Mc Byxor Gore Tex

Att köpa korrekt och fullständig personlig utrustning såsom hjälm, jacka, handskar, byxor, kängor, skydd och så vidare är det absolut viktigaste du kan göra. Den tveklöst viktigaste utrustningen är dock MC-hjälmen som du enligt lag måste bära när du framför din motorcykel. Som motorcykelförare är du oskyddad och därmed betydligt mer utsatt vid en olycka än en bilförare. Bra kläder och skydd kan mildra de skador som skulle kunna uppkomma vid exempelvis omkullkörning eller lättare kollision. MC-kläderna ska dessutom skydda mot väder och vind. Välj gärna CE-godkända kläder som uppfyller gällande säkerhetskrav. Komplettera gärna med knä- och ryggskydd.Långt ifrån alla MC-ägare har tillgång till ett garage där MC:n kan stå i skydd från väder och vind. I dessa fall är ett MC-kapell ett utmärkt alternativ. Det skyddar effektivt mot väder, vind och nyfikna blickar.Har du eller någon du känner precis skaffat en motorcykel? Eller funderar du bara på vilka MC-tillbehör du bör skaffa? Låt oss hjälpa dig på traven. I denna köpguide tipsar vi om MC-tillbehör som gör att du kan njuta fullt ut av ditt liv som MC-förare.

Vill du skilja dig från mängden? Med hjälp av MC-tillbehör såsom backspeglar, styren och dekorer kan du ge din motorcykel ett helt unikt utseende. Genom att anpassa din MC till dig och din stil kan du åka bekvämt och ge uttryck för din personlighet.
Motorcyklar är mycket stöldbegärliga. Varje år anmäls ca 2 000 motorcyklar stulna bara i Sverige, därför är det bra att investera i två godkända lås, vilket i själva verket är en förhållandevis liten investering med tanke på vad det kostar att ersätta en stulen MC. Du bör vanligtvis använda två skilda godkända lås för ett fullt försäkringsskydd vid stöld. Exempel på godkända lås är bygellås och bromsskivelås i klass C eller högre eller en kätting med hänglås i klass 3 eller högre. En uppsättning packutrustning kan komma väl till pass oavsett om du ska ge dig ut på en längre roadtrip eller svänga förbi mataffären. En klassisk sadelväska är kanske den vanligaste packutrustningen, men inte den enda. Varför inte utöka din packkapacitet med en tankväska, toppbox eller en tidlös ryggsäck? Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!För att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats använder vi nödvändiga Cookies. Genom att godkänna samlar vi även in statistik från webbplatsen. Läs mer om cookies & integritetspolicy

Vad är godkända mc-kläder?
All MC-utrustning som du köper för att skydda dig vid MC-körning ska vara certifierad och därigenom CE-märkt; handskar, stövlar, ryggskydd, bröstskydd, airbag, jacka och byxa. CE-symbolen och en skriftlig användarinformation ska bifogas på svenska. Varje skydd ska vara märkt med skyddstyp.
Det främsta tipset när det kommer till vad du bör ha på dig är att satsa på kvalitet! Skinn eller Gore-Tex är att föredra för bästa skyddande förmåga. För optimalt skydd för hud och kropp ska stället sitta så bra som möjligt på hela kroppen. Kanske låter det varmt, men förutom att vinden svalkar dig på vägarna, lovar vi att det är värt det om olyckan väl skulle vara framme. Många bra MC-ställ har faktiskt dessutom inbyggda ryggskydd, även om det bästa såklart är att ha en separat ryggplatta.Att köra med hjärtat och hjärnan kanske låter tråkigt för den fartglada. Men det är inte bara för dina medtrafikanters skull utan också för din egen trygghet. Det sker många olyckor relaterade till alldeles för hög fart med avåkning som följd. Därför är det viktigt att du håller hastighetsbegränsningarna där du kör, så att du minskar risken för en olycka.

Om det är dags för en ny hjälm, köp inte en begagnad och se till att den uppfyller minst ECE 22:05 märkningen. Märkningen finner du vanligtvis på hjälmens hakrem. När du testar hjälmen, köp inte en för tung. Det ökar risken för nackskador – helt i onödan!
Idag finns det ingen lag som tvingar dig att bära skyddskläder när du kör MC, bortsett från att bära hjälm. För många är det ändå en självklarhet – vilket är bra! För oavsett väder och vind, så sitter du väldigt oskyddad i jämförelse när du åker med i en bil. Därför blir det du bär din skyddskaross. Ta för vana att inte åka ens den kortaste åkturen utan hjälm, rätt utrustning, se till att det är CE-godkänt och byt ut sommarens tofflor mot bra skor eller stövlar. För kom igen, det är inte så jobbigt att lägga ner ett par små nätta sommarskor i ryggan där bak!

Ett enkelt tips för att förlänga livslängden på hjälmen är också att vara lite uppmärksam om du hänger den på styret. Då kan den enkelt falla till marken. Rekommendationen är att hjälmen alltid ska bytas ut vid ett fall eller kraftig stöt. Det kanske inte alltid syns något på hjälmen men nästa gång det händer behövs inte samma kraft för att förstöra hjälmen eller kanske ditt huvud.
Vid en första anblick kan det tyckas vara snyggt att dekorera hjälmen med lite klisterdekaler. Visst, men mindre bra om hjälmen ska skydda ditt ömtåliga huvud vid en eventuell olycka. I de flesta lim är det lösningsmedel som kan förstöra egenskaperna i plasten. Om du nu ändå vill ha lite coola klistermärken, se till att klistret är vattenlösligt.

Det finns nog inte en lika härlig säsong för en MC-åkare som nu! Att få vinden i ansiktet och solens strålar som visar alla platser från sin bästa sida. Men innan det är dags att ge sig ut bör du checka att du har rätt kläder och skyddsutrustning för motorcykeln. Här får du tips på vad du ska tänka på inför sommarens åkturer.
Det är lag på att ha hjälm när du kör motorcykel. Och det för en anledning. En kollision i 50 km/h motsvarar ett fall från cirka tio meters höjd. Så glöm för all del inte att spänna fast hakremmen innan du kör iväg. Tänk också på att inte ha hjälmen för löst spänd så att den flyttar på sig och då förlorar sitt fulla skydd. Hjälmar har, som mycket annat, en livslängd. Du bör faktiskt byta ut din hjälm var femte år. Varför undrar säkert en del? – Jo, främst för att innanmätet i hjälmen tappar sin stötdämpande förmåga samt att hjälmens skal faktiskt torkar ut och blir skört efter några år. Händerna är ofta det första man reflexmässigt tar emot med vid ett fall. Så även från en hoj. Därför bör händerna vara en naturlig kroppsdel att skydda när du ger dig ut på vägen. Även här är god passform ett nyckelord. Motorcykelhandskarna bör vara av skinn i hög kvalitet, gärna med förstärkning på undersidan av handen. Men tänk också på att inte ha ett par för tjocka handskar, så att ditt grepp på styret försämras. Prova och känn efter!Precis som vårt huvud är även ryggen viktig att skydda. Alla MC-förare bör investera i ett bra ryggskydd. Om du inte redan har ett, se gärna till att skaffa ett med inbyggda stötdämpande plattor. Ryggskyddet ska spännas fast med hängslen och/eller bälte och sitta tajt intill ryggen. Vill man finns det även nackkragar som skyddar den övre ryggen lite extra.

