Kåsa Med Tryck

Internet i all ära men ibland kan det vara bra att prata med någon verklig person. Vi hjälper dig att hitta rätt produkt efter era önskemal. Vi har över 60 års erfarenhet av produkter med tryck.Parnass grundades 1954 och har genom åren hjälpt stora som små företag att ta fram reklamartiklar och profilkläder. Under år 2021 hjälpte vi över 3000 företag med produkter med tryck. Det är säkert att handla från oss. Vi har tilldelats AAA-ranking av Bisnode för högsta kreditvärdighet.

Vi har produkter för just er! Som denna klassiska kåsa med tryck. Kåsor passar alla friluftsälskare och gör sig utmärkt på picknick och utflykt ute i skog och mark. Den rymmer 4 dl och är rejäl med ett stort handtag att hålla i. Den är tillverkad av plast i livsmedelsgodkänd kvalitet. Tillverkad i Sverige. Produkten finns i flra olika färger och vi förser den med ert tryck på ytan 55 x 35 mm. Beställ kåsor med tryck från oss idag och se till att sprida ert budskap vidare med personliga produkter!I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.Medtryck är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Vårt miljö- och kvalitetsarbete är ett ständigt arbete för att alltid försöka överträffa oss själva, och våra kunders förväntningar och bindande krav.Klassikern som finns hos varje scout eller fridluftsmänniska. Praktiskt hopvikbar mugg/kopp som passar för en mängd olika ändamål. Beställ praktiska vikkoppar med eget tryck.

Veckans Affärer rankar Sveriges företag och enligt deras bedömningsskala ska bara exceptionellt framgångsrika, stabila och hållbara företag som finns med på listan. Vi har varit med på deras listor med Sverige Superföretag flera år i rad, vilket vi självklart är väldigt stolta över.

Soliditet, som ligger bakom denna utmärkelse bedömer fler än 930 000 svenska företag och bara de allra mest ekonomist stabila företagen belönas med AAA. För oss har det varit en viktig milstolpe – då det är det ultimata beviset på att Medtryck är här för att stanna. Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande. Dagens Industri rankar årligen de snabbast växande företagen i Sverige. Vi har fått utmärkelsen inte mindre än 3 år i rad. 2017 fick vi också utmärkeslen Årets Unga Gasell. Att göra ett bra jobb lönar sig, och återkommande kunder är ett kvitto på att vi gör det – men också ett måste för att kunna växa snabbast i Sverige.

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Finns det något bättre än en heldag ute i naturen med mat i det fria? Med en bra kåsa med tryck slipper du massa skrymmande tallrikar och bestick. Axon Profil erbjuder många modeller av kåsor med tryck.
Miljövänliga kåsa som är lätt att bära med sig och rymmer 1,2 dl varm choklad, soppa eller vatten. Finns tillgänglig i 4 färger och är den perfekta kåsan att ha med sig på en fika utomhus eller när minnen skapas tillsammans runt lägerelden.

Moms, frakt och ev. kostnad för inslagning och märkning tillkommer. Priserna på denna webbplats är rekommenderade priser vid 50 st. Vi reserverar oss för slutförsäljning och tryckfel. Vi säljer enbart till företag och organisationer.
Kåsan är tillverkad av Kuplikas eget biomaterial med EKOenergi, i en komposit med 50 % träfiber och 50 % plast. Varje produkt åldras vackert och behåller sina egenskaper. Blandningen av material är fördelaktig då detta ger en hårdare och stabilare känsla än enbart plast gör samt att det inte drar åt sig lukt och fläckar som produkter tillverkade i enbart trä kan göra. Kupilkas ekologiska kåsa klarar temperaturer från -30 ° C till 100 ° C och går att diska direkt för hand utomhus såväl som i diskmaskin. För bästa hållbarhet rekommenderas inte mikrovågsugn, spis eller öppen eld.

Genom våra samarbeten med bland annat kompetenta verktygs-makare och leverantörer av trycktjänster kan vi erbjuda våra kunder helhetslösningar där vi stödjer kunden från idé till färdig produkt.
Vi tillverkar formsprutade plastdetaljer enligt våra kunders krav och önskemål och vi har även ett brett utbud av egna produkter med inriktning mot friluftsliv. Vårt sortiment av egentillverkade kåsor är ett av Sveriges bredaste. Vi har över 60 års erfarenhet av plastindustrin och i vår fabrik i Stockholm är hela produktionskedjan samlad under ett tak.

