|

Fjärrstyrt Centrallås Volvo 850

Jag skulle ha köpt en 940, det är en bra stryk tålig bil som man oftast inte behöver kost på så mycket.. hälldre nåra deciliter mer soppa än delar för bra mycket mer. Om jag skulle köpt en 850 skulle jag satsa på någon nyare modell typ 94 och uppåt, läste att 91-93 hade taskig växellåda om fick bytas nästan direkt..köp en 850 glt! De gjorde jag för ett par månader sen..enligt mätaren drar den 0.75 motorvägskörning. Med 170 hk så e den pigg o rolig att köra oxå…ett grymt ljud i motorn oxå..tröttnar aldrig på det. Med en saab får du byta avgassystemet för o få lika fint ljud.. Men som sagt, köp en 95 eller uppåt för o undvika sjukdomarna=) plus att du får den finare karossen..Ja lovar att du blir nöjd

Ja, jag vill ha en snål bil även om t5an säkert är riktigt rolig att köra . Vad kostar försäkringen på en t5a? Dessutom tänkte jag lägga 30 papp, inte får jag nån vettig t5a för det?
Volvo On Call, Kan fås med BSR Optimering 295 hk mot tillägg. 21″ Sommarhjul. Vinterhjul dubb på org fälg. Bra finans ordnas, Bra inbyten är intressant. Av handlare angivet registreringsnummer: PDR888

Det går att minska stöldrisken genom att vira in nyckeldosan i aluminiumfolie, förvara den i en plåtburk eller i en verktygslåda av metall. På så sätt blockeras radiosignalerna från nyckeldosan.
Det finns möjlighet att stänga av det nyckellösa systemet på vissa bilar, så att man måste trycka på en knapp på nyckeldosan för att bilen ska öppna sig. Villaägarna har kontaktat återförsäljarna för att ta reda på vilka bilmodeller som har sådana möjligheter. På nyare bilar från Mercedes kan du avaktivera det nyckellösa låssystemet genom att trycka på nyckeldosans låsknapp två gånger. I nyare Mazda-bilar ändrar du istället inställningarna i infotainment-systemet för att avaktivera det nyckellösa systemet. Samma sak gäller för nyare Ford-modeller.

Många bilar har nyckellöst låssystem (keyless entry). Då räcker det att närma sig bilen med nyckeln i fickan för att den ska kunna låsas upp. Nyckellösa låssystem är bekväma, men gör bilarna lätta att stjäla. På vissa bilmodeller finns dock möjlighet att stänga av det nyckellösa systemet. Vi berättar vilka.
För att kunna fånga upp radiosignalen från nyckeldosan ser biltjuven till att komma nära nyckeldosan. Därför smyger biltjuven längs med fasaden på huset.

På Audi A5 40 g-tron, Jaguar I-PACE, Jaguar E-PACE samt Land Rover Discovery och Range Rover med flera, vilka har försetts med nyckellösa system som känner av avståndet mellan bilen och nyckeldosan, lyckades ADAC inte forcera de nyckellösa låssystemen.
Tyska ADAC har testat 560 nyckellösa bilar för att se om de klarar att stå emot en reläattack. Alla utom 29 bilar gick att stjäla på sådant sätt, vilket är ett rejält underbetyg för de nyckellösa låssystemen.Biltjuven har för några tusenlappar införskaffat radioteknisk utrustning som HackRF One eller liknande, för att fånga upp radiosignalen från nyckeldosan. Därefter sänder biltjuven radiosignalen vidare till bilen och öppnar den. Då är det fritt fram att stjäla utrustning i bilen så som ratt, instrumentering, airbagar eller att helt enkelt köra iväg med bilen. Det brukar kallas reläattacker. Den radiotekniska utrustningen är inte olaglig i sig, däremot att använda den för att stjäla bilar.

Den nyckellösa bilen står ofta parkerad på villaägarens tomt och att nyckeldosan till bilen finns i huset är lätt att gissa sig till för en biltjuv. Problemet är att nyckeldosan till en nyckellös bil hela tiden sänder ut radiosignaler till bilen. De här radiosignalerna är vad – biltjuven är ute efter. När en bil står parkerad utanför ett flerbostadshus däremot kan det vara svårare för en biltjuv att komma åt nyckeldosans radiosignaler, då det ofta finns många lägenheter att välja på.
Tidigt insåg man att koderna i nycklarna måste skyddas mot intrång. Numera kan man ha kryptering/dekryptering i nyckeln resp. i bilen. Vidare kan man ha ”rullande” nycklar som ständigt byts så att avlyssnande utrustning inte kan ta meningsfulla kopior. Ett annat fenomen som bör hanteras är skydd mot ”relä”-utrustningar (se vidstående figur). De innebär att en person med en bärbar dator är nära föraren som befinner sig långt från bilen. Datorn simulerar bilen och aktiverar den passiva fjärrnyckeln. Nyckelns svar tas emot av datorn och reläas vidare med en kraftig radiosignal till en annan person med en dator utanför bilen. Denna dator simulerar då fjärrnyckeln och låsen öppnas. Många passiva system mäter dock fördröjningar och har andra knep för att upptäcka att signalerna reläas.I detta låssystem behöver man inte trycka på någon knapp på fjärrnyckeln, även om det är möjligt. I stället kan man ha fjärrnyckeln i fickan eller i handväskan och ändå öppna centrallåset. I den vanligaste metoden utnyttjar man den aktiva nyckelns förmåga att med en knapptryckning öppna eller stänga bilen. Det man gör, är att man möjliggör för fjärrnyckeln att simulera en knapptryckning och utnyttja den vanliga kommunikationen med bilens låssystem. Simuleringen initieras av fyra steg som utförs på en bråkdel av en sekund så att man upplever det som att man bara öppnar dörren:

