Fyndiq Rabattkod 2018

Populära produkter att köpa hos Fyndiq är bl.a. mobilskal, löshår och hörlurar. Detta är bara ett par exempel och är det så att du är ute efter något annat så är det bara att du tar dig en titt i utbudet. Vi kan garantera er alla att det finns som allra minst en produkt som du glatt lägger i varukorgen, men troligtvis kommer det att hamna fler produkter än bara en!Fyndiq är det absolut största fyndvaruhuset i Sverige. De samlar produkter från tusentals onlinebutiker och alla produkter är kraftigt rabatterade. Då det endast säljs rabatterade produkter så kan man passa på att köpa både små presenter till sig själv och till andra utan att plånboken blir alltför ledsen. Vardagsshopping när den är som bäst, men andra ord! Varje vecka har Fyndiq ett par utvalda produkter till extra bra priser! Ofta runt 75 % rabatt! De kallar erbjudandena Veckans deal och är en bra avdelning att kolla då och då. De har över 1 miljon produkter från tusentals butiker och mer än 1460 populära och kända varumärken att välja mellan. Vad gäller hur många produkter som finns att välja mellan så är det på det viset att det ständigt ökar i volym, konstigt vore det ju annars! Att det för tillfället finns runt 1 miljon produkter betyder att det kommer att finnas ännu fler väldigt snart och så fortsätter det hela tiden. Detta är, som ni kan se, ett företag som ständigt utvecklas och det är bara för oss kunder att tacka och ta emot!Black-Friday.se samlar alla Black Friday rabattkoder, erbjudanden & REA i Sverige 2022. Först och störst på Black Friday i Sverige! Glöm inte Cyber monday som är måndagen efter och också erbjuder grymma rabatter.

Vad är då själva grunden för Fyndiq? Jo, som de själva säger så är det så att de riktat in sig på en enda sak och det är att föra samman handlare med fyndsugna kunder. Hur man som företag kan bli en del av Fyndiq ska vi tala om för er under Skapa konto, så det är bara att hoppa dit om det är det du är intresserad av!

Kolla gärna upp recensionerna för att se vad andra kunder har att säga om Fyndiq om du känner att du vill ha bakgrundsinformation innan du gör ett köp. Det är alltid smart att se efter vad tidigare kunder har att säga om en nätbutik, så de är bra att ta det för vana, oavsett om det handlar om just Fyndiq som i det här fallet, eller om det istället handlar om en annan butik.

När är nästa stora rea?
Massiv rea att vänta under början av 2023: ”Finns bara ett sätt att göra sig av med lagret” Arkivbild. Stora lagervolymer gör att vi kan vänta oss stora reor efter jul, reor som kan sträcka sig långt in på 2023, rapporterar Aftonbladet. Detaljhandeln är speciellt utsatt under den rådande lågkonjunkturen.
Eftersom Fyndiq samlar tusentals butiker så har de ett enormt utbud med allt mellan himmel och jord. Från kända varumärken till mindre kända med bra kvalité.Hur många kunder Fyndiq har? Över 1, 8 miljoner kunder har handlat hos dem genom åren! Inte nog med att de är många, de är nöjda också! Mer om vad kunderna har att säga om detta företag hittar de nedan under rubriken Om butiken.

Betyg hämtas idag från Prisjakt. I framtiden kommer du kunna betygsätta, skriva en recension och läsa omdömen direkt här. Dessutom planerar vi att komplettera med fler källor. T.ex. Pricerunner, Reco, Trustpilot, Storebadge och Trygg E-handel.Riktigt bra priser och ett stort utbud garanterar att du säkert hittar något du vill ha när du tar dig en titt hos Fyndiq. Det bästa med det är att det faktiskt inte gör någonting om du impuls shoppar loss lite här, för med de oslagbara priser som de erbjuder oss kunder så kan man definitivt handla på sig lite allt möjligt som gör vardagen lite roligare!

Var kan man hitta rabattkoder?
Hitta på Rabatterat.se ex. CDON eller Nelly, eller efter butiker inom en viss kategori så som kläder eller hotell. Alternativt kan du leta rätt på butiken i listan över alla butiker. Varje butik har en egen undersida där du hittar alla aktuella rabattkoder till butiken.
Fyndiq har hängt med sedan 2010 och den expansion vi ser idag är otrolig! Här har vi verkligen ett företag som passar bra för alla er som funderar på att starta eget, för de vet definitivt vad som behövs och vad som krävs för att ett företag ska expandera både snabbt och mycket! Omsättningen låg på 35 miljoner euro 2016 och vad gäller tillväxt så är det en omsättningsökning på 50 % per år sedan 2012.

Fyndiq har inte fri eller gratis frakt utan har istället en låg fraktkostnad på bara 9kr. Så det finns nästan ingen anledning att inte lägga en beställning även om det bara är på en liten och billig produkt. Dessutom är leveranstiden bara 3-5 dagar. En av de stora fördelarna mot att beställa från USA, Kina etcetera där leveranstiderna ofta är veckor upp till månader för att få en liknande produkt. Dessutom riskerar du dessutom att åka på tull, skatt och moms.
Sedan starten 2010 så har detta företag blivit en välkänd spelare för alla som gillar rabatter och låga priser. Det är ytterst få som inte känner till det och vad gäller undersökningar just när det kommer till hur många som är bekanta med Fyndiq så ser det ut som så att 99 % i gruppen unga kvinnor, vilket är en marknad som många riktar in sig på.Snabb leverans, lite tråkigt med olika fynd i olika paket dock. Sämre är informationen på hemsidan innan man köper – texten stämmer inte alltid med bilden exempelvis.

