Maybelline Great Lash Mascara

Den här mascaran har en högteknologisk IFX-borste i gummi som fångar upp varje frans superlätt och fördelar mascaran jämnt. Den ger rejäl volym och klarar både svett, regn eller ett bad.Kolsvarta pigment och förförisk effekt! Den här klassiska mascaran från YSL ger dina fransar intrycket av att bli längre, intensiv svärta och håller fransarna vackra och volymfyllda hela kvällen.

När sommarvärmen rullar in så är det viktigt att alltid vara förberedd med en vattenfast mascara som tål både svettiga dagar och dagar man vill bada. En vattenfast mascara har dock fler fördelar än att de är tåliga mot vatten, de sitter mycket bättre och håller fransarna mer böjda hela dagen. Vi tänkte tipsa om 5 favoriter när det kommer till vattenfasta mascaror!
Den klassiska mascaran Lash Queen finns i vattenfast variant också, hur bra? Har den klassiska varit en favorit hos dig sedan tidigare så bör du satsa på att ha även den vattenfasta i din ägo. Borsten fördelar mascaran jämnt över varje frans och framhäver dem perfekt. Idealisk för dig som redan har täta fransar men som önskar mer volym och svärta. Den här mascaran sitter verkligen i vått och torrt! Den har en formula baserad på bivax och har en vattenfast, filmbildande funktion vilket gör att mascaran verkligen sitter på plats oavsett aktivitet. Den har täta strån som sveper över fransarna enkelt och ger en intensiv nyans. Den här mascaran ger verkligen maximal volym! Den har en böjd borste, framtagen genom Lancômes avancerade forskning, som ger optimal kontakt för att nå varje enskild frans. Den har silkesmjuka strån som gör appliceringen jämn och klumpfri.Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club. Legendarisk Maybelline-mascara som vårdar medan den ger fyllighet. Inga klumpar, inget kladd! En verklig Maybelline-klassiker! – Formula som fördubblar fransarna, smidig att applicera för att bygga fantastiskt fina fransar. – Fransuppbyggande borste som gör det lätt att få fransar utan klumpar. Nu är det inte så att denna mascara inte ger någon volym alls. Det gör den absolut, men det krävs fler lager än ett. Kanske till och med ett tredje lager, för att åstadkomma ens i närheten av samma volym som många av dagens volymmascaror gör med sitt första lager. Detta kan naturligtvis vara smidigt om man vill kunna kontrollera volymen och minimera risken för att mascaran klumpar sig. Har man tålamod med denna mascara, kan den bjuda på volym (om än blygsam) samtidigt som separerade fransar.

Att Sky High både ger ett så snyggt resultat, sitter utmärkt på plats och dessutom säljs till ett bra pris, gör att detta är en mascara som kommer passa de allra flesta. Vi kan mycket väl ha att göra med en ny modern klassiker här.
Lancôme Lash Idôle Mascara ska enligt marknadsföringspitchen ha en unik gelformula. Det är svårt att avgöra, men desto lättare är det att konstatera att detta onekligen är en mascara som ger rejält med volym utan att klumpa.Tyvärr doseras produkten ibland lite ojämnt, så det krävs att man har koll och inte råkar få klumpar på grund av fel mängd mascara på borsten. Oavsett hur bra en mascara är så blir det svårt att få ett fint resultat med en kladdig borste. Vid normal mängd blev fransarna däremot både välseparerade och fick fin volym.

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.
Förutom att den gör sitt jobb med att förlänga fransarna så tål den dessutom såväl svett som tårar och ett riktigt regnoväder utan att släppa taget. När den ska tvättas bort är den däremot inte alls svår, då räcker det med att hålla en pad som blötts med ljummet vatten mot ögat ett litet slag, och sedan svepa loss mascaran. Inga rengöringsprodukter behövs.Det är inga problem att lägga lite extra pengar på en mascara med en sådan här superlyxig hylsa, speciellt inte när innehållet verkligen matchar utsidan. IsaDora Active All Day Wear Mascara ska enligt reklamen klara sig igenom en aktiv användares vardag, vilket också hörs på namnet. Så hur väl stämmer det i verkligen? Testpanelen fick helt enkelt dra på sig träningskläderna och se om detta kunde vara sant. Och det kunde det! Mascaran stod pall för både intensiva löprundor och hårda tabataomgångar, där det enda som rann var svett, precis som IsaDora hade utlovat. Det finns olika versioner av mascaror i L’Oréals serie Million Lashes, och den här med namnet Fatale utlovar såväl definierade som voluminösa fransar – och håller vad den lovar! Resultatet skulle definitivt kunna konkurrera med dubbelt så dyra mascaror. Eftersom hylsan innehåller så pass mycket blir den dessutom extra prisvärd.Priset är onekligen i det högre prissegmentet, och hur mycket pengar man vill lägga på en mascara är väldigt individuellt. Lägger man gärna några extra slantar på en mascara, då är det trots allt väl investerade slantar om man väljer Lancôme Lash Idôle Mascara.

