra ihop. Allt annat är utbytbart rakt av: hjul, suffletter, sittdelstyg, sittdelsramar, varukorg och så vidare.Hej! Vi har tittar på en begagnat Bugaboo donkey som är 2018 sägs de. Den är mono idag men vi ska använda den som syskon vagn och behöver därför köpa ny ram och liggdel till vagnen, kan jag köpa vilken ram som helst begagnat passar de till alla Bugaboo eller hur funkar de? Tänkte köpa en begabbad ram och begagnat liggdelen tyg osv?

Det är en vanlig missuppfattning att den nya selen skulle vara fempunktssele och att den gamla inte är det. Båda selarna är fempunktsselar (de fäster på 2 ställen vid axlarna, på 2 ställen om höften och så är den femte punkten mellan barnets ben). Vill man veta mer om detta så kan man läsa mitt inlägg med en jämförelse mellan nya och gamla sittdelstyget till Bugaboo Donkey.
Förutom dessa förändringar har Donkey också genom åren släpps i ett antal special editions-utföranden, så som Bugaboo Donkey Weekender och Bugaboo Donkey Classic. Även den senaste versionen har hunnit släppas som en Bugaboo Donkey2 Classic.Vi velar mellan donkey2 och dv735, har en liten på väg i september och då är storebrorsan nästan 2. Går en del längre sträckor så behöver nåt annat än bara ståbräda. Är bara rädd att han inte får plats i sittdelarna :/ vilken av dessa hade du rek? Är så kluven

Under år 2018 genomfördes inga förändringar eller uppdateringar av Bugaboo Donkey. Men i september 2019 meddelades att Bugaboo i april 2020 kommer släppa Bugaboo Donkey 3. Den vagnen kommer ha en ny sufflett med titt- och vädringsluckor, swing away-bygel, ny design på hjul och uppdaterad varukorg och sidokorg. Läs mer om förhandsinformationen om Bugaboo Donkey 3.
Den barnvagnsmodell jag oftast får frågor om inför ett andrahandsköp är Bugaboo Donkey. Dels för att det är en populär vagn. Dels för att det är en dyr vagn som därmed även begagnad innebär ett utlägg av en större summa pengar. Här följer därför en kortare genomgång av hur Bugaboo Donkey har utvecklats samt vad man ska tänka på om man vill köpa en begagnad Bugaboo Donkey.

Vilken Bugaboo är bäst?
Bäst i test Lyxklassen: Bugaboo Fox 5 – Bäst i test! Utmanare Lyxklassen: Cybex E-Priam (Duo/Kombi) – Automatisk broms! Utmanare Lyxklassen: Bugaboo Donkey 5 (Duo/Kombi) – Bästa syskonvagn!
Jag tycker att man till stor del ska gå på skicket. Jag har sett ett år gamla Donkeys som ser i princip uttjänta ut efter hård användning och noll omsorg. Medan min egen Donkey, som jag sålde efter fyra års användning, nog i de flestas ögon hade kunnat passera som helt ny. En några år gammal men väl omhändertagen Bugaboo Donkey kan således vara mer värd än en nyare, som är mer sliten.

Bugaboo Donkey släpptes år 2011. 1 september var den officiella releasedagen i Sverige men redan från 1 maj såldes den i USA, Holland, Storbritannien och ytterligare ett antal länder. Donkeyn hade då lufthjul och kort – ej förlängningsbar – sufflett. Basklädseln fanns i svart och sand. Sand utgick ganska kort därpå eftersom att ingen köpte den färgen. Dessa äldsta versioner av Donkey drabbades förstås, som de flesta barnvagnar, av en del barnsjukdomar. Ett problem var så kallat nitskav, där niten på sittdelsramen nötte upp en grop på insidan av handtaget. Bugaboo åtgärdade sedan detta med att förändra sittdelstyget så att niten alltid är täckt.
Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Våren 2014 var det dags för nästa förbättring av Donkey. För då började man med förlängningsbara suffletter. Alla vagnar som såldes från, kan det ha varit april 2014, såldes med förlängningsbara suffletter, som öppnas upp med dragkedja så att suffletten kan dras fram ett steg till. Hade man en äldre Donkey kunde man köpa till de nya suffletterna. Samma bågar och sufflettfästen används oavsett.Så länge man har adaptern för Bugaboo Donkey så fungerar både äldre och nyare Bugaboo-ståbrädor. För mer information om detta, se min guide över Bugaboos ståbrädor. Så gott som alla universalståbrädor är också kompatibla med Donkeys chassi.