De flesta fotskador vid MC-olyckor uppstår när foten kläms mellan motorcykeln och marken. Använd därför ett par stabila stövlar. Har du en sportcykel kräver det såklart lite smidigare stövlar för att använda växel och bromsreglage. Fundera över vad du har för hoj och reflektera över just ditt behov. När du väl vet det, se till att sulan är ordentligt styv och gärna bredare än vad foten är vid din lilltå.
Ska du köpa MC-kläder och personlig utrustning hittar du allt du behöver här hos Handelsboden. Vi har sju butiker och en omfattande webbshop. Du får personlig service och MC-kläder från branschledande märken. Vårt eget märke heter 4BiKERS och det är så vi jobbar – 4BiKERS, by bikers. MC-kläder för alla hojåkare. Ride safe!Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Är biltemas MC-kläder godkända?
Personlig utrustning – en viktig säkerhetsåtgärd Bra kläder och skydd kan mildra de skador som skulle kunna uppkomma vid exempelvis omkullkörning eller lättare kollision. MC-kläderna ska dessutom skydda mot väder och vind. Välj gärna CE-godkända kläder som uppfyller gällande säkerhetskrav.
Alpinestars Gore-Tex mc byxor – Road Pro en premium byxa med hög tyg prestanda – Avsmalnande touring passform för optimal skydd och komfort. Vattentäthet & andningsförmåga utan överdriven materialmassa- Nylonförstärkningar för effektivt skydd mot nötnings- Väl ventilerad.Här hittar du bra MC-kläder med Gore-Tex-membran. Gore-Tex är det mest kända märket när det gäller vattentäta andasmembran. MC-kläder med Gore-Tex-membran håller dig torr och hjälper dig att hålla värmen när det är blött och regnigt.

Är MC jeans bra?
Det finns idag MC-jeans som fullt ut uppfyller kraven och ger ett likvärdigt skydd som allväders- eller skinn- byxor, men dessa blir såklart lika varma och obekväma som just allväders- och skinnbyxor.
Här hittar du välkända varumärken som Rebelhorn och iXS, välrenommerade leverantörer för dig som letar väl beprövad och godkänd skyddsutrustning för mc-åkare. Uppskattar du snygg, genomtänkt design hittar du förhoppningsvis det du söker hos oss. Med över 3000 artiklar i vår nätbutik får du en mängd plagg och utrustning att välja mellan. Vi låter det vara lätt att beställa, erbjuder säker betalning och naturligtvis väljer vi det fraktsätt som är förmånligast för dig. Undrar du över något så kontakta oss på 040 666 53 53.Greg Moto AB erbjuder utvald mc-utrustning och mc-kläder i både textil och skinn för herr, dam och barn oavsett om du kör mest touring eller hellre satsar på offroad.

Titta runt i vår nätbutik, utforska våra många kvalitetsprodukter för både stora och små och handla enkelt och bekvämt med leverans hem till din brevlåda eller valda utlämningsställe.
Biltema femdubblar ytan när varuhuset i Haninge byggs om. ”Det är ett av de första vi öppnade i Sverige”, säger marknadschefen Johan Gerdevåg som också avslöjar att kedjan laddar för fem nyöppningar nästa år.Arbetet med att etablera finska Motonet i Sverige fortskrider enligt plan. Platsannonsen för jobbet som Sverigechef fick enormt gensvar och en rekryteringsprocess har inletts.

Dollarstora sjösätter e-handel – men Rusta, ÖoB och Biltema behåller foten på bromsen. ”De skulle sälja mer om de startade e-handel”, säger e-handelsexperten Moon-Suck Song.
Biltemas grundare och ägare Sten-Åke Lindholm misstänks för penningtvätt i Albanien, det uppger Uppdrag Granskning. Biltema avfärdar anklagelserna och menar att det handlar om en privat gåva.Nästa år har Biltema sex nyetableringar klara i Sverige. Sen höjs takten ytterligare. ”Målet är att fördubbla antalet varuhus till 2028”, säger marknadschefen Johan Gerdevåg.Fler och fler modeaktörer använder sig av olika hållbarhetsmärkningar i syfte att ”hjälpa kunden att göra bättre val”. Men åsikterna kring märkningarna går isär. ”Det finns en övertro på att konsumenter gör aktiva val,” säger Cecilia Solér, docent i marknadsföring vid Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

Var köper ni mc-kläder?
Ska du köpa MC-kläder och personlig utrustning hittar du allt du behöver här hos Handelsboden. Vi har sju butiker och en omfattande webbshop. Du får personlig service och MC-kläder från branschledande märken. Vårt eget märke heter 4BiKERS och det är så vi jobbar – 4BiKERS, by bikers.
Den digitala utvecklingen har gått från slow motion till fast forward i lågprishandeln. Nu gäller det att hänga med – och inte försöka spola tillbaka bandet.

Hos Biltema flyger beredskapsprodukterna ut från varuhusen – och hela kedjan har fullt upp med att hantera situationen och fylla på lagren. ”Vi sålde en årsförbrukning av nödradio på 24 timmar” säger marknadschefen Johan Gerdevåg.
Det var full snöstorm när Biltema öppnade sitt varuhus i norska Lofoten. Men det var inget hinder. ”De är tuffa där uppe”, säger marknadschefen Johan Gerdevåg.2 500 har sökt jobb hos Biltema när kedjan etablerar sig i Eskilstuna. ”Det är bara att inse att vi har slagit alla tidigare ansökningsrekord”, säger marknadschef Johan Gerdevåg.

