Janina Kazarina Ekeroth

När Janina Ekeroth föddes var Tage Erlander (Socialdemokraterna) statsminister. Samma år blev IFK Norrköping svenska mästare i herrfotboll och Sveriges folkmängd uppgick till 6 842 046 personer. Hon är 40-talist och är född på våren i stjärntecknet oxe (enligt kinesiskt horoskop är hon är född i Grisens år). Hon fyller 77 år om 317 dagar och har namnsdag om 148 dagar. Janina är inte gift.Det finns 4 317 inkomstmiljonärer i Janina Ekeroths hemkommun Lund. I postnummer 222 19 som Janina bor på är medelinkomsten 334 151 kr per år och andelen med betalningsanmärkningar är 1,9 %. Här tjänar kvinnorna i snitt 81,0… Läs mer om Janina

Janina har 2 bolagsengagemang (Ultraljud Klinik i Lund Läkarkonsult AB, Kazar i Lund AB). På hennes adress finns ett bolag registrerat (Kazar i Lund AB).
Det finns 4 317 inkomstmiljonärer i Janina Ekeroths hemkommun Lund. I postnummer 222 19 som Janina bor på är medelinkomsten 334 151 kr per år och andelen med betalningsanmärkningar är 1,9 %. Här tjänar kvinnorna i snitt 81,0 % av vad männen tjänar, vilket kan jämföras med snittet för Sverige som är 74,0 %.På Ratsit görs årligen över 100 miljoner personsökningar och de tre mest eftersökta personerna senaste månaden i Lunds kommun är Hulda Östner Emilsdottir, Rebecka Olsson och Lars Gustav Axel Ranheimer Östner. Se topplistan över alla mest eftersökta i Lunds kommun här. De tre mest eftersökta Janina i Sverige det senaste kvartalet är Janina Isaksson i Köping, Janina Ekeroth i Lund och Janina Warsén i Knivsta.Se de 25 personerna med högst lön i Janinas hemkommun Lund. Gå direkt till topplistan via länken nedan, eller beställ Ratsitkatalogen för att få tillgång till all lönedata i hela kommunen.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 4.02% (maj 2023).Bolåneräntan du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Vanliga intressen är andra länders kultur, utförsåkning, styrketräning, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utrikespolitik, jämställdhetsfrågor, film, datorer och gympa och workout.
Apoteket finns här för dig, dina nära och kära, ditt kvarter och din stad, ja, hela Sverige. Och var du än möter oss, kan du lita på att Apoteket gör allt för att du ska må bra.

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 5 år bunden ränta på 3.95% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 989 146 kronor och den första avbetalningen är 4 958 kronor.I valdistriktet röstar man borgerligt. Feministiskt initiativ får 189% fler röster än riksgenomsnittet. Moderaterna är största parti med 21.1% av rösterna.

Sydsvenskan, grundad 1848 av Bernhard Cronholm (teckningen), är Sydsveriges ledande morgontidning. I papperstidningen, på webben, i läsplattan och i mobilen förmedlar tidningen händelser och nyheter i närmiljön, men också i Sverige och världen. Sydsvenskan granskar, berör, underhåller och tar ställning. Det har vi gjort i över 170 år.
Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Vänta nu…. Kent och Ted Ekeroth, som är judar eftersom deras mamma Janina Kazarina är judinna från nuvarande Kazachstan, sticker till det starkt antisemitiska Ungern?? Två dvärgväxta folkilskna parodier på bröderna Kaczynski i Polen, med rötterna på de centralasiatiska stäppen, som dessutom tillhör den mosaiska tron, flyttar till ett land, Orbanistan, som bedriver kampanjer mot ”den judiska zionistmaffian ledda av George Soros och Rotschild”. Vad ska dvärgmongolerna göra där, sälja järnrör, rida runt på små raggiga ponnysar som matchar deras längd, och skrika ”a kurva anyadat” ??