Den här vagnen är från2016, så förmodligen har varukorgen blivit överbelastad som du skriver. Vi har satt lite silvertejp över slitaget som skydd, inte snyggt men minskar skadan.
Först av allt är det värt att känna till att Bugaboo inte har årsmodeller på sina vagnar. Istället släpper de olika versioner av sina vagnar (t.ex. Cameleon, Cameleon+ och Cameleon3). Mellan varje release kan det gå flera år. Ofta sker mindre förändringar under tiden. Men det är först när en modell får ett uppdaterat modellnamn som väsentliga skillnader har gjorts. Läs gärna mitt inlägg om barnvagnars årsmodeller för att få veta hur du kan se när din Bugaboo-vagn är tillverkad.

När kom Bugaboo 5?
I januari 2022 lanserades den fjärde versionen av Donkey – Bugaboo Donkey 5. Vagnen har uppdaterats med bland annat följande funktioner: Nya hopfällningsknappar för enklare ihopfällning. Sittdel och liggdel är högre upp.
Hej! Tack för en bra guide! Så svårt att hitta info annars! Har en bugaboo Buffalo från 2017 och funderar på att köpa en begagnad donkey nu när vi får ett barn till. Vet du om vi kan använda liggdelen på buffalon till en donkey? Skulle gärna vilja använda den vi redan har eftersom den är i bra skick.Hej! Vi har hittat en bra begagnad Buffalo från 2017 till ett bra pris, men suffletten är inte i en färg vi gillar så vi undrar om det går att använda Donkeyns sufflett och även ”täcket” till liggdelen på en Buffalo? Förstår att fästena är desamma, men blir det bra även på hållet Donkey på Buffalo och inte bara Buffalo på Donkey som du skriver? Tacksam för svar! 🙂

De nya hjulen till Donkey3 påverkar maxvikten på vagnen, som på Donkey3 är 22 kg i alla lägen – utom om man kör vagnen i mono med sittdelen bakåtvänd. Då är maxvikten endast 15 kg. Från november 2019 säljs även Donkey2 med de nya Donkey3-hjulen och påverkas därför också av förändringarna om maxvikt. Läs mer om Donkey3-hjulen och maxvikt.
I april 2020 släpps den nya versionen av Donkey! Läs min recension av Bugaboo Donkey 3 för en (lång) beskrivning av barnvagnen, som bland annat fått svängbar bygel, sufflett med tittlucka och nya hjul. Det går även att fördjupa sig i exakt vad som är ändrat på vagnen genom mitt inlägg om skillnaderna mellan Donkey 2 och Donkey 3.

Hej! Kan man köpa nya tillbehör till en donkey från 2013, tex nya suffletter, sidokorg med lock och regnskydd? Ska kanske köpa en komplett begagnad för 3000 kr (vi blir tredje ägaren), är det ett fair pris? Tack för bra guider!Någon gång under sommaren 2012 kom en ny version av Donkeyns chassi. Allt var egentligen likadant utom att det nya chassit blev mindre ihopfällt – om man tar av hjulen. Se bilden ovan. För vardaglig ihopfällning, med alla hjul kvar på, är det alltså ingen skillnad alls. Ungefär i samma veva gjordes även en annan, mindre förändring av chassit, som var så liten att jag bara dunkelt tycker mig minnas att det handlade om något med knappen på ihopfällningsspärren.

Överlag så är de olika Bugaboo-vagnarna inte kompatibla med varandra. Men det finns ett fåtal undantag, då vissa delar för Bugaboo Buffalo går att fästa på Bugaboo Donkey. Buffalons sufflett fungerar på Bugaboo Donkey, både med Buffalons lite större bågar och med Donkeyns bågar. Bugaboo Buffalo och Donkey har samma sufflettfästen. Det går också att sätta Buffalos sittdelstyg på Donkeyns ram. Det är relativt vanligt förekommande som ett sätt att få Donkeyns sittdel mer rymlig, då Buffalos sittdelstyg är större. Mina barn har suttit bra i Donkeyns egen sittdel fram till 4-4,5 års ålder så jag har ingen egen erfarenhet av denna kombination.
Hej! Har en -14 donkey. Tänkte byta sittdelstyg pga det har blivit så solblekt. Funkar det nya tyget till den gamla ramen eller måste jag köpa ny ram också?

