Hustegavägen 1 Lidingö

Det tar ungefär 10 minuter att köra till oss från Ropsten. Från Stockholms innerstad kör mot Värtahamnen, därefter över Lidingöbron, sväng av höger från bron mot ”Elfvik”. Fortsätt cirka 8 km på Norra Kungsvägen tills du ser skylten ”Skogshem & Wijk” ner till höger. För AtSea fortsätt 500 meter, nästa höger.

Två turer om dagen går bussen ner och stannar precis nedanför anläggningen. Det är avgången från Ropsten på morgonen strax efter 08 med ankomst ca 15-20 minuter senare samt från Skogshem & Wijk på eftermiddagen ca 17:30 med ankomst Ropsten ca 15-20 minuter senare. Vänligen se aktuell tidtabell här: SL’s reseplanerare
Ta tunnelbanans linje 13 (röd linje) till Ropsten, byt till buss 204 mot Elfvik. Stig av vid busshållplats ”Furutorp (Wijk)” från hållplatsen är det ca 8-10 minuters promenad ner till oss.Den lantliga omgivning som finns strax utanför Stockholm bjuder på unika möjligheter vad gäller mat och dryck. Flera av de konferensanläggningar som gjort Lidingö känt som en plats för möten, har fokuserat på att kunna erbjuda gourmetmiddagar och intressanta smakkombinationer. En stor portion av menyerna visar råvaror från lokalområdet. Någonting som blivit allt mer efterfrågat.

Klassiska rätter i ny tappning och med råvaror som kommer från gårdar ett stenkast bort, är vanligt för mötesgästerna som inte bara får se, utan också smaka, på vad Lidingö har att erbjuda. Sedan ett par år tillbaks finns också Sveriges enda Toscanska vinfabrik på Lidingö. Högberga gård huserar Högberga vinfabrik där man producerar vin som gjorts på druvor vilka handplockats bl.a av företagets Vd, Johan Hjort. Högberga gård är en av Lidingös mest välkända anläggningar och från stranden och badbryggan kan du skönja huvudbyggnaden som ligger högst upp på berget. Fortsätter man ända ut till Lidingös bortre spets, vid Elfviks udde, hittar man Blue Hotel. En plats känd för sin kreativa utformning och vackra omgivning. Även om SPA under flera år varit en viktig komponent i verksamheten Blue Hotel driver, har de nu tagit steget och ytterligare byggt ut sitt Turkiska hamam. Den nya satsningen görs i samarbete med hudvårdsföretaget Babor som under lång tid varit en föregångare i branschen! Här på udden, med havet alldeles inpå, finner du även Lidingös mest omtalade hotell – Bluehotel. Här har man har valt att följa Lidingös tradition och med fokus på hälsa och välmående lever hotellet upp till kommunens slogan ”Hälsans ö”. Restaurangen erbjuder sina gäster ekologisk och närproducerad mat och hotellets SPA satsar på lyx och avkoppling i vardagen, där platsen har sin tydliga funktion. Naturreservatet är en frizon, för såväl växter, djur som människor.Här kan aktiviteterna innebära såväl föreläsningar om inställning, inspiration och vinnarmentalitet, som träning och möten. De som är intresserade av teambildning, och som vill sammansvetsa arbetslaget, kan vinna på ett besök på Lidingös mest aktiva konferensanläggning.

