Clinique Moisture Surge Beautypedia

Och undvik kosmetikamärkena som nivea, loreal, lancome etc det är bara skit. Ska du ha budget så kör på eucerin! Clinique som nån nämnt över är det bästa av alla lite mer kommersiella märken och typ det enda som inte är kosmetisktfullt med parfym.Kokosolja för studentbudgeten skulle jag säga. Tillsammans med förebyggande, dvs inte duscha så mycket, använda mild tvål, inte raka sig (ja det är sant, det hjälper), duscha på kvällen och inte på morgonen.

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Hej! Jag är 20år och jag använder hydra life sorbet créme för ansiktet och chanel micro fuktserum. Mitt ansikte var väldigt torr i början men nu när jag använt serumet ett tag så är mitt ansikte mycket bättre men jag är osäker på min kräm om den är bara fukt kräm eller anti age med också. Men det som jag älskar med den är att den är väldigt lätt i konsistensen och absorberas lätt i huset utan nån glans på ansiktet. Men jag vill bara ha fukt inte anti age:( vad händer om det är anti age med idet? Och vad händer om man slutar med krämerna:/?
Hej Alexandra, Det kan fungera att blanda så som du tänkt men man vet inte på förhand eftersom man inte testar hur olika märken fungerar ihop. Väljer man från samma märke så är man trygg med att de testats väl. kram AnnicaHej Johanna, Produkter med powder 🙂 Dessa går bra att kombinera, inget som krockar ingrediensmässigt men tänk på att ta det försiktigt i början. BHA liquid är viktigt med invänjning och Transderma R lika så, bästa vore att börja med en produkt i taget. Avsluta alltid med ansiktscreme(plus serum) och alltid SPF till dagen 🙂 Kram Annica

Jag har börjat med Nimue för ett tag sedan. Tycker redan det känns mycket bättre. Tycker mycket om rengöringen, ansiktsvattnet och deras Active Lotion, däremot är jag lite osäker på dag/nattcremen och funderar på att byta till Dermaceutics K Ceutic med SPF50 som jag hört mycket bra om. Jag försöker läsa på med är osäker på om det innehåller någon syra som gör att jag inte bör blanda med Nimues produkter. Vet du möjligen?
Hej Rohii, Tyvärr så känner jag inte till de produkter som du använder så kan inte gå in i detalj på just dem. Fråga där du köpt dem vad du kan förvänta dig och hur pass mycket anti age de ger. Slutar du med produkterna så brukar huden återgå till hur den var innan : )Hej Julia, det låter som att din hud skulle klara gel, absolut. Testa med den en gång per dag och så fortsätter du med Lotion till kvällen. Den lilla justeringen kan göra stor skillnad. Lycka till! kram AnnicaHej Helena, Om du upplever att den kombinationen är bäst för din hy och du inte gillar rengöing/creme från samma märke så går det bra, förstahandsvalet är dock att ha allt från samma. Men som sagt så länge du inte blandar syramärken. 🙂 Kram AnnicaJag har ansvänder dermalogica total eye care, pga att jag ville ha spf i min ögonkräm. Men även Marie Åkerberg papayapeel och moistmask 2g/v. Annars har jag tvätt, ansiksvatten och kräm från vichy (apoteket.) Har väldigt känslig och torr hy och har svårt att hitta produkter som funkar för den. Kan jag använda denna kombo eller arbetar den emot mig? Tack för en superblogg!

Har man en stark syra koncentration, vi säger 30% i kombination med ett högt pH värde så är den nästintill helt overksam. På samma vis som om man har en produkt med en låg syra koncentration t.ex. 5% och i kombination med det har ett väldigt lågt pH värde så blir produkten relativt stark ändå. Desto lägre pH desto mer exfolierande effekt (så klart har själva % en viss inverkan också, detta är en balans man gör mellan dessa två. Börjar man här i den dagliga vården blanda olika syramärken som dela har olika typer av syror, olika koncentrationer av syrorna och olika pH värden så kan de krocka väldigt med varann och man har inte längre någon kontroll på hur starkt/milt det man har i ansiktet egentligen är samt vilken effekt av vilken syra man faktiskt får.
Hej Madeleine, Coffeberry innehåller en extremt liten mängd Lactic acid som en del av deras alternativa konserveringsmetod då de aj använder parabener eller liknande. Det räknas inte som en syraprodukt då det är en extremt liten mängd och inte har någon exfolierande effekt utan det är som sagt en del i deras alternativa konserveringsmetod. Detta är svårt för konsument att ta ställning till därför bör man som du gör nu alltid rådfråga en terapeut.Kram annicaVad roligt att du gillar bloggen! Hoppas att du fått lite användbara tips. Det går bra att lägga till en Arden creme i detta läge absolut. Elizabet Arden PRO har dock ingen fuktspray men det går fint att välja en från ett annat märke. Jag gillar tex den HÄR!