Nyligen nyöppnade Biltema i Kristianstad efter om- och utbyggnad. Natten mot söndag blåste ett stort glasparti från den nya kafédelen av. ”Vi kom hit i går morse och såg att det var glas över allt”, säger varuhuschefen Sara Sandin.
Processen tog längre tid än väntat. Men nu är öppningsdatum satt för Biltema i Ronneby. ”Äntligen kan vi öppna varuhuset efter hela den här långa processen”, säger marknadschef Johan Gerdevåg.Stora och starka aktörer – som pressas av ökade inköpspriser och höjda kostnader. Då är det bara en sak som gäller: att fortsätta gasa. Rusta, Gekås och Biltema är våra finalister inom diversehandeln.

I 15 år har Biltema försökt att etablera det första varuhuset i Östersund. Ett nytt beslut från Mark- och miljödomstolen innebär ett fortsatt nej. – Vi ger oss inte. Det är inte miljömässigt försvarbart att skicka jämtarna till Sundsvall för att handla hos oss, säger Johan Gerdevåg, marknadschef.
En anställd hos Biltema fuskade med återköp och lurade till sig över 30 000 kronor. Nu döms han till ett villkorlig straff samtidigt som han ska betala skadestånd till kedjan.Biltema vill öppna ett varuhus i Ludvika. Företrädare för kedjan har varit på plats och tittat på ett markområde på den externa handelsplatsen Lyviksberget.

Efterfrågan på cyklar är fortsatt hög i Sverige. Samtidigt är det brist på vissa cykeldelar och containrar för transport. ”Än så länge finns det cyklar ute i handeln, men på sikt kan det bli brist”, säger Joakim Stenberg, vd för Cykelbranschen.
I onsdags togs det första spadtaget på platsen där Biltemas varuhus i Ronneby ska byggas – efter flera års väntan. ”Det har varit en för lång process”, säger Martin Norrman, vd för Biltema Real Estate.Kedjor med lågprisprofil sticker ut när svenskarna googlar efter butiker i närheten. Det visar unik sökdata som My Telescope har tagit fram på uppdrag av Market. ”Den typen av sökningar visar att konsumenten har tydliga köpintentioner”, säger Kristofer Dalin, analytiker på My Telescope. Här är hela listan med de mest eftersökta butiksvarumärkena. Biltema planerar att växa med fler varuhus. Nu bildar kedjan ett eget bolag som ska bygga, äga och förvalta fastigheterna. Finansieringen sker med eget kapital, skriver kedjan. Coronapandemin slår skoningslöst mot handeln. Samtidigt växer kreativiteten och allt fler lanserar nya lösningar för att minska virusets konsekvenser. Här är sju exempel att inspireras av. ”Det gäller att fånga de möjligheter som finns”, säger Eric Lundberg, vd på Kjell & Company, som i dag lanserar en helt ny leveranstjänst.Den som ska parkera utanför Biltemas butik i Katrineholm kan konstatera att en av rutorna är målad som en fotbollsplan med en blågul fotboll i mitten. ”Många av kunderna går fram och kollar, tar kort eller en selfie”, säger Biltemas marknadschef Johan Gerdevåg.

Biltema har fått ja till att bygga ett 5 000 kvadratmeter stort varuhus på Viggenområdet i Ronnbeby. Däremot får de nej när det gäller att sätta upp en stor reklamskylt strax utanför området – detta då det finns en risk att den stör stridsflyg.Biltema har stängt sitt varuhus i norska Sofiemyr på grund av den lockdown som införts i Osloregionen. Däremot erbjuder kedjan fortsatt kunder att beställa varor online för att sedan hämta dem vid varuhuset.När Biltema inte kunde komma överens prismässigt med en totalentreprenör, valde man att påbörja markarbeten i egen regi. Våren 2023 hoppas kedjan nu kunna öppna i Nyköping.Plexiglas, extra öppettider för riskgrupper, 3D-butiker och liveshopping. I krisen frodas kreativitet, det visade handeln tydligt under pandemin. Market har botaniserat bland de innovativa idéerna – vilka har passerat bäst före datum och vilka känns fortfarande fräscha?

Biltema har 16 nya varuhus på gång i Norden, hälften av dem i Sverige. ”Varuhusen är källan till vår blomstrande omsättning”, säger koncernchef Knut Svenningsen.Om en månad öppnar Biltema sitt varuhus i Oskarshamn. ”Med fyra veckor kvar till invigningen har vi såklart ett stort arbete framför oss”, säger etableringsansvarig Herman Nyström. Hässleholms kommun är beredd att göra avsteg från sin egen skyltpolicy för att inte skrämma bort Biltema. ”Skyltens höjd är inget problem”, konstaterar byggnadsnämndens ordförande. Biltema har flera nya varuhus på gång. Under 2023 hoppas kedjan ro i land en etablering som den jobbat med länge. ”Vi hoppas kunna gå i mål”, säger marknadschef Johan Gerdevåg.

Biltemas varuhus i Kristianstad har blivit dubbelt så stor. Ytan har utökats, från 5 000 kvadratmeter till 10 000 kvadratmeter. ”Det blir vårt största varuhus inom hela kedjan, säger marknadschefen Johan Gerdevåg.
I september öppnar Biltema nytt varuhus i norska Oppdal – utan den klassiska pylonskylten. ”Vi gillar våra pyloner. De syns på långt håll”, säger Johan Gerdevåg, marknadschef för Biltema i Sverige, som i dag var med och tog första spadtaget till ett nytt varuhus i Göteborg.Biltema satsar på Stockholm. Två nya varuhus är på gång och kedjan vill ha många fler. ”Regionen växer så det knakar”, säger marknadschefen Johan Gerdevåg. Biltema storsatsar på kaféer i sina varuhus. Satsningen har varit en succé, uppger kedjan. ”Vi ökar omsättningen med 30-40 procent per år”, säger vice vd:n Adelina Voci. Nu går startskottet för finska Motonet Sverigesatsning och kedjan trycker på gasen direkt. Planen är att öppna minst 10 varuhus i Sverige de två första åren med start år 2023.

Handelsområdet Dalahästen i Avesta fortsätter att växa. Nu ska Biltema öppna sin största butik i Dalarna där. ”Avesta är en expansiv ort”, säger etableringschefen.
Död och elände hemsöker handeln. Men även i det kompaktaste mörker finns det hopp. Market har följt upp kedjorna som i fjol presenterade storslagna expansionsplaner. Och många av dem har lyckats eller är på god väg.