Vem som helst får skriva ett omdöme på Trustpilot. Den som skriver ett omdöme äger sitt omdöme och detta innebär att personen i fråga kan redigera eller ta bort sitt omdöme när som helst. Omdömen finns kvar på Trustpilot sålänge omdömeslämnarens konto är aktivt.
Hej Mio! Tråkigt att höra. Tyvärr fungerar inte vi likadant som alla andra e-handelsföretag då vi är som en marknadsplats för över 1700 olika butiker som säljer sina varor via våran site. Man har ungefär 15-20 minuter på sig att avbryta sitt köp efter beställningstillfället och det kan man göra på egen hand med hjälp utav beställningsnumret som skickas ut tillsammans med orderbekräftelsen, därefter kan vi inte stoppa ett utskick och eftersom vi svarar på mejl efter ungefär 24 timmar blir det svårt för oss att hinna se ditt mejl och kunna avbryta beställningen. Hoppas att du förstår! //OskarTjabba Lennart! Tråkigt att höra, jag är säker på att du får svar inom kort. Annars kan du skicka över ditt beställningsnummer till mig på facebook via DM så kan jag ta mig en titt! //Oskar

Fyndiq är ett tillsynes bra och fint företag med bra tjänster. Men i verkligheten är Fyndiq ett last resort. Visst priserna är kanske bättre än på annat håll, dessvärre känner jag att den extra tjugolappen eller liknande är guld värd hos konkurrenten, där det fungerar.

ÄR VERKLIGEN MISSNÖJD HAR FÖRSÖKT NÅ NÅGON PÅ FYNDIG AB MEN FÅR EJ ETT SVAR VARFÖR KAN DOM INTE GE EN FÖRKLARING FÅR ELLER KOMMER MIN ORDER ? INTE ETT SVAR SÅ JAG VILL INTE HA DEN FÅR KÖPA TEJPEN HOS NÅGON SOM KAN LEVERERA I TID MIN ORD 201606 IDAG 20160612 INGET SVAR
Vet inte om min länk + % rabattkoderna fungerar. Men man kan nyttja en av rabattkoderna/min länk + återbäringssidorna + Wrapp. Det blir en hel del rabatt. Vad sägs om någon av kalendrarna nedan? Glöm inte kolla deras enorma utförsäljning! Wrapp är en app som ger dig personliga belöningar (rewards) i form av pengar tillbaka på kontot (cashback) när du handlar från mängder av varumärken. När du kopplat ditt kort till Wrapp kommer du på en gång få personliga rewards, baserat på hur du handlar. Wrapp är ett fantastiskt sätt för dina favoritvarumärken att belöna din lojalitet! Nedan är taget från Wrapps hemsida för att få en förklaring till er som inte använder det än. Om ni har ett kort i någon av nedan bank så ta chansen att få återbäring på dina köp.

Just nu kan alla gamla och nya användare av appen Wrapp få 100:- att få tillbaka vid biobesök. Genom att lägga in promo code ”skara” i Wrapp kommer ni sedan få återbäringen vid köp. Är ni dessutom nya användare kan ni även FÖRST lägga in koden ”cm0sys”, så får både du och jag 100:- att nyttja på valfri restaurang, café, eller till exempel snabbmat. Glöm ej att lägga in koderna innan ert första köp och om ni vill ha restaurangsbesöket så lägg in denna innan biokoden.

När är det Black Week?
Black Week börjar på måndagen i den vecka i slutet av november då den amerikanska helgen Thanksgiving infaller. Det vill säga den fjärde torsdagen i november.
I Pressbyråns app finns gratis Red Bull att få och i gratisappen Wrapp finns gratis Knorr Snack Pot att hämta ut hos 7-Eleven. Så har ni vägarna förbi är detta två härliga erbjudande till lite gratisvaror!Wrapp har visst ändrat om lite med sin inbjudningskod. Just nu får du som ny användare 50:- att använda vid restaurangbesök om du använder min inbjudningskod ”cm0sys”, koden måste läggas in innan första köpet görs. Det fungerar som återbäring, det är en helt gratis app och det är gratis att vara medlem, pengarna kommer direkt in på kontot efter godkännande. Fungerar dock just nu bara till dig som har kort i Länsföräkringar, Nordea, Danske Bank eller Collector bank. Jag har redan fått tillbaka över 5000:- genom att använda Wrapp, så missa inte denna enkla återbäringsformen! Du kan till exempel få återbäring på Lindex, H&M, Bangerhead & Intersport. Återbäringssidor som Refunder, Bonusway eller Cashbackshopping ger dig återbäring tillbaka vid dina köp på nätet. Flera hundra nätbutiker är anslutna och du kan välja att få din återbäring utbetald till ditt konto. Tänk på att läsa villkoren för de olika rabatterna. De flesta återbäringssidorna meddelar att återbäring kan utebli om rabattkort använts. Dock har jag aldrig blivit nekad återbäring. Wrapp och återbäring eller rabattkort går att kombinera. Men tänkt på att om ni använder Wrapp så tänk på slutsumman.

Så vad är Wrapp? Du kopplar ditt kort i appen Wrapp om du har något av följande kort, det är helt gratis och du kan läsa mer om Wrapp på din bank om du klickar på ditt banks namn här efter. Länsförsäkringar, Nordea, Danske Bank eller Collector Bank. Wrapp har för tillfället bara samarbete med dessa fyra banker. Du får sedan efter ditt köp är godkänt pengar utbetalda direkt tillbaka till ditt kort. Du behöver alltså bara tänka på att använda ditt kort och du får då återbäringen automatiskt. Inte ansluten sedan tidigare? Då kan du innan köp använda min promo code ”cm0sys” så får både du och jag 50:- var att använda på valfri restaurang.
Intersport kör kampanj på köp 3 skor betala för 2. Detta i kombination med Wrapp där jag har ett erbjudande på 100:- återbäring när jag handlar för 400:- är ju inte dåligt. Får se om jag hittar något bra. Har ni hittat något?Julhandeln är ju i full gång och jag är tyvärr inte helt färdig. Man kan hitta så mycket på nätet, jag tycker det är lättare att få tid till att handla där. Med till exempel appen Wrapp + en återbäringssida som MyBonus kan man få pengar tillbaka från två håll. Jag listar några toppenkombinationer nedan.Igår blev det nästan gratis bio för mannen och sonen som såg ”Bilar 3”. Tack vare att man kunde få 100:- tillbaka vid biobesök i appen Wrapp gjorde att slutsumman för de två slutade på 15:- istället för 215:-. Jag fick ju dock handla biljetterna i två omgångar så att både jag och mannen fick 100:- återbäring, men det lilla extrabesväret var ju värt det hela 😉 Jag vet inte om det fortfarande går att ta del av erbjudandet, men man får i så fall skriva in promo code ”skara” i Wrapp. Är ni dessutom nya användare kan ni även lägga in koden ”cm0sys”, så får både du och jag 100:- att nyttja på valfri restaurang, café, eller till exempel snabbmat.

