Lancome Miel En Mousse

Lancôme Miel-En-Mousse är en mousserande rengöringsgel med en särskild konsistens som avlägsnar smink från huden i 2 steg. Eftersom produkten innehåller akaciahonung rengör den inte bara ansiktet noggrant utan tillför även näring till huden.Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.

Med denna sändning godkänner du bearbetning av personuppgifter med syftet av erbjudanden och bearbetning av Notino s.r.o. marknadsföringserbjudanden. Du har rätt att återkalla ditt samtycke. Läs mer om detta i integritetspolicy. Rengöring & masker är ett viktigt tema som engagerar kvinnor och män i lika hög grad. Till de populära rengörande vårdprodukterna räknas 2-i-1-rengöringen Miel-En Mousse från Lancôme. Denna högkvalitativa rengöring begeistrar med en sammetslen känsla på huden. Det fina skummet från Lancôme-produkten tar inte bara bort smuts, damm, hudpartiklar och orenheter. Den känsliga huden befrias också grundligt från makeup så att porerna kan andas fritt igen. Den lätta emulsionen binder också överflödigt hudfett, men kvarlämnar ingen film på huden. Efter rengöring sköljs produkten enkelt bort från huden med rent vatten. Rengöring & masker – professionell vård från Frankrike Den innovativa 2-i-1-rengöringen Miel-En-Mousse övertygar också med en sensuell doft som säkerställer glatt humör i badrummet även efter en lång festnatt. Även långt in på småtimmarna har skonsam rengöring av den känsliga ansiktshuden högsta prioritet. Därför har Lancôme också många funktionella erbjudanden i produktkategorin Rengöring & masker som tillåter en bekväm rengöring av huden utan ansträngning. Naturliga ingredienser som akaciahonung gör den lätta emulsionen Miel-En-Mousse till en lyxig vårdprodukt som gläder huden dag efter dag. Rengöringsprodukten i pumpdispensern är mycket dryg. GLYCERIN , AQUA / WATER , SODIUM LAURETH SULFATE , PROPYLENE GLYCOL , COCO-BETAINE , PEG-7 GLYCERYL COCOATE , MEL / HONEY , CI 19140 / YELLOW 5 , SODIUM CHLORIDE , SODIUM BENZOATE , PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE , POLYQUATERNIUM-7 , SALICYLIC ACID , NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT , LIMONENE , LINALOOL , SORBITOL , ROSA GALLICA FLOWER EXTRACT , CITRIC ACID , PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OIL , PARFUM / FRAGRANCENotera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på [email protected] mer du behöver veta: – Oftalmologiskt testad och godkänd . Godkänd att använda i kombination med ögonfransförlängning och kan bidra till en längre hållbarhet Obs: För en fullständiga behandlingskur, se till att använda upp hela förpackningen (en 3-månader kur) inom en tidsperiod på tre månader. Forskningsresultat: I en konsumentundersökningsstudie efter 12 veckor: – 100% rapporterade att GrandeLASH-MD var lätt att använda – 97% rapporterade mer synliga fransar – 94% rapporterade friskare fransar – 91% rapporterade längre ögonfransar

Långa, fylliga ögonfransar! Ett revolutionerande fransserum som förbättrar och främjar längre, fylligare ögonfransar. Vad den gör: Detta prisbelönta fransserum påskyndar tillväxten av ögonfransarna och är berikad med vitaminer, antioxidanter och aminosyror för att främja naturligt längre, starkare och fylligare fransar på bara fyra till sex veckor, med fullt resultat efter tre månader. En favoritprodukt för den som upplever sig ha korta och glesa fransar och önskar att förbättra tillväxten. Den är också idealisk för att återställa sköra och skadade fransar, t.ex. efter en fransförlängning.
Ett smidigt och skonsamt sätt att ta bort oönskat hår på hela kroppen. Alla produkter inom Flawless Finishing Touch serien är testade och godkända av dermatologer. Tack vare Flawless 18 karats guldpläterade huvud är alla produkter säkra för alla hudtyper.Rengör och torka ansiktet. Applicera GrandeLASH-MD med ett enda svep på ögonlocket precis ovanför din övre franslinje som en flytande eyeliner. Använd en gång dagligen på kvällen före sänggående. – Låt det gå 1-2 minuter för serumet att hinna torka.