Med avseende på att Jan Guillou så enkelt förefaller falla in i en logisk fåra som innehåller ovillkorliga indelningar kan det inte precis helt uteslutas att hans däremot uttryckta idéer om likabehandling, kommer ifrån en värderingsgrund byggd på konkurrens och därmed en tanke om ovillkorlig eliminering?
Som kuriösa och till försvar av Guillous logiska kvalitéer Kan vi dock nämna att Maurice som kallade sig själv för jude var högste ledare för SA (Oberster SA-Führer) mellan 1920 och 1921. Han var senare SS-Oberführer och ledamot av den tyska riksdagen.Men det är alltså inte vad Guillou beskriver i artikeln, och det förefaller därför också finnas skäl till att Guillou uttrycker sig som han gör, eftersom dessa uppgifter kan vem som helst idag kontrollera riktigheten i och att Kenth Ekeroths mor heter Janina Kazarina-Ekeroth, kan ju knappast ha undgått ens Jan Guillou om han nu ger sig utför att opinionsbilda i ämnet.

Historiskt belagda omständigheter kring IG Farben och exempelvis Anglozionistbaserad finansiering och ägande av det militärindustriella komplexet – vi noterar likheten idag med Soros ja – av spektaklet med Nazismen lämnas naturligtvis därför blankt utan beaktande av Guillou.
Adolf Hitler, som 1921 hade blivit ordförande för Nationalsocialistiska tyska arbetarepartiet, insåg att SA utgjorde ett potentiellt hot och att slitningar och oenighet var att vänta mellan SA och NSDAP:s ledarskikt i framtiden.

Under ”de långa knivarnas natt”, den 30 juni 1934, då en rad SA-män utrensades, befann sig den självutnämnde Juden och hedersariern Maurice vid Hitlers sida. Maurice sköt personligen ihjäl SA-männen August Schneidhuber och Wilhelm Schmid. Maurice utpekas emellanåt som den som sköt ihjäl Ernst Röhms ställföreträdare SA-Obergruppenführer Edmund Heines och dennes 18-årige chaufför, när de på Hanselbauer Hotel i Bad Wiessee påträffades i säng tillsammans. Dessa uppgifter är emellertid mycket osäkra. Maurice stod även bakom gripandet av SA-männen Peter von Heydebreck och Hans Erwin von Spreti-Weilbach. Att Röhm gick ur tiden behöver väl inte nämnas.Vi har bestämt inte alls den uppfattningen att Ernst Röhm kallade sig för jude som Kenth Ekeroth gör, faktiskt inte ens i de mest intima av kretsar där sådan lär skall framgå som det yppersta av möjlig bevisning. Så liknelsen – eftersom artikeln i övrigt precis som alltid syftar till tramsig Guilloupropaganda för att han inte själv är en filosofiskt materialistiskt orienterad individ – haltar logiskt mer än bara en liten smula. Tillbaka till liknelsen med SA – Röhm ville efter nazisternas maktövertagande i januari 1933 ha en ”andra revolution”. Detta innebar dels att låta SA ersätta eller sluka Reichswehr (Riksvärnet), dels att förstatliga större företag. Detta underminerade nazisternas relationer till såväl militären som ledande kapitalägare, vilka även efter nazisternas övertagande av regeringsmakten hade ett mycket betydande inflytande i det tyska samhället. Hitler motsatte sig särskilt Ernst Röhms intention att träna SA som en armé. I denna situation grundade Hitler tillsammans med Maurice en livvakt, benämnd Stabswache. Hitlers ursprungliga livvakt utgjordes av åtta män, däribland Emil Maurice, Ulrich Graf, Christian Weber och Karl Fiehler.Heinrich Himmler utsågs 1929 till chef för SS och krävde senare att Maurice skulle uteslutas ur SS på grund av det uppenbara trovärdighetsproblemet med SS:s krav på raslig renhet. En undersökning, som företogs av Rasse- und Siedlungshauptamt (RuSHA), visade att Maurices släktträd inte kunde uppvisa arisk renhet ända tillbaka till år 1750, vilket var kravet. Ärendet utagerades dock slutgiltigt den 31 augusti 1935, då Himmler, på Hitlers order, i vad som har uppgivits vara motvilligt, förband sig att göra ett undantag från SS:s rasregler.