Så jag har just nu en tävling pågående via mitt Instagramkonto @gratisapan genom ett samarbete med MyBonus. MyBonus är en återbäringssida där man får pengar tillbaka när man handlar från olika nätbutiker.
Du kan läsa mer om Wrapp på din banks hemsida: Länsförsäkringar, Nordea, Danske Bank eller Collector Bank. Wrapp har för tillfället bara samarbete med dessa fyra banker.Wrapp är kopplat till ditt kort och ger dig automatiskt återbäring tillbaka på ditt konto. Jag älskar det, dessutom är det ofta H&M och Lindex dyker upp och ger en 50:- eller 100:- tillbaka vid köp. Du kan läsa mer om Wrapp på din banks hemsida: Länsförsäkringar, Nordea, Danske Bank eller Collector Bank. Tänk bara på att ibland så skiljer sig det åt vilka erbjudanden man får via Wrapp, från användare till användare.

En renovering kan öka värdet på ditt hem men innan du sätter igång behöver du ha en plan för hur du ska lägga upp arbetet och finansieringen. Vi har samlat sju tips för att du på bästa sätt ska lyckas med din renovering.Glöm inte att koppla ditt Easyliving till den kostnadsfria appen Meniga Rewards och få personliga erbjudanden och rabatter på det du gillar att handla. Varje gång du använder ditt Easyliving genereras nya erbjudanden, anpassade efter dig och dina intressen.

Handla säkert, när du shoppar på nätet. Med vårt kreditkort Collector Easyliving ingår en leveransförsäkring som ersätter skadad eller saknad vara när du handlar inom EU. Dessutom får du upp till ett års förlängd garanti vid nyinköp av vitvaror och hemelektronik.
Verkar det för bra för att vara sant, är det ofta det. Var därför extra uppmärksam på rabatter för abonnemang och liknande. Där är det ofta billigare pris de första tre eller sex månaderna men återgår sedan till ordinarie pris. Låt dig inte styras av dessa lockpriser utan tänk på vad ordinarie pris blir och avgör utifrån det vilken tjänst som faktiskt blir billigast.

Behöver du låna pengar till något av dina projekt? Då kan ett renoveringslån hjälpa till att finansiera hela eller delar av din renovering som ett komplement till redan sparade pengar. I denna artikel går vi igenom några exempel på saker du kan använda vårt renoveringslån till.

Du måste inte shoppa loss bara för att det är nedsatta priser överallt, men om du vet att vissa saker du ändå hade tänkt köpa snart kommer på kampanjpris är det så klart smart att passa på just då. Det i sig ökar inte konsumtionen, men det minskar dina utgifter. Det handlar alltså om att shoppa medvetet och smart.
I samband med att vi går in i en av de största reaperioderna på året vill vi hjälpa våra kunder att tänka smart kring pengar och konsumtion, både för att undvika spontanköp av onödiga prylar men också ur miljösynpunkt.Fundera över vilka butiker du är intresserad av att handla ifrån och signa upp dig på deras nyhetsbrev och följ dem på sociala medier. Där avslöjas ofta i förväg när en rea eller utförsäljning drar igång. Ibland har de rea på specifika varor mitt i en säsong, och då kan du vara först på plats!

Vad behöver du köpa och när på året du kan handla det till lägsta pris? Ett smart sätt att hålla nere sina egna kostnader är att vänta med att köpa en del produkter tills slutet av säsongen då handlarna börjar tömma sina lager. Många varor varierar mycket i pris beroende på säsong så därför är det bra att hålla koll på stora readagar, göra inköpslistor och utgå från en budget. Det går att planera ditt shoppande efter reor, erbjudanden och kampanjer. På så sätt är det också lättare att faktiskt tänka igenom dina köp och inte låta extrapriserna leda till impulsköp.
November, december och januari är tre stora kampanjmånader med allt från Black Friday till mellandagsrea. Tyvärr är det lätt att handla på sig saker bara för att det är billigt, men du kan göra bra fynd om du förbereder dig och väntar in olika kampanjer för att handla det du behöver. Vi har samlat olika readagar som en slags rabattkalender då e-handeln har speciella rabatter och erbjudanden som är bra att komma ihåg.Att renovera kostar pengar, det är ingen nyhet. Däremot kan du se till att vara väl förberedd för att på så sätt undvika att kostnaderna springer iväg allt för mycket – vi listar några exempel på hur!

Under stora kampanjer kan du göra ordentliga fynd, men det kräver en viss planering. I denna artikel tipsar vi om hur du kan förbereda dig, samt listar när på året det kan vara smart att handla en viss typ av produkt.
Idag får du 3 för 2 på hudvård hos Ida Warg Beauty. 🙂 Lägg till tre hudvårdsprodukter i varukorgen men betala endast för två! Rabatten dras automatiskt av i kassan.Hos Cocopanda är det sommarrea med upp till 20% rabatt på en massa produkter. Dessutom har det kommit in flera nya gåvor på köpet. Bland annat från Armani, Corsx, Biotherm, Redken och Lancome! 🙂 Hos KICKS finns det flera bra rabatter just nu. Gäller för dig som är eller blir medlem. Imorse fick jag ett sms med ett personligt erbjudande, jag fick 20% på valfri vara. Så nu måste jag kika och se om det är något jag saknar och behöver klicka hem. 🙂 Du har väl inte missat att kika in hos Lounge by Zalando? En shoppingklubb (det är gratis att bli medlem) där det kommer dagliga erbjudanden med upp till 75% rabatt. 🙂

Gäller t.o.m. 2 juli 2023. Gäller för nya och befintliga More at Lindex-medlemmar. Gäller även på rea. Gäller inte på Female Engineering-produkter. Gäller inte presentkort. Kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.
Passa på att klicka hem ditt favvo-schampo, balsam eller inpackning för nu är det 20% rabatt på en massa hårvård hos Lyko. 😀 Ange rabattkod 20hair i kassan.Jag har helt glömt att lägga upp årets samlarkampanj med SIA Glass! 😛 När du köper SIA Glass (flerpack, pinnar och strutar) så samlar du poäng som du kan byta in mot sommarens snyggaste glassbåtskollektion!Upp till 50% rea på veckans varor som kläder, elektronik och dess accessoarer m.m. Produkterna kan variera från vecka till vecka. Så glöm inte att titta hit varje vecka.

