Casio G Shock Series

Dykarur som är tillverkade för extrema förhållanden har ibland en heliumventil som snabbt släpper ut övertrycket inne i klockan när den kommer upp till ytan och trycket förändras. Utan heliumventil skulle en vanlig klocka sprängas. Du som är en sportig person bör satsa på en sportklocka för dam eller sportklocka för herr som är stöttålig och vattentät.Här ser du vilka butiker som har varan hemma och som erbjuder dig att reservera varan. Välj den butik som passar dig bäst och fyll i dina uppgifter. När du har slutfört reservationen får vald butik information om vilken vara du valt och de kontaktar dig när det är dags att hämta och betala varan på plats i butiken.Klockor är framtagna för olika ändamål och därför har de många gånger olika funktioner eller tålighet, varav en klocka som är vattentät har extra hög tålighet. Vattentätheten är något du bör väga in i köpet av en klocka för att klockans vattentäthet ska vara anpassad efter dina planerade användningsområden. Ett vanligt misstag gällande vattentäthet är att man slarvigt översätter meter (M) till antal meter under vattenytan, vilket inte stämmer. 1 BAR motsvarar 10 m och metervärdet i detta fall avgör vilket lufttryck klockan utsätts för under testet av vattentäthet, det betyder inte att du kan dyka på 10 meters djup med klockan. I våra produktbeskrivningar använder vi oss av benämningen ATM/BAR för att påvisa klockans vattentäthet.

I vissa fall kan en klocka vara tät när du lämnar in den för ett batteribyte och efter bytet är den inte lägre tät. Detta beror vanligtvis på att packningarna har torkat ihop mellan baklocket och boetten, när man sedan öppnat klockan och stänger den igen har den torra packningen ändrat position och kanske tätar därför inte klockan längre. Detta beror på att packningen är sliten och uttorkad och bör bytas så snart som möjligt.Många av dagens klockor är mer eller mindre vattentäta men trots detta är det viktigt att trycktesta din klocka regelbundet. Här berättar vi mer om vad ATM/BAR innebär samt vad som kan påverka klockans vattentäthet.Vår fördelaktiga Stjärnförsäkring ingår när du köper en klocka över 400 kr eller ett smycke över 900 kr. Och vår Riksgaranti innebär i korthet att du har 24 månaders garanti på samtliga armbandsur. Garantireparation kan utföras i valfri Stjärnurmakarbutik. I Stjärnförsäkringen ingår ej: Apple Watch, aktivitetsarmband, presentkort.Skickas från oss inom 1-2 arbetsdagar (5-10 arbetsdagar vid beställningsvara). P.g.a. covid-19 kan fördröjningar av leveranser förekomma. Detta beror främst på längre ledtider än vanligt från vissa varumärken och leverantörer. Klockans täthet är en ”färskvara” som påverkas av ålder och yttre förutsättningar. En klocka tätas med hjälp av gummipackningar. Dessa kan torka ut med tiden vilket kan påverka klockans täthet. Likaså kan en sned krona eller spricka i glaset också påverka klockans täthet. Det är viktigt att underhålla sin klocka för att den ska bevara sin täthet. En vattentät klocka bör kontinuerligt trycktestas och packningarna bör smörjas regelbundet, förslagsvis i samband med batteribyte eller när man vet att man ska utsätta klockan för vatten. Emellanåt krävs en täthetsservice på klockan där man byter ut alla packningar och eventuella tryckknappar. Hos oss kan du känna dig trygg med ditt köp. Vi är en svensk butikskedja med lång historik (130 år) och auktoriserad återförsäljare av välkända varumärken.Om du köper en klocka i investeringssyfte är vårt råd att satsa på ett märke och en modell som är populär i Sverige. Väljer du en klocka från välkända kollektioner som Rolex Submariner och Omega Speedmaster kan du sannolikt tjäna en bra slant om du säljer klockan några år längre fram. Rör det sig om en begränsad utgåva kan det till och med bli mycket pengar.

