Musical Häxorna I Eastwick

När du väljer att skapa ett konto och följa ett nyhetsrum kommer dina personuppgifter behandlas av oss och av ägaren av nyhetsrummet för att du ska kunna motta nyheter och uppdateringar enligt dina bevakningsinställningar. I det kreativa teamet ser vi några av West Ends mest väletablerade namn såsom Rachel Kavanaugh (regi) och Colin Richmond (scenograf och kostymdesign). Översättningen av originaluppsättningen är en omarbetad version av Edward af Sillén som också blir svensk regissör för musikalen. Denna humorfyllda och spektakulära musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna. År 2000 hade musikalversionen världspremiär i London på anrika Theatre Drury Lane. Huvudrollsinnehavarna i den svenska uppsättningen har handplockats och auditions har gjorts av det engelska och svenska teamet i samråd med nestorn Cameron Mackintosh. Vi presenterar nu en ensemble med några av Sveriges starkaste scenpersonligheter i höstens trollbindande föreställning. För att läsa mer om detta, var vänlig läs vår Integritetspolicy som berör vår behandling av dina personuppgifter, och Integritetspolicy för Contacts som berör behandlingen av dina personuppgifter från ägaren av nyhetsrummet du följer. ”The Witches of Eastwick” är romanen av John Updike som på 80-talet filmatiserades och blev till en av decenniets största kultfilmer med samma namn. Berättelsen stöptes om till musikal och sattes för första gången upp på Londons West End. Vi kan nu stolt presentera ”Häxorna i Eastwick” på Cirkus i höst som är något alldeles unikt i dess slag, aldrig tidigare har denna prisbelönta musikal gjorts i Sverige. Premiären är den 19 september på Cirkus i Stockholm.PR & Beyond är en kommunikationsbyrå med fokus på musik, kultur och nöjesindustrin, med bred kunskap och många års erfarenhet av PR och marknadsföring med landets idag ledande artister.

Den 19 september slår Cirkus i Stockholm upp portarna när ”Häxorna i Eastwick” sätts upp för allra första gången någonsin på svenska. Idag släpps biljetterna och ett rykande färskt manér till höstens stora musikal!
Peter Jöback var med i världspremiären av ”Witches of Eastwick” på West End i London år 2000, då som den unge pojken Michael. Denna roll spelas nu av Martin Redhe Nord. Nu tar Peter i rollen som ”Daryl”, musikalen till Cirkus i Stockholm och tillsammans med häxorna Linda, Kayo och Vanna har han med sig ett gäng namnkunniga skådespelare; Sussie Eriksson, Jan Mybrand, Hanna Ulvan, Kitty Chan samt en stor ensemble och orkester.Peter Jöback ser ni i rollen som den förmögna och fullständigt oemotståndliga ”Daryl Van Horne” – mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen. De tre kvinnorna, som på olika sätt är missnöjda med män men samtidigt väldigt olyckliga utan dem är: nyskilda musikläraren ”Jane” (Linda Olsson), ensamstående mamman ”Alexandra” (Kayo) och övergivna bokälskaren ”Sukie” (Vanna Rosenberg). Vad kvinnorna inte vet är att de leker med elden. Är det verkligen en slump att ”Daryl” dyker upp som ett blixtnedslag i den lilla pittoreska staden och är han i själva verket så underbart charmig och förtjusande som det från början verkar? En efter en förförs kvinnorna av hans mystiska sätt, och plötsligt väcks oförklarliga krafter till liv hos kvinnorna och oanade vändningar tar vid… ”Häxorna i Eastwick” förlängs och spelas på Cirkus i Stockholm till den 29 februari 2020. ​Biljetterna till vårens föreställningar släpps den 28 oktober kl.10:00 via ​Showtic. Efter succén med ”The Phantom of the Opera” är det nu dags för Peter Jöback att göra huvudrollen i nästa stora internationella uppsättning. Musikalen ”Häxorna i Eastwick” är en samproduktion med en av världens största producenter – Cameron Mackintosh – som står bakom succéer såsom Cats, Les Misérables, The Phantom of the Opera, Hamilton, Miss Saigon och många fler.