Inflationen har lett till prisökningar i detaljhandeln. Hos Biltema har produkterna inte blivit dyrare, meddelar marknadschefen Johan Gerdevåg. Här är kedjans senaste grepp för att minska kostnadstrycket i sista ledet.
Biltema kommer att fortsätta att hålla hög etableringstakt under de närmaste fem åren. ”Vi byter strategi”, avslöjar marknadsansvarig Henrik Jarl för Market.Biltema vill växa med tre till sex nya varuhus per år. I sommar öppnar nummer 55 i Sverige. Samtidigt ligger kedjan i startblocken reda att bygga tre nya.

Många har det tufft i branschen. Biltema ser ett fortsatt kundflöde. ”Vi tillhör den del av branschen som mår väldigt bra av att folk stannar hemma mer”, säger marknadschefen Johan Gerdevåg.
Förra veckan lanserade Biltema sin click and collect-lösning. ”I dagsläget erbjuder vi tjänsten i fyra pilotvaruhus”, säger marknadschef Johan Gerdevåg.

Biltema fortsätter att växa i Sverige. Snart öppnar kedjan sitt fjärde varuhus i Dalarna genom att etablera sig i Ludvika. ”Det var en vit fläck för oss”, säger marknadschef Johan Gerdevåg. Fler nya varuhus är på gång samtidigt som några av de befintliga uppdateras.
Biltema forstätter att expandera fysiskt. I dag öppnar kedjan på handelsplatsen Bredden i Upplands Väsby. Dessutom har bygget av ett tredje varuhus i Göteborgsområdet kommit igång.

Är biltemas mc kläder godkända?
Personlig utrustning – en viktig säkerhetsåtgärd Bra kläder och skydd kan mildra de skador som skulle kunna uppkomma vid exempelvis omkullkörning eller lättare kollision. MC-kläderna ska dessutom skydda mot väder och vind. Välj gärna CE-godkända kläder som uppfyller gällande säkerhetskrav.
Tidigare butiksöppningar i Lidköpings nya handelsområde har resulterat i trafikkaos. Men av skadan blir man vis. Inför Biltemas öppning på Kartåsen leds trafiken om.2009 köpte Biltema mark i Kungsbacka för att etablera sig där. Tio år senare har det fortfarande inte blivit något varuhus. ”Andra kommuner välkomnar oss med öppna armar”, säger Martin Norrman, vd för kedjans fastighetsbolag.

Hur mycket kostar mc-kläder?
Vad kostar det att hyra mc-kläder? Du kan hyra mc-kläder för ca 125 kr per dag eller 500 kr för en vecka. Nu visas resultaten osorterat.
En ny danska lag skapar nya möjligheter för Biltema. Varuhusen behöver inte längre delas i två med separata kassalinjer. Nu sker en storsatsning i Roskilde.Cykelbranschen vittnar om en stark försäljningsutveckling under covid-19-pandemin. Efterfrågan på cyklar är så hög inom alla kategorier och prisklasser att producenterna inte hinner med. ”Vi har inte sett den fulla potentialen av vad vi egentligen kan sälja”, säger Johan Gerdevåg, marknadschef för Biltema.

Är biltemas MC kläder godkända?
Personlig utrustning – en viktig säkerhetsåtgärd Bra kläder och skydd kan mildra de skador som skulle kunna uppkomma vid exempelvis omkullkörning eller lättare kollision. MC-kläderna ska dessutom skydda mot väder och vind. Välj gärna CE-godkända kläder som uppfyller gällande säkerhetskrav.
Osloregionen befinner sig sedan i lördags en lockdown för att hindra spridningen den muterade formen av coronaviruset. Det påverkar bland annat Rusta som håller varuhus stängda.

”Snart öppnar Biltema”. Så har snacket gått i Eskilstuna sedan det stod klart att företaget köpt mark i Skiftinge 2005. Men andra halvan av 2020 är planen att varuhuset verkligen slår upp portarna. ”Nu står Eskilstuna högst upp på vår lista. Vi behöver komplettera våra varuhus i Mälardalen”, säger Biltemas marknadschef Johan Gerdevåg.Biltema har tagit fram en strategi för hållbarhet. Bland annat vill kedjan hjälpa kunden i dess val av produkter. Dessutom ställs högre krav på leverantörerna. ”Med vår storlek kan vi göra skillnad”‚ säger vice vd Adelina Voci. Den växande näthandeln är inget som oroar Biltema. Kedjan fortsätter att expandera med fysiska varuhus. ”Vi är annorlunda”, säger vice vd Adelina Voci. Biltema i Kristianstad ska bli dubbelt så stort. I slutet av nästa år ska det ombyggda varuhuset stå klart. ”Fördelen är att vi kan visa upp allt vi har”, säger marknadschefen Johan Gerdevåg.Biltema har byggt ut sitt varuhus på handelsområdet Erikslund i Västerås. Varuhuset är mer än dubbelt så stort som innan. ”Förhoppningsvis drar vi folk till hela området”, säger varuhuschefen Andreas Walger till Vestmanlands Läns Tidning.I dag släpper Biltema ännu en fysisk katalog. Samtidigt utvecklas den digital upplevelsen. Flera projekt ligger i pipen. ”Inom ett par veckor kommer vi att kunna berätta mer”, säger marknadschef Johan Gerdevåg.I dag öppnar Biltema ett av sina största varuhus i Norden. Partille är en plats dit kedjan velat ända sedan start. ”Det ligger bra till geografiskt och kommer att täcka mycket trafik till och från Göteborg”, säger marknadschef Johan Gerdevåg till Market.

Biltema öste på under 2020 och växte rekordartat. Någon inbromsning under 2021 märks inte. ”Det går över förväntan,” säger marknadschefen Johan Gerdevåg.
Biltema fortsätter att växa i Sverige. I dag är det premiär för varuhus nummer 58. ”Hässelholm har verkligen välkomnat oss med öppna armar”, säger vice vd Adeline Voci.Fler retailaktörer donerar nu pengar, kläder och annat till krigets offer i Ukraina. ”Världen har blivit en mörkare plats de sista veckorna”, säger Adelina Voci på Biltema.

