Lasthållare Audi Q7

Att de är dyra att laga visar bara på att de som vanligt ligger i framkanten när det gäller teknologi. De som smäller ihop bilar med gammal teknologi har naturligtvis också billiga reparationer.Hackenbush, men borde inte bilar som ligger i framkant också ha prylar som håller? Jag noterar att VW Golf och BMW 3-serie har högre skadefrekvens än Peugeot 307 som har samma skadefrekvens som Audi A6. För övrigt har även Skoda Octavia högre skadefrekvens än Peugeot 307. Intressant att notera att Golfen är dyrare än Skodan att reparera trots att det är samma prylar… Volkswagen har tydligen olika prissättning för samma grejer för sina varumärken.Jag har tidigare sett motsvarande undersökning från ett brittiskt försäkringsbolag och även denna kom fram till att några japanska bilmodeller var de bästa. Att Audi är bilar som inte håller speciellt länge utan dyra reparationer är inget nytt, men kanske trist för de som producerar och äger dessa bilar. Bilarna känns ju så bra när de fungerar, men de verkar inte byggda för att hålla så länge. Även om bilarna inte skulle gå sönder så finns det Audimodeller där det kostar typ 20 000kr att byta kamrem. Bara detta borde medföra att den som inte köper ny bil vart tredje år, funderar ett par gånger extra, innan de slår till på en begagnad lyxbilPå Golfen är det främst bromsar, kamrem och drivremmar som fallerar. Jämför med Peugeot 307 som inte har något sådant alls, bromsarna är noll på i undersökningen medan Golfen ligger högre upp med fel. Det fåtal fel som Peugeot 307 har rör klimatsystemet och som vi ser så är det inte så dyrt att ordna till. Går vi in i detaljer så ser vi att det är framförallt spridda motorskador som bl a kan innebära att motorn behöver bytas, som är det som slår hårdast mot de tyska märkena och då framförallt Audi. Audi behöver byta motorer oftare än andra och det blir ju såklart väldigt dyrt att byta en hel motor. I undersökningen nämns ingen specifik orsak till vad det är som gör att motorerna behöver bytas så ofta på en Audi, det verkar vara flera sammanlänkande grejjor.. – En viss komponentskada kan på en och samma bilmodell kosta flera tusen kronor mer än hos en annan verkstad, vilket tyder på att verkstäder hanterar maskinskadorna på olika sätt. Vi har sett att en skada på en ac-kompressor kan kosta allt mellan 6 000 kronor till 16 000 kronor, säger Petra Wahlund, produktchef för motorförsäkring på Länsförsäkringar.

Att Audi hamnar på ”bottennivå” är inte så konstingt, dyra bilar med dyr teknik resulterar i dyra reparationer. Audiägarna får ju trotsallt agera försökskaniner åt Audi när ny teknik ska testas, och kunden får glatt betala för det. Måste kännas bra att vara audi-ägare :=).
Notera nu att Peugeot 307 var av den gamla modellen, alltså innan Peugeot satte igång sitt nya kvalitetsprogram som 308:an är en produkt av. Är man mån om sina pengar och dessutom mån om sin tid och inte vill ha bilen på verkstaden – då kör man franskt, vilket återigen har bevisats i en undersökning som visar verklig statistik istället för att fråga ägarna. Det tycks mig som att ju dyrare bil man har desto mer är ägaren benägen att skönmåla sin upplevelse. :)De där bilreparationerna är alltid en irriterande och oförutsedd utgift. Den nya utgåvan av Länsförsäkringars årliga maskinskaderapport visar dessutom att det kan vara stor skillnad på reparationskostnaden, beroende på vilken verkstad du väljer.

33 procent av skadorna som anmäls på bilar är motorskador, vilket gör motorskadorna till den vanligaste maskinskadan. Därefter kommer skador på kyl och värmesystem med sina 25 procent. Motorskadorna är också de dyraste, då de kostar i genomsnitt 21 000 kronor att reparera.
Modellen: Audi A6 2011-2018 I tidernas begynnelse hette Audis stora familjebil Audi 100. I början av 1980-talet kom en modell av Audi 100 som förändrade hela bilbranschen genom sin strömlinjeform, snåla motorer och generösa utrymmen. Sedan dess har namnet ändrats till A6, men grundkonceptet är detsamma. En modern och effektiv bil för hela familjen med goda köregenskaper. Audi A6 finns både som sedan och Avant. Den senare är klart mest populär bland svenska bilköpare. Audi A6 går att få med både fram- och fyrhjulsdrift. Det finns massor av olika motorer att välja på. Bilen är uppskattad för sin fina komfort och väghållning och är svårslagen på långresor.Med Blipp kan du lägga om ditt nuvarande leasingavtal på din företagsbil och se över dina kostnader. Skicka in din ansökan så återkommer vi med ett förslag på en ny leasing.

I början av 1980-talet var Audi en bil för gubbar i keps, men sedan var det någon som kom på det här med att Audi skulle börja med Quattro och rally. Det blev succé och bilen körde ifrån allt och Audis resa mot toppen kunde börja. 1984 vann svenske Stig Blomqvist VM-guld i en Audi Quattro.
Leveranstiderna på nya bilar ökar allt mer. Du kan få vänta över ett år på många nya bilar. En nästan ny begagnad bil kan vara en snabb och smidig lösning. En fin begagnad Audi kanske bara har gått några tusen mil, men kan vara 100 000-tals kronor billigare än en ny Audi. Audi A6 har många finesser som fyrhjulsdrift och innovativ teknik, men bilen brukar för det mesta vara mycket pålitlig. Blipps nya tjänst gör det enklare att sälja bilen privat. Nu får du hjälp att annonsera ut den på de största marknadsplatserna – och får hjälp med hela försäljningen.Ekonomi Audi är en dyr bil, men när du köper den i andra hand har första ägaren fått ta en stor del av värdeminskningen. Extra utrustning är dyrt när bilen är ny, men du får mer utrustning för pengarna på en begagnad bil. Sedanmodellen är betydligt billigare än Avant, men inte lika praktisk. Räkna med att du får lägga från 200 000 kronor för att hitta en Audi A6 i fint skick som inte gått allt för långt. Med Blipps billån kostar det från 1916 kronor i månaden.

