Claudia De Longueville

Apoteket finns här för dig, dina nära och kära, ditt kvarter och din stad, ja, hela Sverige. Och var du än möter oss, kan du lita på att Apoteket gör allt för att du ska må bra. Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 4.02% (maj 2023). Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 5 år bunden ränta på 3.95% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 989 146 kronor och den första avbetalningen är 4 958 kronor.

Vanliga intressen är segling, teater, konst, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utförsåkning, arbeta i trädgården, näringsliv och samhällsekonomi, energisparande och ungdomskultur.
48-åringar i Stockholm tjänar 9 000 kr mer än genomsnittet i Sverige. Med Lönekollen kan du få reda på hur mycket Andreas tjänar på sitt jobb och vilka övriga inkomster han har.

Bolåneräntan du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Med dagens avancerade teknologi är det alltså möjligt att injicera människor med önskat innehåll och att på en given signal från närmaste basstation få celler att börja producera toxiska (giftiga) proteiner och därmed bestämma vem som ska leva eller dö. Det låter som science fiction men är en realitet.
Denne man ville vara vän med mig. Försvann bara hux flux. Skall enl egen utsago vara vara läkare och bo i Canada. Prata lite med honom men kändes lite märkligt hur han prataNu under många år så har tjejer vart under luppen och kommit i focus och hur dåligt många mår. Det har talats väldigt lite om hur killar mår. Det har framkommit att även dom mår dåligt psykiskt. Jag tycker synd om killar för dom har kommit lite i skuggan mycket för media mer framtonat tjejers problem mer . Sen för att inte höra mans hatet som finns i dag. Många killar har dålig självkänsla. Sen kanske en far som inte funnits med i bilden. Sen att vara ute på singel marknaden är nog inte lätt. Tänker tillbaka på när man själv va ung inget va speciellt krångligt att träffa tjejer man va lite på samma plan. Tjejer tog initiativ om dom va intresserade. I dag ej lika lätt.Det har blivit mer att killar ska bjuda börja konversera var roliga mm. För många är det inte så lätt med det och då blir dom ratade. Tillräckligt många gånger man blir ratade så är nog självkänslan i bott.så tyvärr är det inte lätt att vara ung i dag.

Min slutsats är att man sätter sig ner i förhandlingsbordet och förhandlar fram fred som är hållbar för alla våra barn, då menar jag inte mellan Putin och Ukraina utan de riktiga aktörerna Ryssland och USA, avtal som är mer hållbara för fred inte för krig. Tro inte det som händer nu har o göra med Putins aggressioner som började för några månader sen…, detta är en produkt av det kalla kriget mellan usa och gamla Sovjetunionen som inte längre existerar men Ryssland har övertagit.Eftersom det finns människor som vill kontrollera jordens befolkning näst intill förslava oss. Fick jag chansen att ställa upp dessa människor mot väggen och tala om att fortsätter ni era planer så har ni förbrukat er tid här på jorden.

Sossar sossar vet nu mer att till och med inbitna sossar börjar knorra. Kan man ta sig till jobbet gående eller på cykel gör man det helt plötsligt. Men ni kommer storstilat fortsätta rösta på er egen undergång. Så jävla korkatSå här i krigets skugga. Media rapporterar inget från kravallerna i new Zealand ang vaccin tvång. Som jag sagt tvång blir aldrig bra folket kommer resa sigVår tids självutnämnda gudar anser sig inte behöva något medgivande till att bio-hacka och förändra vårt mänskliga DNA. Därför genomförs Agenda 2030 utan offentlig debatt eller information till allmänheten. Istället har de valt att skrämma oss till lydnad genom klimathot, terrorism, pandemier och krig.

Storhetsvansinne är, som vi alla med enkelhet kan notera, något som alltid har existerat. Tyranner har i alla tider betraktat sig som välgörare eller guds ställföreträdare på jorden. Despoter som saknar respekt för livet och människors fria vilja har varit det största hotet mot en fredlig existens på den här planeten. Så självklart finns det även i vår tid individer som eftersträvar världsherravälde.

Alla kommentarer som inte är relaterad till detta inlägg och som skrivs i avsikt att provocera kommer jag att plocka bort samtidigt som personen i fråga kommer att blockeras.
Advokat Todd Callender har arbetat inom handikapp-, hälso- och livförsäkringsbranschen i mer än 20 år och fokuserar på den internationella konvergensen av biomedicinska risker, sjuklighets- och dödsrisker i det globala, juridiska sammanhanget.

