Marshall Offset 1 Watt

V\u00e4nligen f\u00f6rs\u00f6k igen och om problemet kvarst\u00e5r och du vill ha ytterligare st\u00f6dformens, ring v\u00e4nligen kundtj\u00e4nsten p\u00e5 08-124 103 60.

Denna punkt är en ex showroom uppvisning modell. Det finns lätta repor och tecken på användning runt höljet. Den original boxning och manual ingår inte. Annars kan verkar enheten som ny.
Den Marshall anpassad Offset II Limited Edition stack fortsätter arvet från den original anpassad Offset modell amp. Inspirerad av Jim Marshalls original JTM 45 förstärkare men presenteras med nya ’handwired’ styling, den anpassade Offset II är en alla 1W topp med en minimalistisk control panel. Producerade i Storbritannien, dessa limited edition förstärkare sjunga med en söt och knaprig vintage ton. Rena tonerna är ren och läckra, medan förstärkaren kan vara drivande för en trevlig, natural bryta upp. Dessa förstärkare har producerats i mycket begränsade kvantiteter, med bara 50 individuellt numrerade enheter som producerats. Gear4music är endast återförsäljare i världen att lager detta otroliga, limited edition förstärkare – se till att Beställ din idag. När de är borta, kommer de verkligen att borta!Den webbläsare som du använder för närvarande stöds inte längre, och som sådan kanske funktionerna på denna webbplats inte fungerar som förväntat. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en webbläsare som för närvarande stöds (som Chrome, Edge eller Firefox) för att förbättra din säkerhet, hastighet och övergripande upplevelse. Den anpassade kompensera II är en komplett engångsföreteelse och kommer bara vara tillgängliga för en mycket begränsad tid. Dessa strängt begränsad upplaga förstärkare har varit individuellt numrerade av 50. De original offset JTM förstärkare tillverkades i mycket små mängder mellan 1962 och 1963. Chassit får sin egendomliga offset utseende från placeringen av transformers direkt nedanför handtaget – ett försök att balansera förstärkare bättre när den bärs av dess handtag.

Ex-Demo: Denna produkt kan vara ex-display, ha mindre tecken på användning, lätta ytliga skråmor eller sakna icke nödvändiga delar eller mjukvara. Originallådan eller paketeringen kanske inte ingår. Varje objekt har kontrollerats av vårt team av reparationstekniker för att försäkra att det möter våra höga standarder. Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett nedsatt pris.

Estetiken av Custom kompensera II förstärkaren har inspirerats av Marshall’s handwired serie av förstärkare. Det har samma period rätt svart tolex visas på alla Marshall handwired förstärkare, liksom den ikoniska grå randiga grill duk. Guld rörledningar ramar förstärkaren, medan vita rör linjer framsidan av förstärkaren och högtalare hytten. Minimalistisk speglade aluminium frontpanelens funktioner ton och Loudness kontrollerna. Dessa ger dig allt du behöver få från lysande ren till vintage Marshall enheten och därefter.
Marshall Custom Offset II är också utrustad med en droppe strömbrytare (1 watt till 0,1 watt) vilket betyder att den kan producera söta ECC82 power valve overdrive på en volym som inte kommer att väcka anstöt hos grannarna! Marshall Custom Offset II kabinettet är en perfekt match för detta huvud och har en Celestion G10F-15, 10″ högtalare. Huvudet och hytten kommer inte vara tillgängliga separat.General Audio Research är ett franskt företag som är mest kända för sina DIY phono- och mikrofonförstärkare. Nu slår de till med ett färdigbyggt filter, och det är inte vilket filter som helst.

Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.
Vi använder inte ett enkelt medelvärde för att beräkna den totala stjärnrecensionen och den procentuella fördelningen per stjärna. Istället tar vårt system hänsyn till saker som till exempel hur nyligen en recension har gjorts och om recensenten köpte artikeln på Amazon. Det analyserar också recensioner för att verifiera deras trovärdighet.Hos oss på Uppsala Musikverkstad finns gitarrer i alla former, från akustiska nylonsträngade i olika storlekar till elgitarrer, dobros och semiakustiska gitarrer. Gitarren kan användas i de flesta musikstilar och sammanhang och vi hjälper dig att hitta rätt gitarr till rätt pris.Pantbanken Sverige är Sveriges största pantbanksföretag. Sedan 1866 har vi erbjudit trygga och säkra lån med tydliga villkor utan dolda avgifter. Välkommen till något av våra 23 kontor eller vår digitala pantbank för en fri värdering!

För att registrera en ny användare på pantbanken.se ska du legitimera dig här med BankID eller E-tunniste. Om du inte kan legitimera dig på detta sätt får du kontakta teknisk support som kan hjälpa dig på Tel: 08-667 24 04.För att ändra ditt lösenord på pantbanken.se kan du legitimera dig här med BankID eller E-tunniste. Om du inte kan legitimera dig på detta sätt får du kontakta teknisk support som kan hjälpa dig på Tel: 08-667 24 04.