Motorer Den vanligaste motorn till Audi A6 är dieselmotorn på två liter. Den finns med flera olika effektuttag, vanligast är 190 hk, men det förekommer även 177 hk och 211 hk. För den som vill ha en extra stark dragbil rekommenderar vi V6-dieseln, den är kraftfull och ger bilen en fin och mjuk gång. Den allra starkaste versionen har 313 hk. För den som söker en bensindriven A6 så är det en tvåliters TFSI-motor på 180 hk eller V6-motor som gäller. Många tycker att 190 hk-dieseln är det bästa alternativet då den är både stark och snål. För dig som söker en fyrhjulsdriven A6 är det bra att känna till att Quattrosystemet har permanent fyrhjulsdrivning med 40 procent fram och 60 procent bak. Om hjulen spinner kan kraften fördelas om.Som nya tillhör Audis bilar de absolut dyraste på marknaden. Grundpriset är högt och Audi är duktiga på att ta betalt för extrautrustning. Som begagnade är de ofta mer prisvärda, och en av de allra populäraste modellerna är den stora familjebilen A6.

Problem När bilen börjar bli några år och ha gått långt finns det några saker att se upp med hos Audi A6. Audis dubbelkopplingslådor brukar hålla bra, men kan börja slira. Då är det dags att byta lameller och det är en dyr reparation. Äldre bensindrivna TFSI-motorer har en kamkedja som kan kugga över, då havererar motorn med stora kostnader som följd. Mindre krångel med elektronik förekommer så prova alla finesser i bilen.
Goda råd En modell som passar extra bra i svenska förhållanden är A6 Allroad. Den har högre markfrigång och tåliga plastpaneler på karossen. Dessutom är den otroligt komfortabel med sin luftfjädring. Om du söker en sportbil för hela familjen kan RS6 vara bilen för dig. Den har V8-motor med dubbelturbo och 605 hk. Bilen är förvånansvärt pålitlig med tanke på dess extrema prestanda. Håll koll på vilken modellgeneration du köper – Audis bilar är ganska lika, modellen vi skriver om här är Audi A6 som såldes mellan 2011 och 2018.Lasthållarens fäste är den del som måste passa din bil, annars finns det en risk att de lossnar eller glider omkring när du kör. Det finns många olika typer av fästen, men de vanligaste är anpassade till att fästas i bilens rails eller klämmas fast vid bilens dörrkarm. Glöm inte att försäkra dig om att railsen faktiskt håller för den planerade lasten. Oavsett hur långt du ska åka och vad du tar med dig är en lasthållare A och O när du placerar last på bilens tak. Här guidar vi dig till rätt takräcken till din bil. Lasthållarens räcke är den del där du exempelvis kan fästa en takbox eller cykelhållare. Räcket finns framförallt i två olika utföranden – vingformade och fyrkantiga. Ju mer vingformade de är desto mindre kommer de att låta. När du väljer lasthållare är det viktigt att du tar hänsyn till räckets längd. Räcket ska vara tillräckligt långt för att täcka biltakets bredd utan att sticka ut för mycket.

CO2 WTW för en bil är utsläppen av klimatpåverkande gaser när man tar hänsyn till utsläppen från drivmedlets hela livscykel, well-to-wheel, samt bilens bränsleförbrukning. I detta fall vid blandad körning.
Deklarerad bränsleförbrukning visar bilens bränsleförbrukning i en testcykel och kan bland annat användas för att jämföra hur bränsleeffektiva olika bilar är.

Anger hur mycket drivmedel bilens tank(ar) rymmer. Etanolbilar har en tank som kan fyllas med E85 eller bensin. Gasbilar har två tankar, en för gas och en för bensin.
Uppgiften avser deklarerad förbrukning vid blandad körning. Det mäts standardiserat i ett test som är gemensamt för EU-länderna och måste anges av tillverkaren bland annat när bilen typgodkänns i EU.

Prisuppgifterna är indikativa. Stora prisvariationer kan förekomma i landet och över tiden. Prisuppgifterna på miljofordon.se uppdateras varje till varannan månad.Utsläpp av partiklar enligt standardiserad metod. Uppgifter om partikelutsläpp krävs för typgodkännande av en bilmodell och finns även i bilregistret. Bilar som kan gå på flera bränslen har flera partikelvärden i typgodkännande-registret.*Det (av Autonet) beräknade förmånsvärde är för högt.Det beror på att bilen för närvarande saknar jämförbar bil hos Skatteverket. Den skatterabatt miljöbilen är berättigad till är därför inte avdragen.Även för andra drivmedel är den beräknade räckvidden högre än vad så gott som alla förare klarar av att uppnå eftersom certifierad bränsleförbrukning är svår att nå ner till i verkliga livet.

Fordonsskatt betalas årligen. För miljöbilar som är skattebefriade de första fem åren anges 0 samt vad skatten skulle varit om inte skattebefrielsen gällt.
För bilar som kan köras på flera bränslen avser WTW värdet körning på bilens primärbränsle, det vill säga E85 för etanolbilar, fordonsgas för gasbilar, för laddhybrider en kombination av el och det andra bränsle laddhybriden är avsedd för.Utsläpp av kväveloxider, NOx mätt enligt standardiserad metod. NOx värden för en bilmodell krävs för typgodkännande av bilen, och finns även i bilregistret. Bilar som kan gå på flera bränslen har flera NOx-värden i typgodkännande-registret.

De skatterabatter och reduktioner som vissa miljöbilar är berättigade till är inberäknade i de presenterade förmånsvärdena i de fall skatteverket har presenterat en så kallad jämförbar bil för nedsättningen.Sveriges ledande resurs för fakta om miljöklassade personbilar, lätta transportfordon och tunga lastbilar, miljöbränslen samt regler och förmåner för miljöbilar.

– Det finns olika boxar som passar olika bra, beroende på vad du vill fylla de med. Det enklaste är alltid att fråga. Våra återförsäljare vet vilka takboxar som passar just din bil, säger hon.Men det finns mycket att tänka på både när du väljer takbox samt vid själva monteringen. Hur vet man vilken takbox som passar just din bil? Hur monterar man fast den? Och vad bör man tänka på när man ska lasta och packa inför bilresan?Allt fler väljer att skaffa takbox till bilen. Förutom att det trollar fram plats i bagageutrymmet, så kan du dessutom packa säkrare genom att ha lasten i takboxen på bilens tak.