En klocka kan ha många olika funktioner. Men behöver du alla? Mitt råd är att köpa en klocka som har funktioner som du har faktisk användning för och förstår dig på. Om du väljer en dyrare klocka ska man tänka på att även reparation och service blir dyrare.
Men man ska också komma ihåg att alla klockmärken har en rad olika modeller och att vissa av dem är mer åtråvärda än andra. Om du överväger att sälja klockan längre fram kan det därför vara klokt att välja någon av de mest klassiska modellerna som Submariner, GMT och Oyster Perpetual om du skulle välja en klocka från Rolex. Eller exempelvis en Seamaster om du väljer Omega.

Sefinas personal får kontinuerligt intern utbildning och vi som arbetar här får löpande information om de olika kopiorna som dyker upp på den svenska marknaden. Är du osäker på om just din klocka är äkta eller inte kan vi erbjuda gratis värdering i någon av våra 20 butiker runt om i landet. Hör av dig så hjälper vi dig att ta reda på om din klocka är falsk eller äkta.
Är du efter en tidlös klocka som du dessutom kan tjäna en slant på när du säljer den? Köp en klocka från en välkänd prestigeurmakare som Rolex, Breitling, Omega, Patek Philippe eller Cartier. Deras klassiska modeller kommer alltid att vara eftertraktade och limiterade utgåvor kan ofta kosta mer på andrahandsmarknaden än vad de gjorde i butik.Handlar man hos oss på Sefina Pantbank så får man ångerrätt enligt distansköplagen. Vi berättar alltid om klockan har defekter och kontaktar dessutom polisen och kontrollerar att den inte är stulen. Skulle något fel inträffa kan du alltid kontakta oss så löser vi det. Våra priser återspeglar den svenska andrahandsmarknaden.

Rent logiskt borde kanske armbandsur vara lika sällsynta som mekaniska skrivmaskiner och videobandspelare. Men vi människor är inte alltid helt logiska. Vi dricker champagne trots att vatten är både billigare och bättre för hälsan. Vi köper bilar från Mercedes och BMW trots att man kommer till jobbet lika snabbt i en Skoda. Och trots att ingen i strikt bemärkelse behöver ett renodlat armbandsur vill många människor väldigt gärna ha ett. Eller flera.

De tre senaste åren har markerat ett tydligt trendbrott i efterfrågan på klassiska klockor. Fler och fler människor i Sverige har fått upp ögonen för armbandsuret. Skillnaden är att nu köper vi klockor i hobby- och investeringssyfte. Eller bara för att de är snygga. Funderar du på att köpa en klocka? Häng med, här berättar vi vad du ska tänka på innan du köper ett riktigt bra armbandsur.
De florerar många förfalskningar av välkända klockmodeller på marknaden. Alla tillverkare, från Rolex till Certina och Tissot, har problem med att det tillverkas verklighetstrogna kopior på deras modeller. Och det kan många gånger vara svårt att skilja en kopia från äkta vara. Men under ytan är det alltid stor skillnad på förfalskningar och förlagan. Äkta märkesklockor (särskilt schweiziska) tillverkas med ytterst hög precision och har genomgått noggranna kontroller. En förfalskning kan se ut hur som helst på insidan och urverket kan vara av riktigt dålig kvalitet.Vi har också sett att allt fler kunder frågar efter och köper äldre klockor. Och inte enbart i investeringssyfte. De använder sina vintageklockor också. Något som betyder att klassiska klockmodeller blir alltmer sällsynta på marknaden och ökar snabbt i värde. I synnerhet de exemplar som är i mint condition (felfritt skick). En trend som vi tror kommer att hålla i sig.

