|

Hotell I åhus

I dag är Åhus en attraktiv ort med drygt 10 000 bofasta och minst lika många som bor i stugor och hotell under sommarhalvåret. Flera evenemang äger rum under sommaren såsom Åhus Beachhandboll och Åhus Beachfotboll, Ålafestivalen, vinvandring, hamnfest, musikevenemang med mera. Med sina långa sandstränder och en medeltida stadskärna lockar Åhus såväl svenska som utländska turister. Åhus har faktiskt Sveriges näst bäst bevarade medeltida stadskärna efter Visby. Åhus har också blivit ett centrum för konst och design med med många duktiga konstnärer och formgivare.

Numera gäller kändisskapet först och främst brännvinet. ”Det absolut renaste i världen”, som också har fått en populär besöksplats på Absolut Home. Ålen är i dag en hotad art men ålakusten med de unika ålabodarna är fortfarande ett levande kulturminne som är utnämnt till ett immateriellt kulturarv enligt UNESCO:s definition och finns med på den svenska kulturarvslistan. Tobaksodlingen upphörde på 1960-talet men den gamla tobaksladan och Åhushavannans minne vårdas av hembygdsföreningen Sankta Annas Gille
Åhus är en attraktiv ort och har många tillresande turister under sommarhalvåret. Långa sandstränder och en medeltida stadskärna lockar både besökare och boende. Sommaren fylls av idrotts- och nöjesevenemang.Åhus historia, ursprungligen under namnet Aos (som betyder åmynning) går tillbaka till år 1252. Men man vet att det längs Helgeå existerade boplatser långt tidigare där handelsmän och hantverkare samlades från hela Östersjöområdet. Transval i södra Åhus är ett sådant område, som vid utgrävningar gett fynd från 700-900-talen och som har stora likheter med fynd från vikingastaden Birka.

När öppnar Seaside Åhus?
Sommaren 2022 slår vi upp portarna för nya Åhus Seaside, ett helt nytt modernt hotell vid stranden i Åhus med exklusivt spa, restaurang och konferens/festvåning.
År 1617 förlorade Åhus stadsrättigheterna i och med Kristianstads grundläggande år 1614. Borgare fick bara utnyttja sina rättigheter som handelsidkare i städer och Christian IV var noga med att den nya staden inte bara skulle vara en fästningsstad. Här skulle idkas handel också. Århundradena som sedan följde var Åhus en ganska obetydlig ort, men den överlevde och blomstrade på nytt i och med att järnvägen kom till byn i slutet av 1800-talet. Då följde en period där Åhus som ort blev känt för både ål, snus och brännvin.Åhus omnämns första gången i skriftliga källor 1149 då området förlänades till ärkebiskopen Eskil i Lund. Sedan gick allt mycket snabbt. Den vackra Mariakyrkan och borgen Aose Hus byggdes under 1100-talets senare hälft. Under 1200-talet utvecklades Åhus till en med den tidens mått stor stad (vilket också speglades i den förhållandevis stora kyrkan). Här fanns en stadsstruktur med vägar och bebyggda tomter och fynd visar att olika hantverkare levde och arbetade här. I skriftliga källor nämns både spetälskehospital och dominikanerkloster och det är också nu, år 1299, som man hittar ordet stadsprivilegier. Staden utvecklades inte bara som handelsstad utan också som en sjöfartsstad och centrum för fisket i hela östra Skåne. Återigen var utflödet av Skånes största å av stor betydelse för ortens utveckling.

Lure coursing är en mycket fartfylld och familjevänlig tävlingsform för vinthundar som ska likna den harjakt som raserna en gång avlades fram för. Den 29 juni till 2 juli går VM av stapeln på Kristianstads evenemangsområde i Norra Åsum. Välkommen att besöka ett spännande evenemang!

Bland de lokala företagen kan nämnas The Absolut Company med tillverkning av Absolut Vodka och ett antal välkända designföretag som Blå Station, Ateljé Lyktan, Studio Glashyttan och Åhmans inredningar.
12- och 1300-talen var oroliga tider i Åhus historia. Det förekom strider mellan ärkebiskopen och kungamakten. För att ge staden skydd byggde man i början av 1300-talet en stadsmur med vallgrav. Vallgraven i sin tur förstärktes i väster och norr med en mur som också senare försågs med flankeringstorn. Trots detta drabbades ofta Åhus av fiender som både plundrade och brände staden. Från att ha varit en viktig medeltida ärkebiskopstad blev Åhus efter reformationen en vanlig handels- och hamnstad.Helgeåns utlopp i Hanöbukten har i långa tider varit en naturlig knutpunkt för utbyte av varor. Redan vid mitten av 700-talet fanns en marknads- och hantverksplats ett par kilometer uppströms nuvarande Åhus.