Hur länge ska en kamkedja hålla?
Om du sköter service och oljebyten noga kan kamkedjan säkert fungera utan problem i 20.000 mil eller mer. Med tiden kan den bli lite slak och börja rassla men en verkstad kan mäta upp hur den är spänd. Behöver kedjan bytas kommer kostnaden – för en vanlig tvålitersmotor – att hamna på cirka 10.500 kr.
Vad ska man tänka på när man köper takbox? Hur ska man montera den? Här är svaren på de vanligaste takboxfrågorna och viktigaste tipsen inför bilresan.

Monteringsguide I. Packa upp din cykel 4 II. Förbered framhjulet 4 III. Positionera framhjulet 5 IV. Montera framhjulet i framgaffeln 8 V. Justera styret 8 VI. Montera sadeln 9 VII. Montera pedalerna 10
MONTERING AV CYKEL När du får hem din cykel är den genomgången och justerad. Allt du behöver göra är att montera några få delar som vi inte monterat för att skydda cykeln under transport. t.ex. styre,ervice Monteringsanvisning Utbyggnadssats 3. cykel Karosseri Utbyggnadssats 3. cykel, – cykelhållare för släpvagnskoppling (leveransomfattning 8R0.071.10.A) Utgåva 8.09 Approval No: e11*74/483*79/488*0231*00 Anvisningsnr Version Art. nr. 8698518 1.0 Takbox Xperience A8903209 Sida 1 / 8 A8903214 Sida 2 / 8 INLEDNING Läs igenom hela instruktionen innan monteringen påbörjas. Noteringar och varningstexter är till SVENSK BRUKSANVISNING INNEHÅLL Viktiga säkerhetsföreskrifter 2 Anmärkningar 3 Montering 5 Dator 7 Skötsel och underhåll 8 Töjning 9 Service 10 VIKTIGA SÄKERHETSFÖRESKRIFTER Läs noga igenom alla anvisningarBMW Motorrad När du älskar att köra Bruksanvisning Verkstadslyft Allmänna anvisningar z Introduktion Det gläder oss att du har valt ett depåstöd från BMW Motorrad. Förkortningar och symboler betecknar

11 4 Montera/demontera lasthållare och tillbehörsdetaljer 4.1 Montera/demontera lasthållare Kontrollera att leveransen är fullständig innan du monterar den. Monteringen av lasthållaren ska genomföras av 2 personer. Rengör anliggningsytor och stödgummin noggrant. På ovansidorna av höger och vänster takräcke, i nivå med B- och C-stolpen, sitter luckor -X- som täcker fästpunkterna för montering av lasthållaren. Vid monteringen av lasthållarna måste luckorna -X- tryckas in framtill med fingret i -pilens riktning 1-. Luckan -X- fälls uppåt och bakåt i -pilens riktning 2-. Vid monteringen måste både takräcket, i området runt luckan -X-, och stödgummina till stödfoten -3- vara fria från damm och fett. Placering av lasthållare Vid varje stödfotsunderdel -3- på lasthållaren finns plaststolpar -D- som du använder för att placera lasthållaren korrekt i takräckets öppningar. 4 Montera/demontera lasthållare och tillbehörsdetaljer 9
10 3 Leveransomfattning och komponentöversikt 3.1 Leveransomfattning Mängd Komponent 1 Främre lasthållare (markering på undersidan till vänster i färdriktningen) 1 Bakre lasthållare (markering på undersidan till vänster i färdriktningen) 2 Profilförslutning 1 Momentnyckel 6 Nm 1 Monteringsanvisning 2 Nyckel 3.2 Komponentöversikt 1 – Profilrörskåpa (2x) 2 – Profilrör (2x) Etiketten -10- sitter på profilrörets undersida 3 – Stödfot (4x) q Stödfotens överdel/ underdel q Stödgummi 4 – Spännskruv (4x) q 6 Nm 5 – Momentnyckel (1x) q 6 Nm 6 – Täcklucka med fästbygel (4x) 7 – Lås (4x) 8 – Nyckel (2x) 9 – Profilskyddskåpa med låssteg (4x) 10 – Etikett (2x) q front left och rear left 8 3 Leveransomfattning och komponentöversiktTransportera rullstolen i ett fordon när brukaren sitter i den Tillägg för Bruksanvisning 1544602 / 2010-11 / SV Transportera rullstolen i ett fordon när brukaren sitter i den Även när küschall K-Series-rullstolen

Är Audi reservdelar dyra?
Audi dyrast Samtidigt skiljer även olika bilmodeller sig åt när det gäller hur mycket pengar du får hosta upp för att laga dem. Audi A6 och Audi A4 kostar mest att reparera av de tio modeller som ingår i undersökningen.
13 Kontrollera lasthållarens exakta monteringsplats. Plaststolpen ska ligga precis i öppningen på takräcket. Flytta vid behov lasthållaren framåt eller bakåt. Justera lasthållaren i sidled. Var noga med hur den ligger på takräckets kant. Om stödgummin på stödfoten inte ligger an ordentligt, så rekommenderar vi att du låter en fackverkstad justera och ställa in lasthållarens bredd. Se kapitel: 4.5. Ställa in lasthållarens bredd Dra loss profilskyddskåpan -9- från profilröret -2-. Tryck in spännskruvarna -4- med handen mot fjädringen och dra åt dem lätt. Sätt momentnyckeln -5- på spännskruven -4- och dra åt den lätt. Spännskruvarna -4- ska dras åt lika mycket på lasthållarens alla stödfötter. Det ska gå lätt att skruva in spännskruvarna -4- i gängstycket på takräcket! Skruva annars ur dem direkt så att inte gängorna i spännskruven eller takräckets gängstycke skadas! 4 Montera/demontera lasthållare och tillbehörsdetaljer 11Svenska Monteringsanvisningar: Bonneville A975845 Tack för att du har valt detta Triumph-originaltillbehör. Detta tillbehör är ett resultat av Triumphs erkända tekniska kompetens, noggranna tester ochINSTALLATION – MONTERING – RENGÖRING Aluminiumpersienn Tillverkad av: Se till att persiennen inte monteras i linje med stegbanden. Rengör persiennen med en mjuk dammtrasa eller en dammvippa Stäng persiennen

