Grow Me Shampoo

Om din hårbotten däremot är kliande och också röd och öm kan detta bero på en allergi mot någon ingrediens, och om så är fallet är det rekommenderat att sluta använda produkten.

Watermans produkter är kosmetiskt klassade, dvs ”non-medical” och innehåller inga mediciner eller farmaceutiska ingredienser så vi får därför inte säga om det kommer att vara lämpligt eller inte för dig. Men med det sagt så har vi haft många kunder med olika typer av håravfallsproblem som har använt Watermans och det har hjälpt dem! Såklart kan vi inte garantera att det kommer att fungera för alla, men de är väl värda ett försök.
Denna produkt kan du beställa även med prenumeration.Ingen bindningstid. Inga dolda avgifter. Avsluta eller ändra din prenumeration när som helst. Klicka här för att läsa mer om prenumerationer.

Ingrediensen ”maltodextrin” i FDA-reglerad mat anses vara glutenfri om ingredienslistan och / eller ”Innehåller” -förklaringen inte innehåller ordet ”vete.” Observera att maltodextrin generellt anses vara glutenfritt även om det härrör från vete på grund av bearbetningen. Kontakta din läkare före användning om du har några problem.
Höga nivåer av DHT kan krympa hårsäckarna såväl som att förkorta denna cykel, vilket får håret att bli tunnare och mer sprött samt falla ut snabbare. DHT kan också göra så att det tar längre tid för dina folliklar att växa nya hårstrån.Att håret endast går att påverka inifrån är en myt som forskare nu vet inte stämmer. Gener är en av de faktorer som bestämmer din faktiska längd och tjocklek. Om du inte tar hand om ditt hår, kommer du aldrig att veta vad ditt hårs genetiska potential är. Man kan inte veta vad ditt hår är genetiskt kapabelt till om på grund av brist på vård, ditt hår är i ett skadat tillstånd. I några få fall kan det förekomma att man upplever att håret blir torrt när man börjat använda Watermans produkter. Det är endast temporärt och kommer av att våra hår är så vana vid hårprodukter som innehåller sulfater. Eftersom Watermans produkter är sulfatfria behövs det ibland en övergångsperiod för att vänja håret av det, så det är bara att fortsätta använda dem. DHT (Dihydrotestosteron) härrör från testosteron, som finns hos både män och kvinnor. Män har vanligtvis mer testosteron och cirka 10 procent av detta hos de flesta vuxna konverterar till DHT. När DHT flyter fritt genom blodomloppet kan det sedan kopplas till receptorer i hårsäckarna i hårbotten, vilket får dem att krympa och bli mindre kapabla att stödja friskt hår.Att du upplever att du tappar mer hår för tillfället är helt normalt eftersom Watermans produkter stimulerar hårsäckarna att gå från vilofasen till tillväxtfasen. Således är det inte ovanligt att se en tillfällig ökning av att man tappar hår ett tag för att möjliggöra starkare tillväxt.

I England finns det finns många Cytostatikaenheter som skickar Watermans produkter till sina patienter. Watermans huvudkontor i England donerar regelbundet av sina produkter till Cytostatikaenheten över hela världen då de sett så positiva effekter.Produkterna kan i ett fåtal fall bleka håret om du har haft det blekt någon gång under din nuvarande hårfärg, men det är mycket ovanligt. Det kan även hända om hårfjällen öppnas för att släppa färg, som t.ex. varmt vatten kan göra. Försök att testa med att skölja ditt hår med kallare vatten för att behålla och fånga in färgen i hår-skaftet.Schampot och balsamet är kosmetiskt klassade produkter, dvs ”non-medical” och innehåller inga mediciner eller farmaceutiska ingredienser, därför kan barn över 3 år använda produkterna. Då schampot och balsamet har aktiva ingredienser och mindre barn ofta har en känsligare hud kan det vara bra att först göra ett hudtest.Schampot är framtaget och tillverkat i England som har en av världens mest strikta kosmetiska lagar. Den är utvecklad för att få ditt hår att växa, ge näring till dina hårsäckar och ge din hårbotten en optimal miljö för tillväxt, den kommer också att förbättra hårets densitet, vilket resulterar i tjockare hår.Genom att använda Watermans-produkter förser du hårbotten och håret med noggrant utvalda ingredienser, som hjälper till att blockera DHT och potentiellt minska effekten på folliklarna. Folliklar som tappar hår genom DHT kan börja dö efter två år, vilket kan leda till att det finns ingen chans för framtida återväxt.Produkter fungerar genom att adressera DHT-hormonet våra kroppar producerar som får hårsäckarna att krympa, vilket resulterar i tunnare hår. DHT-blockerarna som används hjälper till att bekämpa detta.

Det är endast temporärt och kommer av att våra hår är så vana vid hårprodukter som innehåller sulfater. Eftersom Watermans produkter är sulfatfria behövs det ibland en övergångsperiod för att vänja håret av det, så det är bara att fortsätta använda dem.

