Hemtex Jönköping A6 öppettider

Hemtex-butiken har följande öppettider: Måndag 10:00 – 20:00, Tisdag 10:00 – 20:00, Onsdag 10:00 – 20:00, Torsdag 10:00 – 20:00, Fredag 10:00 – 20:00, Lördag 10:00 – 18:00, Söndag 11:00 – 17:00.

Kan man betala med kontanter på Hemtex?
Therese Hellberg‎Hemtex Vi förstår din tanke men vi har valt att gå över på kontantfria butiker för att öka säkerheten för vår personal i butikerna, det förebygger rån och hot situationer. Det är också så att andelen kunder som handlar med kontanter har minskat kraftigt på senare år.
Hemtex är en butikskedja som fokuserar på heminredning och textil. I Sverige finns idag omkring 138 butiker. Utöver det finns också butiker i Finland och Estland.Under gemensamt varumärke säljer butikerna heminredningsprodukter med tonvikt på hemtextil. Hemtex produktområden är Sova, Bada, Äta och Umgås. Hemtexkoncernens årsomsättning uppgick per den 31 december 2014 till totalt 1 046 miljoner kronor.

Vi har bäddat drömsängar, utvecklat designsamarbeten och skapat mysiga hem sedan 1973. Det var då allt började – i textilstaden Borås. Hemtex har alltid erbjudit textilier och heminredning av hög kvalitet till ett överraskande bra pris. Huvudkontoret är placerat i Viared i Borås, där vi än idag strävar efter att utveckla en shoppingupplevelse utöver det vanliga.
Hos oss på Hemtex hittar du heminredning för alla rum. Allt från sköna påslakanset och galet fina gardiner till säsongens magiska mattor och detaljerna som gör ditt hem komplett.

Vi vill att alla ni som handlar på Hemtex ska känna er trygga med vilka vi är och vad vi står för. Det allra bästa sättet att lära känna oss och våra produkter är självklart att komma förbi våra butiker eller besöka oss online. En bra start är annars att ta en minut eller två och läsa vidare här; om vårt företag och vår historia, vårt förhållande till textil, och hur vi bedriver vår verksamhet med hänsyn till vår omvärld.
Idag är vi Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextil. Vi har över 130 butiker i Norden och en inspirerande e-handel. Vi arbetar aktivt och ambitiöst med hållbarhet i hela kedjan och strävar alltid efter minsta möjliga miljöpåverkan. Läs mer här. Vår ambition är att göra det härligt för dig att komma hem. Så välkommen till vår värld, kom in till oss i butik eller fortsätt att upptäcka vårt sortiment på hemtex.se.Sedan 1973 har vi på Hemtex arbetat för ett hemtrevligare Sverige. Det har gjort oss till Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextilier. Du kan idag besöka oss i över 135 butiker och i vår webbshop som alla erbjuder samma sortiment och lika stor passion för de enkla förändringar som täcken, kuddar, plädar, bäddtextilier, handdukar, dukar, servetter och gardiner kan göra i ditt hem.Nu kan du handla direkt från din Hemtex-butik via KLICKA & HÄMTA. Lägg din beställning online och hämta din beställning redan efter 3 timmar, förutsatt att varorna finns i din valda butik. Välj mellan att betala i butik när du hämtar eller när du lägger beställning online, vad du föredrar! Du får ett SMS när din beställning är klar för att hämtas.

Jönköping City AB c/o Jönköpings kommun Rådhusparken 1 551 89 Jönköping Växel: 036- 16 40 74 Besöksadress: Rådhuset, entréplan ­Hitta hit­ ­[email protected]
Med force majeure avses bland annat strejker, sjukdom hos personalen, transportstörningar eller import- och exportförbud hos Hemtex eller våra leverantörer. Under force majeure skjuts Hemtex förpliktelser upp. Om force majeure råder längre än 2 månader äger såväl du som Hemtex rätt att upphäva avtalet utan någon skyldighet att betala skadestånd.

När paketet finns på ditt utlämningsställe får du en avisering via sms till det mobilnummer du angett vid beställning. Om leveransen försenas vill vi att du kontaktar [email protected] Hemtex ansvarar inte för skador till följd av försenad leverans. Leveranser kan endast göras inom Sverige. Hemtex tillämpar inte delleverans om en eller flera varor i beställningen ej kan levereras. Istället skickas de varor som kan levereras och de varor som inte kan levereras krediteras kunden. Om du handlar som medlem och ditt köp har leveranssätt ”Till närmsta serviceställe” och översteg 599 kr från början debiteras du självklart ingen fraktkostnad. För dig som inte är medlem har vi fri frakt från 999 kr för standardleverans. Information om delleverans skickas separat.
Vi står för transportrisken, d.v.s. risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Du står för risken vid eventuell retur till oss.Ditt paket ligger i 7 dagar på valt utlämningsställe. Du har möjlighet att förlänga liggtiden via Portnord-appen med ytterligare 7 dagar så att det ligger totalt 14 dagar. Outlösta paket från utlämningsställe debiteras en avgift på 150 kr (inkl moms) för frakt och omkostnader. Kostnaden debiteras dig via samma betalsätt som du gjort ditt köp. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss, annars blir det registrerat som outlöst och debiteras automatiskt.