Vad kostar en ny Audi Q7?
EkonomiRiktpris, inkl moms888 200 SEKFordonsskatt360 SEKFörmånsvärde per år134 750 SEKFörmånsvärde per månad11 229 SEK
INSTALLATIONSHANDBOK Dekorationspanel BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB PSV0-A.book Page Thursday, January, 09 8:0 AM c b a e b g a +6 d f h g g 6 6 mm 6 6 7 9 8 8 0 BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB DekorationspanelBMW Motorrad När du älskar att köra Bruksanvisning Depåstöd Sport 2 Allmänna anvisningar z Introduktion Vi är glada att du har valt depåstödet Sport 2 från BMW Motorrad. Vid följande reparationsarbeten

S Bruksanvisning KORTINFORMATION SCOOTER, MODELL.363-3-HJULS MODELL.364-4-HJULS Vi gör människor rörliga. Innehållsförteckning Förord… 3 Tändningsnyckel… 4 Laddning av batteri… 4 Säkringar… 5 Huvudsäkringar…5
14 Dra åt spännskruvarna -4- växelvis med momentnyckeln -5- på båda sidorna tills markeringspilarna ligger i linje. Då har det erforderliga åtdragningsmomentet på 6 Nm uppnåtts. Kontrollera att stödfötterna -3- sitter fast i takräcket. Sätt fast profilskyddskåporna -9- på profilrören -2- när lasthållarna har monterats. Stäng täckluckorna -6- igen. Lås täckluckan -6- med nyckeln -8-. Dra ut nyckeln -8-. Kontrollera att lasthållaren och föremålet som ska transporteras sitter ordentligt: före varje körning, efter ca 10 km körning, på bra vägar ca var 300:e km, oftare på dåliga vägar (skakningar) regelbundet för ev. förskjutningar/förändringar. Om detta inte kontrolleras och fästelementen inte dras åt kan det trots fackmässig montering leda till att lasthållaren lossnar vilket utgör en olycksrisk! Om någon förändring märks måste man köra med låg hastighet till närmaste ställe där det går att stanna för att dra åt alla skruvkopplingar och fästanordningar på lasthållarna. Demontera Lasthållarna demonteras i omvänd ordning. 4.2 Montera/demontera tillbehörsdetaljer Montering Montera tillbehörsdetaljerna enligt monteringsanvisningarna för tillbehörsdetaljen Montera/demontera lasthållare och tillbehörsdetaljer

Utfärdandedatum: 2010-10-06 Underhållsinstruktion Reservdelar Underhållsinstruktionen innehåller en beskrivning för hur service och underhåll ska utföras steg för steg på TV skjutspjällsventil. Instruktionen Tillbehör Används till Publikationsnr MONTERING ANVISNINGAR (Vågformad nyckel) Artikelnr 08L72-MJP-G50 CRF1000/A/D Honda-återförsäljare: Dela ut en kopia av de här anvisningarna till kunden. MII Utfärdandedatum BMW Motorrad När du älskar att köra Bruksanvisning Tankväska Allmänna anvisningar z Introduktion Tankryggsäcken från BMW Motorrad är det idealiska hjälpmedlet vid motorcykelturer. BMW Motorrad Motorrad

NOVIPro TELESKOPSTEGE TELESKOPSTEGE AV ALUMINIUM, 3,20 M SP typkontrollsnr SC2299-12 Godkänd enligt: SS 2091 Tillverkad enligt: EN 131-1:2007 Tack för att du bestämde dig för att köpa vår produkt! Vi gör
SCdefault 900 Monteringsanvisning SITdefault 0217(5,1*6$19,61,1*Â,167$//$7,21,16758&7,216 0217$*($1/(,781*Â,167$//$7,216′(0217$*( 6DDE06DDE06DDE /DVWKnOODUH Accessories Part No. Group Date Instruction

MONTERINGSANVISNING OCH SKÖTSELRÅD Glasfasad Skjutdörr S70 Santex System AB, Montörgatan 9, 301 80 Halmstad, Sverige Tel. +46 35 17 23 00 Fax +46 35 12 50 23 e-mail: [email protected] – 1 – INNEHÅLL Avsnitt
SCdefault 900 Monteringsanvisning SITdefault Skid-/snowboardhållare MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part

Installation instructions, accessories Anvisningsnr 31359565 Version 1.0 Art. nr. 31359557 Drag, delbart Volvo Car Corporation Drag, delbart- 31359565 – V1.0 Sida 1 / 24 Utrustning A0000162 IMG-239664

Adventus 2018-06 Revision 2 Adventus Innehåll Säkerhet… 4 Allmänna föreskrifter… 4 Ändamål och normal användning… 4 Inte avsedd användning… 4 Symboler… 4 Varningar… 5 Avfallshantering… 6
ENDURO BC101-1 Förpackningens innehåll 1 2 3 ENDURO BC101-2 Montering och inkoppling Fig.1 Fig.2 ENDURO BC101-3 Användning av appen Fig.3 J H H G G C C D D B B M N O L K I A E F ENDURO BC101-4 Användning

Anvisningsnr Version Art. nr. 8698133 1.0 Takbox Dynamic 65/85 A8903100 Sida 1 / 9 A8903098 Sida 2 / 9 INLEDNING Läs igenom hela instruktionen innan monteringen påbörjas. Noteringar och varningstexter
FORM NO. 3318-395 S Rev A MODELL NR 07301 60001 & ÖVER MODELL NR 07321 60001 & ÖVER Monterings- anvisningar Flak i 2 3 och full storlek För Workman 3000 serien MONTERA KYLARKÅPAN (Behövs endast för flakUnderhållsinstruktion Reservdelar Underhållsinstruktionen innehåller en beskrivning för hur service och underhåll ska utföras steg för steg på RKO skjutspjällsventil. Instruktionen ska göras tillgängligANVÄNDARHANDBOK INOMHUSCYKEL CASALL S10.2 91016 Säkerhetsanvisningar * Rådfråga en läkare innan du påbörjar ett träningsprogram så att träningen blir optimal. * Varning! Felaktig eller överdriven träningactivpilot oncept Användnings-, justerings- och underhållsanvisning för fönstermontörer Allmänna och säkerhetsrelevanta anmärkningar för denna monteringsanvisning enna bruksanvisning är avsedd för fönstermontörer