Efter att ha spelat för utsålda hus under två säsonger i Stockholm, tar Björn Skifs sin succéshow ”En Värld Av Skifs” till både Malmö och Göteborg. Den 5 oktober blir det premiär på Amiralen och den 1 februari 2024 blir det premiär på Rondo. Det är dessutom första gången som Björn står på dessa båda klassiska krogshowscener.I det kreativa teamet ser vi några av West Ends mest väletablerade namn såsom Rachel Kavanaugh (regi) och Colin Richmond (scenograf och kostymdesign). Översättningen av originaluppsättningen är en omarbetad version av Daniel Réhn och Edward af Sillén. Den sistnämnda är svensk regissör för musikalen.

I höst är det premiär för den storslagna showen A show larger than life, som tar avstamp i några utav tidernas största boybands. Det blir en kavalkad av oförglömliga hits från legendariska musikgrupper som Backstreet Boys, New Kids on The Block, Take That och Westlife, men i ett uppskruvat och förhöjt framförande. A show larger than life har premiär på Nya Hamburger Börs i Stockholm den 21 september 2023.
Thomas Petersson åker på turné med standup-showen Bara Skojar! Det blir 23 orter i Sverige med start den 5 oktober i Jönköping. Det utlovas galen humor och underhållning.Moment Group är en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien med en palett av starka varumärken. Koncernen är listad på Nasdaq Stockholm, Main Market, och omsätter knappt en miljard kronor. I de olika verksamheterna inom Moment Group skapas upplevelser för fler än 2 miljoner gäster varje år och verksamheterna inom Moment Group bedrivs i tre affärsområden med arenor och kontor i Göteborg, Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Falkenberg.

Vad kvinnorna inte vet är att de leker med elden. Är det verkligen en slump att ”Darryl” dyker upp som ett blixtnedslag i den lilla pittoreska staden och är han i själva verket så underbart charmig och förtjusande som det från början verkar? En efter en förförs kvinnorna av hans mystiska sätt, och plötsligt väcks oförklarliga krafter till liv hos kvinnorna och oanade vändningar tar vid…
Tomas älskar musiken, som följt med från tonåren i stadsdelen Lunden till Nya Ullevi. Nu blir det premiär den 5 oktober på Lisebergsteatern, för en musikalisk feel-good-show. Biljetterna släpps på Showtic.se idag, på Tomas stora födelsedag!

Inom Moment Group återfinns följande bolag och varumärken: 2Entertain, Ballbreaker, Bermuda Deck Shuffle Club, China Teatern, Cirkusbygningen, Golden Hits, Hamburger Börs, Hansen, Intiman, Kungsportshuset, Lisebergsteatern, Minnesota Communication, Oscarsteatern, Showtic.se, Slice and serve, STAR Bowling, Tickster, Vallarnas friluftsteater, Wagners Bistro, Wallmans, Wallmans Group
“I’m thrilled that the brilliant new production of THE WITCHES OF EASTWICK, starring a dazzling Peter Jöback and a phenomenally talented showstopping cast, is now going to extend through next spring. It truly is a Swedish triumph and a spectacular production, as good as the best of Broadway or London!” – Cameron MackintoshPeter Jöback var med i världspremiären av ”The Witches of Eastwick” på West End i London år 2000, då som den unge pojken ”Michael”. Denna roll spelas till våren av Hjalmar Freij. ”Peter has never been as direct before. Peter and the full ensemble are magnificent in ”The Witches of Eastwick” and it is so beautifully choreographed with the entire ensemble dressed in tail costs. It is just like one of the numbers in a classical MGM musical with Fred Astaire. So beautiful ..” – Broadway World ”The Witches of Eastwick” är romanen av John Updike som på 80-talet filmatiserades och blev till en av decenniets största kultfilmer med samma titel. Berättelsen stöptes om till musikal och sattes för första gången upp på Londons West End år 2000.”Häxorna i Eastwick” förlängs och spelas på Cirkus i Stockholm till den 29 februari 2020. Biljetterna till vårens föreställningar släpps den 28 oktober kl.10:00 via Showtic.

