|

Kall Balayage Kort Hår

Ombre håller jättelänge om du sparar din naturliga bottenfärg. Då behöver man inte gå varje månad och färga utväxten. Tack vare det så krävs inte så många frisörbesök eftersom ombre växer naturligt ut och det blir inga skarpa linjer som ser onaturliga ut.

För mitt hår tar det ännu längre tid, typ 6 timmar totalt. Jag har inte så långt men ganska tjockt och mycket hår. Sen är verkningstiden ganska lång, både på blekningen men sedan också en neutraliserande toning för att få en mer kall ton på håret.
Balayage kommer från franska ordet “balayer” som betyder “svepa”. Balayage-tekniken har fått sitt namn från de långa, svepande rörelserna som används för att applicera färg på håret.

Det är inte riktigt så enkelt som att slinga håret hemma med kam eller borste. Att få till en riktigt snygg balayage krävs år av erfarenhet och intresse för hår & färg. Men har du känsla för färg & form och är lite kreativ så går allt! Om du vill färga balayage hemma så rekommenderar jag att börja med naturliga färger. Det är betydligt lättare att jobba med olika nyanser av blont och brunt än att hoppa direkt till lila eller grönt. Man kan färga balayage hemma eller hos frisören, jag önskar jag hade kunnat visa steg för steg på balayage-teknik som Monica gjort. Jag har bara denna bild men men la in en film också längre ner där man ser tydligt hur det går till. 🙂 Här ser ni skillnaden på ombre och sombre. Båda har mörkare bottenfärg och ljusare längder. På vänsterbilden är övergången tydligare = ombre. På högerbilden är det mjukare och omöjligt att se var gränsen går = sombre.

Här är bilder från mitt förra frisörbesök. På förebilden har jag utväxt på 8 månader och ändå ser det bra ut! Min utväxt smälter ihop fint med de ljusare längderna.
Här är faktiskt en färgning som jag gjorde på min systerdotter hemma! Jag har ingen bild före blekningen, den gjordes några dagar innan. Men ni ser hennes naturliga hårfärg i botten. Sen la vi på ljusrosa efteråt. Inget frisör-resultat direkt, men helt ok ju ändå :)Det är såå skönt nu för tiden att jag alltid sparar en bit av min egna hårfärg i botten och färgar in den på ett fint sätt. På så vis har jag aldrig en tydlig utväxt, det enda som sker är att övergången hamnar längre och längre ner på längderna i takt med att håret växer.

Hur länge håller en Balayage?
Hur länge håller en balayage? Det är såklart individuellt men man brukar säga att en balayage håller i upp till ett halvår. balayagetekniken gör att slingorna får naturliga skiftningar som gör att håret ser solblekt ut.
Tonerna i brombre är oftast väldigt mörk bottenfärg som övergår till brunt och slutar med ljusbrunt i topparna. Du kan både göra brombre hemma och hos frisören.Folieslingor är en teknik där man med hjälp av folie paketerar in hårfärgen och slingorna. Man låter sedan foliepaketet att verka önskad tid. Folien gör dels så att färgen inte kladdar i resten av håret, men får också den blekning att värka mer effektivt vilket ger ett ännu ljusare resultat.

Sen rekommenderar jag frisör även för hårkvaliténs skull, blekning sliter så mycket på håret och det är inte allas hår som pallar hemmablekning. Många hemmablekningar resulterar i gult och slitet hår bara 🙂

Här ser ni mitt hår senaste gången Monica blekte mig. En sombre gjord med foilayage-teknik! Vad det innebär kommer ni ha lärt er efter detta inlägg! 🙂
Ombre går att färga på mörkt & ljust hår, oftast brukar man se blonda eller bruna nyanser av ombre men det finns alla möjliga som t.ex. lila & grå slingor i blont hår. :)Eftersom man färgar fina övergångar mellan mörkt och ljust på ett naturligt sätt så behöver inte balayage lika mycket underhåll som en vanlig färgning. Du behöver inte gå till frisören och färga utväxten varje månad, eftersom man inte behöver färga hela vägen ner till hårbotten 🙂

Om man inte vill använda hätta så kan man göra folieslingor hemma också. Om man tänkt göra det på sig själv så kan det vara bra att ha någon som kan hjälpa till.
Balayage-tekniken går att göra i alla färger, de vanligaste brukar vara blonda balayage-slingor. Om ni letar efter någon som är riktigt grym på balayage i Stockholm eller Uppsala-trakterna så måste ni gå till Monica Werner på Colour and the Shape!Jag blekte min kompis hår med hemmablekning och balayage-teknik, det blev snyggt i helhet men på vissa områden blev det lite ojämnt om man lyfte på håret och tittade noga. Då är jag ändå ganska insatt och noggrann, det är helt enkelt svårt om man inte är frisör och har övat mycket!

Att färga ombre bör man räkna med minst 3 timmar, detta kan dock variera mycket beroende på längden av håret, hårkvalité samt frisören som utför jobbet.Denna metod används bland annat när man färgar slingor hemma utan hätta. Det finns flera bra guider att färga ombre hemma steg för steg, hittar du inte på svenska så testa att söka på engelska så hittar du garanterat!

Hur får man kall ton i håret?
Hur får man brunt hår kallt? För att ett brunt hår ska upplevas ha en kall nyans behöver man få ett överskott av just kalla pigment som kan dominera över det varma. Då behöver man använda kalla pigment, det blå pigmentet som man generellt sätt använder sig utav.
Här ser ni resultatet av balayage-teknik! Mer naturligt än foilayage-tekniken (bilderna i början av inlägget) som bleker mycket ljusare tack vare folie.Så balayage är alltså en färgteknik för att färga hår. Färgen appliceras vertikalt med en svepande rörelse, vilket gör att stråna färgas olika och övergångarna mellan mörkt och ljust blir nästan omöjlig att skilja. Man kan säga att man fripenslar håret istället för att t.ex. jobba med folie och slingor. Resultatet blir en väldigt naturlig hårfärg och används ofta för att få en solkysst look med t.ex. ljusa eller blonda slingor. Vanligtvis med kundens egna naturliga hårfärg i botten.Denna teknik används huvudsakligen till att färga stilar som t.ex. ombre, sombre & brombre. Man kan alltså inte få “färgen balayage” eftersom balayage är själva tekniken man utför färgningen med :)Ombre kommer likt balayage också från franskan och betyder “skugga”. Ombre-tekniken har fått sitt namn från att man “skuggar in” färgerna i varandra från ljust till mörkt eller en omvänd ombre från mörkt till ljust.

