Friskare Liv I Sundsvall

0,4 % av företagen i Sverige har samma huvudbranschkod 47919 som Friskare Liv i Sundsvall AB och motsvarande procentsats för kommunen är 0,4 %. Friskare Liv i Sundsvall AB ligger på plats 569 i sin huvudbransch Postorderhandel och detaljhandel på Internet med övriga varor sett till omsättning per anställd (1 337 KSEK) och plats 2 273 sett till resultat före finansiella poster och skatt bland aktiebolagen i Sverige.Totalt har Friskare Liv i Sundsvall AB betalat in 0 KSEK i skatt de senaste fem åren vilket ger plats 4 486 av 6 263 aktiebolag i kommunen och plats 568 520 av Sveriges 728 891 aktiebolag.

Friskare Liv i Sundsvall AB har en tillväxt på – 34,5 % jämfört med föregående år. Vinstmarginalen för Friskare Liv i Sundsvall AB ligger på – 19,0 % och placerar bolaget på plats 403 002 i Sverige av 728 891 aktiebolag och i kommunen på plats 3 535 av 6 263 aktiebolag. Det är 81,1 % av aktiebolagen i Sundsvalls kommun som har högre vinst per anställd än Friskare Liv i Sundsvall AB, motsvarande siffra för Sverige är 83,3 %.Har du frågor om produkten du har beställt eller andra frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon 060-584 40 10. Helgfri måndag – fredag klockan 9:00 – 16:00. Sommartid juni, juli och augusti helgfri mån.- fred. 10:00 – 14:00.

Du måste reklamera den felaktiga varan inom skälig tid efter att du upptäckte felet. Det betyder att du kontaktar oss och berättar varför du anser att varan är felaktig. Se kontaktuppgifter under Övriga frågor.

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.
Du kan ej returnera en mottagen leverans (ångerrätten gäller enbart första prova på leveransen). Leverans avser, försäljning av livsmedel eller andra dagligvaror för hushållet som levereras till en konsuments bostad eller arbetsplats omfattas inte av ångerrätten. Länk till DALÅngerfristen börjar löpa från dagen du tar emot varan. ”Du ska återsända varan till oss utan onödigt dröjsmål och i vart fall senast 14 dagar efter den dag då du meddelat oss om ditt beslut att frånträda avtalet. Ångerfristen ska anses ha iakttagits om du skickar tillbaka varorna innan denna fjortondagarsperiod löpt ut.” Du får själv betala returporto.

Är det för långt mellan leveranserna, eller har det en tendens att bygga lager? Du kan kontakta kundtjänst och hoppa över, skjuta upp eller ändrat intervall på dina leveranser så att det passar dig. Välkommen att kontakta oss på telefon 060-584 40 10.

Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleoperatörer. Hittar du inte det nummer du söker, kan just det numret vara dolt för upplysningstjänster.
Bolaget hade då en omsättningstillväxt på -34,5 %. Friskare Liv i Sundsvalls vinstmarginal låg vid senaste årsbokslutet på -19,0 % vilket ger Friskare Liv i Sundsvall placeringen 403 002 i Sverige av totalt 728 891 aktiebolag. Det ger samtidigt Friskare Liv i Sundsvall placeringen 3 535 av kommunens totalt 6 263 aktiebolag.Postorderförsäljning av kosttillskott och medicintekniska produkter jämte annan därmed förenlig verksamhet. Friskare Liv i Sundsvall AB har 0 anställda och gjorde ett resultat på -250 KSEK med omsättning 1 337 KSEK under 2022. Läs mer om Friskare Liv i SundsvallFriskare Liv i Sundsvall AB har organisationsnummer 556977-6916. Friskare Liv i Sundsvall har säte i Sundsvall. Det går bra att ta kontakt med Friskare Liv i Sundsvall AB på telefonnummer 060-584 40 10.Här kan du se bolag som liknar Friskare Liv i Sundsvall AB. Listorna visar bolag i samma bransch (SNI 4791 – Postorderhandel och detaljhandel på Internet), som antingen är bland de största i Sverige, de största i kommunen, eller ligger i närheten av Friskare Liv i Sundsvall AB. Under de senaste 5 åren har Friskare Liv i Sundsvall betalat in totalt 0 KSEK i skatt vilket placerar bolaget på plats 568 520 av Sveriges alla 728 891 aktiebolag. Friskare Liv i Sundsvall AB är verksam inom postorderhandel och detaljhandel på internet med övriga varor. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2014. Friskare Liv i Sundsvall AB omsatte 1 337 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

jag ringer och ringer till er men ni svarar inte.jag vill sluta att prenumerera på K2 -vitamin kundnummer 1017489 Sören Thunberg skogsvägen 18 61176 Nävekvarn Fakturanummer 10111908 tack och adjö
Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?Väldig fräck och otrevlig personal. Skickat räknat med idag 5 Mail till de och meddelad om uppsägning. Bet om svaret som jag inte fått. Vilseleder samtalet om att de har ringt 3 telefoner, fast jag har bara en . Fusk och väldig fräck företag, och ändå fortsätter de skicka leverans till mig. Skulle ALDRIG rekomendera ta emot något från de. Det är rena bedrägeri företag.Uruselt. Gjort provbeställning och nu dimper det ner ett nytt paket inkl. faktura fastän man inte beställt. Går ej komma fram till kundcenter. Returenerar alltihop.

Ett fuskbolag som inte skickar varor med skickar kravfakturor. Konstigt med ett bolag som inte har en e-post och inte svarar i det telefonnummer som finns. Bara att anmäla!
Vi har en glödande passion för det vi gör och vi vet av erfarenhet att det är mycket uppskattat när vi ger oss ut i verkligheten. Vi gillar att inspirera och sprida kunskap om konsten att må bättre. Därför genomför vi utbildningar för föreningar, skolor, företag och andra organisationer. Vi föreläser om anatomi, fysiologi, idrottsskador, lyftteknik, massage, skadeförebyggande åtgärder och så vidare. Hör av dig så tar vi en diskussion om vad vi kan göra för ditt företag eller din organisation.

Similar Posts