Finns alla boxar, certifikat och kvitton? Det är alltid bäst om originalförpackningen och all dokumentation är intakt. Ju fler originaltillbehör som finns kvar desto mer är klockan värd i sin helhet.
Vem bär egentligen klockor idag när alla kan se tiden på sin smartphone? Överraskande många faktiskt. Vi på Sefina Pantbank har noterat en växande efterfrågan på klockor i allmänhet och finare mekaniska klockor i synnerhet. Men vad ska man tänka på när man köper en fin klocka? Sefinas klockexpert Jimmy Jonasson delar med sig av sina bästa tips.När de små och smidiga smarta mobiltelefonerna slog igenom på allvar kunde helt plötsligt alla läsa av aktuellt klockslag på sin telefon. Eftersom vi tenderar att ta med mobilen vart vi än går fyller inte de renodlade armbandsuren samma exklusiva funktion som de en gång gjorde. Man måste helt enkelt inte ha en klocka för att veta klockan är.

När du väl valt en klocka som du vill köpa så är det ett par saker man bör tänka på. Framför allt ska du titta på skicket. Har klockan repor? Är den kantstött? Fungerar klockan? Kontrollera noggrant innan du köper klockan. En reparation kan nämligen bli dyr.
Omvänt så är det naturligtvis svårare att sälja armbandsur från mindre kända märken och kollektioner. Testa gärna själv genom att googla märket och modellen du är intresserad av. Om det är svårt att hitta information om klockan tyder det på att intresset är svagt och att det kan bli svårt att sälja klockan längre fram.

De flesta av oss har någon gång burit ett armbandsur. I varje fall de av oss som växt upp före mobiltelefonen blev var mans egendom. På den tiden var den som ville ha koll på tiden tvungen att bära en klocka av något slag. För de allra flesta var och är det också just det, att hålla koll på tiden, som är skälet till att man bär ett armbandsur.
Hur mycket du ska lägga på en klocka beror förstås på vilken modell det rör sig om och vilket skick den är i. Som med allt annat går det att komma undan billigare om du köper klockan från en privatperson. Men då lämnas INGA garantier.

Rolex är ett märke som står för kvalitet, exklusivitet och pålitlighet. Enligt vår erfarenhet är Rolex konsekvent det mest eftertraktade klockmärket på begagnatmarknaden. Rolexklockor går alltid att sälja vidare om man nu vill det. Inte sällan med vinst.
Klockor är hett just nu och inget tyder på att trenden är på väg att mattas av. Under de senaste tre åren har vi ökat försäljningen av klockor med 40 procent. Vintageklockor och framför allt klassiska mekaniska vintageklockor kommer alltid vara efterfrågade.

Vad betyder G-Shock?
För mer än 30 år sedan vann en CASIO-ingenjör kampen mot naturlagarna. Han skapade en klocka som står emot stöt- och g-krafterna samt högt vattentryck. Sedan dess är namnet G-SHOCK ett begrepp för att man spränger gränser och går en egen väg.
Enligt mitt tycke ska man alltid välja en klocka som representerar en själv. Klockans pris spelar mindre roll, du ska köpa en klocka som du trivs med och vill ha. Välj en klocka som du själv tycker är snygg och inte vad andra tycker ser bra ut.Den 30 Juni har vi förändrade öppettider i Borås. Vi har öppet kl 10 – 16, med lunchstängt 13 – 14. Du kan alltid hantera dina ärenden på på Sefina.se Avvisa

Hur ställer man in tiden på en G Shock?
Tryck och håll inne A tills timsiffrorna blinkar.Tryck C för att flytta markören mellan Timmar och.Tryck D ( + ) och B ( – ) för att justera.Tryck A för att avsluta.
Vilken klocka du ska välja beror förstås på vad du är ute efter. I dag finns massor av klocktillverkare som gör fina modeller i alla möjliga prisklasser. Vill du ha en snygg klocka du kan bära till vardags och inte behöver vara alltför rädd om? Köp en klocka från exempelvis Seiko, Tissot eller Certina. De gör bra och prisvärda klockor som funkar i alla lägen.