En guide till möten och konferensanläggningar på Lidingö. För de som bokar konferens och tar hand företagets möten finns ett stort antal konferensanläggningar att välja bland. Stockholm och Uppland har blivit ett centrum för mötessverige tätt följt av Västkustens många anläggningar. Lidingö har fått en särställning när det kommer till möten och enligt vissa källor är det Sveriges mest konferenstäta ö. Sett till öns storlek finns ett flertal konferensanläggningar. Alla med sin unika miljö och karaktär. Denna webbsida är öronmärkt för konferens och mötesanläggningar på Lidingö och du kan här få information om anläggningar, resvägar och aktiviteter på denna ö mellan stadsmiljö och naturnära upplevelser!
Lidingös rika kulturliv har någonting som tilltalar de flesta. När det kommer till teater och musik har man i kommunen valt att inte bara inkludera, utan prioritera den unga generationen. Sagateatern och Lidingös kommunala musikskola är två exempel där de unga står i centrum. Ett stort antal konstverk har man placerat runtom stadens torg och parker. ”Raoul Wallenbergs gärning” av Willy Gordon är en av de mest omtalade. Den nära fyra meter höga bronsstatyn står i Lidingö stadshuspark och monumentet hedrar Lidingösonen för den kamp och det civilkurage han visat på under andra världskriget. Med färjan tar du dig enkelt över till Fjäderholmarna som med eget museum, teater och hantverkskvarter sommartid är ett hett utflyktsmål. Lidingö museums utställningar brukar vara välbesökta, men framförallt är ön känd för Millesgården.

Under Jul och vintertider sker en hel del i havsbanden runt om i landet. På Lidingö bjuds det till julbord med nya tolkningar varvat med klassiker som alltid har en plats när snön lägger sig utanför. Att ha vinterkonferens där SPA och varma bad erbjuds har blivit allt mer populärt och någonting som också flera anläggningar valt att erbjuda.
”Glada bygd så täckt belägen” av Carl Michael Bellman, även kallad Lidingösången, sägs handla om Elfvik – Lidingös nordöstra udde, som idag är naturreservat. Bellman var en återkommande gäst på Elfviks gård och än idag kan du besöka den vackra herrgårdsbyggnaden där Bellman en gång åt, drack och spelade. Hit kommer man för att få njuta av natur och havsluft, ta del av jordbruket, klappa djuren på bondgården, strosa i parken och unna sig något gott att äta på herrgårdens restaurang och café.Bosön är en konferensanläggning med fokus på allt som rör hälsa och träning. Här bedrivs idrottsrelaterad utbildning och Stiftelsen som bildades 1938 ägs av Riksidrottsförbundet. Svensk elitidrott är nära förbunden med Bosön och anläggningen kan ta emot såväl enskilda individer som hela företagsgrupper och fotbollslag.

Lidingös största turistmål är tveklöst Millesgården. Skulptören Carl Milles och hans fru Olga skapade sitt konstnärshem och konstateljéer på Herserudsklippan med fantastiskt utsikt över det intilliggande vattnet. Sommartid, då det anordnas olika musikevenemang i parken, är Millesgården som mest besökt. Den magnifika skulpturparken, museet, de tillfälliga utställningarna i konsthallen och restaurangen gör att många väljer att besöka men också återvända till Millesgården.
Konferensanläggningar i Sverige har gott rykte och håller en mycket hög standard. Fler av anläggningarna nedan är från början privatbostäder eller företagsanläggningar som byggts om för att kunna ta emot gäster från hela världen. Den intressanta bakgrunden ger ytterligare en dimension till upplevelsen och man behöver se anläggningarna för att förstå vidden av denna.Det finns många orsaker till att man åker på konferens med företaget och man kan ofta vinna på att i förväg definiera vad vistelsen skall ge för resultat. Lidingö är speciellt så till vida att det finns stora valmöjligheter sett till de många anläggningarna. För de som vill hålla möten och förhandlingar utanför stan och i ostörd miljö, är flertalet konferensanläggningar intressanta. Har ni å andra sidan en tanke om att implementera friskvård i verksamheten kanske Bosön är ett av de bättre alternativen.Detta är bara två av de anläggningar du når från sjösidan och flera andra finns att välja bland. För den med smak för lyx finns också möjlighet att komma till Lidingö med helikopter. Vissa av anläggningarna har egen helikopterplatta dit konferensgäster kan anlända. Såväl helikopterflygning som kappsegling finns också som möjliga aktiviteter för de som besöker ön!