Förutom ovan nämnda medverkar Sussie Eriksson i rollen som Eastwicks matrona ”Felicia Gabriel”, Jan Mybrand, Hanna Ulvan och Kitty Chan samt en stor ensemble och orkester under ledning av Julian Bigg.
”Häxorna i Eastwick” produceras av: 2Entertain, Krall Entertainment, Vicky Nöjesproduktion, Live Nation, Sinclair Entertainment och Cirkus i samarbete med Cameron Mackintosh.Under 56 år har Lasse Stefanz sålt närmare 10 miljoner plattor. Nu ska Olle Jönsson, sångaren bakom de framgångsrika showerna med dansförbud, försöka upprepa succén i höst.

Publiken och recensenterna hyllar den moderna versionen av ”Häxorna i Eastwick” med Peter Jöback i huvudrollen som den oemotståndliga men sataniske ”Darryl van Horne” – mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen. De tre kvinnorna som på olika sätt är missnöjda med män men samtidigt väldigt olyckliga utan dem är den nyskilda musikläraren ”Jane” (Linda Olsson), ensamstående mamman ”Alexandra” (Kayo) och övergivna bokälskaren ”Sukie” (Vanna Rosenberg)som alla excellerar i sina roller som manslukerskor.Peter Jöback var med i världspremiären av ”Witches of Eastwick” på West End i London år 2000, då som den unge pojken Michael. Denna roll spelas nu av Martin Redhe Nord. Nu tar Peter i rollen som ”Daryl”, musikalen till Cirkus i Stockholm och tillsammans med häxorna Linda Olsson, Kayo och Vanna Rosenberg har han med sig ett gäng namnkunniga skådespelare; Sussie Eriksson, Jan Mybrand, Hanna Ulvan, Kitty Chan samt en stor ensemble och orkester.Det råder total biljettrusning till höstens stora musikal ”Häxorna i Eastwick” därför kan vi nu med glädje avslöja att musikalen fortsätter i ytterligare sex veckor i höst. Idag den 29 april släpps biljetterna av den förhandstippade succémusikalen på Cirkus som spelas torsdag till söndag t.o.m 14 december.

Denna humorfyllda och spektakulära musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna. År 2000 hade musikalversionen världspremiär i London på anrika Theatre Drury Lane. Huvudrollsinnehavarna i den svenska uppsättningen har handplockats och auditions har gjorts av det engelska och svenska teamet i samråd med mytomspunna producenten Cameron Mackintosh. Vi presenterar nu en ensemble med några av Sveriges starkaste scenpersonligheter i höstens trollbindande föreställning.”The Witches of Eastwick” är romanen av John Updike som på 80-talet filmatiserades och blev till en av decenniets största kultfilmer med samma namn. Berättelsen stöptes om till musikal och sattes för första gången upp på Londons West End 2000.

I det kreativa teamet ser vi några av West Ends mest väletablerade namn såsom Rachel Kavanaugh (regi) och Colin Richmond (scenograf och kostymdesign). Översättningen av originaluppsättningen är en omarbetad version av Daniel Réhn och Edward af Sillén och sistnämnda som också blir svensk regissör för musikalen.
RECENSION. Häxorna i Eastwick – en roman av John Updike som blev film med Jack Nicholson och sedan musikal i London och nu Sverigepremiär på musikalen på Cirkus i Stockholm med Peter Jöback i huvudrollen.Senioren är SPF Seniorernas medlemstidning och den kommer ut med nio nummer per år. Upplagan är nu uppe i 202 100 exemplar. Tidningen är en uppskattad medlemsförmån.