En styrenhet i bilen kan enkelt reservera plats i sitt minne för olika data kopplade till ägaren av varje nyckel som finns för bilen. Exempel på sådana data är olika inställningar av förarplatsen. Inställningarna lagras i nyckelminnet vid låsningen och när bilen senare öppnas med samma nyckel, så återställs dessa inställningar i bilen. När man öppnar får man automatiskt sina egna inställningar även om en annan kört bilen med andra inställningar.
En variant av biometri finns dock redan, men mer som kontroll av förarens lämplighet än autentisering. Det gäller alkolås. Alkolåset är en sensor som mäter alkoholmängden i utandningsluften. Innan bilen kan startas måste utandningsprov genomföras. Från början bestod bilarnas stöldskydd endast av mekaniska lås till dörrarna och till tändningskontakten för start av motorn. Sedermera tillkom ytterligare skyddssystem: När sensorerna reagerar utlöses larmet, som vanligen har en batteridriven sirén som är svår att få tyst på. Vidare utnyttjas blinkers och helljuset. Vanligen finns även en lysdiod som anger att larmet är på eller har utlösts. Risken att utsättas för bilstöld har inte varit så låg som den är nu sedan statistiken infördes på 1970-talet. Hur stor risken är beror i hög grad på vilken bil du har och i viss utsträckning på var du bor. Minskningen av bilbrottsligheten sammanfaller med att ett EU-direktiv om krav på elektroniskt stöldskydd som gör det svårt att tjuvkoppla bilen.” Man tror att minskningen inte bara beror på att låsningen är mer svårforcerad utan även att låsningen nu är så enkel att man även låser när man tillfälligt lämnar bilen vid till exempel en kiosk. En negativ inverkan är att mängden bilrån i stället ökat, dock ej i samma mån. De moderna mekaniska dörrlåsen har oftast barnspärrar på bakdörren. De har då ett uttag på dörrgaveln där man kan koppla bort innerhandtaget så att barn inte ska kunna öppna sin dörr. I många bilar finns även andra mekaniska lås till exempel för handskfack och strömbrytare för passagerarkrockkudde. De mekaniska tändningslåsen har en elektrisk brytare med flera lägen. till exempel:Ofta kompletteras centrallåset med en extra elmotor som kopplar bort innerhandtaget vid låsning så att en tjuv inte kan slå sönder en ruta och öppna dörren inifrån. Kallas ibl
and blockerat låsläge eller superlåsning. Beroende på bilens exklusivitet varierar de inställningar som kan lagras: Förarstolens inställningar; yttre backspeglar och ibland även den inre; ljudsystemets inställningar av favoriter; rattens och eventuellt pedalernas inställningar; klimatsystemets inställningar av temperatur mm; antisladdsystemets och chassisystemets eventuella inställningsmöjligheter; mm. Något bilmärke möjliggör även att låsa en hastighetsbegränsning till exempel vid utlåning till en ungdom. Ofta finns även en manuell brytare på förardörren (och ibland övriga dörrar) så man kan låsa alla dörrar inifrån för att förhindra rån vid ”rött ljus”. Moderna bilar kan även programmeras att låsa centrallåset när bilen börjar rulla. Ett problem med detta är att räddningspersonal kan få svårt att komma in efter en olycka.

Dessa skyddssystem har gjort att bilstölder minskat och endast blir möjliga med fysiska rån, där föraren tvingas lämna bilen med nyckeln. Eller med fysisk bärgning av bilen och sedan avancerad omprogrammering av flera av bilens styrsystem. Vidare har låsning/öppning blivit avsevärt bekvämare, så att bilen oftare blir låst, även när de tillfälligt lämnas.
Citat från deras rapport 2011: ”Under 2011 anmäldes omkring 20 000 bilstölder. Under de senaste tio åren har dessa brott, som nästan alltid anmäls, minskat med 65 procent. När det gäller stölder ur och från fordon anmäldes omkring 66 700 brott. Även här har det skett en kraftig minskning.Alla dörrlåsen och bakluckan förses med ett elektriskt drivdon (även pneumatiska drivdon har förekommit) som kan öppna eller stänga låset. Drivdonet kan antingen vara en solenoid-magnet som ger en linjär rörelse eller en motor som med en kuggstång ger samma rörelse. Öppning/stängning skedde med nyckel genom att låscylindern hade kontakter som styrde drivdonen. Numera sker låsningen även med aktiva eller passiva fjärrnycklar (se nedan).Många anser att tillgången till en bil i framtiden ska styras av en biometrisk autenticering av föraren och inte av vem som för tillfället råkar besitta nyckeln. Biometrisk identifiering innebär att biologiska kännetecken hos en individ avläses och verifieras. Det kan vara avläsare av fingeravtryck, mönstret hos ögats iris eller andra indikatorer.

När batterierna i fjärrnyckeln eller fordonet är urladdat kan larmet utlösas när man öppnar till exempel med nyckelbladet. Man kan då normalt stänga av larmet genom att sätta in fjärrnyckeln i tändningslåsets uttag.En viktig funktion är att nyckelns drivström genereras från magnetfältet, så att nyckeln ska kunna sända koden även om batteriet i nyckeln är urladdat.

Moderna bilmotorer har datoriserad styrning av tändning och bränsleinsprutning. Därmed kan bilnyckeln förses med en hemlig kod som måste stämma med en kod i styrsystemet för att motorn ska fungera. Nyckeln förses med en transceiver som, när den utsätts för en elektromagnetisk svängning, startar ett litet elektronik-chip som sänder en radiosignal med en viss kod. Det är samma princip, RFID-tag, som används i butiker för att förhindra stöld av dyra varor. Runt tändningslåset finns utrustning som dels sänder ut det elektromagnetiska fältet till nyckeln och dels via en antenn avläser nyckelns kod. Koden jämförs sedan med koden i motorns styrsystem för godkännande. Funktionen kallas ofta immobilizer (oflyttbar på engelska).
Förutom startspärrkoden förses nyckeln med olika knappar som kan sända bl.a. låsa-/öppna-signaler till bilen varvid bilens centrallåssystem aktiveras. Fjärrnyckeln förses med en elektronik som kan kryptera nyckelkoden och sända rätt kommandon (se nedan). För det krävs även ett batteri i nyckeln. Öppning/stängning kan ske på relativt långt avstånd från bilen beroende på system. Vanligen bekräftas kommandona med blinkers eller signalhorn. Systemet kallas aktivt eftersom det är föraren som aktivt trycker på en knapp och bilen passivt väntar på en signal. Man kan även ha en ”globallåsning” som vid en längre tryckning även stänger alla fönster och taklucka.

Billeverantörerna har olika benämningar på denna typ av låssystem och någon vedertagen terminologi fanns ej 2012. Rätt vanligt är dock engelska Keyless Entry medan Remote Keyless Entry ofta syftar på aktiva fjärrnycklar med knappar.
Moderna fjärrnyckelsystem har inget synligt nyckelblad och tändlåset har bara ett uttag där hela nyckeln sticks in i ett hål där nyckelkoden läses av. Man har då antingen en separat startknapp eller startvred. Vanligen finns dock ett dolt nyckelblad inuti fjärrnyckeln, som kan tas ut i nödfall och föras in i en låscylinder. Andra bilar har en fjärrnyckel i form av ett ”kreditkort” men då finns oftast ett nyckelblad vid sidan om.

Ett fjärrstyrt lås innehåller en radiosändare med en räckvidd på 5-20 meter. Ett chip i det fjärrstyrda låset genererar med hjälp av en slumptalsgenerator en kod på 40 siffror – antingen nollor eller ettor. Chippet kan därför bilda 240 unika koder, och det talet är så stort att det i princip aldrig medför att det är grannens bil som öppnas.
Ja tack, jag vill gärna få mejl från Illustrerad Vetenskap (som ges ut av Bonnier Publications International AS), med artiklar, erbjudanden, tävlingar, m.m. Läs mer. Jag kan avregistrera mig när som helst via länken i mejlet. Läs personuppgiftspolicyn här.En radiosändare i nyckeln använder samma slumptalsgenerator som bilens mottagare, så att sändaren och mottagaren alltid är synkroniserade. När en kod skickas i väg produceras samtidigt en ny kod som lagras. Bilen gör likadant.