Hitler blev medlem nummer 1, och Maurice nummer 2. Schreck, som också hade deltagit i ölkällarkuppen, utsågs av Hitler till chef för SS, Reichsführer-SS. Maurice blev Hitlers personlige chaufför.Kort efter dess grundande bytte Stabswache namn till Stoßtrupp Adolf Hitler, som deltog vid den misslyckade ölkällarkuppen i München den 8 och 9 november 1923. Hitler dömdes till fem års fängelse att avtjänas på Landsbergs fästning, men han var endast internerad mellan den 1 april och den 20 december 1924. Så svaret på frågan för Jan Guillou angående eventuella liknelser mellan konspirationer gällande SA då och SD av idag, i ljuset av IG Farben och George Soros, ligger inte enbart i det ägardirektivstyrda opinionsbildningsförsöket, utan faktiskt även i det mer grundläggande faktum att det är mänsklig dumhet som gör att historien upprepar sig och det inte alldeles enkelt att värja sig från intrycket av att Jan Guillou faktiskt här medvetet lånar sig till just detta. Däremot vet vi ju att SS innehöll en hel skock med människor som i alla fall tidigare hade kallat sig själva för judar och att exempelvis Hitlers chaufför och livvakt Emil Maurice, född 19 januari 1897 i Westermoor, död 6 februari 1972 i München, var en tidig medlem av Nationalsocialistiska tyska arbetarepartiet och en nära vän till Adolf Hitler. Tillsammans med Hitler grundade Maurice den organisation som senare skulle komma att benämnas Schutzstaffel, SS. Så Jan Guillou kanske har misstagit sig på bokstavskombinationen, samtidigt som korrekturläsningen på det från Schibstedt ägardirektivstyrda oinionsbildningsorganet Aftonbladet – ett i övrigt och märkligt nog i allra högsta grad Soroslojalt opinionsbildningsorgan – har drabbats av temporär ordblindhet.

Nyligen framkom det även att världens största havsbaserade vindprojekt kommer att bli olönsam, vilket en färsk norsk statsfinansierad studie avslöjade.Självklart är det så. Tyvärr är politikers naivitet omkring det ”gröna stålet” samma naivitet som de har om vindkraften eller som de haft om det mesta annat i detta arma land.Jag vet att det i Sverigedemokraterna finns många kritiker mot nuvarande planer på det ”gröna” stålet och det har även lyfts i riksdagen. Nu är frågan om partiet kan, vill och vågar ta striden mot det som beskrivits som ”den största gröna bubblan i Sveriges historia”. Jag gillar teknisk utveckling och tror inte att det vi gör idag kommer vi göra imorgon. Men låt då det gröna stålet, liksom vindkraften, stå på egna ben. Inga subventioner, inga fördelar och utan att riskera att övriga samhället blir utan elektricitet. Vindkraftsindustrin har länge attraherat investerare som lockas av elcertifikat, skattesubventioner och andra fördelar. I den tredje delen i den granskning som Samnytt släppte hösten 2022 framkom det redan då kritik mot de bolag etableras här för att nyttja dessa fördelar. Där kunde vi visa att väldigt få av de bolagen uppvisar en vinst i Sverige, har få eller inga anställda, vilket indikerar att de utnyttjar de skattefinansierade förmånerna som vindkraften har fått av politikerna.På grund av tekniska störningar kan vissa användare uppleva problem med inloggning eller andra funktioner. Rapportera eventuella problem via vårt felanmälningsformulär.Eftersom ett sådant bidrag inte innebär att staten får motsvarande del av aktierna i bolaget, skulle det vara en ren förmögenhetsöverföring från skattebetalarna till de redan stenrika ägarna.Trots det värderades H2GS redan förra året till nästan tio miljarder kronor. En viktig anledning till den höga värderingen är att bolaget kunnat fylla sin kassakista med runt 40 miljarder i lån från bland annat Europeiska investeringsbanken – krediter som till stor del är statligt garanterade.