Kristianstads kommun | 291 80 Kristianstad | 044-13 50 00 | Organisationsnummer 212000-0951 | Ansvarig utgivare Eva Mårtensson, kommunikationsansvarig kommunledning | E-post: [email protected]
Kostnadsfri parkering finns precis utanför entrén och får endast användas av hotellets gäster från klockan 16.00 ankomstdagen till och med klockan 14.00 avresedagen.– Vi ser en stor potential att utveckla både hotellet och Åhus till en ännu attraktivare destination. Åhus är redan ett starkt varumärke med ett attraktivt utbud av aktiviteter. Vi har haft framgång med vår strategi att investera och utveckla hotellen i högt tempo i kombination med att höja gästupplevelsen samt att paketera och synliggöra hotellet och destinationen, säger Kjell Jakobsson ägare till Room Republic. – Åhus Seaside är en fantastiskt fin anläggning som Staffan & Camilla har skapat. Vi ser en stor potential i anläggningen och vårt team är beredda att göra något riktigt bra med detta fina hotell, säger André Åberg VD i Room Republic Åhus Seaside är beläget vid den vackra Täppetstranden i Åhus. Hotellet invigdes 17 juni 2022 och har 72 rum, 6 konferenslokaler, restaurang samt spa. I augusti 2022 fick hotellet den officiella klassificeringen 4 stjärnor Superior. Förväntad budgeterad omsättning för Åhus Seaside är ca 70 miljoner år 2023.– Vi har kämpat och brunnit i flera år för att Åhus ska få ett exklusivt destinationshotell vid havet. Vi är väldigt stolta över det vi har åstadkommit tillsammans med vår fantastiska personal och vi har fått ett väldigt fint gensvar från våra gäster. När vi nu lämnar över till Room Republic känner vi oss trygga med att de med sin kunskap, erfarenhet och goda renommé kommer att fortsätta utveckla Åhus Seaside till en anläggning som vi alla kan vara stolta över.

Room Republic växer med ytterligare en destination och blir ny ägare av Hotel Åhus Seaside i Åhus. Hotellet invigdes 17 juni 2022 och har 72 rum, konferens- och festvåning, restaurang samt spa. Room Republic tillträder 2 januari 2023, enligt ett pressmeddelande.
Det här är den version av vår webbplats som är riktad till personer som talar Svenska i Sverige. Om du är bosatt i ett annat land eller en annan region väljer du den lämpliga versionen av Tripadvisor för ditt land eller din region i rullgardinsmenyn.

Enda sättet att lämna en recension är att först göra en bokning. På så sätt vet vi att våra recensioner kommer från riktiga gäster som faktiskt har bott där.
litet välskött hotell, mycket trevlig personal och bra parkering utanför dörren. Nära till hamnen och gamla staden. kloka miljöåtgärder. utmärkt anpassad frukost.Summers Paradise erbjuder gratis lånecyklar, en gemensam lounge, en trädgård och boende i Åhus med gratis WiFi och utsikt över trädgården. Det var välutrustat och prisvärt. Bra läge, nära havet och lätt att ta dig med cykel in till stan. Åhus Gästgivaregård erbjuder boende med restaurang, bar, trädgård och gratis gästparkering, 1,5 km från Revhaken havsbad i Åhus. Detta 4-stjärniga hotell erbjuder även gratis WiFi och bagageförvaring…. The entire experience from the moment that you arrived, made you feel exceptionally welcomed and informed about your stay at the property. The Staff were and are exceptional! Åhus är en fantastisk sommarstad. Ljuvlig gammal bebyggelse med ett stor kulturvärde. Torget har bland landet godast glass som sen kan förtäras nere på kajen vid ån. Där ligger även ett flertal bra restauranger och med en kort resa över ån med en gratis ”pråm” så finns ytterligare ett bra matställe. För den badsugne finns ett fint havsbad bara en kort biltripp bort.Jag och mina vänner bodde i Åhus två nätter och reste runt i Österlen och på Listerlandet bl a. Det fungerade utmärkt. Ottos glass på torget hade inte öppnat när vi kom dit och hade stängt när vi försökte nästa gång. Fin stad. Vacker kaj med flera trevliga restauranger. God glass och mysigt sitta på glassbåten. Vi gick också historiska vandringen som blev uppskattad. Efter resan berättar gästerna om sin vistelse. Vi scannar recensionerna så det inte förekommer oanständigt språk och kollar också att det är verkliga personer som faktiskt bott där innan vi lägger till recensionerna på vår webbplats.Roliga semestrar i Åhus! ligger i Åhus, 2,2 km från Täppet havsbad, 2,5 km från Östra Sand badplats och 18 km från Kristianstads tågstation. Här finns boende med terrass och bar. Sååå charmig lägenhet i lugnt område

