|

Hotell I Strömstad

Vi ansvarar för att du har tillgång till en bra sjukvård och vi skapar förutsättningar för en god hälsa för alla i Västra Götaland. Våra andra uppdrag är att arbeta med kultur, kollektivtrafik, tillväxt och en hållbar utveckling i Västra Götaland. Västra Götalandsregionen är en politiskt styrd organisation.Hotellerbjudanden i Strömstad. Sök efter hotell i Strömstad. Hitta billiga hotellrum i Strömstad. KAYAK söker igenom hundratals resesajter för att hjälpa dig hitta billiga hotell och boka det rum som passar bäst.

När du gjort en sökning efter hotell på KAYAK kan du filtrera dina resultat efter stadsdel vilket låter dig välja de centrala områdena av Strömstad. Du kan även välja stadskartan för att välja specifika områden, så som stadskärnan i Strömstad.
Hotell är säkra miljöer för resenärer så länge de sanitära åtgärderna följs korrekt för att förhindra spridningen av coronaviruset (COVID-19). Vi rekommenderar dock att du kontaktar de lokala myndigheterna angående säkerhetsförfaranden för hotell i Strömstad.Genomsnittspriset för ett dubbelrum i Strömstad är 2 235 kr per natt. Under de senaste 3 dagarna har användare på KAYAK hittat erbjudande så billiga som 693 kr per natt.

Det bästa erbjudandet för ett 3-stjärnigt hotellrum i Strömstad som hittats av KAYAK-användare under de senaste 3 timmarna var 2 373 kr, medan ett 4-strärnigt hotellrum hittades för så lite som 1 773 kr. Det billigaste rummet som hittades generellt låg på 765 kr.
Det billigaste hotellrummet i Strömstad för den kommande helgen som hittades på KAYAK de senaste 3 dagarna låg på 765 kr per natt. 3-stjärniga hotellrum för samma datum har hittats för så lite som 2 584 kr per natt och 4-stjärniga hotellrum från 2 189 kr per natt.De spahotell med pool som har fått bäst betyg är: Varberg Stadshotell & Asia Spa, Varbergs Kusthotell, Falkenberg Strandbad, Marstrands Havshotell, Smögens Hafvsbad och VANN.

Ja, vilket svar du får beror nog på vem du frågar. Något som är säkert är att Västkusten har mängder att bjuda på om ni vill åka på en spaweekend. Spahotellen har bastu, relaxområde eller lounge där ni kan sippa på en god drink eller en kopp kaffe, jacuzzis, pooler och behandlingar. Det finns rena sparesorts, mysiga mindre hotell med relaxavdelningar, spahotell vid havet och skärgården och lite allt där emellan. Spahotell västkusten som vi jobbar med har paket och erbjudanden för två – det blir inte mycket enklare än så. Kombinera er spaweekend med en middag eller något annat som gör er helg ännu bättre. Om ni vill boka paket med middag och spa ska ni hålla utkik efter de paket som heter ”Spapaket Deluxe”, även om vi har en del spapaket med andra namn – så läs innehållet i de olika erbjudandena och hör av er om ni vill ha hjälp. Sedan är det bara att välja bland de bästa spahotellen här ovan och boka in er helg! Det är ni väl värda.
Några av de spahotell på Västkusten som har fått bäst betyg av par är: Varbergs Kusthotell, Varbergs Stadshotell & Asia Spa, VANN och Falkenberg Strandbad.Haft en tuff vecka? Om det är dags att slappna av lite så är ett spapaket på spahotell västkusten perfekt för dig. Kanske ta med någon du håller kär och njut av en avslappnande spaweekend på västkusten tillsammans. Som tidigare nämnt så är västkusten svårklådd, och det finns en otrolig mängd med olika möjligheter för ren och skär avslappning. Det finns både småstads destinationer som bland annat Varberg, Smögen, Brastad, men också större som Göteborg. Ett hett tips är Varberg, då destinationen tar hela 3 platser på topp 5. Spapaketen på västkusten är utvalda för att ge dig den ultimata upplevelsen – oberoende på vad den är, det är bara att välja just det spapaket västkusten som passar dig!

Vad kostar en natt på spa?
Hur mycket kostar en spaweekend? Att bo på spahotell kostar mellan 1000-3000 kr per natt för rummet och sen ytterligare 500-1000 kr för entré till spa.
Västkusten är en favorit om ni vill åka på spa och det finns många spahotell västkusten att välja bland. Men om vi ska låta tidigare spagäster bedöma vilka spa på västkusten som är bäst så ser topp 5 listan ut såhär:Om ni bor i Göteborg har ni inte långt till de bästa spahotellen. Vi har till exempel Arken Hotel & Art Garden Spa och Sankt Jörgen Park som ligger strax utanför Göteborg men även Jacy’z Hotel & Resort. Annars kan ni åka upp till den gamla kurorten Varberg för en mysig spaweekend. Där finns flera spahotell västkusten som passar perfekt för en spaweekend. Ännu lite högre upp har vi VANN, Smögen och Marstrand. Dessa hotell är verkligen Västkustska – med närhet till havet, mysiga byar och spa i världsklass. Lite längre ned på Västkusten har vi Halmstad och Falkenberg. Falkenberg Strandbad är verkligen värt ett besök och ska ni till Halmstad tipsar vi om Hotel Tylösand. Båda dessa spahotell ligger vid härliga stränder som gjorda för bad, avkoppling och mysiga promenader. Spahotellen i Sverige håller hög klass och inte minst de vi arbetar med på Västkusten. De flesta har riktigt fina restauranger också så ett paket är verkligen ett bra tips. Oavsett vilket hotell ni väljer på Västkusten ska ni inte glömma bort att det viktigaste är att ni får tid till varandra – glöm inte att gå offline ett tag.

På hotellet kan det anordnas en lokalbutik som erbjuder den bästa maten och råvarorna som Strömstad och Bohuslän har att erbjuda. Fokus ligger på lokalproducerade råvaror för att låta gästerna njuta av lokala smaker och även ge dem möjlighet att ta med sig en bit av Bohuslän hem.
Hotellet kommer att bestå av ca 300 rum. Rummen andas modernitet i kombination med rå enkelhet, tidlöshet och stilren elegans. Materialvalen följer och stärker konceptet och där det är genomförbart är ursprunget på materialen så nära förknippat med Bohuslän som möjligt. Något som eftersträvas är att kunden upplever en äkthet med tydlig koppling till naturen och omgivningarna.