Hur får man rabatt på Fyndiq?
De bästa Fyndiq kampanjkoderna på nätet Prenumerera på nyhetsbrevet och bli först med att ta emot rabattkoder och erbjudanden från Fyndiq och andra liknande butiker!
Wish har på kort tid blivit en av de största e-handelsbutikerna i Sverige. Butiken har ofta mycket förmånliga kupong- och rabatt-erbjudanden. Särskilt populär har Wish blivit hos ungdomar för dess billiga mobilskal och gadgets. Men Wish är också oerhört populär bland de som är ute efter finurliga och unika lösningar i hem och hushåll. Här finns ett oändligt stort utbud av smarta förvaringsslösningar, fiffiga hushållsredskap och annorlunda inredningsprylar.Det finns massvis med prisvärda kläder för såväl liten som stor. Mycket av de Kinaproducerade kläderna har en härlig design som är svår att hitta någon annanstans. För de ungdomar som gillar klädstilarna EMO eller Kawaii är Wish förstås en guldgruva. På Wish hittar du också högklackade skor med det lilla extra eller sneakers med cool design. Glöm inte att kika efter bra pris-erbjudanden. Notera dock att det kinesiska storlekssystemet är annorlunda än vårt.

Som du säkert redan vet har Sverige från och med 1 mars 2018 infört nya regler för tull och beskattning från Kina. Bland annat betalar du nu 25% moms från första kronan på alla paket. Dessutom tas en administrativ avgift på 75 kronor ut från Postnord på alla paket med ett värde under 1500 kronor.

Har Fyndiq äkta varor?
Produkter som säljs på Webbplatsen läggs upp av olika handlare. Det är varje handlare som lämnar produktbeskrivningar för sina produkter. Fyndiq ställer därför krav på varje handlare att produkterna ska stämma överens med lämnade produktbeskrivningar.
Shoppingsajten Wish är ett himmelrike för alla prylgalna. Du kan hitta i princip alla prylar du kan önska dig eller till och med inte visste att du önskade dig. Vad sägs om högtalare som du kan bada med, bakformar som ser ut som en barnvagn, akvarieväxter i plast, golvmoppstofflor, uppblåsbart badkar, plastflamingos till trädgården eller hundvalpskläder i fluffig rosa fleece? Inte undre på att butiken heter just Wish!Kina är strakt förknippat med teknik. Och det mörks verkligen på utbudet på Wish. Bluetoothhögtalare, mobiler, laptops, filmprojektorer, hörlurar m.m. går att handla för oerhört låga priser om du utnyttjar de erbjudanden som finns. Batteriladdare, USB-kablar, mobilskal, hörsnäckor kan du också handla mycket billigtom du utnyttjar en rabattkod.

Wish är butiken för dig som vill handla superbilligt från Kina. Här handlar du till extremt låga priser eftersom Wish kopplar dig samman med fabriken. På så vis behövs inga mellanhänder. Dessutom har butiken hela tiden olika erbjudanden med rabattkoder. Två exempel på dessa erbjudanden som Wish även i år kommer delta i är Black Friday 2023 och Cyber Monday 2023.
Registrera dig nu! När du handlar hos Wish, kom ihåg att börja din shopping hos Picodi. Sök här efter rabattkoder och aktivera CASHBACK. Få din första 10% idag!Upp till 20% rabatt på stora och små verktyg, skyddskläder samt annat som är relaterat till egna byggprojekt, både för utom- och inomhusbruk. Sortimentet likt priset kan variera. Ta en titt på ett ett brett utbud av produkter för baby och barn…och dig. i kategorin hittar du t.ex. babyvakter, barnstolar, barnkläder, barnsängar m.m. När du tittar på olika produkter på Wish kan du enkelt markera dina favoriter så att de hamnar i din egen önskelista. De produkter du vill handla lägger du i varukorgen. Innan du klickar dig fram till kassan lägger du in din rabattkod eller kupongkod. Betalar gör du enkelt med kort, PayPal, Google Wallet eller Klarna.

På heminredningssortimentet hittar du saker för alla rum: badrumsmattor och frottéhanddukar till badrummet, köksmaskiner och knivar till köket, stolsöverdrag och mysbelysning till vardagsrummet samt lakan och överkast till sovrummet. Och har du dessutom ett barnrum att inreda går det definitivt att hitta lekfullt designade saker på Wish. Utnyttjar de rabatt-kuponger som finns blir det dessutom löjligt billigt.
Vi använder information som lagras av cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt. Dessutom används cookies för reklam- och statistikändamål och för att vi kan anpassa driften av webbplatsen efter dina behöv. Att tillåta eller avvisa användningen av cookies görs enligt din webbläsares inställningar – du kan ändra inställningar när som helst. För mer information, se Integritetspolicy.Detaljhandeln är speciellt utsatt under den rådande lågkonjunkturen. Nu rapporterar Aftonbladet om att många aktörer, framför allt de som sysslar med hemelektronik, sitter på stora lager och kommer behöva rea ut varorna.

– Vad vi ser framför oss är att många företag inom handeln kommer att ha mycket reor efter jul, säger Stefan Westerberg, chefsekonom på Stockholms handelskammare, till tidningen.
– Hushållen är extremt pessimistiska och särskilt kring den egna ekonomin. Man har stora kostnader, och de kostnaderna kommer att öka, avslutar Stefan Westerberg.