Bugaboo har inte årsmodeller på sina vagnar, vilket jag ju förhoppningsvis klarlagt tydligt med guiden ovan över hur vagnen har utvecklats. Visst har man gjort större eller mindre uppdateringar i princip årligen men vid helt olika tillfällen på året och väldigt oförutsägbart. Inte som andra barnvagnsntillverkare som släpper nya årsmodeller varje sommar eller varje januari. Så för Bugaboo finns det egentligen bara tillverkningsår, och det är när vagnen är köpt/har börjat användas som är relevant. Och tillverkningsår på ett chassi kan ibland vara ett år innan man köpte vagnen. Helt enkelt för att inget har ändrats på chassit på flera år.Hej, tack för bra guide! Efter tips från en vän är vi lite nyfikna på att skaffa begagnad en Donkey duo 2 men har inte provkört en sådan ännu, behöver svar på några frågor innan vi kommer till det steget. Vet du om det ingår två sittdelar och två liggdelar el bara en av varje när man köper nytt och vad man kan förvänta sig ska ingå när man köper begagnat (kan man köpa en separat sittdel ny el begagnad i såfall o vad kan det tänkas kosta)? Kan man fälla sittdelen till fullt liggläge? Vet du vad vagnen väger (önskvärt är en vagn som väger så lite som möjligt, vill undvika tunga lyft)? Hur bred är vagnen (har dels en hiss som är väldigt smal och begränsat utrymme i hallen att ställa den så är osäker på om den ens går in i hissen)? Tacksam för snabbt svar, allt gott/Caroline Hej! Tack för en superbra guide om bugaboo donkey vagnar !! Men jag har en fråga … jag har en donkey hemma och behöver köpa till en extra sittdel ,,, måste man ha en donkey sittram eller tror du en Buffalo sitt ram går lika bra att använda på en donkey vagn ? såg en billig Buffalo ram på blocket därför jag undrar , tacksam för svar , skulle hjälpa. Men det finns några uppdateringar jag tycker gjort stor skillnad för hur Donkeyn är att använda. Och då tänker jag främst på den förlängningsbara suffletten som kom 2014 och det nya sittdelstyget med nya selen, som kom 2015. Visserligen kan båda dessa delar köpas till men suffletterna kostar cirka 800 kr nya och sittdelstygerna 1250 kr. Så då ska ju priset för en äldre vagn som inte har dessa delar vara så pass lågt att man kan köpa till nytt utan att totalpriset blir högre än vad en begagnad vagn som har dessa delar kostar på andrahandsmarknaden. Självklart kan man också köpa delar begagnat, då får man ned priset något.

När kom första Bugaboo Bee?
Det var en Bugaboo Bee Classic med svart klädsel, i en numera nedlagd barnbutik i Sickla juni år 2009. Vagnen kostade 4900 kr och jag tyckte den var så fin! Efter det har Bee också funnits som Bee+, som kom år 2010, och som Bee3, som släpptes år 2014.
Hej! Går det att sätta sittdelen på runner på något annat chassi? Eller är bara det omvända möjligt? Jag har köpt en komplett runner men hade velat ha ett annat chassi att byta med ibland…Våren 2013 meddelade Bugaboo att Donkeyn äntligen skulle börja säljas i all black-utförande, vilket alltså innebär att vagnen även har svart chassi. Svart basklädsel och svarta suffletter fanns ju sedan innan.De vanligast förekommande problem är solblekta tyger, vobblande framhjul och knarrande missljud från chassit. Vobblande framhjul ska vara ett problem som byggts bort på nyare Donkey-chassin. Och förhoppningsvis ska de nya tygerna vara mer tåliga mot solblekning. Blekta tyger kan färgas. Missljud kan i viss mån smörjas bort genom att man använder siliconspray i de rörliga leder som ljudet kommer ifrån. Vobblande framhjul är ett knepigare problem. Men det kan hjälpa att köpa O-ringar och fästa runt den pinne på hjulet som går in i chassit, för att skapa lite mer friktion mellan chassi och hjul.Sommaren 2015 kom en uppdatering som alla Donkey-ägare som någonsin bytt sittdyna eller åkpåse i sittdelen verkligen hade efterfrågat – en ny, förbättrad sele. Eftersom att sittdelstyg och sele sitter ihop så släppte Bugaboo alltså ett helt nytt sittdelstyg. Man ser lättast skillnad på att den nya selen har en vit knapp. Och fördelen med nya selen är att den med ett knapptryck delas i fem separata remmar, vilket gör det snabbt och smidigt att sätta i en åkpåse eller sittdyna. Det blir dessutom enklare att välja om man vill ha barnet fastspänt bara över höfterna eller även över axlarna.

Kommer det att göra vagnen användbar till annat än asfalt, eller behöver jag köpa en Thule chariot sport2 för att kunna ta tvillingarna på promenad utan att oroa sig för att de skall studsa ur…Hej, nu när foxen är här undrar man ju såklart är det möjligt att ha det tyget på en donkey? 🙂 Trist att man inte kan skifta chassin så man kunde ha en sittdelen till flera. Vill ju ha alla Bugaboos vagnar! Tack för en suverän blogg!Skillnaden mellan en Mono och en Duo är att Mono är för att köra ett barn i, medan duo är för att köra två barn i. Har man en Bugaboo Donkey Mono och vill göra om den till duo så behöver man det som förr kallades för extension set och som då såldes i färdiga paket. Sedan Donkey2 kom med nytt upplägg hur man kan välja färg på klädseln så ser det inte alltid likadant ut. Men för att ha en komplett Duo så som de säljs i butik så behöver man till sin Donkey Mono lägga till: en ram, ett sittdelstyg, en bygel, två sufflettfästen, tre sufflettbågar, en sufflett och ett regnskydd.

