|

Julshow Grand Hotel 2017

Har du idéer på produkter som du tycker vi ska testa, kanske förslag på en intervju eller vill du bara berätta något som du tror kan intressera oss. Oavsett så är du välkommen att skicka ett meddelande till höger. Vi lovar att komma tillbaka med ett svar till dig väldigt fort ….Niklas Strömstedt följer i raden av folkkära artister som uppträtt med julshow på Grand Hôtel genom åren. Tidigare år har publiken njutit av Orup, Björn Skifs, Charlotte Perrelli och nu senast Brolle. – Jag längtar till att få framföra Ett ljus i mörkret på Grand Hôtel! Jag kan dessutom lova att något liknande aldrig tidigare glimmat i Vinterträdgården. Det kommer att bli en sagolik julshow, säger Niklas Strömstedt. Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.Den 25 november intar Niklas Strömstedt scenen med sin show Ett ljus i mörkret i Vinterträdgården. En show där Niklas med band utlovar julfavoriter kombinerat med Niklas mest kända låtar. En sann julshow där han förverkligar sina allra vildaste julfantasier.Showen Ett ljus i mörkret kan ses från 25 november till och med den 20 december på Grand Hôtel. Biljettpriser från 1095 kronor. Biljetten inkluderar Grands magnifika julbord. Ett begränsat antal barbiljetter erbjuds à 495 kronor. För mer information samt biljettköp, besök grandhotel.se.Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.– Det känns väldigt kul att Niklas i år firar in julen tillsammans med oss! Niklas är en av våra mest folkkära artister, och vi ser framemot en riktigt julig show. Ett ljus i mörkret blir pricken över i:et i julfirandet här på hotellet, säger Pia Djupmark, VD för Grand Hôtel.

Sedan höll Måns låda i en dryg timme, med en blandning av jullåtar, nya egna låtar och ett par av hans tidigare hits, med Cara Mia och sist Heroes som extranummer . Mellan låtarna ett välarbetat och självironiskt mellansnack som faktiskt var riktigt kul. Klart över förväntan som helhet!
Många julbord startar med glögg, så inte här. utan när vi kom prickades vi av på en lista och visades vi till två bestämda platser vid ett långbord klätt med en vit duk och julröd löpare. På vinterträdgårdens väggar ”snöade” det med hjälp av projektorer och en hel del julpynt.Ostar fanns i tre sorter och dessertbordet hade allt i från risgrynsgröt till pannacotta och chokladtårta. Sista turen – godiset var en ganska liten, men bra godisdel med bland annat knäck, kola och någon hemlagad marmelad.Det var ett par år sedan jag åt julbordet på Grands Veranda, som då var riktigt bra. Så när min fru köpte biljetter i present till mig till Julbord och julshowen i Grand Hotells vinterträdgård var jag peppad, både på att se om maten var lika bra även för lite större sällskap och såklart hur en krogshow på Grand Hotel är. I år med Måns Zelmerlöw på scen som satt ihop en julshow.

Vissa festade på mer än andra och mest iögonfallande var ett gäng som satt längst fram vid scenen Ja, efter någon halvtimme snarare stod – och försökte ivrigt få resten av publiken att även de ställa sig upp och dansa, genom att vingligt gå fram och tillbaka längs med scenen och vaja med armarna i uppfodrande gester….
Efter några minuter kom en servitris och tog upp dryckesbeställningar. Jag tog in ett glas mumma (som jag tog sist jag åt Julbord på Grand – den var bra även i år). Sedan högg vi in på julbordet!

Jag minns att på verandan kunde man beställa in lutfisk om man var sugen på det, om då serverades i en liten portion vid bordet. Här fanns det i buffén vilket jag inte tycker är det optimala sättet att servera lutfisk på, då det påminner lite väl mycket om skolmat om det får stå framme en stund.

Jag var lite orolig att julbordet inte skulle vara lika bra här i större skala som på verandan där jag åt det sist, men det var i stort sett identiskt vad jag kan minnas. 12 olika sorters sill. Gravad, rökt och inkokt lax samt flera olika patéer och röror.

