Maskerad Tema Länder

Vi på Zingland har som mål att vara den bästa butiken för dig som letar efter utklädnader till maskerad, ballonger till festen eller vill köpa dekorationer till 1-års barnkalaset eller babyshower. Hos oss skall du alltid kunna hitta det du behöver (eller inte visste att du behövde) till nästa festlighet, till ett oslagbart pris och med blixtsnabb leverans.Oavsett om du letar efter ballonger, kalaspåsar, tårtljus, maskeradkläder för barn eller småleksaker till piñatan så är det hos oss du hittar de bästa barnkalasprodukterna till de bästa priserna. Du kan enkelt leta efter produkter till som exempelvis passar just 2-års kalaset eller navigera genom våra olika sidor för barnkalasteman.

Inom vårt sortiment av maskeradkläder finner du allt ifrån superhjältedräkter och åttiotalskostymer till pirat-utklädnader och prinsessklänningar. Vi har maskeraddräkter & kostymer för alla åldrar och festteman. Om det är någon dräkt som du tycker att vi saknar är du varmt välkommen att kontakta oss, så kan vi säkert ta in den i vårt sortiment.
Vårt mål är att erbjuda det bästa sortimentet av allt som hör festen till. Dekoration, dukning, ballonger, maskeraddräkter, inbjudningskort är bara en bråkdel av de produkter du kan hitta hos oss. Sortimentet breddas och fördjupas hela tiden, så var inte sen att besöka oss igen!

Ska du ordna ett födelsedagsparty eller ha en annan tillställning? Att välja ett specifikt tema gör festen lättare att planera och den blir garanterat mer personlig och minnesvärd. Här är fjorton teman och tips till både festfixare och gäster!Tips till gästen: Med hatt menas alltså inte bara en traditionell huvudbonad – huvudsaken att du har någonting på huvudet! Det kan vara en keps, en mössa, en hjälm, en peruk eller något annat kul.

Tips till värden: Har du något specifikt intresse som präglar ditt liv? Då är det perfekt att ha det som tema på festen! Det blir genast väldigt personlig och minnesvärd.

Tips till värden: Är du en sportnörd? Då är detta det perfekta temat! Men om du inte vill riskera att gästerna ska komma alltför lättklädda kan du välja vinter-OS istället för sommar-OS.

Tips till gästen: Det finns massor av idrotter och utövare att klä sig efter. Vill du sticka ut lite extra kan du välja att klä ut dig till ett redskap. En dansande diskus kanske?
Tips till värden: Sommar, vinter höst eller vår – alla årstider har sin charm. Välj din favorit eller utgå helt enkelt från den årstid som råder när festen äger rum.Tips till värden: Om du gillar sagor är detta det perfekta temat! Gör festlokalen till en sagovärld genom att pynta med dekorationer som är inspirerade av din favoritfilm.Tips till gästen: Ta på dig en långklänning eller kostym och täck ansiktet med en mask, som du antingen köper eller pysslar ihop själv, och du är redo!

Tips till gästen: Ta på dig en tröja i samma färg som temat eller klä dig i färgen från topp till tå. Det går såklart att komplettera med smink, smycken och rekvisita om man vill det. Behöver varken bli svårt eller dyrt! Tips till gästen: Ta på dig pyjamas som att du egentligen skulle sova, träningskläder för att du egentligen skulle till gymmet eller badkläder för att du egentligen skulle till stranden. Tips till gästen: Hur man bör klä sig beror såklart på vad värdens hobby är, men även här är en smart idé att kolla runt på second hand-butiker eller loppisar för att hitta en bra outfit.