Lidingö – Stockholms närmsta skärgård är med sin närhet till Stockholmsstad både en del av storstaden men också och en skärgårdsidyll. Som tätort har Lidingö, med sina 72 procent av markytan, störst andel grönyta. Goda kommunikationer råder över hela ön och det finns även täta förbindelser till intilliggande öar. Med endast 20 minuter från Stockholmscentral tar dig enkelt till ön med bil, buss, båt eller tåg. För mer information kring färdmedel, linjer och tidtabeller kan du enkelt använda dig av SL:s reseplanerare.
I Stockholms inre skärgård hittar vi Lidingö. Kommunen Lidingö består av några intilliggande öar, bland annat Duvholmen, Storholmen och det populära utflyktsmålet Fjäderholmarna. Hela kommunen har idag en befolkning på drygt 45 500 invånare och det största antalet, cirka 32 000, bor i tätorten Lidingö. Stadskärnan är mycket omtyckt bland invånarna såväl som turisterna. Allt som kan tänkas tillhöra en stad finns att tillgå. Lidingö Centrum, som invigdes 1995, är byggt med en öppen torgkänsla. Här finns ett femtiotal butiker och här hittar du alltifrån större klädmärkeskedjor till små butiker där du kan handla specerier som långlagrad ost eller kaffe och the i l
ösvikt.

Närheten till vatten avspeglas inte bara i det aktivitetsombud som finns på Lidingö. Även i köket och matsalen är bandet till naturen starkt. Att ha en skärgårdskonferens förutsätter fisk och skaldjur. Att man dessutom kan njuta av maten och de rika smaker som finns i närodlade grönsaker medan blicken insuper den vy som mäktigt sträcker sig mot horisonten utanför matsalarnas klara glaspartier, förtar inte någonting av upplevelsen!

Besökare till konferensanläggningar på Lidingö kan snabbt och enkelt ta sig ut till ön. Närheten till Stockholm innebär att alla tänkbara kommunikationer finns tillgängliga för de som kommer långväga ifrån. Från Stockholm går buss, taxi, och båt, regelbundet! Vill ni göra konferensen till en ståtlig och minnesvärd upplevelse för alla inblandade, kan den inledas med en härlig båttur från stad till brygga.Frisk, stark och välmående – det var tomtförsäljarnas slogan under 1900-talets början då sommarorten Lidingö blev villastaden Lidingö. Bron som knöt an Torsvik med Ropsten möjliggjorde stadsbornas utflyttning till ön, som än idag kallas för ”Hälsans ö”. För att bevara öns friluftsområden och rika djurliv beslutades det 2008 om att utvidga Långängens naturreservat att även innefatta stora delar av Elfvikslandet. Hälsans ö har därför idag ett naturreservat på 440 hektar. Informationen om LookingforBooking, angående priser och rumstyp har tillhandahållits av olika leverantörer. Med den här informationen gör LookingforBooking en jämförelse. Du kan inte inneha några rättigheter till detta. Vi på Skogshem & Wijk är både StaySafe och StayClean COVID Safe certifierade. Vi är även säkerhetscertifierade genom Svenska Möten. Vi är mån om allas säkerhet och håller oss ständigt uppdaterade angående nyheter som är relaterade till allas säkerhet, såsom smittspridning av olika slag. Läs mer om hur vi arbetar för att tillsammans med dig skapa en trygg mötesplats.Vi vill bidra till att hjälpa dig som kund att skapa framgångsrika möten med totalt fokus på upplevelsen i en miljö som på alla tänkbara sätt arbetar med de krav på miljöarbete och hållbarhet som krävs och som idag verkligen är viktigare än någonsin.Det händer alltid mycket hos oss. Har du behov av en teambuildingaktivitet eller bara en rolig stund med din grupp, tveka inte att fråga, vi har mängder med olika aktiviteter att välja mellan.Härlig anläggning som trots sin storlek kändes familjärt och ombonat. Fina lokaler. Mycket ögongodis – konst – överallt. Sköna sängar. God mat och Service. Arbetsglädje som avspeglades i bemötande. Tack! När du vill konferera, anordna ett event, en utbildning eller kickoff eller om du behöver ett schysst ställe för en fest, minnesstund eller bröllop – våra mötesrådgivare finns här för dig! Super facility for conferences and meeting events, plenty of different spaces across a peaceful campus on the waterfront. Accomodation on site also for a large number of people so an… Läs mer all in one venue. The staff look after you well and catering was comprehensive.Avropsberättigade statliga myndigheter under regeringen ska avropa från de statliga ramavtalen. Förordning (1998:796) om statlig inköpssamordning gäller för myndigheter under regeringen. Dessa myndigheter deltar med automatik och har rätt att avropa på samtliga statliga ramavtal i enlighet med regleringen i förordningen. För information om regleringen och myndigheterna, se regeringens webbplats.