Aktiviteter med lokal anknytning som kan anordnas vid konferens och event är exempelvis utflykter till Kosteröarna och Sveriges enda marina nationalpark, kajakpaddling i den bohuslänska skärgården, räktrålning, hummerfiske eller sälspaning i Kosterhavet.Hotellet ska vara en av Västkustens populäraste konferensdestinationer där aktiviteter som erbjuds under alla årets säsonger bygger på den magiska natur som Bohuslän och dess kust har att erbjuda.

Hotellets arkitektur ska vara delaktig i att göra hotellet till ett landmärke och en ikon för framtidens Strömstad. Upplevelsen vid besöket av destinationshotellet Njord börjar vid första anblick av byggnaden som designas med både bohuslänsk urmodernism och funktionalitet i åtanke.
Planer finns också på att etablera ett kustbad i anslutning till hotellet, där kan bryggan utformas så att den innesluter havet och på så vis tillåta besökare att dra kraft från den faktiska havsupplevelsen.

Vilken är den bästa staden att bo i?
Forbes utnämner Köpenhamn till världens bästa stad att bo i för en hälsosam balans mellan arbete och privatliv. Den 3 mars 2023 krönte Forbes Danmarks huvudstad Köpenhamn till det bästa staden att bo på för att upprätthålla en bra balans mellan arbete och privatliv.
En parkeringsplats per hotellrum finns utanför hotellet. Behöver ni plats för en extra bil kan ni parkera på de avgiftsbelagda parkeringsplatserna utanför receptionen. Mellan Pirathotellet och konferensbyggnaden finns laddplatser för elbilar som betalas via appen Easypark. Elbilar får inte laddas någon annanstans än via dessa elbilsladdare.På Daftö campar du femstjärnigt. Här finns fyra campingområden att välja mellan och precis som vid alla andra boendealternativ så ingår aktiviteterna i boendepriset.Till varje rum finns en stor avskild balkong med utemöbler där många härliga stunder kan spenderas tillsammans med familjen. I varje rum finns en dubbelsäng, bäddsoffa, TV och skrivbord samt badrum med dusch och toalett. I varje hotellrum hittar du även en bild och en berättelse om, piraten som satt sin prägel på rummet du bor i. Kanske kan du koppla detaljerna i rummet till berättelsen om piratens tid till havs?

Att hyra stuga på Daftö är en bra början på en lyckad semester. Våra stugor är förberedda och utrustade med allt ni kan tänkas behöva för ett härligt äventyr på Västkusten.

Full fart med Daftöpiraterna eller en lugn stund på en av alla fina utsiktsplaster längs med vandringslederna, du väljer! Kolla in våra aktiviteter eller kontakta oss så kan vi berätta mer om vad du kan uppleva när du besöker oss.
Vårt hotell på Västkusten har allt som en pirat kan önska sig. Du bor mitt i äventyret på Daftö, och här behöver ingen ha tråkigt. Runt hotellet hittar du massvis av aktiviteter som passar både för stora och små.Om du inte får nog av upplevelserna som finns här kan du ta en tur in till Strömstads centrum. Det är en sträcka på ungefär 5 km. För dig som åker kollektivt finns en busshållplats precis intill Daftö. Kommer du med bil kan du parkera den intill hotellet och kommer du havsvägen finns en gästhamn att lägga till vid. En vistelse i Bohuslän blir aldrig tråkig! När du inte kopplar av inne på rummet på vårt hotell på Västkusten kan du välja att uppleva hur mycket eller hur lite äventyr du vill. I drygt 1,5 år har hotellet på Nötholmen i Strömstad stått tomt. En konflikt mellan hotellets ägare och hyresvärden har gjort att hotellet har hållit stängt sedan januari 2021.Strömstad Tidning ingår i mediakoncernen Stampen Media tillsammans med Alingsås-Kuriren, Alingsås Tidning, Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Härryda-Posten, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, Lerums Tidning, Mark-Posten, Melleruds Nyheter, Mölndals-Posten, Nya Varbergsposten, Partille Tidning, ST-tidningen, TTELA, Distribution- och logistikföretaget VTD

Vem äger spahotellet i Strömstad?
De tre stora resorthotellen, Strömstad Spa & Resort, Son Spa och Hotel Riviera, ägs och drivs av NHG i tätt samarbete med Strawberry (Nya Nordic Choice Hotels) och är en del av Nordic Hotels & Resorts samt Clarion Collection Hotel Halden som en del i varumärket Clarion Collection.
”Mycket ska vara på plats när vi öppnar till påsken 2023. Bland annat kommer vi ha ett helt nytt och modern kök, nya gemensamma ytor, lobby, en nyrenoverad och mycket spektakulär bar med tillhörande matbar och ett nytt stort vinrum som knyter ihop restaurang och bufféområde. Det är bara lite av vad våra gäster kan förvänta sig”, skriver företaget i ett pressmeddelande.Hotellets ägare meddelar också att de börjar rekrytera nya kollegor omgående och kommer att lägga upp tjänster löpande. Att fortsätta med de byggplaner med utbyggnad med fler hotellrum, ett nytt parkeringshus, eventlokal och padelbana tillhör också satsningarna framåt meddelar man i pressmeddelandet.De 232 hotellrummen ägs däremot inte av vare sig Nøtholmen Hotelleiendom eller driftverksamheten. De ägs i stället av det norska aktiesällskapet Nøtholmen Resort 1 som består av 116 aktieägare vilka äger varsin aktie motsvarande en lägenhet i bygganden. Det är sedan dessa lägenheter som kan delas upp i 232 rum som hotellverksamheten hyrt av Nøtholmen Resort sedan hotellet öppnade 2007.Spahotellet har en ägarstruktur där de två understa våningarna ägs av Nøtholmen Hotelleiendom som i sin tur ägs av Norwegian Hospitality Group. Vilka även äger driftverksamheten Notel Restaurant & Konferens AB, som tidigare hette Strömstad Spa & Resort AB. Det är det senare bolaget som skött verksamheten på spahotellet. Det här är den version av vår webbplats som är riktad till personer som talar Svenska i Sverige. Om du är bosatt i ett annat land eller en annan region väljer du den lämpliga versionen av Tripadvisor för ditt land eller din region i rullgardinsmenyn. Kan vi locka dig med det goda resortlivet fyllt med härligheter? Strömstad Spa & Resort är en modern sparesort som ligger 10 meter från havskanten på den Bohuslänska rivieran på Sveriges västkust. Hos oss kan du se fram emot lovely feelGOOD-dagar och att fylla på med livsnjutning och värdefull tillsammanstid. Ja alla de där härliga stunderna som är så efterlängtade! Umgås, upplev och njut! Vår resort bjuder på härligt inspirerande miljö, generösa ytor och en skönt inbjudande atmosfär både inomhus och njutomhus. Kombinera bara-vara-tid med spaa loss-tid, må bra-tid, njutomhustid så som det passar just dig.