Fin träkåsa i ek med snöre av konstläder. Kåsan är tillverkad i ett stycke vilket innebär att det inte finns några påklistrade detaljer som kan gå sönder. Träkåsor är ett väldigt bra alternativ för dig som vill ha en hållbar kåsa under vandringen eller på campingen. Fäst den på ryggsäcken och den finns nära tillhands när du behöver släcka törsten. På den här kåsan kan vi trycka på ena eller båda sidorna om handtaget eller mitt emot handtaget. Vi kan också trycka små loggor upptill. En kåsa i trä med många fina möjligheter till exponering. Hos oss kan du beställa träkåsor med eget tryck.
Påsen är av svart polyester och därför perfekt att stoppa en sotig stekpanna eller kaffepanna i vid transport.Påsen har en dragskolåsning.Anpassad för Jägarstekpanna S4 och Kaffepanna 4 liter.Material: PolyesterMått: 45 x 35 cm

Ett enkelt och smart 2-i-1-system med en livsmedelsgodkänd gaffel och kniv, passar utmärkt för festen, utflykten, eventet eller för dig som är på resande fot. Mått: 25 x 234 mm. Max tryckyta: 5 x 115 / 4 x 105 / 5 x 125 mm.
Stabilotherms plastkåsor tillverkas i Sverige.Materialet är fritt från BPA och andra hälsofarliga ämnen och är godkänt för att komma i kontakt med livsmedel.Håller för hushållsdiskmaskin.Materialåtervinns som plast.100 % återvinningsbar.Volym: 4 dlFinns i tio färgerLagom storlek för dryck eller soppaEn liten och behändig träkåsa i samma skandinaviska stil som vår omtyckta stora träkåsa. Använd den som kaffemått eller äggkopp men också starkare drycker lämpar den sig för. Endast fantasin sätter gränser.Material: Rubber woodVikt: 15 gramVolym: 2 clStabilotherms campingtallrikar tillverkas i Sverige.Materialet är fritt från BPA och andra hälsofarliga ämnen och är godkänt för att komma i kontakt med livsmedel.Håller för hushållsdiskmaskin.Materialåtervinns som plast.100 % återvinningsbar.Diameter: 22 cmHöjd: 4 cmSmarta party- eller take-away bestick i polystyrénplast med generös tryckyta. Livsmedelsgodkända med snygg och innovativ design, perfekt för profilering. Mått: 31 x 201 mm. Max tryckyta: 13 x 138 / 13 x 100 mm.

Stabilotherms campingtallrikar tillverkas i Sverige.Materialet är fritt från BPA och andra hälsofarliga ämnen och är godkänt för att komma i kontakt med livsmedel.Håller för hushållsdiskmaskin.Materialåtervinns som plast.100 % återvinningsbar.Diameter: 22 cmHöjd: 2 cm
En vacker och rejäl trämugg i skandinavisk design, perfekt för ditt utomhusäventyr.En trogen följeslagare i din ryggsäck under jakten, vandringen eller utflykten.Skandinavisk design250 mlHanddiskasBroddar som fästs under skorna för att få bra grepp vid halt underlag. Passar storlek 36-48, levereras i vattentätt fodral.Storlek: 4.0 x 9.5 x 17.0cmTryck: max 60x100mm på påsen Suveränt smart och superlätt sittdyna som går att vika ihop. Vättentät och lätt att ta med sig. Denna modellen kommer med prägling snarare än tryck. Utvikt: 390 x 290 x 5 mm Stabilotherms plastkåsor tillverkas i Sverige.Materialet är fritt från BPA och andra hälsofarliga ämnen och är godkänt för att komma i kontakt med livsmedel.Håller för hushållsdiskmaskin.Materialåtervinns som plast.100 % återvinningsbar.Volym: 2 dlFinns i tio färgerLagom storlek för dryck

Stabilotherms plastkåsor tillverkas i Sverige.Materialet är fritt från BPA och andra hälsofarliga ämnen och är godkänt för att komma i kontakt med livsmedel.Håller för hushållsdiskmaskin.Materialåtervinns som plast.100 % återvinningsbar.Volym: 0,8 lFinns i tio färgerLagom för friluftsmatenPraktiskt och smidig svampkniv som är enkel att ta med sig ut i skogen.Svampkniven kombinerar funktionen av kniv och borste.Material: Rostfritt stål, gummiträBladlängd: 6 cm.Längd, hopfälld: ca 11 cm.

Similar Posts