Burberry Brit Deodorant Spray

Luxplus är endast för medlemmar. Som medlem får du stora rabatter på makeup, parfymer, schampo och skönhetsvård. Den första månaden är gratis! Därefter är priset 89 kr i månaden – med våra rabatter är pengarna snabbt intjänade. Det är ingen bindningstid och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Här loggar du in om du redan har registrerat ett konto på Luxplus.se. Är du redan medlem eller om du tidigare har fyllt i dina uppgifter hos Luxplus måste du logga in innan du kan genomföra ett köp. Du blir medlem hos Luxplus när du genomför ett köp till medlemspris. Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.Vi gör vårt bästa för att säkerställa att produkterna du beställer levereras kompletta och enligt dina specifikationer. Om du däremot skulle ta emot en ofullständig beställning, eller andra artiklar än de du beställt, eller om det finns någon annan anledning till att du inte är nöjd med din beställning, kan du returnera beställningen, eller valfria produkter som ingår i beställningen, och få fullständig ersättning för artiklarna. Visa fullständig returpolicy

Vi använder cookies på våra webbplatser. Du kan när som helst hantera detta via webbläsarens inställningar. För mer information, se vår integritetspolicy.
Burberry Brit Splash For Him Deo Spray 150ml är den perfekta parfymen för att hålla dig fräsch hela dagen. Utformad för att ge en lätt och luftig doft som varar hela dagen, är Burberry Brit Splash For Him Deo Spray 150ml idealisk för dem som vill ha en diskret men välbehaglig doft. Denna deodorant har skapats med olika essentiella oljor och ingredienser för att skapa en unik doft som inte bara är behaglig, utan också fräsch. Doften har kombinerats med ett mycket effektivt antiperspirant-system som minskar svettningen och håller dig torr hela dagen.Burberry Brit Splash For Him Deo Spray 150ml är en fräsch, maskulin doft som ger en långvarig komfort. Den är fylld med ackord av citrus och krydda som skapar en unik och uppfriskande atmosfär. Det ger skydd mot svett och lukt hela dagen och lämnar dig med ett lyxigt och sensuellt intryckBurberry Brit Splash For Him Deo Spray 150ml är ett populärt val bland herrar i alla åldrar. Tack vare dess subtila doft kan det användas dagligen utan problem och passar både till jobb och vardagsaktiviteter. Det har testats dermatologiskt för att säkerställa maximal komfort för användaren.

Förutom sin unika doft har Burberry Brit Splash For Him Deo Spray 150ml andra fördelar. Den innehåller naturliga ingredienser som aloe vera, sheasmör, vitamin E och glycerin som skyddar huden mot irritation och lugnar den samtidigt. Det skyddande lager av deodoranten gör det möjligt att utföra aktiviteter utan att bekymra sig om svett eller obehagliga lukter.
Burberry Brit Splash For Him Deo Spray 150ml är en manlig doft från Burberry som lanserades år 2015. Doften passar absolut bäst på dagen under sommaren och våren, men fungerar såklart även på natten och under de andra årstiderna. Burberry Brit Splash For Him Deo Spray 150ml är en akvatisk doft med tydliga träiga inslag och en härlig frisk kryddighet. Burberry Brit Splash For Him Deo Spray 150ml är en fräsch och uppfriskande deodorant som ger långvarigt skydd mot svett och dålig lukt. Doften är inspirerad av den brittiska sommaren med noter av citron, rosépeppar och cederträ. Den unika formulan är alkoholfri och skonsam mot huden samtidigt som den ger en känsla av renhet och fräschör. Perfekt för den moderna mannen som vill känna sig säker och lukta gott hela dagen Burberrys historia sträcker sig bakåt i tiden tillbaka till 1856 då Thomas Burberry etablerade sitt modehus i Basingstoke, England. Under årens lopp har Burberrys signaturmönster (den ikoniska rutmönstrade designen) blivit synonymt med lyxmode runt om i världen. Varumärket har sedan utvecklats till att omfatta allt från kläder till accessoarer samt kosmetika och parfymer.

Slutligen kan Burberry Brit Splash For Him Deo Spray 150 ml användas i olika situationer beroende på behovet – såsom vid sport eller fysisk aktivitet då svettning kan uppstå eller vid sociala evenemang där man vill ha en diskret men ändå uppfriskande doft.Parfymen Burberry Brit Splash For Him Deo Spray 150ml har skapats av parfymören Antoine Maisondieu för Burberry. Doften är bäst lämpad för dagligt bruk under varmare årstider.Burberry Brit Splash For Him Deo Spray 150ml har många fördelar jämfört med andra liknande produkter på marknaden. Den har en unik kombination av noter som ger en fräschhet som varar länge utan att vara för överväldigande. Doften är också relativt mild vilket gör den lämplig för personer som inte vill att deras parfym ska vara för stark.Burberry Britt Splash For Him Deo Spray 150 ml passar perfekt för personer i alla åldrar som söker en fräsch doft som inte tar över hela rummet när de går in i det. Dessutom passar den personer med olika personligheter, från de mer sofistikerade till de mer avslappnade.