Den som använder en fransböjare kommer få ett resultatet som känns som att det är lösfransar inblandade, men även utan att böja först blir fransarna långa och fylliga. Resultatet från Clinique Lash Power Mascara blir helt enkelt så enastående att det är svårt att inte fnittra av förtjusning.
Letar du efter en mascara som sitter på plats hela dagen? Vi har testar mascaror i flera olika prisklasser, från bland andra Maybelline, Hourglass och Lancôme. För att vi ska kunna utse en mascara till bäst i test, måste den sitta på plats hela dagen utan att fälla, vara smidig att tvätta bort samt ge antingen volym eller definition – eller båda delarna.

Borstens design gör att det enkelt går att nå även i svåråtkomliga vinklar och fransarna separeras snyggt. Det bildas inga klumpar och mascaran håller sig på plats hela dagen utan problem.

Designen av hylsan är inte särskilt rolig, men borsten är bra. Böjen i borsten hjälper till att separera fransarna och de blir tjusigt långa. Trots att borsten till en början känns lite väl stor så är den lättanvänd och det går att komma åt även de mindre fransarna utan att någon i testpanelen kommer till skada.

Det går att välja mellan två nyanser, en lite mildare brun eller djupare svart. Resultatet blir fransar som är såväl böjda som långa. Vid applicering böjs fransarna så pass mycket uppåt att en person i testpanelen inte kände något behov av att använda fransböjare när den här mascaran var på.

För den som efterlyser snyggt böjda fransar och volym så kan Dior Iconic Overcurl vara svaret. För extra bra resultat används den ihop med en ögonfransböjare, men genom att försiktigt trycka mot fransarna med borsten vid applicering så får man ett snyggt och uppåtböjt resultat även utan en sådan.
Den håller väldigt bra genom dagen, något som så klart är uppskattat då ingen vill gå runt med svarta flagor eller mörka ringar under ögonen under andra halvan av dagen. Tyvärr är det detta som händer efter att produkten använts i drygt en månad, den får en förändrad konsistens i förpackningen och håller inte alls lika bra. Redan på eftermiddagen börjar den fallera och senare på kvällen ligger det en skugga under ögat. Att en mascara håller från morgon till kväll är definitivt ett måste, ingen vill lämna festen eller arbetsplatsen med mascara på kinderna.Om någon undrar vad ”snap” i ordet snapscara kommer ifrån så är tanken att mascaran från Maybelline New York ska läggas på lika snabbt som en fingerknäppning. Den är definitiv enkel att jobba med men när det kommer till applicering så är det ingen större skillnad jämfört med konkurrenterna.

Vilken mascara håller bäst?
Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara – BÄST I TEST MASCARA. När Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara släpptes, såldes den slut på alla marknader på ett ögonblick. Så kan det gå när något trendar i sociala medier och får riktigt bra recensioner, vilket var fallet med denna mascara.
Den tjocka borsten är något svängd, en design som på andra mascaror kan resultera i att det är svårt att komma åt överallt, något som dock inte gäller Iconic Overcurl som lätt kommer åt överallt. Mascaran håller sig på plats under dagen och varken smular eller fäller, och ger ett uppenbart lyft till även de rakaste och korta fransarna. Nog har Dior Iconic Overcurl ett väldigt högt pris, men den levererar också därefter.

Det brukar sägas att det är insidan som räknas och det gäller även här, för den här anonyma hylsan rymmer en riktigt imponerande mascara. Det här är en tubmascara som omsluter fransarna likt ett par tubsockor. Sedan sitter den där utan att fälla minsta lilla.
Här har vi en mascara som med lätthet appliceras tack vare den böjda och tunna lättanvända borsten. Mascaran sitter ordentligt och klarar även en oväntad regnskur, men tvättas ändå med lätthet av före läggdags.

Borsten är nätt och lite rundad genom en smal kurva. Trots att den är liten, sitter stråna tätt. Detta innebär att det är lätt att måla alla fransarna kring ögat, även de mindre som sitter nära ögonvrån. Att borsten kommer åt så effektivt, är naturligtvis en av anledningarna till att mascaran lyckas skapa en så fin volym och längd.
För den som behöver en mascara som tål att stå sig igenom ett rejält träningspass så är IsaDora Active All Day Wear Mascara absolut ett gott köp, men för den som vill lägga så lite tid som möjligt på att rengöra ögonen på kvällen är det kanske något annat som ska läggas i inköpskorgen.Nilens Jord Volume Mascara är en volymmascara som inte ger fullt så mycket volym som man hade kunnat önska. För 15 år sedan, hade man kanske känt sig nöjd med denna mascara om man var på jakt efter en mascara som gav fransarna mer volym. Men nu för tiden är utbudet stort och volymmascaror har de senaste åren gått från klarhet till klarhet. Det känns som om Nilens Jord inte riktigt hängt med i utvecklingen.Mascaran håller sig på plats och risken för att i slutet av dagen gå runt med panda-look med svart runt ögonen är lika med noll. Trots detta är avsminkningen inga problem, med ljummet vatten försvinner mascaran snabbt, precis som Maybelline utlovat. Den som helst lägger minimalt med tid på kvällsrengöring kommer därför uppskatta Snapscaran.

