La Wayaka Current

Artisten Vida Voyage reser ut på Europaturné. Artisten, musikern, komponisten och musikproducenten vars egentliga namn är Doris Vojic Frankmar boende i Göteborg, är ett exempel på musikkonstnärer som fått Konstnärsnämndens bidrag för internationellt utbyte med olika världsdelar.

Nio konserter är planerade runt om i Europa. I Graz spelar hon på Café Wolf, i Basel på Renée Bar, i Leipzig på scenen Pracht och i Berlin uppträder hon på galleriet Kwia. Därutöver går turnén även till Wien, Bratislava, Prag och Köpenhamn. Efter turnén är planen att släppa ett vinylalbum via det schweiziska skivbolaget Creaked Records.
Sångerskan Alicia Lazaro Arteaga från Göteborg, reser till Chile för att delta vid residenset La Wayaka Current i Atacamaöknen. Residenset kretsar kring avlägsna naturliga vegetationsområden och urbefolkningars perspektiv.

Violinisten Jeanette Eriksson bosatt i Stockholm bjuder in lira da braccio musikern och renässansspecialisten Baptiste Romain från Schweiz till en veckas repetition och samarbete. Förutom kunskapsutbyte ska de även ge konserter.Komponisten Marsel Nichan från Västerhaninge har fått ett bidrag för att åka till Gdansk i Polen. Tillsammans med stråkkvartetten NeoQuartet ska de skapa ett verk att uppföras på en festival som anordnas av arrangören Neo Association under oktober 2023. Festivalen och det därtill nyskrivna verket har fått finansiering av det Polska Kulturdepartementet. Komponisten Sofia Hallgren från Åre reser till Berlin i Tyskland för de Nordiska Filmmusikdagarna och filmfestivalen Berlinale där hon ska utveckla sitt nätverk och inhämta inspiration på festivalen. När du väljer att skapa ett konto och följa ett nyhetsrum kommer dina personuppgifter behandlas av oss och av ägaren av nyhetsrummet för att du ska kunna motta nyheter och uppdateringar enligt dina bevakningsinställningar.

För att läsa mer om detta, var vänlig läs vår Integritetspolicy som berör vår behandling av dina personuppgifter, och Integritetspolicy för Contacts som berör behandlingen av dina personuppgifter från ägaren av nyhetsrummet du följer.
Det här är den version av vår webbplats som är riktad till personer som talar Svenska i Sverige. Om du är bosatt i ett annat land eller en annan region väljer du den lämpliga versionen av Tripadvisor för ditt land eller din region i rullgardinsmenyn.Currently, we are in the process of getting the newest gear from Goya, Simmerstyle, Starboard, and Severne. All the best, Dunkerbeck Pro Center. There was very little current. A typical dive is 1 hour water time. Bonaire law requires one shore before entering the marine park ($40 per person annual fee). Sångerskan Alicia Lazaro Arteaga från Göteborg, reser till Chile för att delta vid residenset La Wayaka Current i Atacamaöknen.

Similar Posts