I en separat del fanns en del vegetariska och veganska alternativ, men de bydde vi oss inte om att testa. Sammantaget – ett riktigt bra klassiskt julbord, Speciellt de första två turerna med sill och fisk var ambitiösa.
Delen med kallskuret var den mest rikliga, med julskinka, patéer, korvar och sallader. Innan uppläggningsfaten var tomma var någon snabbt framme och bytte till ett nytt, så det kändes alltid fräscht och genröst. I alla fall på sill- och fiskdelarna de första två timmarna, sedan var det inte samma fokus längre på välfyllda uppläggningsfat.När vi började bli klara med julbordet satte julshowen med Måns Zelmerlöw igång. Lokalen släcktes ner och en film med en ung Måns spelades upp på väggarna, innan Måns dök upp mitt i matsalen med en gitarr.Delen med småvarmt var den mest klassiska och hade inte någon oväntad del. Köttbullar, priskorv, Janssons frestelse, dopp i grytan och revbensspjäll samt grön- och rödkål.[…] på Grand Hotell serveras i deras stora vinterträdgård (där de även serverar sitt julbord i show-format som jag var på med min fru för två år sedan). Mitt i lokalen finns en stor […] Publiken på julbordsshowen var en blandning av par som vi och större sällskap, totalt sett ganska hög medelålder, vilket nog till viss del berodde på priset – 1495:- per person är rätt saftigt. Den 25 november är det dags för julshowen ”Ett ljus i mörkret” på Grand Hotel i Stockholm. Då kliver Niklas Strömstedt upp på scen i Vinterträdgården för att blanda jullåtar med sina mest kända hits.”Jag längtar till att få framföra ”Ett ljus i mörkret” på Grand Hotel. Jag kan dessutom lova att något liknande aldrig tidigare glimmat i Vinterträdgården”, säger Strömstedt enligt ett pressmeddelande.

Den 30 november har årets julshow, Gläns över sjö och Grand, i Vinterträdgården premiär. I år är det den ständigt aktuella Linnea Henriksson som står för underhållningen. Nytt för i år är att Linnea bjudit in några av sina vänner från Sveriges artistelit som gästartister.
Med sin vackra miljö och sitt fantastiska läge i stadens hjärta har Grand Hôtel varit en hemvist för internationella celebriteter, storslagna fester och hängivna livsnjutare sedan 1874. Den vackra Cadierbaren, Mathias Dahlgrens prisbelönta restaurang och den inbjudande Verandan bjuder på storslagen utsikt mot Stockholms slott och ett utbud av mat och dryck i absolut världsklass. Grand Hôtel erbjuder även avkopplande bastubad och svalkande dopp i Nordic Spa & Fitness. Grand Hôtel ingår i The Grand Group, som ägs av FAM AB.

Den 30 november är det premiär för den traditionsenliga julshowen på Grand Hôtel, och denna gång med den ständigt aktuella Måns Zelmerlöw på scen. Med snövita dukar, gyllene drycker och julröd kärlek från scenen blir årets julshow ett eget universum av underverk. I sann Grand Hôtel-anda; det är här magin blir verklighet.

I år bjuder Grand Hôtel in till julshowen Tusen och en natt signerad en av landets mest framgångsrika artister, Charlotte Perrelli. Det blir en magisk kväll med en härlig blandning av fartfyllda låtar och ballader.
För att läsa mer om detta, var vänlig läs vår Integritetspolicy som berör vår behandling av dina personuppgifter, och Integritetspolicy för Contacts som berör behandlingen av dina personuppgifter från ägaren av nyhetsrummet du följer.I år bjuder Grand Hôtel in till julshowen Grand Rocks signerad den norrländska artisten Brolle. Det blir en konceptuell, fartfylld show med högt tempo och rockiga influenser.

Nedräkningen till årets julshow på Grand Hôtel har börjat. Vilken artist som står för årets julshow presenteras den 25 augusti, men redan nu står det klart att det blir en konceptuell, fartfylld show med högt tempo och rockiga influenser.
I år bjuder Grand Hôtel på en show signerad av en av landets mest folkkära artister, Björn Skifs. Det blir en underhållande och stämningsfull show med allt från gamla fartfyllda hits till mäktiga ballader.

Årets show i Vinterträdgården Tusen och en natt med Charlotte Perrelli hade storstilad premiär lördagen den 21 november. Grand Hôtels julshow Tusen och en natt sätts upp från den 21 november till den 19 december.När du väljer att skapa ett konto och följa ett nyhetsrum kommer dina personuppgifter behandlas av oss och av ägaren av nyhetsrummet för att du ska kunna motta nyheter och uppdateringar enligt dina bevakningsinställningar.

I år bjuder Grand Hôtel på en julshow signerad en av landets mest folkkära artister – Orup. Det blir en underhållande och stämningsfull show med allt från gamla hits till juligare toner och några överraskningar.För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

På nya platser Med en knapp månad kvar till öppning är det nu klart att Jacob Dahlberg blir hotelldirektör på Scandics senaste signaturhotell i Sverige, Downtown Camper by Scandic på Brunkebergstorg. Jacob kommer senast från samma position på Scandic Malmen och Scandic Gamla Stan och tillträdde sin nya tjänst den 1 augusti.
Skaldjur när de är som bäst! Höst och vår är den absolut bästa tiden för att kunna njuta av färska skaldjur direkt från Kosterhavet. En genuin skaldjursnjutning med en mix av läckra råvaror och hemlagade tillbehör på vårt vis.Nöje Med 122 dagar till jul, bjuder nu Niklas Strömstedt in till sin julshow ”Ett ljus i mörkret” i Vinterträdgården på Grand Hôtel. En show där Niklas med band utlovar julfavoriter kombinerat med Niklas mest kända låtar. En sann julshow där han förverkligar sina allra vildaste julfantasier. Stora möten Företagsevent på klassiska Scandinavium i Göteborg får en helt ny innebörd. Arenan moderniseras och får en helt ny och vacker entré med en stor restaurang som går att hyra för kickoffer och företagsevenemang. Räcker inte lokalen – hyr hela arenarummet! Prisbelönta Bland ett 40-tal slottshotell runt om i landet har gästerna själva valt ut Södertuna Slott som vinnare av titeln Årets Slotthotell. Det är tredje året i rad som Södertuna tar hem förstaplatsen. Södertuna slott är ett lugnt, genuint sörmländskt slott i 1700-talsmiljö med en vacker slottspark längs med Frösjöns strand.1910 Event är en mötesplats som inte liknar någon annan. Här har framgångens vindar blåst i mer än hundra år. Det är en plats för människor som vill mötas, bygga vinnande lag och nå gemensamma mål.

Nöje Efter helt utsålda hus i Göteborg hösten 2016 och en lika utsåld Sverigeturné våren 2017 är det äntligen dags för After Dark att inta Oscarsteaterns anrika scen i Stockholm.

Boka Welcome Hotels nya koncept Boule & Dine för grupper om 8-32 personer. En perfekt sommaravslutning eller kick-off för hösten! Detta passar bra för dagkonferenser som vill ha en rolig avslutning eller utomstående grupper utan möte.
På nya platser Emma Bergström tillträder tjänsten som Rooms Division Manager på Radisson Blu Royal Viking i slutet av augusti. Hon har en lång och gedigen bakgrund inom driften på hotell och blir ansvarig för hotellets reception och housekeeping.

Hållbarhet & Miljö vRÅ, Clarion Hotel Post och Nordic Choice Hotels har valt att satsa på MSC-certifiering, en väg som fler restauranger valt att gå. Dock saknas såväl kunskap som kunskapsspridning inom hotell- och restaurangbranschen gällande fisk- & skaldjurs ursprung, merroir, fiskemetoder och bestånd. Under Almedalsveckan sprider Sofia B Olsson, kökschef på vRÅ, kunskap om hållbart fiske, vattenbruk och fångstmetoder.

Event Nu smygöppnar nästa del av Urban Escapes taklandskap högt ovanför Brunkebergstorg i Stockholm city. Med en ny bro kan stockholmare och besökare röra sig över taken. Detta är bara en försmak på vad som komma skall. Det nya takområdet står klart 2018 men redan nu lanseras en pop-up-version i regi av hotellen At Six och Hobo som går under namnet ”Tjugodagar” och består av 20 varierande och inspirerande events under sju helger.
Nyöppnat Den 1 november 2017 öppnar Elite Hotel Carolina Tower i en av Stockholms snabbast växande stadsdelar, Hagastaden. Hotellet kommer att erbjuda 221 hotellrum, moderna mötesrum, restaurang med uteservering, skygym, relaxavdelning och festvåning med utsikt över hela Stockholm. Upplev den moderna konferensen ombord på nya Viking Glory. Tänk dig ett flytande femstjärnigt hotell där allt är förberett för att maxa mötesdagen. Välkommen ombord! Hotell I samband med att Åbytravet byggs ut med en stor mässa och nya konferenslokaler öppnar HKC Hotels ett hotell på anläggningen. Hotellet kommer att ha 223 rum och ligger i direkt anslutning till såväl travet som den nya mässan. Hela investeringen beräknas till 500 miljoner kronor.

Julskinkan \u00e4r perfekt, Janssons kr\u00e4mig, k\u00f6ttbullarna smakrika och den varmr\u00f6kta laxen himmelsk! Godare \u00e4n s\u00e5 h\u00e4r blir det helt enkelt inte! Ska man bara \u00e4ta ett enda julbord i \u00e5r s\u00e5 \u00e4r det till Grand Hotel man ska ta sig. Detta \u00e4r perfektion!
N\u00e4r det klassiska julbordet avnjutits\u00a0serverar Niklas Str\u00f6mstedt och\u00a0hans band julshowen ”Ett ljus i m\u00f6rkret”,\u00a0en kavalkad av hits under en timme. Musiken \u00e4r inte s\u00e5 ”julig” men mellansnacket ger rej\u00e4lt med julst\u00e4mning och man g\u00e5r d\u00e4rifr\u00e5n med en sk\u00f6n k\u00e4nsla i magen.Under en dryg timme spelar han alla sina hits,\u00a0\u201dSista morgonen\u201d, \u201dOm\u201d, \u201dF\u00f6rlorad igen\u201d, \u201dInga \u00e4nglar gr\u00e5ter\u201d, \u201dVart du \u00e4n g\u00e5r\u201d mfl.\u00a0Allt \u00e4r st\u00e4mningsfullt, ljud och ljus \u00e4r otroligt bra, scenen h\u00e4rligt julpyntad, kontakten med publiken \u00e4r total och n\u00e4r ”T\u00e4nd ett ljus” spelas upp blir kv\u00e4llen komplett.

Att sedan f\u00e5 Niklas Str\u00f6mstedt som en extra efterr\u00e4tt \u00e4r ju en stor bonus. Tidigare \u00e5r har\u00a0publiken njutit av Orup, Bj\u00f6rn Skifs, Charlotte Perrelli och Brolle. Nu \u00e4r det allts\u00e5 Str\u00f6mstedts tur att starta julen och det g\u00f6r han riktigt bra. Musiken \u00e4r kanske inte s\u00e5 ”julig” till att b\u00f6rja med, men mellansnacket ger oss en k\u00e4nsla av jul. Str\u00f6mstedt ber\u00e4ttar anekdoter om sina egna jular, familjeliv och s\u00e5nt som han sj\u00e4lv tycker \u00e4r viktigt b\u00e5de kring jul och i livet i \u00f6vrigt. Han \u00e4r hj\u00e4rtligt och innerlig och v\u00e4ldigt personlig.
Grand Hotels Vintertr\u00e4dg\u00e5rd \u00e4r vacker som den \u00e4r, men \u00e4nnu vackrare julpyntad. Julbordet \u00e4r uppdukat med vackra dekorationer, inget saknas, allt \u00e4r perfekt. H\u00e4r tr\u00e4ngs den enorma julskinkan med flera olika hemlagade senapssorter, syltor, terriner, Jansson, lutfisk, k\u00e5l, korv, grisf\u00f6tter och m\u00e4ngder med olika sillsorter. Efterr\u00e4tterna tr\u00e4ngs med gr\u00f6t, skumtomtar och praliner. Ett traditionellt julbord med det d\u00e4r lilla extra.