Vår uppgift är att upphandla ramavtal för varor och tjänster åt andra statliga myndigheter. Inom it- och telekomområdet kan ramavtalen även omfatta kommuner och regioner.
Förnyad konkurrensutsättning Avropsrutinen för detta ramavtal är en förnyad konkurrensutsättning. Detta innebär att du ska fråga alla leverantörer inom aktuellt område.Detta delområde omfattar konferenstjänster fr.o.m. 150 personer och bokas direkt med anläggningen efter genomförande av förnyad konkurrensutsättning. Avropande myndighet väljer krav och kriterier för konferensen. Nedan konferensanläggningar är uppställda i bokstavsordning och är inte rangordnade.

För oss är det viktigt med rörelse och en liten paus, därför finns det alltid tillgång till gåstavar, cyklar, pingis- & biljardbord, 3 & 5-kilometers löparspår. Du har alltid tillgång till vår varma utomhuskälla/pool som håller ca 35 grader året om.
Välkommen till vårt utbildningscenter på Skogshem och Wijk, Hustegavägen 1, Lidingö. Om du inte har möjlighet att besöka oss så kommer vi gärna till dig för att presentera oss och våra produkter. Fyll i formuläret med namn, adress, verksamhet och telefonnummer så kontaktar vi dig inom kort för ett ev. besök.

Bolåneräntan du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.
Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 4.02% (maj 2023).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 5 år bunden ränta på 3.95% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 989 146 kronor och den första avbetalningen är 4 958 kronor.
Apoteket finns här för dig, dina nära och kära, ditt kvarter och din stad, ja, hela Sverige. Och var du än möter oss, kan du lita på att Apoteket gör allt för att du ska må bra.Vanliga intressen är näringsliv och samhällsekonomi, golf, utförsåkning, värdepapper och värdepappersaffärer, längdskidåkning, utrikespolitik, segling, andra länders kultur, teater och gympa och workout.

Som gäst på Skogshem & Wijk får du tillgång till en utomhuspool, en utomhustennisbana, bastu och fitnesscenter. Det finns 2 restauranger och deli på plats. Du kan njuta av en drink på baren/loungen. Gratis frukost serveras på vardagar. I allmänna utrymmen finns gratis wi-fi. Det erbjuds business-service på plats. En terrass, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och spelhall/-rum finns tillgängliga på Skogshem & Wijk med familjevänlig profil. Det finns parkeringsplatser som är gratis. Rökning tillåts endast på särskilda platser på detta hotell med 3,5 stjärnor i Lidingö.
På detta boende finns bland annat följande säkerhetsdetaljer: kolmonoxiddetektor, brandsläckare, rökdetektor, säkerhetssystem, förbandslåda och fönstergaller.En deposition för oförutsedda utgifter, kontant eller via kredit- eller bankkort, och ett statligt utfärdat fotolegitimation kan krävas vid incheckning.