MTG4 är en fotkontroll som fungerar till Fenders GTX-förstärkare som genom hela 7st kontroller ger dig tillgång till många olika funktioner. Fungerar även till Fenders akustiska förstärkare Acoustic SFXII, Acoustic Junior och Acoustic Junior Go.
Total Studio 2 Max är ett gigantiskt mjukvarupaket med 94 produkter, 16.800 ljud, 39 high-end mixer/mastering effekter och över 350 Gears för gitarr och bas.Akustisk gitarr med cutaway och klassisk Fenderlook i serien California Player. Sidor och botten i mahogny, topp i solid sitka-gran, hals i mahogny samt greppbräda i valnöt. Newporter Player har även ett inbyggt mikrofonsystem utvecklat i samarbete mellan Fender och Fishman. Färg: Jetty BlackStadig gigbag för elbas med den ikoniska asymmetriska Fender-formen. Det slitstarka ytterskiktet är tillverkat av hård 1200 Denier polyester som skyddar mot slag och fula märken. Stötabsorberande EVA vadderade ryggsäckar med lättjusterbara spännen.

Fender Hot Rod Deluxe IV är en 3-kanals rörförstärkare med 40W uteffekt, 1×12 Celestion® A-Type högtalare och inbyggt reverb. 3x 12AX7 förstegsrör och 2x 6L6 slutstegsrör. Levereras med footswitch och förstärkaröverdrag.
Tim Armstrong Hellcat är en vänstersträngad signaturmodell med inbyggd pickup Fishman® Isys™ III pickup system. Lock i solid mahogny, sidor och bakstycke maghogny och lönn hals.

Fender Malibu Player Arctic Gold i California Series är en stålsträngad gitarr med Fender-exclusive Malibu body shape och Fishman® pickup/preamp system. Solid gran i lock, mahogny i sidor/botten, hals i mahogny och grepbräda i valnöt. Färg: Artic Gold
5-strängad elbas i nya Player-serien med kropp i al, hals i lönn, greppbräda i pau ferro, samt 2st New Player Series Single-Coil Jazz Bass pickuper. Färg: 3-Color Sunburst.Fender Hot Rod Deville IV är en 3-kanals rörförstärkare med 60W uteffekt, 2×12 Celestion® A-Type högtalare och inbyggt reverb. 3x 12AX7 förstegsrör och 2x 6L6 slutstegsrör. Levereras med footswitch och förstärkaröverdrag.

Professionell delaypedal som ger dig flera olika typer av delayeffekter såsom digitala, analoga och tape. Drivs med 9V batteri (medföljer). Tillverkad av anodiserad aluminium för att tåla hårda påfrestningar.

Miniförstärkare i Fender Twin utförande med 1 kanal med inbyggd distortion samt hörlursuttag. Tänkt i första hand att användas med batteri, 9 volts adapter finns som tillval.
Akustisk gitarr med cutaway och klassisk Fenderlook i serien California Player. Sidor och botten i mahogny, topp i solid sitka-gran, hals i mahogny samt greppbräda i valnöt. Newporter Player har även ett inbyggt mikrofonsystem utvecklat i samarbete mellan Fender och Fishman. Färg: Belmont Blue

Gigbag för tenor-ukulele med den ikoniska asymmetriska Fender-formen. Det slitstarka ytterskiktet är tillverkat av hård 600 Denier polyester som skyddar mot slag och fula märken.
Gigbag för concert-ukulele med den ikoniska asymmetriska Fender-formen. Det slitstarka ytterskiktet är tillverkat av hård 600 Denier polyester som skyddar mot slag och fula märken.

Helsolid gitarr med klassisk Fenderlook i serien California Classic. Sidor och botten i mahogny, topp i sitka-gran, hals i mahogny samt greppbräda i pau ferro. Newporter Classic har även ett inbyggt mikrofonsystem utvecklat i samarbete mellan Fender och Fishman. Färg: Cosmic Turquoise. Levereras med en Fender Deluxe Gig Bag.
Akustisk gitarr med cutaway och klassisk Fenderlook i serien California Player. Sidor och botten i mahogny, topp i solid sitka-gran, hals i mahogny samt greppbräda i valnöt. Newporter Player har även ett inbyggt mikrofonsystem utvecklat i samarbete mellan Fender och Fishman. Färg: Champagne.Akustisk gitarr med cutaway och klassisk Fenderlook i serien California Classic. Sidor och botten i mahogny, topp i solid sitka-gran, hals i mahogny samt greppbräda i valnöt. Newporter Player har även ett inbyggt mikrofonsystem utvecklat i samarbete mellan Fender och Fishman. Färg: Candy Apple Red.