Vill man ha en barnvagn som funkar i de flesta lägen så är detta det bästa valet. För en majoritet av småbarnsfamiljer är Bugaboo Fox 5, tack vare sin mångsidighet, den barnvagn som bäst kommer uppfylla vardagens behov. Läs hela vår recension av Bugaboo Fox 5.
Donkey har funnits i Bugaboos sortiment sen 2011, och är än idag en syskonvagn med unik funktionalitet. Precis som alla föregående versioner kan Donkey 5 göras om, från en 60 cm bred singelvagn till en 74 cm smal syskonvagn. Som syskonvagn upplevs Donkey 5 smidig att köra men ändå relativt rymlig. De vändbara, ergonomiska sittdelarna funkar upp till 3-4 års ålder. Har man fler barn är Donkey 5 dessutom lättkörd med Bugaboos egen ståbräda.

Hur länge kan man använda Bugaboo?
Min bedömning är att de flesta barn sitter bra i Bugaboo Fox 2 upp till cirka 2,5 år. En del ryms nog fint längre än så, det beror lite på längd men också på kroppsproportioner. Det är dock synd att fotstödet inte kunde vara en 7-10 cm längre. Det hade gett Fox 2 flera år till i användningstid.
Fox 5 är Bugaboos mycket populära duovagn, som funnits i sortimentet sen 2018. Vagnen kan användas från födseln och många år framåt. Fox 5 har en liggdel som kan anpassas efter alla väder och klimat. Den vändbara, ergonomiska sittdelen har en höjbar sufflett och en förlängningsbar ram. Det gör att Fox 5 funkar väl för barn av olika ålder och längd.Jämfört med Bugaboos andra barnvagnar är Dragonfly vagnen som bäst kombinerar en vändbar sittdel med en kompakt ihopfällning. Dragonfly fälls nämligen mycket snabbt och smidigt ihop i ett stycke, oavsett om man har sittdel eller liggdel på chassit. Om ens barn inte trivs i ergonomisk sittdel, är det ett plus att Dragonfly har en rymlig, vanlig sittdel. Hjulen är små, men större än på en resevagn. Dragonfly fastnar inte på grus, men är utan tvekan en barnvagn som gör sig bäst i stadsmiljö.Jämfört med Bugaboos andra barnvagnar, så är Bugaboo Bee 6 den vagn som är mest kompakt samtidigt som den har en vändbar sittdel som kan justeras i sin rymlighet. Suffletten är förlängningsbar, men ger inte lika bra skugga som hos Bugaboos större modeller. Bee klarar inte av en vinter med snö särskilt väl. Men den är mycket lättrullad på asfalt och riktigt trevlig att köra även om man kopplar fast Bugaboos ståbräda baktill.

När kom Bugaboo Bee 6?
Så uppdateras Bugaboo Bee 6 Och nu, i oktober 2020, släpps alltså Bugaboo Bee6.
Jämfört med Bugaboos andra barnvagnar så är Donkey 5 mer rejäl. De punkteringsfria hjulen ihop med det lite mer robusta chassit gör att vagnen kan ta sig fram även i snö, grus och på gräsmatta. Bugaboo Donkey 5 är dock klumpigare att fälla ihop och packa in i bilen, och för att kunna rymma två barn på bredden så måste sittdelarna göras lite smalare. Andra populära Bugaboo-funktioner – förlängningsbara suffletter, liggdel med vädring, delbar sele i sittdelen och utmärkt körkänsla – finns även hos Donkey 5. Vill man ha en barnvagn som snabbt kan göras om från att köra ett till två barn, eller vill ha en Bugaboo-vagn med lite mer robust körkänsla och en användbar sidokorg, så är Bugaboo Donkey 5 det bästa valet. Läs hela vår recension av Bugaboo Donkey 5. Dragonfly lanserades 2023 och är modellen som Bugaboo tog fram när märkets första vändbara sittvagn, Bugaboo Bee, skulle tas ur produktion. Bugaboo Dragonfly kan användas som en liten och smidig duovagn om man skulle vilja det, men säljs främst som separat sittvagn. Den vändbara sittdel har ett ryggstöd som fälls ned till plant liggläge, och sovkomforten förbättras ytterligare av det ställbara fotstödet. I rätt miljö så är Butterfly lika bekväm och mysig för barnet som den är smidig och lättkörd för föräldern. Vill man ha en ultrakompakt resevagn som ändå har imponerande lång användningstid så är Bugaboo Butterfly rätt modell. Läs hela vår recension av Bugaboo Butterfly. Den första Bugaboo Bee lanserades 2007, och den sista – Bugaboo Bee 6 – kom sommaren 2021. Till skillnad från sina föregångare har Bee 6 större hjul och en bygel, men annars har vagnen varit sig rätt lik åren igenom. Bee 6 har en vanlig, vändbar sittdel med både ryggstöd och fotstöd som kan förlängas när barnet växer. Det ställbara handtaget gör att vagnen funkar för föräldrar av olika längd. Att Bee fälls ihop i ett stycke med sittdelen på har även gjort vagnen populär som en mer rejäl resevagn eller som bilvagn