Claudia de Longueville har rätt i sin analys av det Svenska samhället. En blodisande djävulsk mardröm. Om man i onådens år 2022 dristar sig till att vända blicken mot det gamla rike i norr, där det om fem månader trots allt råkar inträffa ett val, så är det svårt även för de mest bortkollrade och förvillade av landets invånare, att inte skåda den bistra verklighet och de djävulska ”utmaningar”, som enfalden och inskränktheten där frambringat. Det sönderfallande konungadömet tycks ha tappat all tillförsikt och all kraft. Den “humanitära stormakten” har totalt misslyckats på alla plan och på alla fält. Det går inte att förstöra ett land mer än vad dess dekadenta styresmän har gjort. Hur försvarar man en stat, vars politiker våldför sig på det egna riket? Hur kommer det sig, att det i det gamla konungadömet finns en så extremt stor andel av befolkningen, som förefaller att ha utsatts för inkvisition av tredje graden? Människor, så från grunden indoktrinerade, att de övergett all logik och allt rationellt tänkande. Kan det vara så illa, att betingelserna just i Svea rike varit sådana, att där kunnat utvecklas element av en särskild avart av homo sapiens? Någon slags extremt elakartad mutation av människosläktet. En genetisk variant, som karakteriseras av att man som ledare för den egna folkgruppen, med ljus och lykta, eftersöker de värsta träskallar och sopprötter, som kan uppbringas i denna. Sorgligt nog måste tillståndet i landet förvärras ytterligare för att tydliggöra effekterna av den förda politiken och för att därmed den nödvändiga politiska vändningen skall kunna komma till stånd. Det är för tragiskt, men de av inskränkthet och galenskap vållade skadorna är oöverskådliga och kommer att plåga landet för evigt. Det finns ingen lisa för svenskarna, vare sig till kropp eller själ, så länge som verklighetsförfalskare styr nationen. Det pågående spektaklet kan inte beskrivas, som någonting annat än en blodisande djävulsk mardröm, som bara blir värre och som inte tycks ha något slut. Slut citat: Claudia de Longueville
De flesta har någon gång hört talas om Agenda 2030 (=Agenda 21). Det centrala i agendan är att ‘bio-hacka’ livet på jorden så att allting till slut blir syntetiskt, möjligt att patentera och kontrollera. En idé om ‘anti-liv’ är såklart inte lätt att sälja in till människor med någon form av vördnad för livet. Ytterst få hade givit sitt medgivande till World Economic Forums sataniska agenda eller den s.k. ‘fjärde industriella revolutionen’ om de vore till fullo medvetna om att de medverkar till genocid och total förödelse av naturen via skattsedeln.