Det har spekulerats i flera år. Nu bekräftar Biltema att de kommer till Nyköping. ”Äntligen är vi här”, säger Martin Norrman, vd för kedjans fastighetsbolag.
Biltema har inlett sin digitala satsning. Tjänsten Mitt Biltema har redan 100 000 användare. Och från hösten kan kunderna köpa online och hämta i valfritt varuhus.Piloten är avslutad. Nu rullar Biltema ut sin click and collect-lösning brett i Sverige. ”Mottagandet har varit över förväntan”, säger marknadschef Johan Gerdevåg.Medan ägarna till Rusta och Jula plockat ut mångmiljonbelopp ur de framgångsrika bolagen, har Biltemas grundare avstått. Det visar en kartläggning av Dagens industri.Med ett brett sortiment av produkter från lågpris till premium utmanar finska Motonet aktörer inom motorfordon, outdoor och hemmafix. Initialt siktar kedjan på tio varuhus i Sverige – men det är bara början. Här berättar vd Toni Stigzelius mer om satsningen. Domen har fallit – Rusta är årets retailföretag inom kategorin Diveresehandel. Prispositioneringen lyfts av juryn fram som en avgörande nyckel. ”Vi har ett relevant erbjudande som passar alla tider”, säger marknadschefen Linda Estenthal. Biltema har tekniska problem. Enligt lokala medier har det varit problem med kortbetalningar i kedjans varuhus. Det har även varit störningar med sajten. Handelns varumärken upplevs mer empatiska nu än ifjol. Det visar resultatet från Empati Grand Prix. ”Vissa aktörer var sena ur startblocken när pandemin kom. Nu har de hunnit anpassa sig bättre”, menar Michael Dahl. Biltema har 55 varuhus i Sverige. I framtiden ser kedjan utrymme för mellan 80 och 100. Fler fysiska enheter är en viktig del i kedjans digitala ambitioner.Ett 20-tal anställda vid Biltema i Uppsala insjuknade i corona. Men vid en telefoninspektion med Arbetsmiljöverket uppgav varuhusledningen att det handlade om enstaka fall.

Vi använder cookies och liknande tekniker för att kunna förbättra din användarupplevelse och för nedanstående ändamål. Du kan här välja att acceptera samtliga cookies eller anpassa vilka cookies du accepterar eller inte.
Lindstrands Sunne \u00e4r en smidig och robust 2-lagers byxa med Dryway+ membran laminerad till yttermaterialet. DWR (Durable Water Repellent) behandlad textil. CE certifierad i klass AA. HI-ART f\u00f6rst\u00e4rkning vid kn\u00e4n och h\u00f6ft. CE certifierade skydd, niv\u00e5 1, reglerbara. Ventilations \u00f6ppning i p\u00e5 l\u00e5ret b\u00e5de fram och bak. Urtagbart foder med Innoborne\u00ae isolering. Sammankopplingsbar med jacka.Komplett och praktiskt textilbyxa fylld med massor av funktioner. Byxan g\u00e5r att \u00e4ndra och modifiera f\u00f6r b\u00e5da varmt och kallt v\u00e4der. Byxan avsedd f\u00f6r Touring och adventure \u00e5kning. Justering i midja. Ventilationsdragkedjor p\u00e5 framsida l\u00e5r. Rej\u00e4la stretch paneler vid kn\u00e4n. Godk\u00e4nda CE skydd f\u00f6r kn\u00e4n av ergonomisk variant f\u00f6r b\u00e4sta passform. Inbyggda h\u00e4ngslen som g\u00e5r att ta bort om man \u00f6nskar. 2st cargofickor p\u00e5 sidan av l\u00e5r. F\u00f6rst\u00e4rkningar p\u00e5 insida kn\u00f6 f\u00f6r att ge skydd b\u00e5de f\u00f6r hojen och f\u00f6rslitningar p\u00e5 kn\u00e4sida av byxan.

Vilka mc-kläder är bäst?
MC-ställ och skyddskläder Det främsta tipset när det kommer till vad du bör ha på dig är att satsa på kvalitet! Skinn eller Gore-Tex är att föredra för bästa skyddande förmåga. För optimalt skydd för hud och kropp ska stället sitta så bra som möjligt på hela kroppen.
För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor. 1,3mm skinn, CE-godk\u00e4nda skydd. Strechzoner for \u00f6kad r\u00f6rlighet vid ryggslut vader och kn\u00e4n. F\u00f6rb\u00f6jd i \u00e5kpossition. Kedja f\u00f6r att matcha med alla Alpinestars jackor \”skinn och textil\”. Kn\u00e4puckor ing\u00e5r. Twice sk\u00f6na och smidiga allround-byxa i 600D polyester. Vind- och vattenavvisande REISSA\u00ae-membran som \u00e4ven g\u00f6r byxan andningsaktiv. Utrustad med CE-godk\u00e4nda kn\u00e4skydd och fickor vid h\u00f6fter som g\u00e5r att s\u00e4tta i godk\u00e4nda h\u00f6ftskydd. Dubbla fickor f\u00f6r kn\u00e4skydd f\u00f6r att enkelt kunna justera h\u00f6jden p\u00e5 skydden. Byxan g\u00e5r enkelt att l\u00e4gga upp igenom att vika in nederkanten av benet och f\u00e4sta upp p\u00e5 insidan med kardborre. Dragkedja f\u00f6r att koppla ihop byxan med jacka.Richa Softshell Mesh WP motorcykelbyxor har en unik kombination av funktioner. Softshell-materialet \u00e4r mycket bekv\u00e4mt eftersom tyget \u00e4r stretchigt och det passar motorcykel\u00e5karen perfekt utan att kompromissa med s\u00e4kerheten. Tack vare stretchen har byxorna en \u00e5tsittande passform och \u00e4r ett perfekt komplement till bl.a Richas Airstorm jacka. Kombinationen av ett vattent\u00e4tt membran och n\u00e4tpaneler \u00e4r mycket ovanlig men \u00e4r nyckeln till byxornas m\u00e5ngsidighet. Membranet \u00e4r avtagbart s\u00e5 att byxorna omvandlas till ett v\u00e4lventilerat par byxor.

Riktigt sk\u00f6na mc jeans f\u00f6r dam. Stretch material f\u00f6r bra passform. Extra h\u00f6ga i midjan baktill. 2% elastan ger en grym passform med stretch och \u00e4r l\u00e4tta att hoppa p\u00e5 hojen med.\u00a0

Richa Softshell Mesh WP motorcykelbyxor har en unik kombination av funktioner. Softshell-materialet \u00e4r mycket bekv\u00e4mt eftersom tyget \u00e4r stretchigt och det passar motorcykel\u00e5karen perfekt utan att kompromissa med s\u00e4kerheten. tack vare stretchen har byxorna en smal passform och \u00e4r ett perfekt komplement till bl.a Richas Airstorm jacka. Kombinationen av ett vattent\u00e4tt membran och n\u00e4tpaneler \u00e4r mycket ovanlig men \u00e4r nyckeln till byxornas m\u00e5ngsidighet. Membranet \u00e4r avtagbart s\u00e5 att byxorna omvandlas till ett v\u00e4lventilerat par byxor.Byxa f\u00f6r att kombinera med jacka Kim i yttermaterial av 500D Nylon. Utrustad med uttagbart v\u00e4rmefoder och har ett REISSA\u00ae-membran som andas och \u00e4r vind- och vattent\u00e4tt. Bra passform och med justerbara kn\u00e4skydd, byxan g\u00e5r ocks\u00e5 att enkelt l\u00e4gga upp genom att vika in nederkanten av benet och enkelt f\u00e4sta upp med kardborre. Den har avtagbara h\u00e4ngslen och reflexinl\u00e4gg samt ventilationsdragkkedjor p\u00e5 benen f\u00f6r att g\u00f6ra den svalare. Dragkedja f\u00f6r att koppla ihop byxan med jacka. En mycket prisv\u00e4rd byxa som andas kvalitet!