När öppnar Strömstad spa?
Strömstad Spa & Resort öppnar igen påsken 2023! Kan vi locka dig med det goda resortlivet fyllt med härligheter? Strömstad Spa & Resort är en modern sparesort som ligger 10 meter från havskanten på den Bohuslänska rivieran på Sveriges västkust.
Till familjen, släkten, spafantasten eller bästa vännerna. Eller för att fira jubilaren, födelsedagsfiraren, bröllopsparet eller kollegan. Vem ger du möjlighet att få en lively och lovely feelgoodupplevelse? Pssst… Kom ihåg att önska presentkort till dig själv också. Från oss alla – till dig – Happy New Memories.Spa, hotell & konferens, ja faktiskt en hel resort väntar på dig tio meter från havskanten i Bohuslän, kort väg från Oslo och Göteborg. Vårt resorthotell är perfekt för både stora och små möten och härliga privata upplevelser med vänner och familj. Hon har beskrivits som fotovärldens Greta Garbo, som med sin kamera passionerat letar efter det vackra i det ruffa, intryck som sticker ut och det oväntade som skapar en känsla. Följ med på ett fotosvep om vågade helikopterperspektiv för att få den perfekta bilden, varför hon beskriver vår resort som en diamant i graniten, om när Petra blev starstruck och drömprojektet med stort D. Entusiasmen är stor och mycket skall på plats men det bästa av allt – vi får träffa våra gäster igen. Vår lobby är renoverad i bästa resortstil och vi får äntligen ha en premiär för vår nya bar/foodbar. Nytt kök skall vara på plats till öppning , ja det kommer att ske mycket spännande framöver.Spela golf, träna, njut av härligt spa, vår välgörande sparitual och boka en behandling. Åk ut på turer och räktrålning på havet. Lägg din nästa konferens och event hos oss kombinerat med lämpliga aktiviteter.Våra Restauranger på Resorten har fantastiska lägen bara tio meter från havskanten. Här kan du njuta av de ädlaste vinerna ,bästa a la carte-menyn och våra omtalade bufféer.Maila oss på [email protected] med ditt bokningsnummer och förslag på nytt datum så återkommer vi till dig. Vänligen observera att datumbyte kan innebära prisförändring på din bokning.För en optimal avkoppling går det att boka till en av våra behandlingar. Vi erbjuder ansiktsbehandlingar och massage av olika slag, t ex klassisk massage, bambumassage och olika signumbehandlingar. Eller njut av en kroppsbehandling som kroppsskrubb, kroppsinpackning, huvudmassage eller fotbehandling. Vårt hudvårdsmärke heter Hada.En heldag som inkluderar lunch samt avkoppling i det japanska badet med varma källor. Här finns även ångsaltbastu, torrbastu, fotbad, sovbastu och mycket mer. Boka gärna till en behandling till detta paket.

I dag- och kvällspaket ingår alltid fri tillgång till det japanska badet, aktiviteter enligt dagsprogram, lån av yukata och tofflor samt badkläder att behålla. För dagpaket ingår även lunch och för kvällspaket ingår middag. Om du bokat dagpaket kan du besöka oss mellan 08.00-16.00 och för kvällspaket 13.00-22.00
Du börjar alltid ditt besök med att tvaga dig och därefter bada enligt den gamla japanska traditionen vilket ett utmärkt sätt komma ned i varv och släppa taget om vardagen. Än i dag använder japanerna denna urgamla meditativa tvagningsritual för att koppla av. En ritual som utförs i tystnad. Se detta som en helig stund och ett tillfälle att låta stillheten guida dig till återhämtning och nya sätt att se världen.

När du befinner dig i vårt japanska bad använder du de badkläder vi tillhandahåller vid incheckning. Detta för att vi önskar skapa en harmonisk miljö utan för många intryck. Av samma anledning som alla våra gäster bär yukata (den japanska bomullsrocken) under sin vistelse. Vi ber dig respektera detta.
En avkopplande eftermiddag och kväll med japanskt bad och middag. Under sommaren 12/6-20/8 serverar vi här härlig en walking dinner. Fr om 21/8 återgår vi till 3 rätters a la carte med inspiration från de japanska köket. Plantbaserade alternativ finns.

En avkopplande kväll med japanskt bad och middag för dig som vill komma efter jobbet. Under sommaren 12/6-21/8 serverar vi här härlig en walking dinner. Fr om 13/8 återgår vi till 3 rätters a la carte med inspiration från de japanska köket. Plantbaserade alternativ finns. Gäller endast utvalda dagar.Packa lätt! Vid ankomst får du en yukata (japansk bomullsrock), tofflor och badkläder att använda under er vistelse. Badkläder får ni ta med er hem, medan Yukatan och tofflor är till låns. Här finns handdukar, schampo, balsam och tvål. När du blir törstig är du välkommen att ta för dig av te- och fruktbuffén som står uppdukad i spaloungen. Yukatan har du på dig under hela vistelsen, även under måltider. Vi undanber användandet av egna badkläder. Yasuragi ligger på Hasseludden endast 20 minuter från Stockholms innerstad. Vi erbjuder olika spapaket för en vistelse över dagen, boka ett dagpaket eller kvällspaket. I alla våra paket ingår tillgång till spa (det japanska badet), yukata, aktiviteter som meditation och qi gong enligt dagsprogram samt även lunch eller middag. Det går bra att boka till behandlingar om ni önskar det. Vi har åldersgräns 16 år i målsmans sällskap, annars 18 år. Åldersgräns 13 år under följande period: 3-16 april. Bokas som vuxna. Under några veckor under sommaren erbjuder vi Yasuragi Kids, vi välkomnar då även barn i alla åldrar. Datum 2023: 24 juni – 2 juli samt 30 juli – 6 aug.

Sommarstängt t o m 20/8. Under sommaren serverar vi walking dinner i restaurang Minamo vid takterrassen. En avkopplande eftermiddag och kväll med japanskt bad och middag i Izakaya Nagi 凪 som ligger i anslutning till det japanska badet. Här finns varma och kalla rätter av olika slag, sushi och det där goda söta. Här hittar du även vår veganska meny Saishoku och som ej innehåller gluten, laktos eller nötter. Tre rätter ingår i ditt paket.
Aarhus, Danmark – TIME Magazine har precis släppt sin årliga lista ”World’s Greatest Places”, och den här gången finns Aarhus med på listan tillsammans med flera av stadens attraktioner. Detta har naturligtvis väckt stor glädje och stolthet hos stadens invånare.

