Ibis Cyklar Sverige

Det hela började med en enkel idé. Laga cyklar på ett sätt som ingen annan gör. Genom vårt enkla bokningssystem så möjliggör vi bokning av det du önskar snabbt och smidigt. Du lämnar in cykeln när din tid börjar och så är den klar när vi meddelar. Oftast redan samma dag:-)

“Detta café är perfekt om man bor i området. Mycket solljus, gott kaffe, fin inredning och bra för hundar. Mycket trevlig personal. Jag kommer komma tillbaka ! :)”
Storbritannien är en marknad som vänder sig till naturupplevelser under så kallade ”short breaks”. Det innebär kortare resor där natur och upplevelser i den står i fokus. För Sveriges och Smålands del innebär det ett stort utbud till en ständigt växande målgrupp! Besökare från Storbritannien konsumerade i snitt för 622 svenska kronor per person och dag under sin Sverigevistelse år 2014. Att jämföra med den genomsnittliga konsumtionen om 1 085 svenska kronor från samtliga utländska besökare. Med 603 000 brittiska flerdagsbesök ligger Sverige på 16:e plats bland britternas utlandsdestinationer i Europa utifrån antal ankomster 2014. Britternas övernattningar står för 5 procent av alla utländska, kommersiella övernattningar i Sverige (2016). Totalt hade Sverige 858 000 övernattningar från Storbritannien förra året, vilket är en ökning med 11,2 procent från året innan.

88 procent av de globala resenärerna i Storbritannien intresserade av att besöka Sverige på semester. Ungefär 33% har besökt Sverige tidigare, och majoriteten är intresserade av att återvända – ett kvitto på att de fick en bra upplevelse och är nöjda med sitt besök!
Besökare från Storbritannien ökade sitt semesterresande till Sverige under 2014. Med 718 900 besök (både endags- och flerdagsbesök) stod brittiska besök för 4 procent av samtliga utländska besök, enligt Tillväxtverkets gränsundersökning IBIS.Källa: Tourism Economics, IBIS 2014 Tillväxtverket/Markör, Inkvarteringsstatistik 2015 Tillväxtverket/SCB, IBIS 2014 Tillväxtverket/Markör och Visit Swedens målgruppsanalys 2015 Visit Sweden/GfK.Att Ibis skulle heta Ibis var till en början inte självklart för Scot. Inledningsvis satt han med en fågel-encyklopedi och letade efter namn som han skulle döpa sitt nya cykelmärke efter. Att det just var en fågel-encyklopedi han satt med berodde på att han gillade det faktum att fåglar är lätta och att det flyger, ungefär som Ibis-cyklarna gör. Det stod mellan flera andra fågelnamn men tillslut landade det på Ibis, en grupp av långbenta vadarfåglar. Om man tittar noggrant på loggan kan man dessutom se Ibis-fågeln, fast i en snirkligare form.

Ibis har varit med på banan i nu mer än 35 år nu, så Ibis är ingen nykomling på marknaden utan ett varumärke som varit med på tåget länge och därför har den erfarenhet som krävs för att skapa riktigt bra cyklar – så att de får fram testvinnare efter testvinnare är inte så konstigt. Om du tröttnat på dussincyklar från de stora varumärkena och vill ta din mountainbikecykling till en ny nivå – då är Ibis rätt cykel för dig!Ibis historia startade så tidigt som 1981 av grundaren Scot Nicol i Kalifornien. Det hela började i Scots garage efter en förfrågan från en vän att bygga en ram, och den vännen är vi alla glada för idag. För vem vet, om inte frågan dykt upp hade vi kanske gått miste om att få cykla på dessa grymma Ibis-cyklar?När du valt din Ibis med tillhörande komponenter monterar en av våra cykelmontörer kärleksfullt ihop den vilket kräver en hel del skicklighet och omsorg vilket brukar ta nästan en hel dag i anspråk.

När du köper din Ibis-cykel hos oss har du möjlighet att själv välja vilka tillbehör du vill att din nya Ibis ska ha. På vissa av oss utvalda modeller kan du även välja längd och bredd på t.ex. styre, styrstam, vevarmar samt välja eller uppgradera hjul och däck, i vissa fall till samma pris och i vissa fall mot ett pristillägg.
Hos oss på Cykelkraft.se hittar du Ibis-cyklar från alla deras serier Ripmo, Mojo HD4, Ripley LS, Mojo 3, DV9 och Hakka MX. Det alla serier har gemensamt är att de har kolfiberram men många av dem är även heldämpade cyklar. Kolfiberramen ger dig en både lätt och stabil cykel medan dämpningen gör att cykeln blir följsam i terrängen och du manövrar över gupp och i backar mjukt och smidigt. Heldämpade modeller är Ripley LS och Mojo 3 som är trail-inspirerade cyklar men klarar även av hela berget, medan Ripmo och Mojo HD4 är mer utförsorienterade Enduro-cyklar. Ibis DV9 är en som Ibis beskriver det ”do-anything, go-anywhere” mtb-hardtail och vi kan bara hålla med. Sist ut i arsenalen är Hakka MX, en gravelbike, en riktig Swiss Army-cykel, som om vi ”bara” fick ha en cykel skulle vara det självklara valet.

Den där Unno verkar ju hur grym som helst! Förstår för övrigt att det kan vara svårt att sälja svindyra endurocyklar som Oso:n nu när priserna droppar överallt.Please dont use the phrase ”acoustic bike”. Just bike is fine…You are excused if you refer to your none Electric toothbrush as ”acoustic toothbrush” 🙂

I will be racing one equipt with the bosch CX Race engine next year (at the rounds of the Swe Cup that will have eMTB and an acoustic bike at the others) I think it is going to be a lot of fun
Vi på Sundstorps Cykel gillar verkligen när du tar hand om din cykel. Därför erbjuder vi bara de bästa cykeltvättvårdsprodukterna och smörjmedel för kedjan från välkända tillverkare som SQUIRT MUC OFF & PEDROS.Välkommen till kassan. Vi hoppas du haft en underbar stund i vår webshop och har hittat vad du söker. Du vet väl att du alltid kan kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring våra produkter. Antingen i vår chat här i webshoppen, eller per mail [email protected]

Vi har alltid de senaste sortimentet och de bästa skyddande cykelskydden för just dig. Ett cykelskydd och en cykelhjälm ska ju både skydda bra samt sitta bekvämt när du trampar.

Similar Posts