Snygg klassisk femficksjeans i stretch och med avsmalnande ben f\u00f6r det r\u00e4tta stuket. En av f\u00e5 byxor p\u00e5 markanden som \u00e4r riktigt svarta, finns \u00e4ven i otv\u00e4ttad bl\u00e5 denim. Byxan \u00e4r delf\u00f6rst\u00e4rkt under yttermaterialet med aramidfiber och utan synliga s\u00f6mmar \u00f6ver kn\u00e4. Godk\u00e4nda skydd vid h\u00f6ft och kn\u00e4n.
Oavsett v\u00e4der eller ov\u00e4ntade omst\u00e4ndigheter \u00e4r det b\u00e4st att du \u00e4r beredd p\u00e5 vad som helst n\u00e4r du \u00e4r p\u00e5 en motorcykel. Denna Cyclone outfit erbjuder dig det b\u00e4sta v\u00e4rdet f\u00f6r pengarna i detta avseende. Byxorna h\u00e5ller dig skyddad tack vare tre lager GORE-TEX\u00ae och extra kn\u00e4skydd. Du kan b\u00e4ra dem separat eller zippa ihop med jackan.Richa Softshell Mesh WP motorcykelbyxor har en unik kombination av funktioner. Softshell-materialet \u00e4r mycket bekv\u00e4mt eftersom tyget \u00e4r stretchigt och det passar motorcykel\u00e5karen perfekt utan att kompromissa med s\u00e4kerheten. Tack vare stretchen har byxorna en smal passform och \u00e4r ett perfekt komplement till bl.a Richas Airstorm jacka. Kombinationen av ett vattent\u00e4tt membran och n\u00e4tpaneler \u00e4r mycket ovanlig men \u00e4r nyckeln till byxornas m\u00e5ngsidighet. Membranet \u00e4r avtagbart vilket g\u00f6r att byxorna omvandlas till ett v\u00e4lventilerat par byxor.

Kn\u00e4skydden g\u00e5r att justera i 2 olika steg f\u00f6r att dem ska hamna p\u00e5 r\u00e4tt plats. Justering i midjan samt ner vid benslut. Byxan har CE godk\u00e4nda skydd vid kn\u00e4na, h\u00f6ftskydd av temprafoam ing\u00e5r, skydden blir h\u00e5rda vid st\u00f6tar.

Konstruktionen best\u00e5r av D-Synth 350-tyg med mikroelastiska inl\u00e4gg, och EN-certifierat skydd \u00e4r standard (komposit vid kn\u00e4na, Pro-Shape vid h\u00f6fterna).V\u00e4ldigt sk\u00f6n passform och rikligt med fickor. 2 st handfickor framtill med dragkedja samt 2st utanp\u00e5liggande cargofickor som st\u00e4ngs med lock. Mc byxan har luftintag p\u00e5 framsidan och baktill.Vi har ett stort sortiment med mc byxor. Köp gärna en byxa av samma tillverkare som din jacka så du kan koppla ihop jacka och byxa för ökad komfort. Mc byxor finns i lite olika storleksvarianter, standard, kort(D) och lång(B). En D storlek är också vidare i midjan. I den flesta mc byxor vi säljer ingår det CE godkända skydd för knän. Om det inte gör det så går det att köpa till. Har du frågor eller funderingar i ditt val av mc byxor så tveka inte att kontakta vår kundtjänst. OBS! Denna artikel finns inte i Halmstad \u00e4ven om det st\u00e5r s\u00e5 i saldot nedan. Artikeln ligger p\u00e5 v\u00e5rt weblager och kan just nu inte provas i butik.\u00a0 Richa Softshell \u00e4r f\u00f6rst\u00e4rkt p\u00e5 de mest utsatta delarna, p\u00e5 kn\u00e4na \u00e4r byxorna dessutom utrustade med D3O\u00ae-skydd f\u00f6r n\u00f6dv\u00e4ndigt slagskydd. Dessutom \u00e4r byxorna f\u00f6rsedda med reflekterande detaljer som s\u00e4kerst\u00e4ller att du blir m\u00e4rkt av andra f\u00f6rare i m\u00f6rkret eller under mindre synliga f\u00f6rh\u00e5llanden. Byxorna kan justeras runt midjan och fotlederna f\u00f6r att s\u00e4kerst\u00e4lla en bra anslutning med en matchande motorcykeljacka eller st\u00f6vel. Det finns ocks\u00e5 gott om lagringsutrymme, tv\u00e5 vanliga st\u00e4ngbara byxfickor och tv\u00e5 bakfickor. Prisv\u00e4rd mc byxa som har det mesta du kan beh\u00f6va. Denna mc byxa \u00e4r vattent\u00e4t via ett Humax membran och har ett inbyggt v\u00e4rmefoder (g\u00e5r att plocka bort). Byxan har zoner med inbyggd stretch f\u00f6r att ge en behagligare k\u00f6rstil och mer r\u00f6rlighet. Ventilationsfickor ger b\u00e4ttre luftfl\u00f6de genom byxan.\u00a0 V\u00e5r mest s\u00e5lda skinbyxa f\u00f6r custom bikers. Otrloligt mjuk och sk\u00f6n skinnbyxa i jeans modell som passar till det mesta. G\u00e5r att matcha med vilken skinnjacka eller v\u00e4st som helst. Fickor finns f\u00f6rberett i byxan om man vill ha CE godk\u00e4nda skydd (art.nr: \”lksuoja\”). Denna byxa har ingen dragkedja f\u00f6r ihopkoppling med byxa. H\u00e4llor f\u00f6r sk\u00e4rp finns.\u00a0F\u00f6r dem som letar efter en sportig byxa som \u00e4r perfekt f\u00f6r k\u00f6rning p\u00e5 sommaren men som ocks\u00e5 kan anv\u00e4ndas vid regn erbjuder Dainese Drake Air D-Dry\u00ae, som har stora n\u00e4tinsatser f\u00f6r varmt v\u00e4der men ocks\u00e5 ett avtagbart, andningsbart och vattent\u00e4tt foder.