Vill man ha en smidig endavagn till ett äldre barn eller en komplementsvagn till en större modell från Bugaboo (så man kan använda samma tillbehör till båda vagnarna), så är Bugaboo Bee 6 ett bra val. Läs hela vår recension av Bugaboo Bee 6.Vilken Bugaboo är bäst? Vi har testat Bugaboos barnvagnar, kända för en lätt och smidig körkänsla, snygg design och för ofta mycket innovativa funktioner. Vi guidar dig till vilken Bugaboo-vagn som passar din familj bäst.

Alla funktioner finns där: vändbar sits, ställbart handtag, stor varukorg och förlängningsbar sufflett. Vill man ha en liten barnvagn som har hög funktionalitet, så är Bugaboo Dragonfly rätt val. Läs hela vår recension av Bugaboo Dragonfly.
Jämfört med Bugaboos andra barnvagnar så är Fox 5 kanske den modell som är mest allround. Den är lätt och känns hyfsat smidig att packa in i bilen. Fox 5 känns visserligen något för stor att ha som resevagn, och den rymmer bara ett barn. Vagnen är mycket trevlig att promenera med, med sitt lätta rull och sköna körkänsla. Den funkar på grusväg och i lite snö, men är inget för grov terräng.

Butterfly lanserades våren 2022 och var Bugaboos första renodlade resevagn. Trots att märket endast tillverkat större barnvagnar med vändbar sittdel fram till dess, så är Butterfly en riktigt fullträff. Denna ultrakompakta resevagn lyckas på samma gång ha en sittdel med så rymlig ryggstöd att även en femåring sitter bekvämt. Sittdelen är dock inte vändbar. Butterfly är lättkörd trots de små hjulen, har ett djupt viloläge, ställbart fotstöd och en sufflett som kan förlängas.

Utöver dessa egenskaper gör vi även en bedömning av vagnens generella kvalitet samt hur funktioner och egenskaper står sig i förhållande till vagnens pris.
Jämfört med Bugaboos andra barnvagnar, så blir Butterfly absolut minst ihopfälld. Fällningen görs en hand och tar bara ett par sekunder. Även om tillåtna maxmått varierar mellan flygbolag, så går Butterfly ofta att ta med sig som handbagage. Butterfly är den av Bugaboos barnvagnar som sämst klarar snö och terräng. Detta är en vagn för varmt väder och plana underlag. Med Butterflys egen ståbräda från Bugaboo kan resevagnen till och med transportera två barn samtidigt.Vi gör våra tester själva och testar alla produkter så som de är tänka att användas i verkligheten. I vårt test av barnvagnar från Bugaboo har en barnvagnsexpert jämfört Bugaboos olika barnvagnsmodeller. Vi fokuserar på de olika modellernas utmärkande egenskaper samt på hur de skiljer sig åt från varandra. Vi har under testförfarandet bland annat gått igenom följande egenskaper:

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]
Det är Arnout. Han är riktigt poppis just nu. Han har lagt ner 6 år av sitt liv på att designa Bugaboo Donkey. Innan dess var det han som ritade Bugaboo Bee. Poppis kille som sagt.I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]
I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]
Den har också en utdragbar XXL solsufflett med solskyddsfaktor UPF 50+, höjdjusterbart styre, avtagbar bygel, 5-punktssele, justerbart benstöd och punkteringsfria skumhjul för smidig körning i alla terränger. Dessutom finns det en rymlig förvaringskorg under sittdelen. Det ultralätta chassit gör den enkel att lyfta och bära. Dessutom har den centralfjädring och stora däck som gör körningen smidig och jämn. Bygeln är roterbar så att du enkelt kommer åt barnet, och det finns reflexdetaljer för ökad synlighet. Här finns även en vadderad 5-punktssele, styre som är höjdjusterbart, en lättanvänd fotbroms med skovänlig klickåtgärd, kompakt hopfällning för en smidig förvaring och ett fällbart ryggstöd. I Lyxklassen hittar vi något så innovativt som en barnvagn med motor! Cybex e-Priam 2022 är en komplett barnvagnslösning som du kan använda som liggvagn, sittvagn och som babyskydd. Den har olika färgalternativ för chassi, liggdel, sittdel och babyskydd.