Detta boende hanteras av en professionell värd. Att erbjuda boende är kopplat till värdens yrke, företag eller verksamhet. Gäster ska kontakta boendet i förväg för att beställa spjälsängar och extrasängar. Boendet tar emot kreditkort, kreditkort, kreditkort, mobilbetalning och mobilbetalning. Ingen kontantbetalning. För gästernas säkerhet finns det kolmonoxiddetektor, brandsläckare, rökdetektor, säkerhetssystem, förbandslåda och fönstergaller i alla rum. Boendet bekräftar att man infört åtgärder för utökad rengöring och gästers säkerhet. Boendet rengörs med desinfektionsmedel: allmänna ytor rengörs med desinfektionsmedel mellan vistelser; lakan och handdukar tvättas i minst 60°C. Gäster får tillgång till personlig skyddsutrustning, som ansiktsmasker och handskar. Social distansering tillämpas; boendets personal använder personlig skyddsutrustning; en akrylskärm har placerats mellan personal och gäster i områden med kontakt; temperaturkontroller är tillgängliga för gäster; gäster får handrengöringsmedel; kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner; kontaktfri rumsservice är tillgänglig; bokning krävs för vissa av boendets faciliteter. Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgänglig. På boendet tillämpas utökade åtgärder för matservice. Individuellt inslagna matalternativ är tillgängliga till frukost och middag, såväl som genom rumsservice. Varje gästrum står tomt i minst 48 timmar mellan bokningar.Skogshem & Wijk ligger mindre än 15 minuters bilfärd från Värtahamnen och Millesgården. Detta hotell med 3,5 stjärnor har 195 rum och ståtar med en utomhuspool, gratis wi-fi på rummet och avgiftsfri parkering.

Receptionen är öppen varje dag från 07.00 till 20.00. Kontakta boendet i förväg med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen för att arrangera incheckning. Om du planerar att ankomma efter 20.00 ska du kontakta boendet i förväg med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen. Gäster måste kontakta boendet i förväg för incheckningsinstruktioner. Personalen i dörren eller receptionen möter gästerna vid ankomst.Gäster erbjuds gratis wi-fi och en platt-tv med kabelkanaler. Badrummen har hårtorkar och gratis toalettartiklar. Värdeförvaringsskåp och skrivbord erbjuds som standard.

På Skogshem & Wijk har gäster tillgång till en utomhuspool, ett fitnesscenter och en bastu. Här ingår avgiftsfri parkering. Receptionspersonalen kan hjälpa dig med förvaring av värdesaker, bokning av guidade turer och biljetter och bagageförvaring. Detta hotell med familjevänlig profil har dessutom gratis wi-fi i allmänna utrymmen, en utomhustennisbana och business-service.

Börja dagen med gratis frukostbuffé, som serveras på vardagar mellan 07.00 och 09.00. Här kan du äta gott på någon av 2 restauranger, som till exempel Tengbom, där man specialiserar sig på internationell gastronomi. Du kan beställa mat från rumsservice eller koppla av med en drink i deras bar.
Skogshem & Wijk erbjuder 195 rum med värdeförvaringsskåp och hårtork. Platt-tv med kabelkanaler. Badrummen har dusch och gratis toalettartiklar. Gäster har tillgång till gratis wi-fi. Städning erbjuds dagligen och strykjärn/strykbräda kan fås på begäran.Om oss – en plats skapad för möten Det var visionen när arkitekten Anders Tengbom utformade Skogshem & Wijk i slutet av 50-talet. Här finns konferensrum för 2-500 personer, lounger med skärgårdsutsikt och 194 bekväma hotellrum med 233 bäddar. Inom knappt tio minuters gångavstånd har vi tillgång till ytterligare 170 rum. Allt inramat av en vidsträckt naturtomt 17 minuter från Stockholms innerstad. Ett välrenommerat kök, fullt utrustat gym och en personlig omtanke från första kontakt lyfter vistelsen ytterligare.

Respektera andras privatliv. Booking.com kommer göra ansträngningar för att dölja e-postadresser, telefonnummer, webbplatsadresser, konton till sociala medier och liknande uppgifter.
Allt innehåll ska vara äkta och unikt för gästen. Recensioner är som mest värdefulla om de är originella och objektiva. Ditt bidrag ska vara ditt, och ingen annans. Booking.coms samarbetspartners får inte publicera något på gästernas vägnar eller erbjuda ersättning mot recensioner. Försök att få ner en konkurrents recensionspoängen genom att skicka in en negativ recension kommer inte tolereras.Åsikterna som uttrycks i bidragen tillhör Booking.coms kunder och boenden, och inte Booking.com. Booking.com tar inte på sig ansvar eller förpliktelse för några recensioner eller svar. Booking.com är en distributör (utan förpliktelse att verifiera) och inte ansvarig utgivare av dessa kommentarer och svar.

Similar Posts