Är Audi dyra att serva?
Reparationer på Audi A6 och Audi A4 kostar mest, medan Ford Focus-ägarna oftast behöver besöka verkstaden. Motorskador kostar i genomsnitt 21.000 kr, skador på kyl- och värmesystem 10.500 kr, skador på bromsar kostar i genomsnitt 14.000 kr och den genomsnittliga reparationskostnaden av elektronik är 9.500 kr.
Bruksanvisning BREEZE Bruksanvisning BREEZE Produkt Läs igenom denna bruksanvisning före användning av BREEZE. BREEZE är en modernt designad rollator. Den kan lätt fällas ihop, är ergonomiskt utformad Mars07 Version 1.7 sid. 1 av 5 FÖR ELEKTRISKT REGLERBARA SÄNGRYGGSTÖD EIRA OCH MAGNE Användning av sängryggstödet på ett lämpligt sätt. EIRA – max personvikt 135 kg MAGNE – max personvikt 210 kg. Närkes GRÄSTRIMMER LTA350 HN 10052 Användarmanual Läs användarmanualen noggrant innan grästrimmern tas i bruk. 1 2 GRÄSTRIMMERENS HUVUDDELAR 1. Handtag 2. Startkontakt 3. Kabelhållare 4. Kabel och kontakt 5.Installationsmanual för väggmonterad projektor med kort projiceringsavstånd Säkerhetsinstruktioner Innan du använder väggmonteringen se till att läsa alla säkerhetsinstruktioner nedan och spara sedan na

ANVÄNDARHANDBOK INOMHUSCYKEL MED DRIVREM TR400 91008 Säkerhetsanvisningar * Rådfråga en läkare innan du påbörjar ett träningsprogram så att träningen blir optimal. * Varning: Felaktig/överdriven träningThule Vent & Thule Vent V – V08 Instruktion Prod no.: Doc.no.: Date: /07/0 Bring your life thule.com SE Läs dessa anvisningar noggrant. Om anvisningarna ej följs, upphör garantin att gälla. MONTERING OCH Monteringsanvisning Källa lådor grund 60 o 0cm Källa lådor djup 60 o 0cm (6) Övre låda i kommod med urtag för avloppsrör 4 5 0-08-6 0 = förpackning. Innehåller delar till en låda. Påsen som ingår med 4 Multi Dragstång Monteringsanvisning/Reservdelslista 00-0- 8-5090c Beskrivning VBG Multi Dragstång består av ett antal olika skänklar, framdelar och bakre fästen som monteras samman med bultförband. DelarnaKDIX 8810 Monteringsanvisningar Säkerhet 4 Installationskrav 5 Installationsanvisningar 7 Säkerhet Det är mycket viktigt att du värnar om din egen och andras säkerhet. Detta häfte innehåller en mängdKortfattad bruksanvisning Svenska HD Balance Komfortrullstol Denna bruksanvisning är ett komplement till den fullständiga bruksanvisningen. Läs alltid den fullständiga versionen innan rullstolen tas iMonterings- och bruksanvisning, Lilltrampan Arm- och Bencykel Artikel nr. 5443 Observera att alla leveranser från Medema levereras i stort sett färdigmonterade! MADE IN GERMANY Viktiga instruktioner Läs

SCdefault 9-5 Monteringsanvisning SITdefault Lasthållare MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. ReplacesBruksanvisning Art. 9032389 Centrifugalspridare Modell 350 LB Inledning Denna manual innehåller viktig information om spridarens användning och säkerhetsrisker. Före användning Centrifugalspridaren är

Är Audi Q7 en bra bil?
Testarna konstaterar att Audi Q7 är en mycket stor och rymlig bil. Den är flexibelt byggd med tre rader säten som enkelt modifieras för större utrymme. Interiören är väldesignad och komforten bra. Bilen är inget fartmonster, men motorn ger ändå tillfredsställande med kraft.
Nr 527 Byte av stavdelar – parkett med limfria förbindningar A Beskrivning I detta användningsexempel visar vi hur man byter parkettstavar i ett befintligt parkettgolv. Om parkettgolvet är skadat räcker 3/2008 MONTERINGS- OCH SKÖTSELNVISNING IDO Seven D Innehållsförteckning IDO Seven D Måttuppgifter monteringsskena Generell monteringsanvisning för skåp i serien Seven D – fäst monteringsskenor på vägg STIGA VILLA 92 M 107 M 8211-3037-04 1. 2. A C B 3. 4. 5. 6. A+5 A B+5 B 7. 8. 9. R 10. L Z X Y W 11. 12. V L+R SE SVENSKA SYMBOLER Följande symboler finns på maskinen för att påminna Er om den försiktighetBRUKSANVISNING S GÅBORD ADAM PLUS Innehållsförteckning ID-märkning 2 Syfte/Användningsområde 3 Funktioner 3 Normalt underhåll 3 Viktig information 4 Monteringsanvisning 5 Tillbehör 5 Förebyggande underhåll

Instruktionsbok med reservdelslista Lunningsvinsch V6500 Tillverkare: Generalagent: Fransgård Maskinfabrik A/S Närlant Import AB Fredbjergvej 132 Filarevägen 8 DK-9640 Farsø 703 75 Örebro Tele: +45 98
STIGA PARK 107M 8211-3036-01 1. Park -1993 5. 2. Park -1993 6. 3. Park -1993 7. 4. Park -1993 8. 9. 13. 10. 14. 11. 15. A+5 A B+5 B 12. 16. SE SVENSKA SYMBOLER Följande symboler finns på maskinen för attBelysning uppgraderingssats S 00 / S 00 P / S 00 / S 00 E / S 00 E NL Bruksanvisning Monteringsanvisning Skall medföras i fordonet! Belysning uppgraderingssats S 00 / S 00 P / S 00 / S 00 E / S 00 E NL

BRUKSANVISNING OCEAN BIKE INNEHÅLLSFÖRTECKNING INLEDNING 1. SÄKERHETSINSTRUKTIONER 2. FÄLLA IHOP OCH FÄLLA UPP 3. JUSTERING AV KROPPSSTORLEK 4. VÄXEL 5. PAKETHÅLLARE 6. BROMS 7. RENGÖRING OCH SKYDD INLEDNING
16 4.4 Tekniska anvisningar Tekniska data Lasthållarens egenvikt: ca 5 kg (11 lbs) Taklast resp. belastning Lasthållarens vikt + Tillbehörsdelens vikt + Lastens vikt = aktuell taklast Överskrid aldrig: maximalt tillåten taklast (100 kg/220 lbs.) högsta tillåtna axeltryck fordonets högsta tillåtna totalvikt bruksanvisningen för fordonet. 4.5 Inställning av lasthållarens bredd Lasthållaren har förinställts av tillverkaren för ditt fordon. Om lasthållaren inte är korrekt inställd måste den grundinställas på rätt sätt av en fackverkstad. Anvisningar för en auktoriserad verkstad om stödfotens läge inte är korrekt inställd för motsvarande fordon. Montera lasthållaren på fordonet. Se kapitel: 4.1 Montera/demontera lasthållare Ta bort profilskyddskåpan -9- från profilröret Montera/demontera lasthållare och tillbehörsdetaljer