Monica har gjort olika tekniker på mig, ibland har hon gjort vanlig balayage men också foliayage vissa gånger. Hon har gått (och fortsätter gå) utbildningar för alla olika färgtekniker så hon är riktigt duktig!

Hoppas att ni blev klokare av mitt inlägg om balayage, foliayage, ombre, sombre & brombre! Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att lämna en kommentar här nedan!

Många bloggbilder från den här tiden är beskurna i mitten av pannan, då vet man att jag hade en tydlig utväxt som jag ville beskära bort från bilden 🙂
Längden på håret måste ändå vara så pass långt att det går att jobba med! Den största skillnaden på att färga på kort hår istället för långt hår är att med kort hår går det snabbare och blir billigare :)Säg till frisören vad du önskar för resultat, t.ex. är bilder ett bra sätt att visa på. Sedan väljer frisören vilken teknik som passar för just det resultatet samt dina förutsättningar beroende på hur din hårfärg ser ut o.s.v. :)Jag hade också en period med lite mörkare bottenfärg och sen slingor istället. Men även det ger en skarp utväxt eftersom min naturliga hårfärg ändå skiljer sig betydligt. Resultatet blir då tre olika band med färger 1. min utväxt 2. bottenfärgen med lite slingor och 3. de helblekta längderna.

Kortfattat är ombre, sombre & brombre stilar, till skillnad från balayage, foliayage och folieslingor som är tekniker. Man kan använda balayage-teknik för att göra ombre, sombre & brombre, men man kan också göra ombre, sombre & brombre med hjälp av folie och slingor.
Hur snabbt det går att pensla i färgen beror på ditt hår, sedan är också verkningstiden olika beroende på din hårkvalité samt hur mycket du vill ljusa upp håret.

Vill ni göra balayage i Uppsala så rekommenderar jag starkt att höra av er till Monica Werner på Colour and the Shape, hon är så bra! För att boka tid hos henne måste man antingen ringa, besöka salongen eller göra en onlinekonsultation. Om ni vill göra balayage i Stockholm så rekommenderar jag fortfarande Monica Werner! Ni får helt enkelt ta er till Uppsala! 🙂 Jag har gått till Monica Werner sedan 2014 och innan det så brukade jag alltid helbleka utväxten hos en annan frisör. Ni såg min utväxt på bilden ovan efter 8 månader, kolla den här utväxten efter bara 2-3 månader: Tack för att du besöker min hemsida! Om du har några frågor eller funderingar, eller undrar över samarbeten och jobb. Så är du hjärligt välkommen att höra av dig.

Tänk också på att om du får ett bra resultat med balayage-färgning så är det inte så dyrt i längden, eftersom du inte behöver boka en ny tid på väldigt länge. Jag skulle klara mig ett helt år utan att färga och hos min gamla frisör betalade jag 700:- varannan månad för att fixa utväxten = 4200:- per år. Det motsvarar en behandling på över 4,5 timme hos Monica.
Mitt tips är att använda en teknik du är mest bekväm med, t.ex. är balayage lite svårare och kräver mer övning. Det enklaste är nog att att lägga färgen/blekningen på hela topparna/längderna, och sedan göra slingor upp mot bottenfärgen. För att slippa en tydlig kant mellan mörkt och ljust så kan du låta vissa slingor och delar gå längre upp än andra osv.

Sombre är lite jämnare än en ombre och kontrasten mellan ljust och mörkt är inte lika skarp. Övergångarna mellan nyanserna är väldigt mjuka och alla tonerna smälter mer ihop i varandra. Du kan både göra sombre hemma och hos frisören.Om man bleker/färgar hela håret så blir utväxten som en rak linje. Jag kände mig därför nöjd bara i 3-4 veckor, för sen hade jag en tydlig rand i botten.Jag ska snart till min frisör Monica och färga håret med balayage-teknik! Eller foilayage-teknik kommer vi nog göra denna gång. Foilayage / foliage / foliyage, vet inte rätta stavningen haha. Jag får många frågor om mina balayage-slingor och ombre när jag varit hos frisören. Så nu tänkte jag gå igenom skillnaden och visa före- och efter bilder, samt beskriva steg för steg på hur man gör.Inlägget är indelat i balayage & ombre, jag förklarar dels skillnaden men också vad de både varianterna är för någonting. Samt visar massor av bilder och ger bra tips! Jag förklarar även lite snabbt sombre & brombre och hur dom stilarna skiljer sig åt samt folieslingor och foilayage.

Hur får man kallt blont hår hemma?
Välj bland en mängd olika nyanser, från varmt till kallt. Hur snyggt är det inte med en riktigt kall nyans? Använd ett silvershampo, silverbalsam eller pigmenterad färginpackning för att få isiga toner i ditt hår. Maria Nila har flera färgbevarande och färgförstärkande schampon och inpackningar i sitt sortiment.
Hur mycket kostar det att färga håret ombre? Priset är allt från 1000kr – 8000kr och beror på kvalitén och längden på håret samt vilken frisör man väljer. Samt vilken teknik frisören använder, att göra ombré med balayage-teknik tar längre tid = dyrare.Monica (som jag går hos) på Colour and the Shape i Uppsala har ett timpris på 890kr och efter konsultation kan hon ge en ungefärlig prisbild på tidsåtgången hon tror att det kommer att ta. Man får ofta vad man betalar för, så jag rekommenderar inte att välja frisör efter pris. Välj snarare frisör efter rekommendationer och bilder på sociala medier.

Jag älskar balayage och foliyage och tycker att det fungerar så bra för mig då det kräver minimal underhållning! Går man till en bra frisör så kostar det en hel del, men det är helt klart värt det om man inte behöver besöka frisören lika ofta.

Förutom att det ger ett mer levande, naturligt resultat och djup i färgningen, så älskar jag det också för att det håller väldigt länge! I alla fall om man gör som jag och sparar min naturliga hårfärg i botten.
Nu är det lättare än någonsin att färga håret hemma och det finns hårprodukter i alla regnbågens färger. Det innebär att fler av oss tar steget för att prova ljusa och fantasiliknande hårfärger och hårtekniker. Det är ett roligt och kreativt sätt att uttrycka sin personlighet och du kan ändra din färg så ofta du vill med minsta möjliga ansträngning.Det går även att applicera färgen tvärtom, ljusare rötter till mörkare toppar. Den looken kallas ofta tvåtonad. Till skillnad från balayage appliceras inte ombré på individuella slingor. Den största skillnaden mellan de två teknikerna är alltså kontrasten mellan de applicerade nyanserna: balayage ger ett naturligare resultat än ombré tack vare appliceringstekniken.

