Mercedes E250 Cdi 2010

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst hybrid, eller bensin bil.Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.Av Mercedes E250s olika kroppstyper, SUV är den mest populära. Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.Mercedes E250 diesel har ett genomsnitt på 6 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en standard executive bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Mercedes E250 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteMercedes E250kostar så lite som 90 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 466800 SEK.

Den bästsäljande executive bil är fortfarande Volvo V70. Just nu finns det 2 192 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK.Den 2:a mest populära bilen är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och slutligen Audi A6 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 388 av dessa bilar till salu i Sverige.
E 250 CDI BE är en sedan och den 383:e populäraste modellen från Mercedes-Benz här på Wayke. Vi har just nu 1 st annonser för den. De mest populära färgerna för Mercedes-Benz E 250 CDI BE är grå. Majoriteten av våra E 250 CDI BE har diesel som bränsle. Snittet för våra Mercedes-Benz E 250 CDI BE är att bilen är tillverkad 2010, har gått 20 000 mil och snittpriset är 100 000 kr.

Tyvärr måste vi hindra dig från att skicka fler intresseanmälningar just nu. Vi måste bara verifiera att du inte är en robot. Hör av dig till oss på 08-23 30 00 om du vill att vi hjälper dig att skicka fler.
Mercedes E-klass kombi erbjuder tveklöst ett av de mer generösa lastutrymmena på marknaden, dessutom med elmanövrerad bagagelucka och automatisk fällning av baksätet. Testarna rekommenderar E 250 CDI som ger mest valuta för den rejält tilltagna prislappen, och det redan innan du börjar fundera på tillval. E-klass kombi känns smidig att köra och det krävs en blick i backspegeln för att du ska påminnas om hur stor bilen egentligen är.Vi Bilägare spår att du sannolikt inte kommer ha råd att köpa E-klass kombi men troligen får du åka i den som taxi. Det är en mycket bekväm bil att åka i, som gjord för långfärder. E-klass är stabil och bra på motorvägen, kupén är mycket tyst. Förutom det magnifika lastutrymmet har Mercedes även tänkt på automatisk nivåreglering i bakaxeln. Mycket praktiskt när man lastar tungt, precis som automatisk fällning av baksätet och den elmanövrerade bakluckan.

695 liter med baksätet uppfällt är E-klassens kanske största säljargument. Det slår Audi A6 Avant med 130 liter och BMW 5 Touring med 195 liter, skriver What Car. Som vanligt erbjuder Mercedes premiumkänsla i material och sittkomfort, men lite bakläxa blir det för den luddiga kontrollpanelen. Det finns sex motorer att välja mellan, dock inget gasutförande. Favoriten är den lilla dieseln som levererar utan att förbruka onödigt mycket bränsle. I valet mellan olika versioner rekommenderar What Car Avantgarde men varnar för sportchassit. Att få Mercedes E-klass 250 CDI att klara sig på 0,57 liter är en bedrift Teknikens Värld inte klarar, man landar snarare på 0,7 liter. Marknadens största lastutrymme är en sanning med modifikation, med fällt baksäte tar Volvo V70 92 liter mer, men onekligen får man plats så man tiger. Det är den snyggaste kombin just nu och känns som en sedan. Det finns trötthetsvarnare men efter att ha kört Malmö-Stockholm är testaren lika pigg som när han först klev in i bilen. Som marknadsledande inom segmentet är det förståeligt att Mercedes inte ger sig på banbrytande design vid varje modellsläpp. Så är det inte heller med E-klass kombi, skriver Autocar. Det är dock en elegant bil som är välförsedd med lastutrymme. Tyvärr får man inte helt flat lastyta eftersom baksätet inte viker dynorna framåt och passagerarsätet fram går inte att fälla vilket begränsar möjligheten att transportera långa föremål. Motormässigt är E250 CDI bästa köpet. Bra mittregister och styrka för bara 0,57 liter diesel milen.

På senare tid har Mercedes sålt en hel del gasdrivna E-klass ur den gamla generationen. Tyvärr dröjer den nya NGT-versionen ända till årsskiftet 2010-2011.
Utrymmena är mycket goda i både fram- och baksäte, men som i många moderna bilar är fönsterlinjen hög vilket ger en instängd känsla för i synnerhet kortväxta personer.Mercedes har tillverkat många trevliga bilar. Min kompis som köpte en E-klass årsmodel 2004 skulle rostskydda den hösten 08. Den var så hårt åtgången av rost så firman vägrade att behandla den. Jag hoppas för deras skull att man har tagit alla problem på allvar och nu leverar problemfria bilar.

Lättillgängliga isofix-fästen för barnstol finns i baksätet, men för bakåtvänd montering på främre passagerarplatsen krävs Mercedes egen barnstol med inbyggd transponder för krockkudden.
Det är dags för generation åtta att begå debut. Nya E-klass avviker från traditionen genom att faktiskt vara billigare än sin föregångare. Grundpriset är cirka 30 000 kronor lägre trots att utrustningsnivån höjts.

Det är många som skriver om rost. Och vist rostade W210 men W211 som nu går ur produktion har man inte hört något om. De har väl kommit tillrätta med problemen.

Similar Posts