Vilken är den bästa Audi motorn?
För den som vill ha en extra stark dragbil rekommenderar vi V6-dieseln, den är kraftfull och ger bilen en fin och mjuk gång. Den allra starkaste versionen har 313 hk. För den som söker en bensindriven A6 så är det en tvåliters TFSI-motor på 180 hk eller V6-motor som gäller.
INSTALLATION – MONTERING – RENGÖRING Fönstermarkis Se till att markisen fästes i ett tillräckligt säkert underlag. Varning för murket trä, söndervittrad puts eller tegel och tunna panelmaterial. KontrolleraSCdefault 900 Monteringsanvisning SITdefault MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Utdragbar skid-/snowboardhållare Accessories Part No. Date Instruction

9 2.4.6 Ordningsföljd för montering och lastning av lasthållarna Först när lasthållaren -A- har monterats i relingen -B- på fordonet får tillbehören -C- monteras på lasthållaren olycksrisk! Bagageluckans öppningsområde Viktigt! För att förhindra att skador uppstår på fordonet, ska du tänka på att öppna bagageluckan försiktigt när längre föremål har lastats. Vi rekommenderar att du på fordon med bagagelucka som öppnas automatiskt anpassar öppningsvinkeln om det behövs se fordonets instruktionsbok Öppningsområde för taklucka och panoramatak Viktigt! Tillbehörsdetaljer (t.ex. takbox, cykelhållare, etc.) måste normalt fästas i T-spåret på fordon med taklucka eller panoramatak. Vid monteringen av lasthållaren ska det fria utrymmet över takluckan och panoramataket kontrolleras före öppning. Om tillbehören fästs med monteringsbyglar, får inte den skjutbara/uppvikbara takluckan eller panoramataket öppnas risk för skador vid kollision! 2 Säkerhetsanvisningar 7
Nokia Mobile Holder CR-123 & Easy Mount HH-22 Användarhandbok Utgåva 1.1 2 Om din bilhållare Med Nokia Mobile Holder CR-123 och Easy Mount HH-22 kan du enkelt komma åt din telefon när som helst. Fäst hållarenTillbehör Används till Publikationsnr MONTERING ANVISNINGAR ÖVRE LASTBOX (Vågformad nyckel) Art. nr. 08L71-MJM-D00 ALLMÄN MII Utfärdandedatum Februari 2014 LISTA ÖVER DELAR HÅLLARFÄSTE / BAKRE HÅLLARE SE…. Fristående justerbart skensystem Vers. 5.00 Fristående justerbart skensystem Artikelnr: 553000 556000 556297 1.00…. Syfte och användning…. 3 1.01…Tillverkare…3 1.02…Avsedd användning och Instruktioner för användare av Sängryggstöd Comfortabel Sängryggstöd är ett enkelt och lättmonterat hjälpmedel för privatsängar i hemsjukvård eller liknande. Ryggstödet skall placeras på en resår- eller

1 Installation av KOMPAN FREEGAME-redskap De här anvisningarna gäller för installation av KOMPAN FREEGAME-redskap. VIKTIGT! Läs de här anvisningarna före installationen. Utöver dessa allmänna anvisningar
Balder 210 Revolver Teal (SP210) Manual Rel.1.2-sv-2004 SÄKERHETSINSTRUKTIONER FÖR BALDER 210 REVOLVER TEAL Före anslutning av maskinen till batteriet läs instruktionerna noga. Lerduvekastare kan vara

QUIKPOINT FOGSPRUTA BRUKSANSVISNING Fogsprutan med påmonterad borrmaskin 1 INNEHÅLLFÖRTECKNING * Säkerhetsföreskrifter Sida 3 * Tillbehör 4 * Montering av munstycke 4 * Montering av matarskruv 5 * Montering

Överströmmare Typ 44-6 B Bild 1 Typ 44-6 B Monterings- och bruksanvisning EB 2626-2 SV Utgåva juli 2000 .RQVWUXNWLRQRFKIXQNWLRQ 1. Konstruktion och funktion Överströmmaren består huvudsakligen av ventil
6 2.2 Säkerhetsvisningar för kontroll före och efter påbörjad färd och under användning Kontrollera att lasthållaren och föremålet som ska transporteras sitter ordentligt: före varje körning, efter ca 10 km körning, på bra vägar ca var 300:e km, oftare på dåliga vägar (skakningar) regelbundet att cykelhållaren och cyklarna inte har förskjutits. Om detta inte kontrolleras och fästelementen inte dras åt kan det trots fackmässig montering leda till att lasthållaren lossnar vilket utgör en olycksrisk! Om du märker någon förändring måste du köra med låg hastighet till närmaste ställe där du kan stanna och dra åt alla skruvkopplingar och fästanordningar på lasthållarna. 2.3 Säkerhetsanvisningar för körning med lasthållare Förändrad fordonshöjd Viktigt! Fordonets höjd förändras när du monterar lasthållaren. särskilt: lågt hängande grenar låga genomfarter låga garageinfarter höjdbegränsningar i parkeringshus och djupgarage. 4 2 Säkerhetsanvisningar

Vilka bilmodeller som går sönder mest?
För de tre bilmärkena i undersökningen med högst skadefrekvens, Porsche, Jeep och Land Rover/Range Rover, är det framför allt skador på växellåda/drivning, motor och elektronik som är vanligare än för medelbilen.
(Swedish) DM-PD0001-03 Återförsäljarmanual LANDSVÄG MTB Trekking City Touring/ komfortcykel URBAN SPORT E-BIKE Platt pedal DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828 Icke-seriell PD-GR500 INNEHÅLL VIKTIGTUterumssystem med Enkelglas Skjutparti, Dörr / Fönster! OBS! Läs detta innan du börjar. Läs igenom hela monteringsinstruktionen innan du börjar. Tänk på din säkerhet. Partierna kan vara tunga så ta hjälp

