Hawaiiansk Massage Utbildning

Betalningsvillkor Samtliga kurser ska vara till fullo betalda INNAN kursstart. Kontant eller via Human Finans. Delbetalning upp till 72 månader via Human Finans.Den finska klassiska massagen är en betydligt mer djupgående massageteknik. Tack vare detta kommer man åt att behandla de djupare musklerna där de flesta människor har sina besvär. Givetvis kan man med samma teknik även ge avslappningsmassage till de som önskar en lättare behandling.

Ja, vi kan hjälpa till med allt som att måttbeställa en bänk som passar för Dig. Oljor och olika typer av bänkpapper har vi också?. Välkommen in så kan vi hjälpa Dig.

Anmälan Efter att Du gjort din anmälan får Du en bekräftelse via mail eller i vissa fall via posten. En extra kallelse sker alltid med SMS någon vecka innan kursstart.
På grund av den nya lagen GDPR, om hur personuppgifter sparas och hanteras väljer vi nu att informera om det här. Första gången Du kommer hit som kund fick Du fylla i en anamnes (s.k. sjukdomshistoria). På det pappret fyller Du i:Massör namnet har blivit ett allmänt begrepp för alla som jobbar med massage. Tittar man på titeln massageterapeut så betyder det en person som behandlar/vårdar skador och dylikt, medan en massör jobbar mer med förebyggande friskvård. Efter att massören gått alla de vidareutbildningar som krävs kan de ansöka om certifiering genom SFKM eller hos Massageakademins egna branschförbund, SMARF, och därefter titulera sig som Certifierad Idrottsmassageterapeut. Hela Dig erbjuder såväl Tui-Na massage, Hawaiiansk massage och massage med varma stenar.Min utbildning – Jag har utbildat mig vid Nei Jing Akademin i Enköping, samt praktiserat i Kina. Tidigare utbildning har jag inom klassisk massage, babymassage och basmedicin. Jag har kompletterat min utbildning med Hawaiiansk Lomi lomi massage, Laserterapi och går kontinuerligt på fortbildningstillfällen samt påbyggnadskurser.Jag har ansvars- och patientförsäkring, är medlem i finska och svenska akupunkturförbundet samt laserföreningen i Finland.Varmt välkommen!Inför behandling: Vi rekommenderar att du bokar en tid då dina hårstrån är minst 5-10 mm långa, och under din mensfria period. Detta på grund av att man löper större risk för infektion under menstruation, samt att man är extra smärtkänslig då.

Fakta om vår metod: Honungsemulsion är en 100% naturprodukt för skonsam hårborttagning. Honung är naturens underbara gåva, har läkande, stärkande effekt både invärtes och utvärtes. Den innehåller starka antibakteriella enzymer, organiska syror samt enzymen inhibine. Dessa viktiga beståndsdelar minskar smärta och hudirritation. Efter hårborttagning med honungsemulsion blir huden mjuk och len utan kraftig rodnad eller irritation. Skillnaden mellan sockervax och honungsemulsion är stor. Honungsemulsion är stabilare, fungerar lika bra sommar som vinter, en sort täcker alla behov som innebär lägre kostnad, bara en värmare och smidigare hantering. Honungens välgörande effekt gör huden underbart mjuk och silkeslen efter depilering. Vid hårborttagning med honungsemulsion tillämpar man en speciell teknik. Den appliceras med fingrarna mothårs och tas bort medhårs, tvärtemot vanlig vaxning. Inga remsor eller spatlar behövs. På det sättet dras hårstråna ut i samma riktning som de växer. Denna teknik tillsammans med honungsemulsionens läkande och lugnande egenskaper ger en skonsam depilering. Honungsemulsion fungerar på alla hår- och hudtyper, tar även bort grova och ganska korta hårstrån. Tack vare tekniken och honungsemulsionens goda egenskaper minskar risken för inåtväxta hårstrån avsevärt.
Brasiliansk, Playboy, Tasmanian och Hollywood vaxning är intim vaxningar vilket innebär att man tar bort hår i underlivet. Man bestämmer själv hur mycket man vill ta bort. Men mer än bikinilinjen räknas som brasiliansk vaxning. Det kan upplevas obehagligt de första gångerna, men mildras vid regelbundna behandlingar. Detta beror på att hårväxten glesnar. Med regelbundna behandlingar menas allt från 3 – 7 veckor beroende hårtyp.Vi finns till för dig som: söker en ekonomiavdelning som är en partner i ditt företag själv väljer den kostnadsnivå eller resurs som passar digVi erbjuder hög standard på allt från bokföring till företagsrådgivning och affärsjuridik. Genom oss kan du göra ditt företag ännu bättre!

Espholms badstrand ett fint utflyktsmål i södra Mariehamn. Då stranden ligger lite avlägset brukar det inte vara lika mycket besökare som på de större stränderna. I anslutning till stranden finns grillmöjlighet och toalett. Bilen parkeras på en liten parkering ca 500 m från stranden.Hela Dig erbjuder såväl Tui-Na massage, Hawaiiansk massage och massage med varma stenar.Min utbildning – Jag har utbildat mig vid Nei Jing Akademin i Enköping, samt praktiserat i Kina. Tidigare utbildning har jag inom klassisk massage, babymassage och basmedicin. Jag har kompletterat min utbildning med Hawaiiansk Lomi lomi massage, Laserterapi…Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på ”Kontakta arrangören”. För mer information, läs här.This venue includes both levels of the two basics workshop of the sacred Hawaiian Lomi Lomi Nui massage to make a full body Lomi Lomi massage. All according to the Aloha International guidelines for Kino Mana training.

Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.
Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken ”Mina biljetter” när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

Favoritmassage, en ynnest att få och utföra. Efter den Massageterapeutiska utbildningen på Axelsons tog din kurs massagen till högre nivåer. Jag växlade mellan de två olika massagestilarna, men till slut tog jag mer och mer från den Hawaiianska in i den klassiska som blev mycket populär och jag fick kunder som stannade i femton år.
OBS! För att säkerställa att våra mail kommer fram till dig eller inte hamnar i skräppost-foldern är det bra att lägga till vår mailadress [email protected] till dina kontakter för säkra e-post adresser innan du köper kursen. Gratis mail tjänster som hotmail är ofta spärrade för denna typen av mail, om du inte vet hur du gör så hittar du massor med instruktioner på internet.Under kursen lär vi oss dragen i denna helande massage – ”Den kärleksfulla beröringen mellan Hjärta, Hand och Själ” och varvar med meditationer och övar fokusering. Vi tränar på att använda vår tankekraft och andra inslag i den hawaiianska filosofin.

Similar Posts