Minarc 220 Kemppi

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.FastMig M med hög svetsprestanda för industriell MIG/MAG-svetsning. Hög intermittensprestanda i ett kompakt och lätt format. Den inbyggda styrtekniken säkerställer utmärkt ljusbågständning och svetsprestanda. FastMig M-serien är en kombination av modularitet, enkel-att-använda och brett användningsområde. Det finns två alternativa produktpaket ur vilka du kan välja det optimala för din svetsning, det synergiska paketet (Synergic) för krävande avancerad användning och regular för enklare applikationer (Regular). Välj mellan tre modeller på trådmatarverk, MXF 63 är en liten och lätt version för 200 mm trådbobiner. Modellerna MXF 65 and MXF 67 passar för 300 mm trådbobiner. FastMig MXF 67 har ett extra starkt dubbelväggigt plasthölje. Funktionspanelerna till Regular och Synergic erbjuds till alla modeller av trådmatarverk.

Kraftfull, kompakt och bärbar MMA-strömkälla för användning i yrkesverkstäder och på byggarbetsplatser. Modeller finns för alla elektrodtyper, även cellulosaelektroder. Robust konstruktion för tuffa förhållanden. Master S-serien handlar om enkelhet vid användning och hög prestanda. De kraftfulla 400 och 500 A strömkällorna ger utomordentligt svetsresultat. Maskinerna kan anslutas till elnätet eller en generator och de har stor spänningstolerans. En inbyggd enhet för spänningsreducering (VRD) ökar säkerheten i arbetet. Hot start och Arc force för optimerade starter och bågstyrning med olika elektrodtyper. Antifreeze-funktion som stänger av strömmen och skyddar elektroden om den fastnar under svetsningen. Kontakttändning (”Lift” TIG) i DC TIG-svetsning. Luftbågsmejsling. Huvudströmkälla CC/CV för Kemppis system för spänningsavkännande trådmatarverk och TIG-svetsning.
SuperSnake GT02SW förlänger räckvidden upp till 30 m från trådmatarverket för vanliga Euro-MIG-svetspistoler. Anslut SuperSnake till MXF-trådmatarverk och uppnå kvalitativ svetsning på lång räckvidd. SuperSnake är kompatibel med utrusning typ FastMig KMS och Fast-Mig. Lämpligt för tillsatsmaterial av Fe/Ss/Al/FCW/MCW. Stor, tydlig mätardisplay och Brights-skåpbelysning. Inkluderar justering av spänning och trådmatningshastighet. Alternativ med fjärreglering från pistolen.

Vill du ha tips på hur er manskinpark kan växa på smidigast sätt eller bara prata med någon men lång erfarenhet? Inte nog med att vi funnits i snart 60år – vi har också hjälpt allt från enskilda hantverkare till stora företag med tips och idéer kring investieringar i maskinparken. Organisationsnummer: 556091-2924. Kontakta oss gärna så ser vi hur vi kan hjälpa till i just er verksamhet.{{^isHidden}}{{/isHidden}} {{#hasVariants}}{{name}}{{/hasVariants}} {{^hasVariants}}{{nameWithConcatAttributeValues}}{{/hasVariants}} {{^isHidden}}{{/isHidden}}Denna policy gäller fr.om. den 26 april 2018 för användare av Industritorgets tjänster. Informationen gäller både publika besökare och kunder med inloggningskonto.Vi försöker hela tiden förbättra och utveckla våra tjänster, och därför kan innehållet i denna dataskyddspolicy ändras över tid. Ni har alltid tillgång till de senaste villkoren under ert konto när ni är inloggade på webbplatsen och vi kommer att uppmärksamma er på betydande förändringar.Vi säljer inte dina kontaktuppgifter till tredje part. IT-konsulter som vi anlitar kan komma att ha tillgång till dina personuppgifter för service eller utveckling av funktioner. I dessa fall har vi biträdesavtal på plats med instruktioner om behandlingen av personuppgifter, konfidentialitet och säkerhet.