Vi är en av Sveriges största seniororganisationer. Hos oss delar du gemenskapen med närmare en kvarts miljon medlemmar i föreningar över hela landet. Tillsammans verkar vi för att skapa bättre villkor för äldre – och ett aktivt liv för dig som senior.
Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm med samma namn. Nu har den prisade musikalen uppdaterats och kommer i sin nya version. Peter Jöback ser ni i rollen som den förmögna och fullständigt oemotståndliga Darryl Van Horne – mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen. De tre kvinnorna, som på olika sätt är missnöjda med män men också väldigt olyckliga utan dem, är nyskilda musikläraren Jane (Linda Olsson), ensamstående mamman Alex (Kayo) och övergivna bokälskaren Sukie (Vanna Rosenberg). Vad kvinnorna inte vet är att de leker med elden.Magi och trolleriscenerna är välgjorda i denna magnifika musikalkomedi. Det är fascinerande att se Felicia (Susanne ”Sussie” Eriksson) kräkas upp en stor ljusstake med mera. Peter Jöback passar perfekt för rollen som Derryl. Sång och dansnumren är väl koreograferade och de använder hela scenen bra. Min favoritkaraktär är Fidel som spelas av Kitty Chan. Den här musikalen förmedlar känslan av en liten stad långt ute på landet i 60-talets USA. Kyrkan försöker vara mittpunkten i folks liv men folket vill hellre roa sig och skvallra. Musikalen blir bättre hela tiden och avsluts när den är på topp.This show, called\u00a0The Best Song Podcast, is perfect for fans of Hollywood history, of music history, of movie songs, and movies in general. You’ll go on a 92-episode journey through 90 years of the Academy Award for Best Original Song, featuring all the songs nominated for the big award from 1934 to 2023.After missing out on the opportunity to have John Williams score \”The Color Purple,\” Jon Peters and Peter Guber made sure to get the Maestro for\u00a0\”The Witches of Eastwick,\”\u00a0which the two produced. Host Jeff Commings notes this as his fourth-favorite John Williams score because the fun can be heard in every note. Commings is joined by Gianmaria Caschetto, who returns as co-host to talk about the structure of the theme for the three titular witches. The two also talk about the brilliant music for the tennis game and the decision to leave out Williams’ original music for the ballroom scene. Grab a bowl of cherries and settle in for this fun discussion of Williams’ Oscar-nominated score!Looking for something to pass the time as you wait for episode 113 of\u00a0The Baton? Since the next John Williams film score won’t be released until summer 2023, there won’t be a new episode of\u00a0The Baton until then. But host Jeff Commings has another podcast that can help you fill the time with more Hollywood history.

Chances are you’ll find a new favorite movie song, or learn a bit more about one that is already near to your heart! The show is available on all podcast platforms, and new episodes are released every Monday. Enjoy the show!

Vi använder inte ett enkelt medelvärde för att beräkna den totala stjärnrecensionen och den procentuella fördelningen per stjärna. Istället tar vårt system hänsyn till saker som till exempel hur nyligen en recension har gjorts och om recensenten köpte artikeln på Amazon. Det analyserar också recensioner för att verifiera deras trovärdighet.

Om du samtycker, använder vi även cookies för att komplettera din shoppingupplevelse i Amazon stores enligt beskrivningen i vårt cookiemeddelande. Detta omfattar användning av första- och tredjepartscookies som lagrar eller får tillgång till standardinformation om enheten, till exempel en unik identifierare. Tredje parter använder cookies för att visa och mäta anpassad annonsering, generera målgruppsinsikter samt utveckla och förbättra produkter. Klicka på ”Anpassa cookies” om du vill neka dessa cookies, göra mer detaljerade val eller få mer information. Du kan ändra dina val när som helst genom att gå till cookieinställningarna, enligt beskrivningen i cookiemeddelandet. Om du vill veta mer om hur och för vilka ändamål Amazon använder personuppgifter (t.ex. orderhistorik i Amazon Store) kan du gå till vår sekretesspolicy.