Det annars så vanliga problemet att volymmascaror smular sig och fäller märker vi inte av här, Caution Extreme Lash lämnar inte fransarna utan sitter som berget både under hektiska jobbdagar och festliga dansgolvsnätter. Den som har målat många lager kan behöva ta hjälp av lite extra ögonmakeupremover vid rengöring, annars räcker det gott med vanlig ansiktstvätt. Den eventuella extra tiden det tar vid rengöring på kvällen är dock fullt överkomlig med tanke på det fantastiska resultat som man får i gengäld under resten av dagen. Den har är ett ganska högt pris i relation till storleken på förpackningen, men Elizabeth Ardens mascara får trots det en bra placering i testet då den med sitt fina resultat inte gör någon i panelen missnöjd. Tyvärr var Active All Day Wear Mascara lite väl bra på att sitta fast även i duschen efteråt, och det behövdes både make up-remover och pads för att få bort mascaran ordentligt. Vid appliceringen kändes borsten till en början lite väl stor, men så länge det kommer upp lagom mycket av mascaran från hylsan så var det enkelt att få både volym och längd på de övre fransarna, men på underfransarna kunde den bli aningens för stor.

Förutom hållbarheten, den smidiga rengöringen och självklart resultatet så ger även borsten pluspoäng i testet. Den har en ordentlig storlek men känns trots detta inte otymplig och ger en snygg definerad längd tack vare att det går att måla riktigt långt in mot roten.

Med Hourglass Caution Extreme Lash Mascara behöver du inte välja mellan volym och längd, du får båda. Dessutom till ett sådant resultat så att du kan börja förbereda dig på omgivningens frågor om lösfransar. Den som använder en fransböjare kommer få allra bäst resultat, men det räcker gott att endast använda mascaran då den lyfter fransarna ordentligt på egen hand.
Alla produkter i våra tester har genomgått en ordentlig testperiod av våra produktexperter. I testet av mascara har vi haft en testpanel som bestått av skönhetsskribenter, makeupartister och konsumenter som noggrant har testat produkterna innan en samlad recension.När Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara släpptes, såldes den slut på alla marknader på ett ögonblick. Så kan det gå när något trendar i sociala medier och får riktigt bra recensioner, vilket var fallet med denna mascara.

Borstar till volymmascaror är oftast av en lite större modell men den här är jämförelsevis liten. Fransarna får en fin separation och det är lätt att komma åt. Den kräver heller inga förkunskaper innan användning vilket en hel del andra borstar ibland gör, till exempel att det krävs att man håller borsten vinklad på rätt sätt, vilket gör den än mer till en suverän vardagsmascara för volymfantasten.
När något blir så populärt att det snabbt säljer slut, kan man ställa sig frågan: är det värt hajpen? Ofta har produkter svårt att leva upp till de höga förväntningarna som skapas, men Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara är faktiskt ett strålande undantag. Lancôme Lash Idôle Mascara ger inte bara volym, den är även bra på att göra fransarna långa och svepande. Eftersom man slipper klumparna, men får både volym och längd, belönas man med en bambieffekt: maffiga fransar som öppnar upp ögonen. När en mascara ligger i denna prisklass, förväntar man sig dock lite mer. Den är en bra bit från att klassas som en premiummascara, men det gäller inte bara prislappen utan även kvaliteten.Sky High är i huvudsak en mascara som definierar fransarna och får dem att se härligt långa ut – men med det inte sagt att det inte går att få volym på dem också. Det hela handlar väldigt mycket om antalet lager. Vill man bara ha lite färg, räcker en applicering gott. Applicerar man ytterligare en gång, får man intrycket av mer längd. Vill man sedan ha ännu mer volym – ja, då går man helt enkelt på med en applicering till.Våra tester är oberoende utförda, och utgörs av testredaktörens uppriktiga och objektiva åsikter. Produkturval utförs och testresultat beslutas utan påverkan från tillverkare, återförsäljare eller andra interna eller externa parter.

Hållbarheten är också bra, även om mascaran har en tendens att fälla framåt kvällen. Det är dock mest små prickar det handlar om, men detta kan vara irriterande nog om man hade hoppats gå direkt från kontoret till en AW utan mellanfix.
Ett annat plus är den långa hållbarheten, mascaran känns likadan i början och slutet av användningen, vilket är positivt med tanke priset som verkligen ligger i lyxklassen. Tack vare det snygga resultatet och den långa hållbarheten så känns priset ändå något motiverat. Hylsan känns dessutom exklusiv, och ligger bra i handen.L´Oréal Paradise Extatic kommer förvisso till ett budgetpris, så om det känns okej att köpa en ny mascara efter att man endast har använd hälften så fungerar den alldeles utmärkt. Men om man hellre köper något med bättre hållbarhet för att slippa slänga det som blev över efter endast några veckor så går det utan tvekan att hitta andra mascaror som ger mer valuta för pengarna och håller måttet hela vägen.