Vem äger Seaside i Åhus?
5 snabba med Camilla Andersson, ägare och hotellchef på Åhus Seaside.
Detta boende ligger i en 1800-talsbyggnad intill småbåtshamnen i Åhus, 5 minuters promenad från Åhus centrum. Här finns ett gemensamt kök, ett TV-rum och en stor trädgård. Amazing location, great host and clean environment. Totally recommend it and i will definitely visit it again.First Camp Åhus-Kristianstad ligger i Åhus, 14 km från Kristianstad och 42 km från Hässleholm. Privat parkering erbjuds utan extra kostnad. Wi-Fi är gratis. Alla rum har TV. strandnära, mysigt med vedkamin, fint med terass och kök med allt man behöver.Mkt prisvärt och utrustat boende. Kommer gärna tillbaka. Promenad in till Åhushamnen är ca 7 km men på bra cykelvägar. Väl värt promenaden. Tummen upp för detta boende.

B&B Åvägen ligger i Åhus. Här finns boende med gratis lånecyklar, trädgård, terrass, grill och utsikt över trädgården. Very good, nice and flexible owner. Breakfast – the best ever eaten beeing outside my home.
Hotell Briggen ligger 100 meter från Åhus hamn och erbjuder individuellt inredda rum med platt-TV. Wi-Fi och parkering är gratis på hotellet. Täppetstranden ligger 1 km bort. Location, the accomodation ambience…very traditional swedish feeling. I booked single bed room and surprised that the room was quite big compared past experiences booking a single bed hotel room which usually so limited in space. Bed was comfy..adjustable sleeping method! Hairdryer, bathroom clean, big table, drawer.. tea and coffee available in breakfast area. And clean accomodation.Detta pensionat ligger 3,5 km från Åhus centrum och erbjuder frukost, gratis Wi-Fi och rum med eget badrum med dusch. Stranden Yngsjöstrand ligger 1 km bort. Mysigt med trevlig personal. Hit kommer vi igen.Åhus Seaside ligger vid Täppetstranden, 3 km från Åhus vackra medeltida stadskärna. WiFi erbjuds utan extra kostnad. Alla rum på Åhus Seaside har tv och eget badrum med dusch. Ocean view from the room is amazing and room itself is perfect.

Åhus Strand Resort ligger i Åhus, bara 3 minuters promenad från en sandstrand och 18 km från Kristianstad. Hässleholm ligger 42 km bort. Privat parkering erbjuds utan extra kostnad. Boendet har TV. Supertrevlig personal. Drömläge! Ett enkelt men mysigt boende.Allt var svindyrt! Parkering 100 kr, inträde på beachhandbollturneringen 250 kr, 50 cl dricka kostade 30 kr och 2 små glasskulor var 50 kr…sänk priserna!!!

Vackert hus i lummig trädgård. Mysiga rum. Serverades en mycket god och fräsch frukost på rummet. Gick att låna cykel för att ta sig inåt Åhus. Nära vacker badplats. Trevlig värd.Hos oss bor du inte bara personligt och bekvämt i våra många rum. Utan du blir även väl omhändertagen med personlig service och omtanke för att du skall trivas på absolut bästa sätt.

