Buster Jerk Gäddfemman

Tack för din registrering! Du kommer nu att ta emot våra utskick till mailadressen du angav. Du kan avbryta din kostnadsfria prenumeration när som helst om du inte önskar fler e-postmeddelanden. Hos oss kan du hitta fiskedrag och fiskeutrustning till bra priser online eller i vår fiskebutik som ligger i Järna (Södertälje) vid motorvägen E4. Vi använder oss av Klarnas betaltjänst som är en Trygg och Enkel lösning på nätet och som följer regler för online-betalningar i Sverige och EU. Vår leveranstid är 1-4 dagar och du har 14 dagars öppet köp, samt följer vi distans- och hemförsäljningslagen från konsumentverket.se. Thank you for signing up! You will now receive our mailings to the e-mail address you entered. You can cancel your free subscription anytime if you do not wish to receive any more e-mails.Det här nog ett av de mest allsidiga betena som finns på marknaden idag. Det har en mycket fin gång när det ”jerkas” hem. Variera mellan korta och långa slag. Mjuka och lite hårdare. Buster Jerk svarar olika på olika kommandon och kan variera stort i sin gång. Ett bete som passar mycket bra för dig som vill börja med jerkbaitfisket. Men även många mer erfarna håller Buster Jerk som nr:1.

 • Gäddfemman 2022
 • Buster jerk original
 • Jerkbait hulken
 • Gäddfemman 2023
 • Buster jerk sinking
 • Gäddfemman hulken
 • Buster jerk hulken
 • Gäddfemman black pike
 • Buster Jerk 15cm Sinking – Originalet. Inget bete har väl lurat så många gäddor och betytt så mycket för svenskt gäddfiske i allmänhet och jerkfiske i synnerhet, som just Buster Jerk.Om man frågar någon att ge ett exempel på ett jerkbait för gädda kommer svaret troligtvis bli Buster Jerk. Nyheter kommer och g&a.. Ett klassiskt jerkbait är ett bete utan en sked eller läpp framför sig. Eftersom betet inte har en. I lager. Jerkbaits BUSTER JERK SINKING 15CM CUSTOM. Buster Jerk fungerar dessutom utmärkt som ett normalt spinnbete. Invevning i kombination med spinnstopp är grymt effektivt. Fiskar på 1-3 meter. Orginalet! 15cm. Hitta produkter liknande ”4 ST Westin RawBite Gäddfemman Custom 15cm Floating 61g Nya Ofiskade”. 5st Buster Jerk Original 15cm Sinking. Gäddfemman är en prestigefylld och spännande gäddtävling mellan Sportfiskegiganten och fyra andra sportfiskebutiker. Strike Pro Buster Jerk 15 cm Sinking. Buster Jerk har blivit in odödlig klassiker bland de inbitna fiskarna i Sverige. Detta bete fiskas bäst med en traditionell jerkbait-utrustning men du kan även. Buster Jerk 15 cm Sinking Snaskarmörten (Gäddfemman 2022). Jerkbait. 179 kr · Jämför pris · Buster Jerk 15 cm Sinking Hulken (Gäddfemman 2022). Jerkbait. Buster Jerk i en härlig Gäddfemman 2022 specialfärg!Buster Jerk har blivit in odödlig klassiker bland de inbitna fiskarna i Sverige. Våra alldeles egna färger på Buster jerk som de olika butikerna som deltar i gäddfemman varit med och tagit fram. Mer information. Artnr: 29-EG048-GF06. Här finner du bland annat butikernas customfärger på beten som McRubber, Pig Shad, Buster Jerk, Westin Swim och flera. Vi har även listat en mängd andra prylar. Gäddfemman Buster Jerk Sinking 15cm – Här i alla grymma customfärger från samtliga Gäddfemman-omgångar! Längd: 15 cm Vikt : 75 g Egenskap: Sjunkande. Men vad är skillnaden mellan detta bete mot en klassisk buster jerk eller westin swim?. 2:a plats i Fiskesnacks Gäddfemma 2019 Buster Jerk är ett lättfiskat jerkbait och levererar mycket fångst vid gäddfiske. Det är få Jerrkbait som har fångat så mycket gädda som Buster Jerk. Se till att fylla på betesboxen med härliga Gäddfemman 2021 färger av Buster Jerk! Finns både i Shallow och. Sink.. https://jiggar.nu/gaddfemman-1/?twsList. Nu har du chansen att köpa en Buster Jerk Ukraina Edition, för en god sak. Alla intäkter går via Unicef till Ukrainas barn och familjer️… Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  Buster Jerk® är ett extremt mångsidigt bete. Den har en mycket lockande sida-till-sida- rörelse med bellyflash när du jerkar hem den. Buster Jerk fungerar dessutom utmärkt som ett normalt spinnbete. Invevning i kombination med spinnstopp är grymt effektivt.Motoroil Glowtail (Upplev), Mighty Burbot (Sportfiskegiganten), Zombie Perch (Jiggar.nu), Dan The Brewer (Böjda Spön), Bananacola (Sporting), Zombie Perch UV, Snaskargösen, Motorwåfflan, Glitter Pike, Black Pike

  Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta Integritetspolicy
  Välkommen till oss på Sportfiskegiganten, här hittar du massor av billiga fiskeprylar online. Du kan även besöka vår gigantiska fysiska butik i Malmö. Hos oss kan du handla tryggt vi har 14 år i branschen och värderar våra kunder högt. Vi lämnar alltid rekommenderade garantier och vår webbshop har säkra och trygga betalningsalternativ. Är det något du undrar över så tveka inte att kontakta oss.Gäddfemman är en prestigefylld och spännande gäddtävling mellan Sportfiskegiganten och fyra andra sportfiskebutiker runtom i Sverige, som kan följas via Tackle Shop Productions kanal på Youtube. Inför varje säsong av Gäddfemman lanserar vi flera heta favoritbeten i våra egna customfärger från t ex Svartzonker, CWC, Westin, Rapala, Daiwa, Wolfcreek Lures och Fly Dressing. Dessa finner du på den här sidan.Om man frågar någon att ge ett exempel på ett jerkbait för gädda kommer svaret troligtvis bli Buster Jerk. Nyheter kommer och går men Buster Jerk är betet man alltid har med sig ut. Det här är gäddbetet man alltid kan lita på och något man bör ha ett gäng olika färger av i beteslådan. Bustern är ett extremt mångsidigt bete. Den har en mycket lockande sida-till-sida-rörelse med bellyflash när du jerkar hem den. Buster Jerk fungerar dessutom utmärkt som ett normalt spinnbete. Invevning i kombination med spinnstopp är grymt effektivt. Tillverkad av kraftig plast med genomgående tråd, rasselkulor och laserslipad krok.

  Slagtålig kristallklar ABS Handmålad 3D fenor och gälar för ett extra realistiskt utseende Viktad med miljövänligt material Rostfritt stål wire thru Hög skrammel Beväpnad med Berkley Fusion19™trekrokar Designad i Sverige av Svartzonker
  Gäddfemman 2018 är en YouTube-serie där vi på Sporting möter 4st andra duktiga fiskebutiker i YouTubes tuffaste gäddtävling! Vi möter butikerna Sportfiskegiganten, Upplev, Jiggar.nu och Böjda Spön i resa från Blekinge i söder upp till Vänern i Värmland. Ni kan se serien på YouTube under Tackle Shop Productions. Glöm inte att prenumerera för att inte missa något avsnitt och framtida projekt! Under denna kategori så har vi samlat alla prylar och beten som användes under denna produktion. Här finner du bland annat butikernas customfärger på beten som McRubber, Pig Shad, Buster Jerk, Westin Swim och flera. Vi har även listat en mängd andra prylar som ni kan se under Gäddfemman 2018.Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  Big Bandit är ett stort jerkbait. Med sina 19,5 cm är den perfekt för dig som fiskar efter devisen ”Stor gädda, stort bete” I rörelsemönster och form är Bandit relativt lik Buster Jerk. De är jerkar som kompletterar varandra då man fiskar dem med liknande teknik. Big Bandit är försedd med rasselkammare och sylvassa trekrokar.

  Similar Posts