Speciellt utsatt är området hemelektronik, då många ville ha det under pandemin när hemmajobb gällde. Dessutom var det svårt för kedjorna att få tag på varor.
Av din fråga framgår det inte om det är några villkor förenade med rabatten. Exempelvis kan det ibland stå på en rabatt att den endast får användas en gång, medan exempelvis studentrabatter ibland får användas hur många gånger som helst. Om det inte finns några villkor eller annat som talar för att rabatten bara får användas en gång, så skulle jag tolka det som att rabatten får användas flera gånger. Om det däremot finns villkor som säger att du exempelvis bara får använda rabatten en gång så kan du göra dig skyldig till bedrägeri (9 kap. 1 § Brottsbalken) om du använder rabatten flera gånger.Jag rekommenderar att du kontaktar företaget och frågar om rabattens villkor om du vill fortsätta använda koden för att vara på den säkra sidan. Kanske är det en sådan rabatt som får användas flera gånger. Från den 20 september 2017 är Juristbyrån en del av Familjens Jurist och arbetar under ett nytt gemensamt varumärke – Familjens Jurist. Vi erbjuder samma tjänster som tidigare och möter kunder på samma sätt som tidigare men ingår nu i Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå med flest antal nöjda kunder – Välkommen. Om man hittar en rabattkod som ger viss % rabatt vid köp av varor och det visar sig att du kan använda den oändligt med gånger. Är det olagligt som konsument att nyttja denna rabatt eller är det företaget som måste se över sina rutiner ? Vi ponerar att du använder koden samt att företaget skickar dig varorna varje gång

Fråga Juristen är en tjänst där du kan söka efter svaret på juridiska frågor. Frågorna har besvarats av studenter från Familjens Jurists studentnätverk. Rådgivningen har utförts efter bästa förmåga och svaren utgår från hur juridiken såg ut då svaret publicerades, vilken kan ha ändrats sedan dess. Familjens Jurist ansvarar inte för ett visst resultat som kan uppkomma på grund av att du använder svaret eller givna råd från Fråga Juristen i något sammanhang. Läs mer om Fråga Juristen här.
För att det ska vara fråga om bedrägeri i ditt fall ska du alltså ha varit medveten om att rabatten är ogiltig och att du därför medvetet har vilselett personen som står bakom företaget där du har köpt varor. Den bedömningen kan bara en domstol göra med beaktande av samtliga omständigheter i fallet.Det finns ett fall som behandlade just bedrägeri som heter HovR B 9071-10 från Svea Hovrätt som kan vara intressant att läsa om du vill. Där handlade det dock om ett ogiltigt presentkort, men det är en liknande bedömning.Istället för att trängas bland hysteriska människor i butiksgalleriorna, är det betydligt behagligare att sitta insvept i en filt i ottan och klicka hem dina potentiella varor. En annan fördel att sitta framför datorn eller mobilen under Black Friday är att e-butikerna sänder ut nya erbjudanden och rabattkoder under hela dagen den 24 november. Dessa erbjudanden är oftast väldigt tidsbegränsade och kan gå ut samma dag som de skickas ut.

Konkurrensen bland e-butikerna online är större än någonsin, vilket bådar gott för dig som konsument. Det betyder att du är en eftertraktad kund som butikerna vill locka till sig. Lockbetet de använder brukar oftast vara rabattkoder som ger dig nedsatt pris på deras produkter – ett perfekt tillfälle att shoppa till lägre priser. Att hitta koderna kan vara en uppgift i sig och därför har vi har redan gjort jobbet åt dig. När du söker på Black Friday rabatt kommer du få upp en överväldigande mängd resultat. Det kan vara snårigt att leta sig fram till de bästa rabatterna på nätet under Black Friday. Här nedan har vi samlat lite tips på hur du bör förbereda dig inför året största shoppingdag online.
Planera därför din shopping ordentligt innan rean sätter fart. Anmäl dig till nyhetsbrev, följ intressanta butiker på sociala medier, hämta hem koder som kan ge dig rabatterat pris och sätt dig bekvämt i soffan och börja fynda. Vare sig du tänkt fynda
under Black Week, Black Friday eller Black Weekend så är ett första tips till dig att kolla in rabattkoder. På Expressen rabattkoder har vi samlat alla rabatter och erbjudanden på nätet för Black Friday under en gemensam landningssida. Vi har en hel uppsjö av online butikers kampanjer som vi delar med oss av till dig som är på jakt efter prispressade erbjudanden. Under Black Friday sänder butikerna ut rabattkoder fortlöpande och vi har de allra senaste och mest aktuella rabattkoderna, vilka vi självklart publicerar här på sidan. Förutom att hålla dig uppdaterad kring vad som sker här på sajten, bör du även kolla in butikers sociala medie-konton där de allt som oftast presenterar kommande kampanjer, framförallt inför Black Friday veckan. 
När det kommer till kläder och skor så sker en stor del av shoppingen online idag, detsamma gäller under självaste Black Friday. Många butiker har riktigt bra erbjudanden under denna rea-vecka och vi rekommenderar starkt att du spanar in Nelly Black Friday, Ellos Black Friday och Asos Black Friday för bra rabatter på stilsäkert mode online. Ellos har även ett stort sortiment heminredning så passa också på att fynda nya möbler, textilier, belysning, dekoration m.m. Jotex är likaså en populär inredningsbutik som varje år har förmånliga erbjudanden under Black Week. Missa därför inte heller vår Jotex Black Friday sida där vi sammanställer alla aktuella Jotex rabatter under denna festliga rabattvecka!Måndagen efter Black Friday helgen är den största shoppingdagen sätt till e-handel. Den kallas Cyber Monday och handlar bara om online shopping och infaller i år den 27 november. För drygt 10 år sedan gjordes mätningar som visade att e-handeln sköt i taket just måndagen efter Thanksgiving. Ett marknadsföringsföretag tog fasta på den informationen och skapade begreppet Cyber Monday. Detta var ett sätt för e-butiker att öka sin försäljning då de hade svårt att konkurrera med de stora företagen under Black Friday.

Idag är även de stora aktörerna närvarande på nätet, vilket ökar konkurrensen ytterligare. För att då stå ut i bruset måste alla butiker erbjuda kampanjer som lockar kunder att köpa hos just dem. Där är rabattkoder under Black Friday och Cyber Monday ett utmärkt sätt att marknadsföra sina sortiment, alternativt ha de bästa erbjudandena under denna vecka.
Alla kuponger som är markerade med ”Exklusiv” får inte publiceras utan skriftligt tillstånd från Rocket Revenue AB eller användas på annat sätt. Samtliga kuponger har blivit valda av Rocket Revenues redaktion och är giltiga vid tidpunkten för publicering. Inga rättigheter kan härledas från den data som presenteras på denna webbplats.