Använd slinghättan eller den lättanvända appliceringsborsten för att skapa olika slags slingor. Efter blekningsprocessen stärker den medföljande Blonde Conditionern hårstrukturen och gör det mjukt. Bleker slingor upp till 4–6 nyanser. Passar mellanblont till mellanbrunt hår.
En applikator medföljer som gör det enkelt att skapa snygga slingor. Välj mellan två olika resultat – tunna eller breda slingor som skapar en glänsande kontrast i din naturliga hårfärg. Efter blekningsprocessen applicerar du medföljande Blonde Conditioner som vårdar håret och ger en mjuk känsla. Bleker slingor upp till 3 till 5 nyanser. Passar ljusblont och mörkblont hår.

Det bästa med balayage är att det passar alla hårfärger. Du kan fräscha upp färgen med en naturlig färg eller satsa på en djärvare nyans och en helt ny kombination. Oavsett om du satsar på klassiska solkyssta blonda toppar med brunt hår eller ljusrosa med mörkare rötter kommer slutresultatet att fånga uppmärksamheten.
Med balayage kan frisören skapa olika färgintensitet genom att använda olika penslar som passar för den hårtyp som ska behandlas. Genom att kombinera mörka nyanser med ljusare toner passar tekniken perfekt för att ljusa upp ansiktet och skapa en personlig look som mjukar upp eller ramar in ansiktsdragen.Att låta håret bli grått är en mycket personlig och inspirerande resa, och vi finns här för att hjälpa dig – läs vidare om hur du gör ifall du vill satsa på grått hår! Färgen appliceras individuellt och anpassas efter varje person men tekniken fokuserar på att lägga ljusare färg runt ansiktet och mjukt gå över till mörkare rötter som oftast inte rörs alls. Den skiljer sig från vanlig hårfärgningsteknik som färgar från topp till rot: balayage gör att frisören kan färga håret på fri hand och istället skapa en mer naturlig täckning.Den här populära färgtekniken ger håret en fantastisk wow-faktor – och skapar en naturlig look. Men vad betyder balayage egentligen? I den här artikeln berättar vi allt du behöver veta: hur det fungerar, vad skillnaden är jämfört med en ombré och vilka färger du ska satsa på.

Silverhår är här för att stanna och vi älskar det! Läs vidare för att ta reda på varför du bör bli silverhårig och än viktigare, vad du ska tänka på för att underhålla färgen på rätt sätt.
Oavsett om du bara vill tillföra lite dimension eller satsar på dramatiska kontraster är slingor det både enklaste och snabbaste sättet. Precis som det finns ett oändligt antal nyanser att välja på, finns det också olika tekniker som gör att du kan få resultatet precis som du vill ha det. Läs vidare för att få veta hur du gör.Ordet kommer från det franska ordet ”balayer” som betyder att svepa eller borsta. Balayage är en hårfärgningsteknik som innebär att man handmålar håret för att skapa en naturligt solkysst look. Tekniken är utvecklad av franska hårfrisörer och har blivit populär över hela världen.

Blont hår kan ha massor av nyanser och många gillar de mer självklara tonerna som platina, champagne och gyllenblond. Mörkblond har varit en förbisedd färg i många år. Nu gör tonen ett återtåg och vi förstår verkligen varför! Läs allt om det här.
Ombré innebär att man färgar håret mörkare i hårbotten och sedan gradvist använder ljusare färg i längder och toppar. Med en ombré skapar man ofta kontraster mellan de olika färgerna, man jobbar ofta med tre färger som möts vid kindbenen ungefär.Idag var min fina vän här och fixade håret efter 1 års väntan. Hur snyggt blev det inte? Vi valde idag att köra på en mer ”lyxblond” känsla istället för bara kalla toner. 😍🌟

Godmorgon den här soliga tisdagen! Igår avslutade jag dagen med den här fina balayagen. Vi fokuserade på att få det så naturligt som möjligt, mer åt det solblekta hållet. Vi nyanserade in hennes hår med en kall nyans med en underton av lite värme för att få lite mer shimmer och lyxkänsla. 🌸
Okej, hårets alla behov behöver tillgodoses för att det ska må bra. Jag brukar tänka såhär: Hårets innersta inre består av olika bindningar och fungerar som hårets skelett. Hårets fibrer och proteiner fungerar som hårets muskelmassa, och hårets mjukhet och rörlighet är hårets skinn. Nu är håret inte uppdelat i exakta lager, men jag tycker att det är enklare att tänka såhär, så kan man räkna ut vad håret kanske saknar.God morgon måndag! Som ni kanske vet så brukar vi tillägna måndagarna till våra kära herrkunder, för att fylla på med inspiration och pepp. Jag tänkte visa er här ovan hur man som kille kan börja färga håret, om man är nyfiken på lite idéer 😄 För ibland kan det räcka med en schysst toner för att frisyren ska kännas fräschare och fylligare. Personligen tycker jag att David Beckhams korta frippa blir så jäkla snygg när den är intonad något steg mörkare och kallare, det blir liksom något helt annat. Man kan skapa mer dimension i frisyren, mer liv och rörelse, känslan av sommarslingor eller varför inte matcha det rödlätta i ditt skägg? Och för den lekfulle har jag samlat några extremare färger som också går hem under 2019. På vår Instagram har jag fyllt stories med en omröstning och vilken färg ni tycker den manliga kändisen passar bäst i, missa inte det.. 😏

Idag fick jag piffa till Änglas fantastiska hår. Jag har lagt babylights i utväxten och sen nyanserat in det i en lyxig guldig nyans som ger väldigt mycket glans. 🌟✨ hur fint blev det inte? 😍Ja visst ja, jag glömde ju bort att dela vår senaste söndags-video från vår Youtube-kanal. Det var helt enkelt dags för en liten uppdatering om vad vi har för oss på Peach. Så jag och Jennie pratar om de senaste månadernas aktiviteter, nyheter och visar videos från de olika kurser och visningar vi har gått på 😊👌