Richa Softshell \u00e4r f\u00f6rst\u00e4rkt p\u00e5 de mest utsatta delarna, p\u00e5 kn\u00e4na \u00e4r byxorna dessutom utrustade med D3O-skydd f\u00f6r n\u00f6dv\u00e4ndigt slagskydd. Dessutom \u00e4r byxorna f\u00f6rsedda med reflekterande detaljer som s\u00e4kerst\u00e4ller att du blir m\u00e4rkt av andra f\u00f6rare i m\u00f6rkret eller under mindre synliga f\u00f6rh\u00e5llanden. Byxorna kan justeras runt midjan och fotlederna f\u00f6r att s\u00e4kerst\u00e4lla en bra anslutning med en matchande motorcykeljacka eller st\u00f6vel. Det finns ocks\u00e5 gott om lagringsutrymme, tv\u00e5 vanliga st\u00e4ngbara byxfickor och tv\u00e5 bakfickor.

Snygg byxa med helf\u00f6rst\u00e4rkning i aramidfiber under yttermaterial. Klassisk cargomodell med benfickor varav den ena benfickan \u00e4r vattent\u00e4t. Godk\u00e4nda och justerbara skydd vid kn\u00e4 samt godk\u00e4nda skydd vid h\u00f6ft. Benklaff nertill f\u00f6r att tighta till benslut och l\u00e4ngden p\u00e5 byxan f\u00f6rkortas l\u00e4tt genom ett uppvik som f\u00e4sts med kardborre p\u00e5 insidan av ben.
Nya snygga retro skinnbyxor f\u00f6r dam. Dessa skinnbyxor \u00e4r kraftiga i skinnet men \u00e4nd\u00e5 f\u00f6ljsamma och komfortabla. Byxorna \u00e4r av bootcut modell vilket g\u00f6r att l\u00e4ngden kan justeras vid behov. Bredden p\u00e5 vaden g\u00e5r att justera i vidden. Mc byxan \u00e4r f\u00f6rberedd f\u00f6r CE godk\u00e4nda skydd f\u00f6r h\u00f6ft och kn\u00e4n (se tillbeh\u00f6r nedan). Denna byxa g\u00e5r att koppla ihop med alla andra byxor fr\u00e5n Sweep. Byxan har ett inbyggt tunt foder f\u00f6r b\u00e4ttre komfort. Produkten har en garantitid p\u00e5 3 \u00e5r.

Dam byxa i 1,2-1,4mm n\u00f6tskinn, CE-godk\u00e4nda kn\u00e4skydd-smalben, Strategiskt placerad stretch f\u00f6r att \u00f6ka r\u00f6rligheten, f\u00f6rb\u00f6jda ben i f\u00f6rarposition, vadjustering i bredd, snabbjustering av midjan, tv\u00e5 sidofickor, kedja f\u00f6r koppling till jakor Precis som jackan, har Priority GTX Gore-Tex mc byxa ett laminerat, 3-lagers vatten-och vindt\u00e4tt Gore-Tex membran och extra f\u00f6rst\u00e4rkning med\u00a0Pittards\u00ae l\u00e4der. Med bra ventilation och vattent\u00e4ta YKK Aquaguard-dragkedjor g\u00f6r det byxorna v\u00e4ldigt anv\u00e4ndbara vid alla typer av v\u00e4derf\u00f6rh\u00e5llanden. Snygg klassisk femficksjeans i stretch och med avsmalnande ben f\u00f6r det r\u00e4tta stuket. En av f\u00e5 byxor p\u00e5 markanden som \u00e4r riktigt svarta, finns \u00e4ven i otv\u00e4ttad bl\u00e5 denim. Byxan \u00e4r helf\u00f6rst\u00e4rkt under yttermaterialet med en innerbyxa av 100% DuPont\u2122 Kevlar\u00ae aramidfiber och utan synliga s\u00f6mmar \u00f6ver kn\u00e4. Godk\u00e4nda skydd vid h\u00f6ft och kn\u00e4n.

\u00c4ntligen finns det snygga och bekv\u00e4ma leggings i jeansdesign f\u00f6r den som vill ha riktig slimmad modell och slippa knappar och h\u00e5rd gylf. Dessutom h\u00f6g i midjan som l\u00e4tt dras \u00e5t med sn\u00f6re f\u00f6r att stanna uppe. Hela byxan \u00e4r stretchande och med f\u00f6rst\u00e4rkande innerbyxa under yttermaterialet av 100% DuPont\u2122 Kevlar\u00ae aramidfiber. Fickor f\u00f6r h\u00f6ft samt kn\u00e4skydd men dessa skydd k\u00f6ps separat.
V\u00e4lsittande jeans med stretchdenim som yttermaterial f\u00f6r god f\u00f6ljsamhet och passform. F\u00f6rst\u00e4rkta med en innerbyxa av 100% DuPont\u2122 Kevlar\u00ae p\u00e5 de utsatta partierna. Godk\u00e4nda skydd vid kn\u00e4n samt fickor f\u00f6r h\u00f6ftskydd.

Rukka är ett finskt företag som tillverkar högkvalitativa kläder och skyddsutrustning som är anpassade för vårt nordiska klimat. Rukka är kända för att tillverka slitstarka och tåliga produkter som genomsyrar kvalitet. Därför anser vi själva att Rukka MC tillhandahåller några av de bästa kläderna och skyddsutrustningen som finns på marknaden idag.
När du väljer att handla dina Rukka kläder hos oss erbjuder vi fri frakt vid köp över 1000 kronor, snabba leveranser inom hela Sverige samt fria byten.

Om det är någonting Rukka kan garantera så är det att från första strecket på skissbordet, till den färdiga produkten, och hela resan där emellan- så kommer Rukka att vända på varje sten och inte hålla tillbaka på några utgifter för att ta fram den absolut bästa, mest bekväma, säkraste och prisvärda produkten marknaden kan erbjuda. Varje materialval testas flera gånger av både leverantören och Rukka själva innan den förs in i produktion. När en testprodukt väl har klarat av alla tester som går att göra på tillverkningsplanet, tar Rukka vidare produkten till nästa utmaning, operativa tester av motorcykelvärldens elitåkare. Testerna utförs med mycket stor noggrannhet och utformning i alla väder från snö, kyla, värme, regn och allt däremellan innan beslutet fattas att föra vidare en produkt till stor-skalig produktion.De använder sig alltid utav de allra bästa och senaste material, vilket inkluderar material såsom D3O, Superfabric, Armacore, Gore-Tex och Outlast. Något som gör att de kan lämna hela 5 års garanti på jackor och byxor, 2 års garanti på handskar, samt livstids garanti på vattentätheten av Gore-Tex. Detta innebär att du inte ska bli blöt under hela ställets livslängd ifall du köper Rukka regnkläder med Gore-Tex material.