Bilens dator kontrollerar nu om den har samma kod som den har mottagit från fjärrkontrollen. Om koden stämmer överens utförs handlingen. Annars händer ingenting.

Ett tryck på fjärrkontrollen får radiosändaren att skicka i väg koden till bilen, tillsammans med en funktionskod som talar om för bilen om den ska låsa, låsa upp eller öppna bagageluckan.

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd! Kundnöjdhet och personlig service är våra viktigaste grundstenar. Att alltid göra vårt yttersta för att leverera en kostnadseffektiv helhetslösning, som ger dig som kund ett tryggt bilägande, är vår målsättning vid alla affärer. För att logga in så måste du vara registrerad. Registreringen tar bara någon minut men ger dig nya och utökade funktioner och möjligheter. Forumadministratören kan också ge extra behörigheter till registrerade användare. Försäkra dig om att du har läst och accepterat våra användarvillkor och vår integritetspolicy innan du registrerar dig. Försäkra dig om att du läst eventuella forumregler innan du skriver något.

Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign
VOLVO C70 1998 1998 Elmanövrerade yttre backspeglar, Dynamic chassi, elektriska fönsterhissar, fjärrstyrt centrallås, färganpassade backspeglar, dörrhandtag och stötfångare, alu-fälgar Centaurus 7×16,

Vart sitter centrallås?
Centrallåset huvudenhet sitter på förardörren. Lossa på den stjärnskruv som finns i mitten på bilden så får man ut huvudenheten. Huvudenheten ute. Bakre vänster dörr ser ut på detta vis.
För att bygga din V40, hitta mer information eller närmaste återförsäljare, gå in på: volvocars.se Helt nya volvo V40 Lite som du OBS! De bilar som visas i denna broschyr är i vissa fall extrautrustade.

Hur kan en bil låsa sig själv?
SVAR: Om bilen är låst och man låser upp men inte öppnar någon dörr inom 30 sekunder så låser sig bilen sig själv igen. (Detta för att förhindra att någon obehörig tar sig in i bilen).
Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-07 2011-10-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2011-03-07 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk Modellprogram

Fiat 500C PRIsÖVERSIKT 1 MAJ 2018 MODELL / VERSION Modell / Version l/100 km CO2 g/km Pop Lounge Collezione NYA FIAT 500C SERIE 4 Nya 500C 1.2 Pop 4,7*-4,9 110*-115 149 900 kr – – Nya 500C 1.2 Lounge 4,7*-4,9
NISSAN TRANSPORTBILAR Aktuella kampanjer 1 januari till 31 mars 2019 1 (7) NAVARA Originalet! Fullutrustad ustad kampanjmodell nu endast 289.990 kr. exkl. moms Tillägg metallic 5.000 kr. exkl. moms Spara Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENA LINJER. RAFFINERADE DETALJER. INBJUDANDE ELEGANS. DET ÄR MER ÄN EN STIL, DET ÄR ETT SÄTT ATT LEVA. HIMLEN SOM DEKOR 365 DAGAR OM ÅRET. ÖPPET ELLER STÄNGT

NISSAN NV400 SKÅP EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 SKÅP PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt GVW Axel Transmissio n (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Van L1H1 Working
VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 V50 2,4i 170 V50 T5 V50 T5 AWD V50 1,6D B5244 S4 170 HK (125 kw) DIN D5254 T3 220 HK D5254 T3 Haldex 220 HK D4164 T 109 HK (80 kw) DINpriser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) Kampanjpris (inkl. moms) – Kampanjen gäller tom (inget datum = gäller befintliga lagerbilar)

NISSAN NV400 Chassis EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 15-08-2017 15-08-2017 NV400 CHASSIS PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växel-låda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Chassis
HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BILHANDLARE I HÄSSLEHOLM Newmanbil AB Hässleholm Nu gör vi om det! Vi har köpt in ytterligare ett parti Ford Focus First Edition Missa inte chansen till en riktigt bra

RENAULT MASTER Prislista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01 Nu med ännu lägre förbrukning! från 7,8 l / 100 km NYHET: Master Flak & Master Konceptskåp Alla rekommenderade
Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt Samtidigt som Leon ST Kombi har världspremiär på bilmässan i Frankfurt (IAA) kan pris och specifikationer för den svenska marknaden presenteras. Bilen lanseras i SverigeVolvo GLT nu också med TURBO. Den nya serien av starkt efterfrågade GLT-bilar har nu utokats med en variant med TURBO-motor. Den nya B 21ET-motorn drar inte mer ån en vanlig 4:a men har en effekt som en

Hur mycket drar en Volvo 850?
Volvo 850 2.5 20v Bränsleförbrukning, Utsläpp och RäckviddBränsleförbrukning – Blandad körning:26 MPG 8.9 L/100 Km 32 MPG UKBränsleförbrukning – Landsvägskörning:36 MPG 6.6 L/100 Km 43 MPG UKBränsleförbrukning – Stadskörning:19 MPG 12.4 L/100 Km 23 MPG UKRäckvidd :510 miles / 820 Km
PRIsÖVERSIKT 1 SEPTEMBER 2017 MODELL / VERSION Modell / Version l/100km CO2 g/km Pop Lounge Bensin Tipo Sedan 1,4 95 hk MT6 5,7 133 141 900 kr – Tipo Sedan 1,6 E-Torq 110 hk AT6 6,3 146 165 900 kr 1817 VOLVO S70/V70 BLACKLINE & CLASSIC 2000 TILLVERKADE MELLAN VECKA OCH VECKA / SÄLJS VOLVO S70/V70 I EN SPECIALVERSION BLACKLINE, MED UTÖKAD STANDARDUTRUSTNING INNEHÅLLANDE BL.A. ALUMINIUMFÄLGAR, FJÄRRSTYRT CENTRALLÅS OCH MÖNSTRADE PANELINLÄGG. BLACKLINE GÅR ATT FÅ TILL 2,4 OCH GLT. SENARE UNDER MODELLÅRET AVLÖSES BLACKLINE-MODELLERNA AV ETT CLASSIC-UTFÖRANDE MED YTTERLIGARE UTÖKAD STANDARDUTRUSTNING INNEHÅLLANDE BL.A. PANELINLÄGG I ALUMINIUM OCH LÄDERKLÄDSEL. CLASSIC GÅR LIKSOM BLACKLINE ATT FÅ I 2,4 OCH GLT-UTFÖRANDE. Volvo S70 GLT Blackline, 2000 års modell. Standardutrustad med aluminiumfälgar Ariane S70/V70 2,4 Blackline B5244S2 140 HK Som S70/V70 2,4 (se sid. 5) + alu-fälgar Ariane, belysta make-up speglar, elantenn (S70), eluppvärmda backspeglar, eluppvärmt baksäte, fjärrstyrt centrallås, färddator, första förbandskudde, insynsskydd för lastutrymmet (V70), läderratt, mugghållare i främre armstöd, panelinlägg svart marmor, rails (V70), spoilerljus, STC – antispinn, stripe i svart eller silver längs karossidan, textil-/vinylklädsel, växelspaksknopp i läder, 6 högtalare. Generellt 2000: Se S70/V (sid. 5-6). Blackline: Specialversion med utökad standardutrustning. Ersätter fjolårets Greyline S70/V70 GLT Blackline B5244S 170 HK (125 kw) DIN Som S70/V70 2,4 Blackline. Som S70/V70 2,4 Blackline.