Tips till gästen: Det finns hundratals vackra och roliga figurer i Disneys värld så det är bara att välja och vraka. Kanske Anden från Aladdin, träsktrollet Shrek eller Elsa från Frost?
Tips till gästen: Om du får välja fritt är det bara att låta fantasin flöda! Kanske kan du och din kompis kan gå ihop och klä ut er till något klassiskt filmpar?Tips till värden: Detta tema funkar på alla typer av fester, det kräver inte så mycket av gästerna och det spelar mindre roll hur utsmyckningen och allt annat runt omkring ser ut.Tips till gästen: Blommigt och somrigt eller vitt och kallt? Det är inte särskilt svårt att klä sig efter en årstid. Om du vill gå ett steg längre kan du till exempel klä ut sig till midsommarstång, kratta eller snöskyffel.Tips till gästen: Ta på dig något som är så långt ifrån dig själv som möjligt. Hatar du att träna? Ta på dig träningskläder. Brukar du aldrig ha klänning? Ta på dig en lång klänning med släp och så vidare.

Tips till värden: Välj första bokstaven i ditt namn eller efternamn och planera festen efter det. Heter du Andersson? Bjud på apelsin, spela Abba, dekorera med ananaser och så vidare.
Tips till gästen: Hämta inspiration från ditt favoritresmål, bildgoogla landet som du har blivit tilldelad och hämta inspiration från färgerna på flaggan. Tips till värden: Ge alla gäster ett varsitt land (skriv i sådana fall det redan på inbjudan) eller låt alla välja fritt. Ha mat från alla världsdelar på menyn, sätt ihop ett musikquiz med nationalsånger och dekorera med flaggor. Välkommen till Maskeradexperten butiken med ett stort sortiment av kalasprodukter, babyshower, bröllop/möhippa, maskeradkläder, peruker, hattar, ballonger och skämtartiklarAlla tycker om att klä ut sig någon gång ibland och spela med i sin karaktär, speciellt barn. Barnens fantasi är fantastisk och vi vuxna borde släppa tyglarna och ge oss ut i fantasins värld med fler maskeradfester!

Vi på Partyland har gjort det enkelt för dig att hitta maskeradkläder som passar just dig och den temafest som du ska gå på. Vi har ett enormt utbud av maskeradkläder, smink, peruker, linser, ansiktsmasker, ögonmasker och specialeffekter till blodiga sår och ärr.
Här hittar du roliga maskeraddräkter och accessoarer som passar för fester där du ska klä ut dig till något som har koppling till ett land eller dess nationalitet.

Sedan har vi även maskeradattiraljer med färger och mönster som förknippas med landet. Här pratar vi primärt om USA-tema. Vi har både slips, hatt, diadem och glasögon som passar in i USA-temat.

Vi lever i en stor global värld med många kulturer, traditioner och trender. Oavsett vart i världen vi vänder oss så möter man på typiska kläder, dräkter eller accessoarer som är typiskt för just det landet eller kulturen. Ta exempelvis ponchon och sombreron som är typiskt för Mexiko. Eller arabdräkt och shejkhatten med mustasch. Även Hawaiitema passar här under kategorin länder.
Du behöver inte ens en dag för en vända runt världen! För med dessa maskeraddräkter av länder och kulturer i världen kommer du att kunna klä ut dig som om du hade varit i alla länder på planeten. Du kommer att förflyttas till den venetianska Carnevalen, till Mexico med mariachisen och Catrina på allahelgona, till Egypten och Cleopatra med de egyptiska dräkterna, till den bayerska Tyskland på Oktoberfest, till Caesars Rom med dräkterna av Romare och Gladiatorer eller till ett paradisiskt Hawaii i den roligaste Luau. Och vi har även en hel del accessoarer för att komplettera lands-maskeraddräkterna. Western cowboy hattar, romare eller vikingahjälmar, Hawaiikjolar eller diadem med treudd i den renaste irländska St Patrick stil.I den här kategorin hittar du massvis av grymma maskerad utklädnader för både barn och vuxna som har någon form av koppling till ett land. Sätt ihop din egna utklädnad av maskeradkläder, antingen en hel maskeraddräkt eller en massa olika accessoarer.

Similar Posts