Klean Kanteen Lock

Våra isolerade produkter finns i alla former och storlekar – från vår 8oz Tumbler till vår 64oz Insulated Classic Kanteen – för att hjälpa dig att hålla en mängd olika drycker iskalla. Vatten, öl, cocktails, kallt kaffe och te samt andra drycker kommer att hålla sin temperatur i flera timmar – och ibland flera dagar.Med Climate Lock får din Klean Kanteen flera nya roliga användningsområden, och en prestanda som passar alla livets äventyr. Dryckerna håller sig kalla i upp till 100 timmar och varma i upp till 30 timmar*. Vårt uppdrag är att se till att du har glass under picknicken, och varmt kaffe efter en lång dag ute i naturen. Tillsammans med vår Strong-as-Steel Guarantee™ har du den kompletta lösningen för dina varma och kalla drycker

Ditt köp från vårt familje- och medarbetarägda företag gör det möjligt för oss att donera direkt till organisationer som arbetar för att göra världen till en bättre plats. LÄS MER
Vi använder dubbelväggs-isolering och en innovativ lockdesign för att uppnå en utmärkt termisk prestanda. Kaffe, te, chai, kakao och andra varma drycker förblir riktigt varma. Våra isolerade Kanteens är också läckagesäkra så att de håller dina drycker på plats och precis på det sätt som du vill ha dem (varma under flera timmar).

Våra dubbelväggsisolerade flaskor, isolerade tumblers, growlers och matbehållare är högpresterande, enkla och eleganta. De är extremt lätt att rengöra, och mycket mer praktiskt än vanliga vattenflaskor, kaffemuggar och kaffekoppar.Produkter märkta Bikeshop price är bästsäljare där vi kontrollerar priset mot våra konkurrenter flera gånger om dagen. Dessa priser är därför alltid extremt konkurrenskraftigaProdukter merket Bikeshop pris er bestselgere der vi kontrollerer prisen mot våre konkurrenter flere ganger daglig. Disse prisene er derfor alltid ekstremt konkurransedyktige

Isolerad matbehållar som har TK Closure vends invändiga gängdesign för ökad termisk prestanda och en nydesignad skålformad bas. Locket låses enkelt och säkerställer läckagesäker förvaring på bara ett kvarts varv av locket, och har en lätt rostfri ögla så den är lätt att bära. Climate Lock ™ med vakuumisolering håller innehållet varmt i 5 timmar och kallt i 20 timmar. Behållaren är gjord av rostfritt stål, är lätt att rengöra, förvara och diskmaskinsäker. Perfekt för måltider, take-away, soppa, glass eller annan färsk mat.För att CDON vid en sökning på vår marknadsplats ska kunna presentera erbjudanden som vi tror är relevanta för dig, rankas produkterna utifrån försäljningsstatistik och algoritmer. Du kan själv välja om produkterna ska sorteras utifrån pris, rabatt, releasedatum, mest sålda eller relevans. Du kan även filtrera sökresultaten. När du sorterar på pris, rabatt, releasedatum eller mest sålda, rankas produkterna enligt det kriterium som du har valt. Hur produkterna rankas när du sorterar på relevans beror på var du söker produkterna och beskrivs nedan.För att CDON ska kunna presentera det erbjudande som vi tror är mest relevant för dig, grupperas ibland olika säljares erbjudanden som avser produkter av samma slag. Det framgår i sådant fall av rutan ”Fler säljare” på en produktsida. Vid sådan gruppering baseras rankningen främst på en kombination av följande kriterier, i fallande ordning:

Klean Kanteen är ett märke som gör vattenflaskor av stål. Klean Kanteen startades 2002 eftersom det inte fanns några välspridda stålvattenflaskor. Sedan dess har deras flaskor blivit mycket populära, i takt med att människor fått upp ögonen för hur smidigt och bekvämt det är med stålflaskor, men även att det finns miljö och hälsoproblem med många vattenflaskor av plast.
För hemma-öl-bryggaren: De rostfria isolerade muggarna kan fyllas på vid ölkranen och tas med ut på äventyr. Den håller ölen kall, fräsch och utsökt i flera dagar.Klean Kanteen har även smarta mattermosar som passar utmärkt att ha med till jobbet eller ut i naturen. Climate Lock™ med dubbelväggad vakuumisolering håller innehållet varmt i upp till 7 timmar och kallt i upp till 25 timmar. Insidan av lådan är elektropolerad genom en giftfri metod, där hörnen rundats av så rengöring blir extra enkelt i diskmaskin.

Med Climate Lock får din Klean Kanteen en prestanda som passar alla livets äventyr. Dryckerna håller sig kalla i upp till 100 timmar och varma i upp till 30 timmar*. Klean Kanteens uppdrag är att se till att du har glass under picknicken, och varmt kaffe efter en lång dag ute i naturen.
Kaffet ska hållas varmt under alla dagens äventyr och de extra långa arbetsdagarna – och de isolerade stora kaffemuggarna kommer att hålla kaffet varmt i upp till 14 timmar (473ml). Classic 946 ml är perfekt när du behöver ännu mer kaffe, eller för en längre resa. Den håller också iskaffet färskt och kallt i upp till 75 timmar.

Varma drycker klarar sig också – produkterna har en dubbelväggs-isolering och en innovativ lockdesign för att uppnå en utmärkt termisk prestanda. Kaffe, te eller varm choklad förblir riktigt varma. Isolerade Kanteens är också läckagesäkra.
Det smarta setet med 3 matlådor är ultimat för dig som vill ha med dig mat för hela utflykten. Snacks-lådan, den minsta lådan, rymmer ca 2 dl, medan den mellersta är perfekt för smörgåsar eller sallad. Den största lådan på ca 1 liter lämpar sig bra till middagen, som du nu enkelt tar med till jobbet och värmer i ugn. Mellanlådan och stora lådan går att köpa separat.De isolerade produkterna finns i alla former och storlekar – från 8oz Tumbler till 64oz Insulated Classic Kanteen – för att hjälpa dig att hålla en mängd olika drycker iskalla. Vatten, öl, cocktails, iste samt andra drycker kommer att hålla temperaturen i flera timmar – och ibland flera dagar.

Varje gång du gör ett köp från Klean vi investerar vi 1 % av försäljningen i organisationer som arbetar hårt för att göra världen till en mer motståndskraftig och hållbar plats. Genom vårt medlemskap i 1% for the Planet har vår kundgemenskap gjort det möjligt för oss att donera över 3,6 miljoner dollar. Klean Kanteens har ända sedan starten byggts med kärlek – kärlek till äventyr, kärlek till att bevara vilda platser och kärlek till att ersätta engångsplast. Att vara ett familje- och medarbetarägt företag är unikt för Klean och gör att vi kan förbli smidiga och lyhörda när vi använder vår verksamhet som en kraft för det goda. Om vi ser en möjlighet att minska vårt ekologiska fotavtryck eller göra en positiv inverkan på vår personal, agerar vi. Klean Kanteen has completed Climate Neutral’s rigorous three-step process and is now 100% carbon neutral in the manufacture and delivery of our products worldwide.

Similar Posts