Volvo V40 MY 2016 Miljöbilar Motor Version CO Förbrukning Skatt Pris D2 120 hk Bas 94 g/km 0,36 L/mil Diesel miljöbil 232.500:- D3 150 hk Bas 99 g/km 0,38 L/mil Diesel miljöbil 248.500:- D4 190 hk Momentum
4 VOLVO S70/V FORTS. 4/9 Volvo V70 XC AWD, 1998 års modell. Standardutrustad med aluminiumfälgar Pleiad S70/V70 T5 (176 kw) DIN 1999 även SE-paket som standard med alu-fälgar Perfo och STC – spinnreglering. Som S70/V70 2,0 ( 98) endast Affärspaket (SE-paket som standard). Generellt 1999: Bilarna får ett nytt Volvoemblem i grillen S70/V70 TDI D5252T 140 HK Som S70/V70 2,0 + bränsledriven motorvärmare. XC AWD: Som tillval erbjuds ”Duo Tone” – tvåtonslack: silvergrå nederdel och överdel i fyra valfria kulörer V70 AWD B5254T 193 HK Som S70/V70 2,0 + alu-fälgar Persus, aut. nivåreglering, belysta makeup speglar, eluppvärmda backspeglar, eluppvärmt baksäte, fjärrstyrt centrallås, färddator, första förbandskudde, läderratt, mugghållare i främre armstöd, rails, spoilerljus (dimljus), textil-/läderklädsel, TRACS. Affärspaket: Fjärrstyrt larm, klimatanläggning ECC, Greyline: Specialversion med utökad standardutrustning. Erbjuds till 2,5 och GLT. Lev. i Silversand metallic med silvergrå detaljer V70 XC AWD 1999 S70/V70 2,5 Greyline B5254T 193 HK B5252S 144 HK (106 kw) DIN Alu-fälgar Pleiad, canvas-/läderklädsel, nätfickor i lastutrymmet, rails med fasta lasthållare, smutsskydd för bakre stötfångare, textilmattor i kokosstruktur. I övrigt som V70 AWD. Som S70/V70 2,0 + alu-fälgar Antlia, belysta make-up speglar, eluppvärmda backspeglar, eluppvärmt baksäte, fjärrstyrt centrallås, färddator, första förbandskudde, läderratt, mugghållare i främre armstöd, panelinlägg i aluminium Techno, rails (V70), spoilerljus, spoilervinge (S70), takspoiler (V70), textil-/läderklädsel, TRACS, växelspaksknopp i läder. Som V70 AWD. Affärspaket: Fjärrstyrt larm, klimatanläggning ECC, Greyline II: En uppdatering av Greyline-modellerna görs i mitten av modellåret, med något förändrade utrustningsspecifikationer. Lev. i Silvermetallic med silvergrå detaljer. Erbjuds som tidigare till 2,5- och GLT-modellerna. Greyline II: Som ovan men med alu-fälgar Ariane, panelinlägg i aluminium Star Sky, textil-/vinylklädsel S70/V70 GLT Greyline B5254S 165 HK (120 kw) DIN Som S70/V70 2,5 Greyline förutom: alu-fälgar Persus. Greyline II: Som S70/V70 2,5 Greyline II. Som S70/V70 2,5 GreylineERBJUDANDEN I FEBRUARI MITSUBISHI HELG 6-7 FEBRUARI EXTRA HELGÖPPET Lördag 10-14 Söndag 11-15 VI PRESENTERAR NYA MITSUBISHI OUTLANDER INGEN VANLIG MILJÖBIL. VÄLKOMMEN PÅ EN PROVTUR Innehåll: Mitsubishi prislista modellår 219 Gäller fr o m 1 juli 218 KLICKA PÅ RESP. RUTA FÖR ATT KOMMA TILL ÖNSKAD MODELL VOLVO XC9 VOLVO V9 V9 CROSS COUNTRY VOLVO S9 VOLVO XC6 VOLVO V6 VOLVO XC4 VOLVO V4 V6 CROSS COUNTRY VOLVO 850 1992-94 1/5 Volvo 850 är en av våra största framgångar genom tiderna. Undersökningar visar att det är den bil som flest svenskar önskar sig. Inte undra på med en mängd utmärkelser, t.ex. VärldensVOLVO XC90 F A K T A O C H S P E C I F I K A T I O N E R V O L V O TILLBEHÖR URBAN LUXURY Paketet på bilden har 21-tums Expressive – fälgar och utvändiga tillbehör i samma färg som bilens kaross, skidplatesCITROËN C3 Produktfakta Från 21 januari 2016 TEKNISK SPECIFIKATION – BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 S&S ETG Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3

Vad är fjärrstyrt centrallås?
Se här hur ett fjärrstyrt lås till bilen fungerar. Ett fjärrstyrt lås innehåller en radiosändare med en räckvidd på 5-20 meter. Ett chip i det fjärrstyrda låset genererar med hjälp av en slumptalsgenerator en kod på 40 siffror – antingen nollor eller ettor.
Prislista Nya Ford Mondeo Trend Hk Växellåda 5D Kombi 1.0 T EcoBoost 125 6-vxl manuell 240.000:- 247.700:- 1.5 T EcoBoost 160 6-vxl manuell 250.200:- 257.700:- 1.5 T EcoBoost 160 6-vxl automat 267.700:-VOLVO S70/V70 1997 1/9 En ny Volvo-epok inleds 1997 då marknadsledaren och bästsäljaren Volvo 850 lämnar över stafettpinnen till sin efterträdare sedanmodellen Volvo S70 och herrgårdsmodellen Volvo V70.

