Ms Waxholm 3

Kryssa med S/S Stockholm via Vaxholm. Ett vackert fartyg från 1931. Ombord finns en härlig à la carte-meny som serveras i den vackra matsalen. Du väljer vilken meny du vill äta när du genomför din bokning.

Följ med M / S Gustafsberg VII på en underbar middagskryssning längs Stockholms kajer. Under båtturen passerar vi Östermalm, Gamla Stan och Södermalm. Ombord serveras en à la carte-meny.
Ta en tur med Cinderellabåtarna till naturreservatet Grinda där det ingår lunch på Grinda Wärdshus. På resan passerar ni Nacka Strand, Gåshaga och Vaxholm. På ön kan du även bada om vädret tillåter.I biljetten ingår båtresa, plats i restaurangen samt varmrätt. Gör ditt val av varmrätt i samband med bokning av båtresan. Du kan även lägga till dessert.

I Afternoon Tea ingår: 1 glas mousserande vin serveras till en landgång. Bryggt te, scones, sylt, gräddeost, smör, ost, mjuk kaka och litet bröd serveras på en buffé.
Nedan presenteras olika matkryssningar i samarbete med Strömma. Vissa turer avgår året om medans andra går på säsong. Brunchkryssning avgår på lördagar och söndagar och är mycket populär. En annan mycket populär kryssning är Räkkryssningen där du frossar i räkor. Du har också flera andra middagkryssningar att välja på.Den perfekta turen för dig som vill få guidning och uppleva Stockholms unika skärgård på kort tid och samtidigt njuta av krögarens lunch. Turen går med M/S Östanå I, ett klassiskt skärgårdsfartyg byggd 1906.

Att äta lunch, brunch, afternoon tea eller middag ombord en båt i Stockholms skärgård är en mysig upplevelse. Det blir inte bara god mat utan en trevlig båttur ut i Stockholms fantastiska skärgård. Vad sägs om att fira mamma eller pappa med en båtkryssning. Boka hela gänget på jobbet för en kväll i skärgården eller fira en vän som fyller jämna år.Lämna Stockholm på kvällen för en härlig middagskryssning ut i skärgården. Ombord serveras en välkomponerad middagsbuffé och live trubadurunderhållning. På buffén finns både fisk, köt och vegetariska alternativ att välja bland. Lägg gärna till en god dessert när du bokar denna kryssning. Under kvällen spelar trubaduren populära svenska och internationella visor och sånger.

Var passar väl bättre för en räkfrossa än ombord ett fartyg med världens vackraste skärgård glidandes förbi utanför fönstret? Du kommer serveras en generös skål med räkor till ditt bord. När den tar slut kommer det in en ny skål ! Till räkorna serveras det goda tillbehör som sås, bröd och vispat Västerbottensmör. Vid ombordstigning serveras ett glas bubbel..
En trevlig båttur i Stockholms inre arhipelago med matbuffé är ett mycket trevligt alternativ att tillbringa en lördag eller söndag på. Resan är tre timmar och buffén har traditionella svenska rätter, både kallt och varmt kött. Du kan också välja sallad och bröd och naturligtvis efterrätt. Från bordet kan du sitta och äta och samtidigt njuta av miljön. Du kan också gå ut på promenaddäck. Från ditt bord har du en förstklassig utsikt när båten kryssar i Stockholms inre skärgård.En nyhet i Stockholm! Se Stockholm ombord den första elbåten. Du färdas ljudlöst fram på vattnet och kommer nära inpå kända platser. Ta gärna med egen fika ombord. Välkommen på kryssning till Ulriksdals Slottsteater (Confidencen), Sveriges äldsta rokokoteater. Ombord serveras en delikatesstallrik med svenska smaker samt 1 glas vin/öl alt alkoholfri dryck. Efter båtresan blir det operaföreställning på Confidencen. Återresa till Stockholm sker med buss till Stockholms Centralstation. Åk på en lunchkryssning ombord på anrika S/S Stockholm ut till Vaxholm. Du färdas genom Stockholms innerskärgård på ett vackert 30-talsfartyg med trevlig matsal i art deco-stil. Upplev en lunch på vatten medans du färdas genom kobbar och skär.

Ta en båttur till Drottningholm och njut av en lunch ombord. Du reser längs Mälaren till slottet. Inga problem att gå i land och besöka Drottningholm. Välj mellan tur och retur biljett eller enkelbiljett.
Åk med sekelskiftesfartyget M/S Prins Carl Philip till Drottningholm. Njut av god mat ombord. Under tiden du äter passerar härliga vyer utanför fönstren. Ombord erbjuds middag från a la carte-meny.Ombord på M / S Gustafsberg VII serveras kakor, bakverk och nybakade scones med traditionella tillbehör. Båten byggdes 1912 och gjord för eftermiddagste i sina mysiga lounger.

Spendera en härlig dag i Stockholms skärgård. M/S Waxholm III tar er till den yttre skärgården. Ni går iland på flera öar (Kymmendö, Bullerö & Sandhamn) under dagen. Finns det tid hinner ni även med ett dopp.Skärgårdsredarna är en partipolitiskt obunden branschorganisation för rederier med yrkesfartyg i nationell fart. Fartygen är passagerarfartyg upp till 500 passagerare, färjor samt yrkesfartyg om minst 8 m med en bruttodräktighet under 800.

Båten M/S Solkust har sedan den byggdes om 1988 använts för båtturer från Oskarshamn. Fredrik Palmkvist har kört båten sedan två år tillbaka och han berättar att den ofta är fullbokad.Waxholm I är alltså ett isbrytande fartyg. . Fartyget var fram till början av 2000 talet tillsammans med systern M/S Waxholm II ryggraden i vintertrafiken i Stockholms mellersta skärgård på dom längre traderna till Möja och Husarö.I mars 2014 skickades hon till Oskarshamns varv för en stor renovering. Fram till dess var hon vinterbåt i Vaxholmsområdet och på andra korta turer. Hon hjälpte även till övriga årstider.. Renoveringen tog lång tid. Sommaren 2015 var hon åter i farten i skärgården. Hon sattes in på Utö-traden och på den turen körs hon året runt.Här fanns allt och lite till, vad sägs om lerpottasill, leverpastej, kalvsylta,lax, sill,prinskorvar, galet goda köttbullar och Jespers goda Jansons frestelse för att inte tala om dessertbordet där favoriten blev kolapajen.

Similar Posts