Vad har hänt med Biltema?
Biltema har flera nya varuhus på gång. Under 2023 hoppas kedjan ro i land en etablering som den jobbat med länge. ”Vi hoppas kunna gå i mål”, säger marknadschef Johan Gerdevåg.
Grundat som ett familjeföretag år 1950 av Roger Störling under namnet ”AB Sportsbeklädnad Urheiluvaatetus Oy” med inriktning på träningskläder. De första produkterna som producerade under det som senare skulle bli Rukkas välkända namn, tillverkades i ett kök på en gammal landsbygd på Finlands västra kust. 1953 införskaffades den första svetsmaskinen och företaget breddade nu sitt specialist-område och började också utveckla vattentät utrustning. Endast tre år senare expanderade företaget till en industri-skalig produktionsnivå och flyttade tillverkningen till en ny byggnad, lokaliserad i Kokkola.Här hittar du ett stort utbud av högkvalitativa MC-jackor från populära Rukka. Vi erbjuder ett komplett utbud innehållandes såväl dam- som herrjackor. Välj och vraka mellan en mängd olika material och modeller för att hitta den produkt som passar just dig och dina behov.

År 1966 bytte företaget namnet till Rukka Products, och 15 år senare döptes företaget till det som vi än idag känner till som Rukka Oy. Namnet Rukka härstammar från grundaren Roger Störlings smeknamn. Flaggorna i den moderna Rukka Logotypen anspelar på international flag signal alphabet, som är hyllning till segling som en gång var Rukkas primära tillverkningsområde.
Vår kunniga personal finns också tillgänglig på telefon, mejl eller i våra butiker. Vi hjälper dig gärna med att hitta rätt produtker för dina behov, samt med råd om skötsel. Tveka inte på att kontakta oss!Som vi nämnt tidigare så erbjuder vi ett brett sortiment av både kläder, regnkläder, handskar och annan skyddsutrustning från Rukka. I vårt sortiment hittar du dessutom varma och härliga underställ, vilket gör att du alltid kan avnjuta en motorcykeltur oavsett väder och vind.

Hur bra är MC jeans?
Det finns idag MC-jeans som fullt ut uppfyller kraven och ger ett likvärdigt skydd som allväders- eller skinn- byxor, men dessa blir såklart lika varma och obekväma som just allväders- och skinnbyxor.
Det är inte alltid lätt att köpa mc kläder och veta om dem sitter rätt. Framförallt inte på nätet. Vi säljer tusentals mc kläder varje år till nöjda kunder i hela norden. Vi har lång erfarenhet av passformen på dem mc kläderna som vi säljer. Om du har några frågor eller funderingar över dem produkterna som vi säljer, tveka inte att kontakta oss via via telefon eller mail. Vi gör vad vi kan för att vi ska hitta rätt storlek till dig. Det bästa är om vi kan undvika returer, både för att spara på miljön, samt att du slipper springa till ombudet och byta. Det finns utförliga storleksguider från våra leverantörer som vi följer. Vi kan även springa ut på vårt lager och mäta direkt på plagget om det skulle behövas. Vi har mer än 25 års samlad erfarenhet av mc utrustning, så du är i trygga händer :).Efter kontinuerliga tester, b\u00e5de i labbet och ute p\u00e5 v\u00e4garna, presenterar vi Armourlite\u2122 – mycket slitstark denim som bibeh\u00e5ller en vintage-look och mjukhet; jeans som du vill b\u00e4ra.

Handsken har en touch screen funktion, \u00e4r f\u00f6rsedda med den patenterade SPS-teknologin i handfl atan samt har f\u00f6rst\u00e4rkningar i Microlock. Funktionella detaljer som smidigt system f\u00f6r st\u00e4ngning med BOA-sp\u00e4nne, en bekv\u00e4m s\u00f6ml\u00f6s konstruktion \u00f6ver fi ngrarna f\u00f6r \u00f6verl\u00e4gsen komfort samt ett andningsaktivt Clarino-material vid handfl ata f\u00f6r maximal k\u00e4nsla. Handsken \u00e4r CE-godk\u00e4nd enligt EN13594.Efter kontinuerliga tester, b\u00e5de i labbet och ute p\u00e5 v\u00e4garna, introducerar vi Armourlite\u2122 – mycket slitstark denim som beh\u00e5ller en vintage look och mjukhet; jeans du vill b\u00e4ra.Richa London Motorcykelskjorta \u00e4r den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet f\u00f6r alla motorcykelentusiaster d\u00e4r ute. Denna skjorta \u00e4r designad med omsorgsfullt utvalda material och detaljer f\u00f6r att ge dig den ultimata k\u00e4nslan.Den om\u00e5ttligt popul\u00e4ra skyddstr\u00f6jan fr\u00e5n Knox f\u00e5r till sommaren 2023 en face lift som ger \u00e4nnu b\u00e4ttre prestanda och funktionalitet.

Den nya skinnjackan Weston fr\u00e5n Held \u00e4r precis r\u00e4tt f\u00f6ljeslagare f\u00f6r din n\u00e4sta \u00e5ktur! F\u00f6rutom den klassiska looken imponerar den ocks\u00e5 med s\u00e4kerhet och komfort.Vi var tvungna att arbeta extremt h\u00e5rt f\u00f6r att f\u00f6rb\u00e4ttra Montreal 3.0, eftersom den redan erbj\u00f6d ett utomordentligt v\u00e4rde f\u00f6r pengarna. Med det i \u00e5tanke presenterar vi Montreal Dry2Dry\u2122 4.0, en \u00e4ventyrsjacka och -byxor med h\u00f6g specifikation. Med ett ytterh\u00f6lje av h\u00f6gdensitetspolyester och ett slitstarkt andningsbart Dry2Dry\u2122-membran och f\u00f6r skydd och ut\u00f6kad komfort som l\u00e4mpar sig f\u00f6r ett brett spektrum av f\u00f6rh\u00e5llanden.

Similar Posts