Alldeles nyss visade det sig även att H2 Green fick grönt ljus av domstol, vilket innebär att inga legala hinder återstår för det omskrivna stålprojektet. Vi riskerar nu att återigen slänga skattebetalarnas pengar på extremt dyra, det handlar om hundratals miljarder, meningslösa och kanske rentav skadliga ”miljöprojekt”.
LEDARE.Sedan mer än ett decennium har ”grön energi” varit på tapeten, i Sverige främst genom vindkraft. Men nu riktas äntligen kritik mot vad som benämns ”klimatkapitalister”, som berikar sig själva med hjälp av skattebetalarnas pengar.Detta pågår just nu och klimatkapitalisterna suktar efter mer av dina pengar. Tyvärr är även den liberalkonservativa regering vi tack och lov har idag positivt inställd till detta. Ebba Busch gick ju från att vara vattenkrafts-kritiker till att omfamna det och nu alltså det ”gröna stålet”.Kritiken mot det gröna stålet är inte ny dock. Redan 2021 varnade forskare för projektet. Det skulle kräva enorma mängder energi – Hybrit och H2 Green Steel beräknas ta uppemot 50 procent av Sveriges nuvarande elproduktion i anspråk år 2045. Dessutom blir upp till det upp till 30 procent dyrare, om inte mer i slutändan.

Men, precis som tv-seriens producent Petter Testmann-Koch sade i en intervju (Dagsavisen 1/12-22), har den gröna omställningen gjort det möjligt för investerare att berika sig ”på premisser som framstår som helt orimliga”.Men utöver statligt garanterade mångmiljardlån vill H2GS även ha offentliga bidrag. Stora bidrag. Tidigare i år meddelade vd:n Henrik Henriksson att bolaget har sökt 3,8 miljarder kronor från Energimyndighetens stödprogram Industriklivet. Men inte för att finansiera forskning och utveckling, utan som en ren påfyllning av kassan. Företag i andra länder får ännu större bidrag, löd Henrikssons motivering. Uttalanden som polisens informatör Eva-Gun Westford och kommenderingschefen Ulf Sempert fällt efter händelserna på Stortorget kan knappast sägas stå i samklang med andemeningen i den svenska ordningslagen och polislagen. Till länspolischefen i Malmö, Eva Årestad Radner, kommenderingschefen Ulf Sempert, polisinformatören Ewa-Gun Westford, Malmö och insatschefen för styrkan på Stortorget under söndagen den 25 januari 2009.Kunskapen om hur situationer liknande den som uppstod på Stortorget denna söndag bör hanteras finns givetvis på flera håll. I Stockholm har polisen agerat både korrekt och lagenligt i en liknande situation. Knappt två mil från Stortorget, på andra sidan Sundet, visade den danska polisen hur man skapar ordning och reda utan att ta till övervåld – i princip genom att sätta sig i respekt hos en hotfull skara demonstranter och genom att hävda sin suveränitet på mötesplatsen.

Den svenska lagen ger polisen en exklusiv rätt att använda hot om våld, våld, till och med vapen för att upprätthålla lag och ordning. Ingen annan i vårt samhälle har denna rätt – tack och lov. Söndagens händelser visar att man avstått från denna rätt och böjt sig för hot om våld från en motståndare som inte har lagen på sin sida. Hur tror polisledningen att dessa demonstranter kommer att uppträda vid nästa lämpliga tillfälle? Och vilken tilltro skall fredliga demonstranter kunna uppbringa till polisledningen, kanske till och med till varje enskild polisman, vid nästa tillfälle med hotande konfrontation?
Polislagens 24:e paragraf talar om att ”i samband med allvarliga störningar av den allmänna ordningen eller säkerheten får polismyndigheten, om det är nödvändigt för att ordningen eller säkerheten skall kunna upprätthållas, förbjuda tillträde till visst område eller utrymme. Detsamma gäller om det finns risk för sådana störningar.” Polismyndigheten kan även anvisa deltagare i en folksamling att följa en viss väg.De som var med om manifestationen på Stortorget talade, så länge de tilläts tala, om behovet av varaktigt eldupphör, behov av fred och respekt för människoliv.

