|

Fotboll Barn Gotland

Alla aktiva spelar i Visby Bois omfattas av Svenska Fotbollförbundets idrottsförsäkring hos Folksam. Idrottsförsäkringen täcker eventuella skador som kan uppkomma på träning eller match. Är ni intresserade av något av dessa lag, tveka inte att kika in på lagsidorna ovan, eller att direkt anmäla er här. Har ni frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta vår eminente Niklas Rane som ansvarar för uppstart av nya lag. Ni når honom på telefon 073-438 63 85 eller via mail [email protected] En förutsättning för oss att kunna starta upp dessa lag är att vi får ett antal ledare till respektive lag. Att vara ledare i Visby BoIS kräver inga fotbollskunskaper. I takt med att barnen blir äldre kommer ni utvecklas tillsammans, samt att det kommer finnas möjligheter att gå tränarutbildningar tillsammans med Gotlands Fotbollförbund för de som vill. Erfarenhetsmässigt kommer det även till varje kull finnas några anhöriga med tidigare erfarenheter av fotboll som gärna kliver in in som ledare, vilket gör att ledarstaberna brukar bli välbalanserade.

Mellan den 24/5 – 4/6 har vår samarbetspartner Intersport 25% rabatt på skor (vid köp av minst 2 par) i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa skor till hela famil­jens aktiviteter.
Saknas din åldersgrupp? Hör av dig till oss på [email protected] så kanske vi kan se till att ett nytt lag bildas! Vi söker därmed också vuxna som kan hjälpa till som tränare/ledare.Genom ett medlemskap i Club Intersport får du tillgång till unika erbjudanden samt bonus på alla dina köp. Välj Visby BoIS under ”Mina sidor” på intersport.se, då går 3% på allt du handlar hos oss tillbaka till Visby BoIS utan att din egna bonus påverkas!En helt ny fotbollscup för barn och ungdomar arrangeras sedan ett par år tillbaka på Gotland. Man har under flera år arrangerat en annan cup i fotboll som har gått under namnet Young Baltic Cup men denna turnering har stagnerat och mer eller mindre självdött på grund av ett kraftigt minskat intresse. Det är mot bakgrund av detta som man på den vackra ön i Östersjöns mitt år 2011 beslutade sig för att helt enkelt lägga ner Young Baltic Cup och istället satsa på ett helt nytt koncept för att locka pojk- och flicklag till den nya turneringen som helt enkelt fick det korta och koncisa namnet GA Cup. Cupen riktar sig till ungdomar i åldern 12 till 16 år – såväl pojk- som flicklag – samt en FH-klass.

Det är den gotländska fotbollsklubben FC Gute som samarbetar med Gotlands Konferens & Turistservice AB och Kneippbyn Resort kring GA Cup i fotboll och man har även bjudit in flera andra aktörer inom den gotländska turistnäringen att delta som samarbetspartners i detta helt nya koncept som alltså riktar sig till fotbollslag och klubbar från hela Sverige. Tanken är inte heller främmande för att även rikta blickarna mot utlandet för att på så sätt bjuda in lag från andra länder till GA Cup. Det är nämligen återigen den stora fotbollscupen för ungdomar Gothia Cup i Göteborg som har stått modell för tänkandet kring den nya fotbollscupen för ungdomar på Gotland. FC Gute har nämligen siktet inställt på att inom några år kunna locka ett par hundra lag till den nya turneringen. När FA Cup senast gick av stapeln var det 160 lag som deltog med liv och lust i turneringen.FA Cup pågår under fyra intensiva dagar och fylls av mängder med kringaktiviteter i stil med disco, beachparty, ledarträff med föredrag och middag, kvällsöppet på Kneippbyn Sommar- & Vattenland samt match på Gutavallen i Visby där FC Gutes A-lag möter ett svenskt storlag. När det gäller boendet så finns det inget att klaga på. Tillresta lag kan nämligen välja boende i allt från enklare stugor till lyxiga bungalows vid havet. Färdiga paketresor med logi, aktiviteter, matcher och resa erbjuds av arrangörerna.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra funktion och användarupplevelse, samt för interna utvärderingar. Läs mer i vår integritetspolicy.
DelikatessKungen ger skolklasser, föreningar och lag möjligheten att tjäna pengar till sina äventyr genom försäljning av en omtyckta delikatesser. Sedan 1992 har vi genomfört över 25 000 försäljningar och många grupper har kommit iväg på skolresor, klassresor, cuper, träningsläger och annat skoj med hjälp av försäljningen. Så här gör ni

Delikatesskungen kan hjälpa ert lag att tjäna pengar till lagkassan för att kunna åka över till Gotland och delta i GA Cup. Här kan ni läsa mer om detta.
Vi erbjuder dig och dina närmaste – oavsett om det är kollegor, vänner eller familj – ett par härliga timmar. Utrustade med varsin fotboll går ni en bana på drygt två kilometer i vacker natur. Utmed banan hittar ni ett antal hinder som skall övervinnas innan ni sätter bollen i det efterlängtade hålet. Innan det artonde hålet har nåtts, har ofta två timmar med många skratt förflutit.Vi lovar att det här är inget du gör bara för barnens skull, här har alla roligt! Inte för svårt för någon, men inte heller för lätt. Det kan lika gärna vara mormor som går segrande ur familjefejden. Du får motion, skratt och umgänge. Tre önskningar i en!

Min Fotboll, appen för svensk bredd-, barn- och ungdomsfotboll. Ladda ner appen till din mobil eller läsplatta och följ dina favoritlag. Dela matchen, dela upplevelsen!
Allmänna Arvsfonden är en statlig fond som finansierat projektet Fotbollsgnistan. Föreningar och andra ideella organisationer kan söka projektstöd ur fonden.Det finns många uppgifter i fotbollen förutom att spela. Roller inom fotbollen är för de flesta en hobby men en del roller kan även bli till yrken. För att kunna försörja sig inom fotbollen krävs oftast mycket utbildning och erfarenhet.Riksidrottsförbundets, SISU Idrottsutbildarnas och RF-SISU Distrikts webbplatser använder kakor (cookies). Några av dessa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera och andra möjliggör en skräddarsydd upplevelse för dig. Genom att trycka ”Godkänn alla kakor” godkänner du användandet av alla kakor. Välj istället ”Inställningar” om du vill göra specifika val och läsa mer om vår användning av kakor.

Vi håller på att uppdatera vår hemsida och därför finns inte sökfunktionen för att hitta föreningar tillgänglig ännu. Klicka på länken för att komma till sökfunktionen på riksidrottsförebundets hemsida istället:

Söker du andra organisationer i landet, exempelvis Svenska Fotbollförbundet eller andra RF-SISU distrikt, kan du söka på Riksidrottsförbundets hemsida.Träning och lek för barn i åldrarna 4-6 år och 7-9 år där vi dukar upp i vår hall med redskap, hinderbanor, musik, skratt, lek, motion, rörelser, bollar!

Similar Posts