”Det är mycket fördelaktigt för företag att prioritera och stödja anställdas balans mellan arbete och privatliv – inte bara ur ett mänskligt perspektiv utan för att glada och utvilade medarbetare sannolikt kommer att prestera bättre på jobbet. De kan också vara mindre benägna att bli sjukskrivna eller ta längre ledighet på grund av stress eller långvariga hälsoproblem. Nöjda medarbetare kommer sannolikt också att stanna kvar i sina roller längre, vilket minskar den avsevärda tid och kostnader som är förknippade med att rekrytera ny personal. Företag som strävar efter att tillhandahålla en miljö som uppmuntrar och stödjer en hälsosam balans mellan arbete och privatliv kommer också att attrahera de bästa kandidaterna. Och naturligtvis beror ett företags framgång – ekonomisk och på andra sätt – nästan helt och hållet på dess medarbetare.”Den 13 juni öppnar Museum of Evolution på Lolland-Falster i södra Danmark. Det är en permanent utställning med multisensorisk teknik och där äkta dinosaurieskelett från bland annat Allosaurus, Archaeopteryx och Torosaurus visas up. Danmarks cykelleder har fått en ny hemsida som gör det lättare för alla som planerar en cykelsemester i Danmark. Hemsidan ger unika möjligheter till att planera resan in i minsta detalj. På detaljerade kartor kan den som planerar en cykelsemester lätt klicka fram var man t ex. kan stanna för att sova, äta och uppleva längs önskad cykelled. Den nya hemsidan heter ruter.dk och har nyligen lanserats av det danska Vägverket i samarbete med Dansk Cykelturism. Sammanlagt beskrivs 11 olika cykelleder på 5000 km som förbinder Danmark från kust till kust. Enligt Forbes är Köpenhamn officiellt den bästa staden i världen för en hälsosam balans mellan privatliv och arbete. Data visar att Köpenhamn rankas högt på olika livsstilsrelaterade faktorer, inklusive en andra plats i World Happiness Index och en första plats för jämställdhet enligt Gender Inequality Index.I den lilla danska byn Gilleleje på Nordsjälland, mest är känt för sina vackra stränder och badhotell, har en gigantisk stor grön labyrint vuxit fram. Med sina 50 000 kvadratmeter, stor som åtta fotbollsplaner, är den en av världens största. Från och med den 28 april kan barn och vuxna, likt Harry Potter, testa sina färdigheter i att hitta vägen ut.

I samband med premiären av Disneys ”Den lilla sjöjungfrun” lanserar VisitDenmark en kampanj för att få svenska barnfamiljer att resa till Fyn för att upptäcka sagornas ö.Danmark är också känt för sin utmärkta föräldraledighetspolicy med båda arbetande föräldrarna berättigade till kombinerad ledighet på upp till 52 veckor. Många arbetsplatser har också anammat den danska ”hyggekulturen”, som fokuserar på att sakta ner och ta sig tid till att uppskatta livets små nöjen.Våra fler än 175 miljoner integrerade hotellrecensioner och mer än 19 miljoner bilder gör det enkelt för dig att lära dig mer om det resmål du ska resa till. För att få en bättre översikt av hotellet visar trivago det genomsnittliga omdömet och omfattande recensioner från andra bokningssidor, bl.a. Hotels.com, Expedia och ledande hotellkedjor. trivago gör det enkelt för dig att hitta information om din resa, till Amsterdamtill exempel, inklusive det ideala hotellet för dig.

trivago är en sida för hotellprisjämförelse med en omfattande hotellsökmotor. Priserna som visas kommer från ett stort antal hotell- och bokningssidor. På trivago väljer användarna hotell som bäst uppfyller deras önskemål och behov, men själva bokningsprocessen genomförs av bokningssidorna (som är kopplade till vår hemsida). Genom att klicka på knappen ”Visa erbjudandet” blir du vidarekopplad till en bokningssida. Därifrån kan du kontrollera, granska och boka erbjudandet som du såg på trivago.trivagos hotellsök gör det möjligt för användare att med bara några få klick jämföra hotellpriser från hundratals bokningssidor och över fem miljoner hotell och andra boendetyper i fler än 190 länder. Varje år hjälper vi miljontals resenärer att jämföra erbjudanden på hotell och andra sorters boenden. Du kan snabbt och enkelt hitta det bästa hotellet på trivago. Få reseinformation om städer som Paris och Budapest. Dubai och dess närområde har flera tillgängliga hotell och passar perfekt för resor på en vecka eller längre. Med trivago kan du enkelt hitta ditt ideala hotell och jämföra priser från olika bokningssidor. Skriv in vart du vill resa samt dina planerade resedatum, och låt sökmotorn jämföra priser åt dig. För att förfina sökningen kan du filtrera efter pris, avstånd (t.ex. från stranden), antal stjärnor, faciliteter och mycket mer. Från budgethotell till lyxsviter, trivago gör det enkelt att boka övernattning på nätet. Du kan söka bland flera rumstyper i hela Sverige, till exempel i Stockholm och Göteborg, och även på många andra populära semesterorter, städer och resmål utomlands som Berlin och Prag. Detta familjeägda hotell ligger i centrala Strömstad, nära färjeterminalen och havet. Strömstads tågstation ligger bara 400 meter bort. Alla rum på Hotell Krabban är inredda i marin stil och har en… Mycket bra. Stor buffé på ScandicDenna semesterby ligger 200 meter från ett privat strandområde vid Skagerrak, och 5 km från centrala Strömstad. Här erbjuds en restaurang med bar och tillgång till flera gemensamma kök. The wonderful location, good space between the houses, the wonderful beach, the sunset and that we could bring our dog 😊.

Vad har hänt med Strömstad spa?
Strömstad Sedan januari 2021 har Strömstad spa & resort hållit stängt. Nu meddelar hotellets ägare att en öppning är i sikte. I drygt 1,5 år har hotellet på Nötholmen i Strömstad stått tomt. En konflikt mellan hotellets ägare och hyresvärden har gjort att hotellet har hållit stängt sedan januari 2021.
Scandic Laholmen ligger 200 meter från Strömstads station. Hotellets populära restaurang har utsikt över Kosterfjorden och Skagerrak. Här erbjuds gratis WiFi. önskemål innan ankomst var uppfyllt. trevlig personal.