De talade om behovet av dialog mellan parter som erkänner varandras rätt att existera och om avståndstagandet från terrorism. Ingen av talarna har på något sätt förminskat Gazabornas rätt till lugn och ro, rätt till utbildning eller hjälp i sina strävanden att nå fred. Ingen blundade för det tragiskt stora antalet civila offer. Detta föll inte den hotfulla mobben på läppen. Det passade inte dem som kräver alla tänkbara rättigheter för sig själva men inga rättigheter för dem som inte helt och hållet håller med dem.
Den tolkning som praktiserades på Stortorget i Malmö ger företräde åt grupper som utövar våld, eller hotar med våld, framför lugna demonstranter. De minnesgoda, och de som läst Europas och inte minst Sveriges moderna historia, kan säkert dra paralleller till fascistiska eller kommunistiska diktaturer, för att endast nämna de företeelser som är så välkända i vår del av världen. Det är tragiskt att den skånska polisledningen inte tagit dessa historiska fakta i beaktande när man fattat sina beslut.

Mot denna samling av fridfulla manifestationsdeltagare ställdes upp en grupp hatfyllda, vilt skrikande motdemonstranter som skanderade både antiisraeliska och klart antisemitiska slagord samt slagord till stöd för terrororganisationerna Hizbollah och Hamas. I gruppen fanns det knivbeväpnade personer, äggkastande provokatörer, någon eller några som valt ölflaskor, smällare och en förmodad slangbomb som tillhyggen. Denna grupp hade inte begärt något polistillstånd för sitt möte, vilket i och för sig inte fråntar dem mötesrätten.

Massmedia måste ta sitt ansvar och sluta att genom ensidig rapportering bidra till att skapa en snedvriden bild av verkligheten och piska upp stämningar inte värda en demokratisk stat.
Denna frihet dog inte för den hop hatfyllda demonstranter som genom Malmös polislednings passivitet fått sin vilja igenom. Det som dog i Malmö utgör en av grundstenarna i den demokrati som Sverige så gärna vill visa upp för omvärlden och som man så ihärdigt försvarar varhelst den kränks – dock inte i Malmö.Det är skamligt att den skånska polisledningen kan uppbringa en kraftig insatsstyrka när en handfull högerextrema individer önskar lägga ner en krans vid ett minnesmonument i Lund för att hedra en svensk krigarkung, medan det på Stortorget inte fanns minsta antydan till samma kraftfulla agerande

Den 25 januari i år dog yttrandefriheten på Stortorget i Malmö. Inte för alla utan endast för de svenska medborgare som i kraft av denna yttrandefrihet bestämt sig för att på ett värdigt och lugnt sätt visa sina känslor genom en stilla manifestation.Att citera hela ordningslagen och polislagen på denna plats låter sig inte göras. Låt oss kort och gott konstatera att i denna lag finns det ett stort antal paragrafer som kunde tillämpas denna dag och som talar om ingrepp mot den som stör eller utgör en fara för andra. Lagen kan knappast tillämpas mot dem som sköter sig.