Vad får man inte missa i Åhus?
Här är några saker du kan göra i Åhus: Besök Åhus strand: Åhus är känt för sina vackra stränder. … Upptäck Aosehus slott: Aosehus slott är en medeltida borg som är väl värd ett besök. … Besök Absolut Vodka-museet: Om du är intresserad av vodka och dess tillverkning kan du besöka Absolut Vodka-museet i Åhus.
Nuvarande anläggning stängs 17 december och rivningen påbörjas i januari. Ni kan göra bokningar och förfrågningar online under hela tiden från och med nu. Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer. Vi öppnar hotellet den 17 juni 2022 men redan nu kan du boka övernattning och paket online för nästa sommar eller varför inte köpa den perfekta julklappen – ett presentkort på nya Åhus Seaside! Beställ ditt presentkort här

Stort tack till alla som besökt oss under åren hittills, vi hoppas att ni vill komma tillbaka och uppleva nya Åhus Seaside tillsammans med oss. Vi längtar så efter att få välkomna er till det nya hotellet!Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till [email protected] eller ring 044-28 93 00.

Vart ska man bo i Åhus?
Kolla in de mest bokade ställena att bo på den senaste månaden!Åhus Seaside 4 stjärnor. Ställe att bo på i Åhus. … Åhus Bed & Breakfast. Ställe att bo på i Åhus. … Åhus Resort. Ställe att bo på i Åhus. … Hotell Briggen i Åhus 3 stjärnor. Ställe att bo på i Åhus. … Åhus Gästgivaregård 4 stjärnor. … First Camp Åhus-Kristianstad 4 stjärnor.
Hotellet kommer att ha 72 rum och sviter i olika storlekar, inredda i lokal design med inspiration från naturen. Alla rum har rymliga balkonger eller terrasser med utsikt mot spa-trädgården eller havet. I vår restaurang serveras du mat, vin och drinkar i en omfamnande miljö. Här finns plats för både skratt och förtroliga samtal. I Seaside Spa kan du komma ner i varv och fokusera på att bara må bra. Ta ett dopp i havet och värm dig sedan i någon av våra bastur innan du slår dig ner i relaxvåningen, beställer något enkelt att äta eller dricka och njuter av utsikten över vackra Täppetstranden och havet. Boka din vistelse hos oss här

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.
Sommaren 2022 slår vi upp portarna för nya Åhus Seaside, ett helt nytt modernt hotell vid stranden i Åhus med exklusivt spa, restaurang och konferens/festvåning.

Högljudda ungdomar från restaurangen, fredag o lördag. Bättre upplysning angående träningstillfällen, ex motionsspåret. Möjligheten till lån av cyklar.
Ahus Seaside Hotell erbjuder en frukostbuffé som serveras varje dag i restaurangen. Gäster kan testa olika maträtter på utomhusrestaurangen som finns på plats.Ahus Seaside Hotell ligger 2,1 km från Åhus Museum. Det har uppvärmd utomhusbassäng, tennisplan och golfbana. Ahus Seaside Hotell är beläget nära Le Bardo.Vår bokning hade blivit fel. Sista natten vi bokat hade inte hotellet med.Tilintetgjorda blev vi uppmärksammade på detta. Ingen empati från personalen trots vetskap om makens 60års firande. När makens bror med fru kom för att överraska var inte deras bokning heller med trots att de bokat via Booked.net med god framförhållning. Aldrig mer detta hotell då man inte kan veta om man är bokad eller ej.Alternativet till havsutsikt eller boende i rum med veranda/utevistelse, passar utmärkt för hundägare. Mycket bra frukost. Mycket bra att tillhandahålla både DN och SVD. Bra bemötande i baren framåt kvällningen. Bra med ett separat TV-rum i samband med vistelsen enär det var OS.

Den saltleverans som misstänks kom till Åhus den nionde juli. Den 27 juli hittades ecoli-bakterierna, vid en ordinarie rutinkontroll. Den andre augusti gick kokrekommendationerna ut till befolkningen i Åhus och Yngsjö.– Först ska vi utreda det här ordentligt, och de juridiska bitarna. Den slutgiltiga frågan ska hanteras av nämnden. Men vi vet också att den reella kostnaden för ortsborna har varit liten, att värma upp vatten kostar någon krona om dagen för hushållen, säger Sten Hermansson (fp), avgående ordförande för Tekniska nämnden.

