Egeo Rosendal Meny

Du kan föreslå förbättringar för denna plats, genom att lägga till / uppdatera beskrivning, adress, position, öppettider med mera. Du kan även begära att platsen tas bort från denna webbplats. Vill du föreslå förbättringar för denna plats eller begära radering? eller föreslå en ny plats?Här hittar du information om Rosendal Food Market. Du kan eventuellt se öppettider, adress, karta, hemsida, telefonnummer och andra kontaktuppgifter. Den här platsen har visats 26 gånger och uppdaterades senast kl. 13:41 den 27 juli år 2021.

Precis intill USIF Arena ligger Rosendal Sushi, som tillhör konceptet Rosendal Foodmarket där flera andra restauranger ingår. Här använder man råvaror av finaste kvalitet. Fokus ligger på japanska rätter och traditionell sushi med moderna inslag och nya tekniker och maten serveras på ett kreativt och artistiskt sätt. Menyerna är separat indelade i lunch, à la carte och take away. Här finns även en meny som är anpassad för barn.
Upsala Nya Tidning är Upplands ledande mediehus. Koncernen ägs till 50% av de Johanssonska stiftelserna genom ett helägt förvaltningsbolag samt till 50% av mediekoncernen NTM. Läs mer om NTM.Rosendal 17 är en kvarterskrog i ett av Uppsalas mest växande områden med samma namn. Stället fokuserar på det europeiska köket med en bred meny bestående av kött, fisk och vegetariskt samt ett gäng pizzor. Här är också de små välkomna med en egen barnmeny. För den som önskar äta maten hemma finns både take away och cateringmöjligheter.

Vi letar ständigt efter nya barer i Stockholm, Göteborg, Malmö och resten av Sverige. Ange din epostadress nedan och försäkra dig om att du inte missar någon.
  Öppettider: Öppet nu. Stänger om 4 timmar och 37 minuter. Måndag: 11:00 – 21:00. Tisdag: 11:00 – 21. Menyerna är separat indelade i lunch, à la carte och take away. Här finns även en meny som är anpassad för barn. Redigera Rosendals Sushi · Föreslå ändringar. Stället fokuserar på det europeiska köket med en bred meny bestående av kött, fisk och vegetariskt samt ett gäng pizzor. Här är också de små välkomna med en. Vi på Rosendal Food Market önskar er en trevlig sommar samt glad midsommar! Öppettider under midsommarhelgen: Fredag 23/6 : Stängt Läs recensioner och se vad andra säger. De huserar mittemot Rosendalshallen i en nybyggd fastighet som i övrigt består av bostadsrätter. Restaurangerna delar på lokalytan och sammanlagt finns plats. Kom in till oss på Rosendal Food Market och njut av mat influerat av Japansk matkultur i en härlig miljö. Rosendals Sushi Vår meny ger inte bara god aptit,. Här hittar du information om Rosendal Food Market i Uppsala. Vår meny ger inte bara god aptit, men förtrollar även sinnena. Rosendals. www.egeo.se

Similar Posts