Hej Sofia, Ja det går fint! Du får höra av dig till mig/ min kollegor på SC om du cill ha guidning vilka produkter du kan/inte bör mixa. Generellt så rekommenderar jag inte att man blandar produkter med syra i från olika märken. Så det går inte att säga helt generellt och jag kan inte heller spalta ner alla kombinationer här. Bättre du frågar om de produkter du är intresserad av. Kram annica
Vill man absolut blanda, se då till att inte blanda ett syramärke med ett annat utan blanda med ett märke som inte innehåller syror i din dagliga hudvård. Blanda dock inte för mycket i den dagliga hudvården är min rekommendation, det kan stressa huden + att du får sämre effekt eftersom många märken bygger sina program på att produkterna ska fungera som katalysatorer till varann. Fokusera hudvården! Det är bra att tänka så tycker jag. Börjar man mixa och matcha kors och tvärs för mkt så blir det lite allt och inget.Ser att det är ett gammalt inlägg men provar att skriva ändå. Jag använder Exuviance rakt igenom i min hudvårdsrutin. Jag har stora pigmentfläckar efter graviditet vilka jag har provat produkter från Exuviance för i snart 1,5 år, men ser inga resultat. Nu vill jag testa Dermaceutics Yellow cream då denna blivit så hyllad. Går detta? Jag har inte för avsikt stt byta alla mina Ecuvianceprodukter för bara en kräm, men jag vill verkligen prova denna. Tacksam för svar.Vi säger lite slarvigt syraprodukter… men det finns som sagt många olika syror och alla har sin specifika effekt förutom den gemensamma exfolierande effekten. Däremot vet ni som pratat med mig om detta att jag säger att man kan ibland om man t.ex. är ute efter en ansiktsmask och inte hittar någon man tycker om i den syraserie man har att man kan plocka från en annan syra serie och komplettera upp. En mask använder man ju endast någon gång i veckan och separerat från de andra produkterna. Dock är det inte säkert att man kan ta vilken mask som helst beroende på hur kraftfull masken är och vad du använder i övrigt. Man vill ju inte chocka huden och skapa irritation. Detta bör man konsultera med en terapeut som kan vägleda. Den frågan får jag relativt ofta och även här på bloggen häromdagen. Skrev ett ganska långt svar i kommentarsfältet men jag tänkte jag lägger även upp det här så ni alla får ta del av det då jag vet att det råder lite förvirring om hur man egentligen ”får” eller kanske snarare bör blanda eller inte blanda olika typer av produkter. Hej Josefin, Nej, de båda innehåller olika syror. Vill du ha mer effekt av Mds rengöring rek istället deras peel-pads som extra peelande produkt Kram annicaHej Eva, Det går bra att kombinera det! Mene, dermaceuteic Jm, exuviance, synchroline , murad etc är alla riktigt fina och bra märken. och har produkter för både pigmenteringar och blandhy. Vilket vi rekommenderar brukar ha att göra med den totala uppfattningan av huden. Sen är det oxå så att en del svarar bättre på vissa produkter. Paulas Choice produkterna är superbra men hon själv kanske är lite väl svart eller vit:) Kram annica

Det man i dagligt tal kallar för syramärken kan skilja sig väldig mycket ifrån varann. Det finns många olika syror och de arbetar alla på olika sett på huden och bör därför inte mixas för att de ska behålla just den effekt som är tänkt. Dessutom när det gäller s.k. syramärken så är det som bekant pH värdet i produkterna som faktiskt styr hur kraftfull/mild produkten är ur exfolierings synpunkt.Vad innehåller Dermalogicas produkter för syra och vad tycker det om deras produkter i allmänhet? Jag lever på studentekonomi och tycker egentligen deras priser är på gränsen, men å andra sidan kanske bättre lägga pengarna på det (pga drygare) istället för att köpa massa billigare Loréal-krämer osv som kanske inte förebygger på samma sätt? Har precis hittat till din blogg, så ska läsa genom (du kanske har svarat på liknande innan), men vore väldigt tacksam för svar!

Hej Pia, bäst är att inte blanda eller säkrast kanske jag ska säga. Vissa produkter går att kombinera men i andra fall så kan det bli en krock så att resultat uteblir. Testa enbart ett märke, det brukar i längden vara bäst och mest skonsamt för huden. kram AnnicaHej Alexandra, oftast kan man ha samma året runt, men solar man så ska man undvika vissa lite mer kraftfulla syror. Spp/UV-skydd ska man helst ha året runt. Den bästa anti-age produkt man kan ge sin hud, då solen är det som i allra högsta grad bryter ner huden. Är man en person som gillar att byta märken då är det en bra ide att köra syror på höst/vinter och ett annat utan till vår/sommar : ) kram Annica

Similar Posts