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ ComfortFebruari – en spännande månad VI PREMIÄRVISAR CHEVROLET CRUZE I HELGEN 20-21/2 EXTRA HELGÖPPET Lördag 10-14 Söndag 11-15 PASSA SAMTIDIGT PÅ ATT BEKANTA DIG MED NYA OPEL ASTRA NYA MITSUBISHI OUTLANDER VÄLKOMMEN

Varför drar Volvo så mycket?
Anledningen till en Volvo 740 som drar alldeles för mycket bränsle är bristande underhåll och/eller föraren! När jag körde min gamla 740 GL från 1989 med 185-65-15 och med 42-43000 mil på mätaren så snittade jag vid tankning mellan 0.83-0,95 l/mil om jag inte hade varit ute och lekt alls.
Fr o m 0405:1 YARIS BLUE Dark Blue Mica Metallic 8P4 Grayish Blue Metallic 8S5 TEKNISKA DATA MOTOR 1,0/1,3 VVT-i Typ 4 cyl, VVT-i motor med överliggande kamaxlar, 16 ventiler. Bränslesystem Elektronisk

NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 COMBI PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9 L1H1
Prislista Ford C-Max Grand C-Max Ford C-Max Trend Hk Växellåda Pris 100 181.400:- 125 193.400:- 1.6BF (För CNG-konvertering) 177 5-vxl manuell 191.400:- 1.5 TDCi 95 203.400:- 1.5 TDCi 105 213.400:- 1.5VOLVO V70N 2000 TILLVERKADE MELLAN VECKA 50 1999 OCH VECKA 19 2000 1/7 EFTERTRÄDAREN TILL FÖRRA V70, BYGGS LIKSOM VOLVO S80 PÅ DEN S.K. P2-PLATTFORMEN. DESIGNEN GÅR I LINJE MED DET FORMSPRÅK VOLVO LANSERADE

Kan man köra en Volvo utan nyckel?
Genom den nya appen från Volvo kan den digitala nyckeln på kundens mobiltelefon göra allt som en fysisk nyckel kan i dagsläget, som att låsa eller låsa upp dörren eller bagageluckan och starta motorn.
5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ BESTÄLLNINGSKOD 2,5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select GDF36B857D-H880 2,5 CRDi (136 hk)

MODELLÖVERSIKT Impreza 2.0i DIMENSIONER MOTOR STORLEK MAX. EFFEKT MAX. VRIDMOMENT TRANSMISSION 18 L x B x H: 4460 x 1775 x 1480 mm Boxermotor, 4-cylindrig, DOHC, 16 ventiler, bensin 1995 cm³ 156 hk (115

Cross Country VOLVO S60 CROSS COUNTRY Kördynamik med lust för äventyr Volvo S60 Cross Country bjuder på en unik kombination av sportig coupé-look och tuffhet som tar dig längre på vägen mot ditt äventyr,

Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel KonstläderklädselNYA RENAULT MASTER lista & Produktinformation er gäller från 1 juli 2014 NYA MASTER KAMPANJPRISLISTA Base Line inkluderar, manuell luftkonditionering fram (AC) och Pollenfilter utöver standardutrustning. 8 VOLVO S70/V70 BLACKLINE & CLASSIC 2000 TILLVERKADE MELLAN VECKA OCH VECKA /9 Interiör V70 GLT Blackline med Affärspaket, 2000 års modell. Extrautrustad med läderklädsel. Volvo V70 2,4 Classic, 2000 års modell. Standardutrustad med aluminiumfälgar Ariane. Panelinlägg i aluminium är standard i Volvo S70/V70 Classic, 2000 års modell S70/V70 2,4 Classic B5244S2 140 HK Som S70/V70 2,4 (se sid. 5) + alu-fälgar Ariane, belysta make-up speglar, elantenn (S70), eluppvärmda backspeglar, eluppvärmt baksäte, fjärrstyrt centrallås, färddator, första förbandskudde, insynsskydd för lastutrymmet (V70), läderklädsel, läderratt, mugghållare i främre armstöd, panelinlägg i aluminium, rails (V70), spoilerljus, spoilervinge (S70), STC – antispinn, takspoiler (V70), växelspaksknopp i läder, 6 högtalare. Generellt 2000: Se S70/V (sid. 5-6). Classic: Specialversion med utökad standardutrustning som i mitten av modellåret ersätter Blackline S70/V70 GLT Classic B5244S 170 HK (125 kw) DIN Som S70/V70 2,4 Classic. Som S70/V70 2,4 Classic. Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 1.0 Blue Manuell, 5-växlad SelectBlue Nej (fabriksorder) 1.0 Manuell, 5-växlad Select Nej (fabriksorder) 1.0 Manuell, 5-växlad ComfortNYA Fiat 500 PRIsÖVERSIKT 1 april 2016 MODELL / VERSION NYA fiat 500 Modell / Version l/100 km CO2 g/km Pop Lounge NYA FIAT 500 SERIE 4 Nya 500 1.2 Pop 4,7*-4,9 110*-115 131 900 kr Nya 500 1.2 Lounge 4,7*-4,9 Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56 Prislista Gällande från 1 ta januari 2017) Renault MASTER CHASSIS RENAULT MASTER CHASSIS FRAMHJULSDRIFT CHASSIS CAB L2H1 MOTOR VÄXELLÅDA FÖRBRUKNING ORDINARIE PRIS KAMPANJ BASE LINE KAMPANJ NORDIC LINE

Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars
Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 2/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. 2011-02-08 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.8 AT4 Wrangler Unlimited 4-dörrars 3.8 AT4 Modellprogram

prislista modellår 2016 Gäller fr o m 1 april 2016 KLICKA PÅ RESP. RUTA FÖR ATT KOMMA ÖNSKAD MODELL VOLVO S60 VOLVO S60 CROSS COUNTRY VOLVO S80 VOLVO V40 VOLVO V40 CROSS COUNTRY VOLVO V60 VOLVO V60 CROSSNY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

ÄNTLIGEN! Invigningsfest Nu hos BilPartner – Ängelholm! Fredag 16 januari Lördag Vi finns på Munka Ljungbyvägen 26, hos före detta Bilnilsson! 17 januari Söndag 18 januari Tick Tack MAGRETORPSVÄGEN KLIPPANVÄGENStandardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-02-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-02-27 Versioner Bensin: Ypsilon, 5-vxl manuell 1) Ypsilon 1) Ypsilon, 5-vxl manuellTillbehör Splash Maj 2009 Sportig och dynamisk GT-paket GT-paketet för Suzuki Splash består av: 00A5B-GTPAK-000 – Spoiler för bakluckan, lackerad i svart som standard – Del till främre stötfångaren somVOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001 1/6 NYA VOLVO S60 ÄR FRAMFÖR ALLT FÖRARENS BIL. HÄR STÅR KÖRGLÄDJE OCH PRESTANDA HÖGST I KURS, UTAN ATT GE AVKALL PÅ KOMFORT FÖR PASSAGERARNA.XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) Elmanövrerade med uppvärmning Vidvinkelspegel, vänster sida BAKSÄTE Fällbar rygg, delbar 40/20/40 Mittarmstöd bak med mugghållare BELYSNING (INRE) I lastutrymmetTEKNISK FAKTA NYA PARTNER JUNI 2015 2015-06-17 NYA PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi Electric Electric L1 75 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 120 LEXUS RX 400h Fr o m 0503 MILJÖ- DEKLARATION RX 400h Tillverkning Fabriken är certifi erad enligt internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration Förbrukning, liter/100 km. Blandad Prislista Ford Galaxy Trend Hk Växellåda Pris 1.6 EcoBoost Start/Stop 160 6-vxl manuell 280.700:- 1.6 TDCi Start/Stop 115 5-vxl manuell 280.700:- 2.0 TDCi 140 6-vxl manuell 290.700:- 2.0 TDCi 140 PowershiftPrislista Volvo S90 Modellår 2018 Bilar Motor Version CO Förbrukning Miljöbil Kampanjpris Pris T5 Aut (254 hk) Momentum 149 g/km 6.5 L/100 km bensin 378 900:- T6 AWD Aut (320 hk) Inscription 165 g/km 7.2