Innehållet på denna webbplats är upphovsrättsligt skyddat och tillhör Hemtex AB. Hemtex hemsida kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte står under vår kontroll. Vi ansvarar inte för innehållet på dessa webbplatser. Alla försök till stöld eller bedrägerier på Hemtex webbshop polisanmäls. Hemtex förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks. Du som kund ansvarar för att dina inloggningsuppgifter inte kommer i orätta händer. När du anger din e-postadress och mobilnummer samtycker du till att vi skickar ditt eventuellt glömda lösenord till dig via e-post, samt leveransaviserar via sms.Vi är måna om att visa produkterna på ett tydligt och korrekt sätt. Vi kan dock inte garantera att de färger som visas exakt återger de färger som produkterna har i verkligheten eftersom färgåtergivningen beror på inställningar i din dator och på din skärm. Hemtex reserverar sig för eventuella faktafel när det gäller produktinformation. Sortiment kan skilja mellan webbshop och fysisk butik. Vanligtvis finns alla produkter som visas på hemsidan inne i lager för Hemtex webbshop. Undantag kan förekomma, och vi reserverar oss för eventuella lagersaldofel. Om en vara är slut i webbshopen framgår det i klartext vid respektive vara.

För information om Hemtex behandling av dina personuppgifter, se Information om behandling av personuppgifter. Om du begär begränsning av behandling av dina personuppgifter enligt tillämplig dataskyddslagstiftning kommer vi inte att kunna uppfylla våra skyldigheter gentemot dig under den tid som behandlingen begränsats.

Kan man betala med Klarna på Hemtex?
Du kan antingen välja mellan att betala i butik när hämtar upp din beställning eller att betala online när du lägger din beställning. I butik kan du betala med kort och online kan du betala med kort, faktura eller delbetalning via Klarna.
Alla betalningar på Hemtex.se hanteras av Klarna som är säkerhetscertifieradeenligt PCI-DSS. Du har alltid rätt att delges den information vi har lagrad om dig, samt att få den raderad om den är felaktig eller irrelevant. Om det är aktuellt kontaktar du [email protected] förtroende är viktigt för oss. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när du handlar i vår webbshop, Det är därför viktigt för oss att köp ska göras utifrån tydliga och enkla villkor. Allt detta regleras här – i våra köpvillkor. Innehållet kan förändras och därför ska du alltid läsa här innan du genomför ett köp.

Är Hemtex svenskt?
Hemtex är en svensk inredningskedja som har funnits i över 50 år och som idag har över 170 butiker i Sverige, Norge och Finland.
Priserna på Hemtex webbshop är angivna i svenska kronor. Hemtex reserverar sig för eventuella faktafel när det gäller varans pris. Kampanjpriser kan skilja mellan webbshop och fysisk butik. Prissänkta varor gäller, om inget annat anges, så länge lagret räcker.

Är varan trasig eller felaktig när den anländer till dig har du tre års reklamationsrätt. Hemtex AB åtar sig att inom reklamationsfristen kostnadsfritt åtgärda felet genom att lämna en ny vara, eller utbetala köpbeloppet (inklusive eventuella övriga kostnader) till dig som kund. Om du upptäcker att varan är trasig eller felaktig ska du så snart som möjligt efter att felet upptäckts kontakta Kundservice. Om Hemtex konstaterar att varan var trasig eller felaktig när den anlände till dig och du önskar återbetalning får du köpbelopp i retur via samma betalsätt som köpet skedde alternativt en ny vara. Återbetalning sker inom 30 dagar från det Hemtex mottagit varan och konstaterat att den var felaktig eller trasig när den anlände till dig.
I samband med ett köp hos oss skickar vi ett e-post efter att du mottagit varan och ber dig skriva in en produktrecension. Vi gör detta för att få recensioner av produkter som visas på våra webbplatser. Vi kommer att skicka ett e-postmeddelande om produktrecensioner som en del av detta avtal. Om du väljer att lämna en produktrecension gör du det och ger ditt samtycke.Vi behandlar dina personuppgifter för att hantera ditt ärende. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och dina rättigheter i vår personuppgiftspolicy. Genom att börja chatta bekräftar du att du tagit del av denna information.