Ett problem som många mascaror dras med, är att de lämnar skuggor eller kladd under ögonen – särskilt om man drabbas av väderlek i form av frodig nederbörd. Men här står Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara stark – inget kladd, inga flagor. Inte ens om man tar sig en liten gubbvila på soffan, släpper Sky High taget om fransarna.
Visste du att du kan bidra till miljön och göra mode mer hållbart? Ta med dina gamla textilier till en H&M-butik så ser vi till att de återanvänds eller återvinns.

Legendarisk Maybelline-mascara som vårdar medan den ger fyllighet. Inga klumpar, inget kladd! En verklig Maybelline-klassiker! Formula som fördubblar fransarna, smidig att applicera för att bygga fantastiskt fina fransar. Fransuppbyggande borste som gör det lätt att få fransar utan klumpar.
Skulle du vilja ha en snyggare inkorg? Inga problem, det är bara att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Få reda på vad som är inne och vad som händer i mode-, skönhets- och heminredningsvärlden. Dessutom får du bonusrabatter, födelsedagserbjudanden och inbjudningar till medlemsunika event – direkt till din inkorg!

Är Sky High mascara vattenfast?
Sky High Waterproof Mascara är en vattenfast mascara som ger dig skyhöga fransar sett ur alla vinklar! Fransarna får massor med volym och blir oändligt långa. Den flexibla borsten ger smidig volym till varenda frans, från rötterna till topparna.
LEVERANS:Leveranser erbjuds till hemadresser, utlämningsställen, paketbox eller utvalda H&M butiker i Sverige. Du kommer att kunna se de tillgängliga leveransalternativen för varje paket i kassan. BETALNING: Vi accepterar kortbetalningar med MasterCard, Visa och American Express. Du kan även välja att betala direkt med Klarna, senare med H&M x Klarna, PayPal eller med H&M-presentkort. Läs mer på våra kundservice-sidor.Vi älskar att se hur du stylar dina favoriter från H&M, H&M Beauty och H&M HOME! Fortsätt dela din personliga stil med @HM och #HMxME för chans att synas på hm.com, i vårt marknadsföringsmaterial och i våra butiker. OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får. Vänligen bekräfta att du önskar att motta en e-post när produkten finns på lager. Genom att bekräfta samtycker du till att ta emot kampanjer och nyheter via e-post.Sky High Waterproof Mascara är en vattenfast mascara som ger dig skyhöga fransar sett ur alla vinklar! Fransarna får massor med volym och blir oändligt långa. Den flexibla borsten ger smidig volym till varenda frans, från rötterna till topparna. Sammansättningen med fiber och bambuextrakt gör att fransarna känns både lätta och fylliga. Passar känsliga ögon.

ISODODECANE • CERA ALBA / BEESWAX • COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX • DISTEARDIMONIUM HECTORITE • AQUA / WATER • ALCOHOL DENAT. • ALLYL STEARATE/VA COPOLYMER • ORYZA SATIVA CERA / RICE BRAN WAX • PARAFFIN • POLYVINYL LAURATE • VP/EICOSENE COPOLYMER • PROPYLENE CARBONATE • TALC • SYNTHETIC BEESWAX • ETHYLENEDIAMINE/STEARYL DIMER DILINOLEATE COPOLYMER • PEG-30 GLYCERYL STEARATE • RAYON • HYDROGENATED JOJOBA OIL • CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE • SILICA • PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE • BAMBUSA VULGARIS EXTRACT • BHT ● [+/- MAY CONTAIN
En av de största misstagen som folk gör med mascara är att dela den med andra. Detta kan orsaka bakteriella infektioner och sjukdomar och irritation. Även om det kan verka som en bra idé att låna eller ge bort din mascara, är det bäst att inte göra det. Det är viktigt att ha en egen mascara och byta ut den var tredje månad eller så snart den börjar torka ut.

Många människor tenderar att pumpa borsten i tuben för att få mer produkt på borsten. Men detta kan få luft att komma in i tuben och torka ut produkten snabbare. Pumpa inte borsten in och ut ur tuben, eftersom detta också kan öka risken för att bakterier kommer in i tuben. Istället, vrid borsten runt i tuben för att få ut produkten.Mascara är en av de mest använda produkterna för att framhäva ögonen. Det kan ge illusionen av längre, fylligare och mörkare fransar. Mascara finns i olika former och märken och har varit en del av makeuprutinen i decennier. Men det är viktigt att använda den på rätt sätt och undvika vissa misstag som kan skada dina ögonfransar och orsaka infektioner. I den här artikeln kommer vi att diskutera vad du ska undvika med mascara.

Att använda mascara på undre ögonfransarna kan få ögonen att se mindre ut och skapa en trött look. Istället, fokusera på att applicera mascara på de övre ögonfransarna så skapar du en look av större ögon.
Att gnugga ögonen när du har mascara på kan orsaka skador på dina ögonfransar och göra att de bryts av. Det kan också orsaka att mascaran smetas ut och sprids runt ögonen, vilket kan vara svårt att ta bort och leda till irritation. Undvik att gnugga ögonen och använd istället en bomullstuss med makeup remover för att ta bort mascaran.

Det är viktigt att inte använda gamla eller uttorkade mascaror eftersom de kan orsaka skador på dina ögonfransar. De kan också innehålla bakterier som kan orsaka infektioner. Om mascaran börjar klumpa eller torka ut, ska den bytas ut omedelbart.