Det är tyvärr omöjligt att återväxa hår från kala fläckar som varit så i ca 2 år eftersom folliklarna börjar dö efter två år med håravfall. När en hårsäck är död är det inget du kan göra. Men du kan fortfarande öka hårdensiteten med håret du har kvar för att få luckorna att verka mindre & få mer stadga i det befintliga håret. Därför är det bra att påbörja din användning med Watermans innan det är för sent.
Din benägenhet till håravfall beror på genetik. Om din pappa till exempel upplevde manligt håravfall, är det troligt att du kommer att visa liknande drag. Om du redan är benägen att få manligt håravfall tenderar follikelns krympande effekt av DHT att bli mer uttalad. Storleken och formen på ditt huvud kan också bidra till hur snabbt DHT krymper folliklarna.Skulle du uppleva att ditt hår fortfarande är torrt efter flera tvättar så är det bara att blanda upp ditt Watermans balsam med ditt vanliga balsam hälften-hälften i några tvättar så ditt hår hinner vänja sig vid att vara utan sulfater, för att sedan fasa ut det. Upplever du att ditt hår blir mycket torrt och svårt att reda ut så rekommenderar Watermans att använda endast balsamet i några veckor.

Man ska helst borsta igenom håret när balsamet sitter i så att det fördelas jämnt och hinner verka överallt. På så sätt kommer du över ”torrhets-perioden”.Gluten kommer traditionellt från vete och relaterade korn. Schampot innehåller maltodextrin som kan härledas från vete, men detta kan användas även i glutenfria livsmedel.

”Grow More” unika formel med biotin, koffein, arganolja, rosmarin extrakt, allantoin, hydrolyserat lupinprotein har en regenererande effekt på huden. Vitaminer och antioxidanter som H, B7, B3, B6, C, E är kända för att ha fördelaktiga och skyddande effekter på hårbotten och för att stärka håret.

Ja, Watermans produkter kan användas på färgat hår. I dagens värld har de allra flesta färgat hår och många av våra kunder rapporterar att håret mår mycket bra med användandet av Watermans.
Produkterna innehåller aktiva DHT-blockerare, vilket hjälper till att minska håravfallet och främjar ny hårtillväxt. När du slutar använda dem tillför du inte längre fördelarna med dessa DHT-blockerare till din hårbotten och kan därmed inte få de positiva effekterna längre. Ditt hår kommer så småningom att återgå till sitt föregående tillstånd.

98% av problem med håravfall hos män är beroende på genetik som orsakar för mycket DHT i hårbotten. Mer än troligt om din far har ett avtagande hårfäste eller är kal, så i de flesta fall kommer du också bli det, om du inte bekämpar det överdrivna DHT i hårbotten.

Inget annat märke på marknaden har denna blandning av ingredienser som kompletterar varandras styrkor så väl. De naturliga DHT-blockerarna i Watermans används för att bekämpa håravfall. ✔ Hydrolyserat lupinprotein ✔ Niacin – vitamin B3 ✔ Koffein ✔ Rosmarin extrakt.
Har du inte möjlighet att använda Watermans schampo och / eller balsam 4-5 gånger per vecka som rekommenderat så kan du komplettera din hårbehandling med Watermans Grow More Elixir som är en ”leave-on” serum som kan användas varje dag och även mellan tvättar för att stärka och öka tillväxtresultaten. Elixiret är dubbelt så starkt som schampot. Att stimulera hårbotten för att få hårtillväxt, sluta tappa hår & få friskt hår kan ta tid. Oftast ser man nytt hår växa fram efter 3-4 månader, och du kan känna skillnaden i kvalitèn på håret efter någon/några veckor. Det är individuellt beroende på hur skadat håret är, hudens genetik osv. Watermans rekommenderar att tvätta håret med deras schampo och balsam ca 4-5ggr/vecka för snabbast effekt. Tillägg av Watermans Hair Growth Conditioner, Watermans vitaminer och elixir ger en extra skjuts för optimalt resultat. Hår har en tillväxtcykel i tre steg, anagen, catagen och telogen. När ditt hår träffar telogencykeln börjar det tappas, eftersom ett nytt hår förbereder sig på att växa i follikeln. När du börjar använda Watermans schampo släpper det alla hårstrån som är i och närmar sig telogenstadiet, så under de första veckorna tappar du hår som du tappar naturligt ändå. Oroa dig inte för att det är helt naturligt, lite som att rensa trädgården från ogräs.

Nej. Watermans produkter innehåller endast ingredienser som är godkända för kosmetisk användning och har genomgått en fullständig säkerhetsbedömning av en ledande toxikolog.
Watermans har flera kliniskt beprövade ingredienser mot håravfall, för att maximera hårtillväxten, stärka hårsäckar, förbättra hårbottencirkulationen och kan öka hårdensiteten. Dessa är: biotin, koffein, arganolja, rosmarin extrakt, allantoin, hydrolyserat lupinprotein. Vitaminer och antioxidanter såsom H, B7, B3, B6, C, E.

Similar Posts