Hej! Hanna kom in till salongen med fläckvis blondt hår, i olika nyanser. Detta redigerade vi med ett resultat av is blonda balayage slingor. Vilket passade henne sååå fint, en helt klart lyxigare känsla 💎Min kund hade tidigare i veckan varit på annan salong och färgat håret men kom till mig igår för att hon inte var nöjd (se förebilder). Hon ville ha en softare övergång mellan mörkt och ljust samt bli ljusare. Så vi blekte upp de partier som behövdes ljusas upp samt la en skuggning i botten för att jämna ut de stora kontraserna. Vi la även en kall nyansering över hela håret! Olaplex använde vi oss självklart av i hela behandlingen, visst blev det mycket bättre? 🤩 Är det bara topparna som klyver sig? Klipp, det finns ingen mirakelkur som räddar kluvna toppar. Är det sedan ett hår som ”alltid känns trasigt” så behöver du tänka igenom dina hårvanor. Hur mycket värmeverktyg använder du, hur ofta färgar du håret och vad har du för hårgener som bestämmer hur långt och tjockt hår du kan få? Eller har du ett hår som blivit trasigt efter en specifik händelse, en solsemester eller misslyckad färgning? Är håret försvagat och går av vid t.ex. färgningar eller att det är svårt att spara ut längderna för de blir tunna och går av så kan hårets ”skelett” behöva byggas upp. Då är Olaplex världens bästa uppfinning. Med patent på deras produkter är de dom enda som kan laga hårets svavelbindningar och göra håret starkare på insidan. Tips! Boka en klipp och Olaplex-treatment så får du bort trötta toppar och kan stärka upp hela håret så känns det mycket bättre. Köp också med dig en Olaplex no.3 och fortsätt behandlingen hemma. Trasigt hår tar tid att reparera.Hej på er vänner! Vet ni vad jag har fått dille på? Att styla håret med snurr-tekniken! 😄 Det är när man använder en locktång med klämma och liksom snurrar håret allt eftersom att man arbetar sig igenom längderna. Här ovan ser vi min kollega Malins nya hårfärg som Louise har gjort. Louise gjorde fina lowlights genom hela håret och några nya ljusa för att fejda Malins botten, följt av en beige nyansering. När de var klara var tiden lite knapp men jag hade lunch och lite tid över så jag passade på att locka Malins längder. Jag är som sagt smått besatt i den här stylingen, den ger perfekt en ”beach waves” känsla och man får härlig volym till håret. Vill ni lära er tekniken så visar Malin den på mitt hår (yes, det funkar på både kort och långt hår) i videon är nedan. 😍🙌 Hejsan! För en tid sedan fick vi in Olaplex no. 6 till salongerna och jag testade den till mitt hår. Jag hade precis tvättat det och skulle börja föna håret när jag applicera en liten mängd av denna hårprodukt i mina längder. Den ska ge vård och näring till håret med anti-frizz effekt och dessutom korta ner föntiden. Jag tyckte att den var mjuk och skön i håret och gav lite mer stadga än om jag hade använt en hårolja som jag brukar ha annars. Den luktar gott och gör håret följsamt. Nu har inte jag så frissigt hår men den känns lugnande för spretiga småhår, men man får vara försiktig med hur mycket man tar om man har väldigt tunt och fintrådigt hår. Ett annat tips är att låta flaskan stå upp- och ner i badrumsskåpet då den annars kan vara lite svår att få ur sin flaska. Mina kollegor borta på Östermalm har också fått in alla Olaplex produkter och de har gjort en video där de testar allihopa. Den får ni se på söndag, så får ni se no.6 då också 😊👍 Sen är det upp till dig att ha rätt produkter hemma. Rom byggdes inte på en dag, och ditt hår behöver en bra hårvårdsrutin som du håller fast vid. Lägg upp en plan med din frisör, och om du är mer nyfiken på Systems produkter så kan man göra ett produkt-test där du får fram exakt vilka produkter ditt hår behöver, finns även i vår bokningsmeny att göra tillsammans med en frisör så får du experthjälp. Och sist men inte minst, ett hår som känns som blött tuggummi, där går gränsen för vad som håller på att gå riktigt åt skogen. Spring till närmaste duktiga frisör och se vad som går att räddas, för här håller håret på att ge upp. Men jag hoppas att med den här hjälpsamma guiden så ska det inte gå så illa 🙏. Det finns mycket mer att berätta och lära om trasiga hår, men vi börjar såhär 😊 Nu går jag på långhelg och är tillbaka på tisdag, önskar er en fantastisk påsk och LYCKA TILL MED ERA VACKRA HÅR!☀️

Hur mycket kostar det att göra en balayage?
PRISERFärg kort hår. Avser en färg 2h. (För kreativ färg + ca 1700)1950 krFärg långt hår. Avser en färg. 2,5h (För kreativ färg, + ca 1900)2450 krKlipp, färg och sling/ Balayage kort hår 2,5h2995 krKlipp färg sling/Balayage, axellångt eller längre 3h (extra tid 1h +1000:-)3195 kr
Är håret försvagat i dess fibrer rekommenderar jag varmt System Professionals produkter. Luxeoil-serien innehåller keratin som fyller på hårets ”muskelmassa” och innehåller även vårdande oljor som gör det mjukt och smidigt. De var nominerade i Swedish Beauty Awards och frisörer som t.ex. Elin har också fattat tycke för dem. Har man grova strån så tycker jag att Repair-serien är helt magisk om man har slitet hår, medan Luxeoil masken är bland de bästa jag provat. De innehåller lipider som fungerar som ett lim i hårets skikt, samt att deras schampon har koffein som kickar igång tillväxten i hårroten. Så himla bra produkter! Tips! Lägg till en inpackning i din klippbehandling så finns det faktiskt en extra vårdande shot som är salongexklusiv som vi blandar tillsammans med din valda inpackning. Den shoten är Systems renaste form av vård och tränger djupt in i hårstrået och finns olika utföranden, allt från extra fukt, reparation, volym eller smoothing. Ett annat tips om håret behöver styrka och volym är att göra en Liquid Hair-behandling, där frisören fönar in en produkt som verkligen bombar håret med proteiner och styrka och du får ett märkbart starkare hår med bra volym i upp till 5 tvättar.I behandlingen ingår konsultation, avfärgning, uppljusningsteknik, nyansering, olaplex samt klippning, schamponering med hårbottenmassage, föning och styling. Denna behandling passar dig som behöver fräscha upp din nyans mellan dina färgbehandlingar. Till exempel om du vill underhålla en kall ton. Vi rekommenderar att du bokar denna behandling 3-4 veckor efter ditt senaste frisörbesök. Detta är en behandling för dig som har svart eller mörkbrunt hår och vill bli ljusare! Här strävar vi efter att få ditt hår så ljust som möjligt under en behandling. Vi skräddarsyr behandlingen för varje kund och det kan ta olika lång tid beroende på hur mörkt håret är och vilken kvalite det har.Denna behandling är endast till för dig som redan är kund hos oss och som har max 2 centimeters utväxt. Du som väljer denna behandling har en utväxt i hårbotten som ska täckas med färg (inte slingor).