Vattenfast mascara är ett bra alternativ för långa dagar eller tillfällen när du vet att du kommer att svettas eller att gråta (Vilket vi hoppas du inte ska behöva göra). Men det är inte lämpligt att använda den varje dag eftersom den kan vara svår att ta bort och kan skada dina ögonfransar. Om du använder vattenfast mascara, se till att du använder en makeup remover som är speciellt utformad för att ta bort den.

Är Maybelline Lash Sensational vattenfast?
Maybelline Lash Sensational Sky High är en svart vattenfast mascara som ger intensiv volym och fyllighet till fransarna, samtidigt som den separerar dem utan att bilda klumpar. Lash Sensational har en unik fransborste som består av tio rader och sex olika sorters borststrån.
Lash Energy kombinerar din favoritmascara med ett välgörande serum som ger både volym och näring. Dess mjuka borste fångar enkelt upp alla fransar och definierar, lyfter och separerar varje hårstrå med en naturligt berikad formula som bland annat innehåller en unik blandning algextrakt. Algextraktet har en härlig stimulerande effekt som i sin tur ökar blodcirkulationen i dina fransrötter och lämnar plats åt friska, starka fransar. Finns både i svart, för ökad volym, och transparent för en naturlig ”dina fransar, fast bättre”-look.Applicera på rena fransar från fransrot och ut i längderna. För mer volym och definition, tryck och vrid försiktigt borsten mot fransroten före du kammar igenom fransarna. Den svarta är den bästa mascaran som finns. Sitter hela dagen och behåller formen/böjen på fransarna. Bygger tjocklek och längd. Hygienförpackad är den också. As comments and reviews are made public on the website, we ask that you consider what personal data you include in your comment or review. Avoid including identifying information such as postal address, telephone number, personal identification number, etc. If your comment or review concerns or includes privacy sensitive information such as information about health (e.g. if you have had an allergic reaction to IsaDora’s products), please contact our customer service at [email protected] instead. In this manner, we can ensure a secure and lawful processing of your personal data.Alltid kostnadsfri leverans och retur i Lindex butiker. Fri standardfrakt för medlemmar vid köp över 299:- Fri hemleverans för medlemmar vi köp över 499:-. 60 dagars öppet köp, 14 dagar på reavaror. Vissa artiklar kan ha leverans- och returbegränsningar.

Skönhetsideal är inget nytt, de har funnits nästan lika länge som vi människor. Men vi har börjat inse hur de påverkar oss och att alldeles för många mår dåligt av dem.Maybelline Great Lash Mascara är en byggbar mascara som både ger näring åt ögonfransarna och gör dem extra fylliga. Den praktiska borsten gör att ögonfransarna blir längre och dubbelt så tjocka, utan fläckar eller klumpar.

Med effektiva ingredienser och verksamma produkter utan falska löften ger hudvård från Paula’s Choice snabbt de resultat du längtar efter. Välkommen att botanisera bland de bästa produkterna från Paula’s Choice hos oss på KICKS!
Den regnbågsfärgade Pride-flaggan är inte bara en färgstark och uppiggande syn, den är också en stark symbol för kärlek. Fira Pride (och dig själv!) genom att lacka naglarna i vackra regnbågsmönster. KICKS visar vägen i tre enkla steg!En dos glitter tillför ögonblicklig festkänsla och glamour till alla frisyrer oavsett vardag eller partydags. KICKS lär dig hur du applicerar glitter i håret – och får det att hålla under dagen och genom hela kvällen!Inte nog med att skönhetshyllan är full av olika slags ögonbrynsprodukter såsom pomader, skuggor och ögonbrynspennor – de finns dessutom i tusen olika nyanser. Hur vet du vilken ögonbrynsfärg som passar just dig bäst?

Vill du ha en doft som försvinner efter några timmar eller en parfym som luktar gott hela dagen? Knepet ligger i att välja rätt koncentration av parfymolja, vilket anges i eau de toilette, eau de parfum och eau de cologne. Välkomna sommaren med de allra trendigaste nyanserna, inspirerade av semesterkänslan vid den franska rivieran. Atelier Rouge hjälper dig att framhäva dina naglar i säsongens hetaste färger. En after shave är ett fint tillskott i din hudvårdsrutin, eftersom den både skyddar, lugnar och mjukgör din hud efter rakning. Dessutom är de ofta berikade med fräscha doftnoter, vilka gör att din hud luktar extra gott.Börjar drömmen om ett tjockt och fylligt hår sakta men säkert tunnas ut? Med hjälp av smarta ingredienser och moderna hårprodukter går det att få tillbaka volymen. Shoppa produkter som fungerar mot håravfall hos KICKS!

Du glömmer väl inte bort att återfukta ditt ansikte regelbundet, särskilt efter träningen, duschen eller den sena utekvällen? Hos KICKS hittar du ett stort utbud av ansiktskrämer för män som får bäst i test!
Vill du få snabb volym i ett trist och platt hår eller letar du efter sätt att få din frisyr och håruppsättning att sitta extra bra och länge? Då är texturgivande hårprodukter en perfekt investering.Det som göms i snö kommer upp i tö, inklusive torra och bortglömda vinterfötter. Nu är det dags att storstäda fötterna inför sommarens avslöjande sandaler! KICKS visar vägen i tre enkla steg.