Xplory X är idealisk för föräldrar som vill ge sitt barn det bästa i säkerhet, kvalitet och stil. Vagnen har en unik design som gör det lättare för dig och ditt barn att vara nära varandra. Xplory är enkel att manövrera och har svängbara hjul. Den skyddande sitsen är vändbar och kan justeras för vila och sömn för att ge en bekvämare åktur.

Vi på Hemfakta.se har sammanställt ett bäst i test barnvagn som presenterar marknadens allra bästa och säkraste modeller – så att det blir enklare för dig att välja den bästa barnvagnen.

Vad väger Bugaboo Bee?
Vikt: +/- 8,9 kg. Mått ihopfälld: 90 x 46,5 x 32 cm. Bredd uppfälld: 53 cm. Bagagekorg: 22 liter/maxvikt: 4 kg.
Att köpa en barnvagn är som att adoptera en ny familjemedlem – den lär bli en stor del av både ditt och ditt barns liv och du vill att den ska vara så bra som möjligt. I vårt test blev Bugaboo Fox 5 från kategorin Lyx testvinnare tack vare dess praktiska funktioner, lättstyrdhet och höga komfort. Detta är en otroligt genomtänkt barnvagn som kommer hålla ditt barn tryggt i många, många år! Vagnen är kompakt när den är ihopfälld och har stora svängbara framhjul och en generöst tilltagen varukorg. Komplettera med liggdel för nyfödda eller sittdel för barn från 6 månader och använd vagnen som Travel System med en babyskyddsadapter. Kreativ copywriter, medveten prylnörd och inbiten second hand-fantast som skriver det absolut bästa om det mesta och för de flesta. Här på Hemfakta är mitt ack så viktiga uppdrag att guida dig genom prylarnas värld! E-post – Matilda HabbeNaturligtvis ska du utgå alltid utgå från din plånbok, och alla barnvagnar vi rekommenderar håller hög kvalitet. Har du däremot utrymme för att investera i en dyrare vagn så får du givetvis mer vagn för pengarna.

Här har vi en riktigt smart vagn komplett med chassi, sittdel och liggdel. Denna vagnen har en funktion som innebär att du kan fälla ut den till en syskonvagn på bredden.
I budgetklassen finner vi denna stilrena barnvagnvagn från Britax – komplett med både sittdel och liggdel. Den kommer i flera olika färger och är perfekt för stadskörning. Du kan dessutom enkelt klicka på och av ett babyskydd på vagnen med CLICK & GO-adaptrar.Innan du ger dig ut på barnvagnsjakt behöver du ha funderat ut om ditt barn ska åka framåt- eller bakåtvänt. Det är vanligt att barnet åker bakåtvänt den första tiden eftersom barnet känner trygghet av att kunna se sin förälder. Liggvagnen är optimal att använda till ditt nyfödda barn fram tills att barnet kan sitta helt själv. Det du behöver tänka på inför ett köp av liggvagn är att ditt barn först och främst ska ligga komfortabelt och säkert.

Det ingår punkteringsfria hjul, batteri, laddare, varukorg, adapter och regnskydd. Cybex e-Priam ger mer komfort för ditt barn och mindre ansträngning för dig!
Så vilken är den bästa barnvagnen? Bugaboo Fox 5 från kategorin Lyx blev Bäst i Test. Nedan presenterar vi vinnare och utmanare i kategorierna Lyx, Mittemellan och Budget.I jakten på den bästa barnvagnen har vi gjort gedigen research. Vi har gått igenom konsumentupplevelser, labbtester och skannat specifikationer – allt för att få en så tydlig bild det bara går av vad som faktiskt skiljer den vagn som är bäst från den som inte är det.

Vad är det för skillnad på Bugaboo?
Skillnad i rullning De kör väldigt mjukt och är gjorda för att klara tuff terräng. Bugaboo Fox är har möjligtvis lite mjukare däck. Men den stora skillnaden är att Fox har fjädring i chassin vilket gör att det känns mycket behagligare att köra över stenigt, grusigt och ojämnt underlag.
Den är kompatibel med babyskydd och kan användas från födseln. Du kan anpassa vagnen efter ditt barn genom att byta ut delar för att skapa en ligg- eller en sittdel. Liggdelen (som säljs separat) har mjuka och vadderade tyger som ger en mysig känsla för ditt lilla barn.

Den här uppdaterade versionen har en förbättrat hopfällning och smidigare uppfällning. Den har dessutom nya mjugare tyger och remmar samt cm högre sitt-och liggdelsram jämfört med den förra versionen. Sist men inte minst har den ett Beach-mode som innebär att den ävne går att köra i tvåhjulsläge.
Denna vagn kan enkelt fällas ihop med bara en hand, klädseln är avtagbar och kan tvättas i tvättmaskin på 30 grader och det ingår ett vindskydd. Behöver du flera tillbehör kan du även köpa till parasoll, mugghållare, åkpåse, regnskydd och bilstolsadapter som gör att ett kompatibelt babyskydd kan användas på barnvagnen.