Kan man stänga av KEYLESS?
Många bilar har nyckellöst låssystem (keyless entry). Då räcker det att närma sig bilen med nyckeln i fickan för att den ska kunna låsas upp. Nyckellösa låssystem är bekväma, men gör bilarna lätta att stjäla. På vissa bilmodeller finns dock möjlighet att stänga av det nyckellösa systemet.
Tekniska data / Säsong 2019 CHASSI Miljöklass (Euro 5/Euro 6) Euro 6 Citroen 6 2,0 130 Hp 35L Citroen 6 2,0 160 Hp 35L MÅTT CH VIKTER Karosslängd (mm) 6363 Bredd (mm) 2050 Utvändig höjd (mm) 2580 Ståhöjd3 VOLVO S70/V / FINSLIPAS OCH BREDDAS FAMILJEN VOLVO S70/V70-FAMILJEN YTTERLIGARE. DEN STÖRSTA HÄNDELSEN ÄR INTRODUKTIONEN AV V70 XC AWD, ETT HELT NYTT BEGREPP INOM VOLVO OCH EN AV MÅNGA EFTERLÄNGTAD MODELL. V70 XC AWD TAR SIKTE PÅ ATT UPPFYLLA MÄNNISKORS BEHOV AV AKTIV LIVSSTIL, IMAGE OCH MAXIMAL FRAM- KOMLIGHET. EN ANNAN EFTERLÄNGTAD NYHET SOM 1998 ÅRS MODELL ÄR S70/V70 2,5T SOM HAR DEN POPULÄRA 193 HÄSTKRAFTERS LÄTTRYCKSTURBOMOTORN UNDER HUVEN. Volvo S70 T5 med SE-paket, 1998 års modell. Aluminiumfälgar Perfo (ingick i SE-paketet). Extrautrustad med spoilervinge S70/V70 2, S70/V70 2, S70/V70 GLT B5202S 126 HK (93 kw) DIN B5252S 144 HK (106 kw) DIN B5254S 170 HK (125 kw) DIN (-98) B5254S 165 HK (120 kw) DIN (-99) ABS, bagage- och tanklucka öppningsbara inifrån, aut. höjdjustering av främre bilbälten, bältesförsträckare, centrallås, del- och fällbart baksäte, dimljus bak, elhissar fram och bak, elspeglar, färganpassade stötfångare, dörrhandtag och backspeglar, höjbara stolar, krockkudde förarplats, trikåtygklädsel, servo, sidokrockkuddar, SIPS, skyddsnät (V70), startspärr, ställbar ratt, varvräknare, yttertemperaturmätare. Komfortpaket: Belysta make-up speglar, eluppvärmda backspeglar, eluppvärmt baksäte, fjärrstyrt centrallås, första förbandskudde, mugghållare i främre armstöd, TRACS antispinn. Sportpaket: Alu-fälgar Antlia, färddator, läderratt, rails (V70), spoilerljus, textil-/läderklädsel. SE-paket: Består av Komfort- och Sportpaket. Som S70/V70 2,0 förutom: alu-fälgar Persus (Sportpaket). Generellt 1998: Startspärr med rullande kod. Ny exteriörfärg: Sandsten pärlemo. Samtliga lacker är vattenbaserade. 2,5T: Introduceras som års modell, med lättrycksturbo på 193 HK som tidigare varit förbehållen AWD-modellen. AWD: Automatlåda erbjuds som tillval. XC AWD: Introduceras som 1998-års modell. Med ett mer terräng-likt utseende; förändrat frontparti, stötfångare, förhöjt chassi för ännu bättre framkomlighet samt en interiör med unik klädsel och mattor S70/V70 2,5T B5254T 193 HK Som S70/V70 2,0 förutom: alu-fälgar Persus (Sportpaket) även STC – spinnreglering i stället för TRACS (Komfortpaket).Prislista Citan 2015 Typ Skåp Kompakt Motor/Växellåda/ Max.Vridmoment med 5-vxl manuell växellåda, 180 Nm vid 1.750-2.500 v/min Skåp Lång med 5-vxl manuell växellåda, 180 Nm vid 1.750-2.500 v/min EffektVOLVO S40/V40 1996-97 1/8 En helt ny Volvo, med allt det bästa från storebror Volvo 850 och mycket eget nytänkande därutöver. T.ex. ett helt modernt utseende som skvallrar om framtidens designspråk i bilvärlden. Prislista Volvo V60 Modellår 2019 Motor Växellåda Utrustningsnivå CO 2 Förbrukning Bränsle Pris D3 150 hk FWD Manuell Momentum Edition 321.400:- D4 190 hk FWD Manuell Momentum Edition 341.400:- T6 310 Helt nya volvo V40 Lite som du MÖT DEN HELT NYA VOLVO V40 LITEN VOLVO. STOR PERSONLIGHET. Vi utgår alltid ifrån människan när vi utformar en ny bil, ett typiskt skandinaviskt arbetssätt. Volvoägare gillarVOLVO 740 1990-92 1/7 Är av många fortfarande ansedd som bilen som skapade det moderna Volvo. En äkta storbil med Volvos alla utmärkande egenskaper inbyggda, inte minst vad gäller säkerhet och kvalitet.

Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-
2 VOLVO S70/V FORTS. 2/9 Konstantfarthållare ingick i Affärspaketet till S70/V70 av 1997 års modell. Volvo V70 GLT med SE-paket, 1997 års modell. Aluminiumfälgar Persus (ingick i SE-paketet). Interiör S70 GLT med SE- och Affärspaket, 1997 års modell. Ädelträpaneler och trä/läderratt var tillval S70/V70 T-5 (176 kw) DIN Som S70/V70 2,0 förutom: alu-fälgar Perfo (Sportpaket). Generellt 1997: Se föregående sida. T-5: Turbomotorn får ytterligare 15 HK jämfört med 1996 års 850 Turbo (nu 240 HK) S70/V70 TDI D5252T 140 HK Som S70/V70 2,0 + bränsledriven motor-/kupévärmare med tidur V70 AWD B5254T 193 HK (143 kw) DIN 5-växlad manuell Som S70/V70 2,0 + alu-fälgar Persus, aut. nivåreglering, belyst make-up spegel på förarsida, eluppvärmda backspeglar, eluppvärmt baksäte, fjärrstyrt centrallås, färddator, första förbandskudde, läderratt, mugghållare i främre armstöd, rails, spoilerljus (dimljus), textil-/läderklädsel, TRACS. Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanjmodeller HK Växellåda L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line 1.6 dci Single Turbo Inkl. manuell luftkonditionering, bränslevärmare, tidur samt genomlastninglucka 6 VOLVO S70/V TILLVERKADE MELLAN VECKA OCH VECKA (FORTS.) 6/9 Färddator ingick i SE-paketet till S70/V70 av 2000 års modell. Volvo V70 XC AWD, 2000 års modell. Standardutrustad med aluminiumfälgar Terra. Duo Tone tvåtonslack är tillval till V70 XC AWD. Interiör V70 T5 med Affärspaket, 2000 års modell. Ädelträpaneler och trä-/läderratt var tillval S70/V70 2,4T 2000 S70/V70 T S70/V70 2,5D B5244T 193 HK (176 kw) DIN D5252T 140 HK Som S70/V70 2,4. Som S70/V70 2,4 förutom: alu-fälgar Helium (SE-paket). Generellt 2000: Turbomotorerna får förbättrad avgasrening. Uppfyller numera Miljöklass 1. Erbjuds med en Som S70/V70 2,4 + SE-paket förutom: alu-fälgar Perfo. Som S70/V70 2,4 + bränsledriven motorvärmare. Som S70/V70 2,4. ny adaptiv låda som tillval. S70 AWD: Som årsmodell 2000 går nu även S70-modellen att få med fyrhjulsdrift S70/V70 AWD B5244T 193 HK Som S70/V70 2,4 + Aut. nivåreglering (V70), stänkskydd fram och bak samt SE-paket förutom: alu-fälgar Helium V70 XC AWD B5244T 193 HK Alu-fälgar Terra, läderklädsel, nätfickor i lastutrymmet, rails med fasta lasthållare, smutsskydd för bakre stötfångare, textilmattor i kupé- och lastutrymme. I övrigt som S70/V70 AWD. Som S70/V70 AWD.RENAULT KANGOO EXPRESS Prislista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2012-09-03 Ändrad 2012-09-03 Nu med ännu lägre förbrukning! från 4,9 l / 100 km NYHET: Kangoo Express Maxi Dubbelhytt Alla rekommenderadeYaris Limited Edition Produktinformation URVAL AV UTRUSTNING Interiört Backspegel, inre, avbländbar. Bakruta, eluppvärmd. Baksäte, justerbart 15 cm. Burk-/mugghållare, 2 st fram. Centrallås, fjärrstyrt.SE-18C-0489 NISSAN NV400 SKÅP PRISLISTA 2014-11-12 Ca-pris Moms Rekommenderat Lastvolym Växel- ex. Moms 25 % cirkapris Motor Effekt Version Model Chassis m³ låda SEK SEK SEK 2.3 dci DPF EURO5 125hp (92kW)

Prislista Ford Fiesta Hk Växellåda 3D 5D 1.25 60 5-vxl manuell 124.300:- 124.300:- 1.0 utan start/stop* 80 5-vxl manuell 129.300:- 129.300:- 1.0 EcoBoost utan start/stop* 100 5-vxl manuell 141.300:- 141.300:-
PRISLISTA VOLVO, modellår 2011, gäller från den 1 april 2010 Observera att de priser som anges för såväl modell som för utrustning endast är rekommenderade ca-priser exkl lokal utrustning. MODELL Rek cirkapris UTRUSTNING VISIA ACENTA N-CONNECTA TEKNA Backspegelkåpor – karossfärgade Dörrhandtag exteriöra – karossfärgade – Ändrör – kromat – – Elmanövrerat glastak – Eluppvärmda sidobackspeglar Sidobackspeglar, Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 Shooting Brake Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18

Vad menas med centrallås?
Centrallås som automatiskt låser eller låser upp alla dörrar när till exempel förardörren låses/öppnas. Startspärr (engelska immobiliz
er) som kräver en digital kod i nyckeln för att motorns styrelektronik skall tillåta start.
priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron BRÄNSLEFÖRBRUKNING Blandad körning CO2 blandad (g/km) Räckvidd MOTOR 13,5 kwh/100km Batteri typ / Kapacitet (kw.h) Litium-ion / 16 Maxeffekt kw (hk

Prislista Ford Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp Skåp Framhjulsdrift Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms 270S Lågt 2.2TDCi 100/310 6-vxl man Fram 209.440:- ECOnetic 5 Tak Motor HK/Nm
Prislista Citan 2016/06 Typ Skåp Kompakt Motor/Växellåda/ Effekt Max.Vridmoment 4-cylindrig dieselmotor Euro 6 55 kw med 5-vxl manuell växellåda, 180 75 Nm vid 1.750-2.500 v/min Skåp Lång 4-cylindrig dieselmotorTekniska specifikationer Standardutrustning och tillval Distinctive Sportpaket 1 och Sportpaket 2 Instrumentpanel Saten i Distinctive : Saten i samband med utrustningspaket Sport : Competizione blå 324

Kan man starta Volvo med nyckel?
Bilnyckel med funktionen Fjärrstart av bil Om du har en bilnyckel med Fjärrstart av bil går det bra att använda den tillsammans med Volvo Cars-appen. Du kan till exempel starta bilen med nyckeln och stänga av den med appen.
Prislista Hyundai i10 Modell HK Växellåda Utrustningsnivå Pris 1.0 M5 66 5-vxl manuell Select 112.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell Comfort + farthållare 117.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell ComfortPlus + farthållareNya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Fiat 500 PRIsÖVERSIKT 1 MAJ 2018 MODELL / VERSION fiat 500 Modell / Version l/100 km CO2 g/km Pop Lounge Collezione NYA FIAT 500 SERIE 4 Nya 500 1.2 Pop 4,7*-4,9 110*-115 129 900 kr – Nya 500 1.2 Lounge
Prislista Volvo XC60 Modellår 2020 BILAR Motor Version CO Förbrukning Miljöbil Kampanjpris Pris 367.400,00 kr 428.500,00 kr 433.500,00 kr 390.100,00 kr 448.500,00 kr 453.500,00 kr 409.500,00 kr 468.500,00