Efter resan berättar gästerna om sin vistelse. Vi scannar recensionerna så det inte förekommer oanständigt språk och kollar också att det är verkliga personer som faktiskt bott där innan vi lägger till recensionerna på vår webbplats.
Fornminnesvägen ligger i Strömstad i Västra Götalandsregionen och har en uteplats och utsikt över trädgården. Really clean and cozy apartment. Stromstad is really nice for hiking. We recommend this appartment and also the nationalparks.

Kan man åka på spa själv?
Spapaket på Yasuragi. Ta en dag bara för dig själv eller tillsammans med någon med ett av våra dag- eller kvällspaket. Yasuragi är en helhetsupplevelse som syftar till att du ska få tid att komma ned i varv och åka tillbaka hem med ny energi.
Seläter Camping ligger i Strömstad i Västra Götaland och erbjuder boende med gratis gästparkering. Ditt boende har en uteplats med utsikt över trädgården och ett pentry med kylskåp och spishäll. Well furnished, modern feel. Enjoyed the location and the walk down to the small harbour and beach with our dog. We will be back! Strömstad är en fantastisk stad, bästa restaurangen är Pråmen, otroligt god mat och en förträfflig service av så trevlig personal. Att åka till Kosteröarna är ett måste. Fin natur, bra mat, mysigt att vandra och härligt att bada i det salta havet. Nära till Nordby som har en bra galleria för shopping. Trevligt att sitta på kajen och titta på grymt fina båtar. På en liten yta finns allt som du behöver för ett bra boende. Du som gillar att gå tar dig enkelt till Strömstad, ca 3 km, där ett besök på The Cod kan rekommenderas. Boendets läge passade oss bra då vi under vår vistelse ville vandra längs kusten.

Var ska man bo i Strömstad?
Kolla in de mest bokade ställena att bo på den senaste månaden!Scandic Laholmen. Ställe att bo på i Strömstad. … Strömstad Spa & Resort 4 stjärnor. Ställe att bo på i Strömstad. … First Camp City-Strömstad. Ställe att bo på i Strömstad. … Hotell Krabban. … Lagunen Cottages and Hostel 4 stjärnor. … Källviken Semesterby.
Vacker kuststad med tillgång till fantastiska skaldjur! Mysiga hus och roligt med den offentliga konst man kan se över hela staden. Ett trevligt, men litet museum med gratis inträde.Enda sättet att lämna en recension är att först göra en bokning. På så sätt vet vi att våra recensioner kommer från riktiga gäster som faktiskt har bott där.

Staden är mysig. Hade velat vara där längre om det varit längre fram på sommaren. Lite för kallt att bada i havet. Allt fanns innom gångavstånd. Rekommenderar att ta en båttur till Koster. Många trevliga restauranger. Stations husets restaurang var jätte braEn jättetrevlig stuga, liten men väl planerad. Otroligt fint läge. Nära till Strömstad och Kosterfärjan. Jättetrevlig personal. Mysigt område med tillgång till bastu och grillar. Kommer definitivt åka tillbaka!

Vad finns det att göra i Strömstad?
Att göra i StrömstadKosterhavets nationalpark – upptäck Västkustens unika vatten. … Hilmas Alaska – en guldgrävarhistoria i blomsterskrud. … Daftöland – nöjespark för hela familjen. … Strömstads kallbadhus – njut av bad och bastu. … Nordby Shoppingcenter – ett av Skandinaviens största köpcenter.
Lagunen Cottages and Hostel ligger vid Skagerrak, 4 km från Strömstads centrum. Här erbjuds gratis WiFi och 2 sandstränder. Gratis parkering finns vid boendet. Nice location and cheapest accommodation from the market for the excellent conditions!First Camp City-Strömstad ligger i Strömstad i Västra Götaland, drygt 48 km från Havets hus. Här erbjuds boende med gratis WiFi, en lekplats, en terrass och gratis gästparkering. It was really good stay – beautiful nature, small comfortable place to spend night during cyckling trip in Western Sweden! Bathroom and kitchen are shared but they were in a perfect condition, new and clean. Hällestrand Village ligger i Strömstad i Västra Götaland, nära Hällestrand badplats. Här erbjuds boende med gratis WiFi och kostnadsfri gästparkering. Trevligt inredning i husen, mycket lugnt område. Fågelkvitter! Det var helt nytt och fräscht. Altanen var stor och härlig. Sängarna var mycket sköna. Värden var trevlig och väldigt hjälpsam. Området lugnt och nära till havet. Nära till Strömstad.

Hällestrand Seaview Apartment ligger i Strömstad och har en trädgård med grillutrustning. Det är 28 km till Fredrikstad. Alla boendetyper har en terrass, en matplats och en sittgrupp med TV. nära till stranden, jätte fin lägenhet och mycket aktiviteter för barnen, minigolf, tennis, fotbollsplan, pingis, lekpark, biljard. väldigt trivsamt och fint där😊👍Detta hotell ligger vid vattnet intill Strömstad Golfklubb, 3 km från Strömstads centrum. Här erbjuds gratis WiFi och en gemensam terrass med vacker utsikt över kusten. Location, parking, breakfast. The location is beautiful, the area around even more beautiful. The parking was app based and very easy. The breakfast had everything you can ask for.

Smaken är bekant som baken så att utse Sveriges bästa spa är inte lätt. Ystad Saltsjöbad har vunnit flera internationella priser för sitt spa så det är en kandidat. Men ska vi låta recensioner från tidigare gäster på spa-hotell bestämma ser topp 5 listan ut så här:
Runt västkusten finns flera populära destinationer för spa med övernattning. I Göteborg finns spahotell som St Jörgen Park Resort och Arken Spa. Två mycket bra spahotell för en spaweekend. Längs Bohusläns kust finns många spahotell. Till exempel om du letar spa i Smögen så hittar du Smögens Havsbad. Men du hittar även spa i Uddevalla och spa i Marstrand. Det finns en rad kandidater men Ystad Saltsjöbad räknas av många som det bästa spa-hotellet och har vunnit många internationella priser. Men även Sankt Jörgen Park Resort i Göteborg, Varbergs Kusthotell och Yasuragi i Stockholm räknas in bland Sverige bästa spahotell. Avkoppling och skön massage varvat med god mat och frisk luft? En spaweekend är ofta välbehövlig och ger dig lugn och återhämtning från vardagens stress. Unna dig att bo på ett hotell med spa upplevelse, god mat, sköna behandlingar och trivsam miljö. Det finns spahotell belägna precis vid havet (så kallade kurorter), mitt i landet med härlig skog omkring och spahotell med närhet till stadskärnan. Våra Spahotell i Sverige har ett eget spa, det vill säga en relax och möjlighet till sköna behandlingar. På hotel med spa finns olika bastur, pooler, avslappningsmöjligheter och ett brett urval av behandlingar. Vi har ofta olika spaerbjudanden och spapaket och kampanjer med specialpriser och förmånliga spaweekends. Kolla in alla billiga spa hotell med erbjudanden för en spahelg för två! Vi har allt från sparesorts till billiga spapaket. Vi erbjuder också flera sista minuten erbjudanden på våra spahotell för spa med övernattning. Vi har allt!Spelar ingen roll om du letar efter en spaweekend i södra sverige, spa i norra sverige eller mittemellan. De flesta av landets bästa spa ligger i södra sverige där de breder ut som ett pärlband vid kusterna med närhet till hav och skog. I skåne finns ett flertal spahotell som exempel. Områden med spa och hotell i kombination är mycket vanligt i Västsverige. Några av de populäraste orterna är spa i halland där man hittar destinationer som spa i varberg och spahotell i Falkenberg. Även i Halmstad finns flera spahotell men det saknas det där lilla extra i just Halmstad.