Vi förlitar oss på våra produkters kvalitet och pris. Vi ger dig därför gott om tid att överväga om du vill behålla ditt nya köp, så att du kan känna dig helt trygg.
Syftet med Diturs funktion för produktomdömen är att ge våra kunder en ännu bättre köpupplevelse genom att ge dem så mycket information och en så korrekt bild av produkten som möjligt före köpet.Om du registrerar dig som kund hos oss, kan du handla mycket smidigare, använda dig av flera leveransadresser, granska och spåra dina beställningar och mycket mer.

Du har möjlighet att recensera en produkt om du har personlig erfarenhet med produkten. Din recension bör därför baseras på din personliga erfarenhet av produkten och vara detaljerad och informativ. Det är inget krav att produkten du recenserar har köpts från Ditur. För att kunna recensera en produkt måste du vara inloggad med din kundprofil och åtminstone ange ett smeknamn (som kommer att publiceras tillsammans med din recension) och din e-postadress (som inte kommer att publiceras). Ditur förbehåller sig rätten att utvärdera och modifiera alla inlämnade recensioner i enlighet med riktlinjerna för dessa. Därför kommer din recension inte att publiceras på webbplatsen med omedelbar verkan.

Hos Ditur.se erbjuder vi snabb och trygg leverans i samarbete med Postnord och Instabox. Det kostar 49 kr för leverans till postombud och 79 kr för hemleverans. Du bestämmer själv om du vill få ditt paket hem till dörren eller om du vill plocka upp det hos ett postombud.Vid alla leveranser garanterar vi att ditt paket och dess innehåll är helt försäkrat, dessutom levereras paketet tryggt och säkert inom 1-2 vardagar efter att du gjort din beställning.

Vilken klocka lumpen?
Vad rekommenderar ni att jag använder för klocka under min grundutbildning? En bra idé är att ha en stryktålig och diskret klocka med exempelvis bakgrundsbelysning, stoppur och alarm.
På Ditur.se säljer vi endast produkter som vi noggrant har utvalt och kvalitetstestat. Därför får du 99 dagars full returrätt när du köper våra produkter. Gäller både online och i vår fysiska butik. På Ditur är det viktigt för oss att alltid erbjuda god kundservice, så om du behöver hjälp är vårt erfarna kundservice-team till hands för att hjälpa dig. Om du inte är nöjd med en vara kan du enkelt och snabbt returnera varan genom att fylla i och skriva ut en returblankett, som du hittar här. När din recension har skickats till Ditur kan du inte längre redigera den. Om du vill korrigera eller återkalla din granskning, vänligen kontakta [email protected].Din recension får inte vara diskriminerande, irrelevant eller olämplig och får inte innehålla din eller någon annans personliga eller känsliga information. Dela därför endast information som du själv skulle tycka är relevant, givande och informativ i en potentiell köpsituation. Sist men inte minst får din recension inte innehålla referenser eller länkar till något annat företag än Ditur.Inne på produkterna kan du se den beräknade leveranstiden på respektive produkt, på så vis kan du nå att genomföra en beställning på förmiddagen och i 90% av fallen redan motta ditt paket dagen efter! I din orderbekräftelse, som du mottar på e-post efter att du genomfört ditt köp, kan du se exakt vilket datum som ditt paket förväntas levereras på.

