|

Dip Dye På Mörkt Hår

SNÄLLA SVARA VAD DU ANDVÄNDER FÖR LOCKTONG PÅ DEN BILDEN DU HAR DIPDYE PÅ SNÄLLA GÖR ETT INLÄGG JAG BER DIG?? SNÄLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GÖR DET KENZA HAR ALLTID VELAT HA SÅDANT HÅR SNÄLLA LÄGG UT ETT INLÄGG OM DET OCH VISA ATT DU BRYR DIG SNÄLLLAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Däremot ska det handla om hårfärger! Jag kollade tillbaka på lite bilder och jävlar, hade jag verkligen SÅ rosa toppar?! Det tvättades dock ur efter ett tag och snyggast var det när topparna var lite blekrosa tycker jag. Men iallafall. Testade ju på både dip dye och ombre (mörk utväxt/ljusa toppar) i somras. Dip dye var kul, men det var svårt att matcha kläder till tycker jag och det såg lite konstigt ut när jag hade håret rakt. Ombre trivdes jag jättebra i, men även där tycker jag att det var snyggast när det var stylat/lockat och det pallar man ju inte göra jämt. Och när jag hade håret uppsatt såg jag ju bara en mörk brunett i spegeln och det var lite ovant. Jag jobbar själv som frisör och bloggar jättemycket med hår 🙂 Jag tycker att du ska fortsätta lite på “ombre” stilen. Det du kan göra är att “sudda” bort det skarpa som blir i en “ombre”. Lät din frisör lägga lite ljusa slingor i det mörka partiet. Blanda också i samma mörka färg i “som du har uppe på huvudet” som slingor på hela håret.Du är så vacker Kenza! Jag är bara tio år och följer din blogg,och den äger, men du var snygg i båda Jag har själv dip dye i rosa men jag kör på omvred.Jag tycker absolut att du ska göra en guldig mörkbrun, chokladbrun färg i hela håret. Du skulle passa så bra i det! Ombre är snyggt, men alla har det nu. börjar bli tråkigt..Ombren passade dig jättebra. Tycker nog att du passar i det mörka bättre, speciellt när det är mörkt kring ansiktet så kommer dina fina marockanska drag fram.

Jag vet inte vad jag vill göra med mitt hår nu. Jag brukar inte göra så mycket (dip dye och ombre var det mest “galna” jag gjort sedan jag tonade håret mörkbrunt för några år sedan) så jag vill nog bara låta det vara och låta tiden + solen (på vår vinterresa) göra sitt. Fast jag måste erkänna att jag ibland blir lite sugen på att testa mörkbrunt igen, men jag vet att jag bara kommer ångra mig.
(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)Men hur ser mitt hår ut nu då? Den mörka utväxten på ombren var bara en toning, men det verkar inte gå bort helt. Håret uppe på huvudet är fortfarande lite mörkare än resten av mitt hår men det ser iallafall naturligt och fint ut. De blekta topparna däremot är ju fortfarande kvar. Sist jag klippte mig klippte jag inte så mycket, men jag ska förmodligen klippa mig idag så då försvinner nog det mesta. Blekning sliter ju så otroligt på håret också så de slitna topparna måste bort!

LIVE Intense Lightener med uppljusande olje-booster gör ditt hår upp till 8 nyanser ljusare, för ett riktigt blont färgresultat. Upptäck kraften i en kristallklar blond hårfärg. LIVE permanent Intense Gel Colors ger intensiva nyanser samtidigt som de är vårdande och fuktgivande. – Med aloe vera, jojoba och kaktus för ett ljust och friskt hår – Den droppfria formeln är lätt att applicera – Håller håret fuktat efter färgning – 100% grå täckning Semi-permanenta LIVE Ultra Brights or Pastel med inbyggda elektrifierande pigment ger djärva, starka färger eller mjuka pastellnyanser, fulla av glans! Uttryck din färgkreativitet: – Hela håret – Dip Dyes – HårslingorLIVE Color gör det möjligt att uppnå den hårfärg du vill ha hemma. Med en mängd nyanser att välja mellan är det upp till dig att välja den färg som passar din stil! Från varma bruna toner till skinande blonda och härligt röda nyanser så har LIVE en hårfärg för dig!