– I saltbassängerna har man hittat stora mängder ecoli, upp till tusen gånger högre än vad som varit i ledningsnätet. Troligen har bassängerna fått smittat salt eller saltet förorenats under transporten, säger Michael Dahlman på kommunteknik.
Saltbassängerna ska nu tömmas och saneras. Hur detta ska ske görs i samråd med saltleverantören. Dit kommer också kommunen att rikta krav på ersättning.– Tidigare har man trott att saltlösningar ska döda bakterier. Därför misstänktes inte den delen först. Efter hand har vi fått veta att Trelleborgs kommun hade liknande problem 2007, som också var hänförliga till saltet och samma saltleverantör, säger Anna Tengelin Skoog på C4 Teknik.

När byggdes Åhus Seaside hotell?
2020 togs det första spadtaget till nya Åhus Seaside, ett toppmodernt hotell precis vid strandkanten som stod klart juni 2022. Hotellet innehåller förutom 72 hotellrum även spa, restaurang och bar samt konferens- och festvåning.
Åhus ligger vid utloppet av Helge å. Orten har anor sedan medeltiden och är omtyckt för sin bibehållna småstadscharm och naturligtvis sina kvalitéer som badort. I Åhus finns all form av service du behöver och du tar dig snabbt till större städer som Kristianstad, Lund och Malmö.

Vad är Åhus känd för?
Med sina långa sandstränder och en medeltida stadskärna lockar Åhus såväl svenska som utländska turister. Åhus har faktiskt Sveriges näst bäst bevarade medeltida stadskärna efter Visby. Åhus har också blivit ett centrum för konst och design med med många duktiga konstnärer och formgivare.
Boka din weekend, semestervecka eller enstaka nätter i någon av sviterna på Åhus Brygga. Njut av strandliv, poolområde, Padel on the beach och restauranger med havsutsikt.

Är Åhus fint?
Staden ligger fint beläget vid Helge ås utlopp i Hanöbukten. Den lever upp lite extra under sommarmånaderna, mycket tack var de fina stränderna. Det finns dock många andra anledningar att resa till Åhus vid alla årstider – trandans, historiska sevärdheter och den fantastiska skånska naturen är bara några.
Våra hotellsviter är byggda av GBJ Bygg, ett välrenommerat byggföretag med över 70 års erfarenhet av att leverera hus med hög kvalitet. Läs mer här Webbproduktion: Lennandia Advertising | Illustrationer: 3D VisionVåra villor är perfekta att hyra både som hotellboende med full service, weekendboende och semesterboende med självhushåll, allt för att förgylla er semester i Skåne.

Hos oss på Åhus Resort bor ni i egen villa med hotellstandard, välj själv om ni vill bo som hotellvilla med frukost o full service eller villa där ni kan sköta allt själva. Varje villa har eget kök, tre sovrum, soffgrupp, dubbla duschar och badrum, samt uteplatsmed grill.En solstråle landar försiktigt på huvudkuddens krispiga örngott. Det är morgon i Åhus och sakta börjar dagen att vakna till liv. Fötter i tofflor och kropp i morgonrock. Rustikt trägolv byts mot vit, finkornig sand som letar sig in mellan tårna. Det friska havsvattnet väcker kroppen. Det är dags att börja dagen och fylla den med liv.

Växla upp med ett svettigt pass på gymmet eller växla ner med en lugnande massage i spaet. Inspireras till nya idéer under konferensen eller rensa alla tankar och slappna av i spabadet. Börja kvällen med bubblor i glaset för att sedan njuta av en god bit mat i en härligt välkomnande atmosfär. Oavsett hur din dag ser ut kan du fylla den här. Välkommen till Åhus Seaside – med plats för livet.
momondo söker igenom hundratals resesajter så att du kan jämföra priser för hotell och andra boendealternativ i Åhus. momondo samlar alla dina alternativ på ett och samma ställe, helt gratis och utan dolda avgifter eller kostnader.När du sökt efter boende i Åhus hjälper momondo dig att hitta ett bra ställe att övernatta genom att hjälpa dig filtrera dina resultat. Om du letar efter ett boende som erbjuder gratis frukost har vi ett filter för det. Behöver du kostnadsfritt internet eller gratis avbokning har vi ett annat. Du kan söka utifrån detta och mycket mer på momondo.På Googles karta kan du leta efter det perfekta boendet för dig. Flytta kartan utifrån dina behov och tänk på att du kan behöva zooma in för att alla boenden ska synas på kartan.