Den automatiska Hot starten ger en perfekt tändning under alla förhållanden och antifrys-funktionen minskar risken att MMA-elektroden fastnar i materialet. Skydden mot överbelastning, fukt och damm ger en utmärkt pålitlighet och du kan TIG-svetsa med hjälp av funktionen för skraptändning och GV-TIG-brännaren. Ett fjärreglage finns dessutom som tillval till Minarc 220.
Överlägsen bågprestanda. Den stora spänningsreserven och den automatiska styrningen av ljusbågsdynamiken garanterar att bågen förblir stabil i alla lägen – även vid användning av extra långa svets- och strömkablar upp till 100 m.

Vissa Minarc Classic-modeller är utrustade med en VRD-funktion (enhet för spänningsreducering) som sänker tomgångsspänningen i våta eller fuktiga miljöer. Minarc 151 Classic är konstruerad för att kunna användas med 110 V-transformatorer.
MMA-maskinerna Minarc 150 och 220 Classic har låg vikt, är robusta, pålitliga och stöttåliga. De är perfekta för användning i verkstäder och överallt på arbetsplatsen.Tändningsfunktionen är utmärkt med alla MMA-elektrodtyper och TIG-svetsningens TouchArc-funktion medför tillförlitlig DC TIG -svetsningsförmåga när den kombineras med TTC 220 GV TIG-brännaren.

Genom att klicka på ”Acceptera” samtycker du till användningen av analytiska cookies (som används för att få en inblick i hur webbplatsen används för att förbättra vår webbplats och våra tjänster för dig) och spårningscookies (både från Machineseeker.se och från andra betrodda partners, inklusive från länder utanför det europeiska ekonomiska samarbetsområdet där det inte finns en jämförbar nivå av dataskydd, t.ex. USA). De sistnämnda hjälper oss att avgöra vilka produkter vi ska visa dig på vår webbplats och på andra ställen, samt att mäta antalet besökare på våra webbplatser.Efter godkänd verifiering kommer vi att använda det sigill som du har fått i dina annonser på Machineseeker. På så sätt signalerar du till potentiella köpare att ditt företag är seriöst och oberoende verifierat. Detta skapar förtroende hos köparen och ökar sannolikheten för att sälja maskinerna framgångsrikt. Dessutom har du möjlighet att inkludera Maschinensuchers förtroendestämpel på din hemsida och ditt brevhuvud.

Bekväm – Fungerar som ett klassiskt bud med den stora skillnaden att algoritmen tar hänsyn till både budgivare samt reservationspris. Bra om du vet att du bjuder högt och vill slippa småbudandet under reservationspris.
Klassisk – Ditt bud sköts helautomatiskt av systemet. Målet är alltid ett bud strax över närmaste konkurrent men inte mer. Budfunktionen lägger automatiskt bud åt dig upp till ditt maxbelopp. Minimumintervallerna varierar mellan auktionsobjekt.Aktiv – Budet blir det du lägger och är helt manuellt. Bra att använda när du vill lägga in en smash och ta hem budgivningen, men kräver övervakning eftersom andras autobud kan ligga högre än ditt direktbud. Objekt som ej är hämtade efter utlämningsdagen kommer att skickas till er där en debitering av fraktkostnad kommer ske, om inget annat avtalats med ansvarig handläggare eller fraktansvarig. Ett bolag ska lägga ner en del av sin verksamhet och behöver då hjälp med att tömma lokaler och sälja av utrustning de inte längre behöver. Detta skiljer sig från en konkursförsäljning då det är en frivillig försäljning.

Vi använder oss av Mailchimp för vårt nyhetsbrev. genom att klicka på ”prenumerera” ovan, godkänner du att informationen skickas till Mailchimp för behandling. Läs om Mailschimps integritetspolicy här.Minarc 220 är en 3-fas 220A DC MMA- svetsströmkälla med bärbara egenskaper som passar den rörliga svetsaren perfekt. Tändningsfunktionen är utmärkt med alla MMA-elektrodtyper och TIG-svetsningens TouchArc- funktion medför tillförlitlig DC TIG -svetsningsförmåga när den kombineras med TX 223 G V TIG-brännaren. Fjärreglering för MMA och TIG är också möjlig med hjälp av R10-fjärreglage eller RTC10-brännarreglage.

Similar Posts