Våga sticka ut även med mörkt hår! Det går att få en intensiv och riktigt lysande färg även på mörkt hår! Upptäck maximal livfullhet och långvarigt resultat med nyanser som är speciellt framtagna för mörkt hår. LIVE Intense Color + Lift ljusar upp och färgar naturligt mörkt hår i ett enkelt steg – för en livfull färg på mörkare hår.

Upptäck intensiva och livfulla färger som inte mattas av. LIVE Intense Color ger ditt hår maximalt färgdjup och lyster. Det inbyggda färgglansserumet aktiverar färgpigment djupt inne i håret för en otrolig glans som inte mattas av. LIVE Intense Color finns i en mängd unika, iögonfallande nyanser. Hitta den perfekta färgen för din stil!
Sv; Åh jag förstår! Tack för ditt ärliga svar! Tycker att det känns kul att du är peppad på att börja om och känna att du är ”din egen” igen. Det gör alltid bloggen så mycket roligare och intressantare att läsa. 🙂 Kram på dig!Ska tipsa min morsa om det. Hon fick en allergichock när hon färgade håret o höll på att dö. Hon så ut som ET eller en människa utan ögon,näsa. Allt svullnade upp.Amanda: Jag kommer inte riktigt ihåg, eftersom det var ganska längesen jag köpte den.. Men jag tror jag köpte den på en leksaksaffär, det brukar ju finns färgade hårsprayer där. Så kolla in olika leksaksaffärer! 🙂

Färga det som ska vara mörkbrunt först, sedan kör du på rött i topparna. Det röda kommer inte fästa ordentligt på det mörka ändå, så du behöver bara fokusera på vad som ska vara mörkt första färgningen.
Jag har rött hår med lila dip dye. Det är ju enklast för dig, särskilt om du färgar själv, att färga hela mörkbrunt först och sedan bleka topparna och lägga i det röda. Då har du ju ”grund färgen” och kan koncentrera dig på exakt vart du vill att dip dyen ska börja.Att bleka det mörka senare är bara dumt då det är nyfärgat och blekningen inte kommer bli lika bra och jämn som på ”naturligt” hår, samt att det sliter väldigt mycket på topparna – den mest ömtåliga delen av ditt hår.

Jag fotar och filmar med min SONY a57. Jag älskar den verkligen! Jag använder också tre olika objetiv och massa andra fotoprylar. Läs mer om min kamerautrustning här!
Jag älskar att filma och göra videos och jag har en YouTube-kanal där jag lägger ut alla videos jag gör.Min Youtube-kanal heter MKEAILA. Haha jag vet, krångligt namn men efter ett tag lär man sig det faktiskt utantill! Klicka på bilden för att komma dit! Skulle vara jättekul om du ville börja prenumerera!Är en positiv tjej med en kreativ ådra som älskar att måla och skriva. Lever ett lugnt och härligt liv på landet bland ängar och djur och tillbringar mycket av min lediga tid i min ateljé. För att se mina alster kan ni besöka min Instagram och Facebook – Michaelahakanssonart.

Nej gud nej, skulle aldrig välja blond, menade blonda eller ljusa dip dye till mitt mörka hår, som en ombre 🙂 men absolut inte blond. Not my cup of Tea 🙂
Håret är perfekt att använda när du vill få ett längre och tjockare hår, göra vackra uppsättningar som kräver längre och fylligare hår, vid festliga tillfällen, när du vill ha en förändring, när du har en dålig hår-dag eller när du vill vara lite extra fin i vardagen.

Håret är svart & mörkblont och är snyggt lockigt. Bredden på håret är 26cm och längden är 50cm när det är lockigt och 55cm när man drar ut det. Vikten på håret är 130 gram. Håret är tillverkat av syntetiska fibrer, som både ser ut och känns nästan precis som äkta hår.

Efter användningen kan håret bli småtovigt, men borsta försiktigt ut det för att få det trasselfritt. Håret kan bli mjukare när det tvättats med milt schampo.
Löshår med clip on spännen sliter mindre på ditt hår än vad flera andra hårförlängningar gör och det trasslar sig även mindre eftersom du kan ta ut det när du sover och när du tvättar håret o.s.v.