En natt på hotell, en vecka i en stuga eller en weekend på B&B? Sov gott i Kristianstad och Åhus med omnejd. Hitta och kombinera ditt boende utifrån dina behov.
2019 tog de nya ägarna beslutet att satsa nytt. 2020 togs det första spadtaget till nya Åhus Seaside, ett toppmodernt hotell precis vid strandkanten som stod klart juni 2022. Hotellet innehåller förutom 72 hotellrum även spa, restaurang och bar samt konferens- och festvåning.

Vad hette Åhus tidigare?
Åhus historia, ursprungligen under namnet Aos (som betyder åmynning) går tillbaka till år 1252.
Det är troligen det fantastiska läget precis vid vattenbrynet som dragit både svenska och utländska semesterfirare till platsen under årtionden. Ända sedan tidigt 60-tal har här funnits både servering och rum som lockat en bred publik – framför allt under sommarmånaderna.Semesterparadiset på vackra Täppetstranden har länge varit ett populärt tillhåll för semesterfirare. Under åren har både boendet och restaurangen förändrats – och 17 juni 2022 invigdes ett helt nytt exklusivt hotell med plats för både spa, restaurang, konferens och fest/event.

Atmosfären på Åhus Seaside är lugn, rogivande och harmonisk. Här kan du komma ner i varv och verkligen få tid för det du tycker om. Oavsett om du vill njuta av god mat, avslappande spa eller spännande aktiviteter – finns det plats för det på Åhus Seaside.Resterna av detta kapell tillhörde det år 1524 instiftade S:ta Annas Hospital. Hospitalet var en Barmhärtighetsstiftelse som omfattade kapell,sjukhus, ålderdomshem och härbärge för resande och pilgrimer.

I Åhus museum kan du besöka den permanenta stadshistoriska utställningen Vid åns mynning. Helge å har spelat en viktig roll under historiens gång, som en länk och livsnerv i nordöstra Skåne.
I Åhus har det funnits repslagare allt sedan medeltiden, men ändrade förutsättningar för fisket i Hanöbukten tvingade repslageriet att slå igen sitt företag 1966 och det var då det enda kvarvarande i sitt slag i landet.

Man tror att Aosehus byggdes omkring 1150 och att ärkebiskop Eskil i Lund var byggherre.Borgen uppfördes på krönet av en sandås och omgavs av mur och vallgrav.

Totalt kan vi idag erbjuda mer än 6500 specialerbjudanden på hos våra ca 5000 hotellpartners runtom i Europa. Allt från rena rabatter till erbjudanden som inkluderar middagar, överraskningar eller en spaéntre plus mycket, mycket mer! Du kommer hitta hotell i Åhus som ger dig bra rabatter och specialerbjudanden vilket gör att din vistelse blir billigare och att du kan lägga mer pengar på en längre vistelse eller kanske äta lite godare mat på en trevlig restaurang i Åhus?
Har du små barn kan de oftast bo gratis i föräldrars sängar. Är de 5 år och uppåt behöver man oftast en extra-säng. Det finns angivet på varje rum vad som är möjligt och inte.

Är det saltvatten i Åhus?
Vid vattentornet i Åhus, kunde alla som vill hämta rent dricksvatten under sensommaren. Foto: Rapporten, som blev klar under fredagen, pekar ut saltet som används för att avhärda vattnet som felkällan.
Letar du efter tips på de bästa och mest prisvärda prisvärda hotellen i Åhus? På HotelSpecials väljer vi noggrant ut hotell som passar vårt sätt att arbeta och som kan ge dig som kund ett mervärde. Vi arbetar med hotell i Åhus som är bäst i sin kategori eller som kan erbjuda olika typer av ”specials” dvs specialerbjudanden. Vissa erbjudanden är rabatt på priset medans andra inkluderar middagar, cykelhyra eller barn gratis. Sök efter lediga hotellrum i Åhus och gör din bokning snabbt, tryggt och enkelt. Vi har 15 års erfarenhet av att erbjuda specialpriser på hotell i Åhus och är din lokala expert på hotell i Åhus. Testa gärna vår service och utmana våra kunskaper om hotell. Oavsett vilken typ av hotell du letar efter hoppas vi att du hittar något som passar. Svårt att sortera hotellen? Anpassa din sökning med hjälp av filter så hittar du det perfekta hotellet snabbare. Du kan också söka efter hotellen på vår karta. Vill du ha enkel hotellbokning online är vi rätt för dig!

Similar Posts