I polislagens 10:e paragraf sägs att polisvåld kan tillgripas för att avvärja en straffbelagd handling eller vid fara för liv, hälsa eller värdefull egendom. Uppenbarligen ansåg polisledningen att läget var sådant, men man har valt att fösa bort manifestationsdeltagarna istället för bråkmakarna. Insatschefens skrik ”fort, fort” ekar fortfarande i den smala gatstumpen vid Rådhuset.
Mellan dessa två grupper, på knappt 15-20 meters avstånd från varandra, fanns en mindre polisstyrka anförd av en ledning som lät bli att ingripa och följa den gällande ordningslagen. Istället för att hävda de fridfulla manifestationsdeltagarnas rätt att nyttja yttrande- och mötesfriheten i enlighet med det polistillstånd man fått, valde polisledningen att ställa sig på bråkmakarnas sida. Kommenderingschefen har sedermera förklarat att man följde sin uppgjorda plan att evakuera denna grupp till en avskild plats. Så länge manifestationsdeltagarna fanns på plats, gjorde polisen inte ens ett försök att mota bort motdemonstranterna bortom ett rimligt säkerhetsavstånd. Någon plan att avvisa den hotfulla gruppen fanns uppenbarligen inte – tydligen förlitade man sig på de laglydiga manifestationsdeltagarnas respekt för polismakten. Ingripandet mot mobben på Stortorget skedde först efter att manifestationsdeltagarna tvingats bort från sin plats framför Rådhuset.För att förstå de mekanismer som styr den typen av motdemonstranter måste man sätta sig in i deras bakgrund och mottaglighet för idéer som är helt främmande för den demokratiska världen. Uttalat stöd till terror, antisemitism och antidemokrati, isolationism och direkt fientlighet mot västvärldens demokratiska ideal är definitivt sådant som en demokratisk stat måste bekämpa varhelst dessa företeelser dyker upp och med alla upptänkliga medel. Annars hamnar vi snart i samma situation som Tyskland gjorde för snart 80 år sedan – en situation som lett till en tragedi både för det tyska folket och för hela Europa. Här krävs det att de demokratiska krafterna samverkar, både på riksnivån och i varje enskild kommun, för att stävja den terror och förödelse som kan bli resultat av det beteende som motdemonstranterna visat upp på Stortorget och, av flera av dem, även efter polisens senkomna ingripande.

Vi vädjar till alla dem som värnar demokrati, yttrandefrihet, tolerans och respekt för alla i Sverige, oavsett etnicitet- vakna och reagera! För flera decennier sedan skrev Martin Niemöller följande ord:
Med stöd av ovanstående hade polisledningen kunnat vidga säkerhetsområdet och hänvisa de hotfulla motdemonstranterna 100 meter längre bort till andra sidan torget, vilket skulle öppna vägen för andra åskådare och flanörer, samtidigt som säkerheten hade kunnat upprätthållas på ett relativt enkelt sätt.Det handlar inte bara om att i akut läge skydda yttrandefriheten. Det handlar också om brist på konstruktiv analys och ovilja att ta till sig de slutsatser som vem som helst kan dra efter att tidigare har beskådat hur den typen av hatfyllda, hotfulla och vilt skrikande demonstranter som ställdes upp på Stortorget betett sig vid andra tillfällen. Flaskor, smällare och slangbomber är inget nytt i dessa sammanhang. Det handlar om att reagera på vad som händer omkring en, att ta till sig de varningar och iakttagelser som manifestationsdeltagarna förmedlat till insatschefen på plats.