Är G Shock vattentät?
Casio G-Shock Mudmaster har ett stöttåligt hartshölje som är helt tätt från smuts och damm. Klockan är dessutom vattentät till 20 ATM, vilket är utmärkt för fridykning.
Efter godkännande publiceras ditt produktomdöme på den produkt som du recensera. Ditur förbehåller sig rätten att översätta din recension och använda den på de marknader där vi är verksamma. Baserat på det innehåll och den personliga information som du lämnar till Ditur i samband med din produktrecension samtycker du till att Ditur använder, kopierar, anpassar, publicerar, utvärderar och översätter ditt innehåll utan någon ekonomisk ersättning till dig. Dessutom samtycker du till att Ditur registrerar och lagrar dina personuppgifter för den allmänna administrationen av din granskning. Se vår sekretesspolicy för mer information. Det innebär att du under 99 dagar från inköpsdatumet kan returnera dina varor för full återbetalning, så länge produkten returneras i det ursprungliga skick som den levererades i. På Ditur erbjuder vi en utökad garanti på utvalda varumärken, vilket garanterar att klockan är skyddad mot skador som inte täcks av den normala garantin.På Ditur har vi nolltolerans mot falska recensioner. Vi tar falska omdömen och användare på stort allvar, och därför granskar vi manuellt alla våra inkommande omdömen innan vi publicerar dem. Om du mot förmodan stöter på en recension eller användare som du misstänker är falsk/inte uppfyller ovanstående villkor, uppmanar vi dig att kontakta [email protected] så att vi kan undersöka saken närmare.

Stoppfunktion – 1/100 sek. – 24 tim. Noggrann mätning av passerad tid med en knapptryckning. Bråktalet anger måttenheten och timtalet anger den maximala tidmätningen.Önskar du byta din produkt till en annan så görs det lättas genom att lägga en ny order på den du produkt du önskar. Maila sedan oss på [email protected] så hjälper vi dig med returen av din tidigare order.Har du betalat med kort så returneras pengarna till samma kort som användes vid köpet. Det kan sedan ta ca 1-10 bankdagar innan pengarna kommer tillbaka till ditt kort. Vid problem, att t.ex. kortet som användes inte längre är aktivt, så skickas ett formulär ut istället, som vid köp med faktura.

Den nya GM-2100-serien bygger på den ikoniska åttakantiga formen från 2100 , som medelstora G-SHOCK’s med en enkel men djärv design. Smidd i rostfritt stål med rundad finish ger den starka ramen en sofistikerad ton. Urtavlan är behandlad med en ”vapor deposition” finish för en minutiöst detaljerad metallisk look som passar en klassisk G-SHOCK i metall. Fortfarande 200M vattentät med funktioner som World Time, Stoppur och en Timer.
Den nya GM-2100-serien bygger på den ikoniska åttakantiga formen från 2100 , som medelstora G-SHOCK’s med en enkel men djärv design. Smidd i rostfritt stål med rundad finish ger den starka ramen en sofistikerad ton. Urtavlan är behandlad med en ”vapor deposition”… Läs merPå Klockeriet.se hittar du produkter från välkända varumärken såsom Oris, Sjöö Sandström, Certina, Tissot m.fl. Vi är en auktoriserad handlare och du får alltid garanti på din klocka.

När du mottar din order är det viktigt att kontrollera så att du har fått rätt produkt/er och att den/dem är felfria. Skulle någonting inte stämma så kontakta oss inom 48h på [email protected] med bilder och en beskrivning på felet.

Är G-Shock bra?
Ska din klocka kunna tåla lite utöver det sedvanliga eller är du bara på jakt efter en riktigt fet klocka, då är Casio G-Shock garanterat något för dig. Casio G-Shock är ytterst robusta och är som gjorda för att tåla alla typer av utmaningar.
När du handlar på Klockeriet.se så har du alltid 60 dagar öppet köp på din order. För att öppet köp ska gälla ska eventuell skyddsplast och plombering sitta kvar på produkten och den ska vara oanvänd. Det gäller även lådan klocklådan och eventuella tillbehör. Saknas plombering eller om klockan på något vis har använts kan retur ej genomföras.

Vilken G-Shock är bäst?
Casio G-Shock GA-900A-1A9ER Detta är klockan som vi på klockfeber anser som originalet till Casio G-Shock Klockorna, den är rund, stöttålig och robust, den har digital som analog funktion och är vad man ofta kallar en riktig beater.
Knappljud på/av Om du vill kan du stänga av knappljuden med lägesknappen. När ljuden stängts av hörs det ingen pipton när du växlar från en funktion till nästa. Inställda larm och nedräkningstimers är aktiva trots att knappljuden stängts av.