Vad du än har tänkt köpa under Black Week så se till att planera ditt shoppande i förväg inför den 24 november. Ett tips är att du i förväg undersöker de produkter du är intresserad av och gör en lista på vad du planerar att inhandla. Det är även bra att i förväg ha bra koll på vad dessa produkter kostar hos de olika butikerna för att inte bli lurad när Black Friday rabatterna väl drar igång. Försök helt enkelt att minnas var du hittat dina eventuella framtida köp, spara ner dina rabattkoder i ett word-dokument och var på tårna när Black Friday hysterin drar igång.
Black Week 2022 pågår under hela vecka 47 och börjar den 21 november och pågår till och med 27 november. Black Week följs sedan av Cyber Monday som i år infaller den 28 november.

De största och bästa Black Friday rabatterna under 2023 hittar du självfallet online. Den största shoppingdagen på året utspelar sig den 24 november men många butiker, både på nätet och i galleriorna, tjuvstartar rean redan några dagar innan. Black Week har blivit ett allmänt känt begrepp på denna Black Friday-vecka som oftast fortsätter helgen efter Black Friday, så kallade Black Weekend. Om du tänkt ge dig ut och knuffas i affärerna måste du nog vässa armbågarna. Planerar du istället att shoppa på ett mer civiliserat sätt bör du ladda laptopen, brygga en kanna kaffe och klicka hem rabatterbjudanden direkt från soffan.
Tidigare år har de mest populära varorna under Black Friday varit elektronikprodukter, leksaker och böcker. Så om du är på jakt efter dessa typer av produkter så rekommenderar vi att du spanar in Bokus Black Friday, CDON Black Friday, Adlibris Black Friday och Halebop Black Friday. Elektronikprodukters rabatter är förmodligen mest populära på grund av att prisskillnaden blir så uppenbar när det reas ut.

Black Friday har funnits i amerikanernas medvetande i många decennier och är direkt kopplat till Thanksgiving – helgen då amerikaner äter kopiösa mängder kalkon, potatismos och gravy i nära och käras sällskap i ett sätt att visa tacksamhet. Thanksgiving infaller alltid fjärde torsdagen i november varje år, vilket betyder att fredagen efter blir en klämdag. På 60-talet myntades frasen Black Friday för att beskriva den tunga trafik och avgaser som uppstod dagen efter Thanksgiving då folk gav sig ut för att handla. En mer modern förklaring är att dagen ses som perioden på året då detaljhandeln vänder förlust till vinst. Då röda förlustsiffror förvandlas till svarta vinstsiffror. Dagen är också starten på årets julhandel.
Tre dagar efter Black Friday infaller Cyber Monday. Då är fokus inställt på e-handeln med mycket elektronik och digitala prylar. I USA markerar Cyber Monday och Black Friday starten på julhandeln.

Är det fri frakt på Fyndiq?
Fri frakt. Hos Fyndiq får du fri frakt på alla köp över 299 kr. Produkterna skickas inom Sverige så att du därför endast behöver vänta några dagar på att ta emot din leverans.
Artiklar och bilder är skyddade enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering är förbjuden. Citera oss gärna men ange källan. PersonuppgiftspolicyArbetsmiljö Nya arbetssätt på Zara i Göteborg skapar kaos och stress hos anställda och skyddsombuden hindras från att göra sitt jobb. Nu stämmer facket klädkedjan. I Sverige är Black Friday och Black Week relativt nya företeelser. Först ut var Black Friday som har funnits sedan 2013, enligt Wikipedia. När den dagen väl var etablerad fortsatte branschen att importera hela fenomenet Black Week med den avslutande Cyber Monday. Det är många i både butiker och inom lager och e-handel som sliter mycket, både inför och under Black Week. Men lönen är den vanliga timlönen enligt kollektivavtalet. Den som jobbar kväll, helg eller natt ska naturligtvis ha ob-ersättning.Att det är mycket att göra i handeln innebär inte att du som jobbar får jobba hur mycket som helst. Det finns regler för övertid och mertid i kollektivavtalen för både detaljhandel och lager- och e-handel och de gäller så klart även under den här veckan.

Black Week börjar på måndagen i den vecka i slutet av november då den amerikanska helgen Thanksgiving infaller. Det vill säga den fjärde torsdagen i november.
Black Week är igång och når sin topp på fredag, Black Friday. Efter helgen avrundas det med Cyber Monday. Vad gäller egentligen för dig i butik eller på lager som jobbar under Black Week?Välj Engångskod om du vill att koden ska gälla för ett specifikt antal genomförda köp. Varje gång en order bekräftas i din shop, räknas antalet ner. När antalet rabatter räknats ner till noll, gäller inte rabatten för fler ordrar.

Är det olagligt att använda rabattkod?
Om det däremot finns villkor som säger att du exempelvis bara får använda rabatten en gång så kan du göra dig skyldig till bedrägeri (9 kap. 1 § Brottsbalken) om du använder rabatten flera gånger.
Ange mellan vilka datum som rabattkoden ska gälla. När perioden är slut går inte koden längre att använda i kassan. Rabattkoden visas då i listan med inaktiva rabatter.Det finns flera sätt att skapa en rabatt. Rabatt kan ges i form av fri frakt eller med ett avdrag på artikelsumman. Det går också kombinera de båda typerna av rabatter i en och samma kod. Du kan ange att ett bestämt antal kunder som gör ett inköp i din shop får rabatt. Du kan antingen ge rabatt på en artikel eller en artikelkategori.