Bakgrunden till Malmöhändelserna är redan välkänd. På initiativ av en fristående grupp arrangerades en manifestation mot terrororganisationen Hamas, för Israels rätt till försvar, för fred och frihet för både israeler och palestinier, för trygghet för både israeliska och palestinska barn, mot användandet av civila som mänskliga sköldar. Brist på handling från polisledningens sida tolkas med all säkerhet på samma sätt både av manifestationsdeltagarna och motdemonstranterna: är man tillräckligt aggressiv och hotfull kan en fridfull samling människor tvingas bort från platsen trots polisens fullt synliga närvaro. Frågan är då vilket värde har ett polistillstånd och löfte om skydd från statsmaktens sida, när måttfullheten och laglydigheten måste ge vika? För det andra att de som anförtros ansvaret att skydda yttrandefriheten och demokratin måste ha adekvat utbildning och insikt i de lagliga medel som står till deras förfogande, lita på att de kan användas och använda dem också i praktiken. Å andra sidan kanske man inte behöver vara så subtil i det bortom naivitet godtrogna Sverige, som inflytelseagent för Turkiet kan man tom. nå ministerposter och helt öppet åka skytteltrafik till moderlandet utan egentligt ärende utan att någon reagerar (nåja, till slut så gjorde någon det). Ryssskräcken börjar närma sig kokpunkten och kan vara bra att ha om man vill gå med i Nato, vi får nog acceptera att Ryssland inte vill få EU och möjligen Nato mellan sig och svarta havet och att vi har ett till Kaliningrad i Ukraina, tror mer på Hans Blix att problemet i omvärlden ligger mer på annat håll men politiskt i Sverige är Ryssland att föredra som hot än mer politiskt känsliga ideologier.

Okej, det är tydligen bevisat att Putilov är en desinformatör. Jag erkänner att jag gärna läste hans blogg och fann den välskriven och intressant. Jag antar att det är många fler än jag som tycker att det är surt att bli lurad.
Det där med ett Kaliningrad i Ukraina är ju lätt att undvika. Det är ju bara att de återlämnar Krim till dess rättmätiga ägare och åker hem. Det är ju Rysslands agerande som exponerar dem själva för hot, det är inte en gudagiven rättighet för ryska regeringen att roffa åt sig och lägga näsan i blöt utanför deras rikes gränser.

Är det verkligen Demokratiskt att förfölja ett parti och dess anhängare på precis alla håll och kanter i alla media, tycker du verkligen det? Att det är att betrakta som Demokrati, oavsett vad du tror att det där partiet har för agenda ?
Det är alltså en bloggare som är kritisk mot invandrings-politiken och polisens arbete osv. Han råkar komma från fel land, alltså inte från arabländerna utan från ryssland. Bloggen får en viss spridning pga bra innehåll, det orsakar att vänster-journalister börjar gräva så mkt som dom kan för att kunna hitta något att klaga på. SR och Aftonbladet börjar sen att publicera artiklar med personangrepp och smutskastning. DN hakar sen givetvis på….Märkligt att han alltid hamnar i sammanhang där man kan få inflytande över politiken och säkerheten. Det är nästan som om han sökte inflytande. Och var agent. Inflytelseagent.

Så sent som för några dagar sedan försvarade den sverigedemokratiske riksdagsmannen Robert Stenkvist Egor Putilov i sociala medier. Stenkvist menade att han har ganska bra koll på vad som är sant. Undrar om det innebär att Sverigedemokraterna kände till fastighetsaffären och att Putilov alltså fått sex miljoner från Ryssland?
Om du är smart och inte sticker ut kan du komma undan med vad som helst inom SD helt enkelt. Spionage och sabotage vid sidan om är inga som helst problem.Men det är en intressant fråga. Vilka källor finns det egentligen till att Putilov lämnade Ryssland pga hot förutom han själv? Var i Ryssland kommer han ifrån? Under vilket namn skrev han artiklar i Ryssland, och i vilka media?

Stämmer detta och det verkar det göra så är putilov minst genomkorrupt och som medt rydk spion – riktigt illa för SD detta, dom förtjänar all skit som komma skallMer om Jashins rapport i ett senare inlägg. Viktigt att komma ihåg att Putins parti till stor del består av dokumenterade kriminella, inklusive mördare. En av dem, en av den ryska dumans mäktigaste ledamöter, har Spanien begärt utlämnad för brottslighet, men den ryska regimen vägrar förstås. Ibland sätter man de egna i fängelse, men det handlar då bara om att en annan kriminell faktion ska ta över ett visst ansvarsområde och fängelsestraffen är bara ett resultat av en maktkamp och uppgörelse inom den organiserade brottsligheten.