Tidur – 1/1 sek. – 24 tim. För alla som vill veta exakt: Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt. Tiden kan ställas in i steg om sekunder och upp till 24 timmar i förväg.
Lägger du din order innan kl 11 på en vardag så försöker vi alltid att skicka iväg den redan samma dag förutsatt att produkten du har beställt finns i lager. Är din produkt slut i lager så är leveranstiden normalt sett 5-8 dagar, men det kan även dröja längre. I sådana fall kommer du att bli meddelad om det.Fem dagliga alarm Det dagliga alarmet påminner dig med en ljudsignal om återkommande händelser vid den tid du ställt in. Du kan också aktivera en timsignal som ljuder varje hel timme. Den här modellen har fem oberoende alarm för kunna anpassa påminnelser till olika viktiga möten.

Får man en klocka när man gör lumpen?
Vad rekommenderar ni att jag använder för klocka under min grundutbildning? En bra idé är att ha en stryktålig och diskret klocka med exempelvis bakgrundsbelysning, stoppur och alarm.
Funktion för visarinställning Genom att trycka på en knapp, flyttar sig visarna och möjliggör en tydlig avläsning av funktioner som tidtagning och datum.

Har du valt valt faktura eller delbetalning via Klarna så kommer fakturan att tas bort. Har du redan betalat in fakturan så kommer du att få ett mejl av Klarna med ett formulär som skall fyllas i, där du får ange till vilket konto returen skall göras. Det kan sedan ta ca 1-10 bankdagar innan pengarna kommer tillbaka till ditt konto.

Buy the latest colourway from the iconic G-SHOCK GA-2100 series. This timepiece embeds the latest carbon core guard technology in a slimmer more refined case. Despite its deceptively compact design, this watch is as durable and tough as any G-SHOCK on offer… Läs mer
Buy the latest colourway from the iconic G-SHOCK GA-2100 series. This timepiece embeds the latest carbon core guard technology in a slimmer more refined case. Despite its deceptively compact design, this watch is as durable and tough as any G-SHOCK on offer with 200M water resistance and shock resistance. Don’t miss out on this new eye catching piece.Du kan ha använt ett gammalt bokmärke. Om du är säker på att adressen är rätt, kan problemet bero på en tillfällig driftstörning. Var vänlig försök igen senare.

GM-B2100 har en stötdämpande konstruktion som skyddar den anakfodralet från stötar. Trots detta är fodralet endast 12,8 mm tjockt, vilket gör det till den tunnaste G-SHOCK-modellen i metall hittills.

Som en del av Casios växande \\\”Metall\\\”-serie har den välbekanta modellen GA-2100 uppgraderats med en utsida i borstat och polerat rostfritt stål. Kvaliteten är fortfarande äkta G-SHOCK, och varje klocka är tillverkad på Casio-fabriken i Yamagata.
Som en del av Casios växande \”Metall\”-serie har den välbekanta modellen GA-2100 uppgraderats med en utsida i borstat och polerat rostfritt stål. Kvaliteten är fortfarande äkta G-SHOCK, och varje klocka är tillverkad på Casio-fabriken i Yamagata.

Den fulla metallkonstruktionen, den strömlinjeformade och minimalistiska designen gör att klockan har en bekväm storlek och en bra passform på handleden. GM-B2100 inkluderar Smartphone Link, Tough Solar och andra fantastiska funktioner – designade för livet i den digitala tidsåldern.Med hjälp av Bluetooth och Casios app öppnar sig en värld av användbara och underhållande extrafunktioner. Manuell eller automatisk tidsjustering (fyra gånger om dagen) säkerställer att klockan alltid är korrekt. Världstidsfunktionen har utökats till 300 städer, vilket gör att klockan justerar sig själv när du byter tidszon.Det tog inte lång tid för G-Shock GA-2100 att bli en hit. Fullspäckad med G-Shocks ständigt utvecklande teknologi, hållbara konstruktion och boett med åttkantiga design. GA-2100 blev Casios snabbaste, mest sålda klocka hittills. Sedan introduktionen 2019 har GA-2100 utvecklats och förbättrats till sin mest optimala utgåva i design och teknik någonsin.