Trygghet, kärlek och en stor folkfest. 9 KICKS-medarbetare svarar på vad Pride betyder för dem – och delar med sig av vilken makeuplook de satsar på till årets Pridefest!
En parfym med doftackord från vanilj har inte bara en söt och sirapslik arom, den känns ofta varm och uppmuntrande samt har en härlig tendens att stanna kvar lite extra länge på huden.Att vårda ditt hår med fel produkter, och skippa både djuprengöring och återfuktning, kommer inte att göra något underverk för vare sig dina hårstrån eller din hårbotten.

Med innovativa forskningsframgångar och lika unika som verksamma produkter är Exuviance ett lika klassiskt som effektivt hudvårdsmärke som ger dig snabba och fina resultat.

Funderar du på hur ofta du ska tvätta håret, om ditt hår trivs bäst i en återfuktande eller stärkande hårinpackning eller hur du bäst tar hand om en hårbotten som snabbt blir oljig?
En CC-cream ger dig en snabbt en perfekt och jämn hud, samtidigt som den verkar vårdande och föryngrande. Hos KICKS hittar du ett brett sortiment av CC-cream!En ansiktsbehandling hemma gör inte bara underverk för din hud och dina hudbekymmer, den hjälper dig också att varva ner. KICKS lär dig allt du behöver för att göra en professionell ansiktsbehandling hemma!

Kan man gråta med vattenfast mascara?
Undvik att använda vattenfast mascara varje dag Vattenfast mascara är ett bra alternativ för långa dagar eller tillfällen när du vet att du kommer att svettas eller att gråta (Vilket vi hoppas du inte ska behöva göra).
Drömmer du om ett tjockt och fylligt hår men spegeln berättar en annan, och betydligt tunnare, historia? KICKS har de bästa tipsen för hur du snabbt får ett fylligare hår med hjälp av både schampo, stylingprodukter och smarta knep.Känns det som om din favoritparfym tynar bort alldeles för fort under dagen? Hemligheten ligger både i vilken typ av doft du föredrar, liksom hur du väljer att applicera den. Glossiga ögonlock, växtbaserade nagellack, metalliska nyanser, multismarta skönhetsingredienser, naturligt vacker hud och skräddarsydd hårvård. De största skönhetstrenderna 2023 är en lika välgörande som smickrande historia. Det överstrukna priset högst upp visar säljarens ursprungliga pris (UP) som artikeln såldes för på säljarens webbplats och i butik. Det överstrukna priset i mitten visar det lägsta tidigare priset (TP) för artikeln under de senaste 30 dagarna på afound.com. Rabatten som visas på produktbilden baseras på jämförelsen mellan det ursprungliga priset (UP) och dagens pris på afound.com.H&M-gruppen har egna sidor i sociala medier, där vi samverkar med användarna och där användarna enkelt kan samverka med oss. H&M-gruppen som driver webbplatsen är personuppgiftsansvarig för all behandling av personuppgifter som äger rum i samband med användningen av webbplatsen.

Är vattenfast mascara bättre än vanlig?
När sommarvärmen rullar in så är det viktigt att alltid vara förberedd med en vattenfast mascara som tål både svettiga dagar och dagar man vill bada. En vattenfast mascara har dock fler fördelar än att de är tåliga mot vatten, de sitter mycket bättre och håller fransarna mer böjda hela dagen.
Personuppgifter kan komma att delas inom H&M-gruppen. Uppgifter som delas med tredje part används endast för att leverera tjänsterna som anges ovan, samt till fraktföretag för att leverera priser.

Vi kan behöva uppdatera vårt integritetsmeddelande. Den senaste versionen av integritetsmeddelandet finns alltid tillgängligt på vår webbplats. Vi meddelar dig om eventuella väsentliga förändringar i integritetsmeddelandet
Om en eller flera bestämmelser i detta avtal bedöms vara ogiltiga eller döms ut som verkningslösa av någon domstol eller tillsynsmyndighet, skall detta inte påverka återstående avtalsbestämmelsers giltighet.

Vi upphör med behandlingen av dina uppgifter i marknadsföringssyfte när du har stängt ditt kundkonto och därmed aktivt avvisat vidare marknadsföringskommunikation från oss.

Vi kan komma att dela dina personuppgifter inom H&M-koncernen. Dina personuppgifter delas även med tredjepartsföretag för att kunna erbjuda dig ovannämnda tjänster, exempelvis med PR-byråer som sammanställer gästlistan.
Vi strävar efter att på ett så korrekt sätt som möjligt visa produkternas egenskaper, inklusive komposition och färger. Färgen du ser på Afound.com är dock beroende av din datorskärm, och vi kan inte garantera att din dator visuellt kan återge färger korrekt.Vi vill dela och inspirera olika sätt att bära produkter från Afound i marknadsföringssyfte och för att ge dig möjlighet att visa upp din coola stil för världen. Foton och/eller videor av dig publiceras på vår officiella webbplats och/eller på våra sidor i våra social medier. För att kunna göra det behöver vi ditt foto och/eller din video, och i gengäld länkar vi ditt foto och/eller video till ditt Instagram-konto.