Hur mycket får man betala i kontanter?
Men för att undvika de omfattande åtagande som det innebär, rekommenderar Svensk Handel att man inte tar emot mer än 45 000 kronor i kontant betalning.
Riksdagen beslutade 2017 att anta en ny penningtvättslag som gäller från den 1 augusti 2017. Detta innebär att handlare som yrkesmässigt säljer varor mot kontant betalning måste göra en riskbedömning av sina kunder vid varje köp som överstiger 5 000 euro. De måste också ha kundkännedom och dokumentation på alla transaktioner och rapportera misstänkta transaktioner till myndigheterna. De nya kraven på handlare gäller inte bara försäljning av varor, utan också tjänster som hotellvistelser och restaurangbesök.Den nya lagstiftningen innebär även ett utökat krav på rutiner för handelsföretag som tar emot kontant betalning på 5 000 euro och uppåt. Företagen måste göra grundläggande åtgärder så som att fysiskt kontrollera sedlar i butiken som kunden önskar betala med. Det innebär också att det måste upprättas administrativa funktioner för god kundkontroll samt intern redovisning.

Sammanfattningsvis finns det egentliga inga direkta hinder för butiker att ta emot stora summor pengar i kontanter så längre de kan garanteras att pengarna inte kommer från kriminell verksamhet. Men för att undvika de omfattande åtagande som det innebär, rekommenderar Svensk Handel att man inte tar emot mer än 45 000 kronor i kontant betalning.

När har Hemtex halva reapriset?
Halva reapriset på redan prissänkta varor! Rött pris gäller när du handlar online. Gäller ej Singer.
Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!Hej, jag driver och äger ett företag som säljer färdiga kökslösningar. I veckan fick jag en fråga ifrån en kund som önskade betala kontant, närmare 150 0000 kronor. Jag vänder mig till er för att fråga om jag kan ta emot dessa pengar eller om det finns några regler kring detta, vad behöver jag tänka på?

Du kan enkelt hitta aktuella Hemtex öppettider i Jönköping genom att välja din filial. Gå till ”filialer” och klicka på platsen för att hitta öppettiderna för din Hemtex butik. I genomsnitt sparar vårar prenumerander flera tusentals kronor tack vare våra uppdateringar. Om du avslutar din prenumeration kommer du inte längre få dessa. Öppettiderna för Hemtex i Jönköping visas på sidan för denna specifika butikskedja. På så sätt kan du alltid kontrollera om Hemtex-butiken är öppen på söndagar.Hemtex har öppet nästan alla dagar i veckan, inklusive söndagar. På allmänna helgdagar, som jul, kan öppettiderna för Hemtex variera. Se de aktuella öppettiderna högst upp på den här sidan eller kolla in webbplatsen Hemtex för öppettider på:Du kan enkelt hitta aktuella Hemtex öppettider i Jönköping genom att välja din filial. Gå till filialer och klicka på platsen för att hitta öppettiderna för din Hemtex butik. Hemtex har mycket intressanta erbjudanden som Kinn gardin, Duschdraperier och Knarrevik, så vi förstår verkligen att du vill få dessa på Hemtex i Jönköping. Tyvärr finns det inte alltid en Hemtex butik i närheten, vänligen ange din plats för att ta reda på vilken butik som ligger närmast Jönköping. Veckans erbjudanden från Hemtex reklamblad gäller från 11-06-2023 till 22-07-2023 är giltiga i din Hemtex butik i Jönköping. De bästa erbjudandena på Hemtex Jönköping är: Kinn gardin, Duschdraperier och Knarrevik.

Vi förstår om du vill få din Hemtex-beställning samma dag. I storstäder är detta ibland möjligt, men vanligtvis ligger leveranstiden på 1-2 arbetsdagar. Tyvärr är det inte alltid så. Detta kan ha olika anledningar, såsom leveransalternativ och när du beställer din vara, men det beror också på hur upptagen Hemtex är och/eller leveransadressen. Därför kan den beräknade leveranstiden vara upp till 3-4 arbetsdagar eller mer. Besök alltid webbplatsen Hemtex eller se den aktuella Hemtex reklamblad, giltig från 11-06-2023 till 22-07-2023, där undantag ofta nämns tydligt.
Du hittar Hemtex butiker i hela Sverige och nya butiker tillkommer hela tiden. Letar du efter en Hemtex butik i Jönköping eller nära dig? Vi har samlat alla Hemtex adresser i Jönköping. Låt oss automatiskt identifiera din plats eller sök efter Jönköping för att hitta närmaste Hemtex butik. Se till att kontrollera Hemtex butikssida för din plats för korrekt information om öppettider och tjänster.