Är Tissot ett bra märke?
Vill du ha en snygg klocka du kan bära till vardags och inte behöver vara alltför rädd om? Köp en klocka från exempelvis Seiko, Tissot eller Certina. De gör bra och prisvärda klockor som funkar i alla lägen.
Som en del av Casios växande ”Metall”-serie har den välbekanta modellen GA-2100 uppgraderats med en utsida i borstat och polerat rostfritt stål. Kvaliteten är fortfarande äkta G-SHOCK, och varje klocka är tillverkad på Casio-fabriken i Yamagata.Med Tough Solar-funktionen i klockan (solcellsladdning) eliminerar GM-B2100 behovet av att regelbundet byta ut klockans batteri då den laddas av solljus. En smart energisparfunktion bidrar även till en lång batteritid när klockan inte används. En symbol på klockan indikerar hur mycket ström som finns kvar i klockans batteri. Det utbytbara, uppladdningsbara batteriet ska hålla i sju månader utan solcellsladdning. Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? Building on the iconic 2100 octagonal shape is the new GM-2100 series, which are mid-sized G-SHOCKs with a simple yet bold design. Forged in stainless steel with rounded hairline finish, the strong bezel adds a sophisticated tone. The dial is treated with a vapour deposition finish for a meticulously detailed metallic look that suits a classic metal G-SHOCK timepiece. Still 200M water resistant with functions such as World Time, Stopwatch and a Timer.

Vad betyder 10 ATM på en klocka?
50 m (5 ATM/BAR) betyder att klockan klarar vattenstänk. 100 m (10 ATM/BAR) innebär att du kan duscha och bada med klockan på. 200 m (20 ATM/BAR) är klockor som klarar av tubdykning.
Prenumerera på Klockmasters nyhetsbrev så missar du varken heta produktnyheter eller fina erbjudanden och tips från oss. Din e-postadress förvaras säkert och du kan när som helst avsäga dig nyhetsbrevet.Casio’s senaste samling av G-SHOCK-klockor har skapats från drömmen om en klocka som aldrig går sönder, och inkluderar exklusiva samlingar från Master of G, Mudmaster, Rangeman, G-LIDE, G-SQUAD och många andra begränsade upplagor. Lägg till en CASIO G-SHOCK till din klocksamling nu från CASIO och stick ut från mängden.

Kvadratisk. Rund. Diskret eller färgglad. Hur än Casio G-Shock CLASSIC-kollektionen är designad är den alltid robust, stöttålig och nästintill oförstörbar. Vare sig du är på jobbet, sportar eller utövar fritidsaktiviteter – en Casio CLASSIC klocka klarar av även de mest extrema belastningar. De är en perfekt symbios av ultimat tålighet, karaktäristisk design och trendig streetstyle.
G-SHOCK har en passionerad beundran från ungdomar världen över och är kanske ett av de mest frekventa klockmärkena globalt när det gäller användningsbestämda sportklockor. Detta har uppnåtts genom år av innovation, klassens bästa design, robusta och teknikdrivna material och unika egenskaper och funktioner.G-SHOCK är nästa steg i utvecklingen från alla CASIO digitala klockor för män och kvinnor, CASIO sportklockor, hybridklockor, rena analoga klockor, CASIO vintage klockor och andra modeller genom att bädda in dem med oöverträffad seghet och spänst. Med tiden har G-SHOCK också arbetat med att använda olika material från rostfritt stål till kolfiber för att höja standarden på stryktålighet ytterligare.

Similar Posts