Cyklar Viktor, Viktoria Vik och Viki Bruksanvisning Cykeln är vid leverans monterad och klar att användas. Sadel och styre kan justeras. Använd cykeln med omtanke, det är inte en tvåhjulig cykel. Låna
Bara pinsamt eller en ren katastrof? Råd, regler och tips vid lastsäkring Du har väl lastsäkrat? Checklista: Personbil Har du säkrat lasten åt alla håll?..sid 3 Släpkärra Vilken vikt på släpkärra får din

(Swedish) DM-FC0001-00 Försäljarens bruksanvisning FC-M820 / FC-M825 SM-BB71 / SM-CR82 VIKTIGT MEDDELANDE Denna återförsäljarmanual är främst avsedd för att användas av professionella cykelmekaniker. Användare
STIGA COLLECTOR 30″ BRUKSANVISNING 8211-1227-02 S SVENSKA 1. 2. 3. 4. SVENSKA S 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. S SVENSKA 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. SVENSKA SE SÄKERHETSFÖRESKRIFTER 1. Låt aldrig någon användaBRUKSANVISNING S GÅBORD ADAM PLUS EL Art nr 300015910 300015910-1 300015910-2 300015910-3 Innehållsförteckning ID-märkning 2 Syfte/Användningsområde 3 Funktioner 3 Normalt underhåll 3 Viktig information

Bruksanvisning Art. 903387 Släp med 4 hjul Tel. 00-09 70 50 749 40 Enköping e-mail: [email protected] Släp med 4 hjul – Art. 903387 Beskrivning: Släp med 4 hjul för att använda efter traktor eller ATV.

12 När du monterar de båda lasthållarna ska du se till att etiketterna befinner sig på fordonets vänstra sida och att den tryckta pilen pekar i färdriktningen. Markeringarna front left (för vänster fram) resp. rear left (för vänster bak) sitter på profilrörens undersida. Sätt försiktigt ner de främre och bakre lasthållarna med stödfötterna på takräcket -C- vid luckorna. Lås upp låset -8- med nyckeln -7-. Fäll ner täckluckan -6-. Anteckna nyckelnumret för nyckeln. Det gör det enklare om du behöver beställa en reservnyckel Montera/demontera lasthållare och tillbehörsdetaljer
8 2.4.3 Lastning i bredd Lasten får inte sticka ut till höger och vänster över lasthållarens kanter olycksrisk. Undvik att snedfördela lasten olycksrisk Ändrad höjd Tänk på den förändrade fordonshöjden -a- när du passerar in- och utfarter Fastspänning av lasthållare Spänn inte lasthållarna mot varandra – olycksrisk! 6 2 Säkerhetsanvisningar

Hur lång är Audi Q7?
För sin storlek, egenskaper, markfrigång på 21 cm och längd på 5063 mm, vi klassificera Audi Q7 i kategorin stor SUV och 4×4 bilar.
Använd endast originaldeiar och återförsäljare för deiar och service. Goif Cruiser WMt QÉ?SGöOG};2Oa INNEHÅLLSFÖRTECKNING: Säkerhetsåtgärder 1 Säker körning…,.,, 2 Tekniska specifikationer. 3 Teknisk

Har Audi Q7 kamkedja?
Hela V6-motorn är bara 437 millimeter lång och har numera en kamkedja, istället för fyra.
Art.nr. BR701-4, utgåva 2-2000-09-22 Gratulerar till ditt köp av EasyStand magician 7000 ståhjälpmedel! För att Ni ska kunna använda Er EasyStand till fullo är det mycket viktigt att Ni läser igenom denna

Vad kostar 6000 mila service Audi?
Det är just då som många servicear brukar både vara omfattande och dyra. Det kostar hälften så mycket att serva Audi på Mekonomen eller Meca jämfört med märkesverkstaden. När vi först ringde Audiverkstaden Din Bil fick vi ett pris på 7 009 kr för en 6 000-mila-service på en A4 1,8T.
5 De arbetsmoment och säkerhetsanvisningar för montering, hantering och användning av lasthållaren som beskrivs i den här anvisningen måste absolut följas. Avvikelse från anvisningarna kan leda till att lasthållaren eller den fastspända lasten lossnar. Lasthållaren är konstruerad så att inga skador ska kunna uppstå på fordonet om den monteras, hanteras och används på ett fackmannamässigt sätt. Tillverkaren ansvarar inte för skador som uppstått om monteringsanvisningarna inte har följts. Alla garantianspråk gentemot tillverkaren upphör att gälla om anvisningarna för montering, hantering och användning inte har följts. Ersätt skadade komponenter omedelbart. Använd inga elastiska band eller bagagehållare! Viktigt! Kör inte in i biltvättanläggning med monterade lasthållare med/utan tillbehör. Vid transport av last på biltak ska gällande föreskrifter i vägtrafikförordningen, resp. andra lagar gällande i respektive land följas. Av ren bekvämlighet låter man ofta lasthållaren med/utan tillbehör sitta kvar, även om den inte används. Genom det ökade luftmotståndet förbrukar då fordonet bränsle i onödan. Vi rekommenderar att lasthållaren tas av efter användning. Vid körning med lasthållaren monterad kan ytterligare vindljud uppstå. 2 Säkerhetsanvisningar 3 Form No. 3381-177 Rev B Skärmsats Z Master -klippare med bakre utkast och 15 cm eller 183 cm brett däck Modellnr 15-9305 Modellnr 15-9310 Monteringsanvisningar VARNING KALIFORNIEN Proposition 65 Varning BEARING-MATE Lagerhanteringsverktyg Bruksanvisning Varnings- och farosymboler Varnings- och farosymboler följer definitionerna i ANSI Z535.6-2006. Hänvisningar och tecken har följande betydelser: Varning