På Showtic bokar du biljetter till teater, shower, musikaler och konserter. Showtic garanterar att du alltid bokar dina biljetter direkt från arrangören och till rätt pris.Här hittar och bokar du biljetter till alla våra föreställningar. Vi erbjuder ett brett utbud av spännande evenemang inom show, musikal, dans, stand-up comedy, fars, revy, dinnershow och teater och har garanterat någonting som passar just dig – oavsett tycke, smak och ålder. Eller varför inte ge bort en upplevelse i present? Det smäller garanterat högre än blommor och choklad. Boka biljetter till en upplevelse utöver det vanliga!Showtic är en del av Moment Group AB där produktionsbolagen 2Entertain AB, 2Entertain Sverige AB och Wallmans Group också ingår. Dessutom äger och driver koncernen arenor och teatrar b.la. China Teatern, Oscarsteatern, Hamburger Börs, Wallmans och Golden Hits.Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.

”Häxorna i Eastwick” skulle inte vara någonting utan den här uppsättningens karaktärsskådespeleri och visar att en riktigt bra casting kan göra mer underverk än alla specialeffekter, skriver DN:s Johanna Paulsson.
Punkten efter Dagens Nyheter har funnits med allt sedan det första numret 23 december 1864. Grundaren Rudolf Wall lär ha satt dit den med tanken att Dagens Nyheter inte bara är ett namn. Det är också en avslutad mening, ett konstaterande av vad som hänt. Därför sätter vi punkt även i vår tid.Alla artiklar gratis fram till 15 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

I anslutning till Cirkus finns fler fina alternativ för övernattning som till exempel Backstage Hotel Stockholm och Hotell Hasselbacken. Backstage Hotel Stockholm bjuder in till en teatralisk vistelse bakom kulisserna och en inblick i artisternas glamorösa värld. Hotell Hasselbacken ligger i en lummig park precis intill Cirkus och erbjuder en klassisk miljö med fina nyrenoverade rum. Vi erbjuder ofta paketerbjudanden där det ingår både övernattning och showbiljetter till Cirkus.Här i unik sekelskiftesmiljö med exklusiv tillgång till alla bekvämligheter, avnjuter ni årgångschampagne med tilltugg samt en fyrarätters avsmakningsmeny speciellt komponerad av köket. Till detta dricker ni högklassiga viner från världens alla hörn utvalda att passa till menyn. Innan, under och efter föreställningen är logen bemannad av er personlige kypare som säkerställer era behov hela kvällen. Mötet med rummet och råvarorna ramar in er kväll, oavsett musikal eller konsert, och bildar en unik helhetsupplevelse.

Vill ni unna er något extra kan ni nu boka vår nyrenoverade festvåning. Ni har egen entré, hänger av er i separat garderob och får ett glas Champagne i handen innan ni intar en speciellt framtagen högklassig premiummeny. Under kvällen har ni egen bar och ska ni på föreställning så även exklusiv entré in till Cirkus salong.
Arenan tar emot upp till 1 644 sittande gäster, men kan skärmas av så att även mindre sällskap får en intim miljö. Välj mellan vanlig parkettsittning, amfiteater med upp till 700 kvm utställningsyta, krogsittning eller någon annan variant. Prata med vårt kontor så hittar vi det som passar just ert företag. Peter Jöback gjorde världspremiären av Häxorna i Eastwick på West End i London år 2000, då som den unge pojken Michael. Nu tar han i rollen som Darryl, musikalen till Cirkus i Stockholm tillsammans med några av Sveriges bästa skådespelare och artister. Ett kraftfullt äventyr utlovas i denna komiska och storslagna musikal, fylld av mystik, humor och intriger, långt bortom din vildaste fantasi. Medverkar gör också välkända ansikten som Sussie Eriksson, Jan Mybrand, Hanna Ulvan och Martin Rede Nord tillsammans med en stor ensemble och orkester.