Denna behandling passar dig som på något sätt vill förändra den färg du har idag. Ljusare, mörkare, varmare eller kallare. Den passar också dig som färgar håret ganska sällan. Då kan det vara bra att göra en ordentlig genomgång av hela håret.
Denna behandling passar dig som vill bättra på din senaste färgning utan att göra några förändringar. Till exempel du som är blond med en mörk utväxt som du vill slinga ljus. Notera att det inte finns någon möjlighet att förändra den färg du har idag mer än att fräscha upp den.Applicering av balayage-slingor, nyansering och eventuellt bottenfärg, schamponering med passande produkter, lätt hårbottensmassage, föning och styling.Quick fix är till för dig som redan har färgat ditt hår hos oss och vill göra en snabb uppfräschning utan att boka en hel färgbehandling. Detta passar dig som snabbt får en utväxt och känner att du vill färga håret lite oftare till ett billigare pris.Denna behandling passar dig som behöver fräscha upp din nyansering mellan dina färgbehandlingar. Till exempel om du vill underhålla en kall ton. Vi rekommenderar att du bokar denna behandling 3-4 veckor efter ditt senaste frisörbesök.

Här hittar du både blekning och hårfärg. Om du behöver ljusa upp ditt hår flera nyanser ska du välja en blekning, men om du redan är blond och bara vill ha en annan nyans kan du istället välja en hårfärg. Välj bland en mängd olika nyanser, från varmt till kallt. Hur snyggt är det inte med en riktigt kall nyans? Använd ett silvershampo, silverbalsam eller pigmenterad färginpackning för att få isiga toner i ditt hår. Maria Nila har flera färgbevarande och färgförstärkande schampon och inpackningar i sitt sortiment. De är dessutom cruelty free och helt veganska!Ombre är en hårfärgningsteknik där håret gradvis går från en mörkare nyans vid rötterna till en ljusare nyans vid topparna. Tekniken innebär att färgen appliceras på ett sådant sätt att det skapas en smidig övergång mellan färgerna. Det finns olika varianter av ombre, till exempel ”reverse ombre” där färgen gradvis går från ljus vid rötterna till mörk vid topparna. Det finns också ”sombre”, som är en mer subtil variant av ombre med mjukare övergångar mellan färgerna. Ombre kan skapas med olika färgnyanser, men de vanligaste är att gå från mörkbrunt till karamell eller blond. För att skapa en ombre-effekt appliceras färgen vanligtvis på håret med frihandsteknik, utan att använda papper eller andra hjälpmedel. Färgen appliceras oftast på de undre delarna av håret, medan rötterna och topparna lämnas orörda eller färgas i en annan nyans. En fördel med ombre är att det är en relativt lågunderhållsfärgningsteknik eftersom rötterna inte behöver färgas regelbundet. Istället kan man låta håret växa ut naturligt och bara bättra på färgen när det behövs.Pappersslingor är en populär teknik för att ljusa upp håret. Det innebär att de hårsektioner där vi applicerar uppljusning täcks av papper för att isolera och skydda det valda området av håret med blekmedel eller färg. Detta hjälper till att skapa en mer koncentrerad effekt och ger frisören mer kontroll över processen. Tekniken kan användas på olika sätt, beroende på den önskade effekten. Till exempel kan de användas för att skapa tunna, subtila slingor eller större, mer dramatiska slingor. En frisör kan också använda pappersslingor för att skapa en ombre-effekt, där håret gradvis går från en mörkare till en ljusare färg. Pappersslingor är vanligtvis lämpliga för personer med naturligt mörkt hår, eftersom blekmedlet behöver mer tid att bearbeta och kan behöva appliceras flera gånger för att uppnå den önskade effekten. Detta kan dock också innebära en längre behandlingstid och högre kostnad. En annan fördel med pappersslingor är att de kan vara mer precisa än andra tekniker som balayage eller babylights. Frisören kan arbeta med större precision på det område som ska färgas, vilket ger en jämnare och mer exakt färgresultat.Babylights är en hårfärgningsteknik som skapar en naturlig och lätt ljushet i håret. Babylights kan appliceras i hela håret eller bara på utvalda delar för att skapa dimension och djup. Tekniken passar särskilt bra för personer med ljusare hår, eftersom slingorna skapar en naturlig ljushet som kan förstärka den befintliga hårfärgen. Babylights är också ett bra alternativ för personer som vill ha en subtil förändring i hårfärgen, utan att det blir för dramatiskt eller märkbart. Babylights är en anpassningsbar teknik som kan användas för att skapa olika effekter beroende på den önskade stilen. Till exempel kan babylights användas för att skapa en solblekt effekt på håret, eller för att skapa dimension och djup i en bob eller lob-frisyr. En annan fördel med babylights är att de är relativt lätta att underhålla. Eftersom slingorna är tunna och subtila är utväxten mindre märkbar än med andra färgningstekniker, vilket gör att håret kan se fräscht och naturligt ut under en längre tid.

