Gp Copenhagen 2019

Det är inte konstigt att Bensinupproret 2.0 är på god väg att samla en miljon människor på Facebook. Svenskarna behöver sina bilar och bränslepriserna är höga i Sverige, det är ingen åsikt, utan ett faktum. Nya avgifter och förbud är vad Sveriges bilister fått vänja sig vid. Till slut kommer en reaktion, skriver Anders Ydstedt, KAK, i GP.

I veckan arrangerades Copenhagen Democracy Summit, där påverkansoperationer och fake news kom att bli ett hett ämne. Men vi kan inte riskera yttrandefriheten för att rädda den, skriver Anders Ydstedt.För några år sedan hade Svensk Tidskrift en serie om varumärkens betydelse. Vi varnade för att tankarna på att förbjuda varumärken på tobaksförpackningar om de blev verklighet skulle kunna utvidgas till fler områden. Nu är vi på väg att bli sannspådda, skriver Anders Ydstedt.

Vi är mycket glada att återigen vara uppe på ryggen på denna fantastiska 3-åring! Nyss hemkommen från sitt sommarbete och har nu genomfört några ridpass här hemma. …och visst var väl vädret underbart…
We have a new Champion! Wonderful news from Elith Joy To The World ”Gun” in Romania. At the Dracula circuit shows her results were as followed: 5x Best of breed1x Best of sex2x…

Diarado’s Rose ELiTH (f-13 e. Diarado – Cardento) fick idag i Helsingborg för första gången prova på att gå avd A. En fin dubbelnolla resulterade i en 11:e placering av totalt 82 startande…

Just got some really good news from Elith Joy To The World ”Gun” and her co-owner Madeleine Eriksmoen! Today at Copenhagen winner show ”Gun” was Best of breed with CACIB, CAC and Copenhagen winner-19.…
Patrik Stoopendahl is an industrial PhD-student in Textile Management at INSiDR and holds a MsC in Business and Organizational Anthropology from Copenhagen University. Before joining theHuvudsyftet med detta projekt är att undersöka hur effektiv fukt- och vätskehantering i flerskiktiga 3D-textilier kan förbättra mikroklimatet i patientstödsgränssnitt och återanvändbara inkontinensprodukter.Göteborgs-Posten uppmärksammar Niklas Sörum med fleras … forskning i artikeln med rubriken Ny forskning: Tre sätt att se på att företagen samlar info om dig –Vår nyhetsapp är riktigt bra för dig som uppskattar våra nyheter. Den är gratis att ladda ned och finns givetvis till både iPhone och Android. Med appen får du en snabb och bra upplevelse där du får möjlighet att själv styra över vilka nyheter som ska skickas som pushnotiser direkt till din telefon.Det blir ingen löparfest i Köpenhamn i år heller. Knappt tre veckor innan startskottet skulle ha gått för Copenhagen Marathon ställs loppet in på grund av coronarestriktionerna. Den som anmält sig och betalat för att delta kan antingen flytta över anmälan till nästa års tävling alternativt få pengarna tillbaka. Även i fjol ställdes Köpenhamns maraton in på grund av coronapandemin. – Om vi skulle ha fått tillstånd från polisen för det koncept vi har tagit fram skulle vi behövt ha de slutgiltiga riktlinjerna för en vecka sedan, säger Dorte Vibjerg vid arrangörsföreningen Sparta.Familjedelning ingår i din prenumeration. Det innebär att du kan dela med dig av din prenumeration till resten av din familj. Med ett eget konto kan man anpassa innehållet precis som man själv vill, genom att följa olika ämnen och skribenter samt prenumerera på olika nyhetsbrev.

I fredags kom en expertgrupp med förslag på riktlinjer till hur bland annat motionslopp i Danmark kan genomföras. Exempelvis får löpare inte springa en sträcka flera gånger och förslaget var att endast 3 000 till 5 000 får springa samtidigt, men riktlinjerna kommer för sent för arrangörerna.
Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.Följ de ämnen och personer som du är intresserad av och skapa på så sätt ett eget nyhetsflöde. Det här är en uppskattad funktion som gör att du får ut så mycket som möjligt av din prenumeration.

Välkommen till IC Controls LiveTiming. Här kan du följa simtävlingar live framför din dator. Gå till Live för att följa tävlingen direkt, där kan du se resultattavlan från tävlingen med splittider och annan nyttig information. Tiderna kommer in ca 1-2s efter varje vändning och målgång.

Sidan innehåller också ett arkiv där alla tidigare tävlingar som kört LiveTiming finns sparade. Bläddra runt i gamla resultat komplett med placeringar och splittider.
Stellan Brynell ligger delad femma inför söndagens två sista ronder i Copenhagen Challenge, en poäng efter ledande Boris Chatalbashev. På samma poäng som Stellan Brynell hittar vi Sverigebekantingen Can Ertan, Turkiet. Can ertan säkrade IM-titeln så sent som för en månad sedan och bibehåller sin fina form i turneringen i Köpenhamn.

Similar Posts