Peter Jöback ser ni i rollen som den förmögna och fullständigt oemotståndliga Darryl Van Horne – mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen. De tre kvinnorna, som på olika sätt är missnöjda med män men också väldigt olyckliga utan dem, är nyskilda musikläraren Jane (Linda Olsson), ensamstående mamman Alex (Kayo) och övergivna bokälskaren Sukie (Vanna Rosenberg). Vad kvinnorna inte vet är att de leker med elden. Är det verkligen en slump att Darryl dyker upp som ett blixtnedslag i den lilla pittoreska staden och är han i själva verket så underbart charmig och förtjusande som det från början verkar? En efter en förförs kvinnorna av hans mystiska sätt, och plötsligt väcks oförklarliga krafter till liv i kvinnorna och oanade vändningar tar vid…
Under 1910–20-talet huserade en av Sveriges mest kända revy och varietéartister på Cirkus – Ernst Rolf. I direkt anslutning till de bästa platserna Cirkus arena kan presentera har ni tillgång till Ernst Rolfs loge, en chambre séparée anpassad för 12 personer.Nya Cirkus invigdes i oktober 2015. Här kan alla typer av evenemang ta plats. Det kan handla om konserter, familjeföreställningar, stand-up, konferenser, företagsfester, biovisningar och bolagsstämmor. Här kan du kombinera Cirkus klassiska miljö med en flexibel och modern konferensanläggning i öppen planlösning. Nya Cirkus ska finnas för er som idag saknar men förtjänar en egen scen.

Efter succén med The Phantom of the Opera är det nu dags för Peter Jöback att göra huvudrollen i nästa stora internationella musikal på Cirkus i Stockholm. Musikalen Häxorna i Eastwick produceras i samarbete med en av världens största musikalproducenter, Cameron Mackintosh, som står bakom succéer som Cats, Les Misérables, The Phantom of the Opera, Hamilton, Miss Saigon och många fler.
Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna. År 2000 hade musikalversionen världspremiär i London på anrika Theatre Drury Lane. Nu har den prisade musikalen uppdaterats och kommer i sin nya version ha premiär i Stockholm den 19 september 2019.

Om du inte har en menybiljett går det bra att beställa från restaurangens à la carte-meny. Bordsplatserna är begränsade, men vi har fantastiskt trevliga platser i baren där det går utmärkt att äta, dricka och hänga länge!
At Circus we have a wide selection of concerts, shows, musicals, humor shows and gala. Here are some suggestions for other events you may be interested in.

Föreställningarna av Häxorna i Eastwick 13-14 mars är inställda med anledning av coronaviruset. Alla biljettköpare kommer att kontaktas via den mejladress biljetterna köptes i om vad som gäller inom kort.
Cirkus stora scen står öppen för många typer av arrangemang och kan på ett unikt sätt förändras utifrån kundens behov. Konferens för 1650 personer, middag med runda bord för 600 gäster, stående konsert eller fest, utställnings- yta på 600 kvm eller varför inte krogsittning med mat och show på en och samma plats?Vill ni unna er ytterligare bokar du vår högklassiga premiummeny i nya och lyxiga festvåningen. Då bjuder vi på ett glas champagne vid ankomst och en speciellt framtagen meny, exklusivt tillträde till bar, entré, garderob, toalett och till och med egen ingång till salongen!

I samband med musikalen Häxorna i Eastwick har du möjlighet att äta middag i Cirkus nyrenoverade restaurang. Cirkus restaurang vill vara en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Det nya köksteamet leker med smaker och upplägg som överraskar och skapar gastrogasmer både för munnen och ögonen.
– Det är naturligtvis en ära att bli utvald, dessutom av människor från ett annat land som inte hade koll på vem jag är. Det är superspännande, otroligt kul och inspirerande, säger hon.Vår nyhetsapp är riktigt bra för dig som uppskattar våra nyheter. Den är gratis att ladda ned och finns givetvis till både iPhone och Android. Med appen får du en snabb och bra upplevelse där du får möjlighet att själv styra över vilka nyheter som ska skickas som pushnotiser direkt till din telefon.

Similar Posts