Alla som har fått hårdvaran installerad i sina celler kommer enligt Callender att vara beroende av injektioner, som kan liknas vid mjukvaruuppgaderingar, för att överleva. Callender menar även att genmodifierade hybridmänniskor inte har några mänskliga fri- och rättigheter eftersom de kommer att kunna ägas av patenthållarna.
Callender säger sig ha evidens för att tekniken kommer att användas för att att starta nästa planerade pandemi med Ebola eller Marburgvirus. De gigantiska ¨karantänläger´som har byggts runt om i hela världen kommer enligt Callender att användas för att ta emot sjuka och döende människor. Detta är ett steg i den depopulation som har planerats i decennier. Slutmålet är ca 500 miljoner människor på jorden.Callenders vittnesmål inför Berlins Coronakommitté är sannerligen inte lätt att ta till sig. En dystopisk Netflix-serie är mer upplyftande och ingen som lyssnar på hans omvärldsanalys kommer att lämnas oberörd. För att kunna ta till sig hans vittnesmål är det bra att ha ett större historiskt perspektiv.Enligt Callender är mRNA-injektioner avgörande för att uppnå visionen om att skapa en genmodifierad, syntetisk hybridmänniska vars beteende kan kontrolleras. Installation av den nödvändiga hårdvaran sker via injektioner innehållande nanolipider som tar sig förbi det naturliga immunförsvaret och levererar programvaran till cellen. På så vis kan syntetiskt material tillföras. Detta kan närmast liknas vid programmering av en dator. Moderna överdrev med andra ord inte när de påstod att de kan omprogrammera en människa.Zelensky, Biden, Canada, EU och UK i västmedia: Ryssland är skrotklara och har ingen chans i Ukraina….bla bla bla 🤦‍♀️ Verkligheten är att Ryssland har trängt in Ukraina i ett hörn och de vet att de kommer att förlora. Frågan är hur många människor Zelensky är beredd att offra. Ryssland kommer vinna kriget och Ukraina kommer vinna media kriget. 🛎🛎🛎🛎🛎🛎 Zelensky meddelar nu: Ukraina är beredd att slopa Nato för fred och är villig att diskutera ett bindande åtagande där Ukraina lovar att inte söka Nato-medlemskap. – Det vore en kompromiss för alla: för västvärlden som inte vet hur de vill göra med oss och Nato, för Ukraina som vill ha säkerhetsgarantier, och för Ryssland som inte vill att Nato expanderar, säger Zelenskyj. Men, betonar Zelenskyj, det går inte att bestämma om Ukrainas nya säkerhetslinje om det inte först sker en folkomröstning i landet. Han uppger att ett sådant beslut annars inte är förenligt med ukrainsk grundlag. Han uppger vidare att Ukraina är beredda att diskutera statusen för såväl Krimhalvön som de östra delarna av Donbassregionen – två områden som av proryska separatister och Ryssland utropats som självständiga. Var klok nu Zelensky, tänk på Ukrainas invånare. Det är deras land och inte ditt behov av att ha Nato vid gränsen, släpp också de östra delarna för ditt folk mördar de ryska ukrainarna. Källa Sky News  Diplomati borde ha varit lösningen ifrån början, inte provokation som Eu inklusive Sverige har bedrivit å Natos (USAs) vägnar. Det här kriget kommer att kosta många oskyldiga människors liv och destabilisera situationen i Europa och världen ytterligare. Dubbelmoralen är skrämmande bland Europas ledande politiker, kan va så att jag får mothugg för det jag nu säger, men det känns som om de flesta politiker i Europa har tappat fattning eller så har de sålt sina mandat till Nato som i princip dikterar och dirigerar hur regeringar och partier i Europa ska agera och tala…, är det bara jag eller har någon annan märkt att de flesta partier är helt eniga och använder ordagrant exakt samma argument som alla manar till att Ukraina ska kämpa och låta sig slaktas av ett armé som är oproportionerligt mycket större och starkare än den ukrainska, man talar om desinformation till ryssarna ifrån Putins regering, men jag tror att desinformationen riktat till oss i ”demokratiska ” Europa inte heller är hela sanningen…, man behöver bara använda sunt förnuft.[
/su_highlight]Är så jävla trött på denna COVID sk pandemi. Folk går och testar sig hej vilt så fort de kommer en droppe från näsan. Full vaxxade människor som helt plötsligt blir dödssjuka. Hur kan de vara möjligt med ett sånt fantastiskt vaccin.

Är inte för USA och biden. Har man sett Jamie Oliver där han blir utslängd från skolan när han vill få elever och föräldrar att förstå vikten av att äta riktig mat vilket ledning och föräldrar ifrågasätter visar verkligen vilket korkat folk det är
För första gången i historien är det teknologiskt möjligt att införa den totala kontroll som Hitler och Stalin bara kunde drömma om. Därför är det nödvändigt att fler blir medvetna om på vilken, nästan ofattbar nivå, vår teknologiska utveckling befinner sig och hur tekniken just nu används mot mänskligheten.En annan avgörande pusselbit i agendan är den kontroll och styrning som är tänkt att ske via det s.k. SmartCloudet som är ett världsomspännande nätverk av mikrovågssändare på jorden och i rymden. När nanolipider utsätts för elektromagnetisk strålning av en viss frekvens blir höljet poröst och innehållet i nanolipiderna frigörs. Som de flesta säkert har noterat sker utbyggnaden av detta enorma, elektromagnetiska kommunikationsnätverk i rask takt.

Censur en i Sverige blir bara värre och värre.Partiet nyans som kommer finnas valbara till hösten vill ju lägga munkavle på folk som kritiserar islam. Detta I en demokrati

Similar Posts