Garmin 320 Antenna

Takk for at du registerte deg! Du vil nå motta utsendelsene våre på e-postadressen du oppga. Du kan si opp gratisabonnementet ditt når som helst hvis du ikke vil motta flere e-poster. Tack för din registrering! Du kommer nu att ta emot våra utskick till mailadressen du angav. Du kan avbryta din kostnadsfria prenumeration när som helst om du inte önskar fler e-postmeddelanden. Thank you for signing up! You will now receive our mailings to the e-mail address you entered. You can cancel your free subscription anytime if you do not wish to receive any more e-mails.

Antagligen någon utav dem, vilken låter jag vara osagt. På min antenn sitter det dessutom en adapter mellan själva antenenn och handenheten, vilket i och för sig är bra då antenn är vikt samt ihopdragen, inte sticker ut nedan för handenheten.
Testet gjordes med bra väder. solsken med lite blåst. Terrängen är flat med mestadels skog. Max 10 procent utgjordes av åker på teststräckan som var rak. Höll ut antennen uppåt genom fönstret på bilen som kördes sakta framåt. Kontakt fick aldrig helt brytas. Anterna monterades direkt på handenheten.

Företaget i sig har jag handlat av förut bland annat en jaktradio. Snabb leverans, billigt och vad jag vet hittills en bra jaktradio. Jag har inte haft några som helst prblem med företaget om det är någon som ställer sig tveksam om den saken.
Själv kommer jag att använda mig utav den vikbara teleskopsantennen. Dels är den vikbar, man kän bestämma längden på den om man inte vill ha hela ute, bra räckvid om så behövs endast genom att dra ut den längre.Hos oss på Bearplayshop.se hittar du allt relaterat till jakt! Vårt utbud är från några av världens bästa varumärken, de som vi själva väljer att använda när vi är på våra jaktliga äventyr. Vi brukar säga att vi inte vill krångla till det i onödan, oavsett om det gäller ett kikarsikte, en jaktradio, en kolv-kamhöjare eller någon annan viktig pryl för ens överlevnad, och precis som i naturen har varje detalj sin bestämda plats och funktion. Så handlar du på Bearplay Shop

När man ska ut och jaga är det viktigt att man har rätt jaktutrustning för att underlätta under jakten och ha roligt tillsammans. Under en jakt är det viktigt med kommunikationen mellan sitt jaktlag, med en jaktradio med bra batteritid och räckvidd blir det lättare. Våra vapen- och skyttetillbehör hjälper bland annat till för att maximera chanserna till ett perfekt skott med ett bra skjutstöd. Om du precis börjat jaga behöver du ett vapenskåp och för att skydda dina vapen under transport så behöver du ett vapenfodral. Våra vapenfodral är tjockare vilket ger vapnet bättre skydd till och från jakten. Hitta dina nya jakttillbehör hos oss på Bearplay Shop!.
Let your sporting dog go even farther with this extended range antenna. This 13″ flexible, long-range VHF antenna includes up to 9 mi increased tracking range when used with Astro® and the DC 40 transmitter collar.

Välkommen till PN Jakt, din jaktbutik på nätet med jaktkläder och allt du behöver inom jakt. Hos oss köper du jaktutrustning och jakttillbehör av högsta kvalitet till rätt pris. Vi har ett stort urval av det mesta och några saker av allt du hittar hos oss är jaktkläder och kikarsikten för både jakt och sportskytte, även långhållsskytte.Vi satsar på kvalitetsprodukter som uppskattas av våra kunder. Inom jaktkläder finns flera kända varumärken representerade så som Härkila, Pinewood, Swedteam och Chevalier för att nämna några. Vi har ett brett utbud utöver det vanliga och hos oss hittar du även jaktkläder särskilt utformade för barn och kvinnor. Det finns inte bara ytterplagg utan även underställ, skjortor och strumpor. Ändamålsenliga jaktkläder för olika miljöer och väderlek. Tveka inte att kontakta oss om det är något du undrar över.Antenn Garmin Astro hundpejl DC30, DC40, DC50, 320, 220 till handenhet och halsband köper du hos oss. Med våra Garminantenner kan du räkna med betydligt längre räckvidd, färre irriterande tapp och betydligt snabbare återkoppling om det sker. Du kan även plocka upp halsbandet till handenheten utan att du är nära det vid start. Vi har sålt antenner under flera år och våra modeller är väl beprövade samt håller hög kvalitet. Har du ännu original antenn på halsbandet är det en bra ide att byta ut den innan den går sönder under jakten. Är ditt halsband några år gammalt så är det även bra att byta batteri i det så återfår du batteritiden samt bättre räckvidd genom rätt batterispänning. Vi säljer mycket bra batterier som är helt kompletta med elektroniken och kontakter. Lätt att montera själv.När antennen är ihopskjuten blir den 15 cm lång liksom Garmins original korta antenn, du får i detta läge en likvärdig räckviddsmottaning som originalantennen. Teleskopantennen har ett antennfäste som är böjbart för att skona kontakten i GPSenheten och för att du inte lika lätt ska bryta sönder antennen.

Teleskopantenner är i allmänhet bäst att ha uydragna endast de gånger du behöver se på GPSen. Skjut sedan ihop de då du rör dig i skogen. Det är lätt hänt att stuka eller bryta av de mot kvistar med mera och det är fler än en jägare som har klappat igen bildörren med antennen där emellan. 🙂

Allmänt om räckvidd, tänkt på att räckvidden påverkas av både väder och terräng. Om din hund passerar bakom en höjd eller bergssida så blir radiosignalen mycket dämpad. Är det däremot helt öppet mellan handenhet och hundhalsband kan avståndet vara upp till 20 gånger längre. Har du tappat signalen brukar det hjälpa att gå upp på högre höjder.Söker du en antenn för bättre räckvidd till din Garmin Astro eller Alpha så är det teleskopantenner som brukar vara bästa alternativet. Här har du en bra kompromiss från Lafayette. Teleskopantennen blir 61 cm utdragen. Du kan räkna med en ungefärlig räckviddsförbättring på 50% jämfört med Garmins korta standardantenn och 30% bättre jämfört med den längre antennen som ingår med Astro 320, Alpha 50 och Alpha 100.

Garmin är en tillverkare som bland annat är kända för sina GPS-enheter, träningsklockor och hundpejlar. Oavsett vad du behöver från Garmin så får du alltid en produkt av god kvalitet. Ta en extra titt på produkterna som innehåller InReach. Detta nya system för kommunikation via satellit är banbrytande och finns bland annat integrerade i vissa GPS-enheter och hundpejlar.
Vi använder cookies för att göra ditt besök så enkelt och trivsamt som möjligt. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du det. Läs mer om Cookies här.Längden på antennen är i utdraget läge 92 cm vilket är den korrekta längden för att den skall till 100% vara avstämd för den frekvens som Garmin använder. Detta resulterar i maximal prestanda för räckvidden.Antennen och material är utprovad och framtagen av våra experter för att ge maximal effekt. Se upp för kopior av som kan skada din pejl!! Detta är den antenn som ger dig den maximala räckvidden på din Astro/Alpha!

Similar Posts