Dina uppgifter kommer att delas inom H&M-gruppen. Uppgifter som delas med tredje part används endast för att utföra vissa uppgifter för vår räkning, till exempel av leverantörer av bokföringssystem.
Trots ovanstående kan vi komma att kontakta dig för att svara på förfrågningar och undersökningar. I sådana fall kommer alla personuppgifter som används och erhålls från dig endast att behandlas för det specifika syfte som däri beskrivs.

H&M-gruppen består av moderbolaget H & M Hennes & Mauritz AB och dess varumärken: H&M, COS, Weekday, Monki, H&M HOME, & Other Stories, Arket och Afound.
H&M Group har åtagit sig att leverera en enastående kundupplevelse på alla nivåer och marknader. Därför samarbetar vi med olika leverantörer och affärspartners som var och en har en unik verksamhet och affärsmodell.Afound är en marknadsplats som säljer produkter från flera säljare. För närvarande erbjuder vi endast rabattkoder för de produkter vi själva säljer. Hitta produkter här .Dessutom behandlar företaget som driver den sociala medieplattformen personuppgifter i sitt eget kommersiella intresse. Denna juridiska person är i detta sammanhang en annan personuppgiftsansvarig som utför egen behandling av personuppgifter och som vi enbart har ett begränsat inflytande över. Där vi har praktisk möjlighet att utöva kontroll för behandlingen av personuppgifter samarbetar vi efter bästa förmåga med det företag som driver den sociala medieplattformen för att säkerställa ett effektivt och uttömmande personuppgiftsskydd.

Hur ofta ska man byta mascara?
Visste du om att mascara har en begränsad hållbarhet efter att den har öppnats? Detta eftersom det är en produkt som används nära det känsliga ögonområdet. Det rekommenderas att du byter ut din mascara efter tre månader och vi ska nu berätta mer om vad du kan tänka på när det gäller din mascara.
Vi använder endast uppgifter som vi får direkt från dig när du skapar ditt konto och handlar av oss, prenumererar på nyhetsbrev eller interagerar med oss på något annat sätt.

Vi kan också kontakta dig per e-post, per telefon, genom sociala medier eller på annat sätt om det uppstår problem med din beställning, eller för att be dig att delta i en kundenkät, vilket dock är frivilligt.
Ibland kan det hända att flera personer lyssnar på dina samtal. Detta sker för att ge stöd till våra anställdas utbildning och utveckling eller hitta möjligheter att förbättra vår service. Det sker endast om vi misstänker dålig service eller i syfte att utföra teknisk felsökning.

Vi behandlar inte dina uppgifter mer än vad som krävs för att vi ska kunna uppfylla det avsedda syftet. Alla inlägg och meddelanden kommer att tas bort av oss eller av dig själv.
När vi gör varor och tjänster tillgängliga för dig online och i butik samlar vi in och använder dina personuppgifter. Vi behöver göra det för att kunna behandla dina beställningar och betalningstransaktioner. När du handlar på Afound behöver du ha ett konto för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden när det gäller att hantera dina leveranser och göra det möjligt för dig att göra reklamationer, returer och få återbetalningar på ett säkert och effektivt sätt.

Finns det genomskinlig mascara?
Finns både i svart, för ökad volym, och transparent för en naturlig ”dina fransar, fast bättre”-look.
Vilka typer av behandling av personuppgifter och annan information som är relevanta anges i allmänhet i gällande lag. Vi använder dina personuppgifter för att samla in och verifiera bokföringsuppgifter samt för att följa våra bokföringsregler. För detta ändamål lagrar vi ditt namn och din kontaktinformation samt beställnings- och transaktionsinformation.Alla immateriella rättigheter, såsom varumärken och upphovsrätt, på Afound.com, tillhör H & M Hennes & Mauritz AB och dess dotterbolag eller licensgivare. All användning av Afound.com eller dess innehåll, inklusive kopiering eller lagring av sådant innehåll i dess helhet eller delar därav, annat än för ditt eget personliga, icke-kommersiella bruk, är förbjudet utan tillåtelse av Afound. För undvikande av tvivel påpekas att Afound inte har några immateriella rättigheter i de produkter som Säljaren erbjuder till försäljning via Afound.com.Operatören av den sociala medieplattformen använder webbspårningsmetoder för att analysera dina vanor, dina personliga relationer, dina preferenser med mera. Webbspårning kan göras oavsett om du är registrerad på den sociala medieplattformen eller inte. Vi har ingen kontroll över webbspårningsmetoderna hos den sociala medieplattformen. Vi tar dataskydd på mycket stort allvar och därför har vi särskild kundservicepersonal för att hantera dina förfrågningar rörande dina rättigheter som anges ovan. Du kan alltid nå dem på [email protected]Vi kan komma att dela dina personuppgifter inom H&M Group när det krävs för att det avsedda syftet ska kunna uppfyllas. Av samma skäl kan personuppgifter också delas med leverantörer som utför vissa uppgifter på uppdrag av oss, till exempel externa callcenter.Hur vi använder dina uppgifter, och vilka personuppgifter vi använder, beror på aktuell tillämpning och användningsområde. Vi kan exempelvis använda din beställningshistorik, dina betalningsdata och ditt shoppingbeteende för att upptäcka skada eller bedrägerier online. Vi kan använda verktyg och tjänster för att upptäcka missbruk av våra onlinetjänster och webbplatser med hjälp av kakor. Om du vill hålla dig uppdaterad om användningen av kakor hittar du mer information i vårt meddelande om kakor här.Vi sparar dina uppgifter så länge som det är nödvändigt för att kunna göra eventet tillgängligt för dig. Vi kan använda dem upp till sex månader efter eventet för att kunna kommunicera med dig om kommande event, om du har samtyckt till att få erbjudanden från oss.