Om du har svårt att betala eller om du upplever oväntade ekonomiska svårigheter, kontakta oss. Tillsammans kan vi arbeta fram en mer hanterbar betalningsplan.Att hantera ekonomiska bekymmer och skulder kan vara stressigt, men du är inte ensam. Det finns specialutbildade experter på plats dygnet runt för att hjälpa dig att få din ekonomi på rätt köl igen:Bra att veta: Om dina delbetalningar dras automatiskt i enlighet med de överenskomna villkoren och betalningen misslyckas kommer vi att försöka dra betalningen igen.

Vad Hånder om man inte betalar Klarna?
Om du missar förfallodatumet får du först en påminnelse. Därefter får du en betalningspåminnelse och en avgift debiteras, men du har fortfarande möjligheten att betala den utestående summan. Obetalda skulder skickas sedan till inkasso.
Om du missar förfallodatumet får du först en påminnelse. Därefter får du en betalningspåminnelse och en avgift debiteras, men du har fortfarande möjligheten att betala den utestående summan.Vill du aktivera platstjänster för Öppettider finns en enkel guide hos Google om hur du delar din plats. Om inte – så går det jättebra att söka med stadnamnet.

Är affärer skyldiga att ta emot kontanter?
Detaljhandeln får inte neka att ta emot kontanter såvida inte båda parter kommit överens om ett annat betalningssätt. Det är inte tillräckligt att sätta upp en lapp om att kontanta betalningar, eller betalningar som görs med vissa sedelvalörer, inte godkänns.
Hemtex började sin succé-resa på 1970-talet, 1973 för att vara mer exakt. Det hela började med att 14 ägare av fristående hemtextilbutiker gick samman och bildade Hemtex. Det var dock inte förens 1990 som de dåvarande 60 butikerna ändrade namn till Hemtex.

Du surfar med en föråldrad webbläsare och utsätter din dator för säkerhetshål och begränsad funktionalitet. Vi rekommenderar att du uppdaterar till senaste versionen av Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, eller annan modern webbläsare.Hemtext är Nordens överlägset ledande och mest omtyckta detaljhandelskedjan för hemtextilier. Där hittar du en gedigen kärlek till kuddar, för att ta ett exempel, och gardiner, för att ta ett annat.Ditt meddelande har blivit skickat till Hemtex. Hädanefter sker all kommunikation mellan dig och Hemtex genom e-post. Vi på Öppettider.nu har ingen insyn i er konversation.

Hur länge ligger paket kvar på Hemtex?
Ditt paket ligger i 7 dagar på valt utlämningsställe. Du har möjlighet att förlänga liggtiden via Portnord-appen med ytterligare 7 dagar så att det ligger totalt 14 dagar. Outlösta paket från utlämningsställe debiteras en avgift på 150 kr (inkl moms) för frakt och omkostnader.
Ja. Behörighet att utge eurosedlar har ECB och de nationella centralbanker som ingår i Eurosystemet. Däremot ligger ansvaret för att ge ut euromynt på de enskilda medlemsstaterna i euroområdet, men de får bara ge ut euromynt i den omfattning som godkänns av ECB. Alla nationella centralbanker är involverade i logistiken av myntlager och -reserver.Europeiska kommissionen utfärdade en rekommendation (2010/191/EU) baserat på en rapport av expertgruppen om euron som lagligt betalningsmedel (Euro Legal Tender Expert Group). Däri framgår följande vad gäller skyldighet att acceptera kontanter.

Ja. Den första serien eurosedlar (5 € till 500 €) gavs ut 2002 och är fortfarande lagligt betalningsmedel. Mellan 2013 och 2019 introducerade ECB och de nationella centralbankerna i Eurosystemet den andra serien eurosedlar, som även kallas Europaserien. I denna serie finns sedelvalörer från 5 € till 200 €. Ingen 500-eurosedel ges längre ut. Sedelvalörerna i den första serien och den andra serien har samma värde.
Den mängd virus som skulle kunna överföras är så liten att risken är obetydlig jämfört med andra ytor som människor dagligen kommer i kontakt med. För att säkerställa att hantering av kontanter är så säkert som möjligt har ECB ett nära samarbete med europeiska laboratorier för att få reda på hur coronavirus beter sig på olika ytor. Läs på vår blogg för mer information.

Nej. Kontanter kommer att fortsätta vara det grundläggande betalningsmedlet under överskådlig framtid. Kontanters värde kan lätt äkthetskontrolleras. Det är lätt att upptäcka förfalskningar och ingen utomstående part behövs för att göra en betalning. Inga andra betalningsinstrument än kontanter inbegriper på ett lika effektivt sätt dessa tre element.
Nej. Om en bank tvivlar på om en eurosedel är äkta lämnar banken in den till den nationella centralbanken (eller till centrum för analys av sedelförfalskningar), som fattar det slutliga beslutet om en sedel är äkta eller inte.

Similar Posts