1(15) Monteringsanvisning Ramsnäs Högskåp 40 med 2 lådor 2015-09-11 A Sida Vänster C Tak o botten G Monteringslist F Hyllor H Lucka D Mellanbotten I Lådor C Tak o botten E Rygg B Sida Höger 1 2 3 4 x16
Monteringsanvisning Skuggtaksrullgardin Detta behövs för monteringen: Rev.nr 120116 Borrmaskin/Skruvdragare Skruvmejsel Bågfil Tumstock Kniv Montering Skuggtaket passar under tak där avståndet emellanF ordonsteknik 3.4.9 Mätning och inställning av toe-in Definition Schematisk återgivning av toe-in: Genom toe-ininställningen får axlarna däckslitagevärden som är jämförbara med personbilar. Seriemässig ANVÄNDARHANDBOK INOMHUSCYKEL TR PRO 91025 Säkerhetsanvisningar * Rådfråga en läkare innan du påbörjar ett träningsprogram så att träningen blir optimal. * Varning! Felaktig eller överdriven träning kan Bruks- och monteringsanvisning till Abilica Trex 3 Art. nr. 555 033 Modell T-1600 EA VARNING: För att undvika brand, elektriska stötar eller andra skador, läs följande säkerhetsföreskrifter innan du använder1 Service Monteringsanvisning Audi Q7 (4M) 2016 Lasthållare för takräcket, för leveransomfattning 4M Audi Originaltillbehör Kundtjänst. Teknisk information

Skjutdrivning 2SB5 Komplettering av bruksanvisningen SIPOS 5 Utgåva 03.13 Ändringar förbehålls! Innehåll Komplettering av bruksanvisningen SIPOS 5 Innehåll Innehåll 1 Grunder… 3 1.1 Anvisningar beträffande

15 Vid montering av tillbehör ska profilskyddskåpan -9- dras bort från profilröret -2-. Stick in tillbehörsdetaljerna med T-spårsadaptern -A- i det befintliga T-spåret på profilröret -2-. Sätt fast profilskyddskåpan -9- på profilröret -2-. Förslut T-spåret med profilrörskåpan -1- om inga tillbehörsdetaljer används. Anpassa profilrörskåpan -1- efter längden på lasthållarna med stängda profilskyddskåpor -9-. Lägg profilskyddskåpan -1- på T-spåret vid lasthållaren -2- och tryck in den i T-spåret. Vid transport av last på biltak ska gällande föreskrifter i vägtrafikförordningen, resp. andra lagar gällande i respektive land följas. Av ren bekvämlighet låter man ofta lasthållaren med/utan tillbehör sitta kvar, även om den inte används. Genom det ökade luftmotståndet förbrukar då fordonet bränsle i onödan. Vi rekommenderar att lasthållaren tas av efter användning. Vid körning med lasthållaren monterad kan ytterligare vindljud uppstå. 4.3 Skötselanvisningar Lasthållare Lasthållarna ska alltid rengöras och skötas, speciellt vintertid ska smuts och salt avlägsnas. Lasthållaren kan rengöras med vatten. Lås Efter flera låscykler, men senast efter en rengöring med vatten, ska låsen underhållas. Spruta därför ett lämpligt smörjmedel på dammkåpan och in i låscylindern och vrid runt flera gånger med nyckeln. Använd i princip inga smörjmedel på skruvkopplingarna. Lasthållaren kan lossna och skada dig eller andra personer och/eller orsaka materialskador. Viktigt! Använd inte högtryckstvätt vid rengöring. 4 Montera/demontera lasthållare och tillbehörsdetaljer 13Rutschbana MINI Monteringsinstruktioner Teknisk information: Storlek efter montering, ca: Vikt (netto), ca: 1880 (L) 1020 (B) 1105 (H) mm 8 kg Denna produkt är certifierad mot standarden EN 71 enligt avsnittet

Framåtvänd Instuktionsbok ECE R44 04 Grupp Vikt Ålder 2-3 15-36 kg 4-12 år 1 ! Tack för att du valt BeSafe izi Up FIX BeSafe har utvecklat denna produkt noggrant och med omsorg för att skydda ditt barn
17 Använd en insexnyckel (M6) och lossa insexskruven -1- på höger stödfot tills det går att flytta stödfoten på profilröret. Lasthållaren är kvar på fordonets tak. Ställ in lasthållaren så att den högra stödfotens stödgummi ligger an jämnt mot takräcket -hakar-. Dra åt insexskruvarna -1- med 10 Nm. Upprepa åtgärden på den andra lasthållaren om det behövs. Sätt fast profilskyddskåpan på profilröret igen. Kontrollera att alla insexskruvar är åtdragna (10 Nm). Det kan annars leda till att lasthållaren lossnar eller faller av olycksrisk! 4 Montera/demontera lasthållare och tillbehörsdetaljer 15Tillbehör Används till Publikationsnr MONTERING ANVISNINGAR SET FÖR PACKVÄSKA (Vågformad nyckel) Art. nr. 08L70-MJM-D10 VFR800F MII Utfärdandedatum Mars 2014 LISTA ÖVER DELAR (2) (3) 1 INRE LÅSCYLINDER 4 2 Säkerhetsanvisningar 2.1 Allmänna säkerhetsanvisningar Innan du börjar med monteringen, ber vid dig läsa igenom denna monteringsanvisning omsorgsfullt. Om monteringsanvisningen och dess säkerhetsanvisningar ignoreras, riskerar du din egen och andras säkerhet. Föraren är ansvarig för att syn- och hörselförmågan inte begränsas på grund av lasten eller fordonets tillstånd. Föraren måste se till att fordonet även med last uppfyller gällande bestämmelser i det aktuella landet och att trafiksäkerheten inte försämras. Före varje körning måste man kontrollera att alla förskruvningar och förbindningar på lasthållaren sitter åt och är ordentligt monterade och dra åt dem om det behövs. Kontrollera skruvförband och fästanordningar på nytt med jämna mellanrum och efterdra dem om det behövs. På dålig och ojämn väg måste skruvförbanden och fästanordningar kontrolleras med kortare avstånd. Om detta inte följs kan det leda till att lasthållaren resp. tillbehören lossnar och ramlar av vilket medför olycksrisk! Låt en fackverkstad utföra reparationer och byte av delar. Vi rekommenderar att du använder dig av de originalreservdelar som du kan få hos din Audi-återförsäljare. 2 2 Säkerhetsanvisningar Anvisningsnr Version Art. nr. 9172151 1.0 Skidbox A8900779 Sida 1 / 7 B8900861 Sida 2 / 7 INLEDNING Läs igenom hela instruktionen innan monteringen påbörjas. Noteringar och varningstexter är till för er

Similar Posts