Vad kan man använda istället för mascara?
Kokosolja är ett billigt och skonsamt alternativ till dyra ögonmakeup-removers. Det är en väldigt fet olja som löser upp mascaran samtidigt som den ger ögonfransarna en riktig fuktboost. Massera in kokosoljan kring fransarna och torka av med en bomullspad.
Vi kan komma att dela dina personuppgifter inom H&M Group när det krävs för att det avsedda syftet med behandlingen ska kunna uppfyllas. Av samma skäl kan personuppgifter också delas med leverantörer som utför vissa uppgifter endast på uppdrag av oss, till exempel dataanalys och skapande av marknadsföringsinnehåll. Afound är alltid fullt ansvarigt för sina leverantörer.Du har rätt att invända mot behandling av dina personuppgifter baserad på vårt berättigade intresse genom att kontakta kundservice på [email protected]. Om du ångrar en orderläggning och/eller vill returnera din order eller delar av din order, vänligen skicka ett meddelande till Säljaren via ”Mina sidor” på Afound.com. Var noga med att returnera produkten till rätt Säljare (dvs den Säljare du mottagit produkten från) med hjälp av den förbetalda retursedeln, som antingen medföljer i leveransen eller som du kan beställa via ”Mina sidor”. Behandlingen av dina personuppgifter i syfte att utveckla och förbättra våra tjänster och produkter är baserad på vårt berättigade intresse som företag.

Är Maybelline Lash Sensational?
Lash Sensational mascara ger din intensiv volym och fyllighet samtidigt som den separerar och utan att bilda klumpar. Den revolutionerade fransborsten består av 10 rader och 6 olika sorters borsthår. De inre borsthåren hjälper till med att nå de minsta ögonfransarna i ögonvrån.
Vi använder inte dina personuppgifter under längre tid än det behövs. Personuppgifter som endast samlas in och används i syfte att ge dig tillgång till ett Afound-konto raderas om du begär det. Om du har gjort ett köp hos oss måste vi dock lagra dina personuppgifter relaterade till dina inköp i 3 år för att uppfylla våra konsumentförpliktelser gentemot dig.När du anmäler dig till ett av våra event ber vi dig att ange namn och kontaktinformation. Vi behöver denna information för att kunna kontakta dig med relevant information och ge dig tillgång till eventet. Återbetalning kommer företrädesvis ske med samma betalningssätt som du använde vid beställningstillfället. Återbetalning görs snarast möjligt, dock senast inom 14 dagar efter det att vi mottagit ditt meddelande om utövande av ångerrätt eller retur, under förutsättning att din återbetalning har accepterats av Säljaren och att Säljaren har mottagit produkterna eller bevis på att du har skickat tillbaka produkterna i rätt skick. Vi använder dina personuppgifter för att ge dig service och support, och för att förbättra din övergripande upplevelse av tjänsten, per e-post, per telefon, genom chattfunktionen och i sociala medier. I detta sammanhang använder vi dina personuppgifter för att hantera dina frågor, eventuella klagomål och garantiärenden samt för att tillhandahålla teknisk support. Vi analyserar också data i sammanställd form för att få insikter om våra kunders önskemål och förväntningar, trender osv.

Vilken är den bästa mascaran?
Bäst i test mascara – enligt våra klubbmedlemmarL’Oréal Paris Telescopic Mascara Magnetic Black. … Maybelline Lash Sensational Mascara Black. … BeautyAct Nourishing Volume Impact Mascara. … Clarins Wonder Perfect Mascara 4D 02 Perfect Brown. … Lancôme Hypnôse Volume-À-Porter Mascara 01 Black.
De personuppgifter som vi samlar in från dig lagras som regel inom det europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EU/ EEA), men kan även när så krävs överföras och bearbetas i ett land utanför EU/ EEA. All sådan överföring av dina personuppgifter sker i enlighet med gällande lagstiftning och utan att dina lagstadgade rättigheter undergrävs.Användning av uppgifter som har samlats in för detta syfte genom webbkakor, spårpixlar, plugin-program eller andra spårningstekniker kräver ditt samtycke i förväg. Mer information om kakor finns i vårt meddelande om kakor här.

Similar Posts