Att bo på spahotell kostar mellan 1000-3000 kr per natt för rummet och sen ytterligare 500-1000 kr för entré till spa. Med våra spa-erbjudanden får du allt i ett paket och sparar pengar.
En spaweekend är en vistelse på ett spahotell under minst en natt. Övernattningen ska innehålla en vistelse på spa:et och inte bara boende i ett rum med frukost. De flesta spahotell erbjuder numera paket med boende, frukost samt entré till spa. Numera varierar det dock ofta vad som är på spa:et då många hotell använder så kallade ritualer som innebär att du själv följer en bestämd turordning mellan de olika delarna på spaet.

Vilket Spa är bäst på västkusten?
Några av de spahotell på Västkusten som har fått bäst betyg av par är: Varbergs Kusthotell, Varbergs Stadshotell & Asia Spa, VANN och Falkenberg Strandbad.
Det finns många Spahotell i Södermanland och spa nära Stockholm som till exempel på Lidingö där du hittar 3 spahotell. Även i Saltsjöbaden hittar du två fina spahotell.När du söker efter moderna konferensfaciliteter, lyhörd service, mat och aktiviteter i toppklass och en inspirerande västkustskärgård utanför fönstret – ja, då kontaktar du oss. Utifrån era önskemål tar vi fram de bästa förutsättningarna för ert möte. Läs mer här!

Kombinera din vistelse med en båtluff i Kosterhavet och ett besök på underbara Kosteröarna. Så enkelt och smidigt när du bor hos oss, Kosterbåtarna avgår precis nedanför hotellet.
Det finns få njutningar som matchar västerhavets egna smaker av färska delikatesser. På Laholmen kan man se fiskebåtarna komma in med dagens fångst, och vi sätter en ära i att servera det bästa havet har att erbjuda.Förankrad i Strömstads karga bohusklippor, med det salta Kosterhavet utanför fönstren, hittar ni Scandic Laholmen, en fulländad mötesplats för både kropp och själ. Våra moderna rum, smakfulla restaurang med havsutsikt, sköna lounge med pianobar, pulserande nattklubb, träningslokal med bastu, lyxiga frukostbuffé och omtänksamma personal är några av ingredienserna som gör Laholmen till en helhetsupplevelse Sommartid är vi den perfekta utgångspunkten för sol, bad och ljumma sommarnätter bland Strömstads nöjesliv. Vintertid är vi den givna träffpunkten för konferens, julbordsfirande, temafester och sköna weekends. Välkommen till oss!

Strömstad är en av de större städerna i norra Bohuslän och med de populära Kosteröarna i området och den lilla stadens stora affärsutbud finner du en skärgårdspärla med både puls och idyll.När du söker efter moderna konferensfaciliteter, lyhörd service, mat och aktiviteter i toppklass och en inspirerande västkustskärgård utanför fönstret.

Ett bra boende ska ge möjligheter till att varva ner och ladda batterierna. Bland våra 171 moderna hotellrum hittar du ett brett utbud av olika rumstyper och de flesta rummen är helt nyrenoverade.
Stadshuset i Strömstad är kanske kommunens märkligaste byggnad. Ett pampigt jugendhus i granit som finansierades av en lokal grosshandlare, vars donation kom med ett antal krav som inte var förhandlingsbara … Under sommaren anordnas gratis visningar av byggnaden. Läs mer om guidade turer på vastsverige.seVi använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse och i marknadsföringssyfte. Genom att klicka ”Acceptera cookies” godkänner du att vi sparar data för dessa syften.

Från mitten av juni till mitten av augusti går SJ Snabbtåg direkt mellan Stockholm och Strömstad. Övriga tider på året kan du resa till Strömstad med byte till Västtågen i Göteborg.
I Nordby Shoppingcenter ligger även Gottebiten, en gigantisk godisbutik där både stora och små kan välja och vraka bland söta favoriter. Och när barnen behöver göra av med all extra energi från sockret så leker de bäst av den på Djungelland, ett lekland fyllt med kanor och äventyr som ligger mitt i köpcentret.I Strömstad finns det mycket att upptäcka. Vackert beläget vid Skagerack, här finns härlig natur och sköna vyer som inte får missas. Närheten till vattnet är vad som sätter prägeln på staden så besöker du Strömstad i sommar får du absolut inte missa att uppleva havet!

Nötholmen är en ö nära Strömstad centrum som sedan 2008 är ett naturreservat. Här finns ca 3 km natursköna stigar med vindskydd och rastplats. Här kan du promenera runt och njuta av naturen eller bada från både klippor och strand. Utmed norra stranden finns den en naturstig som är tillgänglig för dig med funtionsnedsättning. Mer information och karta hittar du på stromstad.se
Artscape är en icke-vinstdrivande organisation som vill inspirera och göra konsten tillgänglig för alla. Tillsammans med bl a Strömstadsbyggen anordnade man 2022 Artscape Lighthouse i Strömstad och du kan fortfarande beundra konstverken under en promenad runt Strömstad. Läs mer och ladda ned kartan på vastsverige.seFrån och med den 17 augusti 2021 stöds inte din webbläsare Internet Explorer 11 på SJs webbplats. Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox, Safari eller en annan likvärdig webbläsare.På Naturum Kosterhavet kan du lära dig mer om nationalparken men den upplevs så klart bäst från vattnet! Under högsommaren finns flera evenemang i Strömstad med fokus på Kosterhavets djur och natur. Vad sägs om en guidad båttur med chans att se sälar sola sig på klipporna? Eller varför inte prova på vattenkikare och se vad du stöter på under ytan? Kosterhavets nationalpark är Sveriges första marina nationalpark. Här möter Östersjön Atlanten och den höga salthalten i vattnen gör att parken har flera sällsynta arter och biotoper. Här hittar du bl a ett av Sveriges två korallrev! Håller sommarvistelsen i Strömstad på att regna bort? Då kan ni åka till Nordby Shoppingcenter för att undvika regn och rusk! Ett stenkast från norska gränsen ligger ett av Skandinaviens största köpcenter med 80 000 kvadratmeter shopping. Här hittar du Nordens ledande butikskedjor inom mode, skönhet, hobby, hus och hem.