Stadig gigbag för elgitarr med den ikoniska asymmetriska Fender-formen. Det slitstarka ytterskiktet är tillverkat av hård 1200 Denier polyester som skyddar mot slag och fula märken. Stötabsorberande EVA vadderade ryggsäckar med lättjusterbara spännen.

Professionell overdrivepedal som ger dig en bred palett av overdrive, allt från mjuk crunch till fullt ställ. Drivs med 9V batteri (medföljer). Tillverkad av anodiserad aluminium för att tåla hårda påfrestningar.
Stratocaster i nya Player-serien med kropp i al, topp, hals och greppbräda i lönn samt 3st New Player Series Single-Coil pickuper med 5-lägesswitch. Färg: Aged Cherry Burst. Professionell reverbpedal som ger dig flera olika typer av reverber, alllt från klassiker såsom Hall och Room till moderna varianter såsom Shimmer. Drivs med 9V batteri (medföljer). Tillverkad av anodiserad aluminium för att tåla hårda påfrestningar. Many of Fender’s Pure Vintage parts are crafted where possible on the same tooling and machinery as our original-era Fender parts. Whether you are personalizing, modifying or restoring, there is no better way to maintain the proud heritage and period-correct accuracy of your classic Fender instrument or amp.Gigbag för strålsträngad gitarr med den ikoniska asymmetriska Fender-formen. Det slitstarka ytterskiktet är tillverkat av hård 600 Denier polyester som skyddar mot slag och fula märken.

Stratocaster med mikrofonkonfigurationen HSH i nya Player-serien. Kropp i al, hals i lönn, greppbräda i pau ferro, 2st New Player Series Humbucking samt 1st New Player Series Single-Coil pickup med 5-lägesswitch. Färg: Tobacco Burst.
Gigbag för sopranukulele med den ikoniska asymmetriska Fender-formen. Det slitstarka ytterskiktet är tillverkat av hård 600 Denier polyester som skyddar mot slag och fula märken.

Helsolid gitarr med klassisk Fenderlook i serien California Classic. Sidor och botten i mahogny, topp i sitka-gran, hals i mahogny samt greppbräda i pau ferro. Newporter Classic har även ett inbyggt mikrofonsystem utvecklat i samarbete mellan Fender och Fishman. Färg: Hot Rod Red Metallic. Levereras med en Fender Deluxe Gig Bag.Stratocaster i nya Player-serien med kropp i al, topp och hals i lönn, greppbräda i pau ferro samt 3st New Player Series Single-Coil pickuper med 5-lägesswitch. Färg: Tobacco Burst.

Fender dubbelsidigt supermjuk mikrofiberduk har mikrofibrer som är ungefär en tolfte av diametern på en silkessträng. Med två sidor för polering och rengöring med precision är denna supermjuka trasa perfekt för att attrahera och hålla kvar olja, fett, smuts, smuts, film, damm och andra föroreningar. Den är inte bara luddbeständig utan skadar inte krom eller polerade ytor, vilket garanterar scenklar gnistra när som helst.Gigbag för elbas med den ikoniska asymmetriska Fender-formen. Det slitstarka ytterskiktet är tillverkat av hård 600 Denier polyester som skyddar mot slag och fula märken.

Elbas baserad på Foo Fighters-bassisten Nate Mendels Precision Bass från 1971. Kropp i ask, hals i lönn, greppbräda i rosewood, samt kromad hardware. Mikrofon/pickup: 1st Seymour Duncan Basslines SPB-3 Quarter Pound Split Single-Coil Precision Bass. Färg: Candy Apple Red. Levereras med en Fender Gig Bag.
Vänstersträngad Stratocaster i nya Player-serien med kropp i al, hals och greppbräda i lönn samt 3st New Player Series Single-Coil pickuper med 5-lägesswitch. Färg: Tidepool.Stratocaster med mikrofonkonfigurationen HSS i nya Player-serien. Kropp i al, hals och greppbräda i lönn, 1st New Player Series Humbucking samt 2st New Player Series Single-Coil pickuper med 5-lägesswitch. Färg: 3 Color Sunburst. Få tillbaka ”ny från fabrik”-glansen med en äkta Fender Factory Microfiber Cloth, samma duk som används i Fender-tillverkningsanläggningar på helt nya instrument. Med sin fina, ändå slitstarka mikrofiberkonstruktion, är den här duken perfekt för att behålla utseendet på något instrument, så att du kan visa din glans utan repor eller fläckar. Akustisk gitarrförstärkare i klassisk Fender ”look” med dubbla 6″ element och 40 watt. 2 st identiska kanaler, för antingen sång eller gitarr med EQ och reverb samt hörlursuttag.Stratocaster med mikrofonkonfigurationen HSS i nya Player-serien. Kropp i al, hals i lönn, greppbräda i pau ferro, 1st New Player Series Humbucking samt 2st New Player Series Single-Coil pickuper med 5-lägesswitch. Färg: Svart.

Similar Posts