För jag utgår från att du vid detta laget är medveten om att Egor Putilov är en påhittad person som inte finns på riktigt? Allt du har hört om honom är alltså fabricerat. Egor Putilov har aldrig lämnat ryssland av någon anledning, eftersom han inte finns på riktigt.
RT är något alla borde se och läsa. Blåserhål på en hel del usa-lögner. Många intressanta intervjuer och diskussioner. Visst är den prorysk och fokuserar på det som är dåligt för USA, men jag upplever den mer sanningsenlig än msm i väst och ett måste för den som inte bara vill höra msm och Cornus patologiska rysshat. Också thesaker är en mycket bra website som mosar det mesta som Cornu skriver om rysk utrikespolitik.Vi kan nog tacka diverse olika penningtvättdirektiv för att den här typen av betalningar blivit svårare att dölja. Förr hade nog kontanter varit det enklaste.Nej Ben, jag tycker han är olämplig, inte för att han går någon främmande makts ärende, jag gillar inte hans personlighet och en del av det han blivit påkommen med. Men visst, han har faktiskt BRA sidor också, en jäkla energi och vissa bra ideer, men totalt sett blir utfallet ”Olämplig”

Tydligen skulle Migrationsverket kontrollera de asylärenden denne man hade under sin tid på sagda verk. Men hur ska de hinna det, och varför ifrågasätta enbart den här mannen när man anställer i stort sett vad som helst för att utföra dessa utredningar. Kontrollera alla asylärenden en gång till i så fall. Alla.
Lite tidigt att dra den slutsatsen väl? Vi vet ju inte än vad motiv och arbetsuppgifter har varit. Det kan ju ha varit ersättning för en debattartikel, ett saboterat kraftverk eller ett mord, vat vet vi?

Nja, Vpk kan nog ha tagit emot bidrag fram till 70-talet men efter det ”bröt” de ju med Moskva och efter det tog de nog inte emot en spänn skulle jag tro. De bidragen gick nog efter 70-talet till andra kommunistpartier som inte var representerade i Riksdagen.
Lars Nicander på Försvarshögskolan kallar det hela för en potentiell säkerhetsrisk. Egor Putilov hävdar enligt SR att affären är legitim och Sverigedemokraterna hävdar att de har rutiner för att säkerhetskontrollera de som anställt. Huruvida man gjort det denna gång är okänt, men det verkar som att säkerhetskontrollerna är frivilliga och det är Sverigedemokraterna som bestämmer vem som ska kontrolleras och alltså kan välja att avstå detta.

Han hade inte tillgång till riksdagens lokaler på Expressen. Det har han ju i den position han är anställd hos SD. Har du inte förstått den grundläggande skillnaden?
Hela historien är mycket märklig. Det sista man vill som agent är väl att dra onödig uppmärksamhet till sig i form av märkligt beteende med flera olika identiteter och fake-artiklar (vilket iofs. var extremt avslöjande för Aftonb
ladets publicitetspolicy), för att inte tala om helt öppna och enkelt spårbara skumma husaffärer. En riktig inflytelseagent beter väl sig snarare som valfri kulturarbetare på Aftonbladet, eller går helt under radarn och låter sig värvas till någon av våra mer känsliga myndigheter.Däremot tycker jag att det verkar högst olämpligt att man placerar vissa anställda i riksdagskansliet. De borde kunna ha kontor ute på stan nånstans om dom nu ska envisas med att anställa folk som är säkerhetsrisker. Och samma regler borde naturligtvis gälla för alla andra partier, och även andra arbetsgivare som råkar ha tillgång till riksdagen för att städa eller fylla på kaffemaskinerna.Att det ska sitta en kille i Riksdagen som gjort detta är under all kritik. Jag är lite oklar med vem som ansvarar för detta med såväl SD som riksdagens säkerhetstjänst borde nog fan se över sina rutiner. Det är ingen mänsklig rättighet att han sin arbetsplats inne på riksdagen.

Similar Posts