Denna barnvagn från Silver Cross har en hållbar magnesiumlegering som chassi och fjädring på alla fyra hjul för en bekväm åktur. Wave-modellen har ett patenterat sitthöjdsystem för att din baby ska komma närmare dig och en vändbar sittdel som kan fällas i flera lägen.
Barnvagnen – föräldraskapets hjulbenta Tyrannosaurus Rex. De tar upp hela hallen, väger inte sällan mer än en elefant och har fler inställningar än en rymdraket. Nä, vet du vad – ditt liv kan faktiskt bli bättre än så! Har har vi nämligen listat inget mindre än TIO fantastiska barnvagnar i olika storlekar, olika prisklasser och för olika behov. Behöver du en smidig barnvagn för körning i storstaden? DET HAR VI. Behöver du en robust barnvagn som klarar terräng? JA MEN DET HAR VI OCKSÅ! Låt oss presentera: Årets bästa barnvagnar – för din rätt till ett smidigt föräldraskap!En duovagn har flera fördelar, då den kan användas från och med att babyn är nyfödd till dess att barnet är 2–3 år. Det ger fördelen av en lång användningstid vilket med andra ord betyder att du sparar in en del slantar på att slippa köpa ny vagn. Kombivagnen liknar duovagnen på många sätt, med en stor skillnad är att kombivagnen har en lift med hårda kanter, vilken du placerar i en större sittvagn. Denna modell har också en längre användningstid och ytterligare en fördel är att du kan använda liggdelen som en extrasäng. En nackdel med kombivagnen är att den här modellen är ganska stor vilket gör att den är klumpig att ta med sig.

Denna prisvärda barnvagn har många fördelar: ett slitstarkt lättviktschassi i aluminium, enkel hopfällning, kompakt storlek när den är hopfälld, teleskopiskt styre, kan styras med en hand, förbättrad fjädring på alla hjul och den kan stå själv när den är hopfälld. Dessutom har den nya och mjukare hjul för en bekvämare åktur, låsbara svänghjul i fram med visuella indikationer och en stor och utdragbar solsufflett med solskyddsfaktor UV 50+.
Vagnen ingår i Cybex populära Gold-serie och har ett flexibelt 4-in-1 travel-system som kan anpassas efter era behov från födseln till att barnet växer ur vagnen. Chassit har justerbart handtag och sitsen är vändbar samt har ett brett säte och en stor sufflett med UV-skydd 50+. Vagnen har också en rymlig varukorg och justerbart fotstöd.

Bugaboo Fox 5 är en uppgradering av den tidigare storsäljaren Bugaboo Fox 3. Till skillnad från Bugaboo Fox 3 kan denna vagnen fällas ihop snabbare och med bara en hand. Den har en ny sittdel med förlängningsbart ryggstöd och fotstöd och ett uppgraderat chassit som ger en smidigare körkänsla.Chassit är svartlackerat och däcken är punkteringsfria med en snygg, vit dekor. Här har du även en stor varukorg som rymmer allt du behöver och en justerbar sufflett för ett extra skydd mot solen. Sittdelen kan också vändas och justeras från sittande till fullt liggläge. Om du vill kan du använda den som en resevagn med liggdel och babyskydd (köps separat). Liggdelen har en skyddande, formgjuten termo-bas med justerbart ventilationssystem och är fodrad med mjukt bambutyg som andas. En riktigt bra barnvagn, helt enkelt! Så hur vet du egentligen vilken modell som passar dig? Först och främst så spelar det roll var du bor samt hur du tänker transportera vagnen. Bor du i stadsmiljö eller ute på landet? När du gör ditt val är det bra att tänka på vagnens funktion, mått och vikt. Behöver du en vagn med extra utrymme för förvaring av till exempel skötväskor? Andra viktiga funktioner som är värda att tänka över är om du behöver vändbar sits, låsfunktion och ett reglerbart handtag.I vårt test blev Bugaboo Fox 5 från kategorin Lyx testvinnare tack vare dess praktiska funktioner, lättstyrdhet och höga komfort. Detta är en otroligt genomtänkt barnvagn som kommer hålla ditt barn tryggt i många, många år!