Sedan 1700-talet har salta bad varit en tradition i Strömstad. Strömstads kallbadhus är numera ett av ett fåtal flytande kallbadhus i Sverige. Här kan du njuta av det unika Kosterhavet, där bräcka Östersjön möter den salta Atlanten. Utöver vattnet så kan du även avnjuta solen från soldäcket, värma dig i bastun och hoppa från hopptornet. Kallbadhuset ligger centralt vid strandpromenaden och är öppet både sommar- och vintertid.

Hej! Det verkar som att du använder en föråldrad webbläsare. Den här sajten har inget stöd för din webbläsare och vi rekommenderar att du uppgraderar till den senaste versionen för att få en optimal upplevelse.
På nöjesparken Daftöland finns något för alla. Gillar du fart, höjder eller när det snurrar? Oavsett så är chansen stor att du hittar en åkfavorit som faller dig i smaken! Här finns attraktioner som barnen kan åka själva och sådant ni upplever hela familjen tillsammans.Trädgården består av växter, bohuslänsk sten, snäckor och cement. Här finns terrasser, paviljonger, broar och utkikstorn som låter dig njuta av både den vackra trädgården och Kosterhavet. Här finns även ett café som är öppet under den sommarperiod som skärgårdsbåtarna angör Alaska.

På ön Nord Långö hittar du ett fascinerande arv efter 1800-talets svenska utvandringen till Amerika. Hilma Svedal lämnade Bohuslän i slutet av 1890-talet för att söka lyckan och hamnade tillslut i Alaska, där hon bland annat vaskade guld. 1925 återvände hon till Sverige med sitt guld och påbörjade bygget av en sten- och blomsterpark som finns att beundra än idag.
Det går bra att resa på en liten budget då det finns flera billiga hotell i Strömstad. Även centralt kan du hitta vandrarhem och camping till lägre priser än vad det kostar att bo på hotell.Strömstad ligger i norra Bohuslän, vid Skageracks strand, och räknas som Sveriges västligaste stad. Vattnet vid Strömstad är det saltaste på västkusten vilket gör att skaldjur och ostron som växer i vattnet har en unik smak. Staden har många restauranger som är specialiserade just på fisk- och skaldjursrätter. Om du vill lära dig mer om havets djup är Kosterhavets nationalpark att rekommendera. Detta är Sveriges första marina nationalpark och ligger ute i skärgården utanför Strömstad. Vattnet i denna nationalpark är så pass speciellt att det finns arter som enbart förekommer just här. Under sommaren är Kosteröarna i skärgården en mycket populär destination för resenärer av alla åldrar. Här kan du sola på släta klippor och bada i det klara vattnet. Skärgården bjuder också på fiske och aktiviteter som kajakpaddling, cykling och vandring längs med vackra leder. Du tar dig till öarna med Kosterbåten som avgår från Strömstads hamn året om.

Ett hotellrum i Strömstad kommer generellt att kosta dig 2 416 kr per natt. Den här siffran är ett genomsnittspris och priserna kommer variera beroende på faciliteter, läge och rumstillgänglighet på det hotell du önskar bo på.

Den bästa tiden att resa till Strömstad är under juni, juli och augusti. Dessa månader är ortens högsäsong och du kan vänta dig härligt väder med möjlighet att göra många utomhusaktiviteter. För att boka hotell är dock dessa månader de dyraste. Bäst är därför att resa under maj eller oktober då vädret fortfarande är milt men priserna något lägre.
Du kan filtrera resultaten efter pris, plats, bekvämligheter, omdömen och mycket mer på momondo. På så vis kan vi hjälpa dig att hitta ett bra boende i Strömstad.I genomsnitt kostar ett lyxhotell i Strömstad 2 132 kr per person, per natt. Det är 15%% dyrare jämfört med genomsnittskostnaden för ett hotell i Strömstad (2 416 kr per person, per natt).

Hur hittar man hotell?
trivagos hotellsök gör det möjligt för användare att med bara några få klick jämföra hotellpriser från hundratals bokningssidor och över fem miljoner hotell och andra boendetyper i fler än 190 länder. Varje år hjälper vi miljontals resenärer att jämföra erbjudanden på hotell och andra sorters boenden.
Ett hotell i Strömstads centrum kostar mellan 1200 och 1700 SEK beroende på hotellets stjärnor. Du kan även hitta billigt boende inne i stadskärnan om du väljer att bo på vandrarhem vars priser ligger på cirka 700 SEK per natt. Om vanliga hotell i Strömstad inte är vad du letar efter finns även bra campingplatser i området. Priserna för camping ligger på 900 SEK per natt. För mysiga hotell med lyxiga spabehandlingar får du betala cirka 2000 SEK per natt.momondo är gratis att använda utan dolda avgifter eller kostnader. momondo söker på flera resesajter för att ge dig de bästa alternativen för hotell och boendealternativ i Strömstad som du sedan kan filtrera snabbt och enkelt. I Strömstad hittar du allt från hotell och spa till camping och vandrarhem. Om du vill bor centralt, nära tågstationen och med gångavstånd till restauranger och affärer, är stadens lilla centrum att rekommendera. Här hittar du både hotell i Strömstads centrala delar samt vandrarhem för en budgetresa. Om du åker till Strömstad för en romantisk weekend är ett tips på hotell det Spa som ligger norr om de centrala delarna. För annorlunda boende i Strömstad är campingen i norr även mycket populär under sommaren och ett prisvärt alternativ till hotellvistelse. Det finns även ett bed & breakfast-boende i Krokstrand, öster om Strömstad, om du vill bo naturnära och billigt. Via momondo kan du välja vilken typ av boende du är ute efter och göra din sökning efter detta kriterium. Du kan även välja vilka bekvämligheter du önskar eller hur många stjärnor du vill att boendet ska ha och basera sökningen efter detta. Välkommen till vackra Bohuslän och Strömstad Spa & Resort. En fantastisk plats och en resort med en mängd olika möjligheter. Vi älskar havet och det är en stor del av vår verksamhet året runt. Vackra Koster ligger endast 40 minuter från vår egen yachthamn och aktiviteter på havet som räktrålning , ribb ,hummerfiske, och skaldjurskok är ett måste om du besöker oss. Vårt naturreservat Nötholmen ligger endast 50 meter från hotellet och ger plats till joggingturer, picnic, härliga havsbad och en stunds avkoppling. Vi är också stolta över Strömstad golfklubb som också ligger precis vid hotellet . Du tar dig enkelt upp till banan med någon av våra golfbilar utanför hotellet.Thor Halvorsen Holding AS är moderbolaget i Norwegian Hospitality Group (NHG). NHG äger och driver Thon Hotel Vettre och Thon Hotel Linne i samägande med Olav Thon Gruppen. NHG äger och driver även Thon Hotel Halden som en Thon Hotels-franchise. De tre stora resorthotellen, Strömstad Spa & Resort, Son Spa och Hotel Riviera, ägs och drivs av NHG i tätt samarbete med Strawberry (Nya Nordic Choice Hotels) och är en del av Nordic Hotels & Resorts samt Clarion Collection Hotel Halden som en del i varumärket Clarion Collection. NHG har dessutom förvärvat fastigheten Eiendom Farris Bad AS, ett hotell som drivs av NHR. Mest känt är Thor Morten Halvorsen och NHG för vändningen i Telemark, där både Dalen Hotel och MS Henrik Ibsen nu är i företagets ägande och har verksamheter som skapar genklang långt utanför landets gränser.