För att använda Burberry Brit Splash For Him Deo Spray 150ml, håll flaskan ca 15 cm från kroppen och spraya ovanför kläderna eller direkt på huden (under armarna) för optimal effektivitet.Fördelarna med Burberry Brit Splash For Him Deo Spray 150ml inkluderar dess långvariga effektivitet samt dess milda karaktär vilket gör att den kan användas regelbundet utan att bli överväldigande eller tråkig.

Topnoterna domineras av rosmarin, melon och galbanum följt av hjärtnoterna med vatten, cyklamen och viol. Basnoterna består av ekmossa, mysk och vetiver.
Denna deodorant är lämplig för kvinnor i alla åldrar som vill ha en långvarig parfymerad effekt som håller dem fräscha hela dagen. Den passar till personligheter som föredrar klassiska och eleganta dofter.

Burberry Brit Rhythm For Her Deo Spray 100ml är en aromatisk och träig doft som lanserades av Burberry år 2014, speciellt utvecklad för kvinnor. Parfymen passar perfekt under våren och hösten men fungerar också bra på natten och under andra årstider.Denna deodorant är populär tack vare dess sofistikerade karaktär samt dess långvariga effektivitet. Den allsidiga användningen gör den till ett populärt val bland kvinnor över hela världen.

Burberry Brit Rhythm For Her Deo Spray 100ml är en doft som fångar essensen av rock’n’roll. Med sin unika sammansättning ger den en kraftfull och sensuell doft som varar länge. Denna deospray ger en fräsch känsla hela dagen och skyddar mot svett och dålig lukt. Det är den perfekta accessoaren för kvinnor som vill ha en doft som sticker ut och ger självförtroende
Den långvariga effekten av denna deodorant ger en känsla av friskhet hela dagen. Doften har en mycket elegant karaktär medan dess unika blandning av blommiga och träiga noter ger dig en sofistikerad touch.

Burberry är ett brittiskt modehus grundat år 1856 i Basingstoke i England. Företaget har vuxit till att bli ett välkänt varumärke över hela världen med sitt signaturmönster Nova check. Burberrys produkter inkluderar kläder, accessoarer, kosmetika och parfymer som har blivit populära bland både män och kvinnor runt om i världen.Burberry Brit Splash For Him Deo Spray 150ml är en fräsch och akvatisk doft för män från modehuset Burberry, som lanserades år 2015. Doften har en tydligt träig bas och en märkbar aromatisk doft av friska kryddor.Burberry grundades i Storbritannien år 1856 och har sedan dess blivit känt över hela världen för sina ikoniska trenchcoats, accessoarer och parfymerier. Varumärket är känt för sin klassiska brittiska stil men fortsätter att utvecklas genom att experimentera med nya material och innovativa designkoncept.En av de unika egenskaperna hos Burberry Brit Splash For Him Deo Spray 150ml är dess kombination av träiga och kryddiga noter, vilket ger en intressant twist till traditionella akvatiska dofter. Detta gör den till ett populärt val för män som vill ha något nytt och annorlunda i sina parfymerier.

Denna deospray ger inte bara en härlig doft utan hjälper också till att hålla dig torr under dagen. Med sin blygsamma långvarighet på upp till två timmar kan du ha den med dig hela dagen och fräscha upp dig vid behov.
Burberry Brit Splash For Him Deo Spray 150ml passar bäst för personer som gillar fräscha och träiga dofter med inslag av kryddor. Denna deospray är idealisk för personer som har aktiva livsstilar eftersom den hjälper till att hålla dem torra under dagen samtidigt som den ger en härlig doft.

Parfymen är lämpligast att användas under sommaren eller våren, men fungerar också bra på natten eller under andra årstider. Den passar perfekt för dig som gillar fräscha och träiga dofter med inslag av kryddor.
Burberry Brit Splash For Him Deo Spray 150ml är en fräsch och uppfriskande deodorant som ger dig en känsla av renhet och elegans. Med sin unika sammansättning av doftnoter som inkluderar vattenmelon, rosépeppar och cederträ, ger den en subtil men ändå förförisk doft som varar länge. Den högpresterande formulan ger effektiv skydd mot svett och dålig lukt samtidigt som den vårdar och mjukgör huden. Upplev en känsla av lyx och stil med Burberry Brit Splash For Him Deo Spray 150mlBurberry is a British luxury fashion house, distributing clothing, accessories and fragrances. Its distinctive tartan pattern has become one of the most widely copied trademarks.

Brit Rhythm for Women by Burberry is with a fresh aromatic English lavender scent from Kent. The English lavender has as a center role in the fragrance and where orange adds a dose of sensuality.Vill du höra från oss när vi lägger till nya produkter på vår sajt? Registrera dig för vårt nyhetsbrev så skickar vi ett e-postmeddelande till dig varje gång vi släpper nya produkter.

Similar Posts