Gynning Och Berg Live

I början av 2023 gav sig två av Sveriges mest populära poddare och TV-profiler Carolina Gynning och Carina Berg ut på Sverigeturné för att framföra livepodden Gynning & Berg – Live. I höst fortsätter turnén med ytterligare 14 stopp runt om i landet vilket innebär ett helt år av föreställningar för duons livepoddssatsning ”Live Del 1”.Sedan 2019 har Carolina Gynning och Carina Berg delat med sig av sina liv på ett öppet och humoristiskt sätt genom podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva. Det är en podd full av samtal om livets små och stora delar, med en stor dos humor och självdistans. Under starten av 2023 togs podden på turné i en liveversion som uppskattas stort av lyssnare runt om i landet. Vårens turné sålde snabbt slut och nu får de som missade chansen en ny möjlighet!

I b\u00f6rjan av 2023 gav sig tv\u00e5 av Sveriges mest popul\u00e4ra poddare och TV-profiler Carolina Gynning och Carina Berg ut p\u00e5 Sverigeturn\u00e9 f\u00f6r att framf\u00f6ra livepodden Gynning & Berg – Live. I h\u00f6st forts\u00e4tter turn\u00e9n med ytterligare 14 stopp runt om i landet vilket inneb\u00e4r ett helt \u00e5r av f\u00f6rest\u00e4llningar f\u00f6r duons livepoddssatsning \u201dLive Del […]Potatis och blomkålpuré / Pommes Frites / Långbakad högrev / Pepparstekt fläskfilé / Portvinssky / Persilja och kapriscrème / Pestomarinerade rotsaker / Rostad kålsallad med honung och päron / Lammkorv

Sedan 2019 har Carolina Gynning och Carina Berg delat med sig av sina liv på ett öppet och humoristiskt sätt genom podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva. Det är en podd full av samtal om livets små och stora delar, med en stor dos humor och självdistans.
Skagenröra med tångkaviar / Svensk frittata med dillemulsion / Matjessillstårta / Lokala charkprodukter / Grönsallad / Cocktailtomater / Vitlöksoliver / Picklad lök / Rostade fröer och krutonger / Smör och brödKomponera din egen meny genom att välja det som passar din melodi från denna goda tvårätters buffé. På förrättsbuffén finns lokalproducerad chark, skagenröra och sallad och på varmrättsbuffén hittar du godsaker som långbakad högrev och lammkorv samt goda tillbehör. En riktig smaksymfoni! Kaffe på maten ingår.

– Som radiofeja är man ju nästan alltid instängd i en studio, så det är fint att få sticka ut näsan i verkligheten och träffa i alla fall några av våra lyssnare – som ju är det finaste vi har, säger P3 Historias Cecilia Düringer.
Helgen den 14-15 maj är Sveriges Radios evenemang Poddfest tillbaka på Fotografiska i Stockholm. 25 poddar uppträder live inför publik – bland andra Gynning & Berg, Söndagsintervjun, Värvet, P3 Historia, Alla Våra Ligg, Druid & Zimmerman show, Surret, P3 Krim och Daddy Issues.Köerna ringlade långa när Poddfest senast intog Fotografiska. Nu är Sveriges Radio och samarbetspartnerna Spotify, Acast, Podplay och Perfect Day tillbaka för två dagar av livepoddande med Sveriges bästa och mest intressanta poddar.

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.I början av 2023 gav sig två av Sveriges mest populära poddare och TV-profiler Carolina Gynning och Carina Berg ut på Sverigeturné för att framföra livepodden Gynning & Berg – Live. I höst fortsätter turnén med ytterligare 14 stopp runt om i landet vilket innebär ett helt år av föreställningar för duons livepoddssatsning ”Live Del 1”.

Höstturnén inleds 6/10 i Helsingborg och fortsätter 7/10 till Malmö, 13–14/10 Stockholm, 2/11 Halmstad, 3/11 Vara, 4/11 Västerås, 10/11 Kalmar, 11/11 Borås, 16/11 Umeå, 17/11 Piteå, 18/11 Uppsala, 1–2/12 Göteborg.
Carolina Gynning och Carina Berg har minst sagt gjort succé med sin podd ”Gynning och Berg – hittar sig själv”. Podden har de kört ihop sedan 2019, och idag är det en av Sveriges största.Carolina Gynning och Carina Berg gör succé med sin podd ”Gynning och Berg – hittar sig själva”. Duons turné förlängs nu – och kommer att köra hela hösten. Webbläsaren tillåter inte utomståendes cookies. För bokning krävs att Eventim lagrar cookies i webbläsaren. Vänligen klicka på nedanstående knapp för att öppna biljettköpssidan i ett nytt fönster. Din åsikt är ett viktigt beslutskriterium för andra besökare att delta i ett evenemang. Dela din upplevelse med framtida besökare till detta evenemang. Kom ihåg att hålla god ton. Fanrapporter godkänns av våra redaktörer. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera inlägg som bryter mot våra regler.Live Nation är Sveriges största arrangör av konserter, turnéer och evenemang. Varje år har vi via över 2000 evenemang äran att få vara med och ge över en miljon svenskar den unika upplevelse som endast livemusik och liveunderhållning kan ge – musik är allra bäst live.

I början av 2023 gav sig två av Sveriges mest populära poddare och TV-profiler Carolina Gynning och Carina Berg ut på en Sverigeturné för att framföra livepodden Gynning och Berg Live Del 1. I höst fortsätter turnén med ytterligare 14 stopp runt om i landet vilket innebär ett helt år av föreställningar för duons livepoddssatsning. Biljetter släpps på LiveNation.se fredag 28 april kl 10.00.

För att läsa mer om detta, var vänlig läs vår Integritetspolicy som berör vår behandling av dina personuppgifter, och Integritetspolicy för Contacts som berör behandlingen av dina personuppgifter från ägaren av nyhetsrummet du följer.
När du väljer att skapa ett konto och följa ett nyhetsrum kommer dina personuppgifter behandlas av oss och av ägaren av nyhetsrummet för att du ska kunna motta nyheter och uppdateringar enligt dina bevakningsinställningar.”Det ska bli så otroligt lyxigt att få fortsätta med detta oväntade svinroliga spektakel. Det som först skulle vara en liten livepodd växte till en hel show. Och publiken, som är vår tredje huvudrollsinnehavare är ju bara BÄST. Vi älskar att få möta alla glada lyssnare som skickar så mycket kärlek upp på scen! ” säger, Carolina Gynning & Carina Berg.Vi producerar det mesta från mindre klubbspelningar via riksomfattande turnéer och stora utomhuskonserter till turnéer med våra svenska artister utomlands. Vårt utbud spänner från ny, gränsöverskridande musik till mer etablerad. Vi representerar ett stort antal svenska artister och arrangerar även ett flertal stora festivaler.

Similar Posts