Vilken Bugaboo är minst?
Mycket kompakt resevagn med lång användningstid Jämfört med Bugaboos andra barnvagnar, så blir Butterfly absolut minst ihopfälld. Cachad
Det är upp till dig som förälder, men ha i åtanke att barnet kommer ligga i barnvagnen under flera timmar varje dag så köp därför en bekväm vagn. Om du köper en begagnad barnvagn så är det viktigt att kolla upp i förväg att vagnen är i gott skick. Sist men absolut inte minst hittar vi den här prima barnvagnen från Cybex Talos – en elegant och bekväm barnvagn perfekt för äventyrslystna familjer! Terränghjulen har mjuk fjädring som klarar av både skogsstigar och grusvägar och ger en bekväm och mjuk promenad på flera olika underlag. När det gäller barnvagn är säkerhet, komfort, lättstyrdhet och pris något vi tittar extra noga på, och barnvagnarna vi presenterar ovan är samtliga pålitliga lirare som lever upp till kraven!Vill du att din vagn ska ha fasta eller svängbara hjul? När det kommer till fasta hjul så är dessa perfekta till en ojämn terräng, medans svängbara hjul är anpassat för staden, då den gör att du smidigt kan ta dig fram i trånga utrymmen. Som med alla andra produkter som ska användas till ditt barn så är säkerheten a och o. Av den anledningen bör du alltid försäkra dig om att barnvagnen har testats och är godkänd men även att den uppfyller EU-standarden.Här finns även meshpaneler för bättre andningsförmåga, ett tittfönster i suffletten så att du enkelt kan titta till barnet och sittdelen är vändbar och har ett högt ryggstöd. Ryggstödet kan även fällas i flera lägen, och det kan fällas helt plant. Det finns även en 5-punktssele som kan justeras med en hand, roterbar säkerhetsbygel med enhandsgrepp, ett djupt fotstöd för extra komfort och stor förvaringskorg med smarta fickor. Det går även att köpa till en liggdel så att vagnen kan användas från födseln, med endast sittdel kan den användas från 6 månader.Den här vagnen passar från födseln och upp till 4 år. Duovagnen kan hålla 22 kg i varje sits (15 kg med sits vänd mot föräldern i monoutförande). Den är extremt enkel och bekväm att köra och kan med lätthet manövreras med endast en hand.

Här är Britax Smile 5Z – en komplett duovagn! Det är uppföljaren till den populära och testvinnande Britax Smile 4. Vagnen har flera uppdateringar som exempelvis stadigare chassi med två färgalternativ, förbättrad fjädring, längre fotstöd och ny design på hjulen. Vagnen är också vändbar och har en stor varukorg, en utfällbar sufflett med sol- och vindskydd samt 3M SCOTCHLITE™-reflexband för bättre synlighet.
Hemfakta hjälper konsumenten att hitta de bästa produkterna genom att på ett enkelt sätt presentera de bästa produkterna och varorna inom olika segment. Vi har som målsättning att göra detta på ett effektivt och tydligt sätt så att det ska bli enkelt för konsumenter att köpa rätt produkt – och därmed slippa tidskrävande och kostsamma felaktiga inköp.Barnvagnen är en av de första barnvagnarna som är utrustad med motor. Detta underlättar vid uppförsbackar och ojämna underlag. Den har dessutom sensorer i handtaget som känner av hur mycket du trycker på och håller tillbaka, vilket den sedan anpassar farten till. Skulle du släppa vagnen kommer den dessutom stanna av sig själv – vilket gör detta till en av de säkraste barnvagnarna på marknaden!Vad har vi här om inte en lyxig Emmaljunga NXT90 duovagn med quiltat mönster i modellen DE LUXE där du kan välja färg på chassi, sittdel och liggdel helt fritt? Chassit är Emmaljunga NXT90 Select med nya funktioner som Floating Suspension-fjädring och Easyfix 3.0 fäste för både liggdel och sittdel.

Det förbättrade chassit ger en riktigt mjuk känsla på promenaden och den vändbara sittdelen med justerbart ryggstöd ger fullständig flexibilitet och möjligheten att komma närmare barnet! Sittdelen är vändbar och av klassisk modell och ryggstödet är hela 48 cm. Maxvikten på sittdelen är 22 kg.

Vagnen har en skyddande sits med mjuk vaddering och en bekväm fempunktssele som enkelt kan justeras. Det finns dessutom smarta reflexdetaljer för ökad synlighet på natten!
Vi på Hemfakta rekommenderar att du köper din barnvagn på nätet, eftersom du ofta kommer kunna få ett bättre pris med tanke på att de flesta fysiska butiker har större omkostnader som ofta resulterar i ett högre slutpris.Våra rullande experter har landat i 10 olika barnvagnar i olika prisklasser och med olika egenskaper. Oavsett om du letar efter en barnvagn för två barn eller en mindre barnvagn hittar du det här! För att du enkelt ska hitta rätt har vi delat upp dom i kategorierna Lyx, Mittemellan & Budget. I just detta test har vi listat duo/kombi-vagnar – men majoriteten av dessa finns även som sittvagn!

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer
Bugaboo bee⁵ liggdel ger extra skydd och komfort under barnets första månader. Uppdatera liggdelen med en ny skräddarsydd klädsel som finns i sex fina färger.

Similar Posts