En deoderant som är baserad på aluminiumsalter kombinerat med alkyl lactate, som balanserar hudens ph-värde. Deodoranten motverkar dålig lukt och är berikad med kamomillextrakt för att lugna huden.

Dermalogica Intensive Moisture Balance förser din hud riktligt med fukt samtidigt som den med hjälp av BioReplenish Complex™ skyddar hudens lipider samt förebygger fuktförlust. Dermalogica Intensive Moisture Balance balanserar fuktnivåerna i huden och gör den med motståndskraftig med hjälp av prebiotiskt extrakt vilket gör den lämplig för daglig användning. Dermalogica Intensive Moisture Balance är mycket vårdande den lämpar sig därför som 24h creme för alla hudtyper.
Världssuccén Flawless Finishing Touch med miljontals sålda sedan lanseringen våren 2018! Originalet Flawless Finishing Touch har den senaste tekniken för att skonsamt och smärtfritt ta bort oönskat hår. Samtliga produkter i serien har 18 karats guldpläterat huvud som är hypoallergent och dermatologiskt testat vilket gör att ingen rodnad eller hudirritation uppstår. Alla Flawless produkter är ergonomiskt utformade och har mikroskopisk precision.Tips: – Kom ihåg, du applicerar på huden närmast fransarna (fransroten), inte själva fransarna. -Du behöver inte applicera flera gånger eller ”double dip”, att använda mer produkt än anvisat ger inte snabbare resultat. Ett dopp i flaskan räcker för båda ögonen. -När önskat resultat uppnåtts, applicera varannan dag för underhåll. GrandeLASH-MD kräver en kontinuerlig användning för att upprätthålla dina resultat. För säkerhets skull: – Undvik direktkontakt med ögonen. – Använd ej om du är gravid eller ammar, är under 18 år eller genomgår kemoterapi. – Förvara utom räckhåll för barn. – Om rodnad eller irritation uppstår, sluta använda produkten.

200 ml, Miel-en-Mousse är ett rengöringsmousse som enkelt avlägsnar makeup samtidigt som den vårdar huden. Den honungsliknande konsistensen avlägsnar enkelt och varsamt bort makeupen, innan det förvandlas till ett lätt och mjukt mousse som rengör huden från makeup-rester och orenheter. Den unika formulan skämmer bort huden medan den rengörs, och efterlämnar huden behaglig med en delikat doft.
200 ml, Miel-en-Mousse är ett rengöringsmousse som enkelt avlägsnar makeup samtidigt som den vårdar huden. Den honungsliknande konsistensen avlägsnar enkelt och varsamt bort makeupen, innan det förvandlas till ett lätt och mjukt mousse som rengör huden från makeup-rester och orenheter. Den unika formulan skämmer bort huden medan den rengörs, och efterlämnar huden behaglig med en delikat doft.

Lancôme uppstod ur idéen att dela fransk skönhet med hela världen. Glädje, ständig optimism och en positiv attityd finns alltid närvarande hos Lancôme, och det är ett ärligt, autentiskt och strålande leende som får oss att sticka ut i mängden. Vi tror på \”La Vie est Belle en Lancôme\”, att livet är vackert med Lancôme. Vi erbjuder dig möjligheten att förfina din skönhet och reflektera det tidlösa, eleganta och romantiska som Lancôme står för.Befria huden från orenheter med Lancôme Miel En Mousse Cleanser – en fjäderlätt ansiktstvätt med honungsliknande konsistens som smälter vid användning.

Den fylliga cleansern lägger sig mjukt och behagligt över ansiktet och förvandlas till ett sammetsmjukt skum när den kommer i kontakt med vatten. Den eliminerar omedelbart smuts från dagen, överflödigt fett och orenheter, samt tar bort all slags makeup, även mascara.
Miel-en-Mousse är ett rengöringsmousse som enkelt avlägsnar makeup samtidigt som den vårdar huden. Den honungsliknande konsistensen avlägsnar enkelt och varsamt bort makeupen, innan det förvandlas till ett lätt och mjukt mousse som rengör huden från makeup-rester och orenheter. Den unika formulan skämmer bort huden medan den rengörs, och efterlämnar huden behaglig med en delikat doft.

Similar Posts