Håret räcker till en hel hårförlängning och du fäster håret enkelt med små spännen som ligger bakom löshåret. Håret består utav fem olika clips, där varje clip är mellan 3-3.5cm stor. Alla clipsen sitter i samma fäste. Du kan enkelt alldeles själv sätta i och ta ut löshåret.Löshår med clip on spännen sliter mindre på ditt hår än vad många andra hårförlängningar gör och det trasslar sig även mindre eftersom du kan ta ut det när du sover samt när du tvättar håret o.s.v.

Håret är perfekt att använda när du vill få en snygg ombre/dip dye, när du vill ha en förändring, vid festliga tillfällen eller när du vill ha en lite extra färgstark vardag.

Håret är rakt i en härlig svart och mörkblond/ljusbrun färg #2T16. Bredden på håret är 28cm och längden är 60cm. Vikten på håret är 130 gram. Håret är tillverkat av syntetiska fibrer som både ser ut och känns nästan precis som äkta hår.
Håret räcker till en hel hårförlängning och du fäster det enkelt med små spännen som är fastsydda bakom löshåret. Löshårsfästet består av fem clips, där varje clip är mellan 3-3.5cm stor. Alla clipsen sitter i samma fäste. Du kan själv enkelt sätta i och ta ur löshåret.Om du vill att resultatet ska bli så likt färgen i burken (eller färgproverna) som möjligt så bör du bleka håret innan du tonar det. Är du dessutom ute efter ett väldigt ljust resultat eller pastellfärg så bör du bleka håret tills det är nästan vitt. Vi rekommenderar att du använder blekmedel från Manic Panic som finns i två olika styrkor, Vol.30 och Vol.40, instruktioner för hur du använder dem medföljer förpackningen.

Det beror helt på vilket resultat du är ute efter och hur mörkt ditt hår är naturligt. Du kan till exempel inte få ett mörkbrunt hår ljuslila utan att bleka. Resultatet kommer inte bli som färgtesterna om du inte bleker håret innan.
Först och främst behöver du ha nästintill vitt hår för att kunna få till en pastellfärg riktigt snyggt. När håret är tillräckligt ljust kan du använda Manic Panics Pastelizer och blanda med vilken toning som helst från Manic Panic. Färgen blir då mer pastellfärgad, ju mer Pastelizer du blandar i. Hur mycket du ska använda av Pastelizern och den vanliga toningen beror på hur ljus du vill att färgen ska bli. Blanda färgen i en plastburk först tills du får fram den önskade nyansen, applicera sedan i håret. Vi har även några pastellfärgade hårfärger som ger dig en ljusare look.Börja med att ta på dig skyddande handskar, dessa medföljer i Stargazers toningar, för dig som använder Manic Panic eller Directions kan du köpa Manic Panics Hair Dye Tool Kit. När du applicerar toningen är det bäst att dela upp håret i sektioner för att se till att du inte missar någon del av håret. Använd en kam eller pensel när du lägger i toningen och arbeta noga in färgen i hela håret. Ju mer du jobbar med färgen kommer du märka att den börjar skumma, det är ett bra tecken på att du arbetat in färgen ordentligt. Låt färgen sitta i minst 15 minuter.

Våra toningar är mycket skonsamma och innehåller ingen ammoniak (som många andra “vanliga” toningar gör) så extremfärgen och toningen sliter inte på håret. Dock så sliter blekningen för att få färgen att fästa på håret.
Samtliga toningar vi säljer är väldigt skonsamma och milda mot hud och hår, men för säkerhets skull kan det var bra att börja med att göra ett allergitest. Välj ut ett litet område bakom örat eller i armvecket som du noggrant tvättar rent och sedan torkar. Applicera sedan ett tunt lager utav toningen på testområdet. Låt färgen torka in på huden och låt den sitta kvar i ett dygn. Om du märker av någon slags irritation på huden rekommenderar vi att du omedelbart tvättar bort färgen och inte använder toningen till håret.Om du är osäker på huruvida du kommer bli nöjd med resultatet eller inte kan du börja med att bara färga en slinga i underhåret innan du färgar hela håret.