Hur man skapar en rabattkod?
Skapa rabattkodVälj Webshop – Rabattkoder.Välj Skapa ny rabattkod.Gör de inställningar du önskar. Läs mer om vad respektive inställningsalternativ innebär i fältförklaringarna.Välj Spara och återgå. Fönstret Rabattkoder kommer att öppnas igen och rabatten som du la till kommer att inkluderas i listan.
En kod som använts en gång går inte ange igen. Däremot går det aktivera och återanvända en tidigare använd rabattkod genom att ändra datumen för perioden den gäller. Om du klickar på Ändra kan du ange en egen kod för ditt rabatterbjudande. Alla tecken är tillåtna, men tänk på att det kan vara svårt att avläsa skillnaden på tecken som I och 1 (bokstaven i och siffran ett) eller att vissa tecken inte finns på alla typer av tangentbord. Här anger du namnet på rabatten du skapar. När kunderna handlar och använder rabattkoden i kassan, visas namnet tillsammans med storleken på rabatten. Exempel: JULREA (-15 % rabatt på artikelsumma).Om du vill ange en egen kod klickar du på Ändra och skriver den rabattkod du vill använda. Oavsett om du skriver koden med små eller stora bokstäver visas den med stora bokstäver (versaler) när du väljer OK.Du kan använda rabattkoder för att ge dina kunder olika typer av erbjudanden. Kunderna anger rabattkoden i kassan när de slutför sitt köp och rabatten dras av enligt de inställningar du gjort för rabattkoden.

I februari 2023 meddelades att konkurrenten CDON förvärvar Fyndiq. Det slutgiltiga godkännandet väntas ske på CDON:s extrastämma den 28 mars samma år. Någon gång under det första halvåret 2023 ska sammanslagningen vara slutförd.
Fyndiq AB grundades av Dinesh Nayar (tidigare bland annat på Happy Socks), Fredrik Norberg, Micael Widell, David Brudö (ägare och grundare av hotellbokningstjänsten Destly) och Dan Nilsson (grundare av bland annat Roliga Prylar och Ehandel.se). Sedan starten 2010 har företaget tagit in cirka 40 miljoner i riskkapital och till investerarna hör bland andra Jan Carlzon . I slutet av 2014 drogs ytterligare 20 miljoner dollar i investeringar in, då från Industrifonden och Northzone, motsvarande 150 miljoner svenska kronor. 100 miljoner av dessa drogs dock tillbaka i april 2016.Fyndiq AB (fyndiq.se) är ett svenskt e-handelsföretag som grundades 2009 , med grundidén att vara en kanal på nätet för svenska handlare att bli av med sina restlager. Fyndiq är en marknadsplats på nätet där cirka 1 400 butiker säljer sina varor inom kategorier som skönhet, mobiltillbehör, leksaker, elektronik. Ja! Fyndiq hittar du på TikTok, Instagram, Youtube och Facebook. Gå in och följ dem för att hålla dig uppdaterad om produktnyheter, tävlingar och kampanjer. Om du har tur kan det dyka upp en Fyndiq rabattkod i flödet! Om din Fyndiq kampanjkod inte fungerar kan det bero på att koden endast gäller på vissa produkter eller att du måste uppnå ett minimumvärde på beställningen. Läs vänligen alltid villkoren för en rabattkod innan du använder den!Fyndiq har ett utmärkt betyg på 4,3 stjärnor på Trustpilot baserat på kunders recensioner. Kunderna har gett positiv feedback om deras upplevelse med Fyndiq, särskilt när det gäller snabb leverans och låga priser.Om faktura inte betalas i tid skickas en påminnelse till dig. I de fall betalning inte inkommit till Svea senast dag 7 från det att påminnelsen skickades till dig övergår fakturan till att bli en kontokredit (delbetalning). Genom detta ges du nu en möjlighet att delbetala ditt köp. Lägsta beloppet att betala är 3% av återstående skuld, dock minst 100 kr samt ränta och avgifter. Du kan naturligtvis när som helst betala ett högre belopp eller hela skulden. Om fakturan övergår till en kontokredit gäller villkoren för Kontokredit (delbetalning) nedan, inklusive vad som anges avseende ränta, kostnader och avgifter.

När är det stor rea?
Januari 2021 Slutligen förlänger de flesta butiker sin mellandagsrea och går över till januarirea redan i början av januari. Rean pågår i flera veckor och erbjuder ofta ännu lägre priser eftersom det är sista chansen att rea ut produkterna på ett tag.
10.1. Om det är något fel på din produkt har du rätt att reklamera den felaktiga produkten i enlighet med den konsumentskyddslagstiftning som gäller i det land där du har din vanliga vistelseort. I Sverige har du rätt att reklamera ursprungliga fel på produkten som uppkommer inom tre år från produktens avlämnande (ansvarstiden). Du behöver alltid reklamera inom skälig tid från det att du borde ha märkt felet. Din rätt att reklamera upphör senast två månader efter att ansvarstiden på tre år har passerat.9.1. Du kan returnera produkten mot full återbetalning inom 30 dagar. Enligt EU:s konsumentskyddslagstiftning har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag som du, eller en person som på uppdrag av dig, tar emot produkten. Utöver detta ger vi dig ytterligare 16 dagar (totalt 30 dagar) för att bestämma om du vill behålla produkten. Vid vissa tillfällen och i samband med speciella kampanjer kan vi komma att förlänga tiden för ångerrätten till mer än 30 dagar.

7.1. Fyndiqs presentkort och rabattkort köps på Webbplatsen och är giltiga i ett år från utfärdandet, eller under den kortare eller längre tid som framgår. Presentkortet/rabattkortet kan användas som betalsätt för samtliga produkter på Webbplatsen, med undantag för nya presentkort eller rabattkort. Du kan endast använda ett presentkort eller rabattkort vid samma köp fram till utgången av presentkortets giltighetstid.
Fraktkostnaden för Normala postförsändelser är upp till 29 kronor, om inte en lägre fraktkostnad anges i samband med köpet. Fraktkostnaden för Otympliga och/eller tunga försändelser är max 29 kronor. Hur stor fraktavgiften är framgår även alltid i samband med ditt köp.