Våra gäster möts av en internationell touch både utom – och inomhus och många säger att det känns som man är på franska rivieran fast i Bohuslän – Något som vi gillar mycket . Inomhus så finns det flera restauranger och generösa utrymmen med lokaler för både stora och små event. Självklart så har vi plats för olika konferensgrupper allt från 2- 500 personer. Som privatgäst så finns det en mängd olika paket att välja mellan och om man skall vara helt ärlig så gillar vi att vara lite lively med partykänsla där du njuter av en cool , loungig stämning. Här finns en 2000m2 stor spaavdelning och det finns en flera olika behandlingar att välja mellan och ett måste är vår populära Elemis Spa Ritual.
Strömstad Spa & Resort ligger mitt i den svenska skärgårdsidyllen på Nötholmen i Strömstad. Med bara 10 meter till havet är det här en plats som gjord för att koppla av och må gott på. Vi gör det lätt att njuta.

Med naturnära läge precis utanför Strömstad centrum ligger denna designpärla till hotell, omgiven av solvarma klippor och blomstrande ljung. Med sin djärva och utmanande arkitektur är Strömstad Spa & Resort hotellet för dig som söker något utöver det vanliga. Här finns allt för dig, oavsett om du är ute efter en avkopplande vistelse mes spa, en familjehelg eller en riktigt bra konferensanläggning.
Vår spaavdelning Decléor Aroma Spa skapades för att uppfylla två syften: Först och främst ville vi vara en spaanläggning olik alla andra, och dels ville vi erbjuda avkopplande upplevelser, där det fanns något för alla. Vi tror att vi har fått till båda delarna i vårt spa, som nu breder ut sig på tvåtusen kvadratmeter yta, fördelat på två våningsplan. Den största utmaningen du kommer att möta här, är att bestämma dig för vad du ska göra först.Hos oss bor du mitt i den svenska västkustens vackra natur. Ta med tjejgänget, vännerna eller din mamma på en härlig weekend med spabehandlingar, en runda på golfbanan och oförglömliga matupplevelser. Hotellets läge i utkanten av charmiga Strömstad gör det enkelt att kombinera shopping med naturupplevelser, friluftsliv, hav och skog. Varmt välkommen till en avkopplande vistelse på Strömstad Spa & Resort!

Ställer du höga krav på en konferensanläggning? Det gör vi också. Det börjar med det grundläggande, fina rum och goda mat. För oss på Strömstad Spa & Resort är en spaupplevelse också en naturlig del av en konferens.Dessutom erbjuder vi vackra omgivningar och en mängd olika aktiviteter som ni kan roa er och koppla av med. Hos oss har kan ni få hjälp med allt från små möten till stora konferenser. Vi skräddarsyr helheltslösningar som passar dig och ditt företag. Läs mer om konferens hos oss .
Restaurang Maritimus har ett helt fantastisk läge, bara tio meter från havskanten, och en läcker och elegant interiör. Här kan du njuta av goda viner, vällagade luncher, en varierad à la carte-meny och en stor, välsmakande middagar. Sommartid är vår uteservering öppen, med en svårslagen utsikt över Strömstad och hotellets marina.

Hos oss er vi nøye med at man skal kunne slappe av og kose seg. Noen ganger så er det deilig å kunne ta et avbrekk fra shopping og hektiske food courts.

Med sitt läge nära E6 med motorväg från både Oslo och Uddevalla är Nordby Hotell en perfekt utgångspunkt för både shopping och avkoppling. Har du inte bil tar du dig enkelt hit med Gränspendelns Linje 111 från både Halden och Strömstad.
Vi har alle rettigheter og det største utvalget av øl i Strømstad. Vi håndplukker øl fra renoverte bryggerier som Lervig, Omnipollo, Ayinger, og To øl. Et rikt utvalg som spenner seg fra Stavanger til Tyrkia Nordby Hotell är praktisk beläget 350 m från Nordby Shoppingcenter och erbjuder restaurang med fullständiga rättigheter, prisvärda funktionella rum med TV, dusch och gratis Wi-Fi. Hotell i Strömstad och i omgivande trakter erbjuder spaupplevelser och spapaket. Spa hittar du inte bara på hotell utan också på kursgårdar till exempel eller rena spaanläggningar.För svenskarna är lockelserna andra som till exempel den vackra Bohusländska naturen och närheten till havet. Från Strömstad utgår ett flertal båt- och fisketurer samt färjetrafiken till Kosteröarna och självklart färjor till grannlandet Norge.

Ett populärt turistmål är Alaska på Nord Långö. Detta Alaska skapades av guldgräverskan Hilma Swedahl efter att hon hade återvänt hem till Sverige efter 30 år i Alaska, USA. På ön skapade hon murade skapelser med natursten och snäckor, och allt material skaffade hon fram när hon var ute och rodde.
Strömstad som många andra städer längs med kusten har en tradition av spa och kurort med allt vad det innebär av rekreation, hälsa, massage och salta bad. I Strömstad finns till exempel Kallbadhuset där du kan basta och bada året runt. Andra exempel där kroppslig och själslig återhämtning är en prioritet är ATMA Center och Strömstad Spa.

Similar Posts