När toningen har verkat klart är det dags att skölja ur den, kallt vatten drar inte ur lika mycket färg som varmt vatten gör. Skölj tills det att vattnet är nästan helt klart och sedan kan du med fördel använda schampo, balsam och inpackning. Vi rekommenderar dock inte att använda mjällschampon eller andra starka schampon eftersom dessa drar ur väldigt mycket färg. Vill du ha ett resultat som varar längre rekommenderar vi att du använder Directions Colour Protecting Shampoo och Conditioner.
Läs noga igenom vår hårfärgningsguide innan du börjar färga håret, speciellt om det är första gången du använder någon utav toningarna som vi säljer. Vi vill även understryka att vi inte kan garantera det färgresultatet du är ute efter, även om du följer alla steg i guiden. Alla hårtyper är olika vilket också gör att färgen kommer fästa olika beroende på just din hårtyp. Färgproverna som visas på produktsidorna är färgade på vitt syntethår och visar upp färgens optimala resultat, färgen kan alltså bli annorlunda på ditt egna hår.Efter att du har blekt håret är det mycket viktigt att du sköljer ur håret noggrant annars finns risken att toningen inte fäster som den ska. Använd inget vanligt schampo eller balsam efter att du har blekt, det gör att toningen inte fäster lika bra. Du kan däremot använda Pre Colour Shampoo från Directions som är tillverkat just för att användas innan du tonar håret.

Se till att håret är helt torrt innan du applicerar toningen. Skydda kläder och inredning från eventuellt färgstänk, toningarna kan lämna permanenta fläckar. För att slippa färgfläckar på huden kan du smörja in huden runt hårfästet med vaselin eller någon annan fet kräm, det gör det lättare att ta bort eventuella fläckar. Om du ändå får fläckar på huden kan du ta bort dem med Manic Panics Hair Color Remover Wipes, även sminkborttagningsmedel kan underlätta.
Ja, det finns ingen färg som är avsedd för just Dip Dye utan du kan använda precis vilken vanlig färg som helst. Applicera bara färgen på dina toppar istället för hela håret.Vilket märke som passar dig och din hårtyp bäst är något du får prova dig fram till. Välj först och främst efter vilken nyans du är ute efter. Om du inte hittar den nyans du är ute efter så går det alldeles utmärkt att blanda de olika nyanserna med varandra (så länge du håller dig till samma märke).Hos oss gör du alltid ett fynd och vi vill att du ska hitta både exakt det du letar efter och bli inspirerad av produkter du inte ens visste fanns, allt till ett bra pris. Vi skickar dina prylar direkt från våra leverantörer till dig var du än bor inom SverigeKommer med en grymt dum fråga nu HAHA men alltså när du hade blekt håret, såg det ut som en blond dip dye då? Var det snyggt eller såg det bara helt dfghsjfkl ut?

Oj, det var svinfult ^^, Tur är väl det att du ska fixa till det.. Om någon som läser det här funderar på att göra samma sak, som har riktigt hår, eller extentions för del delen med : Vill du ha långt hår, färga förF*N inte topparna. De kommer bli väldigt slitna och du blir tvungen till slut att klippa av en jävla massa..snälla, vad använde du för hårfärg? det ser ut att ha blivit jätte ljust och fint, och jag vill verkligen färga mitt hår från de här mörka. tacksam som fan för svar. kramar!

Läs min blogg som handlar om andra personer, som jag nämner med namn osv, helt offentligt! Det kan handla om dig, så varför inte ta en titt? När jag skriver om andra så brukar det inte vara speciellt positivt 😉
Får hålla med Erica här, ser lite avklippt ut. Och en dipp-dye är just en dip-dye… Inte flera decimeter… 🙁 Klippt till ”ovanför-brösten”-längd och släng i en härlig purpurfärg som lätt kan förvandlas till My-Little-Pony-rosa efter några tvättar!!! Annars är du hemma! Tror faktiskt du hade passat i en kortare längd. 😉 Members har kampanj på Nelly white label just nu! jag kan bjuda in er men då behöver jag er mailadress, kommentera med er mailadress så skickar jag inbjudan via er mail! När man äntligen känner sig snygg i håret så vill en av sveriges största bloggare köra på precis samma, där sprack det då kommer halva stockholm ha mitt hår snart! :'(Eftersom att jag fixade håret själv så behövs ju det fixas till. Så jag ska gå till min kära vän och fuxa till det, funderar på någon crazy färg. Typ rosa & blått? Crazy!Jag fick för mig att färga topparna ljusare i förrigår. Jag älskar dessa crazy-trender när det gäller att ändra sitt utseende. Snart kommer Ladya Gaga att vara vardag liksom. Love it’1

Similar Posts