8.1. Fyndiq har inget eget lager utan det är de enskilda handlarna som lagerhåller produkterna. Din beställning skickas från respektive handlares egna lager efter att vi har bekräftat din leverans. Om du har beställt produkter som skickas från olika handlare kan produkterna komma att skickas till dig i olika försändelser. Om du ångrar ett köp av en produkt som du har använt mer än nödvändigt för att fastställa dess karaktär, egenskaper och funktion har vi rätt att göra ett värdeminskningsavdrag innan vi gör din återbetalning. Ett sådant avdrag görs genom en jämförelse av produktens värde vid retur jämfört med det ursprungliga värdet vid köpet. Hos oss gör du alltid ett fynd och vi vill att du ska hitta både exakt det du letar efter och bli inspirerad av produkter du inte ens visste fanns, allt till ett bra pris. Vi skickar dina prylar direkt från våra leverantörer till dig var du än bor inom Sverige

1.2 Avtal om köp på Webbplatsen ingås med Fyndiq AB, organisationsnummer 556792–1712 i Stockholm (”Fyndiq”, ”oss” eller ”vi”). Vårt momsnummer är SE556792171201.För Normala postförsändelser levereras produkten till dig inom 21 arbetsdagar (helgfri måndag till fredag) antingen direkt i din brevlåda eller till ditt närmsta postombud. Beräknat leveransdatum framgår av din beställningsbekräftelse och på produktbeskrivningen. På produktbeskrivningen framgår även om produkterna levereras till ett postombud.

Vilket land kommer Fyndiq ifrån?
Fyndiq AB (fyndiq.se) är ett svenskt e-handelsföretag som grundades 2009, med grundidén att vara en kanal på nätet för svenska handlare att bli av med sina restlager. Fyndiq är en marknadsplats på nätet där cirka 1 400 butiker säljer sina varor inom kategorier som skönhet, mobiltillbehör, leksaker, elektronik.
8.7. Du behöver ange eventuell kod eller på annat sätt aktivera det aktuella Erbjudandet innan du slutför köpet för att kunna ta del av Erbjudandet. Om du returnerar beställda produkter kan det innebära att du inte längre uppfyller de villkor som gäller för Erbjudandet, vilket kan medföra att du behöver returnera eventuell gåva eller att du behöver betala för gåvans värde. Vi kommer i sådana fall att kontakta dig.Vi har två olika leveransalternativ: 1) Normal postförsändelse och 2) Otympliga och/eller tunga försändelser. Vilket leveransalternativ som kommer användas beror på vilken produkt som du beställer. Otympliga och/eller tunga försändelser är till exempel balkongmöbler och sängar. Om produkten är otymplig och/eller tung framgår det i produktbeskrivningen och i kassan.

10.5. När den reklamerade produkten har tagits emot och reklamationen är giltig enligt gällande konsumenträttslagstiftning, kommer vi att ersätta dig enligt gällande lag. Vi har dock rätt att neka en reklamation om det visar sig att produkten inte är felaktig enligt vad som gäller enligt lag. Om reklamationen inte är giltig har vi rätt att ta ut en skälig administrativ avgift som är maximalt 10% av produktens pris, vilket motsvarar våra kostnader för undersökning av produkten och fraktkostnader.
10.4. Fyndiq kommer tillhandahålla en retursedel alternativ se till att returfrakten på annat sätt arrangeras. Eftersom returen ska skickas till respektive handlare, kan handlaren för den aktuella produkten komma att kontakta dig för korrekt returadress.Kontokredit (delbetalning): Kontokredit (delbetalning) innebär att du över en förutbestämd tid delar upp kostnaden. Sveas villkor för betalning hittar du här. Särskilda villkor för kontokredit (delbetalning) hittar du här. För Otympliga och/eller tunga produkter kommer handlaren som lagerhåller produkten inom fem dagar från att du fått beställningsbekräftelsen kontakta dig för att ni gemensamt ska bestämma en leveransdag. Leverans sker inom 16 arbetsdagar (helgfri måndag till fredag) från den dag du fått beställningsbekräftelsen, förutsatt att inget annat anges i produktannonsen eller i kassan. Leverans av Otympliga och/eller tunga produkter innebär normalt att du måste närvara fysiskt och motta den Otympliga och/eller tunga produkten på din hemadress och under dagtid. 10.3. Vår postadress för att framställa klagomål är Ynglingagatan 16, 113 47 Stockholm. Du kan kontakta oss på adressen, men det är inte vår returadress. Du kan alltså inte skicka produkter till denna adress. Du får information om vilken returadress som gäller för din retur när du kontaktar oss.4.1. Produkter som säljs på Webbplatsen läggs upp av olika handlare. Det är varje handlare som lämnar produktbeskrivningar för sina produkter. Fyndiq ställer därför krav på varje handlare att produkterna ska stämma överens med lämnade produktbeskrivningar. Fyndiq ställer också krav på att produkterna uppfyller gällande krav på bl.a. säkerhet, hälsa och miljö samt att produkten inte gör intrång i tredje parts immateriella rättigheter (t.ex. piratkopior) eller på annat sätt bryter mot gällande lagstiftning.14.1. Vi har rätt att ändra dessa Köpvillkor, men de Köpvillkor som du godkände vid tiden för ditt köp gäller alltid för det köpet. Alla ändringar kommer att framgå av senast publicerad version av Köpvillkoren på Webbplatsen. Ändringar träder i kraft från det att du har accepterat Köpvillkoren, det vill säga när du genomför ett nytt köp på Webbplatsen.Swish: Swish innebär att du via Swish-appen överför din betalning från ditt bankkonto. Du behöver Swish-appen och ett mobilt BankID för att använda det här betalsättet. Sveas villkor för betalning hittar du här.

5.2. Om priset för eller informationen om en produkt som anges på Webbplatsen är felaktig och du insåg eller borde ha insett detta vid tidpunkten för beställningen, kommer priset eller informationen inte att gälla för köpet. I sådana fall kommer vi att kontakta dig så snart som möjligt efter att vi har upptäckt felet.6.1. Tillsammans med vår betaltjänstleverantör Svea Bank AB (publ.) erbjuder vi flera olika betalningsalternativ. Beroende på vilket betalningsalternativ som du väljer, kommer du i samband med ditt köp att ingå ett separat avtal om betalning med Svea. Beroende på vilket betalningsalternativ du väljer kan även extra kostnader tillkomma.

5.1. Vid beställning gäller de priser som anges på Webbplatsen. Alla priser inkluderar gällande moms. Priserna inkluderar inte eventuella betalnings- och fraktavgifter, som anges separat.

Similar Posts