Dkny Summer 2019

Be Delicious Woman EdP öppnar upp med uppfriskande grapefrukt och ljuvlig exotisk magnolia. Hjärtat består av de grönaste av äpplen tillsammans med inslag av liljekonvalj, som till slut landar i en elegant och sofistikerad bas av sandelträ och amber. Resultat är en alldeles utsökt doft som liksom storstaden den är inspirerad av, hyllar individualitet och att vi all är olika. En uppfräschande och värmande doft på samma gång, som passar lika perfekt en varm sommardag på stan som en morgonpromenad en krispig vintermorgon.

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.
\”Tester\” inneb\u00e4r att produkten \u00e4r avsedd att anv\u00e4ndas i butik f\u00f6r att kunder ska kunna testa doften. Produkten \u00e4r ny, oanv\u00e4nd och original men det kan st\u00e5 \”Tester\” p\u00e5 kartong och flaska. Ibland saknas \u00e4ven korken p\u00e5 flaskan.

DKNY grundades av modedesignern Donna Karan år 1989 som ett urbant och ungdomligt märke med fokus på prisvärda men samtidigt trendiga produkter för den unga storstadsbon. Den första parfymen från märket kom år 1992 och sedan dess har ytterligare runt nittio parfymer tillkommit i de mycket framgångsrika serierna. Den kanske mest välkända doften är DKNY Be Delicious vars slagkraftiga design i form av ett äpple, som naturligtvis syftar på märkets hemstad The Big Apple, har gjort den till en mycket populär symbol för den urbana unga vuxna. Doften är fräsch och ungdomlig, med en träffsäker och vinnande blandning av äpple, gurka, ros och orkidé.”Tester” innebär att produkten är avsedd att användas i butik för att kunder ska kunna testa doften. Produkten är ny, oanvänd och original men det kan stå ”Tester” på kartong och flaska. Ibland saknas även korken på flaskan. Bloomify grundades 2010 med affärsidén att erbjuda skönhetsprodukter till bästa pris. Här handlar du smart och enkelt och du hittar samma produkter som i butik, men till ett lägre pris. Det kan du göra genom att vi hittar rätt varupartier, köper stora volymer, har låga marginaler samt en effektiv logistik. Bloomify erbjuder parfym, hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter från välkända varumärken med upp till 80% lägre pris än i butik. Alla produkter finns i lager. Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar.Om du vill använda vår webbplats i sin helhet måste du acceptera våra cookies. Du gör detta genom att klicka på ”Acceptera”. Om du väljer att vägra kommer vi bara att använda funktionella och analytiska cookies.Med denna sändning godkänner du bearbetning av personuppgifter med syftet av erbjudanden och bearbetning av Notino s.r.o. marknadsföringserbjudanden. Du har rätt att återkalla ditt samtycke. Läs mer om detta i integritetspolicy.Förförelse är ett spel och en oemotståndlig doft är en kvinnas vapen som alltid hjälper dig. DKNY Women Summer 2019 är en Eau de Toilette som kommer att omsluta dig i sin sensuella och sofistikerade doft och få dig att stråla.

Men DKNY har även en hel rad andra damparfymer som är lika förtrollande. Prova till exempel den mjuka blomdoften DKNY Pure eller DKNY Red Delicious, en Eau de Parfum som återigen kommer i en äppelliknande flaska, den här gången i en röd färg. Och för att även din andre hälft ska kunna dofta lika gott som du, finns det en kollektion med Eau de Toilette för män och DKNY aftershave.
Modern, självsäker och ikonisk – det är tre ord som kan användas för att beskriva märket Donna Karan som finner inspiration i New Yorks storstadsenergi. Märket passar självsäkra kvinnor som aldrig vet vad dagen kommer att ge. Upptäck Donna Karan New Yorks varierade värld där vilken vanlig vardag som helst förvandlas till en exceptionell upplevelse.

Det är inte bara på grund av klädkollektionerna som kvinnor världen över uppskattar märket. Parfymerna från DKNY väcker en längtan i dig att leva livet till det yttersta. Be Delicious är en Eau de Parfum från DKNY som idag anses vara ikonisk. Det saftiga “äpplet” friskar upp med en fruktig och blommig doft som förtrollar kvinnor i alla åldrar.
DKNY Summer 2019 Men eau de toilette 100ml är den perfekta doften för den moderna mannen som vill ha en fräsch och maskulin doft under sommaren. Med en unik blandning av citrus, kryddor och träiga noter, ger denna doft en känsla av energi och självsäkerhet. Den långvariga effekten gör att du kan njuta av doften hela dagen. Upplev en känsla av frihet med DKNY Summer 2019 Men eau de toilette 100mlDenna doft är perfekt för dagtid då den har en lättare karaktär som inte överväldigar utan istället ger energi och inspiration. Detta gör den idealisk för bruk under varmare dagar eller vid fysiska aktiviteter utomhus.

Fördelarna med att använda DKNY Men Summer 2019 ligger i dess fängslande doft som kombinerar fräschör med maskulinitet. Parfymen passar både till vardagsbruk och särskilda tillfällen då dess lätta toner förgyller dagen utan att ta överhanden.
DKNY Men Summer 2019 passar perfekt för personer som vill ha en doft som kombinerar friskhet med maskulinitet. Den lämpar sig också bra för personer i yngre åldrar då den lätta karaktären ger ett positivt intryck samtidigt som de maskuliniserade basnoterna uppmuntrar till äventyr.

Vad som skiljer DKNY Men Summer 2019 från andra liknande produkter på marknaden är dess unika blandning av citrusnoter och kryddor vilket ger ett elegant intryck med en touch av äventyr. Denna eau de toilette sticker ut genom sin balans mellan friskhet och maskulinitet.DKNY Men Summer 2019 är en doft som lanserades år 2019 av den välkända modegiganten Donna Karan. Doften är speciellt framtagen för män och passar perfekt under våren och sommaren, men kan självklart användas under alla årstider. Denna eau de toilette kommer i en 100 ml flaska och har en aromatisk doft med citrusnoter och friska kryddor.

DKNY är ett känt varumärke inom modeindustrin med fokus på eleganta kläder för både män och kvinnor. Genom åren har man även introducerat flera olika dofter för både män och kvinnor där DKNY Men Summer 2019 sticker ut genom sin fräscha karaktär.

Similar Posts