VOLVO 440 1/5 VOLVO 440 ÄR EN KOMPAKT OCH ERKÄNT PRISVÄRD FAMILJEBIL MED MÅNGA INBYGGDA STORBILSEGENSKAPER. DEN BEKVÄMA INTERIÖREN OCH DEN FUNKTIONELLA FÖRARMILJÖN UTGÖR VÄSENTLIGA TILLSKOTT TILL DEN HÖGA
1 VOLVO S70/V /9 EN NY VOLVO-EPOK INLEDS 1997 DÅ MARKNADSLEDAREN OCH BÄST- SÄLJAREN VOLVO 850 LÄMNAR ÖVER STAFETTPINNEN TILL SIN EFTER- TRÄDARE SEDANMODELLEN VOLVO S70 OCH HERRGÅRDSMODELLEN VOLVO V70. MED HJÄLP AV INTE MINDRE ÄN NYA DETALJER FÖRNYAS DET SOM MÅNGA ANSER VARA VÄRLDENS BÄSTA BIL TILL NÅGOT ÄNNU BÄTTRE. OMEDELBART TAR DE BÅDA NYA MODELLERNA ÖVER OCH HAMNAR HÖGST UPP PÅ PALLEN BÅDE SOM SVENSKENS MEST ÖNSKADE BIL OCH SOM BÄSTSÄLJARE I VERKLIGHETEN. TA EN PROVTUR, SÅ FÖRSTÅR DU OCKSÅ VOLVO S70:S OCH V70:S OMEDELBARA SUCCÉ OCH POPULARITET! Volvo S70 T-5 med SE-paket, 1997 års modell. Aluminiumfälgar Perfo (ingick i SE-paketet) S70/V70 2,0 B5202S 126 HK (93 kw) DIN ABS, bagage- och tanklucka öppningsbara inifrån, aut. höjdjustering av främre bilbälten, bältesförsträckare, centrallås, del- och fällbart baksäte, dimljus bak, elhissar fram och bak, elspeglar, färganpassade stötfångare, dörrhandtag och backspeglar, höjbara stolar, krockkudde förarplats, trikåtygklädsel, servo, sidokrockkuddar, SIPS, skyddsnät (V70), startspärr, ställbar ratt, varvräknare, yttertemperaturmätare. Komfortpaket: Belyst make-up spegel på förarsida, eluppvärmda backspeglar, eluppvärmt baksäte, fjärrstyrt centrallås, första förbandskudde, mugghållare i främre armstöd, TRACS. Sportpaket: Alu-fälgar Antlia, färddator, läderratt, rails (V70), spoilerljus, textil-/läderklädsel. SE-paket: Består av Komfort- och Sportpaket. Generellt 1997: 850-modellen förändras på mer än punkter med helt nya linjer och ny interiör och byter samtidigt namn till S70 (4-d) och V70 (5-d) S70/V70 2,5 B5252S 144 HK (106 kw) DIN 1997 S70/V70 GLT B5254S 170 HK (125 kw) DIN Som S70/V70 2,0 förutom: alu-fälgar Persus (Sportpaket).

5 VOLVO S70/V TILLVERKADE MELLAN VECKA OCH VECKA /9 TILL ÅRSMODELL 2000 UTGÅR 2,0-MOTORN PÅ 126 HÄSTKRAFTER UR MODELLPROGRAMMET. BASMOTORN BLIR ISTÄLLET 2,4 PÅ 140 HK, EN VIDAREUTVECKLING AV DEN TIDIGARE 2,5-LITERS MOTORN. MILJÖARBETET FORTSÄTTER, TURBOMOTORERNA FÅR BL.A. EN FÖRBÄTTRAD AVGASRENING OCH UPPFYLLER DÄRMED MILJÖKLASS 1 ÅR 2000 VILKET ÄVEN DEN NYA 2,4 GÖR. NYTT FÖR ÅRET ÄR ATT ÄVEN S70-MODELLEN GÅR ATT FÅ MED FYRHJULSDRIFT AWD. Volvo S70 2,4T med SE-paket, 2000 års modell. Aluminiumfälgar Helium (ingick i SE-paketet) S70/V70 2, S70/V70 GLT B5244S2 140 HK B5244S 170 HK (125 kw) DIN ABS, bagage- och tanklucka öppningsbara inifrån, aut. höjdjustering av främre bilbälten, bältesförsträckare, centrallås, del- och fällbart baksäte, dimljus bak, elhissar fram och bak, elspeglar, färganpassade stötfångare, dörrhandtag och backspeglar, höjbara stolar, krockkudde förarplats, trikåtygklädsel, servo, sidokrockkuddar, SIPS, skyddsnät (V70), startspärr, ställbar ratt, varvräknare, WHIPS, yttertemperaturmätare. Som S70/V70 2,4. Som S70/V70 2,4. SE-paket: Alu-fälgar Antlia, belysta make-up speglar, eluppvärmda backspeglar, eluppvärmt baksäte, fjärrstyrt centrallås, färddator, första förbandskudde, läderratt, mugghållare i främre armstöd, rails (V70), spoilerljus, STC – antispinn, textil-/vinylklädsel. Generellt 2000: 2,0-motorn utgår ur modellprogrammet. Whiplashskyddet WHIPS blir standard på alla modeller. 2,4: Motorn vidareutvecklas och får bl.a. variabla ventiltider med högre effekt och lägre bränsleförbrukning som följd. Uppfyller Miljöklass 1. Ny adaptiv 5-stegs låda ersätter fjolårets 4-stegade. GLT: Motorn vidareutvecklas och får bl.a. variabla ventiltider med högre effekt och lägre bränsleförbrukning som följd. Ny adaptiv 5-stegs låda ersätter fjolårets 4-stegade.CITROËN DS5 Produktfakta Från 01 februari 2012 TEKNISK SPECIFIKATION (Bensin) MOTOR THP 155 Automat THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 4 4 Antal ventiler / cylinder 4 4

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel ”Sport”, Black Lättmetallfälg

FÖRHANDSINFORMATION TILL VOLVO-ÄGARE OM NYA VOLVO ’81. VOL-V-O får snart premiär hos landets alla Volvohandlare. Se efter i din lokala tidning för exakt tid och dag. Då är du hjärtligt välkommen in för
CITROËN C3 ENDAST LAGERBILAR Produktfakta Från 1 september 2016 TEKNISK SPECIFIKATION – BENSIN MOTOR PureTech 82 (1) PureTech 82 S&S ETG (1) Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan BlyfriVOLVO S60 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 S60 2,4 140 S60 2,4 170 S60 2,5T B5244 S2 140 HK B5244 S 170 HK (125 kw) DIN Geartronic ABS- bromsar, armstöd mellan framstolarna, BatteriNYA VOLVO S60 CROSS COUNTRY En unik kombination: robust look och kapacitet med vågad attityd. Nya Volvo S60 Cross Country ger dig en elegant och uttrycksfull stil med 65 mm högre markfrigång och möjligheten

Är en Volvo 850 en bra bil?
Volvo 850 GLT är bra bilar, men kika på t. ex Saab 9000 2,3 ltt, helt annan lugnare motorgång än volvon, dessutom en turbo. En kompis kör sin på 0,7 – 0,8 på landsväg 90km/h och över. Både 850 och 9000 är sköna bilar att köra, 850 har jag dock inte kört så långt med, men 9000 är underbara på långfärd.
Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Similar Posts