Var på hotellet i en vecka på grund av utbildning. Ingenting att klaga på. Personalen är hur trevliga som helst, rummen rymliga, rena och har bra lyxkänsla och stämningen, maten och musiken på hotellet var riktigt bra. Lär komma tillbaka hit själv en gång.
Fräscha rum och trevlig personal. Restaurangen är fin men a’la carten är lite för överarbetad. Tänker speciellt på hamburgartallriken, ta tillbaka pommes och Scandics standard-dip, mycket godare enligt mig.Rena katastrofen fick ett rum där gardinerna hängde på trekvart kaffemuggarna var använda sängskyddet skitigt har inte varit med om liknande trots 28 års resande i tjänsten. Personalen i restaurangen obeskrivlig men maten var bra. Personalen i receptionen var jättebra. Fick sedan byta rum det nya var alla tiders

Dålig frukost, dålig lunch, dålig fika utan några roliga alternativ för specialkost. Man får hämta själv från ett avskilt hörn; 1 sorts yoghurt, några sorters mjölk och smör till det skorp-torra brödet som troligtvis legat framme i en vecka att dömma från dess konsistens. Man får själv anstränga sig att hitta något att äta, för personalen engagerar sig inte. Fikan innehåller mestadels kakor utan något sunt alternativ som en enkel frukt. Lokalerna är kalla och de allmänna toaletterna är slitna och smutsiga med dörrar som svält så att de kärvar och handdukspappershållare som inte fungerar.

Bra i övrigt. Men lite mindre bra med röran vid ombyggnaden. Synd att lekrummet tagits bort och ersatts med enbart ett litet spelrum. Frågade men fick inget bra svar huruvidare lekrummet ska se ut framöver. Ska du bara sova någon stans över natten så är detta rätta stället. Har även bra mat
Mins inte exakt var jag bodde men det var någonstans på vägen till Sälen(från skåne) servicen var bra, det var god mat och väldigt trevlig personal. Kanske inte det aldra lyxigaste men priset kompenserade mer än väl för det.Härlig personal med ett undantag. Ganska stort undantag. Annars hade det blivit 5/5 men nu kör vi på 3/5. I övrigt mycket bra bemötande. Superfina, rena och stora rum. Vid frukosten började en Filippinsk tjej som jobbade där på frukostbuffén att börja tjaffsa med Oss. Först förstod vi, jag och mina två barn 6 och 8år ingenting. Hon började slita i våra tallrikar fast det var minst 30 min kvar på frukostbuffén och säga det var skräp. Det vi ville ha kvar var skräp. Jag höll god min och sa att vi tar det lungt, vi har semester, sportlov. Låt tallrickarna stå kvar. Tack! VARFÖR DÅ SVARAR HON? Jag svarar så lungt jag kan att vi känner Oss stressade och vill ta det lungt. Låt tallrickarna stå kvar. Hon svarar återigen att det är bara är skräp kvar. Varpå kåjag säger snälla, ta det lungt och låt det stå kvar. Hon går sedan iväg och kommer snabbt tillbaka. Är det någon som är fel eller? Jag svarar återigen att jag, vi känner Oss stressade och att vi vill ta det lungt. Hon fräser, himlar med ögonen och går direkt till bordet bredvid och säger mycket, högt, demonstrativt ”Är ni också stressade eller kan jag ta Ert skräp”?!?!,?,?! Vad är det för jävla personal……? LÅG NIVÅ. I Serviceyrket måste man ha lite skinn på näsan. Aj aj aj!

I Och med ombyggnation där ombygget snart är klart så inger detta hotell en väldigt ”Lyxig” känsla som mina barn beskriver det, och de skulle gärna stanna här i många fler dagar än en
Drivs som ett B&B. En bagagevagn för hela hotellet. Jag ville låna en sax i receptionen men det gick inte. Den var utlånad… Otroligt smala parkeringar på den annars bra och gratis parkeringen. Bra frukost och trevliga rum. Bäddsoffan var inte platt och hade metalldelar ytterst på sidorna vilket inte är en bra kombination med en 4 åring. Fantastiskt fint familjerum, perfekt när man har 2 barn med sig. God mat i restaurangen för alla i familjen. Fin relaxavdelning. Lite sent att få barnens fina stora säng bäddad efter kl 20 men allt positiva överväger denna petitess! Scandic Star har verkligen lyft sig ed sin nya restaturang – goda viner – trevlig personal. Rumen håller på att renoveras. Ta in på Scandic Star i Lund – då kommer att trivas och sova gottMycket trevligt hotell, trevlig personal, god mat. Hotellet håller även på att renoveras, varav stora delar är nu klart så det är riktigt fräscht. Rekommenderas starkt till barnfamiljer då mycket är barnanpassat, som vanligt för scandic. ☺️

Similar Posts