På Green Heads arbetar vi med två typer av uppljusning, dels använder vi traditionell blekning som är fri från ammoniak, ammoniumpersulfat och parfym, och dels använder vi en uppljusningslera som är helt naturlig. Uppljusningleran går att få i beiga och guldiga toner, medan vi med traditionell blekning även kan skapa kalla toner.
Man kan alltså ljusa upp håret på flera sätt och de mest populära teknikerna vi använder är balayage, babylights, pappersslingor och face-framing. Oavsett teknik ger slingor ett dynamiskt och levande intryck och tillsammans arbetar din frisör fram den ton och still som passar dig. Uppljusning kan som sagt göras i flera steg, från en lätt solkysst varm ton till en kall och riktigt klar ton. Ibland lägger vi även nyansering på uppljusningen för att uppnå specifika toner. Utifrån konsultationen frisören gör tillsammans med dig bestäms den teknik och tillvägagångssätt som passar just dig, ditt hår och dina önskemål. Och glöm inte bort att du även måste ta hand om ditt hår hemma för ett fräscht och långvarig resultat. Det är dock viktigt att notera att uppljusning av hår kräver skicklighet och erfarenhet för att utföra på rätt sätt. Boka därför alltid tid hos licensierad frisör som har kunskap om hur man slingar och blonderar på rätt sätt för att uppnå det bästa resultatet.Balayage är en hårfärgningsteknik som har blivit allt mer populär de senaste åren. Tekniken härstammar från Frankrike och ordet ”balayage” betyder ”svepning” på franska. Balayage är en teknik där hårfärg appliceras på håret för att skapa en gradvis övergång från en mörkare till en ljusare nyans, eller tvärtom. Istället för att färga hela håret från rötterna till topparna, appliceras färgen med en pensel i svepande rörelser, vilket ger en naturlig och mjuk övergång mellan färgerna. En stor fördel med balayage är att det ger en mer naturlig look, vilket gör att håret ser mer solkysst och glansigt ut. Tekniken är också mer skonsam för håret eftersom färgen inte appliceras direkt på hårbotten, vilket minskar risken för skador och uttorkning. Det finns också många olika sätt att applicera balayage på, beroende på hårlängd och textur. Till exempel kan en stylist frihandsmåla på slingorna eller så gör så använder man ”foilayage” teknik, där de färgade partierna läggs mellan papper för att ge mer kontroll och precision. (Vi på Green Heads som är certifierade av Grön Salong använder papper istället för aluminiumfolie då det är bättre för miljön). En till fördel med balayage är att det är en mångsidig teknik som kan anpassas till olika färgpreferenser och stilar. Balayage kan användas för att skapa en subtil färgförändring eller för att skapa en dramatisk och kontrasterande look.

Det är viktigt att du tar hand om ditt hår hemma mellan frisörbesöken. Att använd hårprodukter som är vårdande hjäper dig att hålla hårfärgen fräsch länge. Gillar du kalla nyanser på slingorna? Då ska du använda silverprodukter, vi rekommenderar tex silvershampo och silverbalsam Blond skönhet från Bruns. Vi rekommenderar också att man regelbundet gör en djuprengörande detox för en lätt uppljusande effekt då beläggningar kan missfärga ljusa hår. Green Heads egna detoxande algkur, Alg In Treatment, passar perfekt då för att fräschar upp dina slingor. Kuren innehåller också aminosyror som bygger upp proteinet i håret och ger glans och en fyllig känsla, vilket är något blonderade hår ofta behöver lite extra av, du hittar Alg In Treatment här. När det kommer till stylingprodukter är värmeskydd viktigt, Oways Thermo-detangling Cloud både skyddar och ger glans. Om du vill ha fler tips på produkter som passar blonda hår så har vi samlat dom här!
Om du inte har hört termen money piece kanske du har hört talas om face framing highlights, som är exakt samma sak. Face framing highlights är en teknik för att fokusera på att
framhäva ansiktet genom att lägga slingor runt hårfästet, ansiktets konturer och käklinjen. Det är en av de mest eftertraktade teknikerna inom hårfärgning och kan förbättra en persons utseende genom att ge mer definition, djup och rörelse till hårer. Face framing highlights kan anpassas efter personens specifika ansiktsform och hudton, för att säkerställa att färgen eller slingorna fungerar med personens naturliga drag och utseende. En annan fördel med tekniken är att det kan användas för att fräscha upp en frisyr utan att behöva göra en total förändring. Slingor runt ansiktet kan ge en fräschhet och nyans till håret utan att behöva göra en fullständig färgning.Är du ute efter en solkysst look nu till sommaren? Då är den här tekniken något för dig. Om du vill ha ett naturligt resultat är ett tips att slinga håret med färger som är max tre nyanser från din riktiga hårfärg. Men om du vill att det ska se färgat ut, är det så klart lika fint att använda färgnyanser som är en bit från din naturliga hårfärg. Balayage passar alltså alla olika hårfärger!

Balayage betyder ”svepning” på franska och innebär att slingor målas med en pensel på fri hand. Tekniken används oftast för att få håret att se naturligt ut, och slingorna blir ofta bredare.
Reparerande hårinpackning från Davines, som innehåller kolhydrater, proteiner och C-vitamin. Inpackningen innehåller också tomatextrakt som har närande och stärkande egenskaper. Läs mer och köp här.

Hur mycket kostar det att färga balayage?
Hur mycket kostar det att färga Balayage? Priset för balayage-färgning är från 2000kr – 8000kr och beror på kvalitén och längden på håret samt vilken frisör man väljer.
När man googlar balayage möts man av bilder på långt och vågigt hår med mycket volym. Men hur gör man egentligen om man har rakt, kort hår med näst intill obefintlig volym? Balayage är en utmärkt teknik att använda sig av för att få till rörelse, djup och volym i håret. Prata med din frisör om vilka färger som passar dig bäst, men en blandning av kalla och varma toner kan ge ditt hår ett helt nytt liv.Funderar du på att slinga håret lagom till sommaren? Balayage är en teknik som kan få håret att se naturligt solkysst ut. Här är exakt allt du vill veta om balayage. Mer

Hårinpackning från färgat hår med fruktkött från acaibäret från Yves Rocher. Hårinpackningen reparerar, skyddar och bevarar färgen. Läs mer och köp här.
Ombre innebär att du färgar håret så att det är mörkare i botten, och sedan gradvis ljusare i längder och toppar. Övergångarna är mer tydliga till skillnad från en balayage. Med en ombre används ofta många olika färger, för att det på ett naturligt sätt ska se ut som att håret går från en färg till en annan. Vill du veta mer om olika typer av ombre? Läs vår ombre-lista.

Vad innebär en Balayage?
Balayage är en teknik där hårfärg appliceras på håret för att skapa en gradvis övergång från en mörkare till en ljusare nyans, eller tvärtom. Istället för att färga hela håret från rötterna till topparna, appliceras färgen med en pensel i svepande rörelser, vilket ger en naturlig och mjuk övergång mellan färgerna.
Vi är nog många som inte gillar en tydlig utväxt, men som samtidigt inte har råd att springa till frisörsalongen stup i kvarten. Om du känner igen dig, men samtidigt är sugen på att färga håret, är balayage definitivt något för dig. Genom att slinga håret i en färg som är max tre nyanser från din egentliga färg får du till ett naturligt resultat, och eftersom slingorna är så naturliga blir inte heller utväxten lika tydlig.En parabenfri fuktgivande hårmask från Kevin Murphy för frissigt och färgat hår. Innehåller nypon, nattljusolja, vitaminer, alger och kakadu plommon. Läs mer och köp här.Att det kan slita på håret när du färgar det är ingen nyhet, så se till att vårda håret ordentligt genom en fuktgivande hårinpackning och produkter speciellt framtagna för färgat hår.För att få det bästa resultatet rekommenderar vi att du går till en kunnig frisör för att färga balayage. Men om du ändå vill prova färga hemma kan du ta hjälp av den här videon där en frisör visar hur det går till.

– Kom ihåg att rötter och toppar behöver vårdas på olika sätt. Anpassa därför produkterna efter dessa behov. Om du har fet hårbotten och torra längder behöver du ett schampo anpassat till hårbotten och en inpackning som ger fukt till längderna. Fråga din frisör vilka produkter som passar just ditt hår, rekommenderar Sanya.
– Tyvärr finns det ingen mirakelbehandling som kan rädda hår som skadats av blekning. Om du har skadat hår eller har förlorat hår på grund av överdriven blekning bör du undvika att färga håret igen. Behandla istället håret med vårdande produkter och klipp det regelbundet tills det skadade håret har vuxit ut och kan klippas bort, rekommenderar Sanya.

Vad är Colormelt?
Precis som namnet antyder, är colormelt en teknik där övergången mellan färgerna smälter samman på ett sådant sätt att du inte ska kunna se var den ena färgen slutar och den andra tar vid. Colormelt innehåller minst tre olika färger vilket gör att basfärgen smälter in i det färgade håret.
– Det du kan göra för att få färgskadat hår att se bättre ut är att klippa topparna regelbundet. Det kommer efter hand att ge dig ett hår som är friskt från rot till topp, tillägger Sanya.

Färgat blont hår kan lätt bli gult om det inte underhålls på rätt sätt. Använd därför ett färgschampo som bevarar de kalla tonerna i håret, som till exempel SkandiMin the Blonde Shampoo.
Här har frisören valt att använda sig av balayage-teknik. Slingor gjorda på fri hand skapar ett naturligt resultat som är lätt att underhålla eftersom det ger mjuka övergångar mellan det mörka och ljusare håret.Färgat blont hår som utsätts för mycket sol kan lätt bli gult. Använd därför hårvårdsprodukter med UV-skydd som hindrar ditt hår från att blekas av solen. Kanske kan du också bära en fin solhatt?

Vill du prata med en av våra frisörer om vilken färg som passar dig, eller vilken färgteknik ska du välja? Hitta din närmaste Nikita salong och boka din nästa behandling här.
– När du stylar håret med hårtork, plattång eller locktång utsätts håret för hög värme. Färgat hår är extra känsligt, så vi rekommenderar att du använder produkter som skyddar mot värme före styling, så som Eleni & Chris ColorPro Leave in Spray. Undvik att slita på håret genom att inte styla det mer eller oftare än nödvändigt, förklarar Sanya. På våren är det populärt att färga håret blont. Du kan välja att färga hela håret eller göra slingor med balayage-teknik. Vi tog en pratstund med Sanya Keränen, kreativ chef på Nikita Creative Team, för att ta del av hennes bästa råd till blivande blondiner. Dessutom ger hon tips om hur du bäst bibehåller din hårfärg efter frisörbesöket. – Det fina resultatet du får i salongen direkt efter en frisörbehandling är lika viktigt som hur håret kommer att se ut under den kommande tiden. Berätta för din frisör hur länge du vill behålla färgen och hur ofta du planerar att gå till frisören i framtiden, så tar de hänsyn till detta vid val av färgteknik. Vi rekommenderar inte att bleka håret själv hemma. Om du är osäker på vilken färgteknik som passar ditt hår kan du alltid få hjälp och råd från oss på Nikita, försäkrar Sanya.När du är hos frisören för att färga ditt hår passa på att göra en bonding-behandling, som till exempel Wellaplex, samtidigt. Behandlingen stärker hårets struktur och är lämplig för alla som vill färga håret men är extra bra för dem som vill behålla en god hårkvalitet efter en blekning.– Idag innehåller många hårvårdsprodukter UV-skydd. Det finns till och med produkter som endast fokuserar på UV-skydd, och dessa ger håret det allra bästa skyddet mot sol, säger Sanya.

Även om ljust hår och blonda slingor är smickrande på sommaren är det tyvärr inte att rekommendera att bada i pool när du har nyfärgat hår. Klorvatten kan göra ditt hår torrt och i värsta fall kan det missfärga det håret och ge det en grön nyans. Vi rekommenderar därför att du använder en badmössa och applicera gärna balsam i håret innan du hoppar i poolen för extra skydd.– Ibland behöver du också använda ett djuprengörande schampo, till exempel Anti-Residue Clarifying Shampoo från Sebastian Professional, som avlägsnar alla rester av torrschampo, balsam och andra stylingprodukter från ditt hår. Tänk dock på att inte tvätta håret för ofta. Överdriven hårtvättning torkar ut håret och gör att färgen falnar snabbare, lägger hon till.

– Att bada i saltvatten kan också göra håret torrt, precis som det kan ge oss torr hud. Applicera därför en fuktgivande kräm eller olja så som Pure Treatment Oil från Eleni & Chris i håret före badet. Undvik också att doppa huvudet och håret om du kan, rekommenderar Sanya.
4. Tvätta en hårslinga ren från hårfärg. Dra försiktigt i den för att kontrollera att den inte går av. Gör den det, skölj omedelbart bort färgen och applicera en stärkande inpackning med protein. Har håret en alltför guldig nyans? Låt färgen verka ytterligare tio minuter. Nöjd med färgen? Tvätta håret och styla som vanligt.

Hur håller man blont hår kallt?
Hårvårdsprodukter, exempelvis silverschampo, med violetta toner såsom Enriched Blonde™ Duo neutraliserar de varma tonerna så ditt hår kan bibehålla den kalla blonda tonen. Tips: när du tvättar ditt hår ska du använda kallt eller ljummet vattnet.
1. Håret behöver inte vara nytvättat. Ett nytvättat hår saknar de naturliga oljor som hårstråna behöver för att absorbera hårfärgen ordentligt. Ta därför hellre fram hemmafärgningen när det har gått två dagar sedan din senaste hårtvätt.

Minu hair mask från Davines är en färgbevarande hårinpackning från Davines. Inpackningen skyddar hårets struktur och hårfärgen. Mer info och köp här (länk till Kicks).
3. Provfärga en liten slinga bak i nacken först. En kontrollslinga hjälper dig också att hitta din rätta verkningstid. Tunna hårstrån bleks fortare än tjocka, kanske behöver du inte låta färgen sitta i fullt så länge som det står på förpackningen.Moist repair shampoo från Moroccanoil är ett vårdande och stärkande keratin-schampoo som är toppen för slitna och svaga hårstrån. Mer info och köp här (länk till Lyko).The Original Pink Fizz från Tangle Teezer. En klassiker älskad av alla hårtyper som enkelt reder ut trassligt hår. Är skonsam att borsta med i blött hår. Mer info och köp här (länk till Kicks).Mahogny: En kall, rödbrun nyans med lila undertoner. Något mörkare än kastanjebrun. Har du en mörk hudton och vill göra den varmare är det här ett bra val.

Kan man göra balayage på blont hår?
På våren är det populärt att färga håret blont. Du kan välja att färga hela håret eller göra slingor med balayage-teknik.
Att själv färga håret kan, om du är påläst, resultera i ett salongsvackert resultat – oavsett om du vill ha solkyssta slingor, en rejäl blondering eller en helt ny hårfärg. Men färgäventyr på hemmafronten kan också resultera i en mindre katastrof. Börja därför med att läsa vår stora färga hemma-guide som hjälper dig att hitta rätt färg, förbereda dig på bästa sätt få till en så vacker färg som möjligt!Marknaden erbjuder en rad olika toningar som tillsammans med vårdande och närande ingredienser ger färg och mjukhet. Dem är generellt väldigt smidiga att använda och fungerar ofta som ett schampo eller balsam, men med lite längre verkningstid. Vill du fräscha upp färgen mellan hemmafärgningarna eller frisörbesöken gör en pigmenterad hårinpackning jobbet! Den ger glans, lyster, massvis med fukt och livar upp redan färgbehandlat hår. 2. Låt verka i 20–30 minuter. Kontrollera färgen var 5:e–10:e minut, så slipper du en obehaglig överraskning på slutet. Få inte heller panik om håret verkar skifta i rött, håret går igenom flera stadier under processen. Ash: En kall nyans med gröna, lila eller blå undertoner som förhind­rar att blonda färger blir för gula eller rödflammiga. Ett perfekt val för dig med ljus hy. Solens strålar gör inte bara din hud gyllenbrun, de verkar dessutom blekande på din hårfärg. Skydda barret med en hatt eller keps. Matcha gärna med en UV-skyddande stylingprodukt minst 30 minuter innan du går ut i solen. Återapplicera ofta, inte minst efter bad.3. En tandborste kan ge ett ännu mer naturligt resultat än en appliceringsborste. För­hind­ra att färgen ”blöder” genom att rulla in hårslingan i en bomullspad eller liknande under verkningstiden.

4. Låt färgen sitta i så länge som det står på förpackningen. Hårslingorna närmast ansiktet ser mer naturliga ut om de är lika eller något ljusare än resterande slingor.
Ju bättre ditt hår mår desto längre kommer hårfärgen att hålla sig snygg. Att använda fuktgivande och vårdande produkter är därför extra viktigt vid färgat hår.

Vad är Reverse Balayage?
Till skillnad från en klassisk Balayage som ska göra håret ljusare med hjälp av målade slingpartier, fungerar en reverse Balayage motsatt då man arbetar med att lägga till mörkare partier, djup, skuggor och dimentioner i det ljusa håret.
4. Ska du bara färga utväxten? Applicera först hårfärgen i ditt redan färgade hår, ungefär en centimeter från skalpen och arbeta dig nedåt, mot topparna. Värmen från huvudet kommer att få färgen att reagera snabbare vid hårrötterna, så vänta lite med dem. När halva verkningstiden har gått, applicera resterande färg i rötterna. Tänk på att hårstrån som redan är färgade kommer att reagera annorlunda än hårstrån som är helt ofärgade. Colour Refresh från Maria Nila är en vårdande hårinpackning med tillfällig färg som i ett vips fräschar upp ditt hår. Färgen tvättas sedan successivt ur håret och håller i cirka 4-10 tvättar. Finns i 13 olika nyanser och ger fin glans och mjukhet till håret. Glöm inte använda hanskar när du applicerar inpackningen! Mer info och köp här (länk till Lyko). 1. Följ först råden 1, 2 och 3 under rubriken ”Så gör du själv en helfärgning hemma” i denna artikel. Applicera färgen i nacken och arbeta dig framåt. Låt hårrötterna och 2,5 centimeter ut från dem vara fria från färg.Vatten är varje hårfärgs värsta fiende, så låt schampoflaskan vila så mycket som möjligt. Löwengrips Dry shampoo döljer en fet hårbotten på nolltid och ger dig dessutom härlig volym. Måste du blöta håret för att styla det som du vill? Testa att skölja igenom det med enbart vatten och följ upp med lite balsam. För det syftet är balsamet The cure – repair & shine conditioner från Löwengrip toppen. Läs och följ alltid instruktionerna på för­packningen. Det kan låta självklart, men den vanligaste orsaken till att hemmafärgare blir missnöjda är att de struntat i att följa instruktionerna och rekommendationerna. Allt annat du behöver veta följer här! Använd bara produkter som är avsedda för färgat hår. Det gäller både vårdande- och stylingprodukter. Ett annat hett tips är att undvika produkter som innehåller alkohol (kontrollera ingredienslistan), eftersom uttorkande produkter förkortar din hårfärgs livslängd.2. Börja framifrån. I instruktionerna står det ofta att du ska färga lite slumpmässigt valda slingor. Strunta i det och applicera i stället slingfärgen på hårslingor cirka en halv centimeter breda och en halv centimeter från varandra. Börja framme vid hårfästet och arbeta dig bakåt. Var lite slarvig när du fördelar färgen, asymmetriska slingor ser mer naturliga ut. Är du inte riktigt redo för att ge håret en permanent förändring men vill fräscha upp färgen och ge längderna lite extra glans? Då kan du i stället välja en skonsam toning som fixar snygg färg och lyster i ett kick – helt utan att slita på håret! Att blondera sig hemma är fres­t­ande, men såvida du inte är en äkta blondin råder vi dig att gå till frisören för att få en